ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΙΣΗΜΕΡΙΑ 2023

Φέτος, βλέπουμε σημαντικά και παράξενα αστρονομικά δρώμενα να διαδραματίζονται στον χάρτη της Φθινοπωρινής ισημερίας. Ο Ήλιος στην αναιρετική της Παρθένου σε σύνοδό με τον Vulkan, και με τον Άρη να κάθετε πάνω στον ωροσκόπο της ισημερίας, είναι το χαρακτηριστικό ενός βίαιου Φθινοπώρου, όπου πολύ πιθανό δραματικές εικόνες να εξελιχτούν μπροστά στα μάτια μας με τον Άρη να είναι η κύρια επιρροή, των επόμενων μηνών. Η επιστροφή της Περσεφόνης στον Κάτω Κόσμο, είναι αρκετά δυσοίωνη όπως θα διαβάσετε και στα φεγγάρια Νοεμβρίου, που θα είναι το peak της ισημερίας.

Ταυτόχρονα άλλοι πολιτισμοί πιστεύουν ότι κατά την διάρκεια της Φθινοπωρινής Ισημερίας, όντα από άλλες διαστάσεις μπορούν να διαβούν εύκολα τον κόσμο μας, όπως νέκρες οντότητες και νεραΐδες.

Το εσωτερικό αρχείο της ζωής κάποιου, θα είναι διαθέσιμο στα αρχεία της μνήμης μας. Θα υπάρχει μια εξομολογητική ειλικρίνεια για τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας. Η ανταλλαγή προσωπικών γνώσεων για τη ζωή μέσω της ποίησης και του τραγουδιού, είναι σημαντική, όπως επίσης και ο συντονισμός μεταξύ του προσωπικού και αρχετυπικού επιπέδου εμπειρίας.

Κάποιοι θα θέλουν να ξετυλίξουν σημαντικά θέματα της ζωής τους αποκρυπτογραφώντας τα όνειρα και τα οράματά τους (επεξεργάζονται ξανά τις αναμνήσεις τους για να τις κάνουν πιο καθολικές, ώστε να μπορούν να διδάξουν στους άλλους τη σοφία που περιέχουν). Επανασχεδιάζοντας τις αναμνήσεις από το παρελθόν, αυτό θα μπορέσει να εξελιχθεί σε μια διαφορετικά οραματιζόμενη εκδοχή του μέλλοντος (υποκειμενικές ή ανέντιμες αναγνώσεις του παρελθόντος). Πολλοί θα θέλουν να δουλεύουν στην απομόνωση.

Όπως και να έχει, μια αρκετά δύσκολη όψη μεταξύ Ηλίου/Κρόνου, είναι δείκτης ότι οι εξουσίες θα δοκιμαστούν αρκετά, θα υπάρξουν προκλήσεις που δεν έχουν ξανασυναντήσει στο παρελθόν και θα υπάρξουν ήττες. Οι σχέσεις με τους άλλους επίσης θα δοκιμαστεί έντονα αν όχι σε ακραίο σημείο, η  χαμηλή ζωτικότητα ή ευαίσθητη υγεία, θα είναι υπαρκτά λόγω γεγονότων που θα ξεσπούν είτε από την μανία της Φύσης είτε γιατί κάποιοι θα κάνουν επίδειξη δύναμης στον πλανήτη. Δεν είναι πολλές οι ώρες που η αστρονομική αντίθεση Ηλίου/Πωσειδωνα, πραγματοποιήθηκε στις 18-19 του μήνα, κάνοντας το Φθινόπωρο αρκετά εύθραυστο σε επίπεδο ισορροπιών.

Είχαμε να δούμε τον Άρη στον ωροσκόπο από την έκλαμψη του 2022,όταν ξεκίνησε ο πόλεμος στην Ουκρανία. Σαφώς, η θέση του δεν είναι καθόλου θετική, καθώς περιέχει ταραχές, απεργίες, πολεμική ατμόσφαιρα, εμπρησμούς, εγκληματικότητα, bullying ,κακή υγεία, στρατιωτική δραστηριότητα, επιθετικές τάσεις.

Ο Άρης, που είναι σε πτώση στον Ζυγό, πλέον στον δεύτερο δεκανο του θα αποδειχθεί ολέθρια ενέργεια, με τον πληθωρισμό και την πείνα στον πλανήτη να είναι το κυρίως θέμα (αστεροειδής Tantalus στον 2 οίκο).

Σε σύνοδο με τον Sualocin δίνει έμφαση στην διπροσωπία, και πολλά θα αμφισβητηθούν. Πολύ κοντά στον Rigel, που βρίσκεται στον αστερισμό του Ωρίωνα, που τσιμπήθηκε από τον Σκορπιό. Ο Ωρίωνας καυχήθηκε ότι θα εξολόθρευε όλα τα ζώα στη Γη και τιμωρήθηκε για την θρασύτητα του από τη θεά της Γης, τη Γαία, η οποία έστειλε έναν γιγάντιο σκορπιό και τον διέταξε να τσιμπήσει τον Ωρίωνα. Όσο ισχυρός κι αν ήταν ο Ωρίων, μετά από μια σύντομη μάχη, ο σκορπιός κατάφερε να δώσει στον κυνηγό ένα θανατηφόρο τσίμπημα στη φτέρνα, και πιστεύεται από μερικούς ότι βρίσκεται στη θέση αυτού του αστεριού που λέγεται επίσης ότι είναι στη φτέρνα: «Στη δυτική φτέρνα του Ωρίωνα, ο Κυνηγός, στηρίζεται λαμπρός Ρίγκελ».

Αυτό είναι δείκτης ασυνέπειας, αλαζονείας, βίας, ασέβεια, κίνδυνο προδοσίας και δηλητηρίων. Θεωρήθηκε από τους Ρωμαίους ότι ήταν πολύ επιβλαβές για τα βοοειδή και παραγωγικό για τις καταιγίδες. Γίνονται στρατιωτικές προετοιμασίες για πόλεμο, ενώ θέματα μηχανικής θα μας απασχολήσουν.

Υπάρχουν κι άλλοι δυσοίωνοι αστέρες όμως κοντά στον Ήλιο, όπως ο Mirach, Toliman, Scheat που είναι σε όψη αντίθεσης όπως και με την Πανδώρα, και την Αλκυόνη. Το εμπόριο θα έχει πτώση και θα υπάρχουν δυσκολίες, όπως επίσης ο κόσμος θα πρέπει να είναι πολύ προσεχτικός όταν ταξιδεύει στην θάλασσα, κοντά σε νερό, και με τα ταξίδια στην στεριά.

Άρα έχουμε ένα φθινόπωρο αρκετά «ανώμαλο» και δύσκολο, με πολεμική ατμόσφαιρα που θα κορυφωθεί μετα τις εκλείψεις Οκτωβρίου, ιδιαίτερα μετα την σεληνιακή έκλειψη στην 5 μοίρα του Ταύρου. Το γεγονός ότι η Σελήνη, βρίσκεται στον πρώτο δεκανο του Αιγόκερω ούτε αυτό είναι θετικό στοιχείο στον χάρτη της ισημερίας (δολοφονίες και συνομωσίες), αλλά ίσως ελαφρώς αισιόδοξο ότι βρίσκεται κοντά στο Γαλαξιακό κέντρο. Υπάρχουν εμπόδια προς την πρόοδο και την βελτίωση, σε πρακτικό επίπεδο της ζωής. Όμως μας προσγειώνει περισσότερο, αυξάνετε η συνείδηση και η αφύπνιση, περισσότερη πνευματικότητα και επαφή με το θείο, όπως το εννοεί ο καθένας μας.

Είμαστε πολύ κοντά στην μεταμόρφωση. Όμως θα μπορούσαμε να πούμε γι’ αυτόν τον συνδυασμό ότι ο Χείρωνας θα είναι ο οδηγός πέρα από το σκοτεινό τείχος του Κρόνου. Η κατάρρευση είναι αναπόφευκτη, αλλά μάλλον θα πρέπει πρώτα να πηδήξουμε πάνω από την φωτιά. Τελειώνοντας όμως, η Νέμεσις και η Ατλαντίδα βρίσκονται στον χώρο των κυβερνόντων, που συνδέονται με επικείμενες καταστροφές, στην τιμωρία/αρνητικό κάρμα, τις παραβιάσεις της ιδιωτικής ζωής· την πρόσβαση σε εσωτερικές ή εμπιστευτικές πληροφορίες· κατάχρηση πόρων,  ή πληροφοριών·.

Αυστηρή προειδοποίηση για καταστροφές μέσα από Νερό.

Τα μεσοδιαστήματα Άρη/Πλουτωνα/Σελήνης δεν είναι θετικά επίσης, καθώς αυτά θα προβάλλουν οργή, θυμό, σοβαρές διαμάχες, ατυχήματα (η τουλάχιστον έτσι θα θέλουν εμείς να τα δούμε, ως ατυχήματα).Όταν μάλιστα ο Άρης περνά Αστροχαρτογραφικα πάνω από την Ελλάδα. Η πολύ δύσκολη όψη Άρη/Δια και στους δυο χάρτες επαναλαμβάνονται και αυτό σηματοδοτεί σύγκρουση, η και μια άλλη φυσική καταστροφή, που είναι πιθανό, όπως σεισμός και πλημμύρες, ναυάγια, αλλά πρωτίστως είναι πολύ δυσάρεστο και για την ελληνική οικονομία, με φόντο όλα αυτά, όπως είχα αναφέρει και στην ορκωμοσία του πρωθυπουργού (μεταβλητή και αναιρετική), που συνδέεται με διακανονισμούς και ρύθμιση, άρα μνημόνιο, όπως είχα προβλέψει απο το 2019. Ο χάρτης απο κάτω δείχνει τις τοποθεσίες.

Τα πράγματα προφανώς δεν πάνε καλα, που είναι σε αντίθεση με αυτά που ειπώθηκαν τις τελευταίες ημέρες, απο τον ίδιο.

Θα είναι ένα Φθινόπωρο απειλητικό για την ανθρωπότητα, με την ρίψη άλλης μιας ατομικής βόμβας. Ελπίζουμε όμως πάντα, καθώς περνάμε απο το σκοτεινότερο σημείο, της περιόδου αυτής, να μην συμβεί κάτι το τραγικό και ανεπανόρθωτο.

τάσεις αυτοκτονίας -σύγκρουση

* Επιπτώσεις αποχωρήσεων – Σκληρή εργασία – Προβλήματα – Θάνατοι

Αναθεωρήσεις σχετικά με τοπικά σύνορα – Φυγή ή ξαφνικές αποχωρήσεις – Ξαφνικά προβλήματα που σχετίζονται με το περιβάλλον – Συνεχής ένταση – Διαφωνίες – Κρίσεις – άγχος – Απροσδόκητη αποστασιοποίηση ή χωρισμός.

Απάντηση