ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΗΣ ΙΣΧΥΡΗΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗΣ ΕΚΛΕΙΨΗΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

στις

Η τελική έκλειψη σε αυτη την μνημειώδη σειρά εκλειψεων, Ταύρου-Σκορπιού κορυφώθηκε στις 28 Οκτωβρίου, ολοκληρώνοντας ένα βαθύ πέρασμα, δύο ετών αλλαγής. Οι εκλείψεις επιταχύνουν το πεπρωμένο, εξυπηρετώντας κομβικά σημεία καμπής. Αυτή η σεληνιακή έκλειψη στον σταθερό Ταύρο φέρνει αποκαλύψεις γύρω από την ασφάλεια, τους πόρους και την ενσάρκωση. Από την πρώτη έκλειψη στον Ταύρο, τον Νοέμβριο του 2021, έχουμε ανακαλύψει τους βασικούς μας φόβους και πόθους. Τώρα, στο τέλος του ταξιδιού, ενσωματώνουμε τη σοφία που αποκτήθηκε σχετικά με την αξιοσύνη.

Με την διαχείριση της επιθυμίας, χωρίς προσκόλληση ή υπερβολική απόλαυση, καλλιεργούμε αληθινή αφθονία. Σκεφτείτε τι κύματα απληστίας ή έλλειψης, προκαλεί αυτή η έκλειψη και, στη συνέχεια, απαντήστε με συμπόνια για τον εαυτό σας και τους άλλους. Όταν ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες της συλλογικότητας παράλληλα με τις δικές μας, οι πόροι πολλαπλασιάζονται. Ηγηθείτε με ευγνωμοσύνη, μοιραστείτε ευλογίες και αναπαυθείτε στη γνώση – υπάρχουν αρκετά.

Οι σεληνιακές εκλείψεις ανοίγουν τις συναισθηματικές πύλες, με σκοπό να απελευθερώσουμε ξεπερασμένα σχεσιακά μοτίβα ή ιστορίες σχετικά με τις προμήθειες και την ευχαρίστηση. Η Σελήνη βρίσκει την εξυψωμένη έκφραση στον Ταύρο, οπότε η αντιμετώπιση των φόβων είναι έντονα εξαγνιστική. Επιτρέψτε στα συναισθήματα να κινούνται απο μεσα προς τα έξω. Εμπιστευτειτε τα σκαμπανευμασματα των φυσικών παλιρροιών – την άνοδο και την πτώση της ασφάλειας, την άμπωτη. Μέσω της πίστης, το σύμπαν εξακολουθεί να μάς τρέφει ακριβώς όπως χρειαζόμαστε, όταν το χρειαζόμαστε.

Αυτή η έκλειψη σηματοδοτεί το κεφάλι του δράκου, τον Βόρειο Δεσμό. Εξισορροπήστε, το επείγον με την υπομονή. Αποφύγετε την ανησυχία ή τον εξαναγκασμό. Αντ ‘αυτού, βρείτε χρόνο για να ενημερωσετε το ημερολόγιο σας, και για ενσωμάτωση. Ενισχύστε τον οργανισμό σας με άφθονη ενυδάτωση, θρέψη και ξεκούραση. ΟΙ αισθητηριακές απολαύσεις αρκούνται σε απλές ανάγκες – ζεστό ήλιο, καταφύγιο στην μουσική, καλλιτεχνικες ασχολίες, περισσοτερες γλυκες γεύσεις και απλες απολαύσεις.

Με τον Άρη στον Σκορπιό, οι επιθυμίες οξύνονται,βρίσκονται στο επίκεντρο. Απορρίψτε ομως τις επιφανειακές ή αντιδραστικές επιδιώξεις για παθιασμένες προτεραιότητες αλλα προσπαθειστε να ειναι ευθυγραμμισμένες με την ψυχή. Χρησιμοποιήστε τα διεισδυτικά ένστικτα του Άρη για να αντιμετωπίσετε τους ενδόμυχους φόβους που εξακολουθούν να περιορίζουν την αξιοσύνη. Στη συνέχεια, τιθασεύστε τη θεϊκή θέληση για να εκδηλώσετε αποφασιστική αποδοχή του εαυτού σας.

Ο Άρης στον Σκορπιό, είναι ασυγκράτητος από επιπολαιότητες, οδηγώντας προς την αυθεντικότητα του πυρήνα. Το μυθικό σύμβολό του είναι ο φοίνικας, που επιστρέφει με τόλμη από τις στάχτες στην πλήρη δόξα. Ατενίστε ακλόνητα τις προσωπικές σας φλόγες τώρα, και μετά αναδυθείτε ανανεωμένοι στην αγάπη για τον εαυτό σας. Από αυτόν τον χώρο της ολότητας, μοιράσου ελεύθερα τα δώρα.

Αυτή η τελική έκλειψη σε έναν διετή κύκλο μετασχηματισμού Ταύρου-Σκορπιού παρέχει προοπτική από τον Νοέμβριο του 2021. Διαβάστε παλιά περιοδικά, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και κείμενα. Τιμήστε κάθε στροφή του ταξιδιού, που μας διαμορφώνει. Σε αυτό το αποκορύφωμα μεταξύ των κόσμων, εκφράστε ευγνωμοσύνη – για τα μπουμπούκια που δεν άνθισαν και τους καρπούς που συγκομίστηκαν. Η αλλαγή των εποχών διδάσκει την παροδικότητα. Η πνευματική ανάπτυξη είναι ατελείωτη. Αναπαυόμαστε στη χάρη της έκλειψης, μεταμορφωμένοι.

Η Ηλιακή Έκλειψη στον Ταύρο στις 25 Οκτωβρίου 2022 ξεκίνησε αυτό το φινάλε, προκαλώντας θέματα απληστίας έναντι γείωσης. Τώρα φέρνει επίλυση. Οι εκλείψεις αποκαλύπτουν πού κρύβουμε την αλήθεια για τις επιθυμίες. Διεκδικώντας θαρραλέα τις αυθεντικές μας ανάγκες και απελευθερώνοντας την έλλειψη συνείδησης, οι πόροι ρέουν φυσικά. Η άφοβη αντιμετώπιση της σκιάς, επιτρέπει την ενσάρκωση του φωτός. Πολυτέλεια στις αισθήσεις, την ομορφιά και τη γενναιοδωρία της φύσης. Όταν εκτιμούμε το ήδη παρόν, ο φόβος μετατρέπεται σε αρκετότητα.

Οι σεληνιακές εκλείψεις ανοίγουν συναισθηματικές πύλες για την αποβολή ξεπερασμένων σχέσεων ή ιστοριών, για ευχαρίστηση. Αυτή η έκλειψη ενεργοποιεί το κεφάλι του δράκου, υποδεικνύοντας μια κορύφωση στις επιθυμίες. Η υπομονή, επιτρέπει τη ροή. Η σωματική και συναισθηματική ευαισθησία μπορεί να αυξηθεί. Δώστε ρυθμό στον εαυτό σας. Αφιερώστε χρόνο για ημερολόγιο, χόμπι, καλό φαγητό και ξεκούραση. Επιβεβαιώστε ότι έχετε πάντα χρόνο γι αυτο.

Η ενεργοποίηση του Πλούτωνα και του Κρόνου από τον Άρη προωθεί την αποφασιστικότητα να καθαρίσει τους περιορισμούς, περιοριζοντας τη στασιμότητα. Αλλά αποφύγετε τη σκληρότητα. Με συμπόνια και θάρρος, δημιουργήστε αμοιβαίες ενδυναμωτικές σχέσεις και αυτοαποδοχή. Φροντίστε το σώμα, το μυαλό και την ψυχή. Καλλιεργήστε την ακινησία παράλληλα με τη θέληση. Η αντίθεση του Άρη με τον Δία θα μπορούσε να μεγεθύνει τις διαφωνίες, οπότε μιλήστε με σοφία και όχι αντιδραστικότητα. Βρείτε ενότητα μέσα από τις αντιθέσεις.

Ο Ήλιος ενώνενεται με τον διαισθητικό Ερμή, εμπνέοντας δημιουργικές λύσεις. Ο Άρης με τον Ερμή μπορεί να ενθαρρύνει τη μαχητικότητα, αλλά αν εφαρμοστεί με σύνεση, διαλύει τα ψέματα. Επικοινωνήστε αυθεντικά. Μυστικά προκύπτουν κάτω από τις ακτίνες του Σκορπιού, αλλά η αποκάλυψη οδηγεί στην απελευθέρωση. Η σοφία της Αφροδίτης μετριάζει τις κρίσεις, καταπραΰνει τα ξεφτισμένα συναισθήματα με ομορφιά, ευχαρίστηση και καλλιτεχνία. Ο Ποσειδώνας μπορεί ακόμα να κρύβει τη διαύγεια, αλλά η ήπια προσπάθεια αποκαλύπτει την κατανόηση.

Το Sabian Symbol μιας γέφυρας χτισμένης πάνω από ένα ψηλό στενό φαράγγι μιλάει για αυτή την έκλειψη, διευκολύνοντας το πέρασμα σε νέα σταθερότητα πέρα από το φαράγγι της σκιάς. Με επιμέλεια και φροντίδα, κατασκευάζουμε συνδέσεις σε όλες τις αποστάσεις. Αλλά η ανυπομονησία οδηγεί σε επικίνδυνες συντομεύσεις, οπότε επιτρέψτε το σωστό χρονοδιάγραμμα. Φοβόμαστε το επικίνδυνο άγνωστο.

Η πανσέληνος στον γήινο Ταύρο κορυφώνεται στο γόνιμο σκοτάδι της εποχής του Σκορπιού. Ενώ οι σκιές κάνουν τα μαγικά τους στα παρασκήνια, μαζέψτε το φως της κοινότητας. Τιμήστε τους κύκλους κομποστοποίησης και αναγέννησης. Η απώλεια κάνει χώρο για την ανανέωση να ξεχυθεί ένδοξα, μεταμορφωμένη. Ο θάνατος ακολουθείται πάντα από αναγέννηση.

Οι ροές γύρω από την ασφάλεια και τη σταθερότητα τείνουν κάποιους να προσκολλώνται απεγνωσμένα στο status quo. Αλλά η ακαμψία γεννά στασιμότητα σε ταχέως μεταβαλλόμενα νερά. Ρέει ανθεκτικά σαν ιτιά. Παραμείνετε ανοιχτοί στην κυκλοφορία της ανταλλαγής μεταξύ εαυτού και κόσμου. Οι αμοιβαία θρεπτικές σχέσεις, οι πόροι και η ευχαρίστηση γεμίζουν κούφιες ανάγκες υπερωρίες. Αλλά ο εξαναγκασμός κορεσμού γεννά αποσύνδεση. Επιτρέψτε τον θεϊκό συγχρονισμό, εμπιστευτείτε το αόρατο έργο της έκλειψης.

Ενσωματώστε αυτό το απόσπασμα με στοργική παρουσία – για εμπειρίες ευπρόσδεκτες και καθολικά συγχρονισμένες. Η έκφραση μετατοπίζεται κάθε κύκλο έκλειψης, αλλά η σοφή καρδιά αντιλαμβάνεται την ενότητα, όχι την αντίθεση, στον πυρήνα της ζωής. Εξισορροπώντας την ακινησία και τη δράση, τη λογική και τη διαίσθηση, περπατάμε φωτισμένοι στην άκρη της σκιάς, ο φόβος αντικαθίσταται από την πίστη. Αυτή η ισχυρή πύλη αλλάζει τα πεπρωμένα, αλλά εσείς επιλέγετε πώς να περπατήσετε το μονοπάτι μπροστά σας – με συστολή ή θάρρος, ακαμψία ή ροή. Είθε η έκλειψη του Ταύρου να ξεκινήσει τη χειραφέτησή σας από όλα όσα περιορίζουν τη λαμπρότητα του πνεύματός σας. Είστε έτοιμοι για αυτό.

Απάντηση