ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑΣ 🪐🔭ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ* ΙΟΥΛΙΟΣ 2019🪐🔭

στις

Η ορκωμοσία του νέου Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, αφού επιτεύχθηκε αυτοδυναμία μέσω της εκλογικής αναμέτρησης της 7ης Ιουλίου, 2019, πραγματοποιήθηκε στις 13:03 πρώτα λεπτά ενώ στις 13:07 έβαλε την υπογραφή του επικυρώνοντας επίσημα την πρωθυπουργία του. Η νέα κυβέρνηση ορκίστηκε την επόμενη ημέρα στις 12:0 08 μμ., και οι διαφορές στους χάρτες είναι αμυδρές, ενώ η κυβέρνηση ήταν ήδη έτοιμη και εξελέγη επίσημα στις 7:00 π.μ. στις 7-7-2019 και αυτό είναι σημαντικό. Ο Ωροσκόπος είναι το πιο προσωπικό σημείο σε κάθε ωροσκόπιο και θα περιγράψει τη βασική φύση της τετραετούς πρωθυπουργίας του κυρίου Μητσοτάκη.

Βλέπουμε ότι ο χάρτης ορκωμοσίας έχει τον ωροσκόπο στον τρίτο δεκανό του Ζυγού με δύσκολες όψεις τετραγώνων σημαίνει ότι πρέπει να παίρνει δίκαιες αποφάσεις με υπομονή και να κρατά τις ισορροπίες λαμβάνοντας υπόψη τις σκέψεις και τα συναισθήματα των άλλων. Η αρμονία και οι ισορροπίες είναι σημαντικά αλλά και αρκετά εύθραυστη όσο αφορά το ζώδιο συνεργασιών, διπλωματίας και ειρήνης διότι αυτοι συνεπάγεται με διασπάσεις και αλλαγές. Πρέπει να είναι δυνατός και να παίρνει αποφάσεις. Να διατηρεί τις ισορροπίες ανάμεσα στις ξένες δυνάμεις όσο αφορά τα συμφέροντα της χώρας του σε διεθνές επίπεδο. Η Ελλάδα θα πρέπει να τα έχει καλά με όλους, αυτό ισχύει.

Ο αστεροειδής Adonis 2101  σε σύνοδο με τον ωροσκόπο σημαίνει ότι έχει το χάρισμα όμως και τον απαραίτητο μαγνητισμό ώστε να έλκει και να διατηρεί αυτές τις ισορροπίες, όμως η επιρροή του συγκεκριμένου αστεροειδή, ίσως θα μπορούσε να μειώσει τις δυσκολίες και τις εντάσεις η ακόμα και την τριβή που δημιουργούν τα τετράγωνα, σε μια τόσο δύσκολη μοιρα, όπως η 20η του Ζυγού. Είναι απαραίτητο όμως να υιοθετήσει μια ακόμη πιο αξιοσέβαστη συμπεριφορά προκειμένου να κερδίσει την εκτίμηση των άλλων ώστε να αποφύγει σοβαρές αποτυχίες. Και όλο αυτό διότι ο ωροσκόπος τετραγωνίζει τόσο τον Κρόνο –Πλούτωνα στον 3ο οίκο που συνδέεται με τις γείτονες χώρες, τις συμφωνίες που έχουν υπογραφτεί πως η Συμφωνία των Πρεσπών, πρόσφατα στον άξονα εξωτερικής πολιτικής, τον χώρο της ανώτερης παιδείας και των γραμμάτων τόσο και σε θέματα θρησκείας, ΜΜΜ, ΜΜΕ, αλλά και μετανάστευσης. Εδώ θα αντιμετωπίσει δύσκολες καταστάσεις και πρέπει να είναι αποφασιστικός.

Συγκρούσεις θα υπάρξουν όμως όπως έχω εξηγήσει ο στόχος της συνόδου Κρόνου –Πλούτωνα είναι να εργαστεί πάρα πολύ σκληρά και να θέσει η νέα κυβέρνηση τα θεμέλια  για περισσότερη σταθερότητα πάνω στον άξονα αυτόν, 3-9ο οίκο. Αλλωστε το εξάγωνο Κρόνου-Πλούτωνα-Ποσειδώνα από την άλλη, θέλει να βοηθήσει σε πρακτικό επίπεδο, με λογική όπου τα όνειρα παίρνουν μορφή, με στόχο και όραμα, μπορεί να βοηθήσει στο να διεκπεραιωθούν και να πετύχουν περισσότερα σχέδια που συνδέονται με θέματα κυρίως 5ου οίκου, όπως την δημιουργία, την βιομηχανία, την ενέργεια, τον τουρισμό που είναι η βαριά οικονομία της χώρας, οι νέοι επισης.

Κατά κανόνα, αφού οι δυο ορκωμοσίες έγιναν ανάμεσα σε δυο εκλείψεις , αυτό συμβολίζει τις δυσκολίες, τις ανατροπές, όμως οφείλω να διορθώσω το γεγονός ότι ο Ερμής δεν ήταν ακόμη σε ανάδρομη πορεία, αλλά είχε ήδη εισέλθει σε ζώνη επιρροής, όπως παρατηρείται και μόνοι σας στον χάρτη, ευτυχώς σε ένα δυναμικό ζώδιο όπως ο Λέοντας συνδέεται με την εξουσία, την δημιουργία φέρνοντας τις ικανότητες του, όπως και να έχει εκπέμπει ένα δυναμισμό.

Ο Ερμής είναι θετικος επί το πλείστον διότι ξέρουμε ότι αντιπροσωπεύει τις συμφωνίες και τόσα άλλα σημαντικά πράγματα ενώ κυβερνά τον 9ο οίκο, μέσω ενός εξάγωνου με την Σελήνη αλλά και μιας συνόδου με τον Αρη, που μπορεί να είναι κάπως επιθετική η ισχυρογνώμων στην εξωτερική πολιτική με μια τάση για απερισκεψία η βιασύνες αλλά και ανατροπές από τη μεριά του Αρη διότι τόσο ο Ερμής όσο και ο Αρης τετραγωνίζουν τον Ουρανό ως προς τον 7ο οίκο που συνδέεται με τις εχθρικές χώρες η ενέργειες εντός και εκτός της χώρας, τις διεθνής συνθήκες και  το εμπόριο, τις πολιτικές συνεργασίες. Οπότε θα υπάρξει στη συνέχεια αστάθεια και δυσκολίες.

Τα τετράγωνα είναι ανατρεπτικά αλλά και ανταγωνιστικά ταυτόχρονα. Περισσότερη προσοχή και οργάνωση εδώ αν και στηρίζεται σε θετικές όψεις εξάγωνων οπότε κατά ένα μεγάλο ποσοστό μπορεί να επιφέρει κάποιες θετικές αλλαγές μέσω σύγκρουσης και αυτό δεν θα το αποφύγει.

Σαφώς βέβαια, σε σχέση με τον προηγούμενο πρωθυπουργό είδαμε την εξάντληση της τετραετίας του, ενώ είχε πραγματοποιήσει εκλογές δυο φορές το 2015 πάνω σε ματωμένη σεληνιακή έκλειψη(πανσέληνο, πράγμα που δεν είναι ούτε και αυτο σωστό) ενώ την δεύτερη φορά και με ανάδρομο Ερμή οπότε αυτό δεν ήταν ευνοϊκό σε καμιά περίπτωση, όπως και είδαμε στη συνέχεια. Τότε ίσως να μην σημαίνει την απόλυτη ανατροπή, εφόσον το ωροσκόπιο του υποστηρίζονταν με θετικό τρόπο για αρκετό καιρό στη συνέχεια, αυτο όμως εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως συνεργάτες, συμπεριφορές που συγκρούονται ανάμεσα σε πολιτικούς άνδρες και εξουσίες.

Κατά κανόνα, όμως οι εκλογές ανάμεσα σε εκλείψεις πάντα υπάρχει η περίπτωση να μην ολοκληρωθεί η τετραετία για κάποιο λόγο, ακόμα και αν γίνει αυτό, σίγουρα θα υπάρξουν προβλήματα. Η διαχείριση των πραγμάτων θα πρέπει να είναι άψογη. Ωστόσο, η ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο της 2ας Ιουλίου, 2019, ήταν θετική προς τον χάρτη ορκωμοσίας.

Το πρώτο τέταρτο σελήνης, σε αντίθεση με την πανσέληνο, ευνοεί μια νέα αρχή, την ανάπτυξη. Η Σελήνη από 90 ° έως 102 ° σε απόσταση από τον Ήλιο. Η Όγδοη Ημέρα της Σελήνης είναι ευνοϊκή για τις εμπορικές συναλλαγές, τις πολιτικές διαπραγματεύσεις, τον ιδιο τον λαό και την κυβέρνηση, αλλά και τις ουτοπίες, τα τεχνάσματα και την κλοπή. Το πρώτο τέταρτο σελήνης σηματοδοτεί την επιτάχυνση της ανάπτυξης. Μεγάλη δραστηριότητα, οργάνωση και ενέργεια. Είναι ένας καλός δείκτης για την εκτέλεση έργων με δυο θετικά εξάγωνα για την ίδια την κυβέρνηση , με τον Ερμή και τον Αρη ενώ δημιουργούνται τριβές σε θέματα εξωτερικής πολιτικής και ισορροπιών ως προς τον 9ο οίκο. Είναι επίσης ευνοϊκό για τα θέματα που θα προωθηθούν. Όμως Αρης και Αφροδίτη στον χάρτη, κυβερνούν το χρήμα, τους φόρους , τα χρέη, τις τράπεζες και τα εξάγωνα είναι πιθανό να βοηθήσουν τον Ελληνικό λαό να αναπνεύσει μέσα από σκληρή δουλειά και διαπραγματεύσεις.

Η Σελήνη επίσης στον 1ο δεκανό του Ζυγού, στην 2η μοιρα, βρίσκεται στον 12ο οίκο και εξαγωνιζει τον Ερμή στον 10ο οίκο και τον Αρη αλλά τετραγωνίζει την Αφροδίτη στον 9ο οίκο (η Αφροδίτη εδώ κυβερνά και την διαχείριση του χρέους, το χρήμα και τις πολιτικές συνεργασίες, τις μυστικές υπηρεσίες και πληροφορίες, την εγκληματικότητα) και αυτό δείχνει ότι θα είναι δύσκολο να διατηρηθούν οι ισορροπίες εκεί και θα υπάρξει τριβή ωστόσο οι προσπάθειες που θα γίνονται θα είναι θετικές από την πλευρά της κυβέρνησης, αν και το εξάγωνο συνήθως απαιτεί περισσότερη δουλειά, οργάνωση και προσπάθεια.

Μια Σελήνη στον 12ο οίκο, δίνει μια πιο πνευματικη διάσταση και τάση για απομόνωση. Αν και η ορκωμοσία του νέου πρωθυπουργού έγινε με ανάδρομους πλανήτες, μια Σελήνη στον 12ο οίκο και εκλείψεις, αυτό σημαίνει προφανώς, ότι θα έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα και παρασκήνιο αλλά και με θέματα του 12ου οίκου,όπως έγκλειστοι χώροι, ιδρύματα, φυλακές, τους φτωχούς η με λίγα λόγια ευπαθείς κοινωνικές ομάδες κτλ.. αλλά σημαίνει και το εξής που μπορεί να είναι μια συμβουλή.

Κολλήστε στην καθημερινή εργασία και προσπαθήστε να βρείτε την αιτία για τα λάθη του παρελθόντος»

Και όμως η 2η μοιρα του Ζυγού συνδέεται με την εμπειρία του παρελθόντος, που αποδίδει, την μοναχική δουλειά, την αποτελεσματικότητα, την προχωρημένη νοημοσύνη και υψηλές ηθικές και ανθρωπιστικές αξίες. Ωστόσο, υπάρχει η δύναμη της έλξης εδώ.. εφόσον υποστηρίζεται από τον Πλούτωνα με ένα τρίγωνο, Αρη και Ερμή.

Η Σελήνη βρίσκεται στον σταθερό αστέρα Nodus 1, στον αστερισμό του Δράκου, ο Ντράκο αντιπροσωπεύει τον δράκο που φυλάσσει τα χρυσά μήλα στον κήπο των Εσπερίδων.

Σύμφωνα με άλλα στοιχεία, όμως, είναι είτε ο δράκος που ρίχτηκαν από τους γίγαντες της Μινέρβας στον πόλεμο τους με τους Θεούς, είτε το φίδι του Πύθωνα που σκοτώθηκε από τον Απόλλωνα μετά τον κατακλυσμό. Σύμφωνα με τον Πτολεμαίο, τα φωτεινά αστέρια είναι φύσεως Κρόνου και Άρη.

Ο Ντράκο δίνει μια καλλιτεχνική και συναισθηματική αλλά σκοτεινή φύση, ένα διεισδυτικό και αναλυτικό μυαλό, πολλά ταξίδια και πολλούς φίλους, αλλά τον κίνδυνο ληστείας και τυχαίας δηλητηρίασης. (περισσότερη προσοχή στο εξωτερικό ειδάλλως οι άλλες δυο θετικές όψεις ενδυναμώνουν την θετική πλευρά του Nodus1). Η Σελήνη εκεί μαζί με αυτόν τον σταθερό αστέρα είναι ένδειξη δολιότητας και συνομωσίας . Όμως, μην ξεχνάμε ότι η σύνοδος Αρη-Κρόνου, στο προσωπικο ωροσκόπιο του πρωθυπουργού, ενισχύεται σε αυτή την περίπτωση χωρίς να λέμε μεγάλα λόγια, αλλά πάντα και με κάποια επιφύλαξη. Έχει πιθανότητες να τα καταφέρει.

Σημαντικότερη βέβαια η θέση του Ηλίου, που συμβολίζει τον ηγέτη, στον δεύτερο δεκανό του Καρκίνου κατά την ορκωμοσία, που βρίσκεται στον 10ο οίκο, δηλαδή στην φυσική του θέση, αλλωστε αυτό βασικά είναι η καλύτερη θέση για ένα ηγέτη οποιουδήποτε κράτους, ωστόσο πάντα δεν είναι εφικτό για όλους.

Η 16η του Καρκίνου-Νευρικός, αισθησιακός και παθιασμένος χαρακτήρας. Είναι προικισμένος με άριστες πρωτοποριακές και ηγετικές ικανότητες. Το ένα επιτυγχάνει εξαιρετική επιτυχία στη χώρα του και στο εξωτερικό. Καριέρα στην επιστήμη, τις τέχνες ή τη θρησκεία είναι πολύ ευνοημένες, καθώς και οι προσπάθειες για τη διεξαγωγή μεταρρυθμίσεων. Η υπερβολική συμπόνια μπορεί να σας ζητήσει να δείξετε γενναιοδωρία σε ανθρώπους που δεν την αξίζουν. Μοίρα του καθήκοντος. και της επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Ο Ήλιος από τον 9ο οίκο σε ένα δύσκολο κουινκαξ με τον Δια προς στον 2ο οίκο όπου σαφώς θα σημειωθούν εντάσεις, δυσκολίες και υποσκάπτουσες καταστάσεις σε σχέση με τα χρήματα και τις τράπεζες, από το εξωτερικό, το δημόσιο, την υγεια και σε αντίθεση με την σύνοδο Κρόνου-Πλούτωνα, σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, στον 5ο οίκο των παιδιών και της δημιουργίας, σε σύνοδο με τον βόρειο δεσμό, σε τετράγωνο με τον Ωροσκόπο.

Οι όψεις σημειώνουν δυσκολίες και εντάσεις στην εξωτερική πολιτική σε σχέση με τους δανειστές αλλά και τις γείτονες χώρες και το μεταναστευτικό. Η αντίθεση Ηλίου-Κρόνου-Πλούτωνα, που είναι και οι πιο σκληρές όψεις στο ωροσκόπιο ορκωμοσίας σημειώνουν προκλήσεις, μεγάλες εντάσεις, και δυνάμεις που θα δουλέψουν εναντίον του. Και εδώ θέλει περισσότερη πειθαρχία και δουλειά καθότι είναι ένα αρκετά αδύνατο σημείο.

Αντίθετα, οι όψεις αυτές σηματοδοτούν το γεγονός ότι καλείται να αξιοποιήσει την δυναμική των όψεων αυτών με ένα τρόπο πιο οργανωμένο και δυναμικό ώστε να ανταπεξέλθει στην φασιστική και απαιτητική συμπεριφορά όλων που μας επιβάλλουν να κάνουμε. Η αντίθεσή Ηλίου-Κρόνου -Πλούτωνα δείχνει απώλειες, μεγάλες εντάξεις, κίνδυνο και ταλαιπωρία σε ζητήματά 3-9ου οίκου αλλά και σκληρές  συμπεριφορές. Αυτό ίσως να σηματοδοτεί για άλλη μια φορά παγκόσμιες εξελίξεις που δεν είναι θετικές.

Ωστόσο, σημειώνονται καθυστερήσεις, προβλήματα, εμπόδια κυρίως και από τον χώρο μιας οργανωμένης και σκληρής αντιπολίτευσης. Αυτό δείχνει ότι έντονες και ανεξέλεγκτες ενοχλητικές δυνάμεις μπορεί να αναγκάσουν τα πράγματα σε μια νέα πορεία, είτε από έξω είτε από την αντίθετη μεριά, ενάντια στους στόχους της κυβέρνησης. Προειδοποιεί επίσης για το προβλήματα από επιθετικούς ή επαναστατικούς τύπους.

Όμως θα ξαναθυμίσω ότι με την σύνοδο Κρόνου-Πλούτωνα αναδεικνύονται πιο δυνατοί ηγέτες ενώ άλλους τους εξαφανίζει, όπως και έχω πει πολλές φορές, ενώ αναμένεται να υπάρξει άνοδος της κυβέρνησης και κάποια επιτυχία από το έτος 2020 και μετά ιδιαίτερα κατα το τέλος, πάντα με τις παραπάνω προϋποθέσεις. Από μια άποψη, σαφώς η διάσπαση κομμάτων θα συνεχιστεί και γι αυτούς που είναι εντός είτε εκτός βουλής.

Η σύνοδος Ηλίου-Αφροδίτης-MC-Αρη και Ερμή στην κορυφή του χάρτη, κάτι που δεν μπορούμε να αγνοήσουμε συνδέεται με την καλή οργάνωση σχεδίων και ιδεών, ενώ δείχνει και την δυναμική του νέου πρωθυπουργού καθώς η σύνοδος Ηλίου-Βορείου δεσμού, δείχνει πολλά, όπως η επιμονή με τους στόχους που έχει θέσει, συμβολίζει αυτόν που βρίσκετε στο σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή, τη μεγάλη τύχη, την αφθονία, την σύνδεση του με σημαντικούς ανθρώπους, το κέντρο της προσοχής, ίσως να δοθεί η επιπλέον βοήθεια για την εξασφάλιση κάποιων πραγμάτων.

Ήλιος σε σύνοδο με Canopus: Εγχώριες δυσκολίες, προβλήματα με τον πατέρα ή τους γονείς, οικονομικές απώλειες, κίνδυνος ατυχημάτων, εγκαύματα και πυρετός, δυσμένεια στο τέλος ζωής η της πρωθυπουργίας; [Robson *, σελ. 150.

Το όνομα Ο Κάνωπος (αρχικός τύπος Κάνωβος, απαντώμενος στους Ερατοσθένη και Πτολεμαίο), γνωστός και διεθνώς ως Canopus, προέρχεται από τον μυθικό πλοίαρχο, όχι της «Αργούς», του πλοίου που μέρος του συνιστά ο αστερισμός Τρόπις, αλλά του στόλου του Μενελάου, όταν ο Σπαρτιάτης βασιλιάς εξωθήθηκε από την κακοκαιρία στην Αίγυπτο επιστρέφοντας από τον Τρωικό Πόλεμο (υποτίθεται το 1183 π.Χ.). [Robson *, σ.150.] Σύμφωνα με τον Πτολεμαίο είναι από τη φύση Κρόνου και Δία. Δίνει ευσέβεια, συντηρητισμό, μια ευρεία και ολοκληρωμένη γνώση, ταξίδια και εκπαιδευτικό έργο, και αλλάζει το κακό προς το καλό. [Robson *, σελ. 150.

Ηγεσία που μπορεί να φέρει έμπνευση η να είναι δικτατορική. Αυτός που έχει αυτοπεποίθηση να κυνηγά τα σχέδια του για να πετύχει, αλλά η τάση να είναι υπερπροστατευτικός η να υπερκυριαρχει. Ο εμπνευσμένος ηγέτης η δικτάτορας που κερδίζει την νίκη, πάντα ανάλογα τις όψεις που φέρει και στην προκειμένη περίπτωση είναι και τα δυο όμως αυτό περισσότερο ισχύει για τους έξω. (Mao Tse-Tung. Ήλιος-Κρόνος-Πλουτωνας- η ανώτερη δύναμη, δικτάτορες, ιδεολογικοί μάρτυρες, πάθος για εξουσία, φανατισμένοι αγωνιστές)

Αλλωστε και η ευθυγράμμιση στον Καρκίνο θα πρέπει να παίξει ένα ρόλο δυνατό, συντηρητικό και ενωτικό για τη χώρα. Η Αφροδίτη από άποψη οικονομικών, προς τον 8ο οίκο μαζί με το εξάγωνο στον Ουρανό αναμένεται να φέρει κάποιες θετικές αλλαγές στην οικονομία, τα χρέη , τις συντάξεις κτλ. Όσο αφορά την σύγκριση με τα δυο Ελληνικά ωροσκόπια, σαφώς βέβαια ταιριάζει περισσότερο με της Μεταπολίτευσης, αφού και τα δυο είναι στο ζώδιο του Καρκίνου. Η ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο αποδεικνύεται θετική για την νέα κυβέρνηση ενώ η σεληνιακή θα είναι αρκετά προκλητική δίνοντας έμφαση στις σχεσεις με ξένα κράτη και συμφωνίες, προς τον 7ο οίκο, οπότε οι σχεσεις μπορεί να είναι ιδιαίτερα τεταμένες όπως είχαμε περιγράψει.

ΑΞΟΝΕΣ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑΣ.

Pollux/ MC/ Wezen: Τιμή και προαγωγή, αλλά κίνδυνος ντροπής και καταστροφής. [1] John F. Kennedy 1 ° 41 ‘Υπάρχει κάποιος κίνδυνος ή φόβος από το σκοτάδι και τη νύχτα και η απο τσιμπήματα σκυλιών (εχθροί)

Δίας-MC-Αφροδίτη δημοφιλια, αυτοπεποίθηση, έκφραση δυνατή, κερδίζει την εκτίμηση αλλων, ευτυχία.

Αφροδίτη-MC-Κρονος-Βορειος Δεσμος– διαφωνίες, χωρισμός, αφοσίωση μέσω αλλων ανθρώπων, ισχυροί δεσμοί, ομαδικότητα.

Ηλιος-Βορειος Δεσμος-Κρόνος– δυσμένεια, διακοπή, μειονεκτήματα

Πλουτωνας-Κρόνος-MC– ενας μοιραίος η αναπόφευκτος αγώνας, το πεπρωμένο, πραγματοποίηση η εκπλήρωση μετα από μεγάλες προσπάθειες η κατω από δυσμενής και δύσκολες συνθήκες.

Ηλιος-Αρης-MC ο αγωνιστής, αγάπη για δουλειά, αποδοχή ευθυνών μετα χαράς, η επίδειξη αρσενικής προσωπικότητας, η απόκτηση επιτυχίας, ένωση.

Ηλιος-Αρης-Ερμής– η δυναμη και η θέληση, κριτικό πνεύμα, ανησυχία, υπερ διεργεση, καυγάδες για διαφορετικές απόψεις.

Ουρανος-MC-Δίας- αισιοδοξία, η χαρά πραγματοποίησης σχεδίων, η ικανότητα να διαλύσει εντάσεις με ευκολία, η εμπειρία ξαφνικής χαράς, η εκπλήρωση της αναγνώρισης.

Εχθρότητα ή ανταγωνισμός σε δημόσιους χώρους

Λαϊκές εξεγέρσεις – Δημόσιες εξεγέρσεις

Για να επιτευχθούν τα πράγματα – Έναρξη των εργασιών –

Επιτεύγματα με συνεργάτες – Πρακτική χρήση των συνδέσεων

Προτροπή – Ενεργεί υπο πίεση

Αναχωρήσεις ή αποστασιοποίηση σε συνεργάτες – Δημιουργία επαφών υπό προβληματικές συνθήκες

Απόλαυση σχετικά με την εξουσία

Καθορισμός ορίων – Συμπέρασμα – Κατανόηση του καθήκοντος ή της υποχρέωσης που επηρεάζει το έργο κάποιου – Να μεταφέρει βαρύ φορτίο ή να απαιτητικά καθήκοντα – Εκκινήσεις που σχετίζονται με συνεχιζόμενα προβλήματα – Ατομικός περιορισμός σχετικά με τις εκκινήσεις – Να υποχρεωθεί σε τερματισμό – αυτος που “πνίγεται”

Να είναι υπό πίεση – αναγκασμένος να κάνει πράγματα

Απαιτητικές ή προβληματικές ημέρες ή χρόνια – περιορισμοί ή εμπόδια – Καθυστερήσεις – Δύσκολοι καιροί

Άνδρες σταθεροί – Σταθερές προσωπικότητες – Βαριά αντικείμενα – Ξύλο – Ακίνητα – Σκιά? Αντίσταση – Να παραμείνει απομονωμένος – Ανεπαρκείς άνδρες – Παθητικότητα – Απόρριψη – εμπόδια – Να κατακλυστεί – Νεκρά σώματα

εργασία για το κράτος – επίσημες συγκρούσεις – εξαναγκασμός  – μεγάλες πυρκαγιές

Κοινωνικά επιτεύγματα

Εκπλήξεις σχετικά με επίσημα μέτρα – σημαντικές μεταρρυθμίσεις που σχετίζονται με την εργασία – ένταση που σχετίζεται με επίσημα θέματα στην εργασία – έκτακτα ατυχήματα

Δημόσια αντιπολίτευση σχετικά με επίσημα θέματα – Κυβερνητικοί περιορισμοί –

Ακατέργαστη δύναμη – Καταπολέμηση του κακού – Μεγάλος κίνδυνος, κίνδυνοι — Πρόκληση ζημιών ή τραυματισμών ή βλαβών – Ποινικές πράξεις – Κακόβουλες εξουσίες – Ατομικές δυνάμεις

ιδεολογικές εχθρότητες

Αδύναμοι κρίκοι – Φτώχεια μεταξύ συνεργατών

Μυστικά σχετικά με την οικογένεια – Κοινές απώλειες στις οικογένειες

Ελλείψεις που σχετίζονται με την επιτυχία – ανησυχίες με χρήματα ή  φοβίες – Οικονομικές απώλειες με το κοινό

Δημόσιος εκφοβισμός με βία

Λάθη – Αποτυχίες – Αβεβαιότητα ή αστάθεια σχετικά με την εργασία – Αδράνεια – Παθητικότητα – Εργατικές απεργίες – Χειρισμός – Εξολόθρευση

Απάντηση