Όψεις Άρη/Πωσειδωνα

στις

Βάζοντας ενέργεια στο χορό. Βάζοντας ενέργεια στο πνευματικό. Βάζοντας ενέργεια στο διαλογισμό. Παθητική ενέργεια. Αργές εμπλοκές. Λαμπερό. Εκθαμβωτικό. Μάγοι. Πράξεις εξαφάνισης. Γλιστρώντας μέσα και έξω από ρόλους. Απατεώνες. Ομαλοί χειριστές. Άνθρωποι ψυχές. Σεξουαλική μαγεία. Αποπλάνηση. Αναποτελεσματική. Μάταιες προσπάθειες. Άθλιες ενέργειες. Ένας αδύναμος πατέρας. Αίσθημα ότι οι άνδρες στη ζωή σας είναι αναξιόπιστοι, αδύναμοι. Δεν υπάρχουν ισχυροί άνδρες στη ζωή σας. Σύγχυση σχετικά με την αρρενωπότητα.

Ο ευαίσθητος άνθρωπος.

Πνευματικοί άνθρωποι. Άνδρες που υπερβαίνουν τις κανονικές ιδέες για το τι σημαίνει να είσαι αρσενικό. Απογοητευμένος με τους άνδρες. Αίσθημα απογοήτευσης από τους άνδρες. Απογοητευμένος από τις ενέργειες των ανθρώπων. Νιώθοντας ότι η αυτοεπιβεβαίωση είναι άσκοπη. Πόλεμος ιδανικών. Συμπονετική δράση. Ενεργώντας με ευαισθησία. Αδύνατη Θέλησή. Επιβεβαιώνοντας τα ιδανικά σας οράματα. Ενεργώντας με βάση τα ιδανικά. Προασπίζοντας τους Αουτσάιντερ. Πνευματικά ανταγωνιστικός. Μουσικά ανταγωνιστικός. Διαγωνισμοί ποίησης. Επιβεβαιώνοντας την δική σας φαντασία.

Το θάρρος να δράσουμε για λογαριασμό μιας ανώτερης δύναμης. Χρησιμοποιώντας ενέργεια για έναν υψηλότερο σκοπό. Ενέργειες που εξυπηρετούν έναν υψηλότερο σκοπό. Σεξουαλικότητα που εξυπηρετεί μια ανώτερη δύναμη. Πνευματική σεξουαλικότητα. Εξιδανικεύοντας τη σεξουαλική εμπειρία. Εξιδανικεύοντας το πάθος. Παθιασμένος με τα ιδανικά. Θέλοντας να συγχωνευθεί φυσικά. Φυσική παράδοση. Παραδοθείτε στις φυσικές σας παρορμήσεις, καλώς ή κακώς. Δεν γνωρίζει όρια. Δεν έχετε όρια γύρω από το τι θα κάνετε ή δεν θα κάνετε. Αδύναμα φυσικά Όρια. Αδυναμία να πω όχι. Ενεργώντας σαν μάρτυρας. Αυτοθυσία. Πνευματική ενέργεια. Λεπτή ενέργεια. Ενέργειες που υπαγορεύονται από άλλα βασίλεια και απόκοσμες εμπειρίες. Σε απόσταση. Αυτοεπιβεβαίωση με χαοτικό τρόπο. Μη εστιασμένη ενέργεια. Διάχυτη, διαπερατή ενέργεια.

Ανιδιοτελείς προσπάθειες. Δεν έχω ιδέα τι να κάνω στη συνέχεια. Δυσκολία πρόσβασης στην προσωπική δύναμη της θέλησης. Δυσκολία να ενεργήσετε για λογαριασμό σας. Βάζοντας τον εαυτό σας τελευταίο.

Οξεία σωματική ευαισθησία. Θαμπώνοντας τις αισθήσεις σας ως έναν τρόπο αντιμετώπισης του θυμού. Χρησιμοποιώντας ναρκωτικά, αλκοόλ, σεξ… ή οτιδήποτε πραγματικά για να απομακρυνθεί από την πραγματικότητα αντί να ασχοληθεί με το θυμό. Ονειροπόληση ως απάντηση στο θυμό. Απόσταση έξω για να αντιμετωπίσει το θυμό. Βρίσκοντας ένα πνευματικό μονοπάτι που σας βοηθά να απελευθερώστε το θυμό. Απελευθέρωση ενέργειας μέσα από ευφάνταστες, ονειρικές εμπειρίες. Απελευθέρωση ενέργειας μέσω του διαλογισμού. Ενεργός διαλογισμός. Ενεργοί ονειροπόλοι. Ενεργώντας σαν νιφάδα. Ηθοποιοί ταινιών. Μαγνητική σεξουαλικότητα. Μεταφορά σεξουαλικής παρουσίας σε φιλμ.

Η ικανότητα να μαγεύει.  Βρίσκοντας μια διέξοδο για το θυμό μέσω της υποκριτικής, του χορού ή της μουσικής. Χορεύοντας τον σας. Βίαια όνειρα. Παραληρηματική συμπεριφορά. Εκστατικός χορός. Μετακίνηση ενέργειας με ανεπαίσθητους τρόπους.

Αντιμετώπιση δυνάμεων που άλλοι άνθρωποι δυσκολεύονται να δουν ή να αναγνωρίσουν. Ψυχική ενέργεια. Ρέικι. Tai Chi. Εύθραυστη δύναμη. Ενεργά όνειρα. Μη ρεαλιστική προσέγγιση. Ασαφής αίσθηση κατεύθυνσης. Ανυπομονησία που διαλύεται. Ενέργεια που διαλύεται. Δύναμη που διαλύεται. Θάρρος που διαλύεται.

Υπερβατική ενέργεια. Αποφυγή. Διαφεύγω. Παθιασμένοι ποιητές.

Διάχυτη λαγνεία. Καταπολέμηση φαντασμάτων. Καταπολέμηση του εθισμού. Σεξουαλικός. Μαγικος.

Απάντηση