ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ-ΣΤΟΝ ΑΠΟΗΧΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ

στις

Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί, στις 6 Απριλίου, 2022 στις 16 του Ζυγού, στις 7:34:18, π.μ. στον 6 οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου. Κυβερνά θέματα 1 και 4 οίκου. Οι όψεις που έχουν άμεση επιρροή είναι η όψη αντίθεσης προς τον Δια και τον Χείρωνα, η όψη κουινκαξ προς τον Ουρανό, και το τετράγωνο προς το MC. Η πανσέληνος Απριλίου, επηρεάζει έντονα και με δυσμενή τρόπο τα παγκόσμια γεγονότα και εξελίξεις και δεν προλέγει κάτι θετικό, αφού κυβερνάται από τον Ζυγό, ζώδιο της πολιτικής και της ειρήνης. Συνεχίζει μάλιστα στον ίδιο τόνο, στις 16 μοίρες ,όπως και οι προηγούμενες φάσεις πανσελήνου, και μάλιστα σε μια ακόμη σύνοδο προς την Γη. Την ηρεμία και την ισορροπία που επιζητεί ο Ζυγός, δεν την βρίσκει, σε αυτή την φάση Σελήνης.

Η πανσέληνος δείχνει την κρίση να κορυφώνεται. Συμμετέχει σε ένα Ταυ-τετράγωνο μεταξύ Ηλίου/ Σελήνης/ Δια/ Χείρωνα/ Ερμή/ Πλούτωνα, που θα συνδεθεί με μια πολιτική η γενική κρίση, αλλαγές και αναστατώσεις, με φόντο την οικονομία και τις πολεμικές εξελίξεις, καθώς είναι σε σύνοδο και με τον Υπ. Ζευς. Αναμένεται να έχει ολέθρια αποτελέσματα. Και ενώ η πανσέληνος περιέχει σχηματισμούς Χαρταετού( Kite), είναι καταστροφική η’ διατηρεί την υπάρχουσα εκρηκτική ατμόσφαιρα. Υπάρχει και ένα Μεγάλο Τρίγωνο αλλά αυτό που μου τράβηξε την προσοχή είναι ο σχηματισμός ενός Σφυριού του Θώρ ανάμεσα στην Σελήνη, τον Κρόνο και τον Άδμητο, που βρίσκεται μέσα στον 2ο οίκο. Και μάλιστα η εξίσωση της Σελήνης/Κρόνου/Αδμήτου ισούνται και με την Αφροδίτη, Hades, Ήλιο, Άρη.

Αυτό που δίνει είναι τα εξής:

Σημαντικοί περιορισμοί – Εξαιρετικά οικονομικά βαριά φορτία ή απαιτητικά καθήκοντα – Σπανιότητα σε σχέση με κρατικά χρήματα – Επίσημοι νομικοί περιορισμοί

Διαταραχές ή ανατροπές – συνεχής ένταση – Απροσδόκητα ισχυρά εμπόδια – Διαταραχές ή σοκ που σχετίζονται με καταστροφή – Σεισμοί

Επαναστατικά ή ανατρεπτικά γεγονότα

Περιοριστικές περιστάσεις – Δημόσια αντίσταση – Συναισθηματική θλίψη ή κατάθλιψη – Ώρες θανάτου

Περιορισμοί σχετικά με ιατρικά προβλήματα -Υλικές ζημιές ή βλάβες – Εμπόδια που σχετίζονται με ζημιές ή τραυματισμούς – Υποτίμηση γης ή περιουσίας

Μειώσεις που σχετίζονται με δραστηριότητα – Ημέρες ή χρόνια ελαχιστοποιημένης εργασίας ή αδράνειας – μπλοκαρίσματα ή περιορισμός – Θάνατοι

Γεωργική γη – Στασιμότητα λόγω προβλημάτων – Αδιέξοδα – Ψύχος – Στασιμότητα

Μειώσεις που σχετίζονται με οικονομικές απώλειες ή θυσίες – Αποπληθωρισμός – Σπανιότητα σχετικά με τα μέσα πληρωμής – Εμπόδια ή περιορισμοί που σχετίζονται με οικονομικό δόλο

Πάγωμα συναισθημάτων – Εμπόδια στην εμπειρία της ευχαρίστησης – Αποξένωση – Ζήλια – Διαταραγμένη αρμονία – Πόνοι στην καρδιά

Προβλήματα που σχετίζονται με την αύξηση της έντασης – Αναταραχή – Εκτεταμένες κρίσεις

(Αυστραλία, Ρωσία, Αμερική στη Νεβάδα , Ουάσινγκτον, Καλιφόρνια, Παπούα, Ιράν, Καναδάς, Αζόρες)

Πρόκειται να υπάρξουν διαχωρισμοί, αρκετός πόνος, κατάπτωση, παραίτηση, δυσκολίες, κρίση στις διεθνής σχέσεις. Ωστόσο και πάλι, δείχνει ότι εν μέρει ίσως να υπάρξει προσωρινά μια καλή διάθεση για ανακωχή, υποχώρηση και συμφωνία για ειρήνη. Η πανσέληνος, περιέχει αντιθέσεις, που μας δίνει να καταλάβουμε ότι το να παίζεις με την φωτιά, είναι πολύ επικίνδυνο. Ομως ο Πλούτωνας βρίσκεται ήδη στις 0 μοίρες του Υδροχόου, και είναι εδώ για να παίξει με την φωτιά καθώς βρίσκεται στον 10 οίκο του χάρτη, που φέρνει πολλές εκπλήξεις παγκοσμίως επιταχύνοντας τα γεγονότα. Θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον να τον παρακολουθήσουμε τους επόμενους μήνες, καθώς μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2024 ο Πλούτωνας θα βρίσκεται μεταξύ Υδροχόου- Αιγόκερω. Θα συνδεθεί με την κλιματική αλλαγή, την Al, ενώ και ο Άρης στον Καρκίνο έως τις 20 Μαΐου, θα συνδεθεί με απολύσεις, τις ταραχές να αυξάνονται και αρρώστιες να καταφτάνουν.

Θέματα 6ου οίκου δεν ισορροπούν, αντίθετα υπάρχει δυσαρέσκεια. Μπορεί να αποδειχθεί ολέθρια, για την μεσαία τάξη (3 Σπαθί, Κρόνος). Θάνατος μεγάλου Βασιλιά, αναταραχές και πείνα. Πολύ σημαντικό το κουινκαξ Σελήνης/Ουρανού μεταξύ 1-6 οίκου, δημιουργεί εντάσεις και εξεγέρσεις με φόντο θέματα 6 οίκου, καθώς ο Ουρανός κυβερνά τον 11 οίκο στον χάρτη της πανσελήνου.

Η πανσέληνος στον Ζυγό δείχνει ότι οι ισορροπίες είναι εύθραυστες σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο, φέρνει την προσοχή μας συνεχώς στο γεγονός ότι οι ισορροπίες μεταβάλλονται σε ότι αφορά τις διεθνής συμμαχίες αλλά και προσωπικές μας σχέσεις— ή στην έλλειψή αυτής. Η διαχείριση της ισορροπίας μοιάζει σαν να προσπαθείς να πετύχεις την τελειότητα, απαιτείς δικαιοσύνη, πράγμα που δεν θα είναι καθόλου εύκολο καθώς έχουμε απομακρυνθεί πολύ από αυτήν. Σηματοδοτεί μια περίοδο αρκετά κρίσιμη για αποφάσεις αλλά και θα υπάρχουν αντιδράσεις, με απότομο και υπερβολικό τρόπο.

Αυτή η πανσέληνος αφήνει ένα χάος στο πέρασμα της. Επηρεάζει τον χάρτη του Πούτιν και του Σι. Αναφέρεται στην ξαφνική επίθεση της Μεγάλης Αρμάδας, κατά την περίοδο της Ελισάβετ Α.Ο 6ος οίκος συνδέεται με τις καθημερινές συνθήκες διαβίωσης, τους εργαζόμενους, είναι η δημόσια υγεία αλλά και η πολιτική που εφαρμόζεται σε τέτοιου είδους ζητήματα. Είναι ο στρατός, τα σώματα ασφαλείας, οι ένοπλες δυνάμεις. Το υπουργείο εργασίας, οι απεργίες, τα συνδικάτα, το ζωικό βασίλειο, αλλά αφορά και ο εθνικός εφοδιασμός τροφίμων.

Δεκατέσσερα χρόνια μετά την πρώτη παγκόσμια χρηματοπιστωτική κρίση, οι τράπεζες εξακολουθούν να προκαλούν έναν τεράστιο τρόμο. Ανήσυχοι καταθέτες, επενδυτές και ρυθμιστικές αρχές αναρωτιούνται: θα πέσουν και άλλα ντόμινο; Το τελευταίο δεκαπενθήμερο παρακολούθησαν συγκλονισμένοι τις αμερικανικές τράπεζες που πτώχευαν και η Credit Suisse, 167 ετών, υπέστη μια κρίση που έληξε με τον αναγκαστικό γάμο της με την UBS. Στις 24 Μαρτίου, οι τιμές των μετοχών των ευρωπαϊκών τραπεζών, ιδιαίτερα της Deutsche Bank, σημείωσαν ύφεση. Με τον Πλούτωνα βέβαια να κυβερνάται από τον Ουρανό, που βρίσκεται στον Ταύρο, εδώ και καιρό, μεγεθύνει, αλλά και επιταχύνει σε μεγάλό βαθμό την οικονομική κατάρρευση.

Στην Αμερική, οι μικρές και μεσαίες τράπεζες υποφέρουν από τις συνέπειες των υψηλότερων επιτοκίων, γεγονός που έχει μειώσει την αξία των επενδύσεών τους και έχει κάνει πιο πιθανό τη φυγή των καταθετών – όχι μόνο σε μεγάλες τράπεζες, αλλά και σε κεφάλαια της χρηματαγοράς. Το δολάριο αποδυναμώνεται, και χώρες αποχωρούν από αυτό (π.χ. Κένυα). Ένα ερώτημα είναι αν αυτή η πολύχρονη βάναυση κρίση πλησιάζει στο τέλος της ή μήπως αυτή είναι μόνο η αρχή μιας παρατεταμένης διαδικασίας, όπως στην Αμερική τη δεκαετία του 1980. Ένα άλλο είναι εάν οι κεντρικές τράπεζες μπορούν να συνεχίσουν να αυξάνουν τα επιτόκια, όπως έκαναν η Federal Reserve και η Τράπεζα της Αγγλίας αυτήν την εβδομάδα. Για να συγκρατήσουν τον πληθωρισμό, οι κεντρικές τράπεζες πρέπει να αυστηροποιήσουν την πολιτική τους. Αλλά μέχρι να διορθωθούν πραγματικά οι τράπεζες, δεν έχουν άλλη επιλογή από το να λάβουν υπόψη τους κινδύνους που εγκυμονεί κάτι τέτοιο για την οικονομία. Ουτωσι άλλως, ως γνωστόν, και οι δυο πλανήτες θα επιταχύνουν την διαδικασία το νέο οικονομικό σύστημα.

Τόσο το Ισραήλ με Πλουτωνα στον Υδροχόο, και με Άρη στον Καρκίνο(θέματα εθνικής ασφάλειας), που μόλις μπήκε, πυροδοτεί μια βαθιά συνταγματική κρίση, ίσως μεγαλύτερη από το Γιομ Κιπούρ, σε μέγεθος. Υπάρχει μεγάλη κοινωνική αναταραχή, κυβερνητική διάσπαση και διχόνοια λόγω της απόλυσης του Υπουργού Άμυνας, ο οποίος αντιτάχθηκε, όπως πολλοί, στην απόπειρα δικαστικής μεταρρύθμισης του Νετανιάχου που θεωρείται επικίνδυνη στην αρπαγή εξουσίας.

Το Ισραήλ, μακριά από τη δημοκρατία και οδηγεί στον αυταρχισμό και η διατάραξη της ειρήνης στην περιοχή, αρκετά εύθραυστη που θα δημιουργήσει προβλήματα. Η απόλυση του Υπουργού Άμυνας, δημιουργεί μια ξαφνική κρίση ασφάλειας. Το ίδιο περίπου και στη  Γαλλία, έχει επίσης ενεργοποιηθεί ο χάρτης της Γαλλικής επανάστασης, όπου δέχεται ξανά μετα από 2 αιώνες τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, θα υπάρχει ίσως και μια 6η Γαλλική Δημοκρατία και στην Ολλανδία εξακολουθούν οι αγρότες, εδώ και πολύ καιρό, να αγωνίζονται.

Είναι πολύ σημαντικό, αν αναφέρουμε ότι ενώ δεν υπάρχουν κοντινοί σταθεροί αστέρες που να επηρεάζουν την πανσέληνο, το πολύ στενό κουινκαξ με τον Achernar, δημιουργεί μια κρίση που συνδέεται με την υγεία των ωκεανών, του νερού κτλ. Η ρύπανση και η κλιματική αλλαγή δυστυχώς καταστρέφουν τις θάλασσές μας και η θετική δράση είναι κάτι που πρέπει να κάνει η ανθρωπότητα προκειμένου να προστατεύσει το θαλάσσιο περιβάλλον. Μπορεί να αφορά και υποθαλάσσιους σεισμούς η’ ατυχήματα στην θάλασσα. Επιπλέον, θέματα υγείας μπορεί να βρίσκονται στο επίκεντρο. Στην πολιτική, δείχνει αναστάτωση διότι συνήθως συνδέεται με απροσδόκητες και αιφνιδιαστικές ενέργειες.

Τα γεγονότα κορυφώνονται στην πανσέληνο και διαδραματίζονται, μέσα στον καταστροφικό άξονα Άρη/Κρόνου, Δια/Κρόνου/Πωσειδωνα, που μπορεί να είναι απροσδόκητες εξελίξεις, δολοφονικές επιθέσεις, ξαφνικές ασθένειες, βάζοντας σε κίνδυνο τους πληθυσμούς. Αυτοί οι άξονες σηματοδοτούν βαριές απώλειες, πόλεμο, καταστροφές από νερό και αέρια.

Στην Ελλάδα, η διερχομένη πανσέληνος μπορεί να δημιουργήσει οικονομικές πιέσεις. Η κυβέρνηση θα συναντήσει μαζικές αντιδράσεις, ενώ θα αντιμετωπίσει προβλήματα στην εξωτερική πολιτική, ένας οίκος που μας προβληματίζει 2 χρόνια, τώρα καθώς συμβολίζει τα εμβόλια, τα πανεπιστήμια, τη θρησκεία, τους νόμους και την δικαιοσύνη. Κατά την διάρκεια της πανσελήνου βάλλεται, ο ιδρυτικός χάρτη της, από το στενό τετράγωνο Δια/Πωσειδωνα, ενώ και ο Πλούτωνας στον Υδροχόο, με τον γενέθλιο Άρη της, πιέζουν για αποκάλυψη μέγα-σκανδάλων, για ότι έχει προηγηθεί δημιουργώντας αστάθεια και αβεβαιότητα, προς την κυβέρνηση και γενικότερα προς το πολίτικό σύστημα, καθώς Δίας/Ποσειδώνας και Πλούτωνας, φέρνουν πολιτικές συγκρούσεις, σκάνδαλα, απώλειες, αστάθεια στις χρηματαγορές αλλά και αμφισβήτηση της ανώτερης αρχής.

Θα είναι μια άκρως παρανοϊκή περίοδος από κάθε άποψη, που δεν χωράνε απερίσκεπτες ενέργειες και τολμηρά ρίσκα σε οποιαδήποτε περίπτωση. Οπότε, αυτό δείχνει ότι πρέπει να προσαρμοστούμε σε ταυτόχρονες αλλαγές και εξελίξεις η’ «πηδάμε τον γκρεμό χωρίς να κοιτάμε». Ένα τέτοιο τετράγωνο κρύβει πολλές παγίδες, φούσκες και απογοητεύσεις. Προσοχή σε παραπλανητικές συμφωνίες.

Ο Αρης στον Καρκίνο, στην 5η μοίρα του, πυροδοτεί εκτεταμένες απώλειες στο Χρηματιστήριο και κατάρρευση (μέσω ενός κουινκαξ με τον Άρη/Ουρανού και ακριβής αντίθεση Άρη/Δια) καθώς και απροσδόκητες εξελίξεις σχετικά με την οικονομία, στον άξονα 2-8 οίκου. Πάντως, το Commercial Real Estate θα είναι η επόμενη τέλεια καταιγίδα, καθώς το δολάριο και η δύναμη των ΗΠΑ συνεχίζουν να αποδυναμώνονται. Ελπίζω, να μπορέσουμε να σταματήσουμε αυτή την καταστροφικής εξέλιξης των γεγονότων, αλλά μου φαίνεται μάταιο.

Ο Αρης στον Καρκίνο φέρνει καταιγιστικές εξελίξεις στον Ελληνικό χάρτη και όχι μόνο. Ο Αρης στον Καρκίνο, πάντα θέτει θέματα που αφορούν θέματα ασφαλείας σε οποιοδήποτε επίπεδο, είτε πρόκειται για οικονομική, εθνική και πολιτική είτε κοινωνική(5 και 6η μοίρα) φέρνει ξαφνικές εκπλήξεις και σίγουρα δεν υπάρχει εφησυχασμός εδώ.

Στον χάρτη Μεταπολίτευσης, η αντίθεση Ηλίου και Ερμή -Ουρανού στα μέσα του μήνα (14-16 Απριλίου) προοιωνίζουν ανατροπές, ατυχήματα, εντάσεις, καθώς μια πανσέληνος στον Ζυγό μπορεί να είναι δείκτης σεισμικών αναταράξεων. Ο Αρης στον Καρκίνο τετραγωνίζει τον Άρη και Πλουτωνα της χώρας μας, ενώ και η σύνοδος Άρη/Κρόνου, καταλαβαίνουμε οι περισσότεροι ότι αναμένεται μάλλον ένας Απρίλιος αρκετά δύσκολος. (άξονας εμπλοκής και θανάτων).Το θέμα είναι φτάσουμε στην κάλπη στις 21 Μαΐου.

Οικονομικά ή νομικά προβλήματα – Αργά κέρδη ή εισόδημα – Αποχωρήσεις ή αποστάσεις από καλή τύχη – Ημέρες ή χρόνια οικονομικών μειώσεων
Συγκρούσεις με άλλους – Απροσδόκητα προβλήματα στις σχέσεις – Προβλήματα με συνεργάτες που αφορούν μεταρρυθμίσεις

Συζητήσεις σχετικά με κρίσεις – Απροσδόκητα προβλήματα που σχετίζονται με την επικοινωνία – Ξαφνικές οριοθετήσεις σχετικά με την ομιλία

Ακίνητα – Σκιά; σκιά – Αντίσταση – Μπλοκαρίσματα ή εμπόδια – Να συντρίβονται – Νεκροί

Ελαχιστοποίηση χρημάτων – Εμπόδια ή αντιστάσεις σχετικά με τη δημόσια δικαιοσύνη – Μειώσεις που σχετίζονται με τα δημόσια οικονομικά

Επαναστατικά ή ανατρεπτικά γεγονότα

Περιορισμοί ή όρια που σχετίζονται με την εξουσία – Μειώσεις ή περιορισμοί σχετικά με το κύρος – Θάνατοι που σχετίζονται με σημαντικές προσωπικότητες – Πέφτει από ψηλά

Ερεθίσματα που σχετίζονται με την πολιτική εξουσία – Επαγρύπνηση σε απροσδόκητα γεγονότα – εντάσεις ή στρες – Πυροδότηση επεισοδίων

Απάντηση