*ΣΥΝΟΔΟΣ ΔΙΑ/ΠΛΟΥΤΩΝΑ*ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ*

στις

Ο Διας μεγενθυνει και ο Πλουτωνας καταστρεφει.Συλλογικα, αναγκαζομαστε τωρα να δουμε προσεχτικα, πραγματα ποου αρνουμασταν να δωσουμε προσοχη μεχρι τωρα.Ο Χρονος μας τελειωσε και ειναι η ωρα που καλουμαστε να κανουμε μια μεγαλη θετικη αλλαγη απο τα συντριμια και τις αποτυχιες του χθες.

Αποδίδοντας τη δύναμη. Τεράστιοι πόροι. Ικανότητα για τεράστιο πλούτο. Η ικανότητα δημιουργίας αφθονίας. Η δύναμη της αφθονίας. “Σκάψιμο πολύ βαθιά”. Διευρυμένη ισχύς. Άνθρωποι που έχουν πολλή δύναμη. Μεγάλος και ισχυρός. Πολύ μεγάλος για να αποτύχει. Μεγάλη κυβέρνηση. Η τύχη μέσω της μεγάλης κυβέρνησης. Η τύχη μέσω της εξόρυξης. Διαμάντια. Η πίεση του να είσαι πλούσιος. Η δύναμη των πλουσίων. Έλεγχος της τύχης. Παίζοντας στα μεγάλα πρωταθλήματα. Μονοπώλια. Παίκτες ισχύος. Φιλοσοφίες της εξουσίας. Πολλά απόβλητα. Ο πλούτος από την ανακύκλωση. Πλούτος από πράγματα που είναι θαμμένα. Τα σκουπίδια ενός ανθρώπου είναι ο θησαυρός ενός άλλου. Άτομα που λατρεύουν τις υπαίθριες αγορές, τα ενεχυροδανειστήρια, οι αγορές αντικειμένων. Βρίσκοντας το καλό σε αυτό που έχει απορριφθεί. Κυνήγι θησαυρού. Ρακοσυλλέκτης. Σκανδαλοθήρας.

Παθολογικός τζόγος. Υποχρεωτικοί υπεύθυνοι ανάληψης κινδύνων. Ανάληψη κινδύνων κατά την επένδυση. Τυχερά παιχνίδια ζωής ή θανάτου. Ρωσική ρουλέτα. Δύναμη με το να δοκιμάζετε την τύχη σας. Τύχη εξερευνώντας το ταμπού. Μετατρέποντας κάτι δύσκολο σε θετικό, κατι που χρειάζεται μετασχηματισμό. Μετατρέποντας κάτι καταστροφικό σε κάτι θετικό και υποστηρικτικό. Ατρόμητοι εξερευνητές και αυτοι που παίρνουν ρίσκα. Νιώθοντας ότι ισχυρές δυνάμεις αντιτίθενται σε σας και σας εμποδίζουν να ευημερείτε. Έχοντας έναν συντριπτικό αριθμό μυστικών ή κρυμμένων σκελετών στην ντουλάπα. Εξωφρενικά παρανοϊκό. Η υποψία είναι αναλογική με τα πραγματικά γεγονότα. Εκτός ελέγχου εμμονή. Γελοία ζήλια. Εξαιρετικά έντονη. Απίστευτα σπατάλη. Χρησιμοποιώντας όλους τους πόρους. Βαθιές τσέπες. Πλούσιοι κληρικοί. Πλούσιοι μοναχοί. Θρησκευτικοί θησαυροί. Το Βατικανό.

Διατηρώντας το χιούμορ και την πίστη σε περιόδους αναταραχής. Χαρούμενοι μπροστά στο θάνατο. Έχοντας μια αισιόδοξη στάση απέναντι σε αναπόφευκτες αλλαγές. Φως και σκοτάδι. Έξω από τα ένστικτα επιβίωσης. Φιλοσοφίες επιβίωσης. Οι επιζήσαντες. Συσσωρεύοντας εργαλεία επιβίωσης και άλλες ανάγκες. Αποθήκευση πραγμάτων που νομίζετε ότι χρειάζεστε. Υπερβολικός πόνος που βιώνετε. Μια τεράστια κρίση. Τεράστιος πόνος και η ανάγκη για κάθαρση. Ορεξη για καταστροφή.

Κρυμμένοι ευεργέτες. Ισχυροί ευεργέτες. Ισχυροί υποστηρικτές. Συντριπτική υποστήριξη. Η τιτανική δύναμη αγωνίζεται. Υπερβολική καταστροφή. Υπερβολική σεξουαλική όρεξη. Τεράστια κρίση. Η δύναμη του Θεού. Το συναίσθημα ότι είμαι θεός. Υπερβολική ηθική στάση. Θάνατος και καταστροφή στο όνομα του Θεού. Παθιασμένος με τη θρησκεία. Προσπαθώντας να ελέγχετε τους άλλους μέσω της σχέσης σας με μεγαλύτερη δύναμη. Παθιασμένος με το να είσαι σωστός. Ηθική διαφθορά. Βρίσκοντας θεραπεία μέσω της θρησκείας. Μεταμορφώνοντας τη ζωή σας μέσω μιας σχέσης με υψηλότερη δύναμη. Αποκαλύπτοντας την εσωτερική σας σοφία. Διαπεραστική σοφία. Βάθος κατανόησης. Χαρά και πόνος. Η δύναμη του θετικού. Βαθιοί πόροι αισιοδοξίας και χαράς σε περιόδους κακουχίας. Η πίστη ότι οι κακές στιγμές θα τελειώσουν και μπορείτε να ξεκινήσετε από την αρχή. Να τηρείτε τις αρχές σας, ακόμη και υπό ακραία πίεση. Κατι που ευδοκιμεί υπό τεράστια πίεση.

Κατανόηση της έννοιας της προσωπικης δύναμης και επιρροής. Παθιασμένος με την εκπαίδευση και τη μάθηση. Η γνώση είναι δύναμη. Τα ταξίδια που μεταμορφώνουν τη ζωή. Ταξιδεύοντας σε δύσκολες συνθήκες. Αλληλεπιδράσεις με ξένους ανθρώπους που σας κάνουν να αναθεωρείτε τη ζωή σας. Η εξουσία παλεύει στο εξωτερικό. Η δύναμη του να είσαι μεγαλύτερος. Παθιασμένος με το να είσαι μεγαλύτερος – σωματικά, διανοητικά, συναισθηματικά ή πνευματικά. Ανεβάζω. Θέλετε να κυριαρχήσετε σε μια συγκεκριμένη σφαίρα επιρροής. Έχουμε πεισθεί για την ποσότητα ισχύος που έχετε. Αλαζονική δύναμη που ασκείτε. Κάνοντας μια μεγάλη εμφάνιση της δύναμής σας. Τεράστιες μεταμορφώσεις. Τεράστιες αναταραχές. Κραιπάλη και εκκαθάριση. Ισχυρή επιθυμία για περίσσεια. Τα περισσότερα είναι περισσότερα. Θέλετε να ζήσετε τα πάντα – τα υψηλότερα υψηλά και τα χαμηλότερα χαμηλά. Προσπαθώντας να συμπληρώσετε ένα κενό που δεν μπορεί ποτέ να γεμίσει.

Απάντηση