ΥΔΡΟΧΟΟΣ* ΚΕΧΡΙΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΣΟΥΓΚΙΛΙΤΗΣ

στις

Το κεχριμπάρι δεν είναι στην πραγματικότητα πάρα ένας «κρύσταλλος» με την κανονική έννοια, αφού δημιουργήθηκε μέσω της απολίθωσης των ρητινών πριν από εκατομμύρια χρόνια. Ο σχηματισμός του είναι οργανικός και ακανόνιστος, μοιάζει με τους Υδροχόους, που τους αρέσει να ξεχωρίζουν από όλα τους υπόλοιπους και να φέρουν ένα σπάνιο «φως» σε οποιαδήποτε κατάσταση ή σκοπό. Η κεχριμπαρένια ρητίνη ενθαρρύνει τη θετικότητα και συχνά αναφέρεται ως μια μικρή σταγόνα του ήλιου – όπως ακριβώς και οι περισσότεροι Υδροχόοι. Η φύση του Υδροχόου είναι ειλικρινής, απρόβλεπτη, αυθόρμητη, έξυπνη, φιλοσοφική, συχνά μη συναισθηματική και πολύ επικοινωνιακή.

Καταπραΰνει την ειλικρίνεια, φωτίζει το απρόβλεπτο, τροφοδοτεί τον αυθορμητισμό με ευχάριστο συντονισμό, υποστηρίζει το μυαλό στην προσπάθειά του για φώτιση, μαλακώνει το συναισθηματικό σώμα, ώστε να είναι πιο ικανό να εκφράσει αλλά και να ενθαρρύνει την υγιή επικοινωνία προσθέτοντας μια σταγόνα χρυσού σε όλα.

Όντας ένας συντονισμένος κρύσταλλος ηλιακού πλέγματος, η κεχριμπαρένια ρητίνη υποστηρίζει την ενδυνάμωση κάθε σημείου στο ζωδιακό, αν και στους Υδροχόους ταιριάζει απόλυτα καθώς είναι επιρρεπείς στο να βρίσκονται αλλά και να συμπαραστέκονται μπροστά σε ομάδες για να «σώζουν τον κόσμο» με τις ανθρωπιστικές τους προσπάθειες . Φαίνεται λοιπόν ότι το κεχριμπάρι, φαίνεται να ελαφρύνει το φορτίο και να διατηρεί τα πνεύματα και το ηθικό ψηλά και να έχει δίνει κίνητρα.

Από την άλλη ο Σουγκιλιτης, είναι μια μαύρη πέτρα που μοιάζει συχνά με το «ονειρικό βράχο» καθώς ενθαρρύνει τα διαυγή, θεραπευτικά όνειρα και την ανάκληση των ονείρων. Με τον ίδιο τρόπο, οι Υδροχόοι μπορούν μερικές φορές να θεωρηθούν ως «ονειροπόλοι» των οποίων τα οράματα συχνά αισθάνονται απρόσιτα – αλλά όχι με σουγκιλίτη στο πλάι τους. Αυτή η ονειρική πέτρα μπορεί να βοηθήσει τα οράματα να είναι προσβάσιμα και να επιτρέψουν στους Υδροχόους να φέρουν περισσότερη σταθερότητα σε αυτό που βλέπουν στο μάτι του μυαλού τους. Θα μπορούσατε να πείτε ότι βοηθά τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα. Είναι επίσης γνωστό ως «πέτρα θεραπευτή» από πολλούς στον κρυστάλλινο κόσμο. Αυτός ο τίτλος είναι πραγματικά τέλειος για τους Υδροχόους, οι οποίοι είναι συχνά θεραπευτές κατά μια έννοια. Βοηθά να τονίσει αυτές τις ιδιότητες για τον Υδροχόο ή για όποιον θέλει να αναδείξει τον εσωτερικό θεραπευτή ή να γίνει ασκούμενος των θεραπευτικών τεχνών.

Εργάτες φωτός, θεραπευτές, οραματιστές και ηγέτες της νέας γης: επωφεληθείτε από λίγο κεχριμπάρι και σουγκιλίτη μπορεί να ενισχύσει τις ηγετικές σας ικανότητες, να ενισχύσετε τις πεποιθήσεις σας και να παρέχει την επιμονή ώστε να ακολουθήσετε τα όνειρά σας και να τα δείτε να παίρνουν σχήμα! Καθ

Απάντηση