ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΡΟΝΟΥ 2023-2026

Ο Κρόνος χρειάζεται περίπου 28-29 χρόνια για να ολοκληρώσει τον κύκλο του. Επομένως, κάθε 7 χρόνια περίπου, ο Κρόνος θα διέρχεται σε σύνοδο, τετράγωνο ή απέναντι από ένα γενέθλιο σημείο. Όταν αυτό το γενέθλιο σημείο είναι ένας έντονα προσωπικός πλανήτης ή σημείο (όπως ο Ήλιος, η Σελήνη, ο Ωροσκόπος, ο Ερμής, η Αφροδίτη ή ο Άρης), αισθανόμαστε τα αποτελέσματά του με έναν έντονα προσωπικό τρόπο.

Οι διελεύσεις και οι κύκλοι του Κρόνου μπορούν να θεωρηθούν κύκλοι επίτευξης και ωριμότητας. Αυτές οι περίοδοι στη ζωή μας μπορούν πραγματικά να μοιάζουν με μαθήματα. Όλα επιβραδύνονται – συναντάμε καθυστερήσεις, απογοητεύσεις και πιέσεις. Αλλά αυτοί οι καιροί μας προκαλούν επίσης να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα, προσφέροντάς μας έτσι πολλή σοφία και ακόμη και ελευθερία.

Συχνά παίρνουμε σημαντικές αποφάσεις κατά τη διάρκεια των σκληρών διελεύσεων του Κρόνου στους προσωπικούς μας πλανήτες. Αυτές οι διελεύσεις επιβραδύνουν τη ζωή (ή τουλάχιστον, έτσι την αντιλαμβανόμαστε) και μας κάνουν να ζούμε τη ζωή μας στο παρόν. Αν και οι διελεύσεις του Κρόνου μπορούν να κάνουν τη ζωή να μοιάζει με αγγαρεία (αυτές είναι συχνά στιγμές που η ζωή μας φαίνεται να κινείται με ρυθμό σαλιγκαριού και οι εξελίξεις είναι δύσκολο να δουν), μας δίνουν επίσης την ευκαιρία να αποκτήσουμε εσωτερική δύναμη, να γίνουμε πιο υπεύθυνοι για αυτό που κάνουμε και λέμε.

Οι διελεύσεις του Κρόνου μπορούν επίσης να θεωρηθούν χρόνοι διατήρησης σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής επηρεάζει ο Κρόνος. Γενικά δημιουργούμε τα αποθέματά μας και διατηρούμε την ενέργειά μας κατά τη διάρκεια αυτών των περιόδων.

Μερικά κοινά γεγονότα της πραγματικής ζωής με τα οποία ο Κρόνος διέρχεται σε προσωπικά σημεία περιλαμβάνουν καθυστερήσεις και μικρά αλλά ενοχλητικά προβλήματα. Τα πράγματα καταρρέουν, οι ανάγκες μας συχνά δεν ικανοποιούνται από τους άλλους, συχνά αισθανόμαστε παρεξηγημένοι και ακόμη και παραμελημένοι, τείνουμε να βρίσκουμε τους άλλους σκληρούς και αντιπαθητικούς (αν και αυτό είναι συχνά ένα πράγμα αντίληψης – εμείς, στην πραγματικότητα, μπορεί να μην έχουμε αίσθηση του χιούμορ) και συχνά αισθανόμαστε επιβαρυμένοι ή ανεβασμένοι.

Οι διελεύσεις του Κρόνου μας διδάσκουν να αναλαμβάνουμε την ευθύνη για τον εαυτό μας. Στην αρχή μιας διέλευσης του Κρόνου, μπορεί να αισθανόμαστε ότι ο κόσμος είναι ένα κρύο μέρος. Αν είμαστε ώριμοι, κάποια στιγμή θα συνειδητοποιήσουμε ότι δεν μπορούμε πάντα να ρίχνουμε την ευθύνη για τη ζωή μας. Πρέπει να φτάσουμε μέσα μας και να βγάλουμε τη δική μας εσωτερική δύναμη – να βασιστούμε στον εαυτό μας.

Η κατάθλιψη, επομένως, μπορεί να είναι ένα υποπροϊόν των βαριών διελεύσεων του Κρόνου. Ωστόσο, αν εστιάσουμε τις ενέργειές μας σε ουσιαστικές προσπάθειες χωρίς να πιέζουμε πολύ σκληρά για αναγνώριση ή υποστήριξη από άλλους, μπορούμε να καταπολεμήσουμε την τάση προς την κατήφεια και την καταστροφή.

Όταν βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μεγάλες πιθανότητες ή απώλειες κατά τη διάρκεια των διελεύσεων του Κρόνου, πρέπει να θυμόμαστε ότι αυτά τα πράγματα συμβαίνουν επειδή δεν σχεδιάσαμε ή δεν προετοιμαστήκαμε σωστά. Ο Κρόνος μας υπενθυμίζει την πραγματικότητα και την ανάγκη για μεγαλύτερη αυτοπειθαρχία. Η αναδιοργάνωση της περιοχής της ζωής που αντιπροσωπεύεται από τον οίκο ή το προσωπικό σημείο που «χτυπάει» ο Κρόνος μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλες ανταμοιβές.

Θυμηθείτε ότι οι διελεύσεις του Κρόνου δεν μας ισοπεδώνουν με κάθε τρόπο. Αντ ‘αυτού, μας επιβραδύνουν, μας κάνουν να ζούμε στο εδώ και τώρα, μας εμποδίζουν να παίρνουμε περιττά ρίσκα και μας βοηθούν να χτίσουμε και να δομήσουμε τη ζωή μας με τρόπους που θα αποκομίσουν ανταμοιβές στο δρόμο.

Ο Κρόνος εντοπίζει τους πιο αδύναμους κρίκους στη ζωή μας και είναι αυτοί οι αδύναμοι κρίκοι ή θεμέλια που δοκιμάζονται κάτω από τις διελεύσεις του Κρόνου.

Οι διελεύσεις του Κρόνου διαρκούν γενικά μήνες και υπάρχει συνήθως ένα αξιοσημείωτο μοτίβο. Ο τελικός στόχος είναι να επιτευχθεί μια ρεαλιστική, ισορροπημένη και ώριμη κατάσταση σχετικά με τους τομείς της ζωής που επηρεάζονται από τη διέλευση του Κρόνου. Φαίνεται απαραίτητο για πολλούς από εμάς να στραφούμε σε μια αρνητική, υπερβολικά επικριτική, επικριτική και στενή προοπτική πριν φτάσουμε σε αυτή την κατάσταση ισορροπίας.

Η αυτολύπηση και η απόσυρση μπορεί να είναι μέρος της διαδικασίας στην αρχή. Η εσωτερική δύναμη μπορεί να αντληθεί από αυτή την ακραία ταλάντευση, καθώς συνειδητοποιούμε ότι δεν είναι πραγματικά τόσο κακή όσο φαινόταν αρχικά. Αποβάλλουμε τον εαυτό μας από αυταπάτες κατά τη διάρκεια των διελεύσεων του Κρόνου και αυτή η διαδικασία συμβαίνει σταδιακά και μπορεί να πάρει κάποιο χρόνο.

Είναι ενδιαφέρον να εξετάσουμε τις διελεύσεις και τα θέματα που διέτρεχαν τη ζωή μας πριν από τις διελεύσεις του Κρόνου. Εάν οδηγούσαμε ψηλά κατά τη διάρκεια μιας υψηλής ταχύτητας διέλευσης του Ουρανού λίγο πριν «χτυπήσει» ο Κρόνος, αυτή η περίοδος μπορεί να σηματοδοτήσει μια σημαντική περίοδο στη ζωή μας όταν «πληρώνουμε» για τα ρίσκα που μπορεί να έχουμε πάρει κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης του Ουρανού.

Εάν οι διελεύσεις του Κρόνου έρθουν λίγο μετά από μια περίοδο με θέμα τον Δία στη ζωή μας, μπορεί να αισθανθούμε ιδιαίτερα σκληροί επίσης. Ίσως η περίοδος του Δία μας οδήγησε να ξοδέψουμε υπερβολικά ή να αγνοήσουμε τα βασικά μας. και τότε ο Κρόνος κινείται για να «διορθώσει» αυτή την κατάσταση και να μας αναγκάσει να αντιμετωπίσουμε την προσωπική μας πραγματικότητα. Η ζωή δεν είναι, στην πραγματικότητα, μόνο διασκέδαση και παιχνίδια. Πρέπει να δουλεύουμε και να αποταμιεύουμε – και αυτό μας διδάσκει ο Κρόνος. Έτσι, είναι χρήσιμο να εξετάσουμε το πλαίσιο των πρόσφατων και προηγούμενων εμπειριών του ατόμου όταν εξετάζουμε πώς οι διελεύσεις του Κρόνου μπορεί να τον επηρεάσουν.

Εκτός από την εξέταση της φύσης του προσωπικού πλανήτη ή του σημείου που διέρχεται ο Κρόνος, θα πρέπει επίσης να εξετάσουμε τη θέση της διέλευσης του Κρόνου από τον οίκο, τα ζώδια που εμπλέκονται και την κατάσταση του ίδιου του προσωπικού πλανήτη / σημείου.

Εάν ο προσωπικός πλανήτης/σημείο τυχαίνει να είναι ο κυβερνήτης του χάρτη μας (δηλαδή, κυβερνά τον Ωροσκόπο μας), μπορεί να βιώσουμε ιδιαίτερα ισχυρά γεγονότα και περιστάσεις, για παράδειγμα. Εάν ο γενέθλιος Ήλιος και η Σελήνη μας είναι σε δύσκολη όψη μεταξύ τους, τότε οι διελεύσεις του Κρόνου θα επηρεάσουν και τα δύο προσωπικά σημεία ταυτόχρονα. Εάν η διέλευση του Κρόνου κάνει μια δύσκολη όψη με ένα αστέρι πλανητών (για παράδειγμα, εάν τετραγωνίζει τον γενέθλιο Ήλιο σας σε σύνοδο με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα), τότε θα βιώσουμε ένα πιο περίπλοκο σύνολο περιστάσεων και συμπεριφορών που θα μπορούσαν να έχουν μεγαλύτερο αντίκτυπο από ό, τι αν επηρεαζόταν μόνο το προσωπικό σημείο.

Κλειδιά για το χειρισμό των διελεύσεων του Κρόνου:

Ο Κρόνος μας διδάσκει για την αξία της μετριοπάθειας και της προσοχής. Ίσως ο καλύτερος τρόπος για να «χειριστείτε» τις σκληρές διελεύσεις του Κρόνου σε προσωπικούς πλανήτες και σημεία είναι να αποφύγετε την καταπολέμηση αυτών των μαθημάτων. Αποδεχτείτε ότι, αυτή τη στιγμή στη ζωή σας, τα πράγματα μπορεί να κινούνται με βραδύτερη ταχύτητα (ακόμη και με ρυθμό σαλιγκαριού). Ο Κρόνος θέλει να δουλέψουμε σκληρά, να βάλουμε την ενέργειά μας σε πρακτικά, χρήσιμα και ουσιαστικά έργα και να ζήσουμε στο εδώ και τώρα.

Αυτή η περίοδος στη ζωή σας είναι μια στιγμή για την οικοδόμηση μιας σταθερής βάσης. Καταλάβετε ότι η μετριοπάθεια σε αυτό το σημείο της ζωής σας είναι απαραίτητη για την πνευματική σας ανάπτυξη και το φυσικό σας σώμα επίσης. Αποφύγετε να κατηγορείτε τους άλλους για το πού βρίσκεστε τώρα – κάτι τέτοιο θα οδηγήσει μόνο σε συναισθήματα μελαγχολίας και θυμού.

Να ξέρετε ότι αυτή η περίοδος στη ζωή σας, αν και προσωρινή, είναι μια περίοδος για να μάθετε για τα προσωπικά σας όρια καθώς και για την εσωτερική σας δύναμη. Μεταφέρετε αυτά τα μαθήματα καθώς προχωράτε πέρα από αυτή τη φάση, γιατί το πώς χειρίζεστε τη ζωή σας τώρα θα κάνει όλη τη διαφορά την επόμενη φορά (7 χρόνια αργότερα) που ο Κρόνος κάνει μια σκληρή όψη στον ίδιο πλανήτη ή σημείο στο χάρτη σας.

ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΡΟΝΟΥ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ ΓΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ ΓΙΑ 2023-2026

  • ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΟΥ 2023-2026;
  • ΠΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΧΑΡΤΗ ΜΟΥ;
  • ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ;
  • ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΕΤΙΚΕΣ/ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ;
  • ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ Η ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ;
  • ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Η ΟΥΡΑΝΙΑΝ;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ PAYPAL. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ, ΩΡΑ, ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ.ΑΦΟΥ ΛΗΦΘΕΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ. ΠΑΡΑΔΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΩ EMAIL ΕΝΤΟΣ 8-10 ΕΡΓΑΣΙΜΩΝ ΗΜΕΡΩΝ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΡΟΝΟΥ 2023-2026. Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΦΠΑ. 21.07