ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ ΣΕ ΕΥΘΕΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΙΣ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023.

στις

Μετά από περίπου πολλές εβδομάδες ανάδρομης κίνησης, ο Κρόνος είναι έτοιμος να μεταβεί σε άμεση κίνηση στο ζώδιο των Ιχθύων που ξεκινά στις 4 Νοεμβρίου, 2023, λίγο μετα τα μεσάνυχτα. Ο Κρόνος, που συχνά θεωρείται ως το ουράνιο σύμβολο της σταθερότητας, ασκεί την επιρροή του στη ζωή σας με βάση τις πράξεις και το κάρμα σας. Ας δούμε πως θα επηρεάσει τα ζώδια η επαναφορά του σε ευθεία πορεία.

Κριός:

Για τους Κριούς, ο Κρόνος ίσως να φέρει περισσότερες ευθύνες και βάρη. Είναι καιρός να δώσετε μεγάλη προσοχή στη βελτίωση της υγείας σας. Είναι επίσης σημαντικό να αξιολογείτε ρεαλιστικά τις επιλογές σας και να κάνετε αλλαγές που αντανακλούν πραγματικά τις φιλοδοξίες σας. Δεν μπορείτε να αποφύγετε τις υποχρεώσεις σας, αλλά μπορείτε να διασφαλίσετε ότι είστε ικανοποιημένοι με τις δουλειές που έχετε κάνει καλά. Απαιτείται συνειδητή προσπάθεια. Ίσως να αισθάνεστε ανασφάλεια η’ δυσαρέσκεια με οικονομικά θέματα.

Ταύρος:

Για τους Ταύρους, ο Κρόνος απαιτεί σχολαστικές και επίμονες προσπάθειες στις επαγγελματικές ή επιχειρηματικές σας επιδιώξεις για την επιτυχία. Αυτήν τη στιγμή έχετε την ικανότητα να είστε πιο σταθεροί. Απολαμβάνετε τομείς της ζωής σας που απαιτούν επιπλέον προσπάθεια, γνωρίζοντας ότι τώρα έχετε τη δυνατότητα να εργαστείτε για την επίτευξη των στόχων σας. Οι πόρτες ανοίγουν ανοίγοντας το δρόμο για να κυνηγήσετε την προσωπική σας μοίρα και να περιλαμβάνει ευκαιρίες.

Δίδυμοι:

Για τους Διδύμους, η επαναφορά του Κρόνου σε ευθεία πορεία, μπορεί να είναι μια περίοδος δοκιμής καθώς αντιμετωπίζετε επιπλέον ευθύνες και σκληρή δουλειά. Κατά κάποιο τρόπο αισθάνεστε ότι υποβάλλεστε σε ένα τεστ αντοχής καθώς προσπαθείτε να εργαστείτε για την επίτευξη των στόχων σας. Είναι εύκολο να ξεχάσεις τα δυνατά σου σημεία κάτω από αυτή τη διέλευση, αλλά η υπομονή και η αντοχή αποδίδουν μακροπρόθεσμα. Μπορεί να αναγκαστείτε να εγκαταλείψετε κάποιες από τις λιγότερο χρήσιμες δραστηριότητες και σχέδια στη ζωή σας.

Καρκίνος:

Οι Καρκίνοι με την επιστροφή του Κρόνου σε ευθεία πορεία, αυτή η φάση απαιτεί προσεκτική προσέγγιση διότι υπάρχει αυξημένη ευαισθητοποίηση. Είναι σημαντικό να είστε προσεκτικοί και να είστε προετοιμασμένοι για απροσδόκητα έξοδα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Ωστόσο, αυτή είναι μια περίοδος που ο Κρόνος θα δοκιμάσει στις επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες. Για να πετύχετε περισσότερα χρειάζεται αυτό-πειθαρχία έναντι προσωπικών αναστολών, θέληση και να κοιτάτε την ζωή με πιο θετικό μάτι.

Λέων:

Για όσους γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Λέοντα, είναι σκόπιμο να εστιάσετε την προσοχή σας στις σχέσεις σας καθώς ο Κρόνος. Είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε κάποιες διαφωνίες και δυσκολίες  με τον σύντροφό σας. Παρ ‘όλα αυτά, η επιμελής προσπάθεια και η σκληρή δουλειά θα ανοίξουν τελικά το δρόμο για την επιτυχία. Κάνετε αλλαγές και προσαρμογές στη ζωή σας με τρόπους που μειώνουν τις ευθύνες. Μπορεί να αφήνετε κάτι σημαντικό ή να τελειώνετε μια σημαντική φάση στη ζωή σας. Αυτό απαιτεί κάποια προσαρμογή. Μπορεί να είναι μια οδυνηρή ή χαρούμενη εμπειρία. Εάν πονάτε, θυμηθείτε ότι η διαδικασία της αποχώρησης αφήνει χώρο για κάτι νέο και συναρπαστικό.

Παρθένος:

Οι Παρθένοι θα πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη έμφαση στις επαγγελματικές τους προσπάθειες και τα επιχειρηματικά τους θέματα σε αυτή τη φάση , αλλά όμως μην παραιτείστε από αυτές. Να είστε προσεκτικοί σχετικά με την υγεία σας και να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε  προκλήσεις στις επιδιώξεις σας. Το κλειδί για την επιτυχία έγκειται στην εξάσκηση της υπομονής. Έχετε ευκαιρίες να αυξήσετε την εργασιακή σας ικανοποίηση, ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνετε μια υποστηρικτική και συναισθηματικά ανταποδοτική ζωή στο σπίτι. Οι σχέσεις με τα μέλη της οικογένειας είναι επίσης πηγή απόλαυσης και ικανοποίησης.

Ζυγός:

Οι Ζυγοί μπορεί να αντιμετωπίσουν ανησυχίες για τις σχέσεις τους κατά τη διάρκεια επιστροφής του Κρόνου σε ευθεία πορεία, και μπορεί να υπάρχουν ανησυχίες που σχετίζονται με τα παιδιά σας,  γενικότερα. Αυτή η περίοδος θα μπορούσε να αποδειχθεί δύσκολη, οπότε καλό είναι να την προσεγγίσετε με υπομονή και επιμονή. Αυτή είναι επίσης μια καλή στιγμή για να επανεκτιμήσετε την προσωπική σας υγεία και ευτυχία. Έχετε την ικανότητα να επαναξιολογήσετε τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία σας και να αναδιαρθρώσετε πολλούς τομείς της ζωής σας για να εξασφαλίσετε μια σταθερή βάση για την επιτυχία.

Σκορπιός:

Οι Σκορπιοί μπορεί να βιώσουν ένα βαθμό ανακούφισης με τον Κρόνο σε ευθεία πορεία. Η επίτευξη ουσιαστικής επιτυχίας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου μπορεί να απαιτήσει πρόσθετη προσπάθεια και μια υγιή δόση υπομονής. Είστε περισσότερο εργατικοί κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης. Είστε ικανοί να πετύχετε τους στόχους σας και μπορεί να λάβετε αναγνώριση ή προαγωγή καθώς οι άλλοι παρατηρούν τις προσπάθειές σας. Δραστηριότητες που μπορεί να φαίνονταν επαχθείς στο παρελθόν μπορούν τώρα να αντιμετωπιστούν με υπομονή και επιμονή. Είναι μια καλή περίοδος για πρόοδο. Οι σχέσεις είναι δύσκολες αυτή την περίοδο.

Τοξότης:

Οι Τοξότες με τον Κρόνο σε ευθεία πορεία, χαρακτηρίζεται από τις δικές σας προσπάθειες και ευχάριστες εμπειρίες. Επιπλέον, υπάρχει πιθανότητα μια μετακινήσεις στον ορίζοντα. Θα υπάρχει ισορροπία και αρμονία στη σχέση σας με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Νιώθετε πιο χαρούμενοι, ασφαλείς και σίγουροι και αυτό έχει θετική επίδραση στους γύρω σας. Ο σύντροφός σας εκτιμά τη δύναμη και τη σοφία σας, καθώς επιτυγχάνετε μια ευτυχισμένη ισορροπία μεταξύ της εργασίας και της κοινωνικής ζωής. Να έχετε περισσότερη υπομονή.

Αιγόκερως:

Οι Αιγόκεροι, μπορεί να σημαίνει ότι θα καταβάλλετε προσπάθειες για να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά ίσως να αντιμετωπίσετε απροσδόκητα έξοδα. Επιπλέον, η καλλιέργεια οικογενειακών σχέσεων μπορεί να απαιτεί περισσότερη προσπάθεια και προσοχή. Κατά κάποιο τρόπο αισθάνεστε ότι υποβάλλεστε σε ένα τεστ αντοχής καθώς προσπαθείτε για την επίτευξη των στόχων σας. Ίσως να αισθάνεστε σαν να χτυπάτε το κεφάλι σας σε έναν τοίχο από τούβλα, διότι οι συνθήκες ή οι ενέργειες άλλων φαίνεται να εμποδίζουν το δρόμο σας. Αυτό μπορεί να είναι πολύ απογοητευτικό. Το μάθημα υπομονής, όμως είναι σημαντικό.

Υδροχόος:

Με τον Κρόνο να επιστρέφει σε ορθή πορεία, δείχνει μια περίοδο συναισθηματικού στρες. Καλείστε να βρείτε μια ισορροπία μεταξύ των συναισθηματικών σας αναγκών και της εργασίας σας. Όσο μεγαλύτερη είναι η ανισορροπία πριν από αυτή τη διέλευση, τόσο μεγαλύτερη είναι η ταλαιπωρία σας. Ο καλύτερος τρόπος για να το αντιμετωπίσετε αυτό είναι να κάνετε τις κατάλληλες προσαρμογές που θα σέβονται τόσο τις εσωτερικές σας ανάγκες για άνεση και ανθρώπινη ζεστασιά όσο και τις εξωτερικές σας ανάγκες για επιτεύγματα.

Ιχθύες:

Τα άτομα Ιχθείς συνεχίζουν να βιώνουν τον αντίκτυπο του Κρόνου, αλλά τώρα που θα επανέλθει σε ευθεία πορεία, θα μπορούσε να οδηγήσει σε απρόβλεπτες επιπλοκές. Για να ξεπεράσετε αυτές τις προκλήσεις, είναι σημαντικό να ασκήσετε υπομονή. Αυτή η διέλευση σας αναγκάζει να αντιμετωπίσετε τις ευθύνες σας. Πρέπει να παραμείνετε ήρεμοι και δυνατοί. Διαπιστώνετε ότι είστε πιο περιορισμένοι από το συνηθισμένο ή μπορεί να αντιμετωπίζετε τις συνέπειες προηγούμενων αποφάσεων. Ως αποτέλεσμα, μπορεί να νιώθετε κάπως απομονωμένοι. Όμως πιστεύω ότι θα έχετε την ευκαιρία να εφαρμόσετε αποτελεσματικά κάποιους από τους στόχους σας. Αν καθυστερήσατε, αξιοποιήστε στο έπακρο αυτή τη διέλευση, πηδώντας τώρα στη δράση. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να δοκιμάσετε νέες δραστηριότητες.

Απάντηση