Τι θα συμβεί στην ΕΕ;

στις

Η Συνθήκη του Μάαστριχτ είναι η ιδρυτική συνθήκη της ΕΕ που τέθηκε σε ισχύ την 1η Νοεμβρίου 1993 και άνοιξε το δρόμο για το νόμισμα του ευρώ. Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στο διάγραμμα της 1ης Νοεμβρίου 1993. Η Ευρωπαϊκή Ένωση (Ε.Ε.) αποτελεί μια οικονομική και πολιτική ένωση είκοσι επτά ευρωπαϊκών κρατών.

Ιδρύθηκε την 25 Μαρτίου 1957 με τη θέση σε ισχύ της Συνθήκης για την Ευρωπαϊκή Ένωση (υπογραφή 7.2.1992), γνωστότερης ως Συνθήκη του Μάαστριχτ,

Τι θα συμβεί στην ΕΕ; δεν ξέρουμε σίγουρα. Έχοντας όμως τις εκλείψεις στον άξονα Ταύρου/Σκορπιού τα τελευταία 1-2 χρόνια, η υπόσχεση που έχουν αυτοί οι οίκοι στον γενέθλιο χάρτη της ΕΕ φαίνεται να έχουν ενεργοποιηθεί. Η τελευταία έκλειψη Ηλίου της 25ης Οκτωβρίου,2022 ήταν σε σύνοδο με το IC της ΕΕ, υποδηλώνοντας ένα μεγάλο τέλος ή μια νέα αρχή που σχετίζεται με την πατρίδα/θεμέλιο. Οι εκλείψεις εκπληρώνουν τις υποσχέσεις τους εντός 6 μηνών, πριν συμβεί το επόμενο σετ εκλείψεων.

Η Ευρώπη βίωσε την Κρονια επιστροφή της πρόσφατα, στον Υδροχόο στο Dsc της ΕΕ, βιώνοντας την κρίση που περάσαμε. Η επιστροφή του Κρόνου της ΕΕ στη συνέχεια, τελειοποιήθηκε για τελευταία φορά στις αρχές του 2023. Η ακριβής επιστροφή πραγματοποιήθηκε στις 12 Ιανουαρίου, όπου ήταν και η τρίτη επέτειος της συνόδου Κρόνου-Πλούτωνα-Ήλιου-Ερμή. Έπειτα η εαρινή ισημερία 2023 είναι ακόμα πιο ενδιαφέρον σε σχέση με τον χάρτη της Ε.Ε. Καθώς ο Ήλιος μπήκε στον Κριό, η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό στο MC της ΕΕ στις 3 μοίρες του Ταύρου, δείχνει διογκωμένες αγορές σε σχέση με το διοικητικό όργανο (MC) της ΕΕ. Λαμβάνονται κάποιου είδους οικονομικά μέτρα, ίσως για να αντιμετωπιστούν κάποια προβλήματα σε σχέση με το νόμισμα του ευρώ.

Μια άλλη πιθανότητα είναι αυτή του πολέμου εντός της Ε.Ε. Με τον Ουρανό στον Ταύρο τελευταία είδαμε ότι δημιουργεί αναταράξεις. Έτσι, η Αφροδίτη και ο Ταύρος μπορούν να υποκινήσουν πόλεμο, ειδικά όταν είναι σε σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό. Έτσι, η είσοδος του Κριού του 2023 φέρει την υπόσχεση για κάτι δυσοίωνο σε σχέση με την Αφροδίτη και την ΕΕ . Την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2023 οι Δεσμοί περνούν πάνω από τον άξονα MC-IC της ΕΕ, λόγω του Βόρειου Δεσμού. Ως εκ τούτου, φαίνεται να επικρατεί πολεμικό κλίμα στις Βρυξέλλες, καθώς στις 13 Ιανουαρίου, μετα την Κρονια επιστροφή της, ο Άρης σταμάτησε στις 8 μοίρες των Διδύμων. Πολύ πιθανό να υπάρχει σύγκρουση μεταξύ μελων-χωρων της ΕΕ; Η σύνοδος με την Αφροδίτη θα υπάρξει περαιτέρω εντατικοποίηση των πολεμικών υποθέσεων σε σχέση με την Ε.Ε.

Η ΕΕ έχει ένα δύσκολο χάρτη καθώς Αρης και Πλούτωνας στον Σκορπιό κυβερνά την Συνθήκη του Μάαστριχτ. Αυτό από μόνο του δείχνει βαθιά κρίση, με την Σελήνη να βρίσκεται στον Ταύρο. Ο Άρης προβλέπει φτώχεια, δυσκολίες, πυρετούς, ταραχές, επαναστάσεις, κινδύνους. Ο Άρης κυβερνά επίσης τόσο τον Ήλιο της ΕΕ, Ερμή και Πλουτωνα, θέματα 9, 4,1,2,11 ου οίκου. Αυτό δεν είναι θετικό για τους ηγέτες της. Αυτοί οι οίκοι είναι πάντα γεμάτα με εχθρικές επιρροές. Η Σελήνη βάλλεται κυρίως από τον Κρόνο, Πλουτωνα Ερμή και Άρη, φτώχεια, κακοτυχία, ασθένεια, διχόνοιες.

Από κάθε άποψη, οι πλανήτες δεν δείχνουν καλές προοπτικές για την ΕΕ το 2023. Εάν ζείτε στην Ευρώπη, προετοιμαστείτε όσο καλύτερα μπορείτε. Έχετε έτοιμο ένα σακίδιο με κάποια απαραίτητα για μια γρήγορη αναχώρηση. Ο Πλούτωνας στην αναιρετική μοίρα του Αιγόκερω την εποχή της εισόδου του Κριού είναι μια υπόσχεση πολλών θανάτων και μια έντονη κατάσταση. Οι τελευταίες τρεις φορές που είδαμε τον Πλούτωνα έτσι στην εαρινή ισημερία ήταν το 1939 (Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος), το 1914 (Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος) και 1884 (Οικονομική ύφεση των ΗΠΑ).

Καθώς ο Πλούτωνας μπαίνει στον Υδροχόο, από τις 12 Απριλίου, οι συγκρούσεις θα είναι ισχυρότερες, η κατάσταση επιδεινώνεται, μπαίνει σε μια δυνητικά ασταθή κατάσταση, πιέζοντας για τελικές λύσεις. Ο Κρόνος στους Ιχθεις από τον 7 οίκο θα εισχωρήσει τα επόμενα χρόνια στον 8ο οίκο της, αυτό σημαίνει ότι μέχρι τον Ιανουάριο του 2024, θα δημιουργήσει προβλήματα, εξωτερικές υποθέσεις, δυσκολίες και προβλήματα με άλλες δυνάμεις, ύφεση για το εξωτερικό εμπόριο, σκάνδαλα, διασπάσεις, εγκληματικότητα, σοβαρές δυσκολίες στη σχέση με άλλες χώρες. Αν και η πρόσφατη τραπεζική αναταραχή δεν είναι καλά νέα, πολύ πιθανό πλέον, να ωθήσει την παγκόσμια οικονομία στα άκρα. Είναι αλήθεια ότι μια άλλη σάπια τράπεζα θα μπορούσε να προκαλέσει την απόλυτη καταστροφή.

Απάντηση