*ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ 2021*

στις

ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΠΟΡΕΙΑ ΕΡΜΗ 2021


ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΠΟΡΕΙΑ ΕΡΜΗ 2021

30/1/2021 ΩΡΑ 5:51 ΜΜ ΕΩΣ 21/02/2021 ΣΤΙΣ 2:45 Π.Μ. ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ
30/05/2021 ΩΡΑ 1:29 ΠΜ. ΕΩΣ 23/06/2021 ΩΡΑ 00:56 Π.Μ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ
27/09/2021 ΩΡΑ 8:04 ΠΜ ΕΩΣ 18/10/2021 ΩΡΑ 6;07 ΜΜ. ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ

ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ*

21/12/2021 (26° 25’ ΑΙΓΟΚΕΡΩ) ΕΩΣ 01/01/2022

ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ*

27/4/2021-10/6/2021

ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ*

23/5/2021-11/10/2021

ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ*

20/6/2021-18/10/2021

ΠΩΣΕΙΔΩΝΑΣ ΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ*

25/6/2021-1/12/2021

ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ*

20/8/2021-18/1/2022

ΟΙ ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ ΤΟΥ 2021*

26 Μαΐου 2021 – Ολική Σεληνιακή έκλειψη στις 5 29’ Τοξότη

Επηρεάζονται Τοξότες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες που ανήκουν στο α’ δεκαήμερο

10 Ιουνίου 2021 –  Δακτυλιοειδής Ηλιακή έκλειψη στις 19 42’ Διδύμων

Επηρεάζονται Τοξότες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες που ανήκουν στο β’ δεκαήμερο

19 Νοεμβρίου 2021 – Μερική Σεληνιακή έκλειψη στις 27 17’ Ταύρου

Επηρεάζονται Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι που ανήκουν στο γ’ δεκαήμερο

4 Δεκεμβρίου 2021 – Ολική Έκλειψη Ηλίου στις 12ο 16’ Τοξότη

Επηρεάζονται Τοξότες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες που ανήκουν στο β’ δεκαήμερο

TA SUPERMOON ΤΟΥ 2021*

  • 27/28 ΜΑΡΤΙΟΥ -“Super Worm Moon.”
  • 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021-“Super Pink Moon.”
  • 26 ΜΑΙΟΥ -“Super Flower Moon.”
  • 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021-“Super Strawberry Moon.”
  • 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021 ΕΠΟΧΙΑΚΟ BLUE MOON
  • ΔΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ ΑΠΟ 13/5/2021-28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022 ΚΑΙ ΑΠΟ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021-25 ΜΑΙΟΥ 2022
  • ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ Η ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ 2021*

Τετράγωνο Δία- Ουρανού μόνο στις 19/1/2021.ΠΑΡΟΡΜΗΣΗ*

Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, έχετε την τάση να αισθάνεστε εύθικτοι και απογοητευμένοι καθώς θέλετε να απαλλαγείτε από προηγούμενους περιορισμούς. Η εξέγερση μπορεί να είναι ένα μείζον πρόβλημα, ειδικά εάν αισθάνεστε ότι κάτι ή κάποιος εμποδίζει. Το πρόβλημα είναι ότι θα πρέπει να είστε πιο ρεαλιστές σε σχέση με τους στόχους σας. Η ζωή παίρνει μια απερίσκεπτη τροπή, ποιότητα καθώς λαχταράτε τον ενθουσιασμό. Θα ήταν καλύτερα αν μπορούσατε να αξιοποιήσετε στο έπακρο νέες και συναρπαστικές ευκαιρίες δείχνοντας παράλληλα μετριοτης και σοφία. Αστάθεια, αδιακρισια, έλλειψη καλής συμπεριφοράς, πεισματική προσκόλληση στις δίκες μας αρχές, τάση να μεγαλοποιούμε καταστάσεις και τα πράγματα, λογομαχίες, νομικά προβλήματα, αλλα και η τάση να χάνουμε ευκαιρίες.

Μπορεί να προκαλέσει ανησυχία και άγχος, ειδικά όταν περιορίζεστε με κάποιο τρόπο ή υπάρχει ισχυρή πειθαρχία. Υπάρχει μεγάλη ανυπομονησία και απογοήτευση με αργή πρόοδο, διότι η κύρια επιρροή αυτής της όψης είναι η έντονη παρόρμηση να απαλλαγούμε από την παράδοση και τη ρουτίνα.

Η ευτυχία στη ζωή εντοπίζεται εξερευνώντας την ανορθόδοξη και ασυνήθιστη πλευρά της ζωής, επομένως υπάρχει μεγάλη ανάγκη να είμαστε ανεξάρτητοι και να ξεφύγουμε από τον περιορισμό. Το να είσαι ριψοκίνδυνος, απρόβλεπτος, τυχοδιώκτης, σοσιαλιστής ή χαρισματικός εκκεντρικός είναι απόλυτα φυσιολογικό. Τα ηθικά πρότυπα της κοινωνίας δεν περιορίζουν τη συμπεριφορά ή τις συνήθειες σας. Οι θρησκευτικές απόψεις μπορεί να είναι ανορθόδοξες και τα αεροπορικά ταξίδια πρέπει να έχουν ισχυρή έλξη.

Το τετράγωνο του Δία- Ουρανού μπορεί να δημιουργήσει έναν μεταρρυθμιστή, έναν ανυπότακτο ή έναν επαναστάτη, με μια αίσθηση χιούμορ. Ωστόσο, αυτά τα χαρακτηριστικά μπορεί να οδηγήσουν σε αυτό που φοβάται περισσότερο, εάν οι αρχές αισθάνονται απειλές και προσπαθούν να περιορίσουν την πρόοδό σας. Θα υπάρξουν δοκιμασίες καθ’ ‘όλη τη διάρκεια της ζωής που σας αναγκάζουν να ενεργήσετε με περισσότερη πειθαρχία και μετριοπάθεια. Πάντα να παίρνεις την άλλη πλευρά ή να παλεύεις για ότι πιστεύεις, αλλα αυτό μπορεί να σε οδηγήσει στις πιο δύσκολες καταστάσεις.

Η εμπειρία και η ηλικία θα σας διδάξουν ότι τα καλύτερα αποτελέσματα έρχονται επιλέγοντας προσεκτικά πότε θα εκφράσετε τις αρχικές σας απόψεις. Η ανοχή άλλων απόψεων και η αξία των δοκιμασμένων παραδόσεων, θα σας βοηθήσουν να διοχετεύσετε την πληθωρική και συναρπαστική σας ενέργεια σε πιο παραγωγικές αναζητήσεις, που δεν προκαλούν πάντα αρνητικές αντιδράσεις.

Η διέλευση αυτή μπορεί να υποδηλώσει μια ξαφνική αλλαγή στην κατεύθυνση της ζωής ή ξαφνική αλλαγή στην τύχη. Οι μεγάλες ευκαιρίες θα μπορούσαν να είναι κοντά. Ωστόσο, η ανυπομονησία και η έντονη παρόρμηση να απελευθερωθούμε από περιορισμούς θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε ανεπιθύμητη διακοπή και απροσδόκητα γεγονότα. Έτσι, το κλειδί με αυτήν τη διέλευση είναι να προχωρήσουμε με προσοχή, επιλέγοντας ποιες ευκαιρίες να ακολουθήσετε και κινδύνους που πρέπει να ακολουθήσετε με μέτρο.

Η υπερβολή και η ακανόνιστη συμπεριφορά θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε απώλειες, οπότε μην αναζητάτε αλλαγή μόνο για χάρη της αλλαγής. Η έντονη ανάγκη εξερεύνησης της ανορθόδοξης πλευράς της ζωής μπορεί να οδηγήσει σε περισσότερη προσωπική ελευθερία, ενθουσιασμό και διορατικότητα. Αλλά και πάλι, απαιτείται προσοχή, επειδή είστε πιο επιρρεπής σε κάθε είδους παράξενες, ακόμη και επικίνδυνες ιδέες και σχέδια.

Το τετράγωνο Κρόνου- Ουρανού, θα δημιουργηθούν 3 τετράγωνα στις 16/2,28/9, 24/10/2021. ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΝ ΔΟΜΩΝ*

Συμβαίνει κάθε 22 χρόνια και αυτό από μόνο του δείχνει πως πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Προκαλεί ιδεολογικές συγκρούσεις και εντάσεις, δυσκολεύει την εύρεση ειρηνικών λύσεων. Δημιουργεί μια πολύ σκληρή πραγματικότητα, αφυπνίζει περισσότερο, αλλα ο συμβιβασμός είναι ο μόνος τρόπος για να πάμε μπροστά. Αντιμετωπίζετε λιγότερη ένταση εάν έχετε δημιουργήσει τη ζωή σας σε μια σταθερή βάση με μια υγιή ισορροπία μεταξύ ευθύνης και ανάγκης για ελευθερία και αλλαγή. Ωστόσο, εάν έχετε αφήσει τη ζωή σας να κολλήσει σε κουρασμένες, άκαμπτες ρουτίνες, αυτή η περίοδος μπορεί να είναι πολύ δυσάρεστη. Οποιοσδήποτε τομέας της ζωής σας που έχει κολλήσει σε ρουτίνα είναι ανοιχτός στην πρόκληση και θα βρείτε καλύτερα να αντιμετωπίσετε την πρόκληση της αλλαγής παλιών μοτίβων και να αγκαλιάσετε νέα και συναρπαστικά σχέδια.

Το τετράγωνο δημιουργεί τεράστια εσωτερική ένταση. Αυτή η ένταση σας δίνει μια ατελείωτη προσφορά δημιουργικής και αυθόρμητης ενέργειας που σας κάνει πολύ παραγωγικούς αλλά και αμφιλεγόμενους. Είστε έντονα ανεξάρτητοι, συνειδητοποιημένοι και προοδευτικοί. Αλλά έχετε επίσης μια ισχυρή αίσθηση ευθύνης και εκτίμησης της σταθερότητας που δίνει η δομή και η παράδοση. Αυτή η εσωτερική σύγκρουση μεταξύ ανεξαρτησίας και ευθύνης είναι η πηγή της έντασής σας, αλλά και η δημιουργική σας λάμψη.

Το να προσπαθείς να είσαι υπεύθυνος και πιστός ενώ είσαι ελεύθερος να είσαι ο εαυτός σου είναι μια συνεχής μάχη. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να αντιμετωπίσετε ξαφνικές διακοπές σχέσεων και αλλαγές σταδιοδρομίας. Οι διαφωνίες σχετικά με το επίπεδο δέσμευσής σας στις σχέσεις μπορεί να οδηγήσουν σε ξαφνικές εκρήξεις ιδιοσυγκρασίας. Μπορεί επίσης να αντιμετωπίσετε σύγκρουση με ανώτερους υπαλλήλους στην εργασία και γενικά τις αρχές. Είναι πιθανό ότι έχετε δυσκολία να τηρείτε κανόνες που πιστεύετε ότι περιορίζουν την ελευθερία, τη δημιουργικότητα και την αυτό-έκφρασή σας.

Μπορείτε να έχετε πολωτική επίδραση σε άλλους που μπορεί να προκαλέσει πολλούς υποστηρικτές και επικριτές. Ο σεβασμός σας για την παράδοση και το κράτος προχωρεί μόνο λόγω της έντονης πίστης σας στις προσωπικές ελευθερίες. Μπορεί να γίνετε ακτιβιστής ή υπερασπιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ή του περιβάλλοντος. Ωστόσο, είναι απίθανο να είστε πραγματικός αναρχικός, προτιμάτε να αλλάξετε πράγματα από μέσα.

Σε όλη τη ζωή, πρέπει να βρείτε μια ισορροπία μεταξύ καθήκοντος και ελευθερίας. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να μάθετε να συνεργάζεστε και να συμβιβάζεστε. Είστε στο καλύτερό σας όταν μπορείτε να εργαστείτε μέσα σε ένα σύστημα, ενώ έχετε αρκετή ελευθερία να κάνετε τις δικές σας επιλογές. Μέσα από πολλές δοκιμές και προκλήσεις, θα μάθετε να βρίσκετε μια ισορροπία μεταξύ ρουτίνας και ενθουσιασμού, θρησκείας και επιστημών, συντηρητικών και φιλελεύθερων, λογικών και τρελών.

Εάν επαναστατήσετε πάρα πολύ θα χάσετε την υποστήριξη και τη σταθερότητα και την ασφάλεια που χρειάζεστε για την επιτυχία. Το να ακολουθείτε μια ρουτίνα και να κρατάτε πάντα τη γραμμή θα μπλοκάρει τη δημιουργικότητά σας και θα αυξάνει την ένταση στο σημείο βρασμού. Αγνοώντας τους κανόνες και τους ηθικούς κώδικες της κοινωνίας θα οδηγούσε σε εσάς που χαρακτηρίζεστε περίεργος ή χειρότερος. Επομένως, πρέπει να είστε ο εαυτός σας και να κάνετε το δικό σας πράγμα που πρέπει να μετριάζεται από πρακτικές και ηθικές εκτιμήσεις.

Μαθαίνοντας να χαλαρώνετε θα σας βοηθήσει να διοχετεύσετε την πολύ φορτισμένη ενέργειά σας με πιο αποτελεσματικό και λιγότερο ενοχλητικό τρόπο.

Η διέλευση Κρόνου/Ουρανού πραγματοποιείται περίπου κάθε δεκατέσσερα χρόνια και μπορεί να επιφέρει αλλαγές που δεν θέλετε. Επίσης, δυσκολεύει να κάνετε το είδος των αλλαγών που θέλετε. Αυτό μπορεί να είναι μια πολύ απογοητευτική περίοδος αυξανόμενης έντασης και ξαφνικών, αναμενόμενων αλλαγών. Αλλά δεν πρέπει να είναι έτσι. Εάν μείνετε ανοιχτόμυαλοι, υπομονετικοί και ευέλικτοι, αυτό που φαίνεται να είναι αρχικά μια πρόκληση, μπορεί να μετατραπεί σε ευκαιρίες για να απαλλαγείτε από αρνητικά, περιοριστικά πράγματα στη ζωή σας.

Είναι καλύτερο να μην επιβάλλετε την αλλαγή που θέλετε αλλά να προσαρμοστείτε στις μεταβαλλόμενες συνθήκες. Περιμένετε να δείτε ποιοι τομείς της ζωής αρχίζουν να προκαλούν προβλήματα και να το αντιμετωπίσετε. Αυτή η διέλευση θα καταστήσει προφανές ποιοι τομείς της ζωής σας δεν λειτουργούν πλέον προς το συμφέρον σας. Η διαίσθησή σας και η υψηλότερη αυτογνωσία σας ενδέχεται να μην λειτουργούν τόσο καλά. Λάβετε λοιπόν υπόψη τα απλά, πρακτικά πράγματα που αρχίζουν να σας προκαλούν ένταση και άγχος.

Δεν είναι η ώρα να αντισταθείτε στην αλλαγή, ούτε είναι η ώρα να αντιδράσετε υπερβολικά. Μια καλά μελετημένη, μεθοδική, υπομονετική και βήμα προς βήμα προσέγγιση είναι η καλύτερη. Η δέσμευση και η ευθύνη μπορεί να είναι ζητήματα που προκαλούν άγχος στις σχέσεις ή στην καριέρα σας. Μπορεί επίσης να συνειδητοποιήσετε ότι οι κακές συνήθειες ή οι ξεπερασμένες πεποιθήσεις εμποδίζουν την πρόοδό σας.

Αυτό μπορεί να είναι μια ιδιαίτερα δύσκολη στιγμή αν βασίζεστε σε δημιουργικές ανακαλύψεις και διαισθητικές πληροφορίες για την εργασία σας. Εάν δεν έχετε έμπνευση ή αντιμετωπίζετε δημιουργικό μπλοκ, ίσως χρειαστεί να ακολουθήσετε μια νέα προσέγγιση στην εργασία σας, να δοκιμάσετε μια νέα τεχνική ή μια αλλαγή σκηνής. Επίσης, οι προσωπικές ελευθερίες και τα δικαιώματά σας ενδέχεται να είναι περιορισμένες. Εάν τα καθήκοντα και οι ευθύνες σας γίνουν πολύ καταπιεστικά, είναι καλύτερα να κάνετε προσαρμογές τώρα προτού κρυσταλλωθούν ως νέες δομές στη ζωή σας.

Απάντηση