♈🌺ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ*« Start a love train ».♈🌺

στις

Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στην δύσκολη 22η μοίρα (συγκαλυψη σημαντικων γεγονοτων, μυστικότητα) του Κριού στις 12 Απριλίου 2021, ώρα 4:30:41 μμ. στον 1ο οικο του ηλιακού ωροσκοπίου. Η 22η του Κριού θα συνδεθεί με αστάθεια και αδυναμία. Ωστόσο, βλέπουμε ότι στον 1ο οικο δημιουργείται μια ευθυγράμμιση στον Κριό, ίσως από τις πιο δυνατές που γνωρίζω λογικά, μεταξύ Ηλιου, Σελήνης, Ερμή και Αφροδίτης. Ο Πωσειδωνας είναι σε σύνοδο με τον Ωροσκόπο στους Ιχθείς. Η νέα σελήνη προφανώς θα συνδεθεί με την κοινωνική έκρηξη που δύσκολα θα ελεγχθεί αλλα ταυτόχρονα η συνομωσία και η προπαγάνδα θα συνεχιστούν. Η νέα σελήνη θα συνδεθεί με κινητοποιήσεις βγάζοντας στην επιφάνεια τον θυμό των λαών. Άλλη μια σημαντική οψη στον χάρτη είναι το τετράγωνο Αφροδίτης/Πλουτωνα. Η νέα σελήνη θα βρίσκεται στον αστερισμό του Ηριδανού σε σύνοδο με τον Acamar, αλλα την Ceres και την Eris. Ο Άρης και ο Πωσειδωνας κυβερνούν τον χάρτη της νέας σελήνης. Υπάρχει και ο σχηματισμός ενός Ταυ-τετραγώνου μεταξύ Πωσειδωνα/Άρη /MC. Θα επηρεάσει τα παρορμητικά ζώδια, του Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του τρίτου δεκανου. Είδαμε τον ιδιο σχεδόν σχηματισμό τον Μάρτιο του 2017 αλλά στον πρώτο δεκανο.

Η Νέα σελήνη πραγματοποιείται στον 1ο οικο οπου συνδέεται με την δημόσια υγεία, τον πληθυσμό μιας χώρας, περιγράφει την γενική κατάσταση της χώρας, και τις εσωτερικές υποθέσεις. Επίσης, είναι η χώρα και οι κάτοικοί ,η εικόνα και η εμφάνιση του έθνους, η φυσική κατάσταση και ευημερία, η υποδομή μιας χώρας, λαϊκές απόψεις η και αντιδράσεις. Οι Αρχαίοι αστρολόγοι ονόμαζαν τον 1ο οίκο το «τιμόνι», όπως στο τιμόνι του πλοίου. Το τιμόνι, όμως βρίσκεται σε μια φάση αδυναμίας.

Τρίτος δεκανος [Αφροδίτη]. Προκαλεί αμβλώσεις, ανωμαλίες και κίνδυνο για τις γυναίκες. [Τέσσερις Ράβδοι] Θλίψη στους θνητούς, θάνατος κάποιας μεγάλης γυναίκας και καταστροφή βοοειδών.

ΤΡΙΤΟΣ ΔΕΚΑΝΟΣ ΚΡΙΟΥ

Ο Κριός 3ου δεκανου κυβερνάται από την Αφροδίτη και τον Δία από τριπλότητα (Τοξότης). Ο Ηλιος διασχίζει  τους αστερισμούς του Θαλάσσιου Τέρατος, του Ποταμού, του Χρυσόψαρού, του Βασιλιά, των Ψαριών και της Πριγκίπισσας από τις 10 έως τις 20 Απριλίου. Παρόλο που είμαστε σε ζώδιο της φωτιάς μπορείτε να δείτε ότι υπάρχει αρκετά έντονο το στοιχείο του νερού, κανει λόγο για μια ναυτική μάχη καθώς η Αφροδίτη ήταν η θεά του έρωτα και του πολέμου στην αρχαιότητα. Αυτό που καταλαβαίνουμε από την ιστορία λοιπόν πρόκειται μια οργισμένη θάλασσα που ακολουθείται από ένα τσουνάμι φλεγόμενων συναισθημάτων. Ο 3ος δεκανος Κριού, πρέπει να κάνει έρωτα όχι πόλεμο, αλλά αν δεν μπορεί να κάνει ούτε έρωτα τότε ο πόλεμος μπορεί να γίνει πολύ τερατώδης.

Παρά το γεγονός ότι κυβερνάται από δύο ευεργετικά σε ξεχωριστά συστήματα, σχεδόν όλα τα αστέρια εκεί έχουν τα χαρακτηριστικά Κρόνου ή του Δία / Κρόνου. Ότι συμβαίνει εκεί όλα γίνονται σε επικές αναλογίες. Η σεξουαλική ενέργεια είναι πολύ έντονη αφού γνωρίζουμε ότι ο Δίας ήταν ο μεγαλύτερος κυνηγός από όλους. Φυσικά, αυτός ο δεκανος θα έχει αρκετά χαρακτηριστικά του Τοξότη, έτσι λοιπόν μπορεί να έχουμε ανθρώπους η ακόμα και ένα σύνολο ανθρώπων, λαούς που μερικές φορές παίρνουν το νόμο στα χέρια τους. Μπορούμε επίσης να βρούμε τύπους πειρατών και η επαγρύπνηση εδώ είναι σε υψηλό βαθμό.

Φυσικά, πολύ ενθουσιώδεις εραστές μπορεί να γεννιούνται σε αυτόν τον δεκανό που κυβερνούνται από την Αφροδίτη. Δεν έχουν κανένα στοιχείο από την ευγενική αγάπη των Ιχθύων, αλλά έχουν τεράστιο πάθος που παίρνουν από  τον αισθησιακό Ταύρο, αλλά ο Θεός να βοηθάει εάν αυτή η τεράστια λίμπιντο καταπιεστεί, με οποιονδήποτε τρόπο. Μπορεί να είναι τεράστια αυτοκαταστροφική ενέργεια εάν δεν καλύπτεται. Από θετικής πλευράς, η γοητεία της Αφροδίτης μπορεί επίσης να λειτουργήσει για να εξημερώσει ένα επιθετικό κοινό. Η δύναμη της τέχνης ή του χιούμορ να θεραπεύει και θα είναι καθαρτική.

Ο Austin Coppock αποκαλεί αυτό τον δεκανο «Το φλεγόμενο τριαντάφυλλο» βάζοντας φωτιά στις καρδιές όλων εκείνων που μαρτυρούν, επίσης απεικονίζει «έναν χίπη που τοποθετεί ένα τριαντάφυλλο σε ένα όπλο» η επίσης « Κάντε έρωτα όχι πόλεμο ». Ο Ήλιος στον Κριό είναι ιδιαίτερα δυνατός εδώ, διαθέτουν ένα τεράστιο δυναμικό που θα μπορούσε να σημαίνει ότι αυτοί οι άνθρωποι/λαοί δυσκολεύονται να συγκρατηθούν. Τη μια στιγμή είναι η ζωή και η ψυχή του πάρτι, γενναιόδωροι και μεγαλοπρεπείς, μετά, μια να δείτε ξαφνικά μια εκρηκτική ιδιοσυγκρασία που προέρχεται από το πουθενά. Μέσα τους, υπάρχει η ένταση που συμβολίζεται από τον κόμπο μεταξύ των δύο Ιχθύων που κολυμπούν σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Αυτό μπορεί να κάνει τους ντόπιους να αισθάνονται ότι χωρίζονται στα δύο, μερικές φορές αυτό οδηγεί σε ημικρανίες/πονοκεφάλους. Ο Κριός κυβερνά το κεφάλι. Οι άνθρωποι εδώ πρέπει μερικές φορές να παραδεχτούν ότι πραγματικά δεν μπορεί να τα εχει όλα.

Ο πιο εξελιγμένος Κριός 3ου δεκανου θα βρει έναν διασκεδαστικό τρόπο για να επιλύσει το δίλημμα. Ο Austin Coppock αναγνωρίζει την ψυχαγωγική αξία του Ήλιου. «Οι άνθρωποι αισθάνονται συχνά την ανάγκη να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους έναντι ανθρώπινων ομάδων και συχνά έλκονται από τις τέχνες όπως ο χορός, το δράμα ή η κωμωδία…», αλλά επίσης δηλώνει ότι είναι σε θέση να βάλουν φωτιά σε άλλες καρδιές, οι άνθρωποι αυτού του δεκανου παίρνουν φωτιά  εύκολα.

Η βύθιση του Τιτανικού είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα, ενώ πέφτει επίσης θύμα της αρνητικής επιρροής του θαλάσσιου τέρατος. Η δραματική πτώση του Τιτανικού στον Ατλαντικό Ωκεανό λόγω του χτυπήματος ενός παγόβουνου το έκανε το τέλειο θέμα για μια ταινία καταστροφών. Το 1998, το “Titanic” έγινε η μεγαλύτερη ταινία με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών.

Η Νέα Σελήνη στον Κριό θα φέρει ένα νέο κύμα αναταραχών όσο και στις σχέσεις μεταξύ κρατών οπου φαίνεται να εμφανίζονται νέα προβλήματα στην ΕΕ. αλλα θα υπάρξουν πλέον δυσάρεστες εκπλήξεις στην Μέση Ανατολή. Η ευθυγράμμιση στον Κριό, είναι ακόμα πιο αφυπνιστική για τον κόσμο. Δείχνει μεγάλη επιρροή ανά τον κόσμο. Δείχνει πολλές αλλαγές στα κράτη, σε σχέση με συμμαχίες αλλα και την οικονομία, είναι δείκτης έντονης δραστηριότητας, κινητικότητας του παγκόσμιου πληθυσμού αλλα και βίας. Χάος με τον Πωσειδωνα να βρίσκεται στον Ωροσκόπο! Μια ψυχική κρίση, που είχαμε ξανασυναντήσει πριν 2 χρονια.

Η Νέα Σελήνη στον Κριό εκρήγνυται μεσα στις φλόγες, μια πολύ ανήσυχη, ορμητική ενέργεια που αναδύεται στην αρχή της Άνοιξης, στον 1ο οικο (λαοί). Ωστόσο, αυτή η ενέργεια ίσως και να μειώνεται κάπως κοντά στην Αφροδίτη. Καθώς η Σελήνη και η Αφροδίτη είναι παραδοσιακά θηλυκά σύμβολα στην αστρολογία, αυτό φαντάζει λιγάκι σαν μια διπλή, γυναικεία συμμαχία. Μπορεί το επόμενο χρονικό διάστημα να παρατηρήσουμε ή και να συνειδητοποιήσουμε γενικώς ότι η ανεκτικότητα και η υπομονή εχει ξεφύγει από τα όρια της και η ανυπομονησία είναι το κύριο χαρακτηριστικό της ευθυγράμμισης, το λιγότερο που μπορούμε να πούμε. Αν και βέβαια με τον Άρη να κυριαρχεί αυτό σημαίνει παρα πολλά. Αυτή η Νέα Σελήνη μας ωθεί στο να είμαστε πιο υπομονετικοί, και ήπιοι παρα επιθετικοί, για να πάρουμε αυτό που θέλουμε, τουλάχιστον στην προσωπική μας ζωή, αν και συνήθως ο άνθρωπος δύσκολα ελέγχει τις παρορμήσεις του.

Σε προσωπικό επίπεδο θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε την ενέργεια του Δία, και του Άρη και να διοχετεύσουμε την  ενέργεια του Κριού σε πρακτικό επίπεδο, για να επιτύχουμε τον επιθυμητό στόχο, αντί να στηριζόμαστε στον εαυτό μας, κάτι που συνηθίζει να κάνει ο Κριός, θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε την βοήθεια άλλων. Χρησιμοποιούμε την εσωτερική μας φλόγα για να πρωτοπορήσουμε και στη συνέχεια, επιτρέπουμε σε άλλους να προχωρήσουν για να βοηθήσουν στην ολοκλήρωση των στόχων που έχουμε θέσει.

Επίσης μπορεί να είναι δύσκολο να εξακριβώσουμε η και να προσδιορίσουμε τι ακριβώς θέλουμε να κάνουμε, πού πρέπει να αναλάβουμε πρωτοβουλίες. Παρόλο που ο Κριός είναι ένα ζώδιο γεμάτο ενέργεια, όπως η ενέργεια της Άνοιξης, μπορεί να κουραζόμαστε εύκολα, ή να χάνουμε ενδιαφέρον πολύ εύκολα μόλις ξεκινάμε κάτι καινούργιο εξαετίας τις ισχυρής επιρροής του Άρη/Πωσειδωνα.

Η συνοδος Σελήνης-Αφροδίτης στον Κριό δημιουργεί όμως μια λεπτή ισορροπία. Δεν θα περάσει απαρατήρητη, γιατί περιέχει και μια αλυσίδα αστεροειδών και πλανητοειδών στο ιδιο ζώδιο – επτά πλανητικά σώματα συνολικά, τον Χείρωνα, την Ceres, τον Ήλιο, τη Σελήνη, την Αφροδίτη, τον Ερμή και βέβαια την Έρις. Παρά τις καθιερωμένες ιδέες για το ποια σώματα “μετρούν” και καθιερώνουν μια ευθυγράμμιση, αυτό που ονομάζουμε στην αστρολογία «στελλιουμ», εχει βρεθεί στην πράξη ότι οι άνθρωποι που το έχουν σε ένα συγκεκριμένο ζώδιο, στους χάρτες τους, τείνουν να έχουν ισχυρό αντίκτυπο στους άλλους, η ενέργεια τους συγκεντρώνετε σε ένα οικο, σε συγκεκριμένα πράγματα – και μπορεί να ενσωματώνουν αυτήν την ενέργεια με έναν προφανή τρόπο. Συγκεκριμένα, ο Ερμής στον Κριό ξεχωρίζει, καθώς συνδέεται με την υπερβολικά έντονη σωματική δραστηριότητα.

Ο ένας πλανήτης ενώνεται με τον άλλον, μεταδίδοντας την συγκεκριμένη ενέργεια, τροφοδοτώντας με το ιδιο συναίσθημα τον άλλο, υποστηρίζοντας και γεφυρώνοντας τις διαφορές αναμεσά στον κόσμο. Η νέα σελήνη είναι η γυμνή αλήθεια αναγκάζοντας τους ανθρώπους να δουν πράγματα που αγνοούσαν μέχρι στιγμής, όπως θέματα υγείας, τους περιορισμούς που τους έχουν επιβληθεί, την πολιτική, κοινωνική και επιστημονική πραγματικότητα γενικότερα. Είναι η επανάσταση ενάντια στην κοινωνική καταστολή και συμπεριφορά και σκέψη. Αναφέρεται στην εισαγωγή σύγχρονων ιδεών, μόδας και πρότυπα συμπεριφορών από άτομα που λειτουργούν στο παρασκήνιο και προωθούν την κοινωνική αλλαγή · καθιερώνοντάς έναν νέο τρόπο ζωής παγκοσμίως.

Η Σελήνη εξαγωνιζει, τον Άρη, στους Δίδυμους, προς τον 4ο οικο, υπογραμμίζοντας το θέμα της συνεργασίας. Ο Άρης σε διπλό ζώδιο μας δίνει το πλεονέκτημα της μεγαλύτερης ανθρώπινης δύναμης. Εάν συνεργαστούμε με τους άλλους, και ενώσουμε τις δυνάμεις μας, η δουλειά γίνεται ευκολότερη! Η Σελήνη επίσης εξαγωνιζει τον Δία στον Υδροχόο, στον 12ο οικο, τονίζοντας τις ευκαιρίες για ανάπτυξη, τις οποίες και τελικά χάνουμε στην ουσία, αλλα όμως τυγχάνει να υποστηρίζει το αίτημα της ευθυγράμμισης για ένωση των ανθρώπων για ένα σκοπό.

Με τα ανθρωπιστικά χαρακτηριστικά που διακατέχουν τον Υδροχόο, μαζί με την ικανότητά του να λειτουργεί καλά σε ομάδες, (ομαδικοί ξεσηκωμοί) αυτό θυμίζει τους στίχους του τραγουδιού των The O’Jays , το 1972 “Love Train”, με τους “ανθρώπους σε όλο τον κόσμο” να ενώνουν τις δυνάμεις τους και να συμμετέχουν!

People all over the world

Join hands (Join)

Start a love train (You)

Love train (And you)

People all over the world (All over, nah)

Join hands (Love right)

Start a love train (Love right)

Love train

The next stop that we make will be England

Tell all the folks in Russia, and China, too

Don’t you know that it’s time to get on board?

And let this train keep on riding, riding on through

(Well, well)

People all over the world (We don’t need nobody)

Join hands (Come on)

Start a love train (Don’t need)

Love train (Take it, come on)

People all over the world (Right)

Join hands (Ride this train, y’all)

Start a love train (Come on)

Love train

Το εξάγωνο αυτό ανοίγει μια πύλη οπου γίνετε μια προσπάθεια οι λαοί να ενωθούν και να συνεργαστούν και δεν πρέπει να αγνοηθεί – αν και μερικές φορές πρέπει να είμαστε εμείς αυτοί που πρέπει να δημιουργήσουμε την ευκαιρία, αντί να περιμένουμε να εμφανιστεί. Έτσι, Ο Άρης αγκαλιάζει τον Δια και ενθαρρύνει τους πάντες. Εάν υπάρχει ένα στίγμα στον ουρανιο θόλο, ίσως αυτό είναι το τετράγωνο της Αφροδίτης/ Πλούτωνα στον Αιγόκερω αλλα και ο Ποσειδώνας στον Ωροσκόπο. Όπου ο Πλούτωνας, συχνά συμβολίζει μια έντονη ευαισθησία, υπάρχει μια αίσθηση ασφυξίας, ελέγχου, αδυναμίας και ντροπής. Αυτή η Νέα σελήνη μας δίνει την ευκαιρία να συνειδητοποιήσουμε πολύ περισσότερα πράγματα, είτε συμβαίνουν γύρω μας, είτε στον συνάνθρωπο μας, είτε τα προκαλούμε εμείς είτε όχι, είτε σε παγκόσμιο επίπεδο.

Αντί να θεραπευτεί η κατάσταση, ο Πλούτωνας προσπαθεί να κλέψει κάτι από την ενέργεια του Κριού που προσπαθεί να βάλει λαδί στην φωτιά! Ο Πωσειδωνας στους Ιχθύες στον Ωροσκόπο αντιπροσωπεύει το “Dark Ages” ,όπως εχω πει αρκετές φορές, την σκοτεινή περίοδο που διανύουμε, ένα είδος Μεσαίωνα, και αυτό συνδέεται με την σκοτεινή συμπεριφορά μεταξύ κρατών, και εννοείτε βέβαια ότι αναμένουμε τον Ποσειδώνα στο τέλος να μας οδηγήσει και να δημιουργήσει την αναγέννηση που θα εγκαινιάσει μια νέα ουτοπική κοινωνία, (και πριν 3 χρονια είχα πει προσοχή σε αυτή την δημιουργία μιας νέας ουτοπικής κοινωνίας)αλλά προς το παρόν δημιουργεί στο απολυτο χάος, εξαπάτηση, δόλο, ψευτιά και προπαγάνδα υπονομεύοντας την ενότητα των ανθρώπων. Μια από τις πιο δυσάρεστες επιρροές. Φέρνει μεγάλη αναταραχή μεταξύ των ανθρώπων, δόλο, απροσανατολισμο, μυστική προπαγάνδα, κακία, έγκλημα, αυτοκτονίες και παρόμοια. Ανατρέπει τα πάντα και η συμπεριφορά του μπορεί να γίνει εξαιρετικά ανήθικη και ύπουλη, καθώς τετραγωνίζει τον Άρη και το MC του χάρτη.

Το τετράγωνο Σελήνης/Ηλιου/Αφροδίτης/Πλουτωνα σηματοδοτεί ένα σημείο κρίσης τόσο στις προσωπικές σχέσεις- ή οικονομικές καταστάσεις, με βαθιά συναισθήματα να έρχονται στην επιφάνεια. Σημαίνει ότι υπάρχει έντονη αντίσταση για έλεγχο από την εξουσία. Ο κυβερνήτης του Κριού – πολεμιστής Άρης – στους Δίδυμους, τετραγωνίζει τον Πωσειδωνα και δημιουργεί πολύ άγριες καταστάσεις, οδηγεί σε κατάχρηση της εξουσίας (συνδέεται βέβαια και με την πληροφορία και τα μίντια) που βέβαια πλέον είναι εμφανέστατη στο μεγαλύτερο πληθυσμό του πλανήτη και αυτό ίσως είναι πλέον μια σημαντική λάθος κίνηση. Ο Κριός έχει όλη αυτή την φλογερή ενέργεια, και το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα δεν έχει να διοχετεύσει αυτήν την κίνηση και τον ενθουσιασμό, πουθενά. Ο Άρης στους Δίδυμους μπορεί να είναι έξυπνος και πολύ-ταλαντούχος, αλλά ταυτόχρονα η ενέργεια του διασκορπίζετε, ως διπλό ζώδιο που είναι, ειδικά υπό την προκλητική επιρροή του Ποσειδώνα, μάλλον προσπαθεί να τον απροσανατολιζει και να μειώσει την δύναμη του, ενώ σε αντίθεση με το MC δημιουργεί εντάσεις αλλα και λανθασμένες η πρόωρες κινήσεις, λόγω βιασύνης.

Έτσι από την μια έχουμε προφανώς τους λαούς που ενώνονται και από την άλλη αυτοί που επιχειρούν με άγαρμπο και ύπουλο τρόπο να εκμεταλλευτούν μια κατάσταση επιφέροντας αλλαγές που κάποιες δεν τις καταλαβαίνει κανείς, προκαλώντας σοβαρή βλάβη στην ανθρωπότητα. Αλλα από ότι έχουμε καταλάβει και ας μην φαίνεται μάλλον εχει ξεσπάσει πόλεμος μεταξύ τους. Η περίφημη συνοδος Δια/Κρόνου, δεν είναι συνοδος πλέον ακριβείας, καθότι απέχουν μεταξύ τους πάνω από 10 μοίρες, με τον Δια να εχει φτάσει στις 25 μοίρες Υδροχόου, μέχρι και οι δυο να ξεκινήσουν την ανάδρομη πορεία τους, αργά μεσα στον Μάιο. Μοιάζει σαν να λειτουργούν ανεξάρτητα, ο ένας από τον άλλο, σε αυτή την φάση σελήνης, οι πλανήτες χαλαρώνουν σχετικά, μέχρι την επομένη μάχη που θα δώσουν στους ουρανούς.

Και οι δυο βρίσκονται στον 12ο οικο, (μυστικές ομάδες, κοινωνίες, έγκλειστοι χώροι) ο Δίας στην 25η του Υδροχόου , αποκαλύπτει καλα κρυμμένα μυστικά, σχετικά με τις κυβερνήσεις και την οικονομία, η αφύπνιση του κόσμου γίνεται όλο και γιγαντώνετε, θα έλεγε κανείς ότι υπάρχει ένα είδος πιο αφυπνισμένης κατανόησης έναντι της παγίδευσης σε ένα αυτό-ενισχυμένο σύστημα πεποιθήσεων. Θα έρθουν στο φως, κρυφές διαδικασίες που γίνονται ίσως, αλλα ταυτόχρονα βλέπουμε ότι ετοιμαζόμαστε για μια σημαντική φυσική, ψυχολογική ή ανάπτυξη, ο Δίας εδώ, είναι πολύ θετικός, ψάχνει μεσα του περισσότερο, αναζητά το νέο και την έμπνευση, νέες ανθρωπιστικές αξίες ·· ενώ κάποιοι άλλοι προσπαθούν να καταλύσουν την φυσική εξέλιξη των πραγμάτων.

Ο Κρόνος στον ιδιο οικο, στην  12η μοίρα του Υδροχόου, τρέχει με μικρότερη ταχύτητα, που υποδηλώνει το μεγάλο έγκλημα, για τη διαχείριση της οικονομίας ειδικά σε μεγάλους οργανισμούς. Κάποιοι θα χάσουν την φήμη τους, θα πέσουν κεφάλια, που πιθανό να μην μάθουμε ποτέ. Συνεχώς απειλεί τα αισιόδοξα σχέδια του Δια, και σπείρει τον φόβο, επομένως η εποικοδομητική του δύναμη χάνει ενέργεια εκεί, προς το παρόν, αλλά μάλλον προσπαθεί να ελέγξει όλα οσα βγαίνουν στο φως με κάπως κρυφό τρόπο. Αισθάνεται ότι εχει πρόβλημα, δουλεύει στο παρασκήνιο, υπάρχουν καθυστερήσεις.

Το τετράγωνο Κρόνου προς τον Ουρανό, προς τον 2ο οικο, είναι πιο σημαντικο, προκαλεί προβλήματα στις τράπεζες και την διεθνής οικονομία. Το θέμα βέβαια είναι ότι το τετράγωνο Κρόνου/Ουρανού, σε αυτή την φάση ετοιμάζετε ίσως να καταργήσει, να διαλύσει και να καταστρέψει ότι παλιό υπάρχει σε σχέση με το τωρινό τραπεζικό σύστημα. (νόμισμα, συναλλαγές, τράπεζες, κρυπτονομισμα) έχοντας μια ιδιαίτερη στάση απέναντι στο μέλλον και στη ζωή. Αποσκοπεί πάντα προς την κοινωνική και προσωπική βελτίωση · προσπαθεί να εξεύρει πρακτικές λύσεις μέσα από κοινωνικά και πολιτικά προβλήματα, να παντρέψει το παλιό με το νέο μέσω μελλοντικών μεταρρυθμίσεων · προσπαθεί για την προώθηση ενός προγράμματος που θα εξυπηρετεί και θα προωθεί την καριέρα μερικών (κοινωνικοί αναρριχητές) · Προς το παρόν δοκιμάζει την αντοχή του παλαιού συστήματος, και ότι δεν είναι χρήσιμο θα το πετάξει στα σκουπίδια, και θα το αντικαταστήσει με κάτι άλλο. Σαφώς βέβαια, και οι συνάντηση των δυο πλανητών δημιουργούν αναταραχές στην οικουμένη πρωτίστως.

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ 4 ΡΑΒΔΟΙ

Η κάρτα Ταρώ που σχετίζεται με αυτό τον δεκανό είναι οι 4 Ράβδοι που συνηθως μπορει να σχετίζεται με επανασυνδέσεις, επιστροφή στο σπίτι, την κοινότητα και γιορτές. Έτσι, παρά την τερατώδη επιρροή της, καρμικά αυτή η θέση είναι γενικά θετική. Η τύχη θα μπορούσε να φέρει μια ανταμοιβή μετά από πολύ αφοσίωση και αναβαλλόμενη ικανοποίηση.

«Αυτή η κάρτα προαναγγέλλει την επιτυχή επίτευξη ή το επιθυμητό αποτέλεσμα μιας κατάστασης ή έργου λόγω σκληρής δουλειάς και αποφασιστικότητας. Μπορεί να επισημάνει μια περίοδο «τακτοποίησης» μετά από ένα επίτευγμα και την επιθυμία να ριζώσει. Οι 4 Ράβδοι επιστρέφουν στη σταθερότητα, την τάξη και την ασφάλεια στη ζωή σας μετά από μια περίοδο αναταραχής, κίνησης και μετάβασης. Επισημαίνει επίσης μια περίοδο ικανοποίησης που είναι μια πολύ απαραίτητη εμπειρία. 

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΙ ΑΣΤΕΡΕΣ

Η νέα σελήνη θα βρίσκεται στον αστερισμό του Ηριδανού σε σύνοδο με τον Acamar που το έχουμε αναφέρει τόσες φορές. Ο Ηριδανός ήταν ποτάμι της Αρχαίας Αθήνας, συγκεκριμένα παραπόταμος του Ιλισού. Πήγαζε από τον Λυκαβηττό και διέσχιζε την αρχαία πόλη των Αθηνών από ανατολικά προς στα δυτικά. Αν και αποτελούσε έναν από τους πρώτους ποτάμιους κλάδους της αρχαίας Αθήνας, το αποτέλεσμα των παρεμβάσεων, λόγω των ανθρώπινων αναγκών με το πέρασμα των χρόνων, ήταν η πλήρης εξαφάνιση του ποταμού κάτω από επιχωματώσεις και κατασκευές. Σήμερα είναι ορατή μόνο η κοίτη του ποταμού, πλάτους δύο μέτρων, στον αρχαιολογικό χώρο του Κεραμεικού (δίπλα στην Ιερά Πύλη), η οποία διασχίζει τον χώρο των ανασκαφών (νεκρόπολη Κεραμεικού) από ανατολικά στα δυτικά για περίπου 200 μέτρα.

Ο Eridanus δίνει αγάπη για τη γνώση και την επιστήμη, πολλά ταξίδια και πολλές αλλαγές, μια θέση εξουσίας, αλλά τον κίνδυνο ατυχημάτων ειδικά στη θάλασσα και πνιγμούς.

Νότια του Κήτους και των ζωδιακών αστερισμών του Κριού και του Ταύρου κείται ο αστερισμός του Ηριδανού. Στη μυθολογία μας ο Ηριδανός παριστάνει τον ποταμό στον οποίο πνίγηκε ο Φαέθοντας, ο γιος του Φοίβου – Ήλιου και της Ωκεανίδας Κλυμένης ή της Ρόδης. Ο άπειρος Φαέθοντας προσπάθησε να οδηγήσει το άρμα του πατέρα του στον ουρανό, τρόμαξε όμως τόσο πολύ από το φοβερό ουράνιο Σκορπιό, αυτόν που παρενοχλούσε και σκότωσε τον Ωρίωνα, ώστε άφησε τρομαγμένος τα χαλινάρια των αλόγων του άρματος. Ο Δίας, στην προσπάθειά του να σώσει τη Γη από φοβερή καταστροφή, μια και ο Ήλιος ανεβοκατέβαινε, κατακεραύνωσε το Φαέθοντα, που έπεσε στις όχθες του Ηριδανού ποταμού και βρήκε τρομερό θάνατο.

Ας ακούσουμε όμως δια στόματος Joseph Cambell να περιγράφει αυτή την ιστορία:

« Αφού το άρμα (του Φαέδοντα), περιπλανήθηκε για κάποιο χρόνο σε άγνωστες περιοχές του αιθέρα σκοντάφτοντας στα αστέρια, στη συνέχεια ακολούθησε μια τρελή καθοδική πορεία προς τα σύννεφα, ακριβώς πάνω από το έδαφος. Η Σελήνη παρακολουθούσε με κατάπληξη τα άλογα του αδελφού της να τρέχουν κάτω από την περιοχή της. Τα σύννεφα εξατμίστηκαν. Η γη λαμπάδιασε. Τα βουνά καίγονταν. Οι πόλεις με τα τείχη τους καταστράφηκαν. Τα έθνη έγιναν στάχτη. Αυτή είναι η περίοδος που οι Αιθίοπες έγιναν μαύροι, επειδή εξαιτίας της ζέστης το αίμα τραβήχτηκε στην επιφάνεια των σωμάτων τους. Η Λιβύη έγινε έρημος. Έντρομος ο Νείλος  έσπευσε στην άκρη της γης να κρύψει το κεφάλι του – ακόμη παραμένει κρυμμένο – .

Η Μητέρα Γη, προασπίζοντας την καμμένη επιφάνεια με το χέρι της και ασφυκτιώντας από το ζεστό καπνό, ύψωσε τη μεγάλη φωνή της προς το Δία για να σώσει τον κόσμο του. «Κοίταξε γύρω», κραύγασε. «Από τον έναν πόλο στον άλλο τα ουράνια καπνίζουν. Μεγάλε Δία, αν καταστραφούν η θάλασσα, η στεριά και όλα τα βασίλεια του ουρανού, τότε θα ξαναγυρίσουμε στο πρωταρχικό χάος! Σκέψου το για την ασφάλεια του κόσμου μας! Σώσε από τις φλόγες ότι απομένει ακόμη.

Ο Δίας, ο παντοδύναμος Πατέρας, κάλεσε βιαστικά τους θεούς και τους ανακοίνωσε πως αν δεν ληφθούν μέτρα τότε θα χαθούν τα πάντα. Αμέσως μετά πήγε βιαστικά στην κορφή του ουρανού και με το δεξί του χέρι εκφενδόνισε μια αστραπή. Το άρμα τραντάχθηκε, τα άλογα σκόρπισαν τρομοκρατημένα. Ο Φαέθων, με τα μαλλιά του να φλέγονται από την αστραπή, πήδησε στο κενό σαν άστρο που έπεφτε. Ο ποταμός Πο (ποτάμι στα βόρεια της Ιταλίας) δέχθηκε το σώμα του.

Οι Ναϊάδες εκείνης της χώρας έθαψαν το σώμα του, Πάνω στον τάφο του γράφτηκε: «Εδώ κείται ο Φαέθων: οδήγησε το άρμα του Φοίβου. Απέτυχε βέβαια, τόλμησε όμως».

Ο Ησίοδος, αναφέρει τον Ηριδανό ως ποταμό, γιο του Ωκεανού και της Τηθύος. Τον τοποθετεί κάπου στην Κολχίδα, κοντά στην περιοχή από όπου οι Αργοναύτες πήραν το χρυσόμαλλο δέρας. Ίσως ταυτιζόταν τότε με το σύγχρονο ποταμό Ριόν που ήταν ο Φάσις των αρχαίων. Οι Ρωμαίοι τον ονόμαζαν Φλούβιο (Fluvivs),  ενώ οι νεότεροι συγγραφείς τον θεωρούν ως τον ποταμό Πάδο, το Ροδανό ή το Ρήνο, μια και ο Ηρόδοτος αναφέρει ότι ο Ηριδανός χύνεται σε ωκεανό  στα δυτικότερα άκρα της Ευρώπης.

Το ποτάμι είναι σύμβολο αμφίρροπο επειδή αντιστοιχεί στη δημιουργική δύναμη της φύσης και του χρόνου. Από το ένα μέρος συμβολίζει τη γονιμότητα και το προοδευτικό πότισμα της γης. Από το άλλο το αμετάκλητο πέρασμα και, συνεπώς, την εγκατάλειψη και τη λησμονιά.

Ο Ηριδανός, καταστερίστηκε από το Δία σαν το αιώνιο ποτάμι. Όποια κι αν είναι η ματιά μας εξακολουθεί να είναι δίπλα μας. Ακόμα και μες την πολύβουη και πολύπαθη πλατεία στο Μοναστηράκι. Όπου μπορούμε ανάμεσα σε όλες τις φυλές του κόσμου να ξαποστάσουμε. Κάτω από τα πόδια μας, μέσα από τα σιδερόφρακτα κάγκελα, ανάμεσα στην οχλοβοή των φυλών του κόσμου, δίπλα από την απαστράπτουσα Ακρόπολη, ο Ηριδανός ακόμα κυλάει. Το βουητό του φτάνει σε όποιον έχει ευήκοα ώτα. Δυο φτέρες και λίγα πουλιά, θυμίζουν πως όλα είναι εδώ και οδηγούν τα βήματά μας. Τίποτα δεν χάθηκε οριστικά.

ΑΞΟΝΕΣ ΝΕΑΣ ΣΕΛΗΝΗΣ

Ουρανός/Πωσειδωνας/Ερμής– σχέδια που δεν εκπληρώνονται, σχέδια χωρίς λογική ,σχέδια που δεν έχουν καμιά πιθανότητα εκπλήρωσης

Ηλιος/Σελήνη/Κρόνος /Ωροσκόπος/Βόρειος δεσμός/MC– απομόνωση, εμπόδια στην ανάπτυξη και κάτι νέο που χτίζεται.

Σε σχέση με τον Ελληνικό χάρτη Ανεξαρτησίας η ευθυγράμμιση στον Κριό, βρίσκεται μεσα στον 12ο οικο της χωρας και αυτό είναι πολύ ανήσυχο από μια άποψη, διότι ίσως να υπάρξει έντονη σεισμική δραστηριότητα. Εξίσου το ιδιο έντονη δραστηριότητα υπάρχει και στο παρασκήνιο, οπότε πρόκειται να ανοίξει ένας νέος κύκλος γεγονότων. Η νέα σελήνη όμως τετραγωνίζει τον Πωσειδωνα της. Η νέα σελήνη στον Κριό, δημιουργεί κοινωνική έκρηξη, εξαγωνιζει την γενέθλια σελήνη της στους Δίδυμους, τον Ερμή της, τριγωνίζει τον Άρη και Κρόνο της.

Ωστόσο το στενό τετράγωνο Άρη/Αφροδίτης στα μεταβλητά δημιουργεί πανικό, αστάθεια στο χρηματιστήριο. Από ότι φαίνεται όμως τόσο παγκοσμίως όσο και στην χωρα μας, η ενέργεια της Κριαρισιας νέας σελήνης ίσως λογικά συνδεθεί με το τερματισμό των λοκνταουν, αλλαγή τακτικής και πολιτικής. Βέβαια το 2022, ολόκληρος ο κόσμος και η χωρα μας εισέρχονται σε μια περίοδο ακραίων ανακατατάξεων και διαμαχών υπό την επιρροή σημαντικών εκλείψεων στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, που ξεκινούν το αργά το Φθινόπωρο. Έτσι λοιπόν, ο νέος κύκλος που ξεκινά μεσα στον Απρίλιο, είναι πολύ σημαντικός για τα γεγονότα που έρχονται μέχρι το 2025, με την Ευρωπαϊκή Ένωση, και την οικονομία της να είναι υπό διάλυση!

Σε περίπτωση ενός πολύ θερμού επεισοδίου με την Τουρκία,(κάτι που αστρολογικά μαγειρεύεται παρα πολύ καιρό τώρα και πιο λογικό θα ήταν να συμβεί κάτι με τις εκλείψεις που έρχονται από τα τέλη του 2021, αλλά τίποτα δεν αποκλείεται) η Αμερική θα παρέμβει, προωθώντας τα συμφέροντα της, ως συνήθως. Εμείς θα αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα που θα προκύψει στην οικονομία, και αυτή είναι δυστυχώς προς το χειρότερο, με την ανεργία να φτάνει στα ύψη καθώς οι χειρισμοί της κυβέρνησης, θα έχουν ως αποτέλεσμα μια περαιτέρω κοινωνική έκρηξη, ενώ ίσως να υπάρξουν και τρομοκρατικές ενέργειες μεσα στην χώρα. Σε πολιτικό και διπλωματικό επίπεδο, ο Πωσειδωνας, θολώνει αρκετά την ατμόσφαιρα, αποπροσανατολίζει και ρίχνει αρκετή προπαγάνδα, ίσως κανει και μια προσπάθεια να ωραιοποιήσει την κατάσταση στην οικονομία! Ίσως μάλιστα εμφανιστούν κι άλλοι πολιτικοί φορείς… που όμως μάλλον δεν αξίζει να ασχοληθούμε!

*Η νέα σελήνη επηρεάζει άμεσα την κυβέρνηση, τόσο στον χάρτη Ανεξαρτησίας, όντως όμως ακόμη πιο διαφωτιστικός, ο χάρτης, Μεταπολίτευσης καθόλη την διάρκεια του μηνα ο Ηλιος/Σελήνη σχηματίζουν στενή οψη αντίθεσης προς τον γενέθλιο Ουρανό της, στην 23η του Ζυγού, ενώ ταυτόχρονα τα αιτήματα της υποστηρίζονται και από τον Άρη στους Δίδυμους. Στην συνέχεια και ο Ερμής/Αφροδίτη έρχονται σε οψη αντίθεσης προς τον Ουρανό της στις 16/4, που δείχνει έκρηξη, ανατροπή, ξαφνική αναταραχή.

Ηλιος/Πωσειδωνας/MCπερίοδος κατάπτωσης, κατάθλιψης και καταπίεσης

Ουρανός/Πωσειδωνας/Ερμής/MC ξέσπασμα μιας κρίσης, έλλειψη αντοχής, απώλεια, αποσύνθεση, αναπροσαρμογή,

αποσταθεροποιητικές υποχρεωτικές καταστάσεις

Δημόσιες συναντήσεις – Δημόσιες επαφές- Ομάδες

Λοιμώξεις – Λάθη – Αποτυχίες – Αβεβαιότητα ή αστάθειαΑπεργίες εργασίας – Χειρισμός – Εξαπάτηση – Εξόντωση

Αυξήσεις που σχετίζονται με δραστηριότητες – Ελεύθερη βούληση – Εργασία για την ειρήνη — Αγώνας για ελευθερία –

Οικονομική στασιμότητα ή μπλοκάρισμα

Σημαντικές αντιθέσεις — Σημαντική γη – ρωγμές – Σημαντικές διαφορές – Μεγάλη αντίσταση – Πτώση από ψηλά – Επίσημα εμπόδια ή αντίσταση – Μεγάλα κρύα

Αυθόρμητες πράξεις — Ξαφνικές εκρήξεις δύναμης – Δράσεις που συμβάλλουν στην ένταση – Μεγάλη ένταση – Ενεργοποίηση συμβάντων – Ώρες έναρξης – Κινητοποιημένοι πληθυσμοί ή έθνη – Να βρίσκονται υπό δημόσια πίεση

Παραίτηση

Δημόσια αντιπολίτευση σχετικά με επίσημα θέματα – Κυβερνητικοί περιορισμοί – Παρακώλυση σε επίσημα θέματα

αναταραχές σχετικά με την επιβολή περιορισμών – Σοκαριστικές δραστηριότητες – Ξαφνικός εκφοβισμός – Σοβαρά ατυχήματα – Κατεδάφιση – ανθρωποκτονίες

Διαρκής ή συνεχής ή χρόνια ασθένεια – Απόρρητο που σχετίζεται με συνεχείς καθυστερήσεις

Μεγάλη ένταση που σχετίζεται με επίσημα θέματα – Καταιγίδες

αναταραχές που σχετίζονται με περιορισμούς – Τραυματισμοί ή βλάβες – Ξαφνικοί ή απροσδόκητοι θάνατοι – Κλίσεις αυτοκτονίας από σοβαρή κατάθλιψη

Συναισθηματική αναστάτωση – Βλάβες, ζημιές ή τραυματισμοί – Ατυχήματα

Οικονομικές απώλειες στην τοποθεσία – Αδυναμία κάλυψης εξόδων –

Απάντηση