ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ Η ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ 11:11

στις

Άρχισα να βιώνω αυτό το μάλλον περίεργο περιστατικό όταν ήμουν σαράντα χρονών, αρχικά σκέφτηκα ότι ήταν συμπτώσεις, στεκόμουν με την πλάτη μου σε ένα ψηφιακό ρολόι και κάτι με έκανε να γυρίσω και να παρατηρήσω ότι η ώρα θα ήταν 11:11 . Αυτά τα περιστατικά εντατικοποιήθηκαν από τα δωμάτια ξενοδοχείων με τον αριθμό 1111 και στον όροφο 11. Άρχισα να παρατηρώ αυτά τα ψηφία σε υπολογιστές, φούρνους μικροκυμάτων, αυτοκίνητα, έγγραφα κλπ. Αποφάσισα να γράψω γι ‘αυτό στην ιστοσελίδα μου. Ήμουν αμέσως κατακλυσμένος από εκατοντάδες ηλεκτρονικά μηνύματα από όλο τον κόσμο. Τα άτομα αυτά μου έλεγαν τις δικές τους ιστορίες για το 11:11, σχεδόν πάντα λέγοντας “σκέφτηκα ότι αυτό μόνο σε μένα συνέβη”. Είναι δύσκολο για μένα να αποκρυπτογραφήσω τι είναι αυτό, αλλά η διαίσθησή μου μου λέει ότι είναι θετικό.

Ρωτήθηκα πολλές φορές για τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 στη Νέα Υόρκη και στην Ουάσινγκτον. Οι άνθρωποι με ρωτούν πώς μπορώ να ισχυριστώ ότι η 11η Σεπτεμβρίου είναι θετική όταν υπήρχαν τόσα πολλά θύματα σε αυτές τις επιθέσεις;

Η απάντησή μου είναι ότι οι επιθέσεις αυτές θα ήταν πολύ χειρότερες εάν οι τρομοκράτες είχαν χρησιμοποιήσει ένα βρώμικο πυρηνικό όπλο με τη μορφή μιας βαλβίδας-βαλίτσας που θα μπορούσε να τοποθετηθεί οπουδήποτε στη Νέα Υόρκη, στο Λος Άντζελες, στο Λονδίνο ή σε οποιαδήποτε άλλη πόλη με έντονη πληθυσμιακή πυκνότητα. Αν συνέβαινε αυτό, οι συνέπειες θα ήταν πολύ πιο καταστροφικές. Πιστεύω ότι εκείνοι που πέθαναν στις 11 Σεπτεμβρίου δεν πέθαναν μάταια.

Αυτή ήταν μια τεράστια αφύπνιση προς τον κόσμο που μας υπενθυμίζει ότι η τεχνογνωσία να βρεθεί μια τέτοια βόμβα είναι ήδη εκεί έξω. Περιττό να πούμε ότι μια τέτοια έκρηξη θα είχε σκοτώσει πάνω από 100.000 ανθρώπους και θα ακτινοβολήσει μια περιοχή εκατοντάδων τετραγωνικών μιλίων με θανατηφόρα ραδιενέργεια που θα παρέμεινε εκεί για χρόνια. Θυμάστε το Τσερνομπίλ, τώρα πόλη-φάντασμα;

Όταν βλέπω τον αριθμό 1111 προσεύχομαι για άρρωστα παιδιά και παγκόσμια ειρήνη, η προσευχή διαρκεί μια στιγμή αλλά είναι πολύ ισχυρή. Παρακαλώ αν μπορείτε να κάνετε το ίδιο πιστεύω ότι βοηθά!

Πιστεύω ότι οι άνθρωποι που έχουν συνεχή επαφή με τα φαινόμενα του 1111 έχουν κάποιο είδος θετικής αποστολής για να επιτύχουν. Είναι ακόμα ένα μυστήριο για μένα τι πρέπει να κάνουμε όλοι ή γιατί όλοι συγκεντρωνόμαστε και συνδεόμαστε μαζί, αλλά είναι πολύ πραγματικό και απτό, νιώθω ότι είναι πάρα πολύ θετικό, σχεδόν όπως υπάρχει μια νοητή οντότητα στέλνοντας μας αυτές τις φυσικές και οπτικές ενδείξεις από το σύμπαν. Σε μένα, ενεργοποιεί τη δύναμη της προσευχής, της αγάπης και της αποφασιστικότητας σε μερικούς πως βοηθούν τον κόσμο. Κάποια μέρα υποψιάζομαι ότι θα βρούμε το πραγματικό νόημα πίσω από αυτό το αινιγματικό φαινόμενο. Θα μπορούσε να αρχίσει να συμβαίνει και σε σας μετά την ανάγνωση της ιστοσελίδας μου.

Η θεωρία των Χορδών λέγεται ότι είναι η θεωρία των πάντων. Είναι ένας τρόπος να περιγράψουμε κάθε δύναμη και ύλη ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλο ή μικρό ή αδύναμο ή ισχυρό είναι. Υπάρχουν μερικά 11 που έχουν βρεθεί στη θεωρία χορδών.

Θεωρώ ότι αυτό είναι ενδιαφέρον, αφού αυτή η θεωρία υποτίθεται ότι εξηγεί το σύμπαν! Τα πρώτα έντεκα που παρατηρήσαμε είναι ότι η θεωρία χορδών πρέπει να έχει 11 παράλληλα σύμπαντα (που συζητήθηκαν στην αρχή του άρθρου “11.11”) και χωρίς να συμπεριληφθούν αυτά τα σύμπαντα, η θεωρία δεν λειτουργεί.

Η έρευνα γύρω από τη θεωρία χορδών αποσκοπεί στην εξαγωγή μιας θεωρίας των πάντων. Είναι προς το παρόν η μόνη αξιόπιστη θεωρία κβαντικής βαρύτητας, η οποία μπορεί εξίσου καλά να περιγράψει και τις ηλεκτρομαγνητικές και τις άλλες θεμελιώδεις αλληλεπιδράσεις. Στη θεωρία υπερχορδών περιλαμβάνονται και τα φερμιόνια, οι θεμελιώδεις δομικοί λίθοι της ύλης. Δεν είναι, πάντως, ακόμη γνωστό αν η θεωρία υπερχορδών είναι η ακριβής θεωρία του σύμπαντος, ούτε τα περιθώρια των τιμών των φυσικών σταθερών που προβλέπει.

Το γεγονός ότι ο κόσμος είναι τρισδιάστατος έρχεται εκ πρώτης όψεος σε αντίθεση με τις 10 διαστάσεις της θεωρίας. Οι πιθανές απαντήσεις σ’αυτό το παράδοξο είναι δύο: Μία πιθανή απάντηση είναι ότι οι υπόλοιπες 7 διαστάσεις είναι τόσο μικρές ώστε δεν είναι δυνατό να παρατηρηθούν. Στην 6-διάστατη περίπτωση αναφέρονται οι υπερχώροι Calabi-Yau. Στις 7 διαστάσεις αναφέρονται οι χώροι πολλαπλότητας G2. Η δεύτερη πιθανή απάντηση λύση είναι ότι είμαστε δεσμευμένοι σε μία υπερ-μεμβράνη του πλήρους σύμπαντος τεσσάρων χωροχρονικών διαστάσεων. Η λύση αυτή είναι γνωστή ως brane-world theory. [1][2] Ορισμένες εκδοχές αυτής της θεωρίας οδηγούν σε προβλέψεις που θα μπορέσουν να ελεγχθούν από πειραματικές μετρήσεις κβαντικής βαρύτητας που θα γίνουν στον επιταχυντή LHC του διεθνούς ερευνητικού κέντρου CERN της Γενεύης, ο οποίος έχει ήδη αρχίσει τη λειτουργία του.

Υπάρχουν 2 κύριες θεωρίες χορδών, η μποζονική θεωρία χορδών σε 26 διαστάσεις και η Υπερσυμμετρική Θεωρία Χορδών σε 10 διαστάσεις. Σήμερα, ο όρος θεωρία χορδών αναφέρεται στην Υπερσυμμετρική θεωρία χορδών ή Θεωρία Υπερχορδών. Μια σημαντική ερευνητική ανακάλυψη που έγινε στη δεκαετία του 1990 ήταν το ότι οι διάφορες θεωρίες υπερχορδών μπορούν να προκύψουν σαν οριακές περιπτώσεις από μια σχετικά άγνωστη 11-διάστατη θεωρία που ονομάστηκε Θεωρία-Μ (M-Theory).[3]

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%98%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%AF%CE%B1_%CF%87%CE%BF%CF%81%CE%B4%CF%8E%CE%BD

Το δεύτερο είναι ότι ο Brian Greene έχει 11 γράμματα στο όνομά του. Για όσους από εσάς δεν γνωρίζετε, είναι φυσικός και ο συγγραφέας του The Elegant Universe, το οποίο είναι ένα βιβλίο που εξηγεί τη θεωρία χορδών. Ένα άλλο ενδιαφέρον εύρημα είναι ότι ο Isaac Newton (που οι ιδέες ξεκίνησαν από τη θεωρία χορδών πολλά χρόνια αργότερα) έχει 11 γράμματα στο όνομά του καθώς και του John Schwarz. Ο Schwarz ήταν ένας από τους δύο άντρες που επεξεργάστηκαν τις ανωμαλίες στη θεωρία. Επιπλέον, 1 άτομο + 1 άτομο = 2 άτομα = ισότητα.

Επίσης, οι δύο ο ένας δίπλα στον άλλον είναι 11. Οι δύο άνδρες έπρεπε να βρουν τον ίδιο αριθμό (496) και στις δύο πλευρές της εξίσωσης για να επεξεργαστούν οι ανωμαλίες, έτσι ώστε η εξίσωση έπρεπε να έχει ισότητα! Υπήρχαν δύο αντίστοιχες πλευρές στην εξίσωση καθώς επίσης τελικά πήραν 496 και στις δύο πλευρές. Έτσι, η ισότητα ισχύει και για την εξίσωση 1 + 1 = 2

Εδώ είναι κάτι περισσότερο από την παραφυσική ή την αριθμολογία – κάτι πολύ θεμελιώδες για την επιστημονική και μαθηματική φύση του σύμπαντος, που περιλαμβάνει την ενιαία αριθμητική.

(α): 11 = 3, σε δυαδική αριθμητική. 3 είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της Τριάδας και επίσης ο Ινδουισμός.

(β): 1 αρσενικό + 1 θηλυκό χρειάζονται για την παραγωγή 1 παιδιού. Ergo, 1 + 1 = 3, στην αναπαραγωγή.

(γ): Το οικοδομικό τετράγωνο κάθε ύπαρξης από την “μεγάλη έκρηξη” είναι το υδρογόνο, το οποίο μέσω της πυρηνικής σύντηξης έχει παράγει όλα τα άλλα άτομα που είναι γνωστά στην ανθρωπότητα. Το υδρογόνο είναι ένα άλλο 11, ομάδα 1, περίοδος 1, δύο διαφορετικού τύπου.

(δ): Το Γιν και το Γιανγκ είναι επίσης 11 – δύο αντίθετα, αντανακλώντας τη δυαδικότητα του σύμπαντος στις ανατολικές θρησκείες και τη σύγχρονη τεχνολογία υπολογιστών.

(ε): Το επόμενο έτος, το 1ο αι. είναι το έτος 1 Μ.Χ – ένα άλλο 11, δεδομένου ότι το σύγχρονο ημερολόγιο δεν έχει έτος 0, γι ‘αυτό ξεκίνησε επίσημα ο 21ος αιώνας την 1η Ιανουαρίου 2001.

(στ): Και τελικά υπάρχει η παραδοξότητα του αριθμού 10, που ιστορικά εξελίχθηκε από την καταμέτρηση στα δάχτυλά μας. Το παράδοξο είναι ότι 10 = 1010 στην δυαδική αριθμητική – 10:10. Ωστόσο, εάν μετράτε τα δάχτυλα στα χέρια σας σε ενοποιημένη αριθμητική – όχι σε μηδενικά – τότε 10 δάχτυλα, στα ενοποιημένα μαθηματικά, = 11111111111 – ΑΚΡΙΒΩΣ 11

Η έρευνά μας στις 11 Σεπτεμβρίου στην ιστορία αυτή αποκάλυψε πολλές ανωμαλίες και ίσως ένα σημαντικό προφητικό σημάδι. Η πιο εντυπωσιακή ανακάλυψη ήταν ένα βιβλίο που γράφτηκε το 1981, 20 χρόνια πριν από τις επιθέσεις του 2001, που ονομάζεται “Η Γέννηση του Χριστού επανυπολογίζεται”. Ο συγγραφέας, ο Δρ Ernest L. Martin, ισχυρίζεται ότι είχε υπολογίσει την ακριβή ημερομηνία της γέννησης του Ιησού Χριστού βάσει των ουράνιων γραφημάτων για εκείνη την εποχή. Η ημερομηνία της γέννησης του Χριστού, που βασίζεται στο περίφημο Αστέρι της Βηθλεέμ, υπολογίζεται να είναι η 11η Σεπτεμβρίου, 3 π.μ .. Οι διαπιστώσεις του Δρ. Μάρτιν έχουν γίνει αποδεκτές από πολλούς μελετητές, θεολόγους, ιστορικούς και αστρονόμους. Σημειώνουμε επίσης ότι ο Ιησούς Χριστός έχει 11 γράμματα. Οι σταυροί που βρέθηκαν να στέκονται στα ερείπια του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου και η κυριαρχία του αριθμού 11 στα γεγονότα της 9-11, κάνουν αυτόν τον συνδυασμό ακόμα πιο μυστηριώδη.

Υπάρχει ένα άλλο σημαντικό θρησκευτικό γεγονός που συμβαίνει περίπου 2000 χρόνια αργότερα στις 11 Σεπτεμβρίου 1999. Σύμφωνα με τις Εβραϊκές Γραφές, στις 11 Σεπτεμβρίου 1999 ήταν η 6000η επέτειος της δημιουργίας του Αδάμ και το έτος 1 στο εβραϊκό ημερολόγιο.

Η πλειοψηφία των ηλεκτρονικών υπολογιστών χρησιμοποιούν σήμερα τη δυαδική κωδικοποίηση, αλλά τι είναι αυτό;

Σκεφτείτε ένα διακόπτη on / off όπου 0 = off και 1 = on. Αυτοί οι κώδικες συνδέονται μεταξύ τους με γράμματα και στη συνέχεια με λέξεις που συνθέτουν μια φράση. Με τη σειρά του αυτό επιταχύνεται μέσα στον υπολογιστή σας. Έχει γίνει μια ηλεκτρονική γλώσσα – μια μορφή επικοινωνίας που μπορεί να διασχίσει πολλά εμπόδια, όπως η ίδια η γλώσσα. Όχι μόνο αυτό, αλλά μπορεί να εφαρμοστεί σε τόσα πολλά πράγματα που μερικά από αυτά δεν έχουν ακόμη ανακαλυφθεί ή εχουμε σκεφτεί. Δεν είναι μια νέα έννοια. Νομίζω ότι ξεκίνησε με ένα κομμάτι κορδόνι και ένα κόμπο και έπειτα ένα κομμάτι κορδόνι και μερικούς κόμπους, πριν από χιλιάδες χρόνια. Σε όλη την ιστορία του ανθρώπου που έχει εξελιχθεί και αναπτυχθεί, για παράδειγμα, ο Abacus, ένας πιο εξελιγμένος και αποτελεσματικά απλός «υπολογιστής». Όλοι στον κόσμο σήμερα βασίζονται και επηρεάζονται από αυτήν την ηλεκτρονική γλώσσα. Στις σφαίρες του 11:11 ίσως μπορεί να θεωρηθεί ως η επικοινωνία μεταξύ δύο ανθρώπων (ή του υπολογιστή τους) για το τι είναι ο ανθρώπινος εγκέφαλος, αλλά ένας υπολογιστής στη θέση ‘on’. Μέσα από την επικοινωνία μαθαίνουμε να εκτιμούμε και να σεβόμαστε τις αξίες, τα έθιμα και τις πεποιθήσεις του άλλου – αυτό πρέπει να είναι καλό – και όλα αυτά από ένα κόμπο και ένα κομμάτι χορδών χιλιάδες χρόνια πριν!

Το αίνιγμα του 11:11 βρίσκεται εδώ για λίγο καιρό και έχει επηρεάσει τη ζωή πολλών χιλιάδων ανθρώπων. Είναι πραγματικά ένα φαινόμενο, ή είναι τα εσωτερικά ρολόγια του σώματος που παίζουν κόλπα πάνω μας; Για πολλούς ανθρώπους που βλέπουν τα 11s σε τέτοια αφθονία τους καθιστά βέβαιο ότι αυτό ξεπερνά τα πεδία της σύμπτωσης. Εάν αυτό είναι ένα μήνυμα τότε τέσσερις θα είναι το πιο αισθητό όλων των αριθμών που εμφανίζονται σε ένα ψηφιακό ρολόι. Το κύριο ερώτημα είναι τι μπορεί να συλλεχθεί από αυτό το «μήνυμα».

Στο βιβλίο του Colin Wilson, The Occult, η συζήτησή του για τους Πυθαγορείους (τους πρώτους αριθμολόγους), παίρνουμε την πρώτη αψίδα ενός σημείου εκκίνησης: “Η δημιουργία ξεκινάει με την« θεία καθαρή ενότητα », νούμερο ένα, και στη συνέχεια αναπτύσσεται στα« ιερά τέσσερα » , και τα πρώτα τέσσερα ψηφία φτιάχνουν δέκα, τον ιερό αριθμό από τον οποίο προέρχονται όλα τα άλλα “(σελ. 251). Ένα και ένα είναι επίσης η αρχή της καμπύλης Fibonacci, ένα παγκόσμιο μοτίβο της φύσης που βρίσκεται σε όλα, από όστρακα σε σπείρες γαλαξιών.

Εάν πολλαπλασιάζετε το 1111 με 1111 παίρνετε 1234321, που αντιπροσωπεύει μια πυραμίδα, και ο αριθμός 11 είναι ένας ιερός αριθμός της πυραμίδας με τις αναλογίες της μεγάλης πυραμίδας να είναι 7:11. Έντεκα είναι επίσης ένας αριθμός αρμονικός με Pi. Επομένως, φαίνεται ότι ο αριθμός έντεκα είναι κεντρικής σημασίας για την κατανόηση της μαθηματικής υποδομής του σύμπαντος. Αυτή η άφθονη εμφάνιση των 11:11 στα ρολόγια φαίνεται ότι είναι η ώρα να σκεφτείτε αντισυμβατικά και να αφήσετε το μυαλό σας να τεντωθεί έξω από τη ζώνη άνεσης.

Το 11: 11 δεν σας επιτρέπει να ξεχάσετε τα μεγαλύτερα ερωτήματα επειδή πάντα αναδύονται πίσω στην πραγματικότητά σας, ενεργώντας ως καταλύτης για να αποσπάσουμε τη συνείδησή μας μακριά από το πανέμορφο και το θείο σε κάτι πολύ πιο προκλητικό.

Με τη δική μου αντανακλαστική κατανόηση αυτού του φαινομένου νομίζω ότι σημαίνει την ανάγκη εξεύρεσης ισορροπίας στη ζωή και να αποφύγουμε να είμαστε υπερβολικά βολεψάκηδες στην επιπολαιότητα της εταιρικής / καταναλωτικής κοινωνίας μας. Η 11η Σεπτεμβρίου δημιούργησε το μίασμα του κακού και έχει συνδέσει τον αριθμό 11 με πολλή αρνητικότητα. Αυτό, για μένα, είναι άστοχο, καθώς η επιλογή ημερομηνίας από τον Μπιν Λάντεν είναι πιθανώς ένα σκληρό αστείο που αντανακλά στον αμερικανικό αριθμό έκτακτης ανάγκης. Το 11:11 φαίνεται να είναι η επιλογή πριν από τον άνθρωπο. Είτε συνειδητοποιούμε ότι 1 Μουσουλμάνος είναι ουσιαστικά ο ίδιος με 1 Εβραίο, 1 Χριστιανό ή 1 Βουδιστή, ώστε να μπορούμε είτε να ζήσουμε δίπλα δίπλα σε αρμονία είτε να επικεντρωθούμε στις μικρές διαφορές μεταξύ μας και να το χρησιμοποιήσουμε ως δικαιολογία για σύγκρουση.

Η αισιοδοξία ή η απαισιοδοξία είναι η επιλογή που έχουμε μπροστά μας. Πρόσφατα απέκτησα ένα μικρό σκωτσέζικο νησί The Lamb. Αυτό που με εξέπληξε είναι ότι το Firth περιέχει αρκετά μικρά νησιά, τα πιο σημαντικά από τα οποία είναι τα Bass Rock, Cramond, Craigleith, Eyebroughy, Fidra, Inchcolm, Inchgarvie, Inchkeith, Inchmickery, Lamb που ειναι, 11 νησιά!

Η ατελείωτη επανάληψη των ωρών 11:11, 11:01, 11:10, 10:01, 10:11, 10:10, 1:01, 1:11 αντιπροσωπεύει μια θετική σύνδεση και μια πύλη στα μυστήρια του σύμπαντος και πέρα από αυτο. Μια πυροδότηση της μνήμης.

Για πολλά χρόνια οι αριθμοί 11:11 εμφανίζονται μυστηριωδώς σε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Συχνά εμφανίζονται σε ψηφιακά ρολόγια, οι εμφανίσεις των 11:11 τείνουν να εμφανίζονται σε περιόδους αυξημένης συνειδητοποίησης, οι οποίες έχουν ισχυρότερη επίδραση στους εμπλεκόμενους. Αυτό προκαλεί την επανενεργοποίηση των κυψελοειδών μνήμης. Υπάρχει και γίνεται ένα βαθύ ανακάτεμα μέσα, ένας υπαινιγμός για κάτι που ξεχάσαμε πριν πολύ καιρό. Η εμφάνιση του 11:11 είναι επίσης μια ισχυρή επιβεβαίωση ότι είμαστε στο σωστό δρόμο, ευθυγραμμισμένοι με την υψηλότερη Αλήθεια μας. Καθ ‘όλη τη διάρκεια των τελευταίων ετών, συνάντησα προσωπικά χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο οι οποίοι, έχουν βιώσει επανειλημμένες εμφανίσεις του 11:11. Όλοι θέλουν να μάθουν τι συμβαίνει με αυτούς και γιατί. Τι σημαίνουν οι 11:11;

Το 11:11 είναι μια προ-κωδικοποιημένη σκανδάλη που τοποθετείται στις κυψέλες της μνήμης μας που είναι αποθηκευμένη πριν από την κάθοδο μας στην ύλη η οποία, όταν ενεργοποιηθεί, σημαίνει ότι ο χρόνος ολοκλήρωσης είναι κοντά μας. Αυτό αναφέρεται στην ολοκλήρωση της δυαδικότητας. Όταν το 11:11 εμφανίζεται σε εσάς, είναι μια κλήση για αφύπνιση. Ένα κανάλι ανοίγει ανάμεσα σε εσάς και το Αόρατο. Όταν συμβεί αυτό, ήρθε η ώρα να σκεφτούμε τι κάνουμε εκείνη την στιγμή και να δούμε την μεγαλύτερη εικόνα. Γίνεται ένα είδος μεταβίβασης η μεταφοράς. Μπορείτε να εισέλθετε στην Μεγαλύτερη Πραγματικότητα εάν επιθυμείτε να προσευχηθείτε ή να διαλογιστείτε και να σπείρετε το μέλλον σας και επίσης, μπορείτε να σπέρνετε από το Αόρατο. Μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια σε κάποιο συγκεκριμένο τομέα της ζωής σας ή απλά να ακούσετε ήσυχα και να σας γίνει μια αποκάλυψη. Η εμφάνιση του 11:11 είναι μια ευεργετική πράξη της Θείας Παρέμβασης που σας λέει ότι είναι καιρός να κοιτάξετε καλά γύρω σας και να δείτε τι συμβαίνει πραγματικά. Ήρθε η ώρα να διαβούμε τα πέπλα της ψευδαίσθησης που μας κρατούν δεσμευμένα σε έναν εξωπραγματικό κόσμο. Έχετε επιλεγεί, επειδή είστε έτοιμοι, να μπείτε στην Μεγαλύτερη Πραγματικότητα. Για να δείξετε το δρόμο στους άλλους σε ένα νέο τρόπο ζωής, σε μια Μεγαλύτερη Αγάπη. Να ανέβετε από τη δυαδικότητα στην Ενότητα.

Το 11.11 είναι η γέφυρα για τη ζωτικότητα και την ενότητά μας. Είναι ο δρόμος μας προς το θετικό άγνωστο και πέραν αυτού.

Η πύλη του 11:11

Αυτό μπορεί σήμερα να θεωρηθεί ως ρωγμή μεταξύ δύο κόσμων.

Είναι σαν μια γέφυρα που έχει τις εγγενείς δυνατότητες να συνδέει δύο πολύ διαφορετικές σπείρες ενέργειας. Καθώς γινόμαστε μαζί ως Ένα, συγκεντρώνοντας τα κομμάτια του κλειδιού, δημιουργούμε όχι μόνο το κλειδί, αλλά κάνουμε ορατή μια Πύλη.

Έτσι, αυτή η γέφυρα λειτουργεί ως μια αόρατη πόρτα ή μια πόρτα στην αόρατη σφαίρα.

Το 11:11 είναι η γέφυρα σε μια εντελώς διαφορετική σπείρα της εξέλιξης.

Το σύμβολο του 11:11 προ-κωδικοποιήθηκε στις τράπεζες κυψελοειδούς μνήμης εδώ και πολύ καιρό.

Επιστρέφοντας ένα κύκλο ενσαρκώσεων πάνω στη Γη. Το 11.11 έχει μείνει αδρανώς μέσα μάς, δεδομένου ότι αυτή η μακρινή θέση κάτω από την μηχανική απελευθέρωση χρόνου, σε συνδυασμό με σφραγισμένες εντολές που θα άνοιγαν μόνο όταν το 11.11 ήταν πλήρως ενεργοποιημένο. Κοιμόταν απαλά, περιμένοντας τη στιγμή της ενεργοποίησης. Και τώρα το 11:11 τελικά ενεργοποιείται …

Το 11:11 είναι η προ-κωδικοποιημένη σκανδάλη και το κλειδί στα μυστήρια του σύμπαντος και πέραν αυτού.

Μερικοί από εσάς έχετε αναγνωρίσει αυτό το σύμβολο ως κάτι σημαντικό, αλλά δεν γνωρίζετε το πραγματικό του νόημα. Με την εμφάνιση των ψηφιακών ρολογιών πριν από πολλά χρόνια, η σημασία του 11:11 άρχισε να γίνεται αισθητή, που συχνά εμφανίζεται σε ρολόγια σε στιγμές επιταχυνόμενης συνειδητοποίησης. Για όσους από εσάς γνωρίζετε ότι το 11:11 ήταν κάτι ξεχωριστό, τώρα χρειάζεται να έρθετε σε θέσεις ηγεσίας. Γιατί είστε σημαντικά μέρη του κλειδιού.

Το 11 δεν είναι μόνο ένας πρόδρομος για τον κίνδυνο κ.λπ. – είναι το όλο θέμα! 1 + 1 = 2 – ενότητα, ειρήνη. Η 11η Σεπτεμβρίου ήταν ένα τραγικό γεγονός – κανείς δεν θα το αμφισβήτησε αυτό – αλλά αν οδηγήσει τους ανθρώπους να συνειδητοποιήσουν ότι ο μόνος τρόπος για να επιβιώσει η ανθρώπινη φυλή είναι η ενότητα και η ειρήνη, ίσως αυτοί οι θάνατοι δεν θα είναι μάταιοι.

Ονόματα, συμβάντα και μέρη που έχουν 11 γράμματα η άθροισμα 11

 • Pope Francis (ο σημερινός πάπας της Ρώμης)
 • Η Ημέρα που πέθανε ο Μάικλ Τζάκσον.The day of Michael Jackson passing: 25 06 09 2+5+6+9= 22 11 11
 • Colin Wilson
 • Barack Obama
 • Donald Trump
 • Coincidence (η λέξη σύμπτωση)
 • BERLIN WALL COMES DOWN 11.11.89 .Η πτώση του τείχους του Βερολίνου.
 • Yasser Arafat dies 11.11.2004 .Ο Νέλσον Μαντέλα πεθαίνει στις 11.11.2004
 • Nelson Mandela released – 11th February 1990. Ο Μαντέλα ελευθερώθηκε στις 11. 2. 1990.
 • Πρώτη τηλεφωνική κλήση από τον Alexander G. Bell- 11 Μαρτίου 1876 .
 • Ο Αμερικάνικος εμφύλιος πόλεμος ξεκίνησε – 11 Απριλίου 1861-12 Απριλίου 1861
 • Ο πόλεμος των Μπόερ ξεκίνησε στις 11 Οκτωβρίου 1899- 11 Οκτωβρίου 1899
 • Όραμα της Λούρδης – 11 Φεβρουαρίου 1858

Το 1858 στη Λούρδη της Γαλλίας ενώπιον μιας αγράμματης δεκατετράχρονης χωριατοπούλας της Μπερναντέτ Σουμπιρού παρουσιάζεται το όραμα μιας «ωραίας κυρίας» στο δάσος. Η ωραία αυτή κυρία της ζητάει να τη βοηθήσει να φτιάξει μια πηγή που να απαλύνει τον πόνο όλων των πιστών. Η Μπερναντέτ διηγείται το όραμά της στους συγχωριανούς της οι οποίοι πιστεύουν ότι είδε την Παναγία (η Μπερναντέτ μιλώντας για το όραμά της αναφέρεται πάντα σε μια ωραία κυρία κι όχι στην Παναγία). Οι φήμες φτάνουν στα αυτιά των ανώτατων αρχών του κράτους και της εκκλησίας που σπεύδουν να ερευνήσουν το θέμα, πιστεύοντας ότι η Μπερναντέτ είναι τρελή. Οι ζωές όλων των κατοίκων της πόλης αλλάζουν όταν κάποιοι ισχυρίζονται ότι θεραπεύτηκαν πίνοντας νερό από την πηγή κι η Μπερνάντετ ζει μια μαρτυρική ζωή περνώντας από εξέταση σε εξέταση κι από δίκη σε δίκη. Φανατικοί πολέμιοί της είναι ο αυτοκρατορικός ανακριτής Βιτάλ Ντιζού κι η καλόγρια Μαρία Θηρεσία ενώ υποστηρικτής της είναι ο αιδεσιμότατος Πεϊραμάλ.

Οι βομβαρδισμοί στο Μπαλί που συνέβησαν 1 χρόνο, 1 μήνα και 1 ημέρα μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου.

Η Αυτού Μεγαλειότητα Η Βασίλισσα Ελισάβετ Β έχει πάντα το έμβλημά της γραμμένο που είναι το E11R

Η 11η Σεπτεμβρίου είναι η 254η ημέρα του έτους: 2 + 5 + 4 = 11 Ημερομηνία της επίθεσης: 9/11 – 9 + 1 + 1 = 11

Μετά τις 11 Σεπτεμβρίου, έμειναν 111 μέρες μέχρι το τέλος του έτους.

Σταύρωση = 11 Δημιουργήθηκε ένας τεράστιος σταυρός από το κάρβουνο στο μηδέν. Crucifixion = 11

Δίδυμοι Πύργοι – στέκονται δίπλα-δίπλα, μοιάζουν με τον αριθμό 11

Το πρώτο αεροπλάνο που χτύπησε τους πύργους ήταν η πτήση 11 από την American Airlines ή την AA -> A = 1ο γράμμα στο αλφάβητο έτσι έχουμε 11:11

Ο πρώτος πύργος κατέρρευσε σε έντεκα δευτερόλεπτα.

Η Encarta World Atlas λέει ότι η Νέα Υόρκη και το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου πέφτουν ακριβώς στις 74 μοίρες δυτικά, 7 + 4 = 11 Πτήση # 11 – 2 πιλότοι + 9 παρατηρητές = 11 στο πλήρωμα

Flight # 175 – 65 στο σκάφος – 6 + 5 = 11

Mohamed Atta – (ο πιλότος που συνετρίβη στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου)

Paul Tibbets – ο κυβερνήτης του αεροπλάνου που βομβάρδισε τη Χιροσίμα με ατομική βόμβα.

Το αεροπλάνο ονομάστηκε Enola Gay B 29-> 11 (άθροισμα των ψηφίων) Ramzi Yousef – (ενορχήστρωσε την επίθεση στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου το 1993)

Πολιτεία της Νέας Υόρκης – το 11ο κράτος προστέθηκε στην Ένωση της Νέας Υόρκης

Η επιχείρηση USS βρίσκεται στο κόλπο κατά τη διάρκεια της επίθεσης, ο αριθμός του πλοίου είναι 65N + 5 = 11

Η επιχείρηση USS βρίσκεται στον Κόλπο κατά τη διάρκεια της επίθεσης, ο αριθμός του πλοίου είναι 65N + 5 = 11

British Army Paratroopers Βρετανικοί στρατιώτες αλεξιπτωτιστές

Nuclear Bomb Πυρηνική βόμβα

The Civil War Ο εμφύλιος πόλεμος

Hudson River ποταμός Χάντσον

 • Empire State (is now the tallest building in New York).Nationalism (is stronger now in the United States).
 • Armed Forces
 • War on terror
 • World war one
 • World war two
 • World war III
 • New York City emergency is 911Construction of the Pentagon began (the ground breaking ceremony) September 11th, 1941The World Trade Center was built from 1966 to 1977… taking 11 years.
 • Remembrance day is November 11. November is also the 11th month
 • Afghanistan
 • The Pentagon
 • The number of storeys of the World Trade Centre was 110 (2x) 110 – 110 11:11
 • Skyscrapers
 • Josef Stalin
 • NIKOLA TESLA
 • Shimon Perez
 • Mount Carmel
 • KEANU REEVES
 • Mohamed Omar
 • Ariel Sharon
 • Harry Potter
 • Jesus Christ
 • David Blaine
 • Nostradamus
 • George W. Bush
 • Bill Clinton
 • Jimmy Carter
 • Antony Blair
 • Donald Trump
 • Saudi Arabia
 • The American Zip Code for NYC is 10001
 • Adolf Hitler
 • Hani Hanjour attacked the Pentagon
 • Mohamed Atif, Osama Bin Laden’s partner
 • Kalashnikov, Osama Bin Laden carries with him Karachi City Fourth of July, is the seventh month so 4+7 = 11 (Independence Day)
 • John Kennedy
 • Flight 93 crashed into a Pennsylvania field at 10.10 AM, remove the zeroes = 11
 • Uri Geller born 20, Dec.1946. 1+9+4+6+2+0=22.11+11=22.
 • Nikita Khrushchev died on September 11 1971.11
 • Downing Street is where the Chancellor of the Exchequer tries to balance the economic state of the United Kingdom.
 • The total solar eclipse of August the eleventh 1999 was on 11.11 AM, GMT.
 • Uri stopped Big Ben at 11.11 AM, GMT April the 30th 1997.
 • The year 2002-2+2=22=11:11, Eiffel Tower could be the next target, Pearl Harbor.
 • Star of David.
 • Red Crescent.
 • The Red cross Revelations.
 • The book of revelations is powerful and has significant meaning relating to these numbers! You might want to read these verses 101, 1001, 1010. 1011, 1101, 1110, and 1111.
 • War Declared is eleven letters.
 • Machu Picchu (Ancient Inca fortress city in the Andean mountains of Peru) = 11
 • North Korea Rocket Launch @ 11:11

Μερικοί άνθρωποι παρατηρούν ότι υπάρχει μια ξεχωριστή τάση για τη σύνδεση σχετικών γεγονότων σε χρόνο ή χώρο. Αυτό μπορεί να γίνει πιο εύκολα κατανοητό από τη σκέψη του σύμπαντος ότι κατασκευάζεται από αφηρημένα συστήματα που στη συνέχεια αντιπροσωπεύονται από την ύλη. Αυτή είναι μια αρχαία ιδέα και υπάρχουν ενδείξεις ότι μια απλοποιημένη εκδοχή της που είναι απαραίτητη στη σύγχρονη φυσική.

Από τη δική μας άποψη, μέχρι στιγμής, ο κόσμος είναι μια αλληλένδετη γκάμα αιτίων και μη αιτίων γεγονότων. Αυτό τροφοδοτεί τις αισθήσεις μας. Αυτό που είναι σημαντικό εδώ είναι η αφηρημένη φύση των γεγονότων. Αυτό τους επιτρέπει να θεωρούνται ότι έχουν τις ιδιότητες των σκέψεων στο μυαλό. Από αυτή την ιδέα είναι δυνατόν να δούμε ότι τα λιγότερο σημαντικά γεγονότα μπορούν να συμπληρωθούν από μια αφηρημένη ομάδα δυνατοτήτων. Η διαδικασία επιλογής μπορεί να γίνει λανθασμένη από την ύπαρξη υπολείμματος εννοιολογικών σκέψεων υψηλότερου επιπέδου, όπως συμβαίνει στο αισθητήριο σύστημα του εγκεφάλου. Εάν κάποιος ήθελε να γίνει μυστικιστής, θα ήταν δυνατόν να πούμε ότι αυτή η διαδικασία υπογραμμίζει κάποια πολύτιμη ιδέα ή συνυπάρχουσα κατάσταση. Πολλά ψυχικά φαινόμενα προκύπτουν από την κατασκευή αφηρημένων καταστάσεων που μεταφέρονται στην πραγματικότητα στην κατάλληλη στιγμή.

Η ροή πληροφοριών μέσω των αισθήσεων εξαρτάται σε κάποιο βαθμό από το τι κάνει ο νους με τις πληροφορίες και τι είναι έτοιμο. Αυτό θα μπορούσε να θεωρηθεί ως η δράση της ανατροφοδότησης μέσω των κινητικών συστημάτων του σώματος, αλλά συχνά εκτείνεται πολύ πέρα από την εμβέλειά τους. Αυτό βοηθά να εξηγηθεί η ύπαρξη πειραματικών επιδράσεων στην ψυχική έρευνα. Θεωρείται επίσης ως η επίδραση μιας θετικής στάσης στις ιδιοτροπίες της ζωής.

Οι επιστήμονες έχουν βρει ένα γονίδιο στο χρωμόσωμα αριθ. 11, σε ποντίκια, τα οποία μπορεί να εμπλέκονται στην επισκευή του DNA. Αυτό συνδέεται με τη θεωρία ότι τα βλαστικά κύτταρα (που βρίσκονται στο μυελό των οστών, για παράδειγμα) είναι υπεύθυνα για τη διαδικασία γήρανσης όταν γίνονται «άχρηστα» και μη ανθεκτικά στη βλάβη του DNA. Έτσι, κάνοντας τα βλαστοκύτταρα πιο ανθεκτικά, η μακροζωία μπορεί να αυξηθεί. Το ότι αυτό το γονίδιο θα μπορούσε να εμπλακεί στην επισκευή του DNA θα ήταν μια σημαντική ανακάλυψη και το γεγονός ότι βρίσκεται στο χρωμόσωμα 11 και η συσχέτιση με την παράταση της ζωής είναι απίστευτη.

ΑΙΓΥΠΤΟΣ

Μετά από εβδομάδες διαμαρτυριών, αλλά μετά από 11 ημέρες πιο σοβαρών διαμαρτυριών, ο Χόσνι Μουμπάρακ παραιτήθηκε ως πρόεδρος της Αιγύπτου μετά από 30 χρόνια θητείας, στις 11-11 Φεβρουαρίου. Δεδομένου ότι οι διαδηλωτές ζητούσαν την παραίτησή του για κάποιο χρονικό διάστημα και ότι έπρεπε να αποχωρήσει από την προηγούμενη μέρα – δεν είναι περίεργο ότι περίμενε μέχρι της 11-11 για να αποχωρήσει;

Κατά τη στιγμή της ανακοίνωσης, η Αίγυπτος κατέλαβε την 111 θέση στον κατάλογο χωρών ανά δείκτη ανθρώπινης ανάπτυξης.

GIZA PYRAMID = 11

Η τραγωδία στην Ασία – το τσουνάμι … έπληξε 11 έθνη

4000 π.Χ. – Η πρώτη πραγματική αντίληψη ενός ιστορικού για τον πόλεμο ξεκινά κάπου μεταξύ 4000 και 3500 π.Χ. στη Μεσοποταμία (11 γράμματα) και στην Αίγυπτο.

TUTANKHAMEN (11 γράμματα) (Αιγύπτιος ηγέτης) πέθανε τον Ιανουάριο του 1323 π.Χ .. Ήταν ο 11ος ηγέτης της 18ης δυναστείας

Ο Ρωμαίος αυτοκράτορας Κωνσταντινος CONSTANTINE (11 γράμματα) χτίζει τη μεγάλη πόλη της Κωνσταντινούπολης.

1959 – Κούβα – Μέχρι το 1959 κυβερνούσε την Κούβα ο δικτάτορας Μπατίστα, αλλά το 1959 ανατράπηκε από μια ομάδα αντάρτες με επικεφαλής τον FIDEL CASTRO (11 γράμματα)

Αυτό μπορεί σήμερα να θεωρηθεί ως ρωγμή μεταξύ δύο κόσμων.

Είναι σαν μια γέφυρα
που έχει τις εγγενείς δυνατότητες
της σύνδεσης
δύο πολύ διαφορετικές σπείρες ενέργειας.

Καθώς ενωνόμαστε μαζί ως ένα,
συγκεντρώνοντας τα κομμάτια του κλειδιού,
δεν δημιουργούμε μόνο το κλειδί,
αλλά κάνουμε ορατή μια Πύλη.

Έτσι λειτουργεί αυτή η γέφυρα
ως αόρατη πόρτα
ή μια πόρτα στην αόρατη σφαίρα.

Πηγή: Clocks and Watches at 11:11

Original theory & Link of 11:11 https://www.urigeller.com/

https://www.urigeller.com/11_11/

https://www.urigeller.com/clocks-and-watches-at-1111/

Απάντηση