ΑΣΤΡΟΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ αστρολογία, προβλέψεις ζωδίων, αναλύσεις, Ιανουάριος 2023

στις

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2023

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΨΕΙΣ

1 Ιανουάριου- σύνοδος Αφροδίτης/Πλουτωνα-  φανατισμός, ένταση
2 Ιανουάριου – εξάγωνο Ερμή/Πωσειδωνα- φαντασία, διαίσθηση, διαύγεια, επιθυμία
3 Ιανουαρίου- Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Υδροχόο στις 4:10 π.μ.
4 Ιανουαρίου- εξάγωνο Αφροδίτης/Δια- χάρη, έλξη, ευτυχία, δημοσιότητα, απόλαυση, έρωτας
5 Ιανουαρίου- τρίγωνο Ηλίου/Ουρανού- αυθεντικότητα, βελτίωση, πρόοδος, αλλαγή, καινοτομία
7 Ιανουαρίου- Πανσέληνος του Λύκου στον Καρκίνο
9 Ιανουαρίου- τρίγωνο Αφροδίτης/Άρη-πάθος, σεξ, δημιουργία
Τρίγωνο Ερμή/Δια- θετική σκέψη, πνευματική δραστηριότητα, επιχειρηματικότητα
12 Ιανουαρίου-Ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 8 μοίρες των Δίδυμων ώρα 10:37 μμ.
13 Ιανουαρίου- εξάγωνο Ηλίου/Πωσειδωνα- κατανόηση, πνευματικότητα, ταξίδι μακρινό, η ψυχή
15 Ιανουαρίου- τετράγωνο Αφροδίτης/Ουρανού- νευρικότητα, ένταση, αστάθεια, καταστολή, ιδιοτροπία
18 Ιανουαρίου- Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 8 μοίρες του Αιγόκερω ώρα 3:08 μμ.
Σύνοδος Ηλίου/Πλούτωνα – πάθος για δύναμη και εξουσία, ζημιές, απώλειες
20 Ιανουαρίου- Ο Ήλιος εισέρχεται στον Υδροχόο στις 10:30 π.μ.
21 Ιανουαρίου- Νέα Σελήνη του Χιονιού στον Υδροχόο
22 Ιανουαρίου- Ο Ουρανός επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 11:03 μμ. στις 14 μοίρες του Ταύρου
23 Ιανουαρίου- σύνοδος Αφροδίτης/Κρόνου- το καθήκον, υπερισχύει, απουσία συναισθήματος
25 Ιανουαρίου- εξάγωνο Ηλίου/Δια- καλή υγεία, άνοδος, κοινωνικότητα, ευτυχία, προαγωγή
27 Ιανουαρίου- Η Αφροδίτη εισέρχεται στους Ιχθεις στις 4:33 π.μ.
30 Ιανουαρίου- τρίγωνο Ηλίου/Άρη- θάρρος, γενναιότητα, επιτυχία, ξεπέρασμα δυσκολιών
Τρίγωνο Ερμή/Ουρανού- ευστροφία, επαναστατικό πνεύμα, εφεύρεση, η πνευματική επιρροή

Καλώς ήρθατε στο 2023!

Μια νέα χρονιά ξεκινά, με δυνατά συναισθήματα υπό την επιρροή της συνόδου Αφροδίτης/Πλουτωνα, στον Αιγόκερω, αλλά και με κάποια σχετική αισιοδοξία, μέσα στην ονειρική ατμόσφαιρα των εορτών. Η πρώτη πλανητική αλλαγή της χρονιάς, με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Υδροχόο 3 Ιανουαρίου, στις 4:10 π.μ. αφιερώνει χρόνο στην οικοδόμηση σχέσεων με βάση ότι όλοι είναι ίσοι. Νιώθουμε πιο ανεξάρτητοι και ταυτόχρονα η μη παραδοσιακή προσέγγιση στις προσωπικές και κοινωνικές μας υποθέσεις, είναι χαρακτηριστικό έντονο. Η βαριά ενέργεια της Αφροδίτης στον Αιγόκερω τώρα απομακρύνεται. Γινόμαστε πιο εξωστρεφής, πρωτότυποι, λαμπεροί, και κοινωνικά δημοφιλείς.

Είναι μια καλή περίοδος για κοινωνικές συναναστροφές γενικότερα, καθώς είναι πιο εύκολο να κάνουμε καινούργιους φίλους και σχέσεις. Η έντονη αγάπη για συναισθηματική ελευθερία μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στις σοβαρές σχέσεις. Προσέξτε εάν είστε σε μια σχέση που είναι υπερβολικά κτητική, διότι μπορεί να υπάρξουν προστριβές ή το συναίσθημα τού περιορισμού.

Οι μέρες κυλούν ήρεμα, ενώ στις 7 Ιανουαρίου, πραγματοποιείται η πρώτη Πανσέληνος του Λύκου στον Καρκίνο. Θα μας δώσει την ευκαιρία να αφήσουμε πίσω μας οτιδήποτε και να προχωρήσουμε, ξεκινώντας ένα νέο ετήσιο ταξίδι, στον χρόνο. Προσπαθούμε να διατηρήσουμε τις ισορροπίες, μεταξύ εξωτερικής και εσωτερικής ασφάλειας. Ο εσωτερικός μας γονιός – ο Αιγόκερως – πρέπει να επιταχύνει και να αναλάβει την ευθύνη για το εσωτερικό μας παιδί – τον ​​Καρκίνο. Βελτιώνουμε τα όρια όσον αφορά τη διαχείριση των επαγγελματικών μας καθηκόντων, και του χρόνου διακοπής που χρειαζόμαστε. Αυτό γίνεται για να μπορούμε να νιώθουμε ασφαλείς στα σκαμπανεβάσματα που αναπόφευκτα φέρνει κάθε νέα χρονιά.

Είναι ενδιαφέρον να βλέπουμε αυτήν την ενέργεια τόσο νωρίς και είναι σημαντικό να θυμηθούμε την Νέα Σελήνη στον Καρκίνο τον Ιούνιο του 2022 η’ ακόμα  ίσως και την έκλειψη τον Ιανουαρίου του 2020. Μετά από προβληματισμό, μπορεί να δούμε ξεκάθαρα τι έρχεται τώρα μετα από το περυσινό καλοκαίρι. Πρέπει να συλλογιστούμε με ποιον τρόπο φροντίσαμε τον εσωτερικό μας εαυτό,  τις συναισθηματικές μας ανασφάλειες, τι ρίσκα πήραμε, αν πληρώσαμε το τίμημα για κάτι, να σκεφτούμε τις προθέσεις μας, αν θεραπεύσαμε τα παρελθοντικά τραύματα, και μέχρι που φτάσαμε;

Τι χρειάζεται να αφήσουμε τώρα κατά τη διάρκεια αυτής της Πανσελήνου που θα μας βοηθήσει να επιστρέψουμε στο φυσιολογικό. Προσπαθήστε λίγο ακόμα να ξοδέψετέ χρόνο κάνοντας απλά πράγματα, όπως το μαγείρεμα, ή χειροτεχνία είναι όλες μορφές διαλογισμού και θεραπείας.

Από τη σύνοδο με τον Πλούτωνα και το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, αναδύεται ένα μήνυμα βαθιά από το υποσυνείδητό μας. Ο Πλούτωνας μας προσκαλεί να καθαρίσουμε περαιτέρω αυτό που δεν μπορέσαμε να αποδεχθούμε το 2022. Ο Ποσειδώνας φέρνει μαζί του μια ενέργεια θεραπείας, καθώς είναι αρκετά μεταμορφωτική, για τον εαυτό μας και για τους άλλους. Δεδομένου ότι ο Άρης εξακολουθεί να είναι ανάδρομος, είναι σημαντικό να συνεχίσουμε την δράση μας μέσα σε κάποια συγκεκριμένα όρια ώστε να μην πιέζουμε το νευρικό μας σύστημα.

Άλλωστε, το εποικοδομητικό τρίγωνο Αφροδίτης/ Άρη, πυροδοτεί δυνατά πάθη και όρεξη για δημιουργία και αυτό είναι αρκετό. Η πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου, δείχνει ότι τα συναισθήματα, αρνητικά είτε θετικά, ανάλογα τον προσωπικό σας χάρτη, έχουν δύναμη, βάθος, ρέουν άφθονα και θεραπεύουν.

Στις 12-13 Ιανουαρίου ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 8 μοίρες των Δίδυμων ώρα 10:37 μμ. ωστόσο θα παραμείνει στους Διδύμους για πολύ καιρό ακόμα. Στις 18 Ιανουαρίου, ο Ερμής επιστρέφει, κι αυτός σε ορθή πορεία στις 8 μοίρες του Αιγόκερω ώρα 3:08 μμ. και αισθανόμαστε πιο φιλόδοξοι, πρακτικοί, οξυδερκείς, υπομονετικοί και έτοιμοι. Όπως είχα γράψει, κοντά στην Πρωτοχρονιά, ήταν μια ευλογία για να μας βοηθήσει να πάρουμε αλλά και να διατηρήσουμε τις αποφάσεις μας. Να χτίσουμε και να οργανώσουμε τις ιδέες μας, να δούμε τα κομμάτια του παζλ και να τακτοποιήσουμε ότι μας απασχολεί, με λογική. Τώρα θα είμαστε σε θέση να αναλάβουμε δράση και να τις μετατρέψουμε σε πραγματικότητα.

Στις 20 Ιανουαρίου ο Ήλιος εισέρχεται στον Υδροχόο στις 10:30 π.μ. και θα σχηματίζει στενή σύνοδο με την Αφροδίτη, ένα τετράγωνο με την Παλλάς Αθηνά στον Ταύρο και μπορεί να αρχίσουμε να αμφισβητούμε το αν οι ιδέες μας θα μπορούσαν ποτέ να εκδηλωθούν όπως πρέπει. Αλλά, νομίζω ότι το εξάγωνο Σελήνης-Κρόνου μας επιβεβαιώνει ότι θα πετύχουμε στις επιδιώξεις μας. Θα αισθανόμαστε πιο ισορροπημένοι, κοινωνικοί, η’ αυτά τα συναισθήματα θα είναι έντονα. Θα είμαστε πιο συγκροτημένοι, και ατάραχοι. Πιο ανοιχτοί σε θέματα Νέας Εποχής.

Είναι μια καλή στιγμή για να μελετήσετε οτιδήποτε νέο, περίεργο ή καινοτόμο. Η ελευθερία της αυτο-έκφρασης, της σκέψης και δράσης είναι η κινητήριος δύναμη. Οι συμβατικές ιδέες και οι παραδοσιακές αξίες δεν είναι για εσάς – νέοι συναρπαστικοί ορίζοντες μπορούν να παρακινήσουν το πνεύμα σας.

Στις 21 Ιανουαρίου, θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη του Χιονιού στον Υδροχόο, ενώ στις 22 Ιανουαρίου και ο Ουρανός επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 11:03 μμ. στις 14 μοίρες του Ταύρου. Στις 27 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη εισέρχεται στους Ιχθείς στις 4:33 π.μ. τα συναισθήματα γίνονται βαθύτερα και γινόμαστε πιο ευαίσθητοι. Φεύγοντας από τον Υδροχόο, που κρατά αποστάσεις, θα υπάρχει περισσότερος ρομαντισμός, συμπόνια, συμπάθεια.

Πιθανότατα να ερωτευτείτε, βαθιά. Είναι πιθανό να δούμε τα όνειρά μας να γίνονται πραγματικότητα. Η ανιδιοτελής αγάπη των Ιχθύων φέρνει έντονες ανάγκες, προθυμία, τρυφερότητα, ευγένεια αλλά και θυσίες.

Σκεφτείτε όμως ένα πράγμα για αυτόν  τον μήνα. Εάν η υπομονή μας συγκεντρωθεί πάνω σε ζητήματα υγείας και ευεξίας, με αρνητικό τρόπο, τότε αναπόφευκτα θα φέρουμε περισσότερη ασθένεια μέσω του νομού της έλξης. Από την άλλη, αν συγκεντρωθούμε πάνω στο να παράγουμε καλή υγεία, τότε αυτό θα αφαιρέσει κάθε έννοια ασθένειας από τις σκέψεις και τα συναισθήματα.

Αν δεν υπήρχε μέσα μας η ικανότητα της αυτό- θεραπείας, τότε δεν θα μπορούσε τίποτα να θεραπευτεί.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΕ


Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις Ιανουάριος 2023

ΟΙ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΩΜΑΤΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΖΩΗ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ, ΟΙ ΟΨΕΙΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ.ΠΟΙΑ ΖΩΔΙΑ ΘΑ ΕΥΝΟΗΘΟΥΝ, ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΔΕΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ.

ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΙΑ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ -Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΙΣ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ.Ο ΕΡΜΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΑΔΡΟΜΟ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ ΕΝΩ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΗΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΕ ΟΡΘΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 18/1//2023

ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ, ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΘΑΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟΥ 2023.

ΚΡΙΟΣ

Οι Κριοί βλέπεται την νέα χρονιά με περισσότερη αισιοδοξία και δύναμη αλλά και με νέες προοπτικές και αυτό είναι πολύ θετικό. Ο Ιανουάριος είναι ένας μήνας που θα κάνετε θετικά σχέδια για την ζωή σας, για το πως θα εισπράξετε νέα ευχαρίστηση από την καθημερινή σας ζωή. Όμως θέλει και προσοχή μέχρι της 18 του μήνα με Ερμή και Άρη ανάδρομο όσο αφορά την διαχείριση του άγχους αλλά και σε επικοινωνιακό επίπεδο. Προσπαθήστε, αν είναι εφικτό, να αποφύγετε διαδικασίες σημαντικές μέχρι της 17 του μήνα. Ο Άρης, κυβερνήτης πλανήτης σας, θα είναι εκτός ορίων, ουτωσι άλλως μέχρι της 4 Μαΐου, οπότε θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε με την προσωπική, επαγγελματική σας ζωή και τα οικονομικά σας σχέδια, ειδικά όταν ο Ουρανός επιστρέψει σε ορθή πορεία στις 22 Ιανουαρίου, οι υποθέσεις θα τρέξουν με πιο γρήγορους ρυθμούς και με πιο ευνοϊκό τρόπο, καθώς η νέα σελήνη στις 21 στον Υδροχόο, δίνει μια δυνατή ώθηση.

επικοινωνία για προσωπικές προβλέψεις

Συνεδρίες on-line

Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 2,3,4,12,13,21,22,30,31

Καλύτερες μέρες για χρήματα: 2,3,8,12,13,16,18,19,21,22,23

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 4,10,11,12,13,22,31

ΤΑΥΡΟΣ

Ο πρώτος μήνας του 2023 θα είναι ιδιαίτερα δυνατός από επαγγελματικής άποψης, καθώς η επιρροή της Αφροδίτης είναι ιδιαίτερα δυνατή ελκτική δύναμη. Από τις 3-27 του μήνα, η Αφροδίτη είναι δείκτης προσωπικής επιτυχίας, ανύψωσης και αναγνώρισης. Ο Δίας αναμένεται να αλλάξει στάση και κατεύθυνση που θα έχει αντίκτυπο στα οικονομικά σας, ιδιαίτερα του συντρόφου η’ αυτών που επενδύουν σε εσάς, με οποιονδήποτε τρόπο. Ωστόσο, μετα τις 20, θα υπάρξει περισσότερη υποστήριξη, καθώς ο Ερμής και ο Άρης θα έχουν επιστρέψει σε ορθή πορεία, ενώ και ο Ουρανός θα κάνει το ίδιο μετά της 22 Ιανουαρίου. Μέχρι τότε οι καταστάσεις θα είναι πολύπλοκες, αλλά θα πρέπει να κάνετε αυτό που πρέπει, ενώ θα επίσης θα πρέπει να αποφύγετε τα ρίσκα. Στις 21 του μήνα η νέα σελήνη φέρνει περισσότερη τύχη στα οικονομικά και στις προσωπικές σχέσεις. Οπότε κάντε λίγη υπομονή και δουλέψτε με τον νόμο της έλξης!

επικοινωνία για προσωπικές προβλέψεις

Συνεδρίες on-line

Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 2,3,6,7,11,12,13,19,20,21,22,29

Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,2,8,10,11,16,18,19,21,22,23,28,29

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1,2,10,11,12,13,18,19,28,29

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το πρώτο χρονικό διάστημα του Ιανουαρίου φέρνει άγχος και δυσκολίες, θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ενδιαφέρον, όχι βαρετός μήνας, από κάθε άποψη. Μέχρι της 18 Ιανουαρίου, ο Ερμής που είναι κυβερνήτης σας και ο Άρης στο ζώδιο σας για πολύ καιρό, σημαίνει ότι η αβεβαιότητα, η αστάθεια στοιχειώνουν την ζωή σας γενικότερα. Σαφώς, θα πρέπει να σκέφτεστε περισσότερο, καθώς και ο Πωσειδωνας δημιουργεί ένα άγχος και σύγχυση. Ο Δίας αναμένεται να αλλάξει στάση και κατεύθυνση, ενώ  δώστε προσοχή κατά που φυσάει ο άνεμος, να σκέφτεστε πριν προσχωρήσετε, με οτιδήποτε και να είναι αυτό, είτε σχέση είτε επαγγελματικά. Από τις 29-31 του μήνα, Ερμής και Ουρανός ενδεχομένως να φέρουν καλα νέα σχετικά με νομικές υποθέσεις, ένα ταξίδι ευχάριστο, ένα από τις 11-25 τα οικονομικά θα ενισχυθούν ιδιαίτερα, με την νέα σελήνη στον Υδροχόο, Ήλιο και Αφροδίτη.

επικοινωνία για προσωπικές προβλέψεις

Συνεδρίες on-line

Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 2,3,8,9,12,13,16,21,22,23

Καλύτερες μέρες για χρήματα: 2,8,10,11,16,20,21,23,24,30,31

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 7,14,15,24

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ιανουάριος του 2023 ξεκινά με πανσέληνο στο ζώδιο σας όπου όλα φαίνονται πολύπλοκα, αν και θα υπάρχει και κάποια δραματικότητα μέχρι την νέα σελήνη, σε κοινωνικό επίπεδο και προσωπικές σχέσεις. Από οικονομικής και επαγγελματικής άποψης και οι δυο κύκλοι είναι θετικοί, αν και ο Ερμής/Άρης είναι ανάδρομοι, θέλει και κάποια υπομονή καθώς η πρόοδος θα έχει και κάποιες καθυστερήσεις. Θα έχετε την ευκαιρία ωστόσο να οργανωθείτε καλύτερα. Σκεφτείτε τις θετικές ημέρες, κάντε θετικά σχέδια. Επίσης σκεφτείτε και το γεγονός ότι οι περισσότεροι πλανήτες θα είναι πάνω από τον ορίζοντα, αλλά σημαντικό θα είναι το ηλιοστάσιο του Δια, που ετοιμάζεται να φέρει επαγγελματική επιτυχία τους επόμενους μήνες καθώς αλλάζει στάση και κατεύθυνση, από τις 1-27 Ιανουαρίου. Τα φώτα της δημοσιότητας θα είναι πάνω σας—η’ θα επιστρέψουν αρκετά σύντομα σε εσάς. Είναι η ώρα της εναρμόνισης, μια μηνιαία συμφωνία με το σύμπαν – οπότε αφήστε τα «ουράνια όργανα» να κάνουν την δουλειά τούς. Η νέα σελήνη στον Υδροχόο σας απογειώνει.

επικοινωνία για περισσότερες προβλέψεις

Συνεδρίες on-line

Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 2,3,10,11,12,13,21,22

Καλύτερες μέρες για χρήματα: 2,8,10,11,16,20,21,23,25,26,30,31

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 3,4,12,13,16,17,21,22,30,31

ΛΕΩΝ

Πιθανόν, ο Ιανουάριος να ξεκινήσει με αγχωτικό τρόπο καθώς περισσότερο επικεντρώνεται στο να καλύψετε τις ανάγκες των άλλων, κυρίως να υπάρχουν παιδιά. Υπάρχει άγχος αλλά και υψηλή ενέργεια που σημαίνει ότι θα ανταποκριθείτε στις προσδοκίες όλων. Μέχρι, της 18 του μήνα αποφεύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις σχετικά με οικονομικά ζητήματα, αγορές, επενδύσεις. Λεπτά συναισθήματα και η άυλη αλλά αξιόπιστη διαίσθηση επιτρέπουν την αυξανόμενη συσσώρευση συναισθηματικής επικοινωνίας, καθώς τα σχέδια έρχονται όλο και πιο κοντά στην υλοποίηση. Αργά και σταθερά κινήστε με τον σωστό ρυθμό, δεν υπάρχει βιασύνη για ολοκλήρωση. Όλα θα έρθουν στον καιρό τούς. Απολαύστε το ταξίδι. Η νέα σελήνη στον Υδροχόο, Άρης, Δίας και Αφροδίτη, φέρνουν χαρά, έρωτα, δημιουργία νέων επιδιώξεων, λάμψη, υποστήριξη καθώς θα δώσει και νέες επαγγελματικές ευκαιρίες.

επικοινωνία για περισσότερες προβλέψεις

Συνεδρίες on-line

Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1,2,3,10,11,12,13,18,19,21,22,28,29

Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,2,8,10,11,16,18,19,23,28,29

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 2,3,12,13,18,19,21,22

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επαγγελματικά σχέδια, ταξίδια, και σπουδές θα είναι δύσκολο να προχωρήσουν με τον ρυθμό που επιθυμείτε μέχρι της 18 Ιανουαρίου, καθώς Ερμής και Άρης θα είναι ανάδρομοι. Θα υπάρχουν καθυστερήσεις και χρειάζεται υπομονή, ωστόσο η οικογένεια και η προσωπική σας ζωή είναι παράγοντες που διατηρούν την αισιοδοξία σας. Διασκεδάστε και χαλαρώστε, οργανωθείτε, καθώς τα υπόλοιπα θα λυθούν το επόμενο χρονικό διάστημα. Αφροδίτη και Πλούτωνας, δίνουν την δύναμη της έλξης στο να παράγετε αυτό που θέλετε, απλά αυτό δεν θα φανεί σύντομα. Οι όψεις αυτές περισσότερο θα ευνοήσουν το εμπόριο και την οργάνωση οικονομικών. Στις 22 του μήνα, Αφροδίτη και Κρόνος εστιάζουν την προσοχή στα οικονομικά η τα συναισθηματικά. Το ηλιοστάσιο του Δια από τις 2-27, αλλάζει στάση και κατεύθυνση και αυτό είναι ένα από τα θετικά στοιχεία που συμβαίνουν. Η νέα σελήνη, στον Υδροχόο, μεγεθύνει την επαγγελματική, κοινωνική και οικονομική επιτυχία, εν των μεταξύ, φροντίστε τον εαυτό σας και ότι άλλο χρειάζεται στο άμεσο περιβάλλον.

επικοινωνία για περισσότερες προβλέψεις

Συνεδρίες on-line

Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 2,3,7,12,13,14,15,21,22,24

Καλύτερες μέρες για χρήματα: 2,3,4,8,12,13,16,21,22,23,30,31

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1,2,10,11,18,19,21,22,28,29

ΖΥΓΟΣ

Μέχρι της 20 του μήνα, θα υπάρχει σημαντική πρόοδος σε ψυχολογικό επίπεδο και οι ισορροπίες θα έχουν αποκατασταθεί σε περίπτωση που είχατε αγχωθεί η’ πιεστεί, κι αυτό γιατί, τώρα όλα θα τα ερμηνεύετε με διαφορετικό τρόπο. Βέβαια, ο Ιανουάριος είναι θετικός από επαγγελματικής άποψης, ενώ αργότερα, μέσα στον μήνα, οι πλανητικές θέσεις, στον ουράνιο θόλο, θα υποστηρίξουν τις κινήσεις αλλά και αποφάσεις που θα έχουν σημαντικό αντίκτυπο στην ζωή σας. Μετα τις 20 του μήνα, όλα θα ταιριάζουν και να είναι ξεκάθαρα στο μυαλό σάς. Άρης και Δίας, εκτός ορίων, μέχρι τον Μάϊο, με τον δεύτερο να αλλάζει στάση και κατεύθυνση στο σύμπαν, δημιουργεί ευοίωνες συνθήκες για νέες σχέσεις και νέες δυνατότητες. Τα οικονομικά σας θα είναι θετικά, καθώς ο Πλούτωνας θα σχηματίζει θετικές όψεις σε ορθή πορεία εδώ και καιρό, ειδικά στις 1, 2, 17 και 19 κάτι καλό μπορεί να συμβεί. Με την νέα σελήνη, στο φιλικό σας Υδροχόο, όλα γίνονται χωρίς δισταγμό. Μπαίνετε στο παιχνίδι, και η γενική αίσθηση θα είναι ότι θα επωφεληθείτε από τα καλύτερα σχέδια σας, και προχωρήσουν όλα όσο πιο μακριά μπορείτε.. και έτσι θα είναι ακριβώς!

επικοινωνία για περισσότερες προβλέψεις

Συνεδρίες on-line

Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 2,3,4,12,13,16,17,21,22,30,31

Καλύτερες μέρες για χρήματα: 2,6,7,8,11,16,19,20,23,29

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 2,10,11,20,21,23,24,0,31

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αποφύγετε, μέχρι της 20, τις μεγάλες αλλαγές και να πιέζετε τον εαυτό σας να μπει σε μεγάλες διαδικασίες. Τις πρώτες ημέρες, θα υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις μέχρι της 18, αν και σχετικά θα υπάρχει κίνηση και αισιοδοξία. Η σελήνη φέρνει κάποιες μικρές, στιγμιαίες, οικονομικές πιέσεις, αλλά όμως περνά γρήγορα και βελτιώνετε σημαντικά μετα τις 20 Ιανουαρίου. Λάβετε υπόψη, να μην βάζετε βαριά στοιχήματα, μην προσπαθείτε επίσης, να ξεπεράσετε τις προσδοκίες σας η’ των άλλων, από την πρώτη μέρα της χρονιάς. Ήλιος, Αφροδίτη και Πλούτωνας πιθανό να φέρουν μια καλή ευκαιρία επαγγελματικά, ειδικά γύρω στις 19 ενώ από τις πρώτες ημέρες του μήνα η κοινωνική και ερωτική ζωή είναι έντονες. Οι ορέξεις (κάθε είδους) και οι ευκαιρίες αυξάνονται, ειδικά με την νέα σελήνη, στις 21 του μήνα, που δεν έχετε παρα να τις εκπληρώσετε. Η ένταση μόνο σας επιβραδύνει. Η νέα σελήνη όμως φέρνει ποικιλία, νέο άρωμα στην ζωή σας , ό,τι ή όποιος κι αν εμπλέκεται.

επικοινωνία για περισσότερες προβλέψεις

Συνεδρίες on-line

Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 2,3,12,13,18,19,21,22

Καλύτερες μέρες για χρήματα: 8,9,16,23

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 2,10,11,20,21,25,26,30,31

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα πρέπει να σκεφτείτε ότι ο εγωισμός ίσως βλάψει τον εαυτό σας και τις συνεργασίες σας; ίσως θα ήταν να υιοθετήσετε ένα χαμηλότερο προφίλ. Κρατήστε τα πόδια σας στο έδαφος, μην συγκρούεστε, μέχρι της 18 του μήνα, με Ερμή και Άρη ανάδρομο. Μην περιμένετε το καλύτερο από δυο διαφορετικούς κόσμους, αλλά φροντίστε να έχετε το κομμάτι σας από τον καθένα. Διαφωνίες, ζήλιες, ανταγωνισμός κάνουν την εμφάνιση τους, αλλά επιλύονται. Μην φαίνεται ότι προσπαθείτε πολύ, διαφορετικά θα έχετε το αντίστροφο αποτέλεσμα. Τέτοια μικροπροβλήματα, θα διορθωθούν με την καλή θέληση. Ωστόσο, ο Δίας ενισχύει την αισιοδοξία, και προσωπική σας δύναμη και μαζί με τον Άρη/Δια, αργότερα, εκτός ορίων, όλα θα είναι δυνατά. Η νέα σελήνη στις 21, στον Υδροχόο, θα κάνει την ζωή σας πιο ενδιαφέρουσα, σε επίπεδο οικονομικό, συνεργασιών, επαγγελματικά και συναισθηματικά!

επικοινωνία για περισσότερες προβλέψεις

Συνεδρίες on-line

Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1,2,3,10,11,12,13,18,19,21,22,28,29

Καλύτερες μέρες για χρήματα: 4,8,10,11,12,13,16,22,23,31

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1,2,10,11,18,19,28,29

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ιανουάριος είναι ακόμη ένας θετικός μήνας για σας τους Αιγόκερους. Ξεκινά μια νέα χρόνια, ένας νέος κύκλος ,όπου θα μπορέσετε να κάνετε τις αλλαγές που επιθυμείτε για να είστε ευτυχισμένοι, κυρίως όσο αφορά την προσωπική σας ζωή. Η προσοχή στρέφεται προς την οικογένεια και την προσωπική ζωή, περισσότερο. Οργανωθείτε καλύτερα και φροντίστε τον εαυτό σας. Όλα πάνε κάπως αργά, αν και μπορεί να έρθουν επαγγελματικές ευκαιρίες νωρίτερα, από τις 3 του μήνα και ύστερα, αλλά και Αφροδίτη και Κρόνος, γύρω στις 22-23 θα φέρουν επιτυχίες και σταθερότητα. Γεμάτοι δύναμη, ζωή και αισιοδοξία, νέα σχέδια και φιλοδοξίες αργούν να υλοποιηθούν αλλά θα συμβεί. Καλό θα ήταν πάρετε προφυλάξεις και να μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, πριν τις 18 Ιανουαρίου. Οι ξαφνικές αποφάσεις εύκολα μπορεί να μετατραπούν σε καταστροφή. Κάντε υπομονή, η νέα σελήνη στον Υδροχόο, μαζί με την Αφροδίτη, Πλούτωνας και Δίας σας πετούν στα ύψη και αποκαταστουν την καθυστέρηση.

επικοινωνία για περισσότερες προβλέψεις

Συνεδρίες on-line

Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 2,3,10,11,12,13,20,21,22,23,24,30,31

Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,2,8,10,11,12,13,16,18,19,23,28,29

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 2,3,4,12,13,21,22,30,31

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ξεκινάτε τον μήνα καθώς ήδη έχετε εισέλθει σε μια δυνατή πνευματική περίοδο, γεμάτη υγεία. Η πνευματικότητα είναι σημαντική στη ζωή σας εδώ και πολλά χρόνια, και ακόμη περισσότερο τώρα. Η πρόοδος και οι γνώσεις είναι αλληλένδετα και σημαντικά στοιχεία. Όσο περνούν οι εβδομάδες όλα θα γίνονται πιο ξεκάθαρα για εσάς, ειδικά μετα τις 18 Ιανουαρίου, το άγχος θα είναι λιγότερο. Πολλά ερωτήματα θα απαντηθούν. Όσοι είστε δεσμευμένοι, θα είστε ευτυχισμένοι αυτή την περίοδο. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε, διότι τίποτα σημαντικό δεν πρόκειται να συμβεί. Στις 20, ο Ήλιος μετακινείται στο ζώδιο σας, το οποίο φέρνει ρομαντικές ευκαιρίες χωρίς να χρειάζεται να κάνετε πολλά – απλώς εμφανιστείτε! Αν υπάρξουν ευκαιρίες πριν τις 18, κάντε λίγη υπομονή και μην βιάζεστε. Στις 21 η νέα σελήνη είναι εξαιρετικά δυνατή στο ζώδιο σας, Τα ηλιακά μυστικά συμβάντα κορυφώνονται εδώ, ρίχνοντας φως στις προηγούμενες κρυφές τάσεις της χρονιάς και σας επιτρέπουν να συμπληρώσετε τις τελευταίες λεπτομέρειες, ώστε να μπορείτε να ενεργείτε με αυτοπεποίθηση και διεκδίκηση στο άμεσο μέλλον. Αφροδίτη και Δίας φέρνουν τύχη, πρόοδο, εξελίξεις και χρήμα που θα συνεχιστεί η κορύφωση του νέου κύκλου και τον επόμενο μήνα.

επικοινωνία για περισσότερες προβλέψεις

Συνεδρίες on-line

Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 2,3,10,11,12,13,20,21,22,25,26,30,31

Καλύτερες μέρες για χρήματα: 7,8,14,15,16,23,24

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 2,6,7,11,19,20,29

ΙΧΘΕΙΣ

Ξεκινάτε τη νέα χρονιά με μεγάλο μέρος του πλανητικού δυναμικού στον οίκο των φίλων σας που αρκετά ευεργετικός οίκος. Ο μήνας που ακολουθεί είναι πολύ θετικός και η υγεία αρκετά καλή. Υπάρχει μόνο ένας πλανήτης, ο Άρης, σε αγχωτική ευθυγράμμιση μαζί σας, αλλά αυτό δεν είναι τόσο σημαντικό. Ο Άρης, επι των οικονομικών, είναι ανάδρομος μέχρι τις 12. Επομένως, αποφύγετε να κάνετε σημαντικές αγορές ή επενδύσεις μέχρι και λίγο μετά από αυτήν την ημερομηνία. Ο Άρης εκτός ορίων μέχρι τον Μάϊο όπως και ο Δίας, υποδεικνύουν ότι θα ξοδέψετε χρήματα για το σπίτι και την οικογένεια, ωστόσο, θα έχετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε νέες πήγες εισοδήματος. Ο έρωτας και οι σχέσεις θα είναι κάπως πολύπλοκα, επίσης, καθώς ο Ερμής, θα είναι ανάδρομος μέχρι τις 18. Αποφύγετε να κρίνετε τους άλλους – και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Η κοινωνική ζωή φαίνεται έντονη. Μην καταπονείστε, αρκεστείτε με αυτό που έχετε. Απλώς κρατήστε μια θετική στάση, για να μην είναι ξινά σταφύλια όταν τελικά πέσουν στην αγκαλιά σας. Η νέα σελήνη στον Υδροχόο στις 21 Ιανουαρίου, φέρνει πρόοδο και εξελίξεις θετικές όσο αφορά τα επαγγελματικά σχέδια, στόχους και κοινωνική ζωή.

επικοινωνία για περισσότερες προβλέψεις

Συνεδρίες on-line

Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1,2,3,10,11,12,13,18,19,21,22,28,29

Καλύτερες μέρες για χρήματα: 3,4,8,12,13,16,17,21,22,23,30,31

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 8,9,16,23

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΕ

εγγραφή στο newsletter!

Απάντηση