Περί οικονομίας…Αφροδίτη*Κρόνος*Πλούτωνας

στις

Αποκάλυψη 18:1

3 επειδή, από το κρασί του θυμού της πορνείας της ήπιαν όλα τα έθνη και μαζί της πόρνευαν οι βασιλιάδες της γης, και πλούτισαν οι έμποροι της γης από την υπερβολή της ακολασίας της.

9 Και θα την κλάψουν και θα την πενθήσουν οι βασιλιάδες της γης, που πόρνευαν και έζησαν σε ακολασία μαζί της, όταν βλέπουν τον καπνό της πυρπόλησής της,

10 καθώς στέκονται από μακριά, εξαιτίας του φόβου του βασανισμού της, λέγοντας: Αλλοίμονο, αλλοίμονο, η μεγάλη πόλη, η Βαβυλώνα, η ισχυρή πόλη, επειδή μέσα σε μια ώρα ήρθε η κρίση σου.

11 Και οι έμποροι γης κλαίνε και πενθούν γι’ αυτή, επειδή κανένας δεν αγοράζει πλέον τις πραμάτειες τους·

12 πραμάτειες από χρυσάφι και ασήμι, και πολύτιμες πέτρες, και μαργαριτάρια, και μετάξι, και κόκκινο και κάθε αρωματικό ξύλο, και κάθε σκεύος από φίλντισι, και κάθε σκεύος από πολύτιμο ξύλο, και χαλκό, και σίδερο, και μάρμαρο·

15 Οι έμποροι γι’ αυτά, αυτοί που πλούτισαν απ’ αυτή, θα σταθούν από μακριά εξαιτίας του φόβου του βασανισμού της, κλαίγοντας και πενθώντας,

16 και λέγοντας: Αλλοίμονο, αλλοίμονο, η μεγάλη πόλη, η ντυμένη με λινό και πορφύρα και κόκκινο, και στολισμένη με χρυσάφι και πολύτιμες πέτρες και μαργαριτάρια· επειδή, σε μια ώρα ερημώθηκε ένας τόσο μεγάλος πλούτος.

17 Και κάθε πλοίαρχος, και όλο το πλήθος που ήταν επάνω στα πλοία, και ναύτες, και όσοι εμπορεύονται διαμέσου της θάλασσας, στάθηκαν από μακριά

18 και έκραζαν, βλέποντας τον καπνό της πυρπόλησής της, λέγοντας: Ποια πόλη στάθηκε όμοια με τη μεγάλη πόλη;

19 Και έβαλαν χώμα επάνω στα κεφάλια τους, και έκραζαν κλαίγοντας και πενθώντας, λέγοντας: Αλλοίμονο, αλλοίμονο, η μεγάλη πόλη, μέσα στην οποία από την αφθονία της πλούτισαν όλοι αυτοί που είχαν πλοία μέσα στη θάλασσα, επειδή ερημώθηκε μέσα σε μια ώρα.

21 Και ένας ισχυρός άγγελος σήκωσε μια πέτρα σαν μεγάλη μυλόπετρα, και την έριξε στη θάλασσα, λέγοντας: έτσι με ορμή θα ριχτεί η μεγάλη πόλη Βαβυλώνα, και δεν θα βρεθεί πλέον.

— Αποκάλυψη 18

Προφητεία παγκόσμιας οικονομικής κατάρρευσης

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό και τον Ουρανό είναι ένα από τα κύρια θέματα του αστρολογικού έτους 2023. Μοιραία γεγονότα σε όλα τα πράγματα φύσεως Αφροδίτης μπορεί να αναμένονται. Αγορές, υγειονομική περίθαλψη, σχέσεις, εργοστάσια, υλικά αγαθά, τρόφιμα, εκκλησίες, εργοστάσια, νομίσματα, σεξ.

Η τελευταία φορά που είχαμε τον ετήσιο χρονοδιακόπτη του BTC στον άξονα των σεληνιακών Δεσμών ήταν στις 6 Νοεμβρίου 2022. Ο Ερμής “καίγεται” στον Σκορπιό.

Προκάλεσε πτώση 25% σε 4 ημέρες.

Στη συνέχεια, η FTX υπέβαλε αίτηση πτώχευσης.

16 Μαρτίου 2023- το δράμα της αναιρετικής μοίρας τετράγωνο Αφροδίτης/Πλουτώνα- η έκρηξη της πανσελήνου.

20 Μαρτίου 2023:
Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Β. Δεσμό και Ουρανό. στον Ταύρο. Πολλοί σκέφτονται ότι αυτό είναι σημείο αύξησης και ευμάρειας, αλλά αυτή την φορά δεν είναι. Τον Απρίλιο και τον Μάιο, ο Κρόνος ξεκινά τον ανάδρομο κύκλο του στον ίδιο οικο,καθώς θα ξανασυναντηθεί με τους Δεσμούς. Επηρεάζει με πολύ αρνητικό τρόπο το BITCOIN.

Η Αφροδίτη επίσης θα είναι σε ανάδρομη πορεία στον Λέοντα το καλοκαίρι. Δεν είναι θετικός δείκτης για το χρυσό απο τις 7 Ιουνίου μέχρι της 9 Οκτωβρίου 2023. Υποθέτω ότι δεν θα είναι θετικός δείκτης για τα παιδιά, για διακοπές, το εμπόριο, το χρήμα, και για ρίσκα στις επενδύσεις.

Το τραγικό κάψιμο του καθολικού καθεδρικού ναού της Παναγίας των Παρισίων μπορεί όντως να είναι κακός οιωνός για αυτό που πρόκειται να συμβεί. Η κατασκευή του καθεδρικού ναού ξεκίνησε το 1163, δηλαδή λίγο μετά το 1140 μ.Χ., τη χρονιά του πρώτου νομίσματος Ducat. Η εκκλησία ήταν..

ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ.

ΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΠΡΩΤΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

Απάντηση