ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ-Η ΑΤΛΑΝΤΙΣ-Η ΝΕΜΕΣΙΣ-H ΕΡΙΣ-Ο ΧΕΙΡΩΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΗΣ

στις

Η ηλιακή έκλειψη στις 0 μοίρες του Καρκίνου έδειξε σε παγκόσμιο επίπεδο σε σύνοδο με τον Menkalinan ότι έρχονται ατυχή γεγονότα και εξελίξεις. Συσχετίζεται με την κατάρρευση, καταστροφή και σκάνδαλα, και συχνά με τον βίαιο θάνατο και πτώση. Με τον πιθανό κίνδυνο της κατάρρευσης μέσω στρατιωτικών συγκρούσεων ή σεισμών κτλ., εφόσον σχετίζονται με μια Ηλιακή Έκλειψη τα πράγματα είναι πιο επικίνδυνα. Η ευθυγράμμιση Δια-Κρόνου-Πλουτωνα στον Αιγόκερω σημαίνει ότι καθόμαστε ακριβώς πάνω σε μια ωρολογιακή βόμβα, που είναι έτοιμη να σκάσει ανά πάσα στιγμή, αλλά δεν ξέρουμε ακριβώς τι είναι αυτό που θα ενεργοποιήσει την έκρηξη. Μπορεί να είναι όλα μαζί, οι εξελίξεις στην Μέση Ανατολή, στη Μεσόγειο, ο Κωροναιος, οι εξελίξεις στην Αμερική, όπου η πτώση μιας υπερδύναμης θα έχει βαθιές επιπτώσεις και στην Ευρώπη αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο.

Η Ηλιακή Έκλειψη είναι σαν μια κανονική Νέα Σελήνη (όπου η Σελήνη και ο Ήλιος έχουν το ίδιο εκλειπτικό μήκος), ωστόσο, η διαφορά είναι ότι η Γη κατακλύζεται από την σκιά της Σελήνης που εμποδίζει πλήρως ή μερικώς τον Ήλιο. Ωστόσο, οι ηλιακές εκλείψεις είναι πολύ πιο σημαντικές.

Αν και η έκλειψη είναι ένα φυσικό φαινόμενο, στους αρχαίους πολιτισμούς, οι ηλιακές εκλείψεις αποδόθηκαν σε υπερφυσικά αίτια ή θεωρήθηκαν ως σημαντικοί οιωνοί που σηματοδοτούν την έλευση μιας αλλαγής και τη θεϊκή αποκάλυψη από τους θεούς. Οι αρχαίοι αστρολόγοι θεωρούσαν τις εκλείψεις (μαζί με την εμφάνιση των κομητών) ως φαινόμενα που δείχνουν σημαντικές γεννήσεις, θανάτους, στρατιωτικές μάχες ή άλλα σημαντικά γεγονότα σε όλη την ιστορία σε πολλούς πολιτισμούς.

Για παράδειγμα, σύμφωνα με τον Έλληνα ιστορικό Ηρόδοτο, μια Ηλιακή Ολική έκλειψη στις 28 Μαΐου 585 π.Χ. έφερε έναν εξαετή πόλεμο μεταξύ του Μεσαίου Βασιλείου και του Λυδικού Βασιλείου κατά μήκος του ποταμού Χαλίς (σύγχρονος ποταμός Κιζίλιρμ, Τουρκία). Κατά την έναρξη της έκλειψης (μεταξύ 5:55 μ.μ. – 6:15 μ.μ. LMT), οι μάχες σταμάτησαν αμέσως και τα δύο βασίλεια συμφώνησαν σε ανακωχή.

Οι εκλείψεις μπορούν να σηματοδοτήσουν δραματικές αλλαγές στη ζωή ενός ατόμου, που συμπίπτουν με γεγονότα έναρξης ή τερματισμού. Μπορεί να υπάρξει μια απότομη δραματική απροσδόκητη αλλαγή στην οικονομική κατάσταση, το κύρος και την τύχη του. Οι εκλείψεις μπορούν επίσης να αναγκάσουν ένα ζήτημα κάτι που έχει φτάσει σε μεγάλο αδιέξοδο ή μπλοκάρισμα, συχνά μέσω κάποιου είδους απροσδόκητης διαταραχής δύναμης ή ανάπτυξης.

Σύμφωνα με τον αστρολόγο του 20ου αιώνα, Τσαρλς Τζεην, τα γεγονότα επτά έως δέκα ημερών που οδηγούν σε έκλειψη είναι αξιοσημείωτα και σημαντικά, όπου οι υποθέσεις συχνά παίρνουν μια ριζική μεταστροφή που δεν αναμένεται. Η δύναμη του πεπρωμένου είναι πιο εμφανής κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, με αύξηση του ρυθμού των γεγονότων καθώς εξελίσσονται οι εξελίξεις.

Σε κοσμικό επίπεδο, οι εκλείψεις μπορούν να προκαλέσουν υπαρξιακή κρίση που προκαλεί ριζική αναμόρφωση των αξιών και των αναμφισβήτητων πεποιθήσεων μιας κοινωνίας ή ενός έθνους. Ο κόσμος συχνά παρασύρεται σε απροσδόκητες νέες εξελίξεις και μπορεί συχνά να επικαλεστεί την συλλογική «αφύπνιση» γεγονός που συγκλονίζει τη συλλογική γνωστική ασυμφωνία της πραγματικότητας μιας κατάστασης. Οι εκλείψεις συνήθως είναι δείκτες που φέρνουν μια μακροχρόνια κρίση που «δοκιμάζει» την ηγεσία και το όραμα ενός έθνους που συχνά προκαλεί αλλαγές και μεταρρυθμίσεις.

Η σημερινή Σεληνιακή έκλειψη θα πραγματοποιηθεί στην 13η μοίρα του Αιγόκερω στον 6ο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου στις 5 Ιουλίου, 2020 ώρα 6:30 π.μ. ώρα Ελλάδος. Οι μοίρες αυτές είναι αρκετά κρίσιμες που συνδέεται με την ηγεσία και έθνη.

Με τέτοιου είδους εκλείψεις και ειδικά με τη σύνοδο Κρόνου-Πλουτωνα είδαμε και πάλι μια κρίση στον Κόλπο του Περσικού, τις διαμαρτυρίες στο Χονγκ-Κονγκ , τις φωτιές να απειλούν σοβαρά πολλά κράτη και την φύση, όπως στην Ρωσία, Ελλάδα, Βραζιλία, Αυστραλία, Αμερική, ο Λιβυκός Εμφύλιος πόλεμος, εκρήξεις ηφαίστειων και σεισμούς και ακραία καιρικά φαινόμενα, την πανδημία του Κοροναϊού και τον εγκλεισμό, το Brexit, την πολιτική κρίση στις ΗΠΑ και τα μίνι κραχ στο χρηματιστήριο, η κρίση στην Βενεζουέλα, το πραξικόπημα εναντίον του Μοραλες, ο πόλεμος μεταξύ Ρωσίας -Αραβίας για το πετρέλαιο, την κρίση στα σύνορα Ινδίας- Πακιστάν να εξελίσσεται, την κρίση στην Βόρεια Κορέα, όλα αυτά στον άξονα των παρορμητικών.

Έχουμε λοιπόν ακόμα μια πολύ ισχυρή έκλειψη- πανσέληνο, την τρίτη κατά σειρά μέσα στο καλοκαίρι, όπου βλέπουμε την κλασσική αντίθεση Ηλίου -Σελήνης στον άξονα 6-12ου οίκου και η Σελήνη τόσο και ο Ήλιος κυβερνούν τον 1 και 2ο οίκο. Έχει επιρροή στους λαούς και στην οικονομία. Επηρεάζει τα σώματα ασφαλείας και τον στρατό, την τροφή, την θάλασσα, τα όπλα και βέβαια την παγκόσμια υγεία. Η Σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω και μάλιστα στον 6ο οίκο δεν είναι καθόλου θετική και στην μοίρα που βρίσκεται. Μιλάμε για την απόλυτη δυσμένειά και λιτότητα, συνδέεται και επηρεάζει τον πόλεμο, τον νόμο, την πολιτική. Ο χάρτης διέπετε βεβαίως από την δυνατή ευθυγράμμιση στον Αιγόκερω (Σελήνη, Δίας, Κρόνος και Πλουτωνας )και ένα ακόμα Ταυ-τετράγωνο μεταξύ Ηλίου-MC-Σελήνης που δεν πρέπει να αγνοήσουμε καθώς παραπέμπει σε μεγάλες δυσκολίες.

Είναι σε σύνοδο με ένα γνωστό δυσμενή σταθερό αστέρα τον Facies που προκαλεί προβλήματα, βίαιους θανάτους και ατυχήματα, σε σύνοδο με τον Ascella και Nunki επίσης στον αστερισμό του Τοξότη. Η Σελήνη σε αντίθεση με την Vesta, την ευθυγράμμιση στον Καρκίνο, παίζει σημαντικό ρόλο, ο Ερμής σε σύνοδο με την Hygeia, αναφέρετε στο θέμα του Κοροναϊού. Οι σταθεροί αστέρες που συνοδεύουν την έκλειψη αυτή είναι αρκετοί, κάνοντας τον χάρτη αρκετά παράξενο και εκρηκτικό.

Η Σεληνιακή έκλειψη θα είναι ορατή και θα επηρεάσει περισσότερο τη Νότια / Δυτική Ευρώπη, μεγάλο μέρος της Αφρικής, μεγάλο μέρος της Βόρειας Αμερικής, Νότια Αμερική, Ειρηνικός, Ατλαντικός, Ινδικός Ωκεανός, Ανταρκτική.

Η διάρκεια της θα είναι 4μησι ώρες και θα έχει επιρροή 4 με 5 μήνες. Η ηλιακή έκλειψη -νέα σελήνη που προηγήθηκε θα ξεπληρώσει έναν νέο κύκλο γεγονότων για τα επόμενα 5 με 6 χρόνια. Ανήκει στον κύκλο Σάρος 149.Τετοιου είδους εκλείψεις είχαμε ξανά στις 13 Ιουνίου 1984 ,2002, ξανά στις 24 Ιουνίου 2002 . Τα γεγονότα τα αναφέραμε και πάλι στις εκλείψεις Ιουνίου, καθώς όλες οι χώρες πλέον της Ευρώπης υιοθετούν το Ευρώ το 2002.

Χώρες που κυβερνούνται από τον Αιγόκερω περιλαμβάνουν την Ινδία, Βουλγαρία, Μεξικό, Μεγάλη Βρετανία, Βοσνία, Αλβανία, Αφγανιστάν, Λιθουανία, Μπρουνέι, Τσεχία, Αϊτή, Ναούρου, Σλοβακία και Σουδάν. Ελλάδα, η περιοχή της Θράκης. Η Λιθουανία, η Σαξονία, η Στυρία, το Μεξικό και μέρη για τον Ισθμό του Darien Πόλεις: Μεκλεμβούργο, Έσση, Οξφόρδη και επίσης τα νησιά Orkney. Η περιοχή της Μακεδονίας.

Το μονοπάτι που θα ακολουθήσει θα είναι το εξής:

 • Λονδίνο, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο
 • Παρίσι, Île-de-France, Γαλλία
 • Αλγερία
 • Ρίο ντε Τζανέιρο, Βραζιλία
 • Λάγος, Νιγηρία
 • Πόλη του Μεξικού, Πόλη του Μεξικού, Μεξικό
 • Σαντιάγο, Χιλή
 • Νέα Υόρκη, Νέα Υόρκη, ΗΠΑ
 • Καράκας Βενεζουέλα
 • Λισαβόνα, Λισαβόνα, Πορτογαλία
 • Λίμα, Λίμα, Περού
 • Αβάνα, Κούβα
 • Μόντρεαλ, Κεμπέκ, Καναδάς
 • Γιοχάνεσμπουργκ, Νότια Αφρική
 • Καζαμπλάνκα, Μαρόκο
 • Λος Άντζελες, Καλιφόρνια, ΗΠΑ
 • Μαδρίτη, Ισπανία
 • Μπουένος Άιρες, Αργεντινή
 • Washington DC, Περιφέρεια της Κολούμπια, ΗΠΑ
 • Πόλη της Γουατεμάλας, Γουατεμάλα

ΣΑΜΠΙΑΝ ΣΥΜΒΟΛΟ-ΕΝΑ ΑΡΧΑΙΟ ΑΝΑΓΛΥΦΟ ΣΚΑΛΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΓΡΑΝΙΤΗ

Το ζήτημα που μπορεί να βρείτε στην περίπτωσή σας δεν είναι τόσο επιφανειακό, αλλά στη μακροζωία και τη σταθερότητα του θεμελίου ή του σκηνικού της κοινωνίας σας. Μερικά πράγματα δεν εξασθενούν ποτέ, στέκονται για να υπενθυμίζουν αρχαίες εποχές, φέρνοντας μηνύματα από το παρελθόν. Ανώνυμη αθανασία. Πράγματα λαξευμένα σε πέτρα ή σκυρόδεμα. Μόνιμα αρχεία. Εάν αρνητικό – περιορισμοί με το να μην επιτρέπονται αλλαγές. Είναι αυτή η κατάσταση παλιά και ξεπερασμένη;

Δεύτερος δεκανος του Αιγόκερω-[Άρης]. Φέρνει συχνές επιδρομές και επιθέσεις στρατιωτών, ληστείες και αιχμαλωσίες. [Τρία Πεντακτινα]

Θα περάσω κατευθείαν στις όψεις της σεληνιακής έκλειψης.

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω είναι σε αντίθεση με τον Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου με τον δεύτερο να είναι ακόμη σε ανάδρομη πορεία. Συνδέεται και επηρεάζει την εγκληματικότητα ειδικά σε σχέση με τα παιδιά και αυτό ίσως προκαλέσει αλλαγές στους νόμους αυτούς, ότι έχει επίσης σχέση με έγκλειστους χώρους και ιδρύματα, φυλακές κτλ. Μέσα στον Ιούνιο στο ζώδιο των Διδύμων ήρθαν αρκετά στο φως πολλά σε σχέση με την παιδική εγκληματικότητα.

Η όψη αντίθεσης αυτή φέρνει αποκαλύψεις περισσότερες σε σχέση με την περίοδο εγκλεισμού και τα εγκληματικά σχέδια εναντίον ανθρωπότητας, όπως επίσης και το παρασκήνιο σε πολιτικό επίπεδο. Προσοχή στα fake news που παράγουν τα κέντρα εξουσίας. Έρχονται όμως στο φως της δημοσιότητας μυστικά έγγραφα, πληροφορίες και σκάνδαλα φωτιά αλλά και τα σχέδια των παγκοσμοιοποιητων σε σχέση με τους λαούς και τα έθνη- κράτη. Και ενώ έχω γράψει το κείμενο, να προσθέσω ότι εξεπλάγην που βγαίνουν στο φως μυστικές πληροφορίες σε σχέση με την προηγουμένη κυβέρνηση, για πράγματα που ήμουν βέβαιη ότι συνέβησαν μέσα στην προηγουμένη πενταετία.

Σε προσωπικό επίπεδο έχουμε περισσότερη ανάγκη να επικοινωνήσουμε και να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας, όμως θα υπάρχει δυσκολία στο να μας καταλάβουν οι άλλοι και είναι πιθανό να κατηγορηθούμε για δραματοποίηση των πραγμάτων η να παρεξηγηθούμε. Η έλλειψη όμως κατανόησης μπορεί να οδηγήσει σε διαφωνίες, να εκτεθούμε στους άλλους η την αποκάλυψη γενικότερα, μυστικών. Ωστόσο, η διαφορά μοιρών είναι μεγάλη μεταξύ των δυο και η επιρροή της αντίθεσης ελάχιστη, καθώς έχουν 6 μοίρες διαφορά. Εκτός αν οι προσωπικοί σας χάρτες δείχνουν κάτι άλλο.

Ο Ερμής με τον αστεροειδή Hygeia, τετραγωνίζουν τον Άρη προς τον 9ο οίκο που είναι πλέον στο ζώδιο του Κριού, αλλά τετραγωνίζουν και τον Χείρωνα που βρίσκεται εδώ και καιρό στο ίδιο ζώδιο, καθώς στη συνέχεια συνοδεύεται και από την Έρις επίσης στο ίδιο ζώδιο. Η Βεστα, ο Χείρωνας και Έρις προσβλέπουν προς τον 6ο οίκο του χάρτη, ενεργοποιώντας στρατούς, όπλα, προβλήματα υγείας ξανά σε παγκόσμιο επίπεδο και αφορά την παγκόσμια υποσίτιση των λαών. Στον χάρτη της έκλειψης όχι απλά αυξάνει τον κίνδυνο για προβλήματα αλλά δείχνει μεγάλες φασαρίες σε διεθνές επίπεδο (διπλωματία, εμπόριο, θρησκεία, γειτονικά κράτη). Ο ανάδρομος Ερμής προσθέτει βέβαια περισσότερη νευρική ένταση και άγχος αλλά δημιουργεί προβλήματα επικοινωνίας, στις συμφωνίες και συνθήκες που υπογράφτηκαν, οπότε θέλει μεγάλη προσοχή με τις επιλογές, αποφάσεις και ενέργειες γενικότερα, σε κοσμικό επίπεδο.

Ήρθε η ώρα που η ανθρωπότητα θα πάρει αποφάσεις για το μέλλον της η τουλάχιστον θα έπρεπε. Θα μπορούσε να δείχνει παρέμβαση στα μέσα επικοινωνίας από το σύμπαν η κάτι ανάλογο. Αυτή η έκλειψη είναι η κατοπτρική εικόνα της σεληνιακής έκλειψης της 10ης Ιανουαρίου και συνεπώς συνεχίζει ό, τι ξεκίνησε τότε και δεν αφορά βέβαια μόνο το θέμα της πανδημίας. Θυμηθείτε από τον Ιανουάριο του 2020 με τις εξελίξεις στην Μέση Ανατολή μέχρι τον εγκλεισμό από τον Κοροναϊο.

Η Σεληνιακή έκλειψη όμως εξαγωνιζει τον Ουρανό αλλά και την σεληνιακή έκλειψη στην 9η μοίρα του Ταύρου, στον 10ο οίκο με διαφορά 3 μοιρών, που είναι αρκετά στενή όψη με επιρροή. Προφανώς, σε προσωπικό επίπεδο συνδέεται με τις απροσδόκητες θετικές αλλαγές και ειδήσεις που θα συμβούν. Θα αισθανόμαστε και θα εκφραζόμαστε άνετα. Η ελευθερία φαίνεται θα αυξηθεί, θα υπάρξουν νέες ευκαιρίες, νέοι φίλοι και συναρπαστικές εμπειρίες.

Όμως δείχνει ξαφνικές και απροσδόκητες εξελίξεις στους κυβερνητικούς κύκλους, για το καλύτερο, οι οποίες θα πρέπει να είναι προσεχτικές στα θέματα που διαχειρίζονται, καθώς μια έκλειψη στον Αιγόκερω συνδέεται άρρηκτα με την εξουσία και τους ηγέτες και θα υπάρξει ήττα και παραίτηση των “κακών” καθώς το πολιτικό σύστημα θα αλλάζει. Δηλώνει επιθέσεις και οργή. Όμως η έκλειψη καθαρίζει το μονοπάτι για ένα νέο σύστημα διακυβέρνησης.

Ο Ερμής επίσης εξαγωνιζει τον Ουρανό φέρνει συναρπαστικά νέα και ενθαρρύνει τις συνομιλίες για επίλυση των προβλημάτων γενικότερα. Η διαίσθηση επίσης αυτό το χρονικό διάστημα θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη για κάποιους. Με τις όψεις αυτές  είναι πιθανό να γίνει αναθεώρηση πολλών πράγματων που στο μέλλον θα οδηγήσουν σε πρωτότυπες και έξυπνες ανακαλύψεις. Θα υπάρξει η επικύρωση νέων μεταρρυθμίσεων και αλλαγών σε θέματα παιδείας, τρόπος μάθησης, ιατρική, μέσα μαζικής μεταφοράς και επικοινωνίας, τρόπος τροφοδοσίας, ανακαλύψεις στον επιστημονικό τομέα ακόμα και ότι αφορά το συμπάν και άλλους πολιτισμούς. Νέες εφευρέσεις θα βοηθήσουν τον ανθρώπινο νου σε θέματα γνώσης και αντίληψης. Νέοι υπολογιστές, νέα τεχνολογία, (διεπαφή εγκεφάλου-υπολογιστή).

Θα αυξηθούν προς το παρόν οι ηλιακές εκλάμψεις. Δεδομένου όμως ότι η έκλειψη συνδέεται ακριβώς με τον γενέθλιο χάρτη των ΗΠΑ, μια μεγάλη αλλαγή αναμένεται να συμβεί στη μεγαλύτερη οικονομία του κόσμου και ηγέτη του ελεύθερου κόσμου. Είναι μια έκλειψη, η οποία συχνά περιγράφει ένα τέλος και μια αλλαγή πορείας.

Σαφώς, βέβαια ο Αιγόκερως συνδέεται πάντα με την ιεραρχία, τις κυβερνήσεις και τους ηγέτες, τους περιορισμούς, την πολιτική, τους κανόνες και τα πρωτόκολλα. Αυτός ο δεκανος του Αιγόκερω συνδέεται με την κοινωνική αναρρίχηση, καθώς περιλαμβάνει και το αδίστακτο σταθερό αστέρι Facies. Αναμφίβολα είναι ο πιο ισχυρός δεκανος του Αιγόκερω, που πιστεύει ότι οι άνθρωποι του φτιάχτηκαν για μεγαλύτερα πράγματα, οπότε τα «σκουπίδια» δεν αντιμετωπίζονται με σεβασμό. Αυτό ισχύει και για τους ανθρώπους…

Οι χειρότεροι προδότες μπορεί να είναι πολύ φανατικοί και μπορεί ακόμη και να αναφέρονται στις κατώτερες τάξεις ως “πλέμπα” ή ακόμα χειρότερα ως «άγριοι». Ωστόσο, είναι ο πιο σκληρός δεκανος του ζωδίου. Η μάχη με την ΝΤΠ θα είναι πολύ ισχυρή αυτή τη φορά, η σκληρότερη όπως και οι συνθήκες που δημιουργούνται στην ζωή εξαιτίας αυτής της Τιτανομαχίας, όπου παίζετε στην κυριολεξία το μέλλον του πλανήτη ολόκληρου.

Ο Άρης που κυβερνά τον δεκανο αυτό, ταυτόχρονα είναι ένα σημαντικό δείγμα της ανθρώπινης φυλής και ουσιαστικό στοιχείο για την οικοδόμηση του πολιτισμού. Ο χάρτης της έκλειψης κυβερνάται από τον Άρη και τον Κρόνο.

Ο Austin Coppock το αποκαλεί αυτό ως Πυραμίδα. « Χτίζονται κάστρα, λαβύρινθοι νόμων και ιεραρχιών. Η αρχιτεκτονική του πολιτισμού διαμορφώνεται. “ Οι πυραμίδες είναι πράγματι μυστηριώδεις αλλά και ιεραρχικές. Η ψυχή πρέπει να προχωρήσει σε βαθιά ανώτερα στάδια εξέλιξης για να επιστρέψει στις ρίζες της. Αυτός ο δεκανος έχει ανταγωνιστικό χαρακτήρα που βοηθά στην επίτευξη της αριστείας. Οι δομές που υποστηρίζει περιστρέφουν τον άνθρωπο προς τα πάνω και είναι το ιδανικό.

Ο 6ος οίκος επηρεάζει τις καθημερινές συνθήκες διαβίωσης μας, εδώ ανήκουν οι εργαζόμενοι, η δημόσια υγεία, το ζωικό βασίλειο. Είναι ο στρατός, το πολεμικό ναυτικό, τα σώματα ασφαλείας. Ασθένειες, δημόσιες υπηρεσίες. Στρατός και ναυτικό, πολεμικά πλοία και γενικώς οι εργαζόμενες τάξεις. Αντιπροσωπεύει τα εργατικά συνδικάτα. Τις εθνικές εκλογές. Την αστυνομία. Το υπουργείο Υγείας και Πρόνοιας, Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Η Θάλασσα.

Η έντονη δυσαρέσκεια είναι διάχυτη ήδη από τον Ιανουάριο του 2020 σε ολόκληρο τον κόσμο. Έντονες διαμάχες, διενέξεις και συνεχείς διαφωνίες θα αποτελέσουν το κύριο θέμα σε σχέση με ακίνητα, γη, φόρους, πλουτοπαραγωγικές πηγές αλλά και προσφυγικές ροές που συνοδεύονται από θρησκευτικές παρεμβάσεις από το καθολικό και το ορθόδοξο κόσμο.

ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΚΑΙ VESTA

Σε πολιτικό επίπεδο, η Vesta συνδέεται με το σπίτι και την εστία (επομένως, ολόκληρη τη στεγαστική βιομηχανία), την ασφάλεια (συμπεριλαμβανομένης της εθνικής ασφάλειας), τα ποσοστά ασφάλισης και την ιατρική κάλυψη, το σύνολο του επενδυτικού χώρου (επομένως συνδέεται με το απόθεμα, ομόλογα, πολύτιμα μέταλλα, εμπορεύματα και αγορές ακινήτων), πρεσβείες ξένων χωρών, καθώς και υπηρεσίες προστασίας (αστυνομία, πυροσβεστική, ασθενοφόρο) και υπηρεσίες κατασκοπείας (CIA, FBI, NSA).

Η Vesta κυβερνά επίσης σκιώδεις, μυστικές ομάδες – KKK, Ναζί, Μαφία κ.λπ. Επίσης μοναστήρια και θρησκευτικά καταφύγια, και είναι η αιώνια φλόγα που αντιπροσωπεύει τη ζωτική δύναμη των πόλεων, και των χωρών (ετοιμαστείτε για ένα δυνατό πόλεμο των πόλεων που προέρχεται από την ΝΤΠ). Όλα τα παραπάνω είναι πιθανό να παρεμποδίζονται. Στην προκειμένη περίπτωση αυτό μπορεί να συνδέεται με τον Κοροναϊο. Σημαντικές είναι οι γυναίκες εδώ, όπου στην πολιτική παίζουν σημαντικό ρόλο η βγαίνουν μπροστά. Σημαντικός ο ρόλος της γυναίκας στην ανθρωπότητα και για την συνέχεια του ανθρωπίνου είδους. Σημαντικές οι γυναίκες στην οικογένεια.

Κάποιες κυρίες της πολιτικής όμως μπορεί να επιδείξουν την βλαβερή πλευρά της ανελέητης γυναικείας επιθετικότητας.

Η πιο στενή όψη στον χάρτη της σεληνιακής έκλειψης είναι η ακριβής αντίθεση Σελήνης-Vesta στις 13 μοίρες Αιγόκερω- Καρκίνου. Μια πολύ δυσοίωνη μοίρα με δυσάρεστα αποτελέσματα (13-16 μοίρες). Στη μάχη αυτή παίρνονται ακραία ρίσκα, στο όνομα της εξουσίας και των λαών, οι φιλοδοξίες τους ισχυρές. Η Vesta συνδέεται με την κλασική θεά της εστίας και της οικογένειας όπως έχουμε αναφέρει ξανά και είναι φύλακας της φλόγας της ζωής. Ο αστεροειδής συμβολίζει την παράδοση, την ευσέβεια, την αφοσίωση και την εξυπηρέτηση, την εστιασμένη συμπεριφορά και την αποτελεσματικότητα. Μπορεί επίσης να δείξει φανατισμό και υπερβολικό συντηρητισμό. Η Vesta δουλεύει πάντα για ένα σκοπό και είναι πιο δυνατή στον Σκορπιό η στον Καρκίνο λόγω του ότι τα ζώδια αυτά βγάζουν βαθιά συναισθήματα.

Τόσο η Vesta όσο και ο Κρόνος είναι σύμβολα της εργασίας, αλλά η Vesta τείνει να προτιμά τη εργασία καλύτερα από τον Κρόνο ή να δείχνει περιοχές όπου κάποιος είναι λιγότερο ανθεκτικός στο να αναλαμβάνει οποιαδήποτε ευθύνη ή επιβάρυνση μπορεί να υποδεικνύεται. Πράγματι, κάποιοι μπορούν να είναι πρόθυμοι να αυτοθυσιάζονται αρκετά για ένα σκοπό στην ζωή τους, συνήθως για αυτούς που αγαπούν ή για κάποιο ευγενικό σκοπό, στην προκειμένη περίπτωση γι αυτά που  συμβολίζει το ζώδιο του Καρκίνου.

Η αντίθεση Σελήνης-Vesta, συνδέεται με την συναισθηματική ανταπόκριση. Αυτό δείχνει αποξένωση από τις συναισθηματικές ανάγκες κάποιου. Μπορεί να προκαλέσει φόβο για αυτά που επιβάλλονται η για την ανθρώπινη οικειότητα και δέσμευση στους οικογενειακούς δεσμούς. Ενδέχεται επίσης να υπάρχουν πιθανές δυσκολίες στη σεξουαλική απόδοση ή στη γονιμότητα ( στειρότητα). Υπερβολική συναισθηματική ενδοσκόπηση στους ανθρώπους. Η επίλυση των προκλήσεων έγκειται στην κατανόηση και την αποσύνθεση των κοινωνικών επιβληθέντων ηθικών κανόνων η περιορισμών αλλά σχετίζετε και με τα σεξουαλικά πρότυπα.

Η θεραπεία επίσης μπορεί να είναι χρήσιμη για να βοηθήσει το άτομο να απελευθερώσει μπλοκαρισμένες ενέργειες – τόσο σεξουαλικές όσο και συναισθηματικές – έτσι ώστε να μπορεί να εμφανιστεί ελεύθερη και πιο ανοιχτή η αυτό-έκφραση. Η απελευθέρωση αρνητικών ενεργειών η οτιδήποτε άλλο, μπορεί όμως να βοηθήσει στην εξισορρόπηση αναγκών κάποιου για περισσότερη συναισθηματική οικειότητα.

Η Vesta στον Καρκίνο, ωστόσο, μπορεί να σημαίνει ότι οι άνθρωποι έχουν έντονη την ανάγκη για περισσότερο συναίσθημα ώστε να ενεργοποιήσουν την αφοσίωση και δέσμευση. Λόγω της πολύ συναισθηματικής υπερευαισθησίας, η αποξένωση μπορεί να συμβεί μέσω της απόσυρσης προκειμένου να προστατευτεί κάποιος από την σκληρότητα των άλλων.

ΑΡΗΣ-ΕΡΙΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ-ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑ-ΑΤΛΑΝΤΙΣ ΚΑΙ ΝΕΜΕΣΙΣ

Η Έρις βρίσκεται στην κορυφή του ωροσκοπίου στον Κριό αλλά και ο Άρης στο ίδιο ζώδιο είναι το κερασάκι στην τούρτα. Ο Κρόνος σε αντίθεση με τον αστεροειδή Pandora55 και Nemesis128, σημαίνει ότι αυτή τη φορά τα γεγονότα θα είναι πιο ισχυρά στις χώρες που επηρεάζονται από τα ζώδια του Αιγόκερω αλλά και του Κριού. Συνδέονται με καταστροφές η ατυχήματα στη θάλασσα και πλημμύρες και γενικότερα να συνδέονται με το νερό η να ειναι πιθανο να “πλημμυρήσουμε” στην κυριολεξία από γεγονότα. Μπορεί να υπάρχει επσιης και μια αίσθηση προειδοποίησης ή επικείμενης καταστροφής, που να σχετίζεται με την ακατάλληλη χρήση της γνώσης ή της τεχνολογίας, με τους συνακόλουθους κινδύνους και τα αρνητικά της αποτελέσματα. Η Νέμεσις και η Ατλαντίδα όμως θα λειτουργήσουν με αρνητικό-τημωρητικο τρόπο έναντι αυτών που θέλουν να κάνουν κακό και όλοι μας καταλαβαίνουμε όσο αφορά τα σχέδια της νέας τάξης των πραγμάτων.

Έρις και Χείρωνας στον Κριό τετραγωνίζουν την ευθυγράμμιση στον Αιγόκερω. Δίνει το μήνυμα ότι σημαντικά πράγματα πρέπει να προστατευτούν στην ανθρωπότητα, διαφορετικά, αυτή τη φορά η αντίσταση θα είναι ασταμάτητη, προκαλεί επίσης σοβαρές δοκιμασίες και προβλήματα, φόβο, τρομοκρατία, κάθε είδους πόλεμο τόσο στον ιδιωτικό τομέα αλλά και στην παγκόσμια σφαίρα.

Άρης και Χείρωνας σε σύνοδο, δείχνει τόλμη στον πόλεμο και την πολιτική. Συνδέεται με την κατασκευή όπλων αλλά και με την καταστροφή και τους θανάτους. Είναι  ο αγώνας για την  «Εθνική ατομικότητα και ταυτότητα» και το έχουμε δει επίσης έντονα στον χάρτη της Νότιας Αφρικής, όπου και εκείνη επηρεάστηκε από τις εκλείψεις του 2002 και είναι σημαντικό.

ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ-ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ.

Αναμφίβολα, στην αστρολογία, είναι ένας πολύ δυνατός και συγκρουσιακός Άρης στο ζώδιο του Κριού, και βέβαια είναι στο φυσικό σπίτι του και λόγω ανάδρομης πορείας αργότερα, θα βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο για 6 ολοκλήρους μήνες. Αυτοί οι 6 μήνες θα είναι κρίσιμοι για την ανθρωπότητα. Ωστόσο, σημαίνει ισχυρούς ανέμους και πολλές και ποικίλες μεταλλάξεις του αέρα στα ανατολικά μέρη. Σημαίνει ακόμη και έλλειψη βροχών. Σηματοδοτεί τον πόλεμο, από κάθε άλλο ζώδιο, είναι φωτιά με φωτιά, ατσάλι, σίδηρος. Σημαίνει ακόμη και το κακό και τον θυμό και τον τραυματισμό και τις φιλονικίες που πρόκειται να γίνουν στα μέρη που επηρεάζει, στις πόλεις στις οποίες κυβερνά. Σημαίνει νίκη στον πόλεμο για τους πολίτες αυτών των πόλεων και τους κατοίκους της περιοχής, έναντι των εχθρών τους που έχουν έρθει από άλλα μέρη για να τους βλάψουν αλλά και [πτώση των εχθρών] · και υποδηλώνει την εμπλοκή του βασιλιά τους σε πολεμικές υποθέσεις. Οι πατέρες και οι ηλικιωμένοι θα διδάσκουν στα παιδιά τους, και σε άλλους νέους, στους αγώνες και την τέχνη του πολέμου. Σημαίνει λιμός και σεισμοί, έκρηξη ηφαιστείων. Φέρνει αποκαλύψεις μυστικών των ηγετών και των βασιλιάδων αν αυτοί δεν είναι σταθεροί.

Και αν βόρεια, αυτό σημαίνει τη θερμότητα του αέρα και την έλλειψη βροχών. Αν όμως νότια, σημαίνει βροντές, και αστραπές. Και αν ανατολίτικος, σημαίνει πόλεμους ανάμεσα στους πλούσιους και τους ευγενείς. Και αν δυτικός, αυτό σημαίνει σύγχυση και φόβους στους άντρες. Και αν σε αναδρομή πορεία που θα είναι τον Σεπτέμβριο, αυτό σημαίνει αδυναμίες των ματιών και ολόκληρου του ανθρώπινου σώματος.

Και αν σε ευθεία, αυτό σημαίνει πλήθος υποκριτών που εμφανίζονται με ρούχα προβάτων, αλλά εσωτερικά θα είναι ασταθείς λύκοι*

Ο Άρης στον 9ο οίκο στον χάρτη της έκλειψης κυβερνά τον 5 και 10ο οίκο. Όσο και περίεργο αν σας φαίνεται ίσως σε μερικούς η τελική μάχη θα δοθεί Νότια της υφηλίου, που δεν ειναι αλλου παρα μονο τα νοτια της Μεσογειου οπως εχουμε ξαναναφερει. Αυτό όμως μπορεί να σημαίνει την καταστροφή ενός θρησκευτικού καθεστώτος, σημαίνει ακόμη και την αναζήτηση ”αλόγων και όπλων για χάρη του πολέμου και της μάχης”. Και οι άνδρες θα αναζητήσουν επίσης τον πόλεμο. Και αυτό υποδηλώνει περιόδους κατανάλωσης αλκοόλ και μέθης, έλλειψη αυτοέλεγχου από ανέντιμους και παράνομους ανθρώπους.

Και οι άντρες θα είναι πολύ άπιστοι, και ψεύτες, και θα  ειπωθούν πολλά ψέματα. Ο Άρης στον Κριό, στον 5ο οίκο συνδέεται με πορνεία και τα νόθα παιδιά, επηρεάζει την δημιουργία, την αυτοεκφραση, τις πρεσβείες, την διασκέδαση κτλ. ενώ στον 10ο οίκο σημαίνει θλίψη στους κοινούς λαούς από την κατεύθυνση του βασιλιά, των κυβερνήσεων ή των πλούσιων και ισχυρών. Και σηματοδοτεί τις πληγές και τα χτυπήματα των σπαθιών και των μαστίγιων, και την ταλαιπωρία από αυτά, και τη φυλακή, αλλά και δυσκολίες στην τροφή και αυτοσυντήρηση. Και σηματοδοτεί πολέμους και διαφωνίες.

Πριν πολύ καιρό είχα γράψει τα εξής..

Στον χάρτη της Εαρινής Ισημερίας του 2020 ο Άρης, ο Δίας, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας ήταν όλοι τους συγκεντρωμένοι στο ίδιο ζώδιο! Είναι σίγουρο ότι θα προκαλέσει εντάσεις, αναβρασμούς και συγκρούσεις σε ολόκληρο τον κόσμο και κυρίως στις ΗΠΑ που θα εμφανίσουν τεράστια προβλήματα στην οικονομία τους. Η έντονη δυσαρέσκεια είναι διάχυτη ήδη από τον Ιανουάριο του 2020 σε ολόκληρο τον κόσμο. Έντονες διαμάχες, και συνεχείς διαφωνίες θα αποτελέσουν το κύριο θέμα σε σχέση με ακίνητα, γη, φόρους, πλουτοπαραγωγικές πηγές αλλά και προσφυγικές ροές και θα συνοδεύονται από θρησκευτικές παρεμβάσεις από το καθολικό και το ορθόδοξο κόσμο.

Η διπλωματία θα προσπαθήσει να ματαιώσει τις συγκρούσεις αυτές μέχρι το τέλος Ιουνίου, όμως, μετά τον Ιούλιο ο κίνδυνος ενός μεγάλου πολέμου θα γίνει ξαφνικά ορατός! Στις 9 Σεπτεμβρίου, ο Άρης ανάδρομος στο ζώδιο του Κριού, θα τετραγωνίζει ταυτόχρονα τη σύνοδο Δια- Κρόνου- Πλούτωνα. Στην φυσιολογική του έκφραση όπως και παλιότερα στην ανθρώπινη ιστορία, θα αποτελέσει μια περίοδο μεγάλων πολέμων στους οποίους πολλοί λαοί θα αναμιχθούν. Ίσως σήμερα να εκφραστεί με διαφορετικό τρόπο, αλλά τα κίνητρα δεν αλλάζουν όπως και το αποτέλεσμα μιας οποιαδήποτε μάχης.

Ίσως να πρόκειται για μια Μεγάλη Σύγκρουση τον Σεπτέμβριο του 2020 με αιτία βέβαια την αναβράζουσα ατμόσφαιρα που θα έχει ήδη ξεκινήσει από το καλοκαίρι του 2019 και ύστερα. Το βασικό θέμα θα είναι τα εδάφη και οι ενεργειακές πηγές του πλανήτη. Το τετράγωνο Άρη -Κρόνου μπορεί να αποτελέσει μια τεράστια πρόκληση για τους εξουσιαστές βγάζοντας στην επιφάνεια τις πιο αρρωστημένες επιθυμίες τους ώστε να κυριαρχήσουν λεηλατώντας πλήρως τον πλανήτη Γη, υποδουλώνοντας την ανθρωπότητα.

Ίσως να εμφανιστεί ένας ακόμη Χίτλερ ή ένας «Αντίχριστος», αργότερα όπως ειπώθηκε και στην μεγάλη έκλειψη του Δεκεμβρίου που πέρασε, με το Ιράν να είναι ο βασικός ένοχος και με την Κεντρική Ασία ή την Ινδία σαν «μήλα της έριδος» θα είναι οι συμπρωταγωνιστές σ’ αυτό το θέατρο.

Φαίνεται, οι ΗΠΑ να παίζουν υποστηρικτικό ρόλο στην αρχή. Η δράση τους μπορεί να περιορίζεται μόνο σε περιστασιακά χτυπήματα εναντίον των «ανυπάκουων» γειτόνων, μέχρι την άνοιξη του 2020. Όμως αργότερα κάτι πολύ μεγάλο και περίεργο θα συμβεί που θα ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου, στον οποίο θα κληθεί να πάρει σαφή θέση. Η ‘Μεγάλη Κρίση’ αυτή είναι πολύ πιθανό να μεταμορφωθεί σε μια ’Μεγάλη Θυσία΄, για την οποία οι «ηθικοί αυτουργοί» της μας έχουν ήδη προετοιμάσει σε ψυχολογικό επίπεδο επιμελώς μέσα από «το Δόγμα του Σοκ» τα τελευταία χρόνια.

Το 2020 είναι ένα είδος «Καρμικού Τέστ» για τον πλανήτη και την ανθρώπινη Φυλή. Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα μερικοί από εμάς να τα βγάλουν πέρα, πράγμα που εξαρτάται από το πόσο καλά είμαστε προετοιμασμένοι και αυτό δεν είναι σίγουρο, εύχομαι πάντως ότι καλύτερο. Αν οι καταστάσεις ξεφύγουν πέρα από τα όρια πάνω στα οποία βρισκόμαστε τώρα, όλο αυτό δεν μπορεί να έχει όμως καλή εξέλιξη.

Η ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ-Ο ΧΕΙΡΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ

Ένα κείμενο που είχα γράψει εδώ και πολύ καιρό, συγκεκριμένα το 2016.Μπορει κάποιος να το διαβάσει ολόκληρο . https://astroephimerides.com/2016/04/16/%ce%b7-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%b4%cf%81%ce%bf%ce%bc%ce%b7-%cf%80%ce%bf%cf%81%ce%b5%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b1%cf%81%ce%b7-%ce%bc%ce%b5%cf%83%ce%b1-%ce%b1%cf%80%ce%bf-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b9/

Ο Άρης στον Κριό είναι μια ανεξέλεγκτη επιθετική ενέργεια και εν περίληψη τον είδαμε στον πόλεμο του Γιομ Κιπούρ-ο πόλεμος των 6 ημερών, η εισβολή στο Ανατολικό Τιμόρ από την Ινδονησία, ο πόλεμος στα Φώκλαντ, ο πόλεμος στο Κοσσυφοπέδιο- βομβιστική εκστρατεία του ΝΑΤΟ στη Γιουγκοσλαβία. Αυτοί οι πόλεμοι ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια ανάδρομης πορείας του Άρη που έχουν αποδειχθεί εξαιρετικά αιματηροί, με τεράστιες απώλειες. Ο πόλεμος του Σουέζ στις 29 Οκτωβρίου, 1956. Το 1978 η εισβολή του Λιβάνου από το Ισραήλ. Σαφώς η τοποθέτηση του Χείρωνα στον Κριό είναι σημαντική είναι έχει υπαρξιακή σημασία για τα κράτη/έθνη, αναλυτικότερα εδώ:

https://astroephimerides.com/2018/04/20/%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%81%cf%89%ce%bd%ce%b1%cf%83-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%ba%cf%81%ce%b9%ce%bf-%ce%b5%ce%bd%ce%b1%cf%83-%cf%80%ce%bb%ce%b7%ce%b3%cf%89%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%bf%cf%83-%cf%80%ce%bf/

Ο Κριός τετραγωνίζει τον Καρκίνο και τον Αιγόκερω και τα ζώδια αυτά θα επηρεαστούν. Είναι ενδιαφέρον να δούμε ποιες χώρες ανήκουν στα ζώδια αυτά. Στην προσωπική αστρολογία τα ιδία ζώδια θα επηρεαστούν του δευτέρου δεκανου όμως.

 • Αγγλία, Γερμανία, Πολωνία, Παλαιστίνη, Ισραήλ, Συρία, Λιθουανία. Από τον Καρκίνο κυβερνώνται η Ολλανδία, ΗΠΑ, Παραγουάη, Σκωτία, Νέα Ζηλανδία. Από τον Αιγόκερω η Βουλγαρία, Μεξικό, Ηνωμένο Βασίλειο, Αλβανία, Βοσνία, Αφγανιστάν, Λιθουανία, Ινδία.
 • Τουρκία- Χείρωνας στον Κριό (τώρα βγάζουμε συμπεράσματα)
 • Ισπανία- (Χείρωνας στον Κριό)
 • Σκόπια –(Χείρωνας στον Καρκίνο)
 • Αίγυπτος –(Χείρωνας στον Αιγόκερω)
 • ΝΑΤΟ (έχει μια μεγάλη ευθυγράμμιση στον Κριό)
 • Παλαιστίνη (Χείρωνας στον Καρκίνο)
 • Ολλανδία (Χείρωνας στον Κριό)
 • Ουγγαρία (Χείρωνας στον Κριό)
 • Ρωσία- έχει Χείρωνα στον Λέοντα αλλά διαθέτει μια ευθυγράμμιση στον Αιγόκερω και ωροσκόπο Καρκίνο.
 • Τουρκική εισβολή στην Κύπρο το 1974 έγινε με Χείρωνα στον Κριό. Ο χάρτης της Ελληνικής Μεταπολίτευσης και του Νέου Ελληνικού Συντάγματος, ο χάρτης της Ελληνικής Επανάστασης κατά τον Τουρκικό ζυγό.

Χώρες/Πόλεις που κυβερνά ο Κριός: Καμπότζη, Πακιστάν, Δανία, Μποτσουάνα, Γερμανία, Παναμάς, Βόρειο και Νότιο Βιετνάμ, Αγγλία. Λέστερ, Φλωρεντία, Κρακοβία, Νάπολη, Ουτρέχτη, Μασσαλία, Μπέρμιγχαμ (Ηνωμένο Βασίλειο),Σαραγόσα (Ισπανία), Μπέρμιγχαμ και Μπλάκμπερν (Αγγλία), Brunswick (Γερμανία), πόλεις των ΗΠΑ: Σαν Φρανσίσκο (ΚΑ) (ΝΤ), Πούντε (ΝΑ), Πούντμπο (CO), Φορτ Λόντερντεϊλ (Φλόριντα), Στάμφορντ (CT), Utica.

Χώρες/Πόλεις που κυβερνά ο Καρκίνος– Άμστερνταμ, Μάντσεστερ, Μιλάνο, Νέα Υόρκη, Στοκχόλμη.

Χώρες/Πόλεις που κυβερνά ο Αιγόκερως- Μπράντενμπεργκ, Βρυξέλλες, Οξφόρδη, Γάνδη, Δελχί, Πόλη του Μεξικού, Πορτ Σαίντ.

ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ ΚΑΙ 3 ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΑ

Ανάπτυξη, μελέτη, μάθηση, υποτροφίες, μέντορες, ομαδική εργασία, μαθητευόμενος, ανάπτυξη υλικών, οικοδόμηση σε στερεά θεμέλια, δέσμευση, μακροπρόθεσμα σχέδια, χειροτεχνία, ποιότητα, αφοσίωση, προσοχή στη λεπτομέρεια, σκληρή δουλειά, προώθηση, αναγνώριση, επιτεύγματα, προσπάθειες που αποδίδουν , Προσδιορισμός, Στόχοι, Ανακαινίσεις, Εμπόριο Κτιρίων, Αρχιτέκτονες, Σχέδια.

Απεικονίζει κατάλληλα τις ιδιότητες της ποιότητας, της προσπάθειας και της υπομονής. Θα περιμένουν να δούμε κάτι ανθεκτικό να χτίζετε μετά από σκληρή δουλειά. Γιατί η σύνοδος αυτή την έννοια έχει στον Αιγόκερω, γκρεμίζω και ξαναχτίζω.

Όλα τα στοιχεία συγκεντρώνονται στα Τρία Πεντακτινα, για να επιτύχουμε το τελικό προϊόν. Το 3 είναι σκαλισμένα στους πυλώνες της εκκλησίας και είναι διατεταγμένα με τρόπο όρθιο το οποίο αντιπροσωπεύει συμβολικά το Στοιχείο της Φωτιάς. Ακριβώς κάτω από αυτό είναι ένα ανάποδο τρίγωνο που αντιπροσωπεύει το στοιχείο του Νερού. Τα σχέδια που κρατούν ο μοναχός και ο αρχιτέκτονας συμβολίζουν το στοιχείο του Αέρα, ενώ το ίδιο το κτίριο και τα ίδια τα πεντάλφα συμβολίζουν το στοιχείο της Γης. Κάθε στοιχείο δίνει στο έργο τις δικές του μοναδικές δεξιότητες για να εξασφαλίσει την ποιότητα του τελικού δημιουργήματος.

ΟΙ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗΣ

Πολύ βραβευμένο ως προστατευτικό φυλακτό, ο γρανάτης ευθυγραμμίζεται με αυτό το ζώδιο. κάτω από αυτό το διαρκές σημάδι. Η ισχύς τόσο του ρουμπινιού όσο και του γρανάτη και η σύνδεσή τους με το τσάκρα της ρίζας βοηθάει κάποιον να βγάλει από μέσα του τα βασικά πνευματικά δώρα στη φυσική σφαίρα και να τα ενσωματώσει πλήρως με χάρη και δύναμη.

Τίποτα λέει η «αρχέγονη φωτιά» ότι δεν είναι ισχυρότερο από ένα φλογερό κομμάτι γρανάτη ή ρουμπινιού. Και οι δύο αυτοί κρύσταλλοι λειτουργούν στην φύτευση του σπόρου της δημιουργίας και βοηθά στη διαδικασία του να πάρουν όλα σχήμα και μορφή. Τα ρουμπίνια έχουν από καιρό βραβευθεί για την υποστήριξη της επούλωσης και της επιτυχίας σε κάθε επίπεδο, λόγω της συσχέτισής τους με το τσάκρα της ρίζας και την ικανότητα ενίσχυσης του chi, της ζωτικής ενεργειακής δύναμης.

Στις ανατολικές παραδόσεις, το ρουμπίνι ήταν γνωστό ως ένας από τους 12 πιο πολύτιμους λίθους που δημιουργήθηκαν και πιστεύεται ότι αν κάποιος προσέφερε ρουμπίνια στον Κρίσνα, θα αναγεννηθεί ως αυτοκράτορας. Αυτή ήταν η δύναμη αυτής της πέτρας πίστευε ότι κάποιος που είχε ρουμπίνια μπορούσε να αποτρέψει τους εχθρούς και επομένως να διατηρήσει ένα ειρηνικό βασίλειο και καρδιά. Δεν είναι περίεργο που τα ρουμπίνια υπήρξαν από καιρό σύμβολο αγάπης και ρομαντισμού.

Ηρεμώντας τις ανησυχίες μας και επιτρέποντας ένα καλό νυχτερινό ύπνο, καλή σίτιση, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου στον Αιγόκερω είναι σημαντικό. Συνδέεται με τις αρθρώσεις και τα κόκκαλα και είναι ο γενέθλιος πολύτιμος λίθος του Αιγόκερω, όπου μπορεί να διασφαλιστεί η μακροζωία της δράσης και της κίνησης. Κατάθλιψη ή ακόμη και το σάκχαρο στο αίμα τόσο σοβαρά όσο ο διαβήτης θα μπορούσαν να επωφεληθούν από τις εξισορροπητικές επιδράσεις του γρανάτη και του ρουμπινιού.

Και οι δύο αυτές πέτρες βοηθούν στην επούλωση του αίματος και τονώνουν τις αλκαλικές καταστάσεις στο σώμα που υποστηρίζουν μακροχρόνια καλή υγεία – κάτι που ο Αιγόκερως ανησυχεί πολύ. Ο Αιγόκερως κυβερνάται από τον Κρόνο και είναι ο Άρχοντας του χρόνου, της απόστασης, των ορίων και της ρουτίνας. Αυτή η ενέργεια μιλάει για αντοχή και για «απόσταση» με χάρη και ακεραιότητα. Τόσο ο γρανάτης όσο και το ρουμπίνι εγκαθίστανται με ένα άτομο ως βασιλική, ζωτική φωτιά που ανάβει μια φλόγα που έχει μακροζωία και παραμένει δύναμη.

ΣΤΑΘΕΡΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Τόσο ο Ήλιος όσο και η Σελήνη βρίσκονται υπό την επήρεια μεγάλων σταθερών αστεριών. Δεδομένης της έλλειψης ισχυρών πλανητικών όψεων, αυτά τα σταθερά αστέρια είναι η κύρια επιρροή στη σεληνιακή έκλειψη. Ευτυχώς, όλοι έχουν πολύ θετική επιρροή. Ακόμη και ο ανάδρομος Ερμής γίνεται λιγότερο δύσκολος λόγω της επιρροής αυτών των σταθερών αστεριών.

Σελήνη σε σύνοδο με Ascella (13 ♑ 55): Νέοι φίλοι με επιρροή, πολύτιμα δώρα, αγάπη σεβαστών γυναικών. [1]

Σελήνη σε σύνοδο με Nunki (12 ♑ 40): Επιτυχημένος συγγραφέας για την επιστήμη, τη φιλοσοφία, την εκπαίδευση ή τη γεωργία, ανορθόδοξος στη θρησκεία, νικά εχθρούς, πολλούς φίλους, ασθένεια του Κρόνου.

Τα σταθερά αστέρια Ascella και Nunki είναι φύσεως Δία και Ερμή (θρησκευτικό μυαλό, στοχαστικός, φιλοσοφικός, συγγραφέας για θρησκευτικά ή παρόμοια θέματα.) Ο Ascella δίνει καλή τύχη και ευτυχία. Ο Nunki δίνει αλήθεια, αισιοδοξία και θρησκευτικό μυαλό.

Ο Ήλιος σε σύνοδο με Sirius (14 ♋ 21): Επιτυχία στην επιχείρηση, επάγγελμα που συνδέεται με μέταλλα ή άλλες πολεμικές υποθέσεις, οικιακή αρμονία.

Το σταθερό αστέρι Sirius ενα απο τα σημαντικοετρα αστερια είναι φύσεως Δία και Άρη (υψηλή φιλοδοξία, υπερηφάνεια, αγάπη για τη δύναμη, μεγαλείο της προβολής.) Δίνει τιμή, διασημότητα, πλούτο, έντονη, πίστη, αφοσίωση, πάθος και δυσαρέσκεια, και κάνει τους ντόπιους φύλακες, επιμελητές και κηδεμόνες.

Η ευεργετική επιρροή του Sirius είναι ακόμη μεγαλύτερη στη σεληνιακή έκλειψη, επειδή ο Ερμής ξεκίνησε την ανάδρομη πορεία του στις 18 Ιουνίου σε σύνοδο με τον Sirius. Ο Ερμής με τον Σείριο δίνει επιχειρηματική επιτυχία, τιμή, φήμη και πλούτο. Για αυτήν την σεληνιακή έκλειψη, ο Ερμής συνδέεται με ένα άλλο θετικό σταθερό αστέρι:

Ερμής σε σύνοδο με Alhena (09 ♋ 22): Δημοτικότητα, ωφελείται από το αντίθετο φύλο, μουσική και καλλιτεχνική ικανότητα, αλλά λίγη φήμη, οικιακή αρμονία, επιχειρήσεις που επηρεάζονται δυσμενώς από την ευχαρίστηση και την κοινωνία.

Το σταθερό αστέρι Alhena είναι φύσεως Ερμή και Αφροδίτης (ευγενικό, κομψό, γλυκό, αξιαγάπητο, εκλεπτυσμένο, καλλιτεχνικό, τιμή και πλούτο.) Προσδίδει υπεροχή στην τέχνη αλλά δίνει ευθύνη για ατυχήματα που επηρεάζουν τα πόδια. Ένας πνευματικός προσανατολισμός με ενδιαφέρον στις επιστήμες. Οι καλλιτεχνικές δεξιότητες είναι ιδιαίτερα ισχυρές με τη γραπτή ή προφορική λέξη, με ταλέντο για τη διαπραγμάτευση μιας ειρηνικής λύσης σε διαφορές μεταξύ ανθρώπων.

ΑΞΟΝΕΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗΣ ΕΚΛΕΙΨΗΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Πωσειδωνας-Άρης-MC κάποιος που προκαλεί βλάβη, υποσκάπτουσες η προκλητικές καταστάσεις, ανασφάλεια και αβεβαιότητα.

Ερμής-Πλουτωνας-MC-Ουρανός-Πωσειδωνας-ένα πετυχημένο σχέδιο, ένας πετυχημένος διακανονισμός, νευρικότητα, δυνάμεις υποβολής, δυσάρεστα νέα που αναστατώνουν, επιδίωξη παράξενων σχεδίων, δυσφήμηση, ψεύδος, φανατισμός.

Πωσειδωνας-Ουρανός-Βόρειος Δεσμός-μια ξαφνική διακοπή, με καταστρεπτικό τρόπο.

Αφροδίτη -Κρόνος- Άρης– φιλονικίες, λογομαχίες, φασαρίες, χωρισμοί, βία, ζήλια, λειτουργούμε σύμφωνα με τις υπαγορεύσεις των άλλων.

Ήλιος- Βόρειος Δεσμός- Ερμής- Κρόνος– ειδήσεις, διακοπή

ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ.

Είναι σχεδόν η ίδια η σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο του 2019 στις εθνικές εκλογές. Η σεληνιακή έκλειψη και η σύνοδος Δια- Κρόνου- Πλούτωνα σημαίνει ραγδαιοτατες εξελίξεις και γεγονότα, που πλέον έχουν δρομολογηθεί επηρεάζοντας τον άξονα 3-9ου όπου συνδέεται με καυτές εξελίξεις τοσο στην εξωτερική πολιτική και διπλωματία, τα σύνορα, το εμπόριο, την θρησκεία, την ανώτερη παιδεία αλλά κυριως και το λαθρομεταναστευτικό.Η χωρα μας δεχεται πιεσεις απο εξω ως συνηθως.

Σαφώς και οι δυο εκλείψεις τόσο αυτή της 21ης Ιουλίου στον άξονα Καρκίνου -Αιγόκερω, με ανάδρομο Ερμή στη συνέχεια, με ανάδρομη Αφροδίτη και τώρα με ένα σημαντικό Άρη στον Κριό που θα μείνει εκεί για μήνες οι αστρολογικές συνθήκες που χτίζονται δεν είναι καθόλου θετικές.Οπως αναφεραμε και στις προηγουμενες εκλειψεις, ετοιμαζεται και η μεγαλη προδοσια.Ακόμα και η συμφωνία ΑΟΖ με την Ιταλία ανατρέπει συμμαχίες και ισορροπίες στη Μεσόγειο. Όπως είπα και προηγουμένως η μάχη θα δοθεί εδώ επηρεάζοντας σημαντικές τοποθεσίες στην χώρα μας. Οι πλανήτες δείχνουν στα νότια του χάρτη (Καστελόριζο, Ρόδος, Κύπρος, Κρήτη).Οι σχεσεις μας την Τουρκια θα ξεπερασουν καθε οριο.

Η αντίθεση Ηλίου-Ποσειδώνα δημιουργεί συνθήκες χάους, ακραία καιρικά φαινόμενα, και περιπλέκει τις σχέσεις μας με τις γείτονες χώρες ακόμα περισσότερο όσο αφορά τις εξελίξεις. Μια τιτανομαχία προδιαγράφεται στον ουρανό. Σημαντικό ρόλο θα παίξει ο Άρης, Ουρανός και Πωσειδωνας με επίκεντρο πάντα εννοείται, τον ορυκτό πλούτο.

Ο Άρης βάζει φωτιά στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και εξελίξεις στο Αιγαίο αλλά και στις σχέσεις μας με την Αλβανία και τα Σκόπια, την Τουρκία. Μια τέτοια έκλειψη μπορεί να πυροδοτήσει από ακραία καιρικά φαινόμενα, απρόσμενες πολιτικές εξελίξεις ενώ είναι πολύ πιθανό να βρεθούμε κοντά σε μια πολεμική σύρραξη με την Τουρκία η τουλάχιστον έτσι φαίνεται, διότι υπάρχει και ο φόβος να παρασυρθούμε σε δικαστικές διαμάχες που θα ειναι το μεγιστο λαθος. Βέβαια, ο Κρόνος στον Υδροχόο όπως έχω ξαναπεί θα φέρει σημαντικές γεωπολιτικές εξελίξεις μέσα στα επόμενα 2 με 3 χρόνια και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα από πολλές απόψεις, οσο αφορα και το πολιτικο συστημα στην Ελλαδα.

Ο Ουρανός και Άρης δημιουργούν πολιτικές ανατροπές και διασπάσεις κομμάτων ακόμα και παραιτήσεις πολιτικών η αλλαγές στην κυβέρνηση η τον τρόπο διακυβέρνησης, μερικοί σκέφτονται την βασιλευομένη δημοκρατία, θα μπορούσε να είναι και προεδρική δημοκρατία. Πολύ δύσκολες όψεις εμπλοκής, συνδέονται με εντάσεις, αναταραχές, σοβαρά προβλήματα μέσα στην χώρα και στα σύνορα της σε σύνδεση με το μεταναστευτικό . Ο Άρης στον Κριό αγγίζει τον Πλουτωνα της, πυροδοντας πολλα προβλήματα στην κυβέρνηση, υψηλές εντάσεις, περιπτώσεις επιστράτευσης, η φυλακίσεις, ατυχήματα και καταστροφές .Κατι το οποιο ολοι εχουν αρχισει και λενε , που ειχα γραψει απο τις εκλογες αλλα και στις αρχες του χρονου, πυροδοτειται ατμοσφαιαρα εκλογων το Φθινοπωρο.

Ένα «θερμό» επεισόδιο άλλωστε μπορεί να συμβεί ξαφνικά και οι αιτίες να είναι πολλές. Η αλήθεια είναι ότι ο χάρτης δείχνει πολλά, και ένα κύκλο πολέμου να έχει ανοίξει από το 2015 όπως είχα αναλύσει τότε, αυτό σήμερα μπορεί να σημαίνει πολλά, εκτός από τα σύνορα στον Βορρά ή εμπλοκή στον εναέριο ή θαλάσσιο χώρο νότια της Κρήτης ή κοντά στην Κύπρο ίσως είναι τα πιο πιθανά. Άλλωστε οι αστρολογικοί παράγοντες είναι παραπάνω από αρκετοί για να πυροδοτήσουν ένα είδους «θερμού» επεισοδίου, αλλά και εξελίξεις που διαρκώς θα κλιμακώνονται!

Έκλειψη «σταθμός» η σημερινή έκλειψη. Το Ταυ-τετράγωνο με τον Άρη ακριβώς στο μέσο των Μεταβλητών επηρεάζουν όπως βλέπετε ταυτόχρονα τον γενέθλιο Άρη της Ελλάδας αλλά και τη γενέθλια Σελήνη της Κύπρου. Αυτό επιβεβαιώνει το γεγονός πως η Τουρκία δεν θα μείνει στα λόγια και το ξέρουμε. Όμως η επερχόμενη σύνοδος Δια-Κρόνου στον Υδροχοο θα την χτυπήσει με πολυ δυνατό τρόπο απο πολλες αποψεις.

Όσο αφορά το θέμα της ΑΟΖ δεν είναι όλα ξεκάθαρα και τα συμφέροντα δεν είναι τόσο κοινά όσο φαίνονται, οπότε ίσως οποιαδήποτε συμφωνία δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη όπως και αυτή με την Ιταλία!

Το ανησυχητικό όμως είναι πως έχουμε συνεχόμενα αστρολογικά δεδομένα που δείχνουν κλιμάκωση της κατάστασης και τα επόμενα χρόνια! το 2021-2022, οι προοδευτικοί χάρτες των δύο χωρών είναι σαφής ένδειξη σοβαρών γεγονότων ανάμεσα στις δύο χώρες, όπως και να έχει. Επίσης η αντίθεση Castor με τον Ποσειδώνα της Ελλάδος, δεν είναι καλή ένδειξη εικόνας στα σύνορα και είναι δείκτης απωλειών, ωστόσο ο Rigel σε κάθε περίπτωση ενισχύει την άμυνα της.

Ο Μεταπολιτευτικός χάρτης της με ευθυγράμμιση στον Καρκίνο ενισχύει την παραπάνω εικόνα ακόμα περισσότερο. Επίσης είναι πολύ πιθανό να έρθει στο επίκεντρο και πάλι το θέμα του Κοροναϊού που θα επηρεάσει κάποια τμήματα της Ελλάδας και πάλι. Πυροδοτείτε όμως ένας νέος σημαντικός κύκλος στην πολιτική όσο αφορά την χώρα μας, που συνδέεται με το βαθύ παρελθόν στην ιστορία, επαναφέροντας σημαντικά πρόσωπα στην πολιτική σκηνή της χώρας.

Η σεληνιακή έκλειψη είναι σε συγκρουσιακή τροχιά με το ωροσκόπιο του Έλληνα πρωθυπουργού, επηρεάζοντας ζωτικούς πλανήτες στο ζώδιο του Κριού, εμποδίζοντας και ανατρέποντας σχέδια, συμμαχίες, συνεργασίες η επόμενη περίοδος γι αυτόν θα είναι αρκετά δύσκολη και προκλητική. Δείχνει ανατροπές και προβλήματα, συγκρούσεις ενώ δέχεται ισχυρές πιέσεις για τα γνωστά καυτά θέματα όπου θα κληθεί να πάρει αποφάσεις.

ΑΞΟΝΕΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗΣ ΕΚΛΕΙΨΗΣ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Δίας/MC Άρης– πετυχημένη συνεργασία, δημιουργία μετα από προσπάθειες

Πλουτωνας-MC-Άρης-μια σοβαρή πολιτικη κρίση, βία, ο φόβος να οδηγηθούμε η να μας επιβληθεί μια κατάσταση

Άρης-MC-Ουρανός– εμποδισμένα σχέδια, απρόβλεπτα αναποδογυρίσματα και καταστάσεις, μια βίαιη και θερμή κατάσταση

Πωσειδωνας-Βόρειος δεσμός- Άρης- Ουρανός– δύσκολες και δυσαρμονικές καταστάσεις, ασθενής η άρρωστοι, έλλειψη προσαρμογής σε μια κατάσταση

η διακοπή σχέσεων και συνεργασιών

Ουρανός- Ωροσκόπος- Ήλιος– ένα περιβάλλον γεμάτο κίνδυνο

ΟΥΡΑΝΙΑΝ

Διαταραχές ή αναταραχές εντός οργανισμων
Μεταρρυθμίσεις κορυφαίων πληθυσμών ή εθνών – Τεχνολογία μεταξύ της ελίτ – Μεγάλη εσωτερική αναταραχή – Εξαιρετική ένταση – Νευρικότητα σχετικά με ανώτερους
Θυμωμένες επικοινωνίες που αφορούν ειδικά τους άνδρες-ηγετες
Τεχνολογία που σχετίζεται με οχήματα – Νευρικότητα – Αναστατωτικά νέα με το κοινό – Ειδήσεις σχετικά με τις δημόσιες εντάσεις

Συνεχιζόμενα προβλήματα υγείας – Διαρκής ανησυχίες ή φόβοι – Ευθραυστότητα σε άτομα που ωριμάζουν ή γερνούν – Αύξηση της φυσικής αποσύνθεσης – Επιδημίες –

Αγώνες ή μάχες που σχετίζονται με ασθένειες ή αναπηρίες -Διακοπή ρεύματος – Ημέρες ή χρόνια αδράνειας ή ανεργίας – κινδύνοι μεγάλης κλίμακας

Προβλήματα σχετικά με τη νεολαία -Περιορισμένη σωματική κινητικότητα – Χρόνια επιχειρηματικών προβλημάτων

Επίσημα μέτρα – Επίσημες συγκρούσεις – Εξαναγκασμός σχετικά με τις αρχές – Υψηλος πυρετός – Μεγάλες πυρκαγιές

Ελαχιστοποίηση / σε δημόσιες δραστηριότητες ή εργασία – Ενεργοποίηση δημόσιας αντίστασης ή αντιπολίτευσης – Ηφαιστειακές εκρήξεις – Εξαφανίσειςεκμηδενισμος

Κυμαινόμενο εισόδημα

Φυσικοί περιορισμοί ή εμπόδια – Καθυστερήσεις – Δύσκολες στιγμές
Πολλά προβλήματα – Ανεπαρκής ελευθερία – Πολλοί φυσικοί περιορισμοί – Αργή φυσική ανάκαμψη – Ημέρες ή χρόνια πολλών καθυστερήσεων ή εκτεταμένου περιορισμού

Ρήξεις που σχετίζονται με οργανισμούς – Λήξεις που σχετίζονται με οικογενειακές σχέσεις – Θάνατοι στην οικογένεια

Έκτακτη θλίψη ή κατάθλιψη – Δημόσια αντίθεση σχετικά με επίσημα θέματα – Κυβερνητικοί περιορισμοί – Εμπόδια / θέματα που σχετίζονται με επίσημα θέματα

Οι περιορισμοί σχετίζονται με τα κέρδη των επιχειρήσεων – Επιχειρηματικές μειώσεις – Οικονομική αφερεγγυότητα – Εμπορική στασιμότητα – Ειδήσεις σχετικά με παραβίαση των νόμων

Εκφυλισμός

Ζημίες που σχετίζονται με φτωχούς πληθυσμούς ή έθνη – Ατμοσφαιρική ρύπανση –

Αρχές που σχετίζονται ή επηρεάζονται από αβεβαιότητα ή αστάθεια – Εφαρμογή της απάτης – Κάποιος τραυματίζεται

ατυχήματα ή καταστροφές που αφορούν το κοινό
Γκρίνια, η γελοιοποίηση, ή προσβολές – μομφή – Δράσεις που συμβάλλουν σε συγκρούσει
ς

Θρησκευτική επίδειξη ή υποκρισία

Πτώση που σχετίζεται με ανεπαρκή ηγεσία – Αόρατοι κυβερνητικοί περιορισμοί
Παραπλανητικές ιδέες – υποκριτικές – Πλάνες – Διαδεδομένη σύγχυση – Παρατηρητικές, παράλογες ή σκοτεινές καταστάσεις – Ειδήσεις σχετικά με τις απώλειες
-Ζημίες η απωλειες που σχετίζονται με συνεργάτες άλλων

Ξαφνικές διακοπές εντός /σχέσεων – Διαταραχές ή αναταραχές που σχετίζονται με καταστροφή στην τοποθεσία – Σοκαριστικό τοπικό συμβάν

Διαρκής απογοήτευση σχετικά με τους εταίρους – Υπονόμευση των συνεργασιών – Προβλήματα ναρκωτικών στην τοποθεσία

Επιθυμία άλλων για ειρήνη και συνεργασία – Απελευθέρωση / από συνεργάτες – Επιστημονικός πειραματισμός – Εμπειρία με φωτιά, ανάφλεξη ή όπλα που σχετίζονται με άλλους – Εκτεταμένες πυρκαγιές – Εκτεταμένος πόλεμος στην τοποθεσια

Απροσδόκητα εμπόδια που σχετίζονται με την αυτονομίαΑναβολές σχετικά με επίσημα γεγονότα – Ένταση μεταξύ των καθιερωμένων αρχών – Τρέχουσες εντάσεις που σχετίζονται με επίσημα θέματα – Σοβαρές συγκρούσεις με τις αρχές – Επίσημες κρίσεις – Σημαντικές κρίσεις

Απάντηση