Τι προμηνύουν τα Ταρώ για τις 24-27 Σεπτεμβρίου 2022

στις

Σκεφτόμουν τι μπορεί να προκύψει από τις 24 έως τις 27 Σεπτεμβρίου, γύρω απο τις μέρες της νέας σελήνης στον Ζυγό. Στην πραγματικότητα, όπως ανέφερα, στο άρθρο μου, είναι ένας νέος στρατηγικός κύκλος για τον Πούτιν και πολλά άλλα για όσους διάβασαν το άρθρο μου για αυτόν τον μήνα και θέλω πραγματικά να σας ευχαριστήσω. Πολλα ειναι αυτα βεβαια,για να δουμε τι λεει η Ταρω γι αυτο.

Έριξα τα χαρτιά μου, σήμερα το πρωί, και έχω τον Πριγκηπα των Ξιφων, που σίγουρα συνδέεται με λεκτικές, έντονες επικοινωνίες ή ακόμα και συζητήσεις.

Ο εγκέφαλός του δημιουργεί μόνο για να καταστρέψει, ο Πρίγκιπας με το σπαθί στο δεξί του χέρι, με το οποίο δημιουργεί ιδέες και εικόνες, και το δρεπάνι στο αριστερό του χέρι, με το οποίο τις κόβει αμέσως. Αυτό ακούγεται σαν τρέλα, αλλά κάνουμε το ίδιο πράγμα κάθε στιγμή της ζωής μας. Όταν δίνεται στο μυαλό μια δημιουργική διέξοδος για αυτή τη διαδικασία, όπως η μουσική, λογοτεχνία ή δημιουργία ταινιών, ανακαλύπτουμε μεγάλη ιδιοφυΐα.

Ο Πρίγκιπας των Ξιφων, δεν μπορεί να αποφύγει να συζητήσει τη ματαιότητα της σκέψης για τη σκέψη. «Είναι γεμάτος ιδέες και σχέδια που πέφτουν το ένα πάνω στο άλλο. Είναι μια μάζα εκλεκτού ιδεώδους που δεν σχετίζεται με την πρακτική προσπάθεια.

Ο σπουδαίος ηθοποιός Τζέιμς Ντιν ήταν Πρίγκιπας των Σπαθιών και ο Τζιμ Σταρκ (ο χαρακτήρας που έπαιξε τόσο άψογα στην ταινία Επαναστάτης χωρίς αιτία) ήταν φανταστικός, ο Ντιν παρ’ όλα αυτά έδωσε βαθιά ζωή σε αυτόν τον ρόλο. Στο μυαλό μου, ήταν η τέλεια βασανισμένη απεικόνιση των απογοητεύσεων που ενυπάρχουν σε αυτήν την κάρτα – μια παράσταση που πιστεύω ότι, κατά πάσα πιθανότητα, θα είχε εκτιμηθεί από τον Πρίγκιπα των Ξίφων, Έντγκαρ Άλαν Πόε.

Δίπλα, έβαλα μια άλλη κάρτα, που είναι ο Τροχός της Τύχης.

Για αιώνες, ο Τροχός της Τύχης ερμηνεύεται ως η κάρτα της καλής τύχης. Αυτό είναι μόνο εν μέρει αλήθεια. Είναι επίσης το χαρτί της κακής τύχης. Και η κάρτα της τύχης βελτιώνεται. Είτε χειροτερεύει.

Για όποια τύχη και αν μιλάμε, ένα πράγμα είναι σίγουρο, τα πραγματα προκειται να αλλάξουν. Αυτή η κάρτα, επομένως, αντιπροσωπεύει το Σύμπαν, ερμηνεύεται ως μια συνεχή αλλαγή κατάστασης.

Οι παλιές χαοτικές δυνάμεις που προηγήθηκαν του λεγόμενου «τακτοποιημένου σύμπαντος». Ο Κρόνος, όπως γνωρίζουμε, προειδοποιήθηκε στην προφητεία ότι ένας από τους δικούς του απογόνους θα τον εκθρονίσει μια μέρα, έτσι κάθε φορά που γεννούσε η Κυβέλη, ο Κρόνος κατάπινε το παιδί.

Έπειτα, έβαλα ένα άλλο φύλλο, για τον συνδυασμό, και έχω τα 7 Πεντακτινα να εμφανίζονται στην ανάγνωση ταρώ, και πραγματικά, αυτή η κάρτα, «Η συνηθισμένη εξασθένιση του αποτελέσματος». Θα έχουμε μπελάδες!

Δεν υπάρχει προσπάθεια εδώ. Ούτε καν όνειρο ή όραμα, το στοιχημα εχει χαθει, οι κυβερνησεις απετυχαν, οτιδηποτε έχει πεταχτεί κάτω και χάθηκε. Οι κοποι ολοι χανονται. Ολα βυθίζονται στην νωθρότητα.

Βεβαια, η κάρτα ταρώ της Νέας Σελήνης στον Ζυγό είναι τα 2 Ξίφη, οι ανατολικοί μύστες μας λένε ότι το μυαλό είναι ο μεγάλος εχθρός. Αν θέλουμε να επιτύχουμε βαθιά επίπεδα συνείδησης, το μυαλό πρέπει να ξεπεραστεί. Φοβούμενος μήπως τελειώσει η ύπαρξη και ο έλεγχός, το μυαλό αντιστέκεται σε αυτές τις προσπάθειες με κάθε κόστος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τόσα πολλά φύλλα Ξιφων, ειναι θλιμμενα, δινουν απογοητευση, ανήσυχια, αγχος, νευρικτοητα, ακομα και βαναυσοτητα. Στην περίπτωση των 2 Ξιφων, φαίνεται ότι θα αποφυγουμε εναν πολεμο ισως στο παρα πεντε, και στην ουσια, εχει να κανει με δυο αντιπαλες μεριες, που πρεπει να συμβιβαστουν εστω και αν υπαρχει θυμος. Πρέπει πάντα να θυμόμαστε, ωστόσο, ότι για το κοφτερό και επικίνδυνο ξίφος, η ειρήνη είναι απλώς μια αχαρακτήριστη και προσωρινή διακοπή από τον πόλεμο. Βεβαια, στην ουσια μιλαει περισσοτερο για υλικες απωλειες.

Απάντηση