Γενικά η Ρωσία χάνει τις μάχες της. Όταν κερδίζει τους πολέμους της, δεν μένει τίποτα άλλο εκτός από ερείπια. Επιστρέφοντας στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, θυμόμαστε την ένδοξη προέλαση του σοβιετικού στρατού, που οδήγησε τον Χίτλερ πίσω στις πύλες του Βερολίνου. Ο Ναπολέων επίσης έφτασε στην Μόσχα στις 14 Σεπτεμβρίου 1812. Αλλά η αχανής Μητέρα Ρωσία είναι πρόθυμη να χάσει εδάφη και ανθρώπους και δεν της αρέσει να τα παρατάει. Η Ρωσία κατάκαψε τη Μόσχα για να διώξει τον Ναπολέοντα. Στο Βερολίνο έμειναν μόνο ερείπια. Μετά από αυτόν τον πόλεμο, υπήρχε μια ολόκληρη βιομηχανία στη Γερμανία όπου έφτιαχνε εξαιρετικό τσιμέντο.
Η Επιχείρηση Μπαρμπαρόσα ονομάζεται το σχέδιο επίθεσης και εισβολής της Γερμανίας στη Σοβιετική Ένωση. Η εκτέλεση του σχεδίου ξεκίνησε την Κυριακή, 22 Ιουνίου 1941, παραβιάζοντας το Σύμφωνο Μη Επιθέσεως Μολότοφ – Ρίμπεντροπ. Αποτελεί μέρος του Ανατολικού Μετώπου. Έλαβε το όνομά της από τον Αυτοκράτορα της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, Φρειδερίκο Μπαρμπαρόσα, θέτοντας σε εφαρμογή τον ιδεολογικό στόχο της Γερμανίας να κατακτήσει τη δυτική Σοβιετική Ένωση για να την εποικιστεί με Γερμανούς, στο πλαίσιο της δημιουργίας του Γερμανικού Ζωτικού Χώρου με μαζική εξόντωση υπολοίπων λαών.
Μετά τη σοβιετική κατάκτηση της Βεσσαραβίας και της Βόρειας Μπουκοβίνας, η Γερμανική Ανώτατη Διοίκηση άρχισε να σχεδιάζει εισβολή στη Σοβιετική Ένωση τον Ιούλιο του 1940 (με την κωδική ονομασία Επιχείρηση Otto). Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, πάνω από 3.8 εκατομμύρια μέλη του προσωπικού των δυνάμεων του Άξονα -η μεγαλύτερη δύναμη εισβολής στην ιστορία του πολέμου- εισέβαλαν στη δυτική Σοβιετική Ένωση κατά μήκος ενός μετώπου 2.900 χιλιομέτρων, με 600.000 μηχανοκίνητα οχήματα και πάνω από 600.000 άλογα για μη πολεμικές επιχειρήσεις.
Η επιχείρηση άνοιξε το Ανατολικό Μέτωπο, στο οποίο δεσμεύτηκαν περισσότερες δυνάμεις από οποιοδήποτε άλλο θέατρο πολέμου στην ιστορία. Η περιοχή είδε μερικές από τις μεγαλύτερες μάχες στον κόσμο, τις πιο φρικτές φρικαλεότητες και τις μεγαλύτερες απώλειες (για τις σοβιετικές δυνάμεις και τις δυνάμεις του Άξονα), όλα αυτά επηρέασαν την εξέλιξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και την ιστορία του 20ού αιώνα. Ο γερμανικός στρατός κατέλαβε τελικά περίπου πέντε εκατομμύρια στρατεύματα. Οι Ναζί σκόπιμα πέθαναν από την πείνα ή σκότωσαν με άλλο τρόπο 3.3 εκατομμύρια Σοβιετικούς αιχμαλώτους πολέμου και εκατομμύρια αμάχους, καθώς το «Σχέδιο Πείνας» λειτούργησε για να λύσει τις ελλείψεις τροφίμων και να εξοντώσει τον σλαβικό πληθυσμό μέσω της πείνας.
Η αποτυχία της επιχείρησης Μπαρμπαρόσα ανέτρεψε τις τύχες της ναζιστικής Γερμανίας. Επιχειρησιακά, οι γερμανικές δυνάμεις πέτυχαν σημαντικές νίκες και κατέλαβαν μερικές από τις πιο σημαντικές οικονομικές περιοχές της Σοβιετικής Ένωσης (κυρίως στην Ουκρανία).
Ας σημειωθεί ότι η Γερμανία και η Σοβιετική Ένωση είχαν συνάψει στο παρελθόν μια μυστική συμφωνία για από κοινού εισβολή στην Πολωνία, την οποία στη συνέχεια έκαναν χωρίς έλεος. Στη συνέχεια ο Χίτλερ στράφηκε στη Ρωσία. Το «εβραϊκό μπολσεβικιστικό» κράτος του Στάλιν έπρεπε να εξαλειφθεί. Με τον Ερμή ανάδρομο, δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσει μια τέτοια εκστρατεία και ίσως αυτό έδειξε την υποχώρηση της Γερμανίας, μαζί με τον Άρη στις 27 μοίρες των Ιχθύων σε αντίθεση προς στον Ποσειδώνα. Ήταν η λάσπη που σταμάτησε την προέλαση.
Αρχικά όμως, η Ρωσία υπέστη καταστροφικές απώλειες, εκατομμύρια στρατιώτες σκοτώθηκαν και αιχμαλωτίστηκαν και ο γερμανικός στρατός βρισκόταν στις πύλες της Μόσχας μέχρι τον Δεκέμβριο. Μετά ήρθε ο χειμώνας. Η Ρωσία έριξε ανεκπαίδευτους άνδρες, σε μάχες, και με τεράστιες θυσίες και σημαντική υλική βοήθεια από τους Συμμάχους τελικά επικράτησε. Η Ρωσία έχασε 27 εκατομμύρια στρατιώτες και πολίτες κατά τη διάρκεια αυτού του πολέμου.

Ιστορικά, όσο αφορά την εισβολή στην Ουκρανία, ο ρωσικός στρατός ανέκαθεν υπερεκτιμούσε τις δυνατότητές του και υφίσταντο τεράστιες απώλειες. Λογικά, από τεχνικής άποψης ήταν αποτυχία. Τα τανκς κόλλησαν στη λάσπη και ρυμουλκήθηκαν από Ουκρανούς αγρότες. Η εισβολή έλαβε χώρα στις 4 π.μ. στις 24 Φεβρουαρίου 2022, καθώς η σύνοδος Αφροδίτης/Άρη/Πλούτωνα τριγώνιζαν στον Βόρειο Δεσμό στις 26 Ταύρου – στον Algol. Η καταστροφή ήταν καθοδόν. Η Ρωσία εισβάλλει στην Ουκρανία. 24 Φεβρουαρίου 2022 στις 5.00. Μια πολύ δυνατή ηλιακή έκλαμψη έχει προηγηθεί, με τον Άρη στον ωροσκόπο του χάρτη.


Είδαμε τι έχει συμβεί μέχρι στιγμής.
Δεν είμαι σίγουρη αν είναι δυνατόν να προβλέψουμε την έκβαση αυτής της επίθεσης, αλλά το ωροσκόπιο αυτό συνδέεται άμεσα. Η Αφροδίτη συνάντησε τον Πλούτωνα τον Δεκέμβριο του 2021 με την πρώτη να αυξάνει την ταχύτητα της μετά την ανάδρομη πορεία της. Ο Άρης έκανε το ίδιο όπου ενώθηκε με την Αφροδίτη, καθώς επανασυνδέθηκαν στον Αιγόκερω και μετά στον Υδροχόο. Όλος ο κόσμος ρωτούσε αν θα γίνει πόλεμος ή θα υπάρξει ειρήνη; Όταν οι δύο αυτοί πλανήτες ενώθηκαν με τον Πλούτωνα, είδαμε το ξεκίνημα αυτού του βάναυσου πόλεμου, ξεκινώντας έναν κύκλο μεγάλης ταλαιπωρίας: Ο Ερμής επίσης, μόλις είχε τότε ολοκληρώσει τον ανάδρομο κύκλο του, και αυτός και επέστρεψε στην 10μοίρα του Υδροχόου – το σημείο στο οποίο έγινε ανάδρομος στα μέσα Ιανουαρίου – όπου και πάλι σχημάτιζε ένα ακριβές τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Με άλλα λόγια, η αυξανόμενη απειλή, που αποφεύχθηκε τον Ιανουάριο, πραγματοποιήθηκε μέσα στον Φεβρουάριο, αφού είχε προηγηθεί η πολύ δυνατή ηλιακή έκλαμψη τότε. Ο Άρης, η Αφροδίτη, μετα μπαίνουν στον Υδροχόο, και οι δύο ενώνονται με τον Κρόνο. Αυτό σίγουρα εκφράζει το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του δυτικού κόσμου συσπειρώνεται προς βοήθεια της Ουκρανίας.
Ας πάμε πίσω στην ιστορία, όπου το ωροσκόπιο της Ρωσίας του 1991 δείχνει τον προοδευμένο Ήλιο – πρόεδρος Πούτιν – που τώρα είναι σε σύνοδο με τον Κρόνο στον Υδροχόο. (Είναι επίσης μια επιστροφή του Κρόνου για τη Ρωσία – 29 ½ χρόνια αργότερα). Επιπλέον, η διέλευση του Κρόνου συνδέεται τώρα με τον Dsc του 1991. Αυτό δείχνει ξεκάθαρα την τεράστια διεθνή πίεση προς τον Πούτιν. Αν κοιτάξουμε το ωροσκόπιο της ανεξαρτησίας της Ρωσίας του 1990, ο διελαυνων Κρόνος τετραγωνίζει, την αντίθεση Αφροδίτης- Πλούτωνα και ο προοδευμένος Ήλιος έρχεται σε αντίθεση με τον Κρόνο καθώς και το προοδευμένο IC είναι σε σύνοδο με τον Κρόνο! Αυτό σημαίνει ότι δεν πρόκειται να τελειώσει καλά για τον Πούτιν ή τη Ρωσία.
Η ιστορία επαναλαμβάνεται, γιατί στον χάρτη εισβολής, η σύνοδος Δια/Πωσειδωνα στους Ιχθεις εξαγωνιζαν τον Ουρανό, το οποίο δείχνει αρκετά πράγματα. Πρώτον, η εισβολή ξύπνησε τη συμπόνια παγκοσμίως, με πολλές χώρες να δείχνουν μεγάλη γενναιοδωρία προς την Ουκρανία και τα εκατομμύρια των προσφύγων της. Δεύτερον, εάν ο Ήλιος ή η Σελήνη (κυβερνά τον 7ο οίκο των εχθρών) με dispositor τον Δία αντιπροσώπευαν τον Πούτιν, τότε η δύναμή του θα διαλυόταν και η εισβολή θα αποτύγχανε. Ο Ήλιος συνεχίζει μέσω των Ιχθύων και στην συνέχεια ενώνεται με την σύνοδο Δία/Πωσειδωνα στους Ιχθύες – η πρώτη φορά που συνέβη αυτό μετά τον Κριμαϊκό Πόλεμο το 1856. Αυτός ο πόλεμος κατέληξε σε μια ταπεινωτική ήττα για τη Ρωσία με τη Συνθήκη του Παρισιού στις 30 Μαρτίου του ίδιου έτους. (Εδώ ο Δίας στις 21 των Ιχθύων εξαγωνιζε τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα στις 18 μοίρες των Ιχθύων – μια ακριβής επανάληψη του 2022).

Η Ρωσία έχει ιστορικό εισβολών που πήγαν στραβά. Μια παρόμοια καταστροφική εισβολή έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του Πρώτου Πολέμου της Τσετσενίας, ο οποίος ξεκίνησε στις 11 Δεκεμβρίου 1994. Παρά τα συντριπτικά πλεονεκτήματα σε ανθρώπινο δυναμικό και όπλα, η Ρωσία απέτυχε, έχασε χιλιάδες άνδρες και έπρεπε να συνάψει συνθήκη ειρήνης με τους Τσετσένους το 1997. Αργότερα ωστόσο, ο Πούτιν όταν ανέβηκε στην εξουσία και υπέταξε την Τσετσενία, εγκαθιστώντας μια κυβέρνηση-μαριονέτα στα ερείπια της πρωτεύουσάς της Γκρόζνυ.
Οι σχέσεις των Τσετσένων με την ρωσική κυβέρνηση της Μόσχας δεν υπήρξαν ποτέ αρμονικές, όμως η κατάσταση έγινε ανεξέλεγκτη μετά τη διάσπαση της Σοβιετικής Ένωσης το 1991. Τότε η τοπική κυβέρνηση επιδίωξε την πλήρη απόσχιση της Τσετσενίας από τη Ρωσία, πράγμα που η κεντρική κυβέρνηση απέρριψε για τρεις λόγους:
- Νομικά, η Τσετσενία αποτελούσε και πριν το 1991 τμήμα της Ρωσίας (Αυτόνομη ΣΣΔ υπαγόμενη στη ΣΣΔ της Ρωσίας), επομένως δεν είχε δικαίωμα πλήρους απόσχισης, όπως π.χ. η Ουκρανία ή η Λιθουανία, οι οποίες ήταν χωριστές Σοβιετικές Δημοκρατίες.
- Πολιτικά, πιθανή ανεξαρτησία της Τσετσενίας θα αποτελούσε παράδειγμα και για άλλες εθνότητες που ζουν στο ρωσικό νότο.
- Οικονομικά, η Τσετσενία είναι βασικός κόμβος στο δίκτυο μεταφοράς του ρωσικού πετρελαίου.
Η ίδια η ιστορία επαναλήφθηκε και στον Χειμερινό Πόλεμο με τη Φινλανδία, τον οποίο ξεκίνησε η Σοβιετική Ένωση στις 30 Νοεμβρίου 1939. Και πάλι οι ρωσικές δυνάμεις υποτίμησαν τον αντίπαλό τους και υπέστησαν τεράστιες απώλειες, αν και είχαν κάποια μετέπειτα επιτυχία ενώ και η Φινλανδία έπρεπε να εγκαταλείψει εδάφη. Ο Άρης ήταν στους Ιχθύς που ακριβώς τετραγώνιζε τον Ήλιο εκείνη τη στιγμή – που δεν ήταν και τόσο αποτελεσματικός. Αυτό επιβεβαίωσε τον Χίτλερ όσο και τη Δύση ότι ο σοβιετικός στρατός ήταν μια φτωχή μαχητική δύναμη. Η φήμη της Ρωσίας πληγώθηκε και η Σοβιετική Ένωση εκδιώχθηκε τότε από την Κοινωνία των Εθνών για αυτήν την εισβολή. Έχουν περάσει 84 χρόνια από τον Χειμερινό Πόλεμο και με την εισβολή στην Ουκρανία σήμερα, ο Ουρανός επέστρεψε για άλλη μια φορά στα μέσα του Ταύρου, ακριβώς απέναντι από το ωροσκόπιο της Ρωσικής επανάστασης, που έχει τον Ήλιο στις 14.58 και τον Ερμή στις 17.31 Σκορπιό αντίστοιχα.

Στο Αφγανιστάν το 1978 το αφγανικό κομμουνιστικό κόμμα ανέλαβε την εξουσία με ένα πραξικόπημα, προφανώς υποστηριζόμενο από τη Σοβιετική Ένωση, και γρήγορα αποξένωσε τον πληθυσμό μέσω της καταλστατικης του πολιτικής του. Φοβούμενος την ανατροπή της κυβέρνησής τους μαριονέτα, ο τότε πρόεδρος Μπρέζνιεφ διέταξε μια εισβολή, η οποία έλαβε χώρα στις 24 Δεκεμβρίου 1979 και η οποία χάλασε πολλά χριστουγεννιάτικα δείπνα στη Δύση. Στη συνέχεια υπήρξε μια αιματηρή εξέγερση που διήρκεσε εννέα χρόνια και έληξε με μια άδοξη σοβιετική υποχώρηση.
Όπως έμαθαν τόσο οι Βρετανοί όσο και οι Αμερικανοί, ότι το Αφγανιστάν είναι σαν σκαντζόχοιρος με δηλητηριώδη αγκάθια. Μια σύνοδος Άρη-Δία στην Παρθένο φαίνεται να ήταν το προσάναμμα για αυτήν την εισβολή, αλλά με τη Σελήνη στους Ιχθύς να αντιτίθεται στο τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, αυτό είχε ως αποτέλεσμα το συνηθισμένο χάος.
Η Πολωνία ομως νίκησε επίσης τη Ρωσία στον απόηχο της ρωσικής επανάστασης. Ελπίζοντας να αποκαταστήσει τα προ του 1772 σύνορά της, η Πολωνία προχώρησε ανατολικά και κατέλαβε το μεγαλύτερο μέρος της Λιθουανίας και της Λευκορωσίας, καθώς και μεγάλο μέρος της Δυτικής Ουκρανίας. Η Ρωσία απάντησε και οδήγησε τις πολωνικές δυνάμεις μέχρι τη Βαρσοβία, αλλά στη συνέχεια ηττήθηκαν αποφασιστικά στη Μάχη της Βαρσοβίας, που έλαβε χώρα από τις 12 – 25 Αυγούστου 1920, μετά την οποία έγινε συνθήκη ειρήνης. Αυτή η μάχη ξεκίνησε με τον Άρη ακριβώς με στον Ήλιο της Σοβιετικής Ένωσης και το τετράγωνο του Ποσειδώνα. Είναι σαφές ότι η Σοβιετική Ένωση δεν το ξέχασε αυτό, όταν το επόμενο σύμφωνο Ρίμπεντροπ-Μολότοφ υπογράφτηκε που διαχώριζε την Πολωνία το 1939, πήραν την εκδίκησή τους.
Ο Ρώσο-Ιαπωνικός Πόλεμος έλαβε χώρα μεταξύ 1904-1905. Η Ιαπωνία επιτέθηκε στον ρωσικό στόλο στις 9 Φεβρουαρίου 1904. Η Ρωσία υπέστη μια σειρά από συνολικές ήττες, οι οποίες υπονόμευσαν τη δύναμη του Τσάρου και οδήγησαν στην (αποτυχημένη) Ρωσική Επανάσταση του 1905. Ο Άρης στους Ιχθεις τετραγώνιζε τον Πλούτωνα στην αρχή αυτού του πολέμου, που είχε ως αποτέλεσμα την πλήρη εξόντωση του ρωσικού στόλου της Βαλτικής, ο οποίος είχε σταλεί για να εμπλακεί με την Ιαπωνία. 5000 Ρώσοι άνδρες χάθηκαν στον υδάτινο τάφο στις 27-28 Μαΐου 1905 με τη σύνοδο Σελήνης/Κρόνου στους Ιχθεις να τετραγωνίζει τον Πλουτωνα.
Η Ρωσία μπορεί να πέσει, για άλλη μια φορά στην ιστορια,αλλά σίγουρα είναι μια υπερδύναμη που δεν μπορείς να μην την υπολογίζεις. Είναι μια χώρα με τεράστιους πόρους. Ο έλεγχος όλων των πηγών πληροφοριών στη Ρωσία, που εδραιώθηκε κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης Πούτιν, διασφαλίζει το γεγονός ότι ο ρωσικός λαός στο σύνολό του έχει ελάχιστη γνώση για τις απώλειες που έχουν ήδη βιώσει.
Από οικονομικής άποψης, η Ρωσία έχει υποβληθεί σε συντριπτικές κυρώσεις από τότε που εισέβαλε στην Ουκρανία, αλλά επειδή η τιμή του πετρελαίου και του φυσικού αερίου έχουν εκτοξευθεί, τα έσοδα της Ρωσίας έχουν πράγματι αυξηθεί καθώς υποστήριξε και το νόμισμα της με χρυσό, ήταν μια λύση προσωρινή, με την Κίνα να δυσπιστεί στο να την ακολουθήσει. Αλλά μακροπρόθεσμα, αυτό θα είναι μια καταστροφή. Καθώς η Ρωσία πιέζει την Ευρώπη, η οποία εξαρτάται από τη Ρωσία για το 30% των ενεργειακών της αναγκών, η Ευρώπη δεν θα επιτρέψει ποτέ ξανά στον εαυτό της να βασίζεται στις ρωσικές προμήθειες. Οι αγωγοί της, επίσης, προς την Ευρώπη θα καταστούν περιττοί και άχρηστοι. Στις 18 Μαΐου 2022 η ΕΕ δημοσίευσε το σχέδιό της RepowerEU υπό το βλέμμα της ακριβής συνόδου Άρη/Ποσειδώνα στους Ιχθείς.


Αυτός ο χάρτης δείχνει την απόφαση της ΕΕ να μειώσει την εξάρτηση της από το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο, καθώς ο Ήλιος στον Ταύρο σχηματίζει ένα ισχυρό τρίγωνο προς τον Πλούτωνα, με τον Άρη/Ποσειδώνα να εξαγωνιζει και τους δύο πλανήτες. Σίγουρα αυτό που θα περιμένουμε είναι η μείωση της κατανάλωσης κατά το ήμισυ αν όχι εντελώς τα επόμενα χρόνια, με Κρόνο στους Ιχθείς, καθώς θα περιμένουμε την εμφάνιση νέων πηγών ενέργειας που θα το αντικαταστήσουν. Ο Κρόνος αυτή τη στιγμή βρίσκεται ακριβώς στον Dsc του Ρωσικού ωροσκοπίου, που δείχνει τη συντονισμένη αντίθεση της συμμαχίας της ΕΕ. Η Ρωσία δεν φαίνεται να γλιτώνει από τις συνόδους Πλούτωνα-Αφροδίτης, καθώς υπάρχουν παραλλαγές αυτής της όψης:
Πούτιν: Η Αφροδίτη ανατέλλει στον Σκορπιό (με τον προοδευμένο Δία να είναι ακριβώς αντίθετος προς στην εισβολή)
(25 Δεκεμβρίου 1991): με την Αφροδίτη στις 23 μοίρες και τον Πλούτωνα στις 22 του Σκορπιού στον 4ο οίκο
Ανεξαρτησία Ρωσίας: Αφροδίτη στις 15 του Ταύρου στον 8ο Οίκο απέναντι από τον Πλούτωνα στις 15μοιρες του Σκορπιού
Επανάσταση 1917: Η Αφροδίτη στις 0 του Αιγόκερω (σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό) απέναντι από τον Πλούτωνα στις 5 μοίρες του Καρκίνου.
ΕΣΣΔ (30 Δεκεμβρίου 1922: Η Αφροδίτη στις 28 μοίρες του Σκορπιού σε αντίθεση προς την Σελήνη στις 23 μοίρες του Ταύρου. (ημιτετράγωνο Πλούτωνα)
Χρησιμοποιώντας το ρωσικό ωροσκόπιο ανεξαρτησίας, η Αφροδίτη στον Ταύρο στον 8ο οίκο απέναντι από τον Πλούτωνα και ακριβώς το εξάγωνο με τον Δία στον Καρκίνο δείχνει την οικονομική κυριαρχία των Ρώσων ολιγαρχών, οι οποίοι έχουν μεταφέρει έξω, τον τεράστιο πλούτο της χώρας.
Ο χάρτης της RepowerEU με τον Ουρανό στις 15 μοίρες τού Ταύρου ακριβώς απέναντι από την Αφροδίτη στον χάρτη Ανεξαρτησίας του 1990, στις 15.08 μοίρες, με τον Ουρανό να επιστρέφει σε αυτό το σημείο, τώρα, από τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο του 2023. Αυτό μοιάζει με εκρηκτικό μηχανισμό που χτυπά τους ολιγαρχες με συνέπεια να έχουμε ένα σοκ στο χρηματοπιστωτικό σύστημα γενικότερα. Στη συνέχεια, ο Ουρανός σε αντίθεση προς στη σύνοδο Αφροδίτης-Πλούτωνα στον χάρτη του 1991, το 2023-2024, είναι η στιγμή που θα δούμε τις συνέπειες των κυρώσεων σε πραγματικό χρόνο, με την οικονομία της Ρωσίας θα καταρρέει.
Μετα τις συναντήσεις των ηγετών της ΕΕ με τον Ζελένσκι, το 2022 , η Ουκρανία κάνει αίτηση να γίνει μέλος της ΕΕ. Η Ουκρανία έχει στον χάρτη της μια σύνοδο του Δία/Ερμή/ Αφροδίτης στις 25-28 μοίρες του Λέοντα στον 7ο οίκο, με τον Ερμή και την Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία. Αυτή η σύνοδος υποδηλώνει τις φιλοδοξίες της Ουκρανίας να γίνει μέρος μιας μεγαλύτερης ένωσης. Το 2028 η προοδευτική Αφροδίτη θα είναι σε ακριβής σύνοδο με τον Ερμή-Δία και αυτή προφανώς θα μπορούσε να είναι η στιγμή που κατά πάσα πιθανότητα η Ουκρανία θα γίνει μέλος της ΕΕ κατά τα τέλη της δεκαετίας.
Η εισβολή του Πούτιν έχει ήδη ανοίξει πολλά μέτωπα. Η Ουκρανία θα στραφεί αμετάκλητα στη Δύση. Η επιθυμία του Πούτιν να αναγκάσει το ΝΑΤΟ να επιστρέψει από την Ανατολική Ευρώπη έχει σκληρύνει την αποφασιστικότητα του ΝΑΤΟ και η Φινλανδία και η Σουηδία θα προστεθούν στη συμμαχία, παρόλο τις αντιδράσεις της Τουρκίας. Οι εξαγωγές πετρελαίου και φυσικού αερίου προς την Ευρώπη, οι οποίες θα μπορούσαν να προσφέρουν ευημερία για παρα πολύ καιρό, θα περιοριστούν όμως σε σοβαρό βαθμό. Οι κυρώσεις θα γίνονται όλο και πιο σκληρές, απομακρύνοντας το όνειρο της γρήγορης τεχνολογικής προόδου. Δεκάδες χιλιάδες από τα πιο ταλαντούχα μυαλά της Ρωσίας έχουν ήδη φύγει. Η περιοχή βράζει επικίνδυνα, καθώς είναι πιθανό να υπάρξει μια επανάσταση που θα ξεκινήσει όταν η σύνοδος Κρόνου/Πωσειδωνα (διαλυτική σύνοδός) που θα φτάσει στον Κριό, κατα τα τέλη του 2025, θα είναι στο αποκορύφωμά της, μια διαδικασία που θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το 2027-8.
Ο Πούτιν ίσως τότε να μην υπάρχει καθώς ήδη το ωροσκόπιο του θα αρχίσει να πιέζεται και να δοκιμάζεται σκληρά, αν οχι και η ίδια η Ρωσία. Αυτό ομως θα μπορούσε να εξελιχθεί και σε ένα παγκόσμιο πόλεμο η’ κάτι άλλο, γιατί η πτώση του δεν θα είναι εύκολη και μπορεί να συμπαρασύρει τα πάντα. Όλα είναι σε εξέλιξη..