*ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ * Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ*

στις

O Κυριάκος Μητσοτάκης (4 Μαρτίου 1968) είναι Έλληνας πολιτικός, πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Στο παρελθόν έχει διατελέσει Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (2013-2015) και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας (2015).

Είναι γιος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, πρώην Πρωθυπουργού και επίτιμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και της Μαρίκας Γιαννούκου.

Από την πλευρά του πατέρα του κατάγεται από παλαιά οικογένεια πολιτικών με συγγενικούς δεσμούς με τον Ελευθέριο Βενιζέλο και είναι δισέγγονος του πολιτικού Κωστή Μητσοτάκη, εγγονός του Κυριάκου Μητσοτάκη και αδελφός της πρώην υπουργού εξωτερικών Ντόρας Μπακογιάννη.

Το 1997 παντρεύτηκε την Μαρέβα Γκραμπόφσκι, με την οποία απέκτησε τρία παιδιά.

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1968. Όταν ήταν έξι μηνών ο πατέρας του διέφυγε στο εξωτερικό και η οικογένειά του τέθηκε σε κατ’ οίκον περιορισμό από την χούντα. Έναν χρόνο αργότερα δόθηκε διαβατήριο στη μητέρα του και αμέσως αναχώρησαν για το Παρίσι όπου βρισκόταν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών και σπούδασε Κοινωνικές Επιστήμες στο Χάρβαρντ, από όπου αποφοίτησε με διάκριση, ενώ βραβεύτηκε από το Πανεπιστήμιο για τη διπλωματική εργασία που εκπόνησε με θέμα τις σχέσεις Ελλάδας-ΗΠΑ. Έκανε μεταπτυχιακό επάνω στην Ευρωπαϊκή Ενοποίηση στο Στάνφορντ και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Χάρβαρντ.

Έχει εργαστεί στις αγγλικές Chase Investment ( περίοδος Ιανουάριος – Μάρτιος 1992) και McKinsey ( Απρίλιος – Μάϊος 1993) και σε θυγατρικές ελληνικών τραπεζών (Alpha, Εθνική) (πρόγραμμα 6μηνου voucher 1994).

Το 2003 το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ τον συμπεριέλαβε στους «100 πλέον υποσχόμενους ηγέτες του αύριο».

Στις εκλογές του Μαρτίου του 2004 και στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2007 εξελέγη πρώτος βουλευτής στη Β΄ Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία, όντας πρώτος σε ψήφους. Τον Ιούνιο του 2013 ανέλαβε τη θέση του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης στην Κυβέρνηση Αντώνη Σαμαρά, μετά τον πρώτο ανασχηματισμό, θέση που διατήρησε μέχρι τον Ιανουάριο του 2015.

Μετά την ήττα της ΝΔ στις εκλογές ορίστηκε ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος. Τον Σεπτέμβριο του 2015 έθεσε υποψηφιότητα για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας και εξελέγη πρόεδρος τον Ιανουάριο του 2016, κερδίζοντας τον β` γύρο των εκλογών. Με την ανάληψη των καθηκόντων του, έκανε άνοιγμα σε πρόσωπα που δεν τον στήριξαν,[4] ενώ όρισε τους Άδωνι Γεωργιάδη και Κωστή Χατζηδάκη ως αντιπροέδρους. Στην πρώτη του ομιλία στην Κ.Ο. της ΝΔ τόνισε ότι το κόμμα θα ασκούσε σκληρή και υπεύθυνη αντιπολίτευση. https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%AC%CE%BA%CE%BF%CF%82_%CE%9C%CE%B7%CF%84%CF%83%CE%BF%CF%84%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης γεννήθηκε στις 4 Μαρτίου 1968,ώρα 7:00 π.μ. Είναι Ιχθείς με τον ιδιο ωροσκόπο στην 13-14η μοιρα.

– Άξονας Διδύμων / Τοξότη και Άξονας 3ου / 9ου οίκου:

Είναι ο άξονας της εξερεύνησης: Μαθαίνω (Δίδυμος, 3ος οίκος) και Διδάσκω (Τοξότης, 9ος οίκος), Λογική εναντίον Πίστης, Πληροφορία εναντίον Νοήματος

Άξονας Παρθένου / Ιχθύων και Άξονας 6ου / 12ου οίκου:

Είναι ο άξονας της προσφοράς: Τάξη (Παρθένος, 6ος οίκος) εναντίον Χάους (Ιχθύες, 12ος οίκος), Υπηρεσία εναντίον Αυτοθυσίας, Δομή εναντίον Περιεχομένου, η ανυπαρξία του Παραδείσου εναντίον της Λαχτάρας για τον Παράδεισο.

Είναι ειλικρινής, καλοπροαίρετος και επίμονος χαρακτήρας, άνθρωπος κατά βάσιν που δουλεύει σκληρά, απλός και προσβάσιμος, πράγμα που παρακινεί τον σεβασμό των ανθρώπων. Φιλόδοξος, αποφασισμένος και επιθετικός χαρακτήρας. Κάποιος πιστεύει ότι είναι επιφορτισμένος με μια ειδική αποστολή και πρέπει να ακολουθήσει το μονοπάτι που έχει σχεδιαστεί όμως από ένα μυστηριώδες χέρι. Πρέπει να αποφύγουμε τις βίαιες αντιπαραθέσεις και να καταφύγουμε σε διάλογο για να συμβιβαστούμε με διαφορετικές στάσεις. Διαφορετικά, οι σκληροί αντίπαλοι μπορούν να ξεκινήσουν μια αδιάκοπη μάχη και να αποτρέψουν έργα.

Σύνοδος Ηλίου/Ωροσκόπου στους Ιχθείς:- εσωτερική επικοινωνία, εγώ, ο εαυτός μου, η κατάκτηση της αναγνώρισης, προσπάθεια, φιλοπονία και εργατικότητα, η επιθυμία να γίνει κάποιος αξιοσημείωτος η σπουδαίος. Η προσωπική στάση προς τους άλλους.

Σύνοδος Αρη/Κρόνου 11-12η μοιρα του Κριου-Ένας άνθρωπος τολμηρός, σταθερός και δυναμικός, αυθόρμητος, άνθρωπος που τολμά να φανταστεί, με μεγάλη αυτοπεποίθηση και καλές προθέσεις, πρωτοποριακος αλλά και  απρόβλεπτος  που μπορεί να αφήσει τους άλλους άναυδους. Πληθωρικός και ζωντανός, όμως κάποιες φορές απερίσκεπτος και παρορμητικός που μπορεί να οδηγήσει σε επικίνδυνες καταστάσεις. Κρόνος στον Κριο σε πτώση. Η σύνοδος Αρη/Κρόνου, μπορεί να έχει ολέθριες επιπτώσεις και αν είναι ιδιαίτερα επιζήμια μορφή ενέργειας, όταν για παράδειγμα νευριάζει η πιέζει καταστάσεις στα άκρα, αν δεν ξέρει κάποιος τον εαυτό του και δεν μπορεί να την διαχειριστεί σωστά η να την κατευθύνει θετικά. Η όψη μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε πολιτικές συνεργασίες.

Αρης/Κρόνος σε σύνοδο με Βόρειο Δεσμό– πρέπει να είναι προσεχτικός στις σχεσεις του και τις συνεργασίες του με τους άλλους, διότι θα συναντήσει δυσκολίες, καταπίεση, εσωστρέφεια. Προσεκτικός, έξυπνος και περιπετειώδης χαρακτήρας. Σε σχέση με μεγαλύτερης ηλικίας άτομα μέσα από το κοινοβούλιο και το εξωτερικό, η με ξένους ηγέτες.

Έχει μια θετική Σελήνη στον Ταύρο σε εξάγωνο με τον Ηλιο αλλά και σε τετράγωνο με την Αφροδίτη, στον 2ο οίκο του ωροσκοπίου του. Αποζητά την σταθερότητα αλλά σηματοδοτεί αστάθεια και αλλαγές, ενώ τις φοβάται, προτιμά το παραδοσιακό, το σταθερό και την σιγουριά. Προσκόλληση σε παραδοσιακές αξίες, σταθερότητα, διατήρησε τα σταθερά θεμέλια. Πρόκληση που συναντά είναι η σταθεροποίηση της οικονομίας, πράγμα που χρειάζεται κατανάλωση χρόνου και προσπάθεια. Ωστόσο, το τρίγωνο με τον Δια δείχνει χιούμορ, ευκαιρίες για ανάπτυξη και εξέλιξη.

Ο Δίας στον Λέοντα (Δείξε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου), στον 6ο οίκο του, κυβερνά και τον 10ο οίκο του, σε ανάδρομη πορεία στην 29η μοιρα του Λέοντα. Ενστικτωδώς εστιάζετε σε καταστάσεις και περιβάλλοντα που είναι καλά ισορροπημένα και απομακρύνετε από το μελόδραμα, τον συναισθηματισμό, τον αρσενικό σοβινισμό και άλλα άκρα. Υποδηλώνεται η ανάγκη, να διευρύνει τους ορίζοντες σου, να αποκτήσει μια πιο συλλογική αντίληψη για τα πιστεύω του. Υπάρχει περίπτωση να προκύψουν θρησκευτικά ζητήματα. Προσοχή επίσης χρειάζεται στην υπερβολή και τις καταχρήσεις, απώλειες, πολιτικές συγκρούσεις, αστάθεια, σκάνδαλα, σπατάλη από την στιγμή που τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα στον 8ο οίκο του. (αποθέματα, συντάξεις, χρέος ,φόροι  κτλ)

Η αναιρετική μοιρα εδώ, με την έννοια ότι αναιρεί, αδρανοποιεί ή καταστρέφει τις θετικές ιδιότητες του Δια, ωστόσο και το όψη ημι-εξάγωνου με τον Ουρανό μπορεί να είναι βοηθητική, σε κάθε περίπτωση, αλλά όχι και τόσο, μάλλον υποβαστάζει μια κατάσταση. Γεννήθηκε πάνω σε ένα ημιτετράγωνο Κρόνου/Δια, όπου ναι μεν υπάρχει όραμα για το μέλλον πάνω σε καυτά θέματα όπως παιδεία, οικονομία , δικαιοσύνη κτλ., όμως μέσα από αυτή αντιμετωπίζονται προκλήσεις, δυσκολίες και συγκρούσεις με το παρελθόν. Όμως είναι ενας Δίας δημιουργικός και εκφραστικός εφόσον έχει θετική διέξοδο.

Ο Κρόνος στον Κριο σε πτώση– που σημαίνει ότι και αυτός αναλαμβάνει ένα ιδιαίτερα βαρύ φορτίο στην πλάτη του που χρειάζεται γερούς ώμους για να το σηκώσεις. Παρόλα ταύτα πάντα δημιουργεί δυσκολίες, φόβους, δειλία και περιορισμούς, που έχει βιώσει από μικρή ηλικία. Όμως η σύνοδος Αρη/Κρόνου μπορεί να φέρει και μπλοκαρίσματα και να χάσει εύκολα τα αυγά και τα πασχάλια. Όμως η επιμονή του είναι η σύνοδος κλειδί ταυτόχρονα για πολλά πράγματα, για την εκπλήρωση στόχων του.

Σύνοδος Ουρανού /Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία στην Παρθένο. Παράτολμος και απερίσκεπτος, η τάση να αγωνίζεται για καινούργια πράγματα, υπερβολικές δυνάμεις δημιουργικότητας και εκτέλεσης. Ο Ουρανός/Πλούτωνας σε ένα γωνιακό οίκο. Η τοποθέτηση αυτή υποδεικνύει ξαφνικές και απροσδόκητες αλλαγές ή διάλυση η διάσπαση στις συνεργασίες και σχεσεις, μέσα στο πλαίσιο πολιτικών συνεργασιών και κομμάτων. Όμως οι ανάδρομοι Ουρανος/Πλουτωνας σηματοδοτούν προβλήματα σε συμφωνίες που έχουν γίνει και νομικά θέματα, κρίσεις, προειδοποιεί για απροσδόκητα γεγονότα που αλλάζουν τη ζωή. Αυτό δείχνει επίσης απροσδόκητες τραυματικές καταστάσεις, ατυχήματα, διαιρέσεις και οικονομικές ανατροπές. Επισημαίνει τους αγώνες εξουσίας, τον ανατρεπτικό εξαναγκασμό και τον ψυχολογικό ή ψυχικό χειρισμό. Ξαφνική ασθένεια από συσσωρευμένο άγχος, νευρική καταστροφή ή ανάπτυξη νευρωτικών τάσεων υποδεικνύεται από αυτή την άποψη. Η όψη συνδέεται με επαναστάτες, εκκεντρικές ιδιοφυΐες και βίαιους ανθρώπους.

Αντίθεση Ηλίου/Ωροσκόπου/Πλούτωνα/Ουρανού– απώλειες, εντάσεις, κίνδυνος, μαρτύριο, αρχηγική θέση με οποιοδήποτε κόστος, φανατισμένες φιλοδοξίες, έπαρση, ανάληψη αλλα και επιβολή εξουσίας, ξαφνικά εμπόδια, αναστατώσεις, ταραχές, ισχυρογνωμοσύνη, ξεροκεφαλιά, σοκ, ριζικές αλλαγές, χρήση βίας, δικτατορία

Γενέθλια Μεσοδιαστήματα

Ηλιος/Σελήνη/Κρόνος/ εσωτερικές αναστολές, καταπίεση , κατάπτωση, εσωτερική μοναξιά, παραίτηση από την κοινωνία, κοινότητα, δυσκολίες, διάλυση μιας σχέσης, ασθένεια, σωματικός πόνος.

Σελήνη/Κρόνος/Αρης/Ωροσκόπος/ απαγορεύσεις, αναστολές, ταλαιπωρία, εξαναγκασμός, περιορισμός από τον λαο του τόπου, φυλάκιση -εξαναγκασμός, χωρισμός του λαού από το περιβάλλον του. Άσκηση η εφαρμογή βίας, ιδιότροπια, μελαγχολία, συχνή αλλαγή διαθέσεων, συχνές συγκρούσεις.

Ουρανος/MC/ωροσκόπος/ ανήσυχος, κάνει αλλαγές, συνεργασίες στον τεχνολογικό και βιομηχανικό χώρο.

Ηλιος/Ουρανος/MC/ μεταρρυθμιστής η εφευρέτης, συχνές συγκρούσεις, ξαφνικά γεγονότα, διακυμάνσεις.

Σελήνη/Πωσειδωνας/Ερμής/ καλλιτεχνικό ταλέντο, εξυπνάδα, κοινή λογική, φαντασία, δημιουργικές σκέψεις, έλεγχος εσωτερικών οραμάτων.

Ηλιος/Αφροδίτη/Κρόνος/όχι και τόσο υγιής έκφραση, προβλήματα

Ουρανος/Πλουτωνας/Ηλιος/Ωροσκόπος-μια καταστροφή, εντάσεις, ξέσπασμα, εφαρμογή βίας.

Δίας/Ουρανος/Ηλιος- μια επιτυχία, χαρά, ξαφνική γέννηση, η ικανότητα να βλέπει μακριά, εφευρετικός νους, φυσική ευστροφία και ευκινησία.

Αρης/Δίας/MC/ αγάπη για επιχειρήσεις, δημιουργική ικανότητα, η ικανότητα να πετυχαίνει ευνοϊκές διευθετήσεις και συμφωνίες, προσωπική επιτυχία.

Regulus με τον Δία: Φήμη, υψηλή προτίμηση, ειδικά στρατιωτικής φύσης, επιτυχία στην Εκκλησία. [Robson *, ρ.197.]

Ωροσκόπος μεAchenar: δίνει αγάπη για τη γνώση και την επιστήμη, πολλά ταξίδια και πολλές αλλαγές, θέση εξουσίας, αλλά κίνδυνος ατυχημάτων, ειδικά στη θάλασσα και πνιγμοί. Δίνει επιτυχία στο δημόσιο αξίωμα, την ευεργεσία και τη θρησκεία. [Robson * p.116.] Καλά τοποθετημένος, υπόσχεται ευτυχία και επιτυχία δίνοντας καλή ηθική, πιστή τήρηση των θρησκευτικών πεποιθήσεων ή των φιλοσοφικών κλίσεων. Σύμφωνα με την παράδοση, ο Achernar πιστώνεται με την απονομή υψηλών αξιωμάτων στην εκκλησία, ειδικά εάν συγκρούεται με τον Δία. Βέβαια, στον συγκεκριμένο χάρτη, ο ωροσκόπος δεν έχει θετικές όψεις.

Ο Πλούτωνας σε σύνοδο με Denebola: Στην κοσμική αστρολογία συνδέεται με τα βασιλικά γεγονότα, ειδικά  συνδέεται με την ανάληψη εξουσίας ή το θάνατο βασιλιάδων και βασίλισσες, αρχηγούς κρατών, δολοφονίες, εξεγέρσεις και σφαγές, το νόμισμα και χρηματιστήριο, το Βατικανό και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η εξουσία χάνει τον έλεγχο, ενδιαφέρον για το πώς λειτουργεί μια κοινωνία, να βοηθήσουμε αυτούς που δεν έχουν φωνή στην κοινωνία.

MC/Ras Alhague:

Το σταθερό αστέρι Ras Alhague είναι της φύσης του Κρόνου και Αφροδίτης. Δίνει κακοτυχία στις γυναίκες, διεστραμμένες γεύσεις και διανοητική βλάβη. [1] διανοητική βλάβη και την ατυχία μέσω των γυναικών. [2]

Σε σύγκριση με τον χάρτη Μεταπολίτευσης, δείχνει να έχει θετικές όψεις, η σύνοδος Ηλίου/Δια, αλλά και η Σελήνη έχουν θετικές όψεις που συνεπάγεται με δημιουργική δύναμη, μεγάλα κατορθώματα, φυσική η υλική επιτυχία, ικανότητα πραγματοποίησης, στον 9ο οίκο της ελληνικής μεταπολίτευσης, όπου εκεί βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις, τα εξωτερικά θέματα, η θρησκεία, η παιδεία, μέσω της διπλωματικής οδού θα μπορούσε να καταφέρει αρκετά. Η Αφροδίτη του επίσης στέκεται θετικά, σε σχέση με το κοινοβούλιο και τις πολιτικές συνεργασίες όπου και εκεί θα υπάρξουν συνεχόμενες αλλαγές εφόσον τετραγωνίζει τον Ουρανό. Ο Κρόνος του όμως είναι δυσαρμονικός με τον Κρόνο της Ελλάδος που κυβερνά όμως και τον 7,8 και 9ο οίκο (μνημόνια, συμφωνίες, πολίτικες συνεργασίες, φόροι, οικονομία, παροχές, συντάξεις κτλ).

Και αυτό απαντά στην σύνοδο Ηλίου-Δια που σίγουρα καλείται και αυτός να αντιμετωπίσει αυτές τις δυσκολίες. Το τετράγωνο Αρη-Κρόνου συνεπάγεται με περιορισμούς, εμπόδια, ταλαιπωρίες και λάθη όπου θα δημιουργήσουν την απογοήτευση του Ελληνικού λαού (αντίθεση Σελήνης- Κρόνου). Το τετράγωνο Ποσειδώνα-Αρη  φωτογραφίζει την αδυναμία αντιμετώπισης προβλημάτων με γείτονες χώρες. Από την άλλη Αρη και Κρόνος έχουν μια θετική διέξοδο προς τον ελληνικό Ποσειδώνα, που βρίσκεται στον 5ο οίκο της. Τουλάχιστον, ο 5ος οίκος συνδέεται με την νεολαία, τον τρόπο διασκέδασης και δημιουργίας, και τα κέρδη του χρηματιστηρίου. Η αντίθεση Πλούτωνα-Δια συνεπάγεται με απώλειες, καταχρήσεις, ατυχίες, τα προβλήματα της πολιτείας, αλλά και την τάση να επιδιώκουμε με φανατικό τρόπο εδώ δημιουργείται και μια πόλωση σε τετράγωνο με τον Βόρειο Δεσμό στον 6ο οίκο.

Δίας- Κρόνος- Ωροσκόπος– αστάθεια και ρήξη

Ερμής-Ουρανος-Σελήνη– προσαρμογή σε νέες καταστάσεις

Σελήνη-Πωσειδωνας-Πλούτωνας– αιφνίδιες αλλαγές στην ζωή του τόπου, ένα τράνταγμα, σοκ,

Πλουτωνας –MC-Πωσειδωνας– απογοήτευση διάμεσω σφαλμάτων και γενικότερα σοβαρά λάθη, μυστικές ομάδες.

Δεν είναι θετικό το γεγονός ότι από τον συσχετισμό των δυο ,οι σταθερές αστέρες Algol και Pollux, είναι σε σύνοδο με την Σελήνη και τον Κρόνο που έχει να κάνει με τον τρόπο κυβέρνησης του Ελληνικού λαού. Σαφώς συνδέονται με δυσκολίες, τραγωδίες, απώλειες αλλά ωστόσο θα μπορούσαν να προκύψουν μεταρρυθμίσεις και αλλαγές μέσα από αυτά, ωστόσο  τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα.

Σε σύγκριση με τον χάρτη ανεξαρτησίας του 1830. Ήλιος-Ωροσκόπος του σε σύνοδο με τον Νότιο Δεσμό. Δυσκολίες βλέπουμε αν συγκρίνουμε τον χάρτη του νέου πρωθυπουργού, με τον χάρτη του 1830. Δύσκολες όψεις υπάρχουν μεταξύ Σελήνης -Ηλίου-Κρόνου-Ουρανού- και αυτό συνεπάγεται με ανατροπές και εμπόδια όσο αφορά την πρωθυπουργία του. Το τετράγωνο Ηλίου-Αρη, συνεπάγεται με απερισκεψίες σε σχέση με εχθρικές χώρες και πολίτικες συνεργασίες, που θα οδηγήσει σε παιρετερω διάσπαση και προβλήματα. Η δυσαρμονία Ερμή- Κρόνου που βρίσκουμε και στους δυο χάρτες (Μεταπολίτευσης και του 1830) θα μπορούσε να χαρακτηριστεί επιφυλακτικότητα, δυσπιστία, δειλία, ισχυρογνωμοσύνη και ξεροκεφαλιά στην χειρότερη περίπτωση. Ενώ και η Αφροδίτη του έχει θετικές όψεις που σημαίνει ότι γίνονται κάποιες προσπάθειες όσο αφορά θέματα 7ου οίκου, η αντίθεση Αφροδίτης -Πλούτωνα -Κρόνου αποδεικνύεται δυνατότερη, που συνδέεται με περιορισμούς και απώλειες, βια. Σημαντικότερο το τετράγωνο Κρόνου-Δια, προς τον 8ο οίκο που συνάδει με αναγκαστικές αλλαγές.

Ηλιος-Κρόνος- Ωροσκόπος– δυσκολίες στην ανάπτυξη, δυσκολίες στις σχεσεις

Αρης-Πλουτωνας-Ωροσκόπος– τόλμη, θάρρος, παράτολμες ενέργειες,  διακινδυνεύω, ένας πολύ σημαντικος κίνδυνος, ένα ατύχημα οσο αφορά τις τράπεζες, την οικονομία.

Σελήνη-Πλουτωνας-Κρονος– εξαναγκασμός, ταλαιπωρία, απαγορεύσεις, περιορισμοί, κατάπτωση, συγκρούσεις, εκρήξεις, επηρεάζουν τις σχεσεις με ομωρα κράτη και την οικονομία.

Αρης-Δίας-Πωσειδωνας– ψευτιά, σχέδια όμως χωρίς δυνατότητα πραγματοποίησης, αποτυχία, καθυστερήσεις.

Αρης-Ουρανος-MC– επιθυμία για ανεξαρτησία, κάποιος που του βάζει το “πιστόλι στο κεφάλι”. Μια βίαιη ενέργεια, εκτέλεση βίαιων και δραστικών μέτρων, ατύχημα, αυτά οσο αφορά και παλι τον άξονα οικονομίας.

Να δούμε λίγο την Ουρανιαν…

* ικανός για εξαιρετική απόδοση – αυθόρμητος – θαρραλέος – συναρπαστικός – προοδευτικός- καινοτόμος – παραγωγικός – προικισμένος με ρυθμό – με προσανατολισμό στο μέλλον – χρειάζεται να περιορίσει παρορμητικές αντιδράσεις – παρορμητικός – μαχητικός – επαναστατικος ή αποδιοργανωτικός – ασαφής – καταναγκασμός

* Ξαφνική εφαρμογή – Ξαφνική υπερένταση – Ενεργοποίηση ισχυρών παρορμήσεων -Εκδηλώσεις ευαισθησίας — Ξαφνικά δραστικά ή καταναγκαστικά μέτρα

ικανός να αναπτύξει ή να βελτιώσει – να επιδιώξει την προσαρμογή – ικανό να αναδιαρθρώσει ή να μετατρέψει – αυθόρμητα – να επιδιώξει να αναπτύξει δυναμικό, να αλλάξει ή να ανταλλάξει – αναστατωμένος – αμφίθυμος κατά τη διάρκεια των αλλαγών –- υπόκειται σε ανατροπές – μπορεί να χρειαστεί σταθερότητα

* Σημαντικές τροποποιήσεις – μετασχηματισμοί ή μετατροπές – αλλοιώσεις ή αναπροσαρμογές – Προσωπική αναδιάρθρωση, μεταβάσεις ή μεταμορφώσεις

* αυθόρμητος – έντονη επιθυμία – υψηλή ευφυΐα – ενεργος – ευκίνητος — δημιουργικός – αποφασιστικός ή άμεσος — προσανατολισμένος στο στόχο – φιλόδοξος – εργατικός – ικανός για εξαιρετική απόδοση – ικανός για αυξημένη παραγωγικότητα – εξειδικευμένη στη σύνθεση — δυναμικός – παρορμητικός – απότομος – πιεστικός – δυνατός – ανόητος – επιθετικός – ασυνείδητος – πεινασμένος για δύναμη και επιρροή – ευτυχισμένος? Ξεκινάω κάτι πριν από την ολοκλήρωση της προετοιμασίας-ξαφνικές, απροσδόκητες κινήσεις

* ανάπτυξη του δυναμικού στο περιβάλλον – Αυξημένη παραγωγικότητα ή δραστηριότητα των συνεργατών – συναλλαγές που σχετίζονται με εταιρικές σχέσεις — Εφαρμογή αλλαγών στον τόπο – σε ανάφλεξη – αντιμετώπιση διαμαχών – Πιέσεις για μετατροπή ή μετασχηματισμό – Ανάπτυξη πιθανών ή ουσιαστικών αλλαγών υπό πίεση – Υποχρεωτικές αλλαγές που σχετίζονται με τις πυρκαγιές – Αυξήσεις σχετικά με το εύρος πυρκαγιάς

χαμηλο προφίλ — ενδιαφέρεται για τα σύνορα της επιστήμης, σκοτεινή γνώση, μεταφυσικές επιστήμες – χρειάζεται ικανοποιητική γνώση και εμπειρία – ανικανοποίητος – ανεπαρκώς έμπειρος – αβέβαιο – ακατάλληλος – υπερβολικά ευαίσθητος – υπερευαισθησία – σύγχυση – εύκολα παραπλανητικός – ρηχός – επιφανειακός – ψεύτικος

* Άτομα πολλών μυστικών — Εκτεταμένες θυσίες – Επιτυχία σε σχέση με την αβεβαιότητα ή την αστάθεια – ασάφειες – Αβεβαιότητα που σχετίζεται ιδιαίτερα με τους άνδρες – Εκτεταμένες απογοητεύσεις – Πολλές απώλειες – Ημέρες άρνησης ή απόσυρσης σε σχέση με την ελευθερία – αδυναμία

* ευχαριστημένοι – τυχερος- – εύθυμος – ευτυχισμένος – αισιόδοξος – πρόθυμοι να έρθουν σε επαφή – θετικοί στην προοπτική – καλοπροαίρετοι — φιλανθρωπικός – έχουν ισχυρές πεποιθήσεις – εμπιστοσύνη – συμπαθητικός – συνειδητοί της δικαιοσύνης –

Ευτυχείς σχέσεις μεταξύ των γυναικών – * πρόθυμοι να έρθουν σε επαφή – δυναμικοί – δυνατοί – αυθόρμητοι – υψηλόβαθμοι – ευκίνητοι – αποφασισμένοι ή άμεσοι

στόχοι – αναγκασμένοι να οδηγήσουν – να επιτύχουν- ικανός για εξαιρετικά επιτεύγματα – πειστικός – πρακτικος – συγγραφέας – δημοσιογράφοι – χρειάζεται αυτοέλεγχο – – επιχειρηματολογία –

Δράση στη νεολαία – Απότομες αποφασιστικές ενέργειες – Συζήτηση με δυναμικές γυναίκες – Σκέψεις που αφορούν ειδικά τις δραστηριότητες των γυναικών – Προγραμματισμός δράσεων με γυναίκες – Δημόσια συζήτηση – Συζητήσεις σχετικά με το χρόνο εργασίας – Διάταγμα — Ειδήσεις σχετικά με την κοινή γνώμη – Επιχειρήματα ή διαφορές – Αγωνία

* ευσεβείς – ειρηνικοί – αξιόπιστοι – θετικοί στην προοπτική – φιλοξενία — δυνητικά αγαπητοί ή ευγενικοί — ανεκτικός – υπόκεινται σε ιδιοτροπίες

* Πολύ αγάπη – Εκτεταμένη αρμονία – Φιλίες – Εμπειρίες που σχετίζονται με την αγάπη – Φιλελεύθερες επιθυμίες — Αναγνώριση – Βραβεία – Εκτεταμένη ειρήνη – Επιτυχία στις τέχνες – Μελέτες τέχνης – για κέρδη ή έσοδα – Πολλαπλά αξιοθέατα

* ζωηρός – ψηλός – έντονος – δυνατός – ενεργητικός – εργατικός – επιχειρηματικός — ανθρώπινος – θέλει να κυβερνήσει- αυστηρός – δυναμικός – παρορμητικός – πεισματικός – γκρίνια – απερίσκεπτος – επιθετικός

Επιτυχία – Εσωτερική ικανοποίηση – Χρήματα – Προσωπικά οφέλη – Προνόμια – Κέρδη ή εισόδημα – απολύσεις –  κέρδος

* σοβαρός — συγκρατημένος – πειθαρχημένος – ασκεί αυτοέλεγχο – αργα αλλά σταθερά – – ρεαλιστικός – επιφυλακτικός – χρειάζεται ενθάρρυνση — δυσκολία στην επίτευξη – καταπιεσμένος – καταθλιπτικός – μερικές φορές ανήσυχος ή φοβισμένος –  παραίτηση

* Ώριμοι Συνεργάτες – Συνεργάτες που μοιράζονται προβλήματα – Σοβαρή περίοδος – Μοναξιά – Βραδινές ώρες της ημέρας – Ημέρες ή χρόνια προβλημάτων — Αναχωρήσεις ή αποστάσεις σε σχέση με τις συνεργασίες — Απομόνωση – Απαλλαγή

εφευρετικός – οραματιστής – Μεταρρυθμιστές -αποδυναμωμένος – εύκολα κουρασμένος – αντιδρά ασυνείδητα – κυμαίνεται ανάμεσα στην παρορμητικότητα και την παθητικότητα – προκαλεί σύγχυση – εύκολα παραπλανιεται

Αβεβαιότητα, ανασφάλεια ή αστάθεια που σχετίζεται με τις εντάσεις –

Ξαφνική σωματική αποδυνάμωση – Διαταραχές ή αναστάτωση λόγω ψεύδους – Ξαφνική εξουδετεροποίηση – Ξαφνικές διακοπές ή απολύσεις – Απρόβλεπτες απώλειες – Αδυναμία – Επιληψία – απροσδόκητη εξαπάτηση ή απογοήτευση

Οικογενειακή εξαπάτηση

Οικογενειακή διοίκηση – Σημαντικοί σύλλογοι – Διάσημοι σύλλογοι – Κομματικοί ηγέτες – Οργανωτικοί σύμβουλοι – Αξιόλογες εταιρείες –Δημοκρατικές κυβερνήσεις – Ηνωμένα Έθνη –

* γνώση συγκεχυμένων θεμάτων – που ενδιαφέρονται για παγκόσμιους μεταφυσικούς παράγοντες – ενδιαφέρονται για ιστορικούς παράγοντες – πρέπει να υπερνικήσουν το παρελθόν – χρειάζεται επαρκή γνώση και εμπειρία – στερημένος – ανικανοποίητος

Πνευματικοί πολεμιστές – Ιδεολογικός πόλεμος-Αναζήτηση αλήθειας -διανοητικά ευκίνητος – έξυπνος – αντιληπτός – γνώστης – αναζητά αλήθεια – κατανόηση – διορατικός – λογικός – σκέφτεται ξεκάθαρα – αυθόρμητος

Μεγάλη φροντίδα – Ζητήματα υγείας για τις μητέρες-* Προστασία της ιδιωτικής ζωής σε σχέση με γυναίκες με αυτοπεποίθηση – Άνοδος ή κυριολεξία σχετικά με την ωρίμανση ή τη γήρανση των γυναικών – Η ιστορία της μητέρας

Μεγάλη λύπη ή θλίψη – Έκτακτες καταστροφές, ζημίες ή τραυματισμοί – Ασθένειες που σχετίζονται με τις μητέρες – Σημαντικές ελλείψεις στο δημόσιο – Στέρηση που πλήττει αξιόπιστους πληθυσμούς ή έθνη – Άτομα που δεν έχουν καθεστώς ή αξιοπρέπεια – Μεγάλη δυσφορία – Κίνδυνοι

περιορισμένος – παρεμποδισμένος – μπλοκαρισμένος – κολλημένος στο παρελθόν –

Απαλλαγή σε σχέση με τους συνεργάτες – Ψυχρότητα στις σχέσεις – Υπερβολική επιβάρυνση ή μια συντριπτική κατάσταση

Πολιτιστικές δραστηριότητες – Ιδεολογικές συγκρούσεις

– Καταστροφή μεγάλης κλίμακας σε σχέση με τις συνενώσεις

Υπεράσπιση της  αλήθειας ή τα γεγονότα – Διευκρίνιση – Εργασία με σύνεση ή διακριτικότητα – Να ενεργεί με σύνεση – Κατανόηση σχετικά με το έργο κάποιου

Ένα Σχόλιο Προσθέστε το δικό σας

  1. Ο/Η Κονσταντινος λέει:

    Ο κύριος Μητσοτάκης είναι ένας πολύ μορφωμένος Πολιτικός..

    Πάρα πολύ καλος

    Δεν έχω άλλα λογια

Απάντηση