ΤΟΞΟΤΗΣ & ΤΟΠΑΖΙ

στις

Το τοπάζι είναι αρκετά σημαντικό. Οι Αιγύπτιοι του έδωσαν ιδιαίτερη αξία στο πολύτιμο χρυσό τοπάζι και πίστευαν ότι τους δόθηκε απευθείας από τον θεό Ήλιο Ra. Πιστεύονταν ότι όποιος το φορούσε θα τους έφερνε σε άμεση επαφή και έμπνευση με τον Ρα και θα άνοιγαν το μυαλό τους σε πληροφορίες πέρα ​​από το επίπεδο της γης. Αυξάνει την δύναμη και η επιτυχία είναι βέβαιη. Το να γίνεις «αόρατος» μπορεί επίσης να σημαίνει να γίνεις διαφανής όσο αφορά τις προθέσεις σου και στην πίστη. Εκείνος που είναι διαφανής γίνεται μαγικά ευάλωτος. Το Τοπάζι έχει και άλλες μαγικές δυνάμεις, όπως η δυνατότητα να αλλάζει υποτίθεται χρώμα με την παρουσία κάτι δηλητηριώδους – δεν είναι κακό πράγμα που υπάρχει γύρω, αλλά ο ζήλος είναι ένα ζήτημα.

Το τοπάζι ταιριάζει στις έντονες δονήσεις του Τοξότη. Ακριβώς όπως ο φλογερός Τοξότης, ο οποίος είναι γρήγορος να ξεκινήσει νέες προσπάθειες και είναι τολμηρός στην έκφραση και το πνεύμα, ενθαρρύνει αυτά τα γνωρίσματα. Λέγεται ότι κάποιος που γεννιέται κάτω από αυτό το ζώδιο θα επωφεληθεί περισσότερο από τη χρήση του, δεδομένου ότι οι ενέργειες είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένες με αυτό το ζώδιο. Είναι ακόμη πιο επωφελές να το φοράτε ως Τοξότης κατά τη διάρκεια του μήνα του Τοξότη για τους λόγους αυτούς.

Στο σώμα, η κίτρινη / χρυσή απόχρωση υποστηρίζει το πεπτικό σύστημα, λεμφαδένες και το τρίτο τσάκρα, το οποίο συνδέεται με την προσωπική δύναμη, το κίνητρο και την δημιουργική κίνηση / έκφραση. Βοηθάει στην αναγέννηση των ιστών του σώματος.

Ο μεταβολισμός και ο θυρεοειδής υποστηρίζονται τόσο από τις μπλε όσο και από χρυσές αποχρώσεις και οι δύο αποχρώσεις συμβάλλουν στην ισορροπία του συναισθηματικού σώματος και βοηθούν στην εξεύρεση ισορροπίας και γαλήνης.

Η χρυσή απόχρωση του κίτρινου τοπάζ συσχετίζεται με το καφέ του φθινοπώρου και αντικατοπτρίζει τη ζεστασιά του ήλιου που θέλει να μείνει τόσο την ημέρα όσο και στη συνείδηση ​​της ανθρωπότητας καθώς οι εποχές μετατοπίζονται προς τους χειμερινούς μήνες. Υποστηρίζει τα ταξίδια & την υπερβατικότητα, ανεξάρτητα από το χρώμα, είναι γνωστό ότι υποστηρίζει το μυαλό, τη διάνοια και το τρίτο μάτι. Το μπλε και το χρυσό τοπάζ θεωρούνται μυστικιστικά εργαλεία για να βοηθήσουν στη διαδικασία υπέρβασης.

Η επιτυχία και η αφθονία που του αποδίδονται πιστεύεται ότι οφείλεται στην ικανότητά του να εντείνει τη διαίσθηση, να ενισχύει τη δημιουργικότητα και να εξευγενίζει το πνεύμα σε τέτοιο βαθμό ώστε η δόνηση του πλούτου να έρχεται εύκολα. Αν και οι ιδιότητες του μυαλού είναι πιο ακονισμένες με τη χρήση του μπλε τοπάζ, το χρυσό φαίνεται να προσελκύει τον πλούτο και την ευημερία πιο εύκολα. Έχει την αντανακλαστική δύναμη του ίδιου του ήλιου.

Είτε πρόκειται για τις αποχρώσεις του χρυσού, είτε τις μπλε αποχρώσεις, ο Τοξότης θα βρει το τοπάζι έναν ισχυρό σύμμαχο για να αυξήσει τη σχέση του με τις αλήθειες της ψυχής, να ενισχύσει το σώμα του να θεραπεύσει κάθε διαφωνία και να βρει απλά την εσωτερική ειρήνη και την ευτυχία.

Απάντηση