ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΩΡΙΩΝΑ-10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

στις

Δακτυλιοειδής Ηλιακή έκλειψη στις 19ο 47’ Διδύμων (ευημερία  η οποία ακολουθείται από καταστροφή και αποτυχία, όπως δείχνει και ο αστερισμός του Ωρίωνα) αναμένεται να πραγματοποιηθεί στον 9 οικο του ηλιακού ωροσκοπίου, ώρα Ελλάδος 1:52:28 μμ. Κυβερνά τον 12,11 και 9 οικο του εκλειπτικού χάρτη οπου θα υπάρχει σημαντική διαρροή πληροφοριών τόσο για το πολιτικό σύστημα όσο και για αλλα πράγματα που είναι καλα κρυμμένα και θα επηρεάσουν το παγκόσμιο γίγνεσθαι. Επηρεάζονται Τοξότες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες που ανήκουν στον β’ δεκανο, από 17-21 μοίρες.

Η ηλιακή έκλειψη θα είναι σε σύνοδο με τον σταθερό αστέρα Bellatrix στον αστερισμό του Ωρίωνα. Η Έκλειψη Ηλίου μπορεί να επιταχύνει την έναρξη σημαντικών γεγονότων για εμάς εδώ στη Γη.

Η έκλειψη Ηλιου είναι σε σύνοδο με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία στους Διδύμους, τριγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο που επίσης είναι σε ανάδρομη πορεία και τετραγωνίζει τον Πωσειδωνα στους Ιχθείς. Ενεργοποιείται το τετράγωνο Κρόνου/Ουρανού που θα επηρεάσει την οικονομία, στον οικο του θανάτου και αναγέννησης. Η ηλιακή έκλειψη όμως θα μπορούσε να λύσει το θέμα με ασθένειες που έχουν σχέση με τους πνεύμονες η να φέρει αποκαλύψεις σχετικά με αυτό.

Η έκλειψη ηλίου στους Διδύμους περιλαμβάνει ένα ακόμη Ταυ-Τετράγωνο μεταξύ (Πωσειδωνα/MC/Ωροσκόπου) μεγάλη παραπλάνηση και διαφθορά, που εχει ιστορία διότι τέτοιου είδους Ταυ-τετράγωνα παραπλάνησαν και τους Γερμανούς και ολόκληρο τον κόσμο, φέρνοντας τον Χίτλερ στην εξουσία από τα μεσα της δεκαετίας του 30, έχουμε και το Σφυρί του Θώρ (Κρονος/Ουρανός/Ωροσκόπος) που θα χτυπήσει την οικονομία και θα κανει τον κόσμο να υποφέρει, ακόμη ένα στελλιουμ στους Διδύμους 4 πλανητών στην κορυφή του χάρτη. Ο κόσμος πρέπει να φιλτράρει τις ειδήσεις, να ελέγχει και να διασταυρώνει όσο μπορεί τις πληροφορίες που συνήθως βάζουν σε μεγάλο κίνδυνο την Δημοκρατία και τις τύχες ολόκληρων λαών.

Πρόκειται για την δημιουργία η ακόμα και την αποκάλυψη μιας πειστικής φανταστικής ιστορίας και καταστροφικών μύθων αλλά στην ουσία πρόκειται για ένα είδος Ψυχό-Πνευματικού Θανάτου που θα ακολουθήσει η Κρίση και η Αναγέννηση με μεγάλους ρυθμούς. Δεν μπορούμε να κάνουμε ένα βήμα μπροστά σε μια τελείως διαφορετική εποχή, εάν δεν καταρριφθούν οι μύθοι και τα ψέματα προηγουμένων αιώνων που πλέον δεν πιστεύει ο κόσμος, αλλά όμως έχτισαν την ανθρωπότητα που γνωρίζουμε έως σήμερα. Και αυτό συνδέεται με καλα κρυμμένα μυστικά, που ίσως να αφορούν μύθους, την θρησκεία και την ιστορία, ολοκλήρους πολιτισμούς, την εξωγήινη ζωή, τον COVID-19, την πολιτική, τι είναι αλήθεια, τι είναι ψέματα και άλλες αλληγορίες. Πολλά θα ξεσκεπάστουν και οι δυο εκλείψεις φέρνουν απανωτά σοκ.

Εάν κοιτάξουμε πίσω στην ιστορία της τέχνης ειδικά, θα δούμε ότι η 19η των Διδύμων είναι μια πύλη στο φανταστικό, ανήκει σε μεγάλους συγγραφείς και εμπνευστές του κινηματογράφου οπου εκεί φτιαχτήκαν ο Μάγος του Οζ, υπήρξε στον χάρτη της Αγκάθα Κρίστι, του Κοναν Ντουλ, που πίστευε στις νεράιδες; Michael J. Fox (Back to the Future movies); η ιστορία του Αδάμ και της Εύας, ο μύθος της Ατλαντίδας, το Magical Mystery Tour) των Μπητλς; Johnny Depp (—Pirates of the Caribbean, The Ninth Gate); Harrison Ford Star Wars); Giovanni Belzoni (Αιγυπτιολόγος);

Καθώς θα διανύουμε τα 2020ς  με τον Ουρανό στον Ταύρο να αλλάζει την γεωπολιτική κυρίως στην Μεσόγειο, και την οικονομία για άλλη μια φορα στην ανθρώπινη ιστορία, το ματωμένο φεγγάρι του Μάιου προειδοποίησε για κατάρρευση, ο Τοξότης προκαλεί ιερό πόλεμο και στοχεύει εναντίον της Νέας Τάξης Πράγματων ενώ οι στυλοβάτες της ελευθερίας Τοξότης και Υδροχόος αποτινάσσουν την ανθρωπότητα από τα δεσμά της σκλαβιά της, με τον Δια και τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς να φυλακίζει την ανθρωπότητα με ύπουλο τρόπο. Το σύμπαν θα κανει όμως την δική του επανεκκίνηση ενώ η σημερινή έκλειψη Ηλίου φέρνει τις μεγαλύτερες αποκαλύψεις στον 21ο αιώνα για την Εξωγήινη ζωή από την εποχή του Roswell, ετοιμάζοντας την ανθρωπότητα για πολύ στενές επαφές στο μέλλον. Και όχι μόνο.

Μεγάλα ψέματα καταρρέουν μαζί με ολους τους υπόλοιπους μύθους και πολλά αποκαλύπτονται που σοκάρουν, ενώ θα κάνουν τα πάντα για την διατήρηση και συγκάλυψη τους. Ωστόσο, μύθοι και ψέματα καταρρέουν γιατί έχουν εκτεθεί ανεπανόρθωτα … ανοίγοντας την αυλαία για κάτι πολύ μεγαλύτερο στην εποχή του Υδροχόου.

Η δακτυλιοειδής ηλιακή έκλειψη είναι ορατή θα είναι ορατή από τμήματα του βορειοανατολικού Καναδά, της Γροιλανδίας, του Αρκτικού Ωκεανού (περνώντας πάνω από τον Βόρειο Πόλο και της Ρωσικής Άπω Ανατολής. ενω ως μερικη εκελιψη θα την δουν η Βόρεια και ανατολική Αμερική, το μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης. και Βόρεια Ασία.

First location to see the partial eclipse begin10 Ιουνίου, 08:12:2010 Ιουνίου, 11:12:20 π.μ.
First location to see the full eclipse begin10 Ιουνίου, 09:49:5010 Ιουνίου, 12:49:50 μμ.
Maximum Eclipse10 Ιουνίου, 10:41:5410 Ιουνίου, 1:41:54 μμ.
Last location to see the full eclipse end10 Ιουνίου, 11:33:4310 Ιουνίου, 2:33:43 μμ.
Last location to see the partial eclipse end10 Ιουνίου, 13:11:1910 Ιουνίου, 4:11:19 μμ.
 • Nipigon, Οντάριο, Καναδάς
 • Pickle Lake, Οντάριο, Καναδάς
 • Sanikiluaq, Nunavut, Καναδάς
 • Inukjuak, Κεμπέκ, Καναδάς
 • Salluit, Κεμπέκ, Καναδάς
 • Iqaluit, Nunavut, Καναδάς
 • Cape Dorset, Nunavut, Καναδάς
 • Pangnirtung, Nunavut, Καναδάς
 • Qikiqtarjuaq, Nunavut, Καναδάς
 • Clyde River, Nunavut, Καναδάς
 • Savissivik, Γροιλανδία
 • Αεροπορική βάση Thule, Γροιλανδία
 • Qaanaaq, Γροιλανδία
 • Alert, Nunavut, Καναδάς
 • Chokurdakh, Sakha (Γιακουτία), Ρωσία
 • Srednekolymsk, Sakha (Γιακουτία), Ρωσία
 • Belaya Gora, Sakha (Γιακουτία), Ρωσία
 • Zyryanka, Sakha (Γιακουτία), Ρωσία
SE2021Jun10A.gif

Θα επηρεαστούν υπό την σκιά της έκλειψης, όλες οι μορφές επικοινωνίας, ότι κινείται πάνω στον πλανήτη, μέσα μαζικής μεταφοράς, τα social media, τηλέφωνο, ο Τύπος, και γενικότερα τα μιντια ραδιόφωνο, τηλεόραση οι σχέσεις κρατών με όμορα κράτη, τα παιδιά, η παιδεία, οι νέοι, το εμπόριο, οι συμφωνίες, φέρνουν μεγάλες αλλαγές σε ότι είναι φύσεως Ερμή, προλέγει ποικίλες αλλαγές, στην βιομηχανία ωστόσο είναι ένα ζώδιο που διαιρεί, διχάζει, διασπά. Πολύ σημαντικό όμως είναι ότι επηρεάζει και την ελευθερία του λόγου, προφορικού είτε γραπτού.

Ο Ερμής κυβερνά τον λογοτεχνικό κόσμο, τις εφημερίδες, τους εκδότες, τους πρεσβευτές, το εμπόριο και το εμπόριο και τον πνευματικό κόσμο. Επίσης, είναι η διάνοια, η εκπαίδευση, οι νέοι, οι μαθητές, οι δάσκαλοι, οι συγγραφείς, οι βιβλιοθήκες, οι ομιλητές, η επιστήμη, οι υπάλληλοι, η γραφική εργασία, οι ταξιδιώτες, το ταχυδρομείο, τα ΜΜΜ, οι σιδηρόδρομοι, το εμπόριο, οι διαπραγματεύσεις, η διαφήμιση, οι ειδήσεις, ραδιόφωνο, τηλεόραση, διαλέξεις, δημόσια ομιλία, πολιτικές συναντήσεις και συζητήσεις. Θα επηρεάσει τις αυτοκινητοβιομηχανίες.

Αυτή η έκλειψη είναι επίσης σημαντική για τον Καναδά, την Κούβα, τη Γαλλία, το Ιράν, το Ιράκ, την Πόλη του Βατικανού, τη NASA, τα Ηνωμένα Έθνη, τη Νέα Υόρκη, το Ηνωμένο Βασίλειο, το Roswell και τον Λευκό Οίκο. Τη Βόρεια και Ανατολική Αφρική, Αρμενία, Βέλγιο, Νότια Αίγυπτο, Σαρδηνία, Τρίπολη, Ηνωμένες βόρειες Πολιτείες Αμερικής, Ουαλία, Δυτικά της Αγγλίας, τη Βόρεια Κορέα, το Ισραήλ, την Παλαιστίνη, την Ιαπωνία, το Αφγανιστάν, την Ρωσία. Οι χώρες που εμπλέκονται είναι πολλές.

Δεύτερος δεκανος  των Διδύμων [Άρης] αλλα κυβερνά και τον 8ο οικο σε αναιρετική μοίρα είναι ιδιαίτερα επιθετικός (δραματικές αλλαγές του πεπρωμένου σχετικά με την επίλυση νομικών θεμάτων, συνδέεται με νόμους που ψηφίζονται), θα υποδηλώσει κάποια οδυνηρή καταστροφή, προκαλώντας πολλούς ξαφνικούς και τρομερούς θανάτους και ότι άλλο συμβαίνει σε παγκόσμιο επίπεδο.

Προκαλεί πειρατείες, κλοπές και δολοφονίες. [9 σπαθιά] που είναι ένα χαρτί που προκαλεί μεγάλο πόνο και μιζέρια. Είναι ένα καρμικο χαρτί της Ταρώ, όπου ότι και να συμβαίνει τώρα είναι προσωρινό. Σε προσωπικό επίπεδο, και φυσικό επίπεδο, ίσως παλιοί εσωτερικοί δαίμονες να επιστρέψουν ή εφιάλτες του παρελθόντος που μπορεί να βάλει σε δοκιμασία την ψυχική μας ισορροπία. Κάτι από το παρελθόν σας μπορεί να έχει επιστρέψει για να σας στοιχειώσει. “

Η σημασία του όμως εχει ένα βαθύτερο νόημα για αυτούς που κατέχουν την εξουσία στον πλανήτη, αφού η έκλειψη είναι Ηλιακη, που σημαίνει ότι «Ο φυσικός νόμος θα επιστρέψει για να σας δαγκώσει στο πόδι αν προσπαθήσετε να παίξετε με τη φύση και με τον θεό.» Ωστόσο όσοι δουλεύουν με την φύση, θα πρέπει να προσέχουν.

Ανήκει στον κύκλο Σάρος 147. Τέτοιου είδους εκλείψεις επαναλαμβάνονται κάθε 18 χρονια,11 ημέρες και 8 ωρες. Ονομάζεται Εξελιγμος. Μια παρόμοια έκλειψη πρόσφατα είχαμε 31 Μαΐου 2003. Παρόμοιες είχαμε το 1931, 1949, 1967, 1985. Η έκλειψη Ηλιου θα εχει διάρκεια το πολύ 3 λεπτά 51 δευτερόλεπτα, δηλαδή 3 χρονια και 7 μήνες περίπου. Το επίκεντρο της ηλιακής έκλειψης Ιουνίου και η επιρροή της θα είναι σημαντική μεταξύ 2023 και 2025. Εκλείψεις σε ζώδια του Αέρα, προκαλούν, Πείνα, ασθένεια, λοιμό και καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι που βλάπτουν τον άνθρωπο. Η Έκλειψη Ηλιου είναι ένα δακτυλίδι της Φωτιάς, μια δακτυλιοειδής έκλειψη, μια νέα σελήνη, οπου συμπίπτει συχνά με μεγάλες και ποικίλες αλλαγές στη ζωή μας.

Δεδομένου ότι οι Δίδυμοι είναι διπλό ζώδιο, σημαίνει ότι μπορεί σε προσωπικό επίπεδο, να αρχίσουμε να εκθέτουμε στον κόσμο περισσότερο την κρυφή πλευρά του εαυτού μας, τις αληθινές σκέψεις μας και συναισθήματα κτλ. Αυτό θα μπορούσε να αποτελέσει έκπληξη ή σοκ σε οποιονδήποτε δεν έχει συνηθίσει να βλέπει αυτή την “άλλη πλευρά”. Κατά μια έννοια, αυτό δείχνει ότι συνειδητοποιούμε για τον εαυτό μας πράγματα που είχαμε αρνηθεί ή απλά δεν είχαμε προσέξει στο παρελθόν. Αυτό ωστόσο θα μας δώσει την ευκαιρία να εξελιχθούμε μεσα σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς. Ισχύει για ολους. Αν και θα είναι δύσκολο να αισθάνεστε άνετα  με το «νέο φυσιολογικό» ωστόσο θα πρέπει να προσαρμοστούμε, αν όχι ίσως να μιμηθούμε; που είναι μια από τις ιδιότητες των Διδύμων.

Η έκλειψη βέβαια θα συνδεθεί με τον Ερμή, ο οποίος είναι στους Διδύμους, στο σπίτι του και σε ανάδρομη πορεία. Προωθεί τα θέματα της εκπαίδευσης, των ταξιδιών, των πληροφοριών και της επικοινωνίας. Η ηλιακή έκλειψη είναι γεμάτη σκέψεις, ιδέες, και οι καταστάσεις θα εξακολουθούν να αλλάζουν ώστε να πάρουν την τελική τους μορφή αργότερα στο μέλλον. Είμαστε στο πολύ πρώιμο στάδιο αυτής της αλλαγής.

Τα θέματα που συνδέονται οι Δίδυμοι είναι παρα πολλά, και θα υπάρξουν ενδιαφέρων εξελίξεις που θα αφορούν μερικά από αυτά. Είναι ξεκάθαρο ότι τους τελευταίους  μήνες, ειδικά ότι αφορά τα ταξίδια, είδαμε να έρχονται τα πάνω -κάτω στην κυριολεξία. Τα σχέδια μας αλλάζουν γρήγορα, κάτι που δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς στο ζώδιο των Δίδυμων οι κανόνες αλλάζουν γρήγορα! τα σχέδια μας ίσως να αλλάξαν πολλές φορές τους τελευταίους μήνες.

Προέκυψαν προβλήματα με μετακινήσεις ή την εκπαίδευση, για να μην αναφέρουμε την παραπληροφόρηση και fake news που εξαπλώνονταν σαν πυρκαγιά! Ο λόγος αυτής της σύγχυσης είναι η έντονη παρουσία του Ποσειδώνα για τις περισσότερες από αυτές τις Εκλείψεις, και ειδικά σε αυτήν. Θα πρέπει να προχωρήσουμε αργά και να ελέγξουμε όλα τα στοιχεία προτού προχωρήσουμε στην πράξη. Γι ‘αυτό, ας ελέγξουμε ξανά τα γεγονότα προτού λάβουμε αποφάσεις ή μοιραστούμε πληροφορίες, ειδικά όταν βλέπουμε ότι ο κυβερνήτης της έκλειψης είναι ο ανάδρομος Ερμής!

Οι ηλιακές εκλείψεις είναι επίσης ένα είδος καθολικού επιταχυντή, των μεγάλων γεγονότων της ζωής. Μπορεί να έχουμε την αίσθηση ότι η ζωή περνάει γρήγορα. Ωστόσο, οι εκλείψεις προορίζονται να κάνουν ακριβώς αυτό, καθώς οι άνθρωποι έχουν τη συνήθεια να παραμένουν κολλημένοι σε αυτό που ξέρουν! Η αλλαγή μιας προοπτικής είναι σημαντικο χαρακτηριστικό της έκλειψης, είναι ένας πολύ πιο εποικοδομητικός τρόπος αντιμετώπισης των χαοτικών και απρόβλεπτων ενεργειών γύρω από αυτήν την περίοδο.

Θα μπορούσε όμως η έκλειψη αυτή να είναι μια πόρτα για τα μελλοντικά μας σχέδια. Με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία στους Δίδυμους, μπορεί να υπάρχουν ήδη απογοητευτικές καθυστερήσεις. Όμως, θα υπάρξουν κάποιες σχετικές κινήσεις η εξελίξεις, αργότερα ίσως και λίγο νωρίτερα – από τις 22 Ιουνίου, όταν ο Ερμής θα επιστρέψει ξανά σε ορθή πορεία. Παρόλο το γεγονός αυτό, μετα μπορεί να έρθουν όλα μαζί, και οι οποίες συνομιλίες η γεγονότα να ξεκινήσουν σε πολύ διαφορετικό επίπεδο.

Ο Ερμής δεν είναι ο μόνος πλανήτης ανάδρομος. Ο Κρόνος στον Υδροχόο είναι επίσης ανάδρομος. Το τρίγωνο με την έκλειψη Ηλιου, δεν είναι ακριβείας και αυτό δεν θα βοηθήσει ιδιαίτερα στην προσαρμογή μας, ίσως να λαβαίνουμε ακόμα οδηγίες, αλλά δεν θα μπορούμε να κάνουμε την απαραίτητη υπομονή η να πάρουμε αποφάσεις σε ένα σοβαρό θέμα. Ενδεχομένως θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρότερα, να είμαστε πιο σαφής και να μην αφήνουμε πάρα πολλά στην τύχη.

Η έκλειψη προς τον Κρονο απέχει γύρω στις 6 μοίρες σε απόσταση, οπότε η επιρροή του Κρόνου εδώ δεν εχει μεγάλη σημασία, φαίνεται κατά κάποιο τρόπο να προσπαθεί να πιέσει, γιατί αυτός ο πλανήτης μπορεί να αντιπροσωπεύει ένα βράχο στη ζωή μας, ή έναν οδηγό ή κανόνες που μας βοηθούν να παραμείνουμε στο σωστό δρόμο, η μικρή επιρροή του αυτό το χρονικό διάστημα, σημαίνει ότι μπορεί όμως να απομακρυνθούμε η και να παρεκτραπούμε, χωρίς απόλυτα να ακολουθούμε τους κανόνες και τους περιορισμούς που μας έχουν επιβληθεί. (σε ότι αφορά κυρίως τους νέους, την διασκέδαση, τις διακοπές, αλλα και την οικονομία)

Ο Ηλιος/Σελήνη και Ερμής τετραγωνίζουν τον Ποσειδώνα, που προσθέτουν μια ίσως απογοητευτική ασάφεια στην ήδη βαριά ατμόσφαιρα των ανάδρομων πλανητών.

Το τετράγωνο του Ερμή προς τον Πωσειδωνα, που είναι αρκετά δυνατό, με μόλις 2 μοίρες διαφορά σε απόσταση, μπορεί να αντιπροσωπεύει την απειλή της κατάρρευσης του κόσμου, η την πραγματικότητα του καθενός από εμάς, την κατάρρευση και αποκάλυψη των ψέματων, οπου θα γίνουμε μάρτυρες αυτού σε κοσμικό κυρίως επίπεδο, ενώ ο καθένας από μας θα ανακαλύψει ότι οι δοκιμασίες των άλλων ανθρώπων αντανακλούν κατά κάποιο τρόπο και στις δικές μας.

Οι εκλείψεις στα ζώδια του αέρα είναι δυνατές διότι μπορεί να υποδηλώνουν κοινωνικές αναταραχές, εξεγέρσεις, καταστροφές, καταστροφικές καταιγίδες, ισχυρούς ανέμους ή πανδημίες ανάλογα τις όψεις, μπορεί να δείξει κομματικές διασπάσεις, επηρεάζει τα κοινοβούλια, εκλογές, γίνονται αλλαγές στις παγκόσμιες συμμαχίες, τις συνθήκες και συμφωνίες που έχουν υπογραφτεί, όμως μπορεί να δείξει και διαίρεση η εθνικό διχασμό και συνήθως στο παρελθόν εχει φέρει εμφυλίους πολέμους, σαφώς σήμερα με διαφορετικό τρόπο, ένας από αυτούς είναι το θέμα του παγκοσμίου εμβολιασμού και των νέων πράσινων διαβατήριων.

Το γεγονός ότι ο Ερμής επίσης τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, μας θυμίζει ότι, ίσως είναι καιρός να μετρήσουμε τις ευλογίες μας, διότι και εμείς μπορεί να βρεθούμε στην ιδια ατυχή και δυσάρεστη θέση όπως οι άλλοι.

Το τετράγωνο Σελήνης/Ηλιου /Ερμής και Πωσειδωνα μεταξύ 9/6ου οίκου είναι σημαντικο και θα εχει παγκόσμια επιρροή, διότι φυσιολογικά ότι γίνεται, σε θέματα 9ου οίκου δεν έχουν ούτε καλή έκβαση, ούτε βέβαια μπορεί να λειτουργήσει με τον σωστό τρόπο και είναι εκτός πραγματικότητας.

Θα μπορούσαν να δημιουργηθούν προβλήματα και αστάθεια στο διεθνές εμπόριο και πολιτική, επιχειρηματικές συναλλαγές, διαπραγματεύσεις, επικοινωνίες, οι νόμοι που ψηφίζονται δεν είναι ωφέλιμοι όσο αφορά την εργασία, την καθημερινότητα μας, τον στρατο, φέρνει σημαντικά νομικά προβλήματα, θα υπάρξει δυσφήμηση, αποκαλύψεις για αυτά που συμβαίνουν τους τελευταίους μήνες, μυστικά ξεσκεπάζονται, προδοσίες, αλλα και για το διάστημα, τους πλανήτες κ.α.  Ο κοντινότερος σταθερός αστέρας Zuben Eschemali σε οψη κουινκαξ με τον Ήλιο και την Σελήνη κάνουν λόγο περισσότερο για αρνητικούς νόμους και μεταρρυθμίσεις που γίνονται εις βάρος όλων. Όλα αυτά θα φέρουν το χάος.

Θα είναι δύσκολο να διατηρήσουμε την πίστη μας, στις σχέσεις μας θα υπάρξουν απογοητεύσεις, αστάθεια, ίσως να υπάρχει μια τάση για να απολογηθούμε, η υπερβολική εξιδανίκευση, απώλειες, σκάνδαλα ή συκοφαντίες, παρεξηγήσεις, ανασφάλεια, σύγχυση, διαστρέβλωση θα είναι τα χαρακτηριστικά της έκλειψης. Η παράνοια και η υποχονδρία θα συνεχιστούν, αλλά μπορεί επίσης να είμαστε πιο επιρρεπείς σε μόλυνση και δηλητηρίαση η να υπάρξει νευρική η σωματική αδυναμία, λιποθυμίες και παραλύσεις. Μην παρερμηνεύετε, μην εξηγείτε πολλά, μιλήστε απλά και να είστε σαφέστατοι με τους άλλους. Μικρά ψέματα θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε μεγάλη αμηχανία ή την ανάγκη για πιο περίπλοκες συγκαλύψεις. Αποφύγετε τις ακρότητες και τις υπερβολές. Προστατέψτε τον εαυτό σας από τους καρχαρίες δανείων, τους πιεστικούς πωλητές, να θεοποιείται τους ηγέτες και προσοχή στους ανθρώπους που θέλουν να ρουφούν την ενέργεια σας και λειτουργούν ως ψυχικά βαμπίρ. Μπορεί να είστε πιο ευαίσθητοι σχετικά με τροφές και κάθε είδους αλλεργίες κτλ.. Στην έκλειψη ηλίου ίσως να υπάρχει ένδειξη για χρήση χημικών, έκρηξη από χημικά- πυρηνικά-χημικά.

Η αντίθεση Άρη/Πλούτωνα μεταξύ 11/4ου οίκου, είναι μια ακόμα σημαντική οψη κατά την διάρκεια της έκλειψης, δείχνει πολλά προβλήματα στους κοινοβουλευτικούς κύκλους, διαμάχες και διάλυση κομμάτων ενώ θέματα που αφορούν τον στρατό, τα όπλα και τον πόλεμο, θα προκαλέσουν πολλές συζητήσεις.

Είναι ένδειξη για φωτιές και πυροδοτούνται συνήθως πολεμικά γεγονότα, θα αυξηθούν οι ηφαιστειακές εκρήξεις για παράδειγμα και σεισμοί, αλλά και η αλαζονεία των πολιτικών και άλλων επιφανών προσωπικοτήτων θα ξεπεράσει κάθε όριο για άλλη μια φορα. Ωστόσο, αν δει κάποιος τις μοίρες της αντίθεσης, θα δει ότι η ιδια η εξουσία κατά βάθος, είναι ανίκανη να αντιστρέψει η να επηρεάσει σε σημαντικο βαθμό το πεπρωμένο του πλανήτη, βέβαια η οψη αυτή, εκτός από το να ξυπνά τα ηφαίστεια της γης και να προκαλεί καταστροφές, προσπαθεί να ξυπνήσει τους ανθρώπους μπροστά στις διαβρωτικές ή «κακές δυνάμεις» που σύντομα φαίνεται να κατακλύζουν την ανθρωπότητα, ακόμα και κάποιοι μπορεί να βλέπουν οιωνούς η να προαισθάνονται γεγονότα, διότι επηρεάζει το υποσυνείδητο.

Λύκοι ντυμένοι πρόβατα θα προσπαθούν να αναλάβουν την εξουσία, αλλα τα βιβλία, οι μύθοι και οι ταινίες και τραγούδια είχαν να μεταδώσουν ένα πολύ σοβαρό μήνυμα ώστε να γίνει κατανοητό από όλους. Δηλαδή ενεργεί ως φύλακας του ευρύτερου ρεύματος των γεγονότων. Πολύ σημαντικο το γεγονός ότι δυο ημέρες μετα την ηλιακή έκλειψη, στις 12 Ιουνίου, ο Άρης μπαίνει στο ζώδιο του Λέοντα, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 30 Ιουλίου και θα έρθει σε μετωπική σύγκρουση με τον Κρόνο και συγκεκριμένα  θα κορυφωθεί στις 4 Ιουλίου, οπου φαίνεται να μας ετοιμάζει μια γεγονότα- έκπληξη, που είναι μια ιδιαίτερα βίαιη οψη.

Το τετράγωνο Κρόνου /Ουρανού που θα γίνει ακρίβειας και θα κλιμακωθεί λίγο μετα την έκλειψη Ηλιου, στις 14-15 Ιουνίου, προειδοποιεί για ξαφνικές αναταράξεις και αλλαγές στις δομές της ζωής μας, που πιστεύαμε ότι ήταν σταθερές. Αυτό το τετράγωνο, μαζί με την έκλειψη Ηλιου και τον ανάδρομο Ερμή, μπορεί να νοιώσουμε σαν να πέφτουν οι τοίχοι, αλλά αν κοιτάξουμε κάτω από τα ερείπια, είναι σαφές ότι υπάρχει θησαυρός. Σε τελική ανάλυση, οι ηλιακές εκλείψεις αφορούν νέες δυνατές αρχές! Ξέρουμε ότι το τετράγωνο φέρνει περιοριστικές και δυσάρεστες αλλαγές και ξαφνικές εντάσεις. Επίσης στην προσωπική μας ζωή μπορεί να δυσκολευόμαστε να κάνουμε τις αλλαγές που θέλουμε. Θα πρέπει να παραμείνουμε ανοιχτόμυαλοι, υπομονετικοί και ευέλικτοι, και αυτό που στην αρχή φαίνεται σαν πρόκληση, μπορεί να μετατραπεί σε ευκαιρία αργότερα. Αν και το τρίγωνο της έκλειψης προς τον Κρονο ίσως δεν είναι και τόσο δυνατό, υπόσχεται όμως την ενσωμάτωση των αλλαγών! Πάντα βέβαια μεσα από το τετράγωνο αυτό επιχειρείται ένα είδος ανατροπής σε όσα μας καταπιέζουμε σκοπο την απόκτηση περισσότερης ελευθερίας. Αυτό το φαινόμενο έχει ατομικό χαρακτήρα, αλλα η τάση αυτή θα είναι παγκόσμια, και οι εντάσεις θα έχουν συγκεκριμένο χαρακτήρα. Θα είναι η μάχη ανάμεσα σ’ αυτό που επιχειρείται, και σ’ εκείνο που επιθυμούμε.

Θα φέρει όλη την ανηθικότητα, διαφθορά στην επιφάνεια. Βέβαια, μετα το δεύτερο τετράγωνο ας ετοιμαστούμε για δεύτερο κύμα εξελίξεων, όπως είδαμε και στους πρώτους μήνες του 2021.Η έκλειψη Ηλιου θα ενδυναμώσει περισσότερο την σεληνιακή έκλειψη Μάιου. Θα εκτεθούν περισσότερο οι υπόγειες ενέργειες σχετικά με το εμπόριο παιδιών και παιδοφιλία, θα φέρει στην επιφάνεια θέματα που συνδέονται με την ασφάλεια χωρών, τα ακίνητα, τη γεωργία και η εμφάνιση φυσικών καταστροφών. Σε σχέση με τον COVID-19, οι εκλείψεις λογικά σηματοδοτούν την αρχή του τέλους της πανδημίας.

Βέβαια σχετικά με τον Δια στους Ιχθείς, ο οποίος κατά την διάρκεια της έκλειψης εχει προχωρήσει στην 2 μοίρα του ζωδίου, στην ουσία οι άνθρωποι ρίχνουν τις αντιστάσεις τους, ενώ ταυτόχρονα υπάρχει μεγάλη ψυχική ευαισθησία, απέναντι στα συναισθήματα άλλων ανθρώπων, όποια και είναι αυτά , είτε εχθρικά είτε συναισθήματα αγάπης. Υπό την επιρροή του μεγάλα μυστικά προστατεύονται, για παράδειγμα, η ιδιωτική ζωή, είτε η συμπεριφορές κάποιων μπορεί να είναι τελείως διαφορετική από αυτή που παρουσιάζεται δημόσια. Ο Δίας αυτή την περίοδο όμως κατά κάποιο τρόπο ανασυντάσσει τις δυνάμεις του μέσα από τους Ιχθείς για λίγο και μετα στα τέλη Ιουλίου θα επιστρέψει δυνατότερος στο ζώδιο του Υδροχόου και να συνεχίσει την μάχη. Η μάχη ανάμεσα στο παλιό και στο νέο θα συνεχιστεί και θα είναι ισχυρότερη.

Στις 24 Ιουνίου, η πανσέληνος στον Αιγόκερω δεν θα είναι καθόλου ευχάριστη με την αντίθεση Άρη/Κρόνου. Θα προσπαθούν να επιβάλλουν αυτό που θέλουν ίσως δια της βίας και με απειλητικό τρόπο. Θα δούμε ακόμα πιο ξεκάθαρα την μάχη ανάμεσα  στο φως, την αλήθεια, και στο σκοτάδι. Καλούμαστε να έχουμε περισσότερη εμπιστοσύνη στην διαίσθηση μας. Μπορεί να γίνουν μοιραία λάθη, που δεν θα υπάρχουν  περιθώρια για διόρθωση, αλλα όμως οι άνθρωποι θα δοκιμαστούν σκληρά, καθώς οι απαιτήσεις θα μεγαλώνουν από οποιαδήποτε εξουσία. Όμως μεσα από το τετράγωνο Κρόνου/Ουρανού, θα αμφισβητηθούν πολλά. Οι ειδήσεις που θα ακούμε ισως να μας κρατούν σε εγρήγορση, η σύγχυση θα είναι μεγάλη, όπως και το χάος. Θα υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα και θα είναι δύσκολο να διατηρήσουμε τις ισορροπίες μας.

Οι ψευδαισθήσεις, καταρρέουν, η αλήθεια θα δει το φως, αλλά θα την δουν μόνο όσοι είναι ανοιχτοί σε αυτό. Η αλήθεια θα απαιτεί αλλαγές, οι οποίες βέβαια δεν γίνονται εύκολα αποδεκτές. Το χρήμα θα χάσει κάθε αξία του, διότι εχει  λειτουργήσει εις βάρος της πνευματικής εξέλιξης του ανθρώπου.

Στις μοίρες που βρίσκετε το τετράγωνο Κρόνου/Ουρανού ίσως να στοχεύει στο υψηλό ιδανικό της αρμονίας και της συμφιλίωσης στις σχέσεις μας αλλά και στις σχέσεις μεταξύ των εθνών, στον συγχρονισμό και τον εκσυγχρονισμό, να ταιριάξουν και να ζήσουν όλα τα είδη ανθρώπων αρμονικά μεταξύ τους, αποσκοπεί στο να προσπαθήσουμε να δείξουμε το ιδανικό της αδελφικής αγάπης στην καθημερινή μας ζωή.

Προσμένει υπομονετικά ξετυλίγοντας περιττές παρεξηγήσεις, να προσγειωθούμε, να ωριμάσουμε μεσα στο μπερδεμένο χάος που εχει δημιουργηθεί καθώς παρατηρούμε τον επιπολασμό της τρελής, εχθρικής, δυσλειτουργικής συμπεριφοράς των ανθρώπων στην καθημερινή ζωή, σχολιάζοντας χιουμοριστικά τις δυσλειτουργικές πολιτιστικές τάσεις της κοινωνίας, αντικατοπτρίζοντάς τις σε ταινίες, πίνακες ή έργα.

ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΙ ΑΣΤΕΡΕΣ.

Η ηλιακή έκλειψη επηρεάζεται από δυο αστερισμούς, τον αστερισμό του Ωρίωνα, και Auriga, δηλαδή του Ηνίοχου.

Ο αστερισμός Auriga είναι φύσεως Άρη και Ερμή (υψηλά επιχειρηματικό, μαχητικό, καταστροφικό και επιθετικό χαρακτήρα.) Δίνει αυτοπεποίθηση, υπάρχει ενδιαφέρον για κοινωνικά και εκπαιδευτικά προβλήματα, ευτυχία, αγάπη για τη ζωή στην εξοχή, ενδιαφέρον για διδασκαλία ή ανατροφή νέων, αλλά υπάρχει κίνδυνος για μεγάλες αντιξοότητες. Αν και είναι θετικός αστερισμός, αλλά μπορεί να εξακολουθεί να δείχνει σεισμούς, εάν εχει άμεση σχέση με μια ηλιακή έκλειψη.

Ο αστερισμός του Ωρίωνα, δίνει μια ισχυρή και αξιοπρεπή φύση, αυτοπεποίθηση, αλλα και ασυνέπεια, αλαζονεία, βία, ασέβεια, αλλα και ευημερία στο εμπόριο και ιδιαίτερα από ταξίδια ή στο εξωτερικό, αλλά κίνδυνο προδοσίας και δηλητηριάσεων. Ο Ωρίωνας είναι ο αστερισμός του πολέμου και δίνει εξέγερση, αλλα δύναμη και θάρρος. Έχει επίσης τρομερή επιρροή στη γεωργία και δείχνει βίαιες καταιγίδες και πολλές βροχές.

Η ηλιακή έκλειψη είναι ακριβώς σε σύνοδo με τον σταθερό αστέρα Bellatrix.

Ηλιος/Ερμής σε σύνοδο με Bellatrix– Με τον Ήλιο: ταλάντευση, μεταβολή, αναποφασιστικότητα στις επιχειρήσεις, μηχανική ικανότητα, πλούτος και τιμή αλλά τελική καταστροφή, τύφλωση, ασθένεια, ακραία ασθένεια, πυρετός ή βίαιος θάνατος.

Με τον Ερμή: Τιμή και προτίμηση σε στρατιωτικά θέματα, ευνοϊκά για φιλία και κοινωνικές υποθέσεις. [Robson, σελ.146.]

ΑΞΟΝΕΣ ΗΛΙΑΚΗΣ ΕΚΛΕΙΨΗΣ

Αφροδίτη/Ουρανός/Βόρειος Δεσμός-μια ξαφνική συνάντηση και επαφή εν παρουσία ανθρώπων

Σελήνη/Ηλιος/Ερμής- επαφές, επικοινωνία

Αρης/Ουρανός/Ηλιος/Σελήνη/Ερμής– ένα ατύχημα, υπερβολική ένταση

Αφροδίτη/Βόρειος Δεσμός/MC-βαθιά συναισθήματα

Ηλιος/Σελήνη/Αρης/Αφροδίτη/Ερμής– διάπλαση, αποτύπωση, δημιουργική δραστηριότητα, παρόρμηση

Δίας/Πλούτωνας/Κρονος– δυσκολίες στην πρόοδο

Αν και η ηλιακή έκλειψη δεν επηρεάζει την χωρα μας, αλλά περισσότερο τις χώρες που θα την δουν, η έκλειψη σε σχέση με τον Ελληνικό χάρτη του 1830, βλέπουμε να επηρεάζει τον 1ο της οικο, ο Ερμής της έκλειψης να βρίσκεται σε σύνοδο, με 1 μοίρα απόσταση από την γενέθλια Σελήνη της στους Διδύμους, τριγωνίζει τον Ήλιο της στον Υδροχόο, αλλα όμως τετραγωνίζει την Αφροδίτη της, ενώ είναι σε αντίθεση με τον Άρη της στον Τοξότη, τετραγωνίζει επίσης και τους Δεσμούς ενώ σχηματίζει και μια οψη κουινκαξ προς τον Πωσειδωνα.

Κατά πρώτη φάση η έκλειψη Ηλιου ίσως να φέρει αποκαλύψεις η και ακόμα να γίνεται μια προσπάθεια συγκάλυψης γεγονότων σχετικά με την οικονομία της αλλα και τα σημερινά γεγονότα, πράγματα που μέχρι στιγμής δεν γνωρίζαμε κατά την σκοτεινή περίοδο των μνημονίων, κατά κάποιο τρόπο ευνοεί την κυβέρνηση, ενώ τα διάφορα σκάνδαλα δεν θα λείψουν. Ισως είναι και μια περίοδος αναθεώρησης σχετικά με την οικονομία, όλα αυτά όμως χρειάζονται τις απαραίτητες ισορροπίες. Όπως είπα και στην προηγουμένη έκλειψη Μαΐου, ωφελούμε να βλέπουμε με ρεαλισμό τα πράγματα, να εκφράζουμε την αλήθεια όμως οι οικονομικές ατασθαλίες, σε αυτή την χωρα, συνεχίζονται σε μεγάλο βαθμό.

Η αντίθεση του Άρη ανάμεσα στον Ουρανό και Πωσειδωνα δείχνει ότι η χωρα βαδίζει σε άλλη μια περίοδο αστάθειας αλλα και το γεγονός ότι επηρεάζεται ο Πωσειδωνας της από την έκλειψη Ηλίου δείχνει ότι μπορεί να υπάρξουν ύπουλες ενέργειες και ίσως αποκαλύψεις, στον άξονα διπλωματίας και εξωτερικής πολιτικής, και ότι συνεπάγεται με ζητήματα 9ου οίκου, σκάνδαλα σε θρησκευτικούς και νομικούς κύκλους, ποινικές διαδικασίες, ενώ επηρεάζεται και το εμπόριο, τουρισμός και οι όποιες διαπραγματεύσεις. Παράξενα πράγματα θα αναφέρονται η θα γίνονται, όμως ταυτόχρονα με την αντίθεση Άρη/Πλουτωνα στον άξονα Καρκίνου/Αιγόκερω, ίσως να υπάρξουν αναταραχές, συγκρούσεις, ατυχήματα και εντάσεις που απειλούν την ασφάλεια τόσο την δική μας, στα σύνορα, όσο και άλλων κρατών που θα σημειωθούν και σε άλλες χώρες του κόσμου. Αυτό ειδικά φαίνεται έντονα αρκετά και από τον χάρτη Μεταπολίτευσης, μεταξύ 1-7ου οίκου της.

Η αντίθεση Ηλιου/Άρη, γνωστή ως «άξονας πολέμου» βάζει την χωρα σε μια περίοδο μεγάλης έντασης και δοκιμασίας οπου οι αποφάσεις και η διαχείριση σε θέματα εξωτερικής πολιτικής θα πρέπει να είναι αρκετά καλα ζυγισμένες χωρίς βιασύνες και επιπολαιότητες, αφού φαίνεται να προκαλεί αναστατώσεις, μεγάλες απαιτήσεις από τις γνωστές εχθρικές χώρες. Συγκεκριμένα, ο Άρης απέναντι από τον γενέθλιο Ποσειδώνα της στον 9ο οίκο, είναι ένδειξη κατάχρησης εξουσίας, και δείχνει σοβαρά προβλήματα σε τομείς όπως η Παιδεία, η Δικαιοσύνη, τα media και βέβαια τις διεθνείς συμφωνίες.

Επιπλέον, αυτό που παρατηρούμε είναι ότι ο διελαυνων Ποσειδώνας στην έκλειψη ενεργοποιεί κυρίως την Σελήνη, την Αφροδίτη, ίσως και τον Άρη της Ελλάδος, που σημαίνει ότι καλα θα κανει ο Ελληνικός λαός να μην εχει φρούδες ελπίδες, ίσως τα fake news να παίξουν σημαντικο ρόλο, ωστόσο εχει πολλά να δώσει ακόμη όσο αφορά τα σκάνδαλα. Θα είναι δύσκολο να ηρεμήσουμε μέσα την καλοκαιρινή περίοδο, θα υπάρχει αβεβαιότητα, σύγχυση, χάος. Κατά τον ιδιο τρόπο επηρεάζει και τον χάρτη Μεταπολίτευσης.

ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΑΝ

Νομικά ζητήματα-Ακίνητα – Αντίσταση

Ανάφλεξη ή πυρκαγιά – Εμπρησμοί- Στρατιωτικές ενέργειες

Η ασθένεια προκαλεί ακανόνιστη ή αντίθετη συμπεριφορά

Μειονεκτήματα – Διαταραχή που σχετίζεται με στέρηση, ασάφεια ή εγκληματικά στοιχεία

Εξαιρετική απογοήτευση

Αμφιβολίες σχετικά με επίσημα θέματα – Μεγάλη αβεβαιότητα ή αστάθεια

Εξέλιξη — Ψηφίσματα ή μετασχηματισμοί – Ουσιαστικές υποχρεωτικές αλλαγές – Ανεπιθύμητες ενέργειες – Ανατροπές

Περιορισμοί που σχετίζονται με το εμπόριο

Όρια ή περιορισμοί που σχετίζονται με την επιστήμη ή τους ακαδημαϊκούς – Περιορισμένη ελευθερία

Απροσδόκητες εξελίξεις που σχετίζονται με ιατρικά προβλήματα – Αρνητικές μεταλλάξεις

Ξαφνικές εξελίξεις που σχετίζονται με μυστικά

Θρησκευτικές τροποποιήσεις

Διακοπές ρεύματος – Ημέρες ή χρόνια αδράνειας ή ανεργίας

κίνδυνοι μεγάλης κλίμακας

χειραγώγηση σχετικά με τον πληθυσμό

Κόλπα ή φάρσα

Βίαιες καταιγίδες

Απάντηση