Τεράστιος σεισμός ανέτρεψε κτίρια στην Τουρκία και τη Συρία καθώς οι άνθρωποι κοιμόντουσαν

στις

6 Φεβρουαρίου (UPI) — Ισχυρός σεισμός μεγέθους 7,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ έπληξε τη νοτιοανατολική Τουρκία νωρίς τη Δευτέρα, ανατρέποντας κτίρια στη χώρα καθώς και στη γειτονική Συρία με δεκάδες νεκρούς. Σύμφωνα με τις αρχές 10 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους λόγω του σεισμού μεγέθους.

Το χτύπημα σημειώθηκε στις 4:17 π.μ. τοπική ώρα κοντά στην πόλη Γκαζιαντέπ και τα νότια σύνορα της Τουρκίας με τη Συρία, ανέφερε η Γεωλογική Επιθεώρηση των ΗΠΑ, προειδοποιώντας ότι «είναι πιθανόν να υπάρξουν σημαντικές απώλειες».

Η Ιταλία προειδοποιεί επίσης για πιθανό τσουνάμι για τις παράκτιες περιοχές της, προτρέποντας τους κατοίκους να μετακινηθούν σε υψηλότερο έδαφος.

Για τη μεγαλύτερη καταστροφή του αιώνα, μετά από το 1939 έκανε λόγο ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ανακοινώνοντας πως οι νεκροί από το σεισμό των 7,8 Ρίχτερ έχει αγγίξει τους 912 ενώ άλλοι 5.385 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί.

Το 1939 από σεισμό στο Ερζίντζαν της Τουρκίας, σκοτώθηκαν 32.968 άνθρωποι και τραυματίστηκαν πάνω από 100.000.

Η σημερινή πανσέληνος στον Λέοντα (κορύφωση του supermoon στον Υδροχόο με Άδμητο) δημιουργεί μια σπάνια σταθερή διασταύρωση μεταξύ του Ήλιου στον Υδροχόο, της πανσελήνου στον Λέοντα, και του Ουρανού στον Ταύρο. Θυμίζει τον σεισμό του 1999 στην Αθήνα, ωστόσο η πανσέληνος με τον Dubhe, δημιουργεί καταστροφές και εκτατες ανάγκες. (Το ίδιο Τ-τετράγωνο ήταν με τον Ουρανό. Η σελήνη τετραγώνιζε τον Ουρανό, αν θυμάστε χτυπώντας τη μοίρα έκλειψης .. (άμεση συσχέτιση με τον σεισμό του İzmit της Τουρκίας το 1999).)

Είχα προειδοποιήσει για αυξημένη σεισμική δραστηριότητα λόγω ηλιακών και πλανητικών διελεύσεων (εκλείψεις, Αφροδιτη/Κρονος,Αρης στους Διδύμους κτλ).

***Επιπλέον ο Κρόνος τετραγώνιζε ακριβώς τον Algol στην 26η του Ταύρου και η Sedna.

Και αφού κοιτάμε αυτό. Ο Δίας εισέρχεται στον Ταύρο σε σύνοδο με τον με τον Βόρειο Δεσμό στις 17 Μαΐου 2023-Πιθανό κραχ της αγοράς. Επιπλέον, εκείνη την ημέρα..
το τετράγωνο Σελήνης-Άρη που πυροδοτεί το σημείο έκλειψης στις 20 Απριλίου.. ενώ ο Ήλιος στο σταθερό αστέρι Algol.****


Απάντηση