ΣΟΒΑΡΗ ΓΕΩΜΑΓΝΗΤΙΚΉ ΚΑΤΑΙΓΊΔΑ G4

στις

ΣΟΒΑΡΗ ΓΕΩΜΑΓΝΗΤΙΚΉ ΚΑΤΑΙΓΊΔΑΟι προγνώστες δεν είδαν αυτή να έρχεται. Στις 23-24 Μαρτίου, οι σέλας εξαπλώθηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες τόσο νότια όσο το Νέο Μεξικό (+32.8N) κατά τη διάρκεια μιας σοβαρής (κατηγορίας G4) γεωμαγνητικής καταιγίδας – η πιο έντονη εδώ και σχεδόν 6 χρόνια. Η αιτία της καταιγίδας είναι ακόμη ασαφής. μπορεί να ήταν το φαινόμενο κυματισμού ενός παρ’ ολίγον μις CME στις 23 Μαρτίου.

«Για περίπου 30 λεπτά παρακολουθούσαμε τις αύρες να χορεύουν και να σιγοβράζουν στον ουρανό πάνω από το Εθνικό Πάρκο Yellowstone», λέει ο Μάικλ Άντεργουντ, ο οποίος φωτογράφισε το σόου φωτός από τις Θερμές Πηγές Μαμούθ σε γεωγραφικό πλάτος +45 μοίρες. Spaceweather.com Time Machine

Θα συνδεθεί με την είσοδο του Πλουτωνα στον κάνει τα πράγματα πιο ενδιαφέρον, όταν βλέπεις αυτή την ενέργεια σε πρώτο πλάνο, χαρακτηρίζει αυτή την γεωμαγνητική καταιγίδα. Μην ξεχνάμε ότι κυβερνάται απο τον Ουρανό, που συνδέεται με τους κεραυνούς , τις εξεγέρσεις και τις επαναστάσεις. Είμαστε στο σωστό timing!

Στο I-Ching , επίσης είναι ενδιαφέρον να πούμε ότι συνδέεται με το εξαγραμο 51 – Σοκ και Κεραυνοί. Η Διέγερση, όπως ονομάζεται, σημαίνει κίνηση. Συμβολίζει την Άνοιξη, δείχνει την ανοδική κίνηση του ηλεκτρισμού, βροντές, που ακούγονται ξανά την άνοιξη. Θα υπάρχει το δόγμα του σοκ, Κίνδυνος. Ωστόσο, υπάρχουν πράγματα που πρέπει να γίνουν. Η εποχή της ακινησίας τελείωσε ,αυτό θα μεγαλώνει περισσότερο καθώς προχωράμε σε μια περίοδο εκλείψεων. Τα πάντα θα κλονιστούν, θα επαναπροσδιοριστούν και θα τακτοποιηθούν, σε πολύ βαθύ επίπεδο. Ο Υδροχόος ,γνωστό ως παιδί του Ουρανού, θα χτυπήσει με τους κεραυνούς του την Γη, με σκοπό την αφύπνιση, μια νέα ενέργεια μπαίνει στο σύστημα, που μας στέλνει το μήνυμά ότι δεν μπορείς πλέον να κάθεσαι ήσυχα πλέον, και ότι έχει έρθει η ώρα. Ανοίξτε το μυαλό σας στις πιθανότητες και ακούστε τα μηνύματα από μέσα. Οι αυταπάτες τελειώνουν, η λήψη της αληθινής εικόνας για το τι συμβαίνει στον «πραγματικό κόσμο», είναι εδώ.

Απάντηση