ΣΚΟΡΠΙΟΣ & ΜΑΥΡΟΣ ΚΥΑΝΙΤΗΣ

στις

Καθώς ο ήλιος κινείται στα βαθιά νερά του Σκορπιού, καλούμαστε όλοι να αντιμετωπίσουμε όλα αυτά που έχουν καλυφθεί από το αόρατο. Ο Σκορπιός κυβερνά τον 8ο οίκο στην αστρολογία που περιλαμβάνει την μαγεία, την σεξουαλικότητα, θάνατο, κληρονομιές / χρήματα άλλων ανθρώπων, επενδύσεις, εγκλήματα, όνειρα, αναγέννηση, μετενσάρκωση, σαμανισμός, το υποσυνείδητο μυαλό και τον μυστικιστικό υπόκοσμο. Με τον μαύρο κυανίτη ως σύμμαχο, όχι μόνο μπορούμε να περιηγηθούμε αυτή τη φορά με μεγαλύτερη ευκολία και υποστήριξη, αλλά ίσως να αποκαλύψουμε τους θησαυρούς που μας περιμένουν αν κοιτάξουμε στο πολύ βάθος με θάρρος.

Σε έναν κόσμο που γίνεται όλο και περισσότερο πιο Σκορπισιος σχεδόν καθημερινά, όπου έρχονται στο φως κρυμμένα εγκλήματα – συμπεριλαμβανομένων αυτών σεξουαλικής φύσης – όπου το συλλογικό υποσυνείδητο μυαλό βρίσκεται σε μια περίοδο εξυγίανσης, και όπου τα όνειρα φαίνονται πιο χειροπιαστά από ποτέ… ως ένας κόσμος, καλούμαστε να αγκαλιάσουμε περισσότερο το μαγικό, το αόρατο, τον σαμανικό κόσμο, με μαύρο κυανίτη.

Ισως είναι πολύ σημαντικό να τον εχετε στην εργαλειοθήκη σας ή στην πίσω τσέπη σας. Ο μαύρος κυανίτης μας βοηθά να διασχίσουμε τα βάθη του υποσυνείδητου νου και είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για χρήση κατά την άσκηση διαλογισμού ή υπνοθεραπείας. Αυτή η πέτρα προστατεύει από τις βλαβερές συνέπειες που μερικές φορές μπορεί να μας απειλουν κατά τη διάρκεια της διέλευσης του Σκορπιού, βοηθώντας το πεδίο του σώματος να απελευθερώσει ασυνήθιστες ενέργειες και να εξισορροπήσει τα τσάκρα καθώς καθαρίζονται από τις παλιές πληροφορίες.

Στην τρέχουσα χρονική περίοδο που βρισκόμαστε, η ανθρωπότητα ξυπνά σε ένα νέο επίπεδο συνείδησης. Οι παλιές πληγές και τα αναποτελεσματικά μοτίβα του παρελθόντος φαίνονται και καθαρίζονται από τη συλλογική ψυχή. Δώρα που έχουν κατασταλει, ειδικά ψυχικής φύσεως, αναδύονται στο φως από τα βαθιά νερά των βυθών μας. Ο μαύρος κυανίτης είναι ένα ισχυρό φυλακτό που βοηθάει κάποιον που κατέχει τα δώρα μυστικιστικής φύσης και βέβαια είναι ένα συντονιστικό εργαλείο.

Ο κυανίτης της μαύρης ποικιλίας ξεχωρίζει για το άνοιγμα των γραμμών επικοινωνίας μεταξύ ατόμων στο συλλογικό ρεύμα. Σε μια εποχή μαζικής αποκάλυψης όλων των κρυφών πραγμάτων, συμπεριλαμβανομένης της σεξουαλικής κακοποίησης και άλλων εγκλημάτων που έχουν καλυφθεί ή αφεθεί ίσως πολύ καιρό, ο μαύρος κυανίτης μπορεί να είναι πολύ υποστηρικτικός σε όσους αισθάνονται βαθιά επηρεασμένοι από αυτές τις αρνητικές πληροφορίες.

Όταν όμως χρησιμοποιείται σε τελετουργικά, μπορεί ακόμη να φέρει στο φως μυστικά και εκθέτει αλήθειες σε μεγαλύτερη κλίμακα που αναδύονται από το σκοτάδι. Μπορεί όμως να αποκαλύψει και θησαυρούς, πνευματικά δώρα, ως παράγοντα αλλαγής για έναν κόσμο σε μεταβατικό στάδιο.

Απάντηση