Το 1932 ο Έντγκαρ Κέις προέβλεψε τον ρόλο του Πούτιν στη διακοπή του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου

στις

Το να παρακολουθείς τα γεωπολιτικά γεγονότα να εξελίσσονται σήμερα είναι σαν να παρακολουθείς ένα ναυάγιο τρένου σε αργή κίνηση, ειδικά αν είσαι ενημερωμένος από την ιστορία και κατανοείς τη σχέση μεταξύ των «Παγκοσμίων Πολέμων» και των αόρατων επιρροών πίσω από τη διεθνή πολιτική όπως και τις παγκόσμιες τράπεζες. Ο Edgar Cayce ήταν ένα από τα πιο σεβαστά μέντιουμ στον κόσμο, ο «Κοιμισμένος Προφήτης», όπως τον αποκαλούσαν, και πολλοί τον θεωρούν ως τον πατέρα της ολιστικής ιατρικής. Μπαίνοντας σε καταστάσεις συνείδησης που μοιάζουν με έκσταση κατά βούληση, θα μπορούσε φέρει θεϊκές πληροφορίες από κάποιο ασυνήθιστο επίπεδο ύπαρξης για λογαριασμό των ασθενών του ή ως απάντηση σε συγκεκριμένες ερωτήσεις από ένα ακροατήριο. Ήταν εξαιρετικά διορατικός και ακριβής, γι’ αυτό και το όνομά του είναι τόσο οικείο σε τόσους πολλούς. Πολλά από αυτά που έφερε πίσω από την «Πηγή» των εμπνευσμένων πληροφοριών του αφορούσαν συγκεκριμένα ιατρικά ζητήματα, αλλά στους εκπληκτικούς τόμους των αναγνώσεων και των γραπτών του έργων υπάρχει μια πληθώρα ενόρασης και προφητειών που σχετίζονται με μεγαλύτερα παγκόσμια πολιτικά και κοινωνικά γεγονότα.

“Τα όνειρα είναι οι σημερινές απαντήσεις στα ερωτήματα του αύριο.” – Edgar Cayce Πολλές από τις ψυχικές αναγνώσεις του Cayce συνέβησαν στις αρχές του 20ου αιώνα κατά τη διάρκεια δύο Παγκοσμίων Πολέμων και της Μεγάλης Ύφεσης, αλλά πριν από το θάνατό του το 1947 είχε ήδη δει πολλές από τις προβλέψεις του να γίνονται πραγματικότητα, συμπεριλαμβανομένης της πρόβλεψης του χρηματιστηριακού κραχ του 1929, την πρόβλεψη γεγονότων που σχετίζονται και με τους δύο Παγκόσμιους Πολέμους, ακόμη και την προειδοποίηση για τους πρόωρους θανάτους δύο Αμερικανών προέδρων. Σε μια σειρά από αυτό που ονόμασε «Αναγνώσεις Παγκόσμιων Υποθέσεων», ο Κέισι έκανε πολλές αξιοσημείωτες δηλώσεις σχετικά με το μέλλον της παγκόσμιας οικονομίας, την παγκόσμια ηγεσία, τη συλλογική πνευματικότητα και ενδιαφέρον τον ρόλο που με κάποιο τρόπο η Ρωσία επρόκειτο να διαδραματίσει ως δύναμη δικαίου στην επερχόμενη παγκόσμια αναταραχή που βλέπουμε να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια μας σήμερα.

Το αγκάθι στην πλευρά της Ευρώπης

Ο Κέισι προέβλεψε ότι οι μελλοντικές παγκόσμιες κρίσεις θα εξαρτώνταν από τη χρηματοδότηση και επεσήμανε τη Ρωσία ως το αγκάθι στην πλευρά των οικονομικών δυνάμεων που οργανώνονταν ενάντια στο καλό της ανθρωπότητας σε έναν κόσμο μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Όταν ρωτήθηκε το 1932 για τις πολιτικές και οικονομικές τάσεις στην Ευρώπη, ο Κέισι εστίασε στη Ρωσία: Η Ευρώπη είναι σαν ένα σπίτι διαλυμένο. Πριν από μερικά χρόνια υπήρχε η εμπειρία ενός ισχυρού λαού που παρακάμπτεται για την ικανοποίηση των λίγων, ανεξάρτητα από το δικαίωμα οποιουδήποτε άλλου ανθρώπου. Ότι οι λαοί βιώνουν την εμπειρία της αναγέννησης και είναι το αγκάθι στη σάρκα για πολλά πολιτικά και οικονομικά έθνη στην Ευρώπη, στον κόσμο.

Ποιο είναι το όνομα αυτού του έθνους που αναφέρεται;

Ρωσία! (3976-8)» [Πηγή]

70 χρόνια μετά την ήττα των δυνάμεων του Άξονα, η Ρωσία έχει αναγεννηθεί, αλλά ο υπόλοιπος κόσμος βρίσκεται τώρα σε μεγάλο βαθμό κάτω από τον αντίχειρα του δυτικού παγκοσμιοποιητικού τραπεζικού καρτέλ. Αυτό το καρτέλ είναι οργανωμένο ως το ΔΝΤ, η Παγκόσμια Τράπεζα, η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών και το παγκόσμιο δίκτυο κεντρικών τραπεζών, αποθεματικών τραπεζών, αναπτυξιακών τραπεζών και επενδυτικών τραπεζών που κρατούν τις εκλεγμένες κυβερνήσεις του κόσμου σε αέναη αποδοχή και τους ανθρώπους του κόσμου σε σκλαβιά όπου μαθηματικά είναι αδύνατο να πληρώσει το χρέος. Σήμερα, είμαστε στην κόψη του μαχαιριού. Το 2013 οι ΗΠΑ προσπαθούσαν να εισβάλουν στη Συρία με προφανώς ψευδή προσχήματα.

Ο Πούτιν απέτρεψε την εμπλοκή των ΗΠΑ απειλώντας ότι θα παρέμβει στρατιωτικά σε μια σύγκρουση που εκείνη την εποχή δεν είχε ακόμη εκχωρηθεί στις φρικτές συνθήκες που βλέπουμε σήμερα. Με τη σκόπιμη καταστροφή της Ουκρανίας από την ομάδα αποσταθεροποίησης της έγχρωμης επανάστασης που χρηματοδοτήθηκε από τον Τζορτζ Σόρος και μετά τις προόδους του ΔΝΤ για την κατάκτηση του χρέους της Ουκρανίας με δεκάδες δισεκατομμύρια δολάρια σε αναγκαστικά αναπτυξιακά δάνεια, η Ρωσία του Πούτιν αναδείχθηκε ως η μοναδική δύναμη ικανή να ελέγξει τις τραπεζικές συναλλαγές κατα την παγκόσμια πρόοδο της Καμπαλ και αρνείται να επιτρέψει στην Ουκρανία και την Κριμαία να πέσουν στα χέρια των δυνάμεων που υποστηρίζονται από τη Δύση.

Η μεγάλη σκακιέρα που είναι η Μέση Ανατολή φλέγεται και ο κόσμος βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού, εγκλωβισμένος ανάμεσα στην πολύ πραγματική πιθανότητα κλιμάκωσης στον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο και τη φαινομενικά μακρινή ελπίδα των παγκόσμιων ηγετών να βρουν ξαφνικά λογική και να αποκλιμακώσουν την κατάσταση. Ο Cayce μίλησε για τον ρόλο της Ρωσίας ως «ελπίδα του κόσμου» σε μια επερχόμενη στιγμή όπως αυτή: «Στη Ρωσία έρχεται η ελπίδα του κόσμου, όχι όπως αυτή που μερικές φορές αποκαλείται από το κομμουνιστικό, ή το μπολσεβίκο, όχι. αλλά ελευθερία, ελευθερία! Ότι ο κάθε άνθρωπος θα ζει για τον συνάνθρωπό του!

Η αρχή έχει γεννηθεί. Θα χρειαστούν χρόνια για να αποκρυσταλλωθεί, αλλά από τη Ρωσία έρχεται και πάλι η ελπίδα του κόσμου». (Έντγκαρ Κέισι, 1944, αρ. 3976-29) Καθώς τα γεγονότα στη Συρία και το Ιράκ έχουν γίνει πιο περίπλοκα και καταστροφικά για τους ανθρώπους στην περιοχή, το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) βρίσκεται σε μια εκστρατεία σοκ και δέους, βασιλεύοντας αιματηρό τρόμο στους Χριστιανούς, τους Σύριους, τους Κούρδους, τους μετριοπαθείς μουσουλμάνους, τους Σιίτες μουσουλμάνους και οποιονδήποτε ενδιάμεσα. Το ISIS, όπως όλοι προφανώς γνωρίζουν, χρηματοδοτείται και προμηθεύεται όπλα από τις ΗΠΑ και το Ισραήλ ως μέσο έμμεσης ανατροπής του καθεστώτος Άσαντ στη Συρία.

Καθώς οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους προσποιούνται ότι δεν είναι υπεύθυνοι για το ISIS και ενεργούν σαν να είναι ανίσχυροι να σταματήσουν το ISIS, ο Πούτιν είπε ήρεμα στον κόσμο με ξεκάθαρους όρους την αλήθεια για την υποστήριξη της Δύσης στο ISIS και τις άλλες μισθοφορικές φατρίες που έχουν καταστρέψει εντελώς τη Συρία, σκοτώνοντας ήδη εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους. αν όχι εκατομμύρια, και αναγκάζοντας την κατασκευασμένη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη, επεκτείνοντας την κρίση τώρα στην πΓΔΜ. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν εξηγεί πειστικά την κατάσταση στη Συρία με εντυπωσιακή σαφήνεια: Η Ρωσία κατάφερε γρήγορα να σταματήσει το ISIS καταστρέφοντας αποθήκες πυρομαχικών και γραμμές ανεφοδιασμού, ένα μάλλον βασικό στρατιωτικό επίτευγμα που οι ΗΠΑ δεν ήταν πρόθυμες να επιτύχουν σε χρόνια βομβαρδισμού του ISIS. Ακόμη και η Δημοκρατική βουλευτής των ΗΠΑ Tulsi Gabbard ρώτησε τον πρόεδρο γιατί ο βομβαρδισμός του ISIS από τη Ρωσία είναι κακό πράγμα;

Η πνευματική ανάπτυξη και ηγεσία της Ρωσίας Ακόμη και πριν από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, ο Κέισι φαίνεται να είχε προβλέψει την ανάγκη για τη Ρωσία να εξελιχθεί πνευματικά με κάποιο τρόπο, ώστε να είναι σε θέση να αντισταθεί στις παρακμάζουσες ηθικές αξίες της καπιταλιστικής Δύσης και να παίξει το ρόλο της ως η μεγάλη ελπίδα του κόσμου. Ο Κέισι ρωτήθηκε: «Ποια πρέπει να είναι η στάση των λεγόμενων καπιταλιστικών εθνών απέναντι στη Ρωσία;» Στη θρησκευτική ανάπτυξη της Ρωσίας θα έρθει η μεγαλύτερη ελπίδα του κόσμου. Τότε αυτή η μία ή η ομάδα, που είναι όσο πιο κοντά στις σχέσεις της, μπορεί να τα πάει τόσο καλύτερα στις βαθμιαίες αλλαγές και την τελική διευθέτηση των συνθηκών ως προς την κυριαρχία του κόσμου. (3976-10)

Έξι μήνες αργότερα, παρουσιάστηκαν πρόσθετες πληροφορίες που βοήθησαν στην αποσαφήνιση αυτής της προηγούμενης πρόβλεψης. Από τη Ρωσία, βλέπετε, μπορεί να έρθει αυτό που μπορεί να είναι η βάση μιας πιο παγκόσμιας θρησκευτικής σκέψης ή τάσης… (3976-12) Όταν ο Hugh Lynn Cayce ρώτησε για τη ρωσική κατάσταση τον Ιούνιο του 1938, του απάντησαν: Μια νέα αντίληψη έχει έρθει και θα έρθει σε έναν ταραγμένο λαό εξαιτίας του ζυγού της καταπίεσης, λόγω των αυταρεσκειών, έχει προκύψει ένα άλλο άκρο.

Μόνο όταν υπάρχει ελευθερία λόγου, το δικαίωμα λατρείας σύμφωνα με τις επιταγές της συνείδησης – μέχρι να συμβούν αυτά, θα υπάρχουν ακόμα αναταραχές μέσα μας. (3976-19) [Πηγή] Ουσιαστικά ο Cayce φαίνεται να αναφέρεται στη Ρωσία μετά τις δίκες υπό σοβιετική κυριαρχία και την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης, καθώς και στην ανάγκη για τον κόσμο να επιστρέψει στις ανθρωπιστικές αξίες προκειμένου να απελευθερωθεί από την καταπίεση των σιωνιστικών καρτέλ που οργανώνονται εναντίον της ανθρώπινης φυλής εδώ και αιώνες.

Ο Κέισι λέει ότι κάποιο είδος πολύ αναγκαίας πνευματικής ηγεσίας θα προέλθει από τη Ρωσία αυτή τη στιγμή, κάποιο είδος στάσης που θα καταστήσει δυνατή μια μετάβαση αυτού του διαμετρήματος χωρίς να χρειάζεται να βιώσουμε την εγγυημένη καταστροφή οποιουδήποτε Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου. Ο Πούτιν στην καλύτερη περίπτωση δεν είναι άγιος και δεν υπάρχει υποτίμηση της πιθανότητας εξαπάτησης από οποιαδήποτε εθνικιστική οργάνωση, αλλά σε μια έρευνα των μεγάλων παικτών στο πεδίο αυτή τη στιγμή, όταν η ανθρώπινη φυλή παραπαίει στην κόψη του ξυραφιού, ο Πούτιν φαίνεται να φέρνει κάτι στο τραπέζι που άλλοι παγκόσμιοι ηγέτες δεν θα ενοχληθούν. Και πώς θα έμοιαζε η πνευματική ηγεσία σε έναν κόσμο που τρελάθηκε, ούτως ή άλλως; Στην αρχή θα φαινόταν ως κοινή λογική.

Φυσικά. Ο Αριστοτέλης φτάνει στο σημείο να πει ότι η κοινή λογική είναι εκεί από όπου προέρχεται η συνείδηση. Έτσι, αν μια κοινωνία στερείται κοινής λογικής και υπάρχει ελάχιστη ή καθόλου συνείδηση, ηθική, ενσυναίσθηση, συνείδηση, δημιουργικότητα, γούστο, διάκριση ή αγάπη, πώς προτείνει κανείς να κυβερνήσει έναν τέτοιο πληθυσμό; [πηγή] Οι ενέργειες του Πούτιν στη Συρία έχουν την πιο κοινή λογική, μεταξύ των διαθέσιμων επιλογών. Ήδη πιθανότατα έχει αποτρέψει την εισβολή της Τουρκίας στη Συρία, ελέγχοντας τον πρόεδρο Ερντογάν στα σύνορα και έχει διαταράξει σοβαρά τις επιχειρήσεις του ISIS. Και οι δύο είναι νίκες για την υπόθεση της κοινής λογικής σε μια αρένα προδοσίας.

Γνώριζε ο Edgar Cayce ότι η Ρωσία θα έπαιρνε το χάσμα κοινής λογικής μεταξύ της πνευματικής ηγεσίας και της εγγυημένης καταστροφής του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου που σχεδιάζεται από τη Δύση; Μιλώντας για την τρέχουσα κατάσταση των σχέσεων ΗΠΑ και Ρωσίας σε πρόσφατη σύνοδο κορυφής, ο Πούτιν είπε, σχετικά με την Αμερική: «Πρέπει να ξεπεράσετε την ατελείωτη επιθυμία να κυριαρχήσετε. Πρέπει να σταματήσετε να ενεργείτε από ιμπεριαλιστικές φιλοδοξίες. Μην δηλητηριάζετε τα μυαλά εκατομμυρίων ανθρώπων. σαν να μην μπορεί να υπάρξει άλλος τρόπος από την ιμπεριαλιστική πολιτική». – Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ο Πούτιν στρέφει την προσοχή μας προς τα εκεί επειδή κανείς άλλος δεν φαίνεται πρόθυμος να μιλήσει: η Αμερική και η Δύση δεν έχουν πλέον καμία ηθική ανωτερότητα στον κόσμο.

Ο Κέισι έκανε επίσης σχόλια σχετικά με τη μελλοντική ηθική παρακμή της Αμερικής: Στην τελική ανάγνωση των Παγκόσμιων Υποθέσεων που δόθηκε στις 22 Ιουνίου 1944, λιγότερο από έξι μήνες πριν από το θάνατο του Έντγκαρ, αναφέρεται στο πνεύμα και την «αμαρτία της Αμερικής». Ποιο είναι το πνεύμα της Αμερικής; Τα περισσότερα άτομα υπερηφανεύονται για την «ελευθερία». Ελευθερία τι; Όταν δεσμεύετε τις καρδιές και τις διάνοιες των ανθρώπων με διάφορους τρόπους και τρόπους, τους δίνετε ελευθερία λόγου; Ελευθερία λατρείας; Ελευθερία από την ένδεια?… Κατά την εφαρμογή αυτών των αρχών…

Η Αμερική μπορεί να καυχιέται, αλλά μάλλον ξεχνιέται αυτή η αρχή… και αυτή είναι η αμαρτία της Αμερικής. (3976-29) Reading 3975-15, που δόθηκε τον Ιανουάριο, Προέβλεψε ο Edgar Cayce τον παρεμβατικό ρόλο του Πούτιν στο σχέδιο των δυτικών συμμοριών να ξεπεράσει τον κόσμο μέσω της οικονομικής κυριαρχίας, της πολιτικής αποσταθεροποίησης και όλου του παγκόσμιου πολέμου, της τάξης από το χάος; Ο Κέισι προέβλεψε επίσης την πιθανότητα ενός Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου.

Μίλησε για συγκρούσεις που προκύπτουν … «στη Λιβύη και στην Αίγυπτο, στην Άγκυρα και στη Συρία, μέσω των Στενών γύρω από αυτές τις περιοχές πάνω από τον Περσικό Κόλπο».

Είτε πιστεύετε είτε όχι στη δύναμη του ανθρώπινου νου να συνδεθεί με την Πηγή και να αποσύρει πληροφορίες για το μέλλον, τα πράγματα ευθυγραμμίζονται με τέτοιο τρόπο ώστε οι προφητείες του Cayce σχετικά με τη Ρωσία να αποδεικνύονται αρκετά προφητικές τώρα, δίνοντάς μας μια ένδειξη ότι τουλάχιστον δεν πρέπει να κρατάμε πολύ σφιχτά οποιεσδήποτε προκαταλήψεις για το τι θα συμβεί τα επόμενα χρόνια. Και σε ένα κενό οποιασδήποτε κοινής λογικής ή ανθρωπιστικής ηγεσίας από τις παρούσες δυνάμεις, γιατί να μην κοιτάξουμε σε ένα σεβαστό μέντιουμ για κατεύθυνση; Στο τέλος, όμως, το μόνο που έχουμε από τον Cayce είναι πραγματικά μόνο η έμπνευση για δράση που παίρνουμε από την αναζήτηση στο παρελθόν του για ενδείξεις και ελπίδα για το μέλλον μας. Εάν ανησυχείτε για την κατεύθυνση που παίρνουν τα πράγματα, αφήστε τα λόγια του Cayce να σας αφυπνίσουν σε δράση.

Απάντηση