ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΑΡΩ 2020 ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

στις

ΚΡΙΟΣ- ΕΚΓΡΑΤΕΙΑ

Το 2020 θα είναι μια χρονιά καλή όμως πρέπει να μάθετε να είστε κάπως μετριοπαθής σε όλα σας τα πράγματα η θα χρειαστεί να γίνετε, και αυτό διότι θα πρέπει να φτάσετε επιτέλους ένα επίπεδο αρμονίας. Πιστεύω ότι γενικότερα θα έχετε καλές σχεσεις με συνάδελφους, θα υπάρξει αρμονία στις συνεργασίες σας, θα έχετε καλές σχεσεις με τους πελάτες σας αλλά κάποιοι επίσης θα βρείτε και την εργασία που επιθυμείτε η σας ταιριάζει. Τα έσοδα θα καλύπτουν τις δαπάνες σας, όμως αν ξοδεύετε συντηρητικά δεν θα σας λείψει τίποτα. Καλή χρονιά για νέες γνωριμίες, επειδή ίσως και εσείς περάσατε πολλές δοκιμασίες, τα έχετε βρει με τον εαυτό σας και ξέρετε τι θέλετε. Κάποιοι θα βρουν ένα καλό ταίρι και να είναι ικανοποιημένοι. Όμως οι προκλήσεις θα υπάρχουν, καλείστε μέσα από την εμπειρία πλέον του παρελθόντος, να φερθείτε πιο ώριμα. Να θυμάστε λέξη κλειδί, μετριοπάθεια και αρμονία σε όλα τα επίπεδα. Υπάρχει συχνά μια ισχυρή πνευματική σύνδεση ή καρμική σχέση μεταξύ συνεργατών όταν η Εγκράτεια, εμφανίζεται η επισης σε μια συναισθηματική σχέση. Μπορεί να είστε παλιές ψυχές που επανασυνδέονται ή είχατε ισχυρούς δεσμούς από προηγούμενες ζωές. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να έχετε συναντήσει κάποιον ενώ ταξιδεύετε ή σε διακοπές. Μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει μια σχέση που έχει επιβίωσε. Συγχωρήστε αυτούς που σας έφεραν πόνο.

ΤΑΥΡΟΣ-6 ΡΑΒΔΟΙ

Την κάρτα, που τράβηξα για σας, για το 2020, είναι το 6 Μπαστούνι! Όντως αρκετά καλή κάρτα, είναι για τους πετυχημένους, τους σταρ, συνδέεται με την Νίκη, με τους επαγγελματίες. Το 2020 θα ευνοήσει αυτούς που ασχολούνται με την διαφήμιση και τα μίντια η απλά το γεγονός ότι θα πρέπει να διαφημίσετε την δουλειά σας, το αντικείμενο στο οποίο εργάζεστε, να χρησιμοποιήσετε την θετική δύναμη των social media, με οργανωτικό τρόπο. Η διαφήμιση κάνει καλό, γιατί οι άλλοι πρέπει να μάθουν ότι υπάρχετε. Η κάρτα συνδέεται με το γεγονός ότι αν δουλέψατε σκληρά, θα επιβιώσετε στην αγορά η ακόμα το 2020 να αναγνωριστείτε….”ο πρώτος και ο καλύτερος στο είδος σας….”αν δεν είστε ακόμα θα μπορούσατε να γίνετε και να νιώσετε σαν σταρ του σινεμά!

Από οικονομικής άποψης, το χαρτί σημαίνει ότι ξεπερνάμε τα εμπόδια στα οικονομικά και τα επαγγελματικά, θετικό για χρηματοδότηση, για το κέρδος γενικότερα και σημαίνει επισης ότι θα μπορέστε να αγοράσετε κάποια πράγματα που σας αρέσουν. Η σημασία της αγοραστικής δύναμης σημαίνει ότι έχω χρήματα για να ζήσω. Αυτό είναι καλό. Στα συναισθηματικά το χαρτί αυτό, σημαίνει ότι θα είστε το επίκεντρο θαυμασμού των άλλων, θα σας πολιορκήσουν πολλοί και θα ενδιαφερθούν και θα κερδίσετε τις καρδιές πολλών. Για τους υπόλοιπους το 6 Μπαστούνι, συνδέεται με το γεγονός ότι τα εμπόδια και οι δυσκολίες στην προσωπική τους ξεπερνιούνται όπως επισης μπορεί να ηγηθούν της σχέσης τους.

Πάντως, η κάρτα αυτή δίνει το μήνυμα ότι ίσως συναντήσετε σημαντικούς ανθρώπους που θα μπορούσαν είτε να σας βοηθήσουν είτε, να συναντήσετε σημαντικούς ανθρώπους στην προσωπική ζωή σας. Ναι, Ναι, Ναι και Ναι!!! Η απάντηση είναι ναι. Η επιτυχία είναι δική σας. Κέρδισες! Νίκη σε ό, τι κι αν επιδιώκετε ή αγωνίζεστε. Κάποιοι ίσως αναλάβετε ηγετικό ρόλο, θα επιβραβευθείτε για την δουλειά σας, θα κερδίσετε περισσότερα, τα οποία και θα μοιραστείτε με αυτούς που αγαπάτε, όμως θα αποκτήσετε και υποστηρικτές, θα πετύχετε τους στόχους σας!

ΔΙΔΥΜΟΙ- 3 ΚΟΥΠΑ

Καλή κάρτα το 3 Κούπα για το 2020! Η επιτυχία έρχεται μέσα από ομαδικές προσπάθειες που έγιναν, ενδείκνυται επισης για να ανοίξετε μια ένα επιχείρηση που περισσότερο θα έλεγα έχει να κάνει με το φαγητό και το ποτό. Είναι μια καρτα που συνδέεται με την Συναισθηματική ανάπτυξη και ωρίμανση, Γιορτές, Γάμους, την ανάπτυξη του φιλικού σας κούκλου, με τις Συναντήσεις, την έντονη Κοινωνικοποίηση, Πάρτι, Εορτασμούς, Ομάδες, Ομαδική εργασία, Αμοιβές. Μια γυναίκα ισως να σας επηρεάσει αρκετά θετικά σε σχέση με τα επαγγελματικά σας σχέδια. Βοηθά επισης, περισσότερο τις συναντήσεις και συνεργασίες με γυναίκες. Επανασυνδέσεις ευνοούνται είτε με φίλους, οικογένειες και άτομα από το παρελθόν. Βοηθά στην σωστή οργάνωση. Στα οικονομικά φέρνει κέρδος, χρήμα και δωρα και άνεση.

Αποκτάται περισσότερους φίλους και γνωριμίες μέσα από τα επαγγελματικά σας, σημαίνει ακόμα έντονη κοινωνικότητα μέσα από τη δουλειά. Συναισθηματικά, μπορεί να προτείνει μια δέσμευση ή ένα γάμο ακόμα και μια γέννηση μωρού. Είναι μια εποχή μεγάλης ανάπτυξης και ευτυχίας μεταξύ ενός ζευγαριού και το γεγονός ότι η σχέση σας αναπτύσσεται πραγματικά. Μπορεί να υπάρχει ανάγκη να μοιραστείτε αυτή τη χαρά με τους άλλους. Ως ζευγάρι μπορεί να έχετε κάτι πολύ σημαντικό και συναρπαστικό για να γιορτάσετε καθώς η εγκυμοσύνη μπορεί να προταθεί από αυτή την κάρτα. Μπορεί να προτείνει όμως ένα τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση, κάποιες φορές. Σίγουρα θα απολαύσετε τον εαυτό σας και τους άλλους, αλλά προσέξτε να μην το παρακάνετε. Όλη αυτή η κοινωνικοποίηση μπορεί να έχει αρνητική επίδραση στη δική σας σχέση. Εάν έχετε ψάξει ανεπιτυχώς για μια δουλειά τότε η εμφάνιση του 3 Κούπα μπορεί να υποδεικνύει ότι θα λάβετε αρκετές προσφορές οπου και θα  πρέπει να επιλέξετε. Αυτό ισχύει για πολλά βέβαια, ακόμα και σε μια σχέση.

Κάποιοι μπορεί να εργαστούν ως Διαχειριστές η Οργανωτές Εκδηλώσεων η άλλων συμβάντων, Συντονιστής Γάμου ή Διασκεδαστής κτλ…ακόμα και Εταιρίες η οποιαδήποτε άλλη ομαδική εργασία. Οτι και να είναι, περνάτε από μια περίοδο ξηρασίας σε μια περίοδο αρκετά απολαυστική και ενδιαφέρουσα. Σε κάθε περίπτωση η ζωή σας θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με αρκετή θετικότητα και  χαρά. Καλωσορίστε τη νέα χρονιά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ-4 ΠENTAKTINA

Ένα χαρτί που συμβολίζει την σταθερότητα, την στασιμότητα αλλα και τα υπάρχοντα σας, την περιουσία σας η αυτά που έχετε αποκτήσει γενικώς. Συνδέεται ακόμα και με τον τρόπο που διαχειρίζεστε την σχέση σας, τα επαγγελματικά σας, την ζωή σας γενικότερα. Το 2020 θα είναι μια χρονιά όπου η σωστή διαχείριση των πραγμάτων θα αποδώσει, σταθερότητα και κέρδος, θα έχετε όφελος αν δουλεύετε για τα συμφέροντα σας. Συνδέεται επίσης με την Οικονομική σταθερότητα / Ασφάλεια, Αποταμιεύσεις, Επενδύσεις, Επιχειρήσεις, Πλούτο, με την Αυτοεπιβεβαιωση, Κληρονομιά, Ιδιοκτησία, Έλεγχος, την απομόνωση, τα όρια, την συντήρηση του εαυτού σας, την επιτυχία σε εξετάσεις.

Ο φόβος της έλλειψης συχνά σχετίζεται με το 4 Πεντακτινα. Ισως θα πρέπει να αναρωτηθείτε για τις φοβίες σας και αυτά που πρέπει να αφήσετε πίσω σας. Είναι μια θετική και ευπρόσδεκτη κάρτα για αποταμιεύσεις, επενδύσεις ή σχέδια συνταξιοδότησης. Πρέπει να έχετε αρκετή πίστη στον εαυτό σας. Κάποιοι μπορεί να επιθυμείτε να είστε το δικό σας αφεντικό και, πολύ σημαντικό, να ορίσετε τα όριά σας. Ίσως χτίζετε τοίχους γύρω από τον εαυτό σας για να ελέγξετε ποιος έχει πρόσβαση σε εσάς ή όχι, σε μια προσπάθεια να προστατεύσετε το απόρρητο ή τα περιουσιακά σας στοιχεία. Ευνοεί τις επιχειρήσεις. Η ακίνητη περιουσία είναι ένα θέμα που θα σας απασχολήσει. Μπορεί να δείχνει ότι προσπαθείτε να κρατήσετε κάτι ή να προστατέψετε την ιδιοκτησία σας. Θα είστε συνεχώς επιφυλακτικοί αλλα και θα προσπαθήσετε για την διατήρηση των κεκτημένων σας.

Στις σχεσεις υποδηλώνει ότι ένας σύντροφος ισως να κρατά μυστικά, υπάρχει εγωισμός η και έντονη ζήλεια και κτητικότητα που εκφράζεται. Υπάρχουν και θέματα ελέγχου, ο ενας να παρακολουθεί τον αλλον και να προσπαθεί να τον ελέγξει. Μια άλλη περίπτωση είναι ότι μπορεί να εξοικονομούν χρήματα για να παντρευτούν, να αγοράσουν ένα σπίτι ή ακόμα και να δημιουργήσουν μια επιχείρηση. Πρόκειται για ένα επιτυχημένο, φιλόδοξο ζευγάρι να προσπαθεί να εξοικονομήσει σκληρά και κάνοντας όλες τις θυσίες. Ομως μπορεί να είστε πολύ αυτάρκεις και δεν χρειάζεται να βασίζεστε σε άλλους γύρω σας για να είστε ευτυχισμένοι. Μπορείτε να διαφυλάξετε προσεκτικά την ιδιωτική σας ζωή.

ΛΕΩΝ-2 ΚΟΥΠΑ

Μια πολύ καλή καρτα και για τους Λέοντες, το 2 Κουπα είναι ένα απολυτα θετικο χαρτι που μπορεί να προσφέρει αρκετά πράγματα στην ζωή σας το 2020,σε όλα τα επίπεδα. Συνδέεται όμως με την δημιουργία σχέσεων, το ευτυχισμένο ζευγάρι, έχει μόνο τα μάτια ο ένας για τον άλλον, επιτυχία σχέσεων, ευτυχισμένη συνεργασία / φιλία, ισότητα, αρμονία, ισορροπία, έλξη, σύνδεση, ένωση, επανένωση, δέσμευση, γάμος, ευλογίες, εκεχειρία, συναισθηματικές αποφάσεις. Το 2020, ισως να είναι μια χρονια που θα καλωσορίσετε νέους φίλους, συνεργάτες και θα κάνετε επισης νέες γνωριμίες. Τα Δύο Κουπα ασχολούνται επίσης με τους δεσμούς που σχηματίζονται μεταξύ φίλων και το ζευγάρι σε αυτή την κάρτα μπορεί να αντιπροσωπεύει μια βαθιά και ουσιαστική φιλία ή μια σχέση συνεργασίας. Εάν υπάρχει χωρισμός ή καυγάδες και ένταση που προκαλούν προβλήματα σε μια σχέση, τότε τα δύο από τα κύπελλα μπορεί μερικές φορές να υποδηλώνουν μια εκεχειρία, ειρήνη, συγχώρεση και θεραπεία.

Το χέρι ειρήνης ή συγχώρεσης μπορεί να προσφερθεί. Η ισορροπία και η αρμονία μπορούν να επιστρέψουν. Η αγάπη μπορεί να ανανεωθεί ή θα μπορούσε να υπάρξει η πιθανότητα επανένωσης μεταξύ ενός ζευγαριού που έχει χωρίσει. Κάποιος ισως σας κάνει πρόταση να μείνετε μαζί η να αποκτήσετε σπίτι, και να παντρευτείτε.

Σχετικά με επαγγελματικά, μπορείτε να συνεργαστείτε με η και να αποφασίσετε να ενώσετε τις δυνάμεις σας με έναν άλλο για να δημιουργήσετε μια εταιρική σχέση. Αυτή η εταιρική σχέση θα βασιστεί στην ισότητα και το σεβασμό. Μπορεί επίσης να έχετε το χάρισμα να φέρνετε τους ανθρώπους κοντά ώστε να συνεργάζονται πιο αποτελεσματικά, όπου όλοι συνεισφέρουν και το εργασιακό περιβάλλον να είναι ειρηνικό και αρμονικό. Ίσως ως ζευγάρι αποφασίσετε να ξεκινήσετε την επιχείρηση που πάντα ονειρευόσαστε. Ότι και να είναι, θα κάνετε πετυχημένες κινήσεις και επισης αφορά και τις συγχωνεύσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ-ΟΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ

Είναι μια κάρτα που έχει πολλές σημασίες. Οι ερωτευμένοι σίγουρα προσφέρουν αγάπη, αρμονία και περισσότερο αφορά τις σχεσεις μας όμως εμφανίζονται στη ζωή μας διλλήματα και επιλογές που πρέπει να κάνουμε. Μοιάζει αρκετά με το 2 Κούπα, για τα επαγγελματικά ίσως η κάρτα να είναι περισσότερο ευνοϊκή. Αν ψάχνετε για δουλειά θα υπάρχει προσφορά στην αγορά εργασίας, ίσως να υπάρξει για σας μια ευκαιρία για συνεργασία η θα καλείστε να κάνετε κάποιες επιλογές μες στην χρονιά που έρχεται για τα επαγγελματικά σας. Οι Ερωτευμένοι, απεικονίζονται ως νεαροί ενήλικες και ως εκ τούτου αντιπροσωπεύουν την έναρξη της εφηβείας και την απομάκρυνση από τη διεύθυνση της μοναδικής αγάπης και της προσοχής τους από τους γονείς τους σε άλλον. Το ζευγάρι που απεικονίζεται έχει συνειδητοποιήσει την παρουσία του άλλου και τώρα φαίνεται να συνειδητοποιούν τι νιώθουν. Βιώνουν τη μαγεία της ερωτευμένης αγάπης. Ισως να βιώσετε και εσεις το ιδιο.

Η κάρτα συμβολίζει το ζώδιο των Διδύμων που είναι ζώδιο του αέρα, που συνδέεται επισης με την τέχνη της επικοινωνίας. Λόγω της διπλής φύσης των Δίδυμων, μια από τις προκλήσεις τους είναι να μάθουν πώς να αποφασίζουν αλλά και να επικοινωνούν με τους άλλους. Η επικοινωνία η ότι σχέση με αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο μέσα στη χρονιά. Θα έχετε ίσως να ευκαιρία να ταξιδέψετε, να εκφράσετε τον εαυτό σας, τις ιδέες σας και τα συναισθήματα σας μέσα από δημιουργικούς τρόπους.

Οι Ερωτευμένοι, θα εξετάσουν το επίπεδο και την ποιότητα της επικοινωνίας μέσα στις σχέσεις σας. Για να παραμείνετε υγιείς, η σωστή λειτουργία της επικοινωνίας είναι απαραίτητη. Θα πρέπει να είστε είναι σε θέση να εκφράσετε τις ατομικές σας ανάγκες, τις επιθυμίες, τα συναισθήματα, συμπάθειές και αντιπάθειες, αλλά και να ακούσετε τις ανάγκες των συνεργατών, φίλων και αγαπημένων προσώπων ώστε να διατηρήσετε μια υγιή ισορροπία και αρμονία σε ολες τα επίπεδα.

ΖΥΓΟΣ-5 ΡΑΒΔΟΙ

Το 2020 θα είναι ακόμα μια δυνατή και προκλητική χρονιά για σας σε επίπεδο σχέσεων. Οι 5 Ράβδοι συνδέονται με τον έντονο ανταγωνισμό που συναντάτε στα επαγγελματικά σας, συνάδει με το γεγονός ότι προσπαθείτε να επικρατήσετε μέσα από την σκληρή δουλειά. Σίγουρα, όμως σηματοδοτεί και προβλήματα με εργοδότες. Είναι καλύτερο να προετοιμαστείτε για αγώνες, εντάσεις και αντιδράσεις, το 2020 θα είναι μια «σκληρή βόλτα». Ο καθένας φαίνεται να σας ενοχλεί ή να σας εκνευρίζει. Ακόμη και το Σύμπαν φαίνεται να δουλεύει εναντίον σας. Ίσως να θέλετε να μείνετε μόνοι σας ή να τελειώσετε ένα συγκεκριμένο έργο αλλά συνεχώς αντιμετωπίζετε μικρά προβλήματα και αποτυχίες. Η απογοήτευση και η ανυπομονησία θα είναι εμφανείς. Δεν πρέπει να δοθεί μεγάλη σημασία σε αυτές τις αναστατώσεις, καθώς αυτές είναι γενικά μικρές και μόνο προσωρινές.

Αν αποκοιμηθήκατε και δεν πήγατε στη δουλειά σας, αν γλιστρήσατε με το σαπούνι στη μπανιέρα, αν κάψατε το τοστ, τρύπησε το λάστιχο του αυτοκινήτου σας ενώ είστε καθοδόν προς τη δουλειά σας, χύσατε τον καφέ στα ρούχα του αφεντικού κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης και στη συνέχεια συνειδητοποιήσατε ότι έχετε αφήσει το πορτοφόλι σας στο σπίτι η στο σούπερ μάρκετ με τα ψώνια της εβδομάδας, είναι πιθανό να βιώνετε την ενέργεια των 5 Ράβδων. Χρόνος και  ενέργεια χάνονται και διαλύονται λόγω έλλειψης επικοινωνίας και ισχυρών δεξιοτήτων ηγεσίας. Το κλειδί εδώ είναι να βρούμε ένα κοινό υπόβαθρο από το οποίο θα μπορούμε να δουλεύουμε. Θα πρέπει να σκεφτείτε κάτι που θα προσελκύσει και θα ωφελήσει όλους ή μια λύση σε ένα πρόβλημα που θα λαμβάνει υπόψη τα θέματα και τις επιφυλάξεις του καθενός.

Αυτό θα σας κάνει να είστε υπεύθυνοι για πολλά, αλλά θα πρέπει να δείξετε ότι είστε οι καλύτεροι για τη δουλειά και πολλά μπορούν να κερδηθούν. Το πράγμα είναι ότι κανείς δεν θέλει να συμβιβαστεί, αλλά σίγουρα μέσα στο 2020 θα πρέπει να παλέψετε για πολλά. Άγχος, εντάσεις και στρες και έντονος ανταγωνισμός θα είναι εδώ και εσείς θα πρέπει να δείξετε ικανότητες και την αξία σας μέσα από την οργάνωση και την σκληρή δουλειά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ-7 ΚΟΥΠΑ

Όταν εμφανίζονται τα 7 Κουπα είναι μια καλή ένδειξη ότι έχει έρθει η ώρα να κάνετε απολογισμό της ζωής σας και ότι πρέπει να απαντηθούν κάποιες ερωτήσεις. Είναι ένα σημάδι ότι έχετε αλλάξει και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ξύσετε κάτω από την επιφάνεια για να συνειδητοποιήσετε ότι όλα δεν είναι όπως θα έπρεπε. Τα Επτά Κούπα όμως μπορεί να φέρουν ψευδαισθήσεις και να μην έχετε σταθερή αντίληψη για το τι συμβαίνει σε μια κατάσταση. Τα πάντα μπορεί να είναι στο κεφάλι σας ή τελείως και εκτός λογικής. Θα μπορούσατε επισης συχνά, να ονειροπολείτε και να ταξιδεύετε «μακριά με τις νεράιδες» κατά το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου και να είστε τρομερά άπραγοι. Η γαληνότητα και ο λήθαργος συνήθως συνοδεύουν αυτήν την Κάρτα μαζί με την παραμέληση της υγείας και της διατροφής. Η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ για παράδειγμα, μεταβάλλουν την πραγματικότητα και την εικόνα που έχετε στο μυαλό σας, μπορεί να σας προκαλέσει στο να χάσετε το συγχρονισμό σας με τον υπόλοιπο κόσμο.

Στις προσωπικές σας σχεσεις, τα Επτά Κύπελλα θα πρότειναν ότι τα πράγματα δεν λειτουργούν σωστά ή ότι κάτι έχει αλλάξει. Μπορεί να αισθανθείτε ότι υπάρχει κάτι που λείπει από τη σχέση σας ή αισθάνεστε συναισθηματικά ανεκπλήρωτοι. Ίσως νιώθετε ότι έχετε χάσει την προσωπική σας ταυτότητα μέσα στη σχέση και αναρωτιέστε πού βρίσκεστε και ποιοι είστε; Αν ψάχνετε για ρομαντισμό, ίσως θα πρέπει να εντοπίσετε τις ανάγκες σας σε μια σχέση και να αποφασίσετε ποιο είδος συνεργάτη η σύντροφος θα ήταν πιο κατάλληλο για σας. Τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε σε μια σχέση; Τι είναι αυτό που θα σας κάνει ευτυχισμένους;

Σε θέματα καριέρας, μπορεί να είστε σε μια δουλειά που σας παρέχει τα πάντα, αλλά δεν σας εκπληρώνει συναισθηματικά. Μετά από χρόνια που εργάζεστε για μια επιχείρηση, σιγά-σιγά αρχίζετε να αισθάνεστε ότι βαριέστε αφόρητα και η δυσαρέσκεια σας οδηγεί στο να εξερευνήσετε και άλλους τομείς της προσωπικότητάς σας που δεν έχουν αναπτυχθεί ακόμα ή δεν τους εξυπηρετούν. Ήρθε η ώρα να εξετάσετε όλες τις επιλογές καριέρας σας και να καθορίσετε τι είναι αυτό που θα σας κάνει ευτυχισμένους. Μπορεί επίσης να ονειρεύεστε την ιδανική σταδιοδρομία, αλλά να κάνετε λίγα πράγματα για να το συνειδητοποιήσετε. Αν ψάχνετε για δουλειά, τότε πολλές προσφορές μπορεί να έρθουν και θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά κάθε προσφορά για να προσδιορίσετε ποια είναι η καλύτερη για εσάς. Θυμηθείτε να λάβετε υπόψη τις συναισθηματικές σας ανάγκες κατά τη λήψη αποφάσεων σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ-7 ΣΠΑΘΙ

Το 7 Σπαθί, είναι μια δύσκολη κάρτα γενικώς, που υπογραμμίζουν τα Παιχνίδια μυαλού. Το να είσαι επινοητικός, να σκέφτεσαι λογικά και να προσπαθείς να ξεπεράσεις τον αντίπαλό σου ή τον ανταγωνιστή σου είναι μέρος της καθημερινής ζωής και υπάρχουν στιγμές που όλοι προσπαθούμε να μπούμε στο κεφάλι κάποιου για να μάθουμε τι σκέφτονται. Μερικοί, άνθρωποι ξοδεύουν πολύ χρόνο να γνωρίσουν τον αντίπαλό τους παρακολουθώντας και αναλύοντας τις τακτικές τους έτσι ώστε να μπορούν να παίξουν ένα ψυχολογικό παιχνίδι μαζί τους. Εκείνοι που ασχολούνται με το μάρκετινγκ και τις πωλήσεις κάνουν το ίδιο και βέβαια βλέπουμε Παιχνίδια μυαλού να παίζονται συνεχώς στην αίθουσα συνεδριάσεων.

Το 7 Σπαθί, σας επικεντρώνει στο γεγονός ότι θα πρέπει να είστε σε επαγρύπνηση και να βάλετε το μυαλό σας να δουλέψει. Ένα σχέδιο και η λογική είναι αυτά που θα σας φέρουν στην κορυφή. Μπορεί να μην νομίζετε ότι αυτό είναι δυνατό αλλά πρέπει να αρχίσετε να πιστεύετε στον εαυτό σας. Πολύ πιθανό να έχετε υποστεί κατά το παρελθόν ήττα που σας έχει αποδυναμώσει. Το θέμα είναι, ότι νομίζουν ότι εσείς είστε αδύναμοι. Αυτό θα μπορούσε να είναι η πτώση τους γιατί σας υποτιμούν. Η επιστροφή σας ίσως θεωρηθεί ως απειλή. Υιοθετήστε μια ολοκαίνουργια στρατηγική και προχωρήστε με λογική ένα θέλετε να επικρατήσετε.

Τα Επτά Ξίφη εμφανίζονται όταν πρέπει να κάνετε κάτι που απαιτεί να είστε γενναίοι και θαρραλέοι. Φέρνει το μήνυμα του ότι δεν πρέπει να παραιτηθείτε τώρα. Αν τα σχέδιά σας και η προσέγγισή σας δεν σας έδιναν το επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλάξτε τα. Χρησιμοποιήστε την πρωτοβουλία σας. Βρείτε έναν άλλο τρόπο για να πάρετε αυτό που θέλετε, αλλά μπορεί να περιλαμβάνει τη λήψη ρίσκων ή την τολμηρή αντιμετώπιση της κατάστασης ή ενός ατόμου. Πρέπει να εστιάζεστε, να προσαρμόζεστε, να επινοείτε, να είστε ευέλικτοι και να είστε έτοιμοι να κάνετε την κίνησή σας.

Οι Επτά Σπαθιά φέρουν την προειδοποίηση για πιθανή κλοπή ή εγκληματική δραστηριότητα. Βεβαιωθείτε ότι το σπίτι, το αυτοκίνητο και τα υπάρχοντά σας είναι ασφαλή. Ελέγξτε τους συναγερμούς και τις κλειδαριές ασφαλείας. Παλιές σχεσεις ίσως αναβιώσουν για κάποιους ενώ κάποιοι άλλοι ίσως βιώσουν δυσκολίες και περίπλοκες καταστάσεις. Το 7 Σπαθί απαιτεί να βρείτε νέους τρόπους επικοινωνίας και νέες ιδέες. Συνδέεται επίσης με την απάτη και την απιστία. Μπορεί να φέρουν μυστικές ερωτικές υποθέσεις, κρυφά πράγματα, κρυφές αλήθειες και προδοσία. Εχθροί στις σχεσεις, άνθρωποι που θέλουν να παίξουν κακό ρόλο, ο σύντροφος ίσως να μην λέει όλη την αλήθεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ- 3 ΣΠΑΘΙ

Τα Τρία Σπαθιά συνδέονται με την θλίψη, και τον πονο. Η ταλαιπωρία που αντιπροσωπεύει αυτή η κάρτα δεν περιορίζεται σε να μονο τομέα της ζωής σας. Θα μπορούσε να είναι η απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου, ασθένεια, διαχωρισμός ή διαζύγιο, μια διαλυμένη φιλία, οικογενειακή απιστία, προδοσία, απώλεια θέσεων εργασίας, αποτυχία σε εξετάσεις ή ακόμα και απώλεια μιας νομικής υπόθεσης. Προκειμένου να αυτοβελτιωθουμε είναι σημαντικό να μην αρνηθούμε τον πόνο ή την ταλαιπωρία που αντιπροσωπεύει αυτή η κάρτα. Αντ ‘αυτού, πρέπει να επιβιώσετε μέσα από αυτό, να ζήσετε την οξύτητα του, και να είστε υπομονετικοί με αυτό. Ζώντας μέσα από τον πόνο, μόνο τότε θα θεραπευτείτε. Ο χρόνος θεραπεύει και αυτή τη φορά ο πόνος θα περάσει σίγουρα. Τα τρία σπαθιά μπορούν να υποδηλώνουν ότι κακόβουλες φήμες ή κουτσομπολιά διαδίδονται για εσάς και μπορεί να εκπλαγείτε αν μάθετε από πού προέρχονται.

Τα τρία σπαθιά συνδέονται παραδοσιακά με χειρουργική επέμβαση ή τραυματισμό, πρέπει να προσέχετε την υγεία σας. Τα Τρία Σπαθιά μπορούν να εκπροσωπούν μια νομική μάχη για χωρισμό ή διαζύγιο. Μπορεί να συμβολίζει τα οικογενειακά δικαστήρια ή το νομικό σύστημα, μια μάχη επιμέλειας. σχεσεις μπορεί μερικές φορές να υποδηλώνουν μια εξωσυζυγική υπόθεση ή ένα ερωτικό τρίγωνο, χαζές κινήσεις και λόγια που ίσως τελικά πληγώσουν ο ενας τον άλλον σε μια σχέση, οπότε μην κάνετε τίποτα αν δεν έχετε αποδείξεις. Στα επαγγελματικά δείχνουν, δυσαρέσκεια στο χώρο εργασίας ή το σοκ της απώλειας εργασίας. Υπάρχει η έλλειψη επικοινωνίας, σε διαμάχες και καταγγελίες. Αυτή η κάρτα μπορεί να σας υποδείξει ότι είστε παγιδευμένοι σε ένα κακό εργασιακό περιβάλλον και ασήμαντα πράγματα.

Η εργασία μπορεί να είναι ένα αγχωτικό μέρος. Μπορεί να βαριέστε να βγείτε από το κρεβάτι σας. Ίσως να αισθάνεστε ότι πρέπει να προσέχετε τα νώτα σας στην εργασία, καθώς οι συνάδελφοί σας προσπαθούν να προωθήσουν τον εαυτο τους. Αν υπάρχει κατι από αυτά θα πρέπει να προχωρήσετε σε αλλαγές η να επιβιώσετε με ένα σχέδιο. Τα 3 Σπαθιά συνδέονται με δάκρυα, βαθιά θλίψη, τραύμα, θλίψη που εκφράζεται, συναισθηματική απελευθέρωση, το τρίγωνο αγάπης, βαθιά θέματα, κατανομή της επικοινωνίας, ακατάπαυστα λόγια, επιχειρήματα, θυμωμένες λέξεις , δύσκολη ανάπτυξη, σκληρά μαθήματα, χειρουργική επέμβαση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ-ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΣΠΑΘΙ

Μια πολύ θετική κάρτα για το 2020 και αναφέρεται στα 3 ζώδια του Αέρα. Φαίνεται ότι μέσα στην επόμενη χρονιά θα μπορείτε να διακρίνετε σημάδια αλλαγής στην ζωή σας. Ο Ακόλουθος Σπαθί πάντα φέρνει νέα και εξελίξεις και είναι πιθανό να βρίσκεστε στο χείλος να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο ή τουλάχιστον, να σας ενθαρρύνουν να το κάνετε. Σχέδια ή ιδέες που επωάζετε στο μυαλό σας εδώ και καιρό, βρίσκονται στο στάδιο όπου σκέφτεστε να κάνετε κάτι πλέον γι ‘αυτά. Σκεφτείτε νέες στρατηγικές που θα μπορέσετε να υιοθετήσετε. Η κάρτα αυτή σας ζητάει να κατεβείτε στη γη και να είστε λίγο πιο πρακτικοί. Η κάρτα αυτή αντιπροσωπεύει τα ταξίδια με το αεροπλάνο είναι πολύ πιθανό. Η κάρτα αυτή δείχνει ότι το 2020 θα είναι μια χρονιά όπου θα σας ανοίξει νέες πόρτες και θα φέρει επαγγελματικά νέες ευκαιρίες μέσω συμφωνιών, συνεργασιών. Οικονομικά εμφανίζονται νέες πηγές εισοδήματος ενώ θα έχετε ευκαιρίες να κερδίσετε παραπάνω χρήματα από τη δουλειά σας. Η κάρτα αυτή υπόσχεται ευχάριστες αλλαγές στην προσωπική σας ζωή και σχεσεις αλλά και νέες γνωριμίες που θα φέρει ευχάριστες στιγμές. Η επικοινωνία, οι γνώσεις, η εμπειρία και οι ικανότητες σας θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας.

Η κάρτα συνδέεται με τον Προγραμματισμό, Σχέδια, Ιδέες, Έμπνευση, Αγωνία, Προστατευτικός, Αμυντικός, Κουράγιο, Δύναμη, Ψυχικές προκλήσεις, Να είστε δίκαιοι, δεοντολογικοί, διπλωματικοί, αρχές, επικοινωνία ομιλία, προθέσεις, διαπραγμάτευση, ομιλητικός, δεσμευτικός, πνευματικός, ελευθερία λόγου, συζήτηση, δημόσια ομιλία, πολιτική, Αναλυτική σκέψη, Ανησυχία, Άγχος, Ευφυής, Πνευματικός, Ακαδημαϊκός, Μελετητής ,Υψηλό Επίτευγμα, Πτυχίο, Προσόντα, Φιλοδοξία, Μάθηση, Διδασκαλία, Εξετάσεις, Στρατιωτικός, Στρατιώτης.

ΙΧΘΕΙΣ-ΑΣΣΟΣ ΚΟΥΠΑ

Μια εξαιρετικά θετική κάρτα για το 2020! Ο Άσσος Κούπα ευνοεί τα νέα ξεκινήματα σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας. Συμβολίζει την καρδιά και το συναίσθημα. Ο Άσσος ανακοινώνει με χαρά τη γέννηση ή την διαισθητική ή πνευματική ενέργεια. Είναι πιθανο στις ανθρώπινες σχεσεις να αντιπροσωπεύει την αρχή μιας νέας σχέσης ή ενός νέου σταδίου μέσα σε μια υπάρχουσα σχέση. Γενικότερα υποστηρίζει τα έντονα συναισθήματα αγάπης, τις νέες σχεσεις αν δεν υπάρχει κατι στην ζωή σας, τους έρωτες που καταλήγουν σε γάμο, την εγκυμοσύνη και το γεγονός ότι είμαστε ευχαριστημένοι μέσα στην οικογένεια η μια σχέση η μια φιλία. Συμβολίζει επίσης μια περίοδο συγκρούσεων που τελειώνει ενώ το 2020 θα δώσει περισσότερη χαρά από τις επιδιώξεις σας. Είναι σημάδι καλής υγείας. Ο Άσσος των Κυπέλλων μπορεί να σημαίνει μια περίοδο κοινωνικής δραστηριότητας. Η κάρτα είναι ένδειξη για βαθιές πνευματικές σχεσεις. Ο άσος των κυπέλλων μπορεί επίσης να σηματοδοτήσει πνευματική ή ψυχική ανάπτυξη. Οι άνθρωποι που είναι φυσικά ψυχικοί και διαισθητικοί, μπορεί απλά να επισημάνει αυτές τις ικανότητες. Ο Άσσος μπορεί να σας ζητήσει να αποκτήσετε πρόσβαση στη φυσική σας διαίσθηση. Ενδεχομένως να ενδιαφέρεστε να αναπτύξετε τις ικανότητές σας.

Σε σχέση με τα επαγγελματικά, ευνοούνται τα νεα ξεκινήματα, ισως να υπάρξουν νέες θετικές προοπτικές, συμβολίζει το ευχάριστο εργασιακο περιβάλλον και την επιτυχία.

Κάποιοι ίσως αρχίσουν μια νέα δουλειά ή καριέρα που θα προσφέρει βαθιά ικανοποίηση και αίσθηση χαράς. Ο Άσσος των Κυπέλλων θα πρότεινε ένα υποστηρικτικό περιβάλλον εργασίας, όπου το προσωπικό είναι ευτυχισμένο και φιλόξενο. Εάν περιμένετε για νέα σχετικά με μια αίτηση εργασίας ή μια προσφορά, τότε δεν θα απογοητευτείτε. Μια δουλειά που επιτρέπει δημιουργική έκφραση θα ήταν ιδανική.

Απάντηση