♈🍁✨ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ♈✨13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019♈🍁✨

Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στις 13 Οκτωβρίου, 2019, ώρα 23:07:45 μμ. στην 20η μοιρα του Κριου (αρκετά δύσκολη και επικίνδυνη), στον 10ο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου. Η πανσέληνος θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον αστεροειδή Αμφιτρίτη 29 και σε αντίθεση με τον αστεροειδή Bacchus 2063 όπου θα αναταράξουν τα σχεδόν ήρεμα νερά.

Ο Baten Kaitos βρίσκεται στο Cetus the Sea The Monster (ή η Φάλαινα.) στον γνωστό αστερισμό της Ανδρομέδας. Αυτός ο δεκανος είναι αρκετά  ισχυρός εδώ. Τον εχουμε συναντήσει αρκετές φορές τελευταία. Αυτό ήταν το τέρας που στάλθηκε για να καταβροχθίσει την Ανδρομέδα. Ο αστερισμός Cetus σύμφωνα με τον Robson “λέγεται ότι προκαλεί τεμπελιά και αδράνεια, αλλά προσφέρει ένα συναισθηματικό και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, με την ικανότητα να διοικεί, ειδικά στον πόλεμο. Κάνει κάποιον φιλόδοξο, συνετό, ευτυχισμένο από τη θάλασσα και τη γη και βοηθά στην ανάκτηση των χαμένων αγαθών ».

Συνεχίζει να λέει ότι ο Baten Kaitos” δίνει υποχρεωτική μετανάστευση, αλλαγή, ατυχία από ατύχημα η δυσμενές γεγονός ή μετανάστευση, ναυάγιο αλλά και διάσωση, χτυπήματα. “

Ο Ebertin είναι ακόμα πιο αρνητικός. “Η Φάλαινα σημαίνει πραγματικά ” τέρας “. Οι Κρονιες ιδιότητες του, όπως η παρεμπόδιση, η επιφύλαξη, η προσοχή, η μοναξιά και η απλότητα, συχνά επιβάλλεται δια της βίας σε τέτοιους ανθρώπους, είτε από μια κοσμική δύναμη είτε από μια υψηλότερη δύναμη. Μερικές φορές οι ιδέες διαδίδονται που κάνουν τη ζωή μας ενοχλητική η κουραστική. Για τα πρόσωπα αυτά, η μοίρα είναι συνήθως μια αλλαγή. Οι άνθρωποι επηρέασαν έτσι, τείνουν προς κατάθλιψη ή ζουν στη σκέψη του θανάτου. Η ζωή είναι συχνά γεμάτη από ταπείνωση, απόρριψη και εμπόδια. Αλλά η θέση του όλου χάρτη είναι πάντα σημαντική. “[1]

Το φαινόμενο του Κρόνου είναι σαφές εδώ, αλλά πιστεύω ότι αν υπάρχουν χρήσιμες και θετικές όψεις σε έναν χάρτη, καταφέρνουν να πολεμήσουν, επιβιώνουν στην ζωή και βγαίνουν ισχυρότεροι.

Ο χάρτης δείχνει να διαιρείται σε τέσσερα κομμάτια, όπου αποτελείται από πολλές αντιθέσεις. Τα παρορμητικά ζώδια θα επηρεαστούν (19-21 μοίρες Κριου, Καρκίνου, Αιγόκερω, Ζυγού). Ένας Μεγαλόσταυρος σχηματίζεται ταυτόχρονα, που είναι ιδιαίτερα ισχυρός, εκρηκτικός αλλά και αποδιοργανωτικός, όπου κάτι τέτοιο είχαμε δει πίσω στην περίοδο 2014-2015. Το καλό είναι ότι η Σελήνη και ο Ήλιος έχουν μια θετική διέξοδο προς τον Δια, μέσω ενός τριγώνου και εξάγωνου, ταυτόχρονα, ενώ η Σελήνη και ο Ήλιος τετραγωνίζουν τον Κρόνο, τον Πλούτωνα στον 7ο οίκο και τον ωροσκόπο του χάρτη της πανσελήνου.

Ο Ουρανος στον 10ο οίκο επίσης, μακριά σε απόσταση κάπως από την σελήνη, σχηματίζει όψη αντίθεσης με την Αφροδίτη, στον Ζυγό και μια όψη κουινκαξ προς τον Αρη, στον 4ο οίκο. Έτσι επηρεάζονται τέσσερις γωνιακοί οίκοι, και αυτό είναι σημαντικό. Αυτό σηματοδοτεί μια περίοδο  έντονων προβλημάτων στις κυβερνήσεις, και δυσκολίες στις διπλωματικές σχεσεις αλλά επίσης και την οικονομία. Στην προσωπική μας ζωή η πανσέληνος θα φέρει δυσκολίες στις προσωπικές μας σχεσεις και συνεργασίες.

Κυβερνήτες Πλανήτες: Άρης – Δίας-Προκαλεί απογοητευτικές γεννήσεις, ακινητοποιήσεις και κινδύνους για τις γυναίκες. [Τέσσερις Ράβδοι]

20η του Κριου: Αυτός ο βαθμός προβάλλει τη μοναξιά, την ακραία φτώχεια και, ίσως, την εξορία ή τη φυλάκιση. Σε δύσκολες συνθήκες, οι φίλοι δεν θέλουν ή δεν μπορούν να βοηθήσουν. Τα ταξίδια σε ξένες χώρες είναι δύσκολα. Κάποιος πρέπει να σκεφτεί προσεκτικά πριν αναλάβει δράση για να αντισταθμίσει τους κινδύνους. Πνιγμός.

Sabian Symbol: Μια γυναίκα και δύο άντρες σε ένα ηλιόλουστο κομμάτι ΓΗΣ κοιτούν προς τα Νότια.

Μπορεί να βρεθείτε σε μια κατάσταση όπου είναι δύσκολο να επιλέξετε. Οι επιθυμίες σας φαίνεται να κυματίζουν από το ένα άκρο στο άλλο. Ίσως υπάρχει ανάγκη να ξεφύγουμε από εκείνους που προσπαθούν να μας μπερδέψουν με αντιφατικές απόψεις, παρόλο που αυτό μπορεί να είναι αδύνατο. Τα συναισθήματα είναι περιορισμένα, πολύ λίγος χώρος για κίνηση. Έλλειψη ιδιωτικότητας. Ερωτικά Τρίγωνα. Δεν βλέπω ολόκληρη την εικόνα. Παλεύω για την κατάκτηση εδαφών.

ΜΙΑ ΕΠΙΔΗΜΙΑ –ο βαθμός της σελήνης

Υπάρχει κάτι που επηρεάζει όλους όσους όπου το ξεκίνησε ένα μόνο άτομο. Αυτό μπορεί να είναι εσύ ή κάποιος άλλος στην ομάδα, αλλά εξαπλώνεται παρόλα αυτά. Πρέπει να υπάρχει διαχωρισμός ή απομόνωση και στη συνέχεια, χρόνος ανάκαμψης για να σταματήσει η εξάπλωση της λοίμωξης. Υστερία αισθήσεων ή ιδεών ή ανοησίας- φόβος κακής υγείας. Υποχονδρία. Αναπαραγωγή κουτσομπολιών.

Θεραπεία Κρύσταλλα & Πέτρες: Οι πέτρες που υποστηρίζουν την ενέργεια σε αυτή την φάση σελήνης και βοηθούν στο έργο, καθώς to Ηλιοτρόπιο που μας εμποτίζει με θάρρος και το διαμάντι όχι μόνο φέρνει σαφήνεια, αλλά και εμπνέει εφευρετικότητα. Αυτοί οι δύο κρύσταλλοι μαζί ευλογούν την φύση του Κριου, ή κάποιον που επιθυμεί να ευθυγραμμιστεί με τη φλογερή φύση της, να είναι τολμηρός και γενναίος εν όψει των προκλήσεων.

Το ηλιοτρόπιο ονομάστηκε “πέτρα της Βαβυλώνας” από τον Albertus Magnus [2] και αναφέρθηκε σε διάφορες μαγικές ιδιότητες, οι οποίες του αποδόθηκαν από την Ύστερη Αρχαιότητα. Οι Γνωστικοί φορούσαν την πέτρα ως φυλαχτό για μακροζωία, για πλούτο και θάρρος, για να ενισχύσουν το στομάχι και να διαλύσουν τη μελαγχολία [8]. Τον Μεσαίωνα θεωρήθηκε χρήσιμο για την κτηνοτροφία [9]. Οι αρχαίοι Έλληνες και οι Ρωμαίοι φορούσαν την πέτρα για να φέρουν φήμη και ευχαρίστηση, να φέρνουν την αντοχή και ως γοητεία ενάντια στο δάγκωμα των δηλητηριωδών πλασμάτων.

Πίσω στην ανάλυση της πανσελήνου. Η Αμφιτρίτη ήταν κατά την ελληνική μυθολογία η θεά της θάλασσας, αλλά και η σύζυγος του θεού Ποσειδώνα. Ήταν μια από τις πενήντα Νηρηίδες ή απλά η θηλυκή προσωποποίηση της θάλασσας, η μητέρα των ψαριών, των φαλαινών και των δελφινιών. Σύμφωνα με τη Θεογονία του Ησίοδου, ήταν κόρη του Νηρέα και της Δωρίδας, αλλά κατά τον Απολλόδωρο ήταν κόρη του Ωκεανού και της Τηθύος. Ακόμα όμως και ο Απολλόδωρος την κατατάσσει ανάμεσα στις Νηρηίδες. Ήταν γύρω στις πενήντα, ενώ έφταναν και τις εκατό, κατά άλλη άποψη.

Οι Νηρηίδες ζούσαν στον βυθό της θάλασσας, στο παλάτι του πατέρα τους και περνούσαν τη μέρα τους κολυμπώντας και παίζοντας με δελφίνια ή καθισμένες σε χρυσούς θρόνους ή βράχους τραγουδώντας και υφαίνοντας ή στεγνώνοντας τα πλούσια και μακριά μαλλιά τους. Όμως δεν επέτρεπαν σε καμία θνητή να παραβάλλεται με αυτές στην ομορφιά. Είχαν όμως τη δύναμη να ταράζει τα νερά της θάλασσα αλλά και να την ηρεμούν. Γενικά ήταν πάντοτε περιχαρείς για την αθανασία τους και συνόδευαν τα άρματα των ενάλιων θεών.

Ο Ποσειδώνας και η Αμφιτρίτη είχαν ένα γιο, τον Τρίτωνα. Ο Απολλόδωρος (3.15.4) επίσης αναφέρει μια κόρη του Ποσειδώνα και της Αμφιτρίτης με το όνομα Βενθεσικύμη. Σύμφωνα με το μύθο, η Αμφιτρίτη μεταμόρφωσε σε αλκυόνες τις Αλκυονίδες.

Σε αντίθεση με τον αστεροειδή Βάκχος, Bacchus 2063 ,ήταν ο θεός του κρασιού, της γεωργίας και της γονιμότητας. O θεός Διόνυσος είναι μια μυθική Θεότητα της Αρχαίας Ελλάδας, γνωστός ως ο Θεός του κρασιού και του γλεντιού.

Ήταν ο ειδικός προστάτης των αμπελιών, συμπεριλαμβανομένου του κισσού και των σταφυλιών, και διδάσκει την τέχνη της αμπελοκαλλιέργειας στην ανθρωπότητα. Ήταν γνωστός για τα γλέντια του, γνωστά ως Διονύσια, τα οποία ήταν άγρια, μεθυσμένα όργια.Αστρολογικά, ο Bacchus σημειώνεται για δηλητηρίαση, ιδιαίτερα μέσω αλκοόλης. Του σεξουαλικού απελευθεριτισμού και της ελευθερίας. Πιθανόν αυτή η αντίθεση που σημειώνεται συνδέεται με πολιτικά σκάνδαλα για άλλη μια φορά.

Από τις όψεις του χάρτη, βλέπουμε όμως ότι θα υπάρξουν και προβλήματα στα θέματα που αντιπροσωπεύουν οι αστεροειδής.

ΟΨΕΙΣ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ

Έχουμε συναντήσει αρκετές φορές αυτές τις δύσκολες και προκλητικές όψεις μεταξύ Σελήνης –Κρόνου – Πλούτωνα και ωροσκόπου. Η ενέργεια αυτών των πλανητών είναι περιοριστική, και έχει καταθλιπτική, επιρροή  στα συναισθήματα και στις σχεσεις σας. Στην πραγματικότητα όμως είναι δύσκολο να μας καταλάβουν οι άλλοι και έτσι συναντάμε δυσκολίες στην επικοινωνία.Δημιουργούνται συναισθήματα θλίψης, μοναξιάς, η ενοχής καθώς θυμόμαστε ότι η σχέση μας απέτυχε η γενικότερα αποτύχαμε στις σχέσεις μας κατά το παρελθόν. Η πικρία ή η χαμηλή αυτοεκτίμηση μπορεί να μας εμποδίζει στο να μοιραστούμε τα συναισθήματά και τις σκέψεις μας με τους άλλους. Άλλοι άνθρωποι ή καταστάσεις μπορεί να προκαλέσουν διάσταση στις σχέσεις ή συναισθήματα απομόνωσης. Μια γκρίνια μπορεί να προκαλέσει δυστυχία.

Σε κάθε περίπτωση, τα προβλήματα σχέσεων πιθανότατα οφείλονται στη συναισθηματική σας ανωριμότητα, δείξτε λοιπόν ότι είστε υπεύθυνοι. Το να κατηγορείτε τους άλλους για την κακή σας διάθεση θα επιδεινώσει μόνο τα πράγματα και θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο μια πολύτιμη σχέση.

Οι ανθυγιεινές ή εξαρτημένες σχέσεις που συνεπάγονται κατάχρηση ή εθισμό μπορεί να λήξουν. Ακόμη και προφανώς κανονικές σχέσεις μπορεί να υποφέρουν από συναισθηματική ψυχρότητα, γκρίνια ή εκφοβισμό. Ίσως ένα γεγονός να αυξήσει τη συναισθηματική απόσταση μεταξύ σας.Αυτή δεν είναι η καλύτερη στιγμή για ψυχαγωγία ή κοινωνικοποίηση λόγω της χαμηλής σας διάθεσης.

Το τετράγωνο με τον Πλούτωνα μπορεί να οδηγήσει σε καταναγκαστική και καταστροφική συμπεριφορά, όπου βαθιά και θαμμένα συναισθήματα έρχονται και εκτίθενται στην επιφάνεια. Είναι δύσκολο να ελέγξετε τα έντονα συναισθήματα ή αντιδράσεις.

Παιχνίδια δύναμης με την οικογένεια ή συνεργάτες είναι δυνατά και μπορεί κάποιοι να γίνουν αρκετά αδίστακτοι. Συνήθως υπάρχουν συναισθήματα ζήλιας, χειραγώγησης, εκφοβισμός, η σεξουαλική κακοποίηση ή η ενδοοικογενειακή βία, φανατισμός, ρατσισμός, φόβοι, εθισμός και  σεξουαλικά προβλήματα. Μπορεί να αποκαλυφθούν οικογενειακά μυστικά, ή τα δικά σας μυστικά ή ενοχλητικές συνήθειες.

Οι όψεις Ηλίου-Κρόνου-Πλούτωνα και ωροσκόπου, επιπλέον αυξάνουν την ανάγκη για έλεγχο, αλλά μπορεί επίσης να οδηγήσει σε συγκρούσεις με άλλους ισχυρούς ανθρώπους ή προσωπικότητες, συνεργάτες και αγαπημένους ανθρώπους. Μια κρίση ή μια σύγκρουση με κάποιον κάνει την όποια κατάσταση μια έντονη εμπειρία που μπορεί να οδηγήσει σε ακραία ή καταστροφική συμπεριφορά. Καλείστε λοιπόν να αντιμετωπίσετε τέτοιες προκλήσεις είτε να υπερασπιστείτε τη θέση σας είτε να κάνετε μια σημαντική αλλαγή.

Η έντονη εμπειρία θα προκαλέσει βαθιά θαμμένα ψυχολογικά ζητήματα που αφορούν φόβους ή τον θάνατο και την απώλεια ή θα χάσουν τον έλεγχο, θα αισθανθούν ότι απειλούνται, θα κακοποιηθούν, θα βασανιστούν ή θα διωχθούν.

Όμως τα τετράγωνα αυτά προκαλούν ένα είδος μεταμόρφωσης και αναγέννησης και θα σας αφήσει με μεγαλύτερη αίσθηση εσωτερικής δύναμης. Μπορείτε να διοχετεύσετε την έντασή σας στο να εκπληρώσετε μια επιτυχία μέσω σκληρής δουλειάς.

Στην πολιτική αστρολογία, σημαίνει ότι σε διπλωματικό επίπεδο οι εντάσεις και οι προκλήσεις από εχθρικές δυνάμεις θα είναι έντονες. Συνάδει με το κρύο, την παγωνιά, τις δύσκολες καιρικές συνθήκες και την υπεράσπιση της πατρίδος σε διάφορες προκλήσεις. Συνδέεται με την απειλή των πυρηνικών αλλα και ακόμα είναι πιθανο να εχουμε ισχυρές φωτιές. Θα υπάρχει παλι έντονο το στοιχείο της αλαζονείας, ζημιές και απώλειες, δοκιμασίες και υπερένταση.

Ευτυχώς, ακόμη οι θετικές όψεις στον χάρτη το εξάγωνο Ηλιου-Σελήνης-Δια μπορεί να κατευνάσει μια έντονη κατάσταση. Αν και σε κοσμικο επίπεδο θα μπορούσε να βάλει περισσότερο λάδι στη φωτιά, ενώ αυτό ενισχύει και τις μεγάλες και ισχυρές φωτιές στο περιβάλλον. Ας ελπίσουμε ότι θα ισορροπήσει η όποια κατάσταση.

Όμως στην προσωπική μας ζωή, το εξάγωνο Ηλίου-Σελήνης-Δια προς τον 6ο οίκο θα μπορούσε τελικά να σημαίνει θετικά πράγματα, ναι μεν οι  προκλήσεις θα είναι έντονες όμως αυτό ίσως να αποτελέσει και την αιτία για να δημιουργήσουμε νέες φιλίες και σχεσεις, να επικεντρώσουμε περισσότερο τις δυνάμεις μας στην σκληρή δουλειά για να λάβουμε επιτυχία και αναγνώριση. Οι θετικές όψεις θα μπορούσαν να συνεισφέρουν με τον δικό τους τρόπο, διότι ευνοεί τις συνεργασίες, τις καλές στιγμές με αυτούς που αξίζουν, να είναι στην ζωή μας.

Στην επαγγελματική ζωή σας, αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε μια παρουσίαση ή να κάνετε δημόσιες σχέσεις. Η προσωπική δημοτικότητα σας μπορεί να αυξηθεί και σημαίνει ότι μπορείτε να προσελκύσετε το ευρύ κοινό. Αξίζει να είστε απομονωμένοι και να εκφράζετε τα όποια αρνητικά συναισθήματα με επιθετικό τρόπο; λύνει αυτό κάτι; σίγουρα όχι.

Το εξάγωνο με τον Δια δίνει ίσως την λύση, μια διέξοδο που θα πρέπει να αναλογιστούμε, ότι πρέπει να κάνουμε την καθημερινότητα μας πιο απλή η να σκεφτόμαστε τελικά πιο απλά και όχι τόσο πολύπλοκα που συνήθως συμβαίνει στην ενήλικη ζωή. Λύση θα ήταν να στραφούμε, σε ότι θετικό υπάρχει αυτή την στιγμή στην ζωή μας, και θεωρούμε ότι “ναι, ακόμα είμαστε τυχεροί” που το εχουμε. Απλα, ίσως είναι εκεί και μας περιμένει να το εκτιμήσουμε και να το αναγνωρίσουμε.

Το εξάγωνο Ηλίου-Δια, φέρνει αισιοδοξία, καλή τύχη και ευτυχία. Ανάλογα με το αν πιστεύετε στην τύχη ή την ελεύθερη βούληση, η θετική σκέψη θα προσελκύσει την καλή τύχη. Πρέπει να μάθουμε να ελέγχουμε αυτά τα όποια αρνητικά συναισθήματα περισσότερο, που φέρνουν πάντα δυσκολίες και μας βάζουν να χαθούμε και να αποσυντονιστούμε από τον στόχο μας.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, αυτό είναι μια από τις τυχερές διελεύσεις στην αστρολογία. Πρέπει να μάθουμε να σκεφτόμαστε πιο θετικά για μας και για τους άλλους. Το να σκέφτεσαι αρνητικά και να τοποθετείς την ενέργεια σου σε αρνητικές κινήσεις και πικρόχολα λόγια, είναι απλά χάσιμο ενέργειας και δεν οδηγεί πουθενά.Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να επιτύχετε τους στόχους σας, καθώς θα πρέπει να υπάρχει ελάχιστη ή καθόλου αντίσταση αλλά και να αποδείξετε στον εαυτό σας ότι μπορείτε να τα καταφέρετε, και ας λένε οι άλλοι ότι δεν αξίζετε τίποτα.

Επίσης, θα βοηθήσει την εκκίνηση νέων έργων όπου θα υπάρχει ανάπτυξη και επέκταση λόγω του Δία. Άλλοι θα είναι γενναιόδωροι και φιλόξενοι απέναντί σας, ειδικά οι άνθρωποι τύπου Δια. Η ανάπτυξη μπορεί να είναι πνευματικη είτε υλική, όπου μπορεί να βρεθούν ευκαιρίες να αυξήσετε την ευτυχία αυτή και τον πλούτο. Άλλα μέσα για την επέκταση των οριζόντων σας μπορεί να περιλαμβάνουν περαιτέρω εκπαίδευση και ταξίδια σε μεγάλες αποστάσεις.

Ότι ξεκινάει τώρα θα πρέπει να αποδειχθεί επιτυχία στην συνέχεια. Η διέλευση αυτή ευνοεί επίσης τις ομαδικές δραστηριότητες. Ο εύθυμος χαρακτήρας σας θα είναι μια αξιόλογη προσθήκη σε κοινωνικές ομάδες αλλά και άλλες πιο οργανωμένες ομάδες όπως επιτροπές ή συμβούλια αλλά προπάντων στην δική σας ζωή και πνευματικη κατάσταση.

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΡΑΒΔΟΙ ΚΑΙ ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ

Η κάρτα ταρώ που σχετίζεται με αυτό τον δεκανό είναι οι τέσσερις ράβδοι που σχετίζονται με τις επανασυνδέσεις, την επιστροφή στο σπίτι, την κοινότητα και τους εορτασμούς. Η επίδραση του Δια είναι σαφώς αισθητή με αυτή την κάρτα όπως είναι οι στενοί δεσμοί με τον αστέρα Alrisha και τη θρησκευτικότητα του Acamar. Έτσι, παρά την περίεργη επιρροή του, αυτή η θέση είναι γενικά θετική.

Η τύχη θα μπορούσε να φέρει μια ανταμοιβή μετά από λίγες ζωές αφοσίωσης και αναβολής της ικανοποίησης, “αυτή η κάρτα αναγγέλλει όμως το επιτυχημένο επίτευγμα ή το επιθυμητό αποτέλεσμα μιας κατάστασης ή ενός έργου λόγω της σκληρής δουλειάς και της αποφασιστικότητας. Οι Τέσσερις Ράβδοι μπορούν να επισημάνουν την «καθίζηση» μετά από αυτό το επίτευγμα και την επιθυμία να δημιουργηθούν ρίζες κάποιου είδους. Οι Τέσσερις Ράβδοι επιστρέφουν στη ζωή σας με σταθερότητα, τάξη και ασφάλεια μετά από μια περίοδο αναταραχής, κίνησης και μετάβασης. Επισημαίνει επίσης μια περίοδο ικανοποίησης που είναι μια πολύ αναγκαία εμπειρία.

ΑΛΛΕΣ ΟΨΕΙΣ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ

Η πανσέληνος στην 20η μοιρα του Κριου, σηματοδοτεί μια περίοδο που εκπέμπει θάρρος, κουράγιο και νέα ξεκινήματα, όπου θα μας βοηθήσει να κάνουμε ένα βήμα παραπέρα. Η πανσέληνος, βέβαια τετραγωνίζει τον Πλούτωνα όπως επίσης και τον Κρόνο, ενώ έχει απέναντι τον ωροσκόπο και τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης, και τον Ηλιο εχουμε τον σχηματισμό ενός Μεγαλόσταυρου, δίνοντας την αίσθηση ότι είμαστε κλειδωμένοι μέσα σε μια κατάσταση όπου βιώνουμε τον φόβο, την απειλή, καθώς ταυτόχρονα προσπαθούμε με πρακτικούς τρόπους να προχωρήσουμε ένα βήμα πιο πέρα με νέα σχέδια και ιδέες.

Ο Πλουτωνας-Κρόνος και ο Νότιος Δεσμός σε ζώδια της γης, σίγουρα φοβούνται και ανησυχούν για το γεγονός, ότι στηριζόμαστε ακόμη σε εμπειρίες του παρελθόντος, οπου είναι μια πραγματικότητα για την ανθρωπότητα. Ωστόσο, η πανσέληνος στον Κριο, δίνει έμφαση στο γεγονός ότι χρειαζόμαστε μια νέα  αρχή, παρόλο του ότι θα επαναληφθούν οι φόβοι για πολλά.

Ο φόβος σαφώς, δίνει τροφή σε μια αρνητικές σκέψεις, για το τι πρόκειται να συμβεί. Όλα φαίνονται να είναι αρκετά αληθινά. Εάν φανταστούμε ότι εχουμε ένα προβολέα ταινιών με τον διακόπτη ανοιχτό, και μια ταινία να παίζει κανονικά, τότε επίσης μπορούμε να φανταστούμε και το αντίθετο, δηλαδή, τον διακόπτη να κλείνει, που μπορεί να είναι μια θετική χρήση που απορρέει από το τρίγωνο Ερμή -Ποσειδώνα που υπάρχει στον χάρτη της πανσελήνου!

Εν τω μεταξύ, ο Δίας στον Τοξότη, σε τρίγωνο με την πανσέληνο στον Κριο, υπογραμμίζει την δύναμη της φωτιάς να καθαρίζει. Καθώς, ο Δίας στον Τοξότη, συνδέεται με την αλήθεια και το φως, το βαθύτερο κοσμικό νόημα, είναι προφανώς ότι το παρελθόν δεν χρειάζεται απαραίτητα να επαναληφθεί αυτομάτως. Ίσως υποστηρίζουμε αυτή την ενέργεια και διαδικασία, με νέους τρόπους, καθαρίζοντας την μνήμη μας από παλιές εμπειρίες, ειδικά αν αυτές είναι αρνητικές και μας έχουν πονέσει αρκετά.

Ο Δίας σε σύνοδο με την Ceres, στον 6ο οίκο, σχετίζονται με τον φυσικό κόσμο ως μια πηγή σωματικής και συναισθηματικής συντήρησης. Ισχυρότερα επιχειρήματα και διαφωνίες θα μπορούσαν να προκύψουν για να συμπεριληφθούν πιο φυσικά τρόφιμα για παράδειγμα, και υλικά στην καθημερινότητά μας. Μπορεί επίσης να υπάρχουν και άλλα στοιχεία για οτιδήποτε τοξικό (που είναι πλουτώνιας φύσης) δεν θα είναι βιώσιμο στο μέλλον, συμπεριλαμβανομένου του πλαστικού, το οποίο είναι ήδη αμφιλεγόμενο.

Ξέρουμε ολοι, ότι ο Πλουτωνας συνδέεται με την φιγούρα του Αδη, και η Ceres με την Δήμητρα, που επιθυμούσε να σώσει την κόρη της Περσεφόνη, και να την προστατέψει. Ο Ζευς, ως Δίας, διαμεσολάβησε με μια συμφωνία για να βοηθήσει, αλλά και να κρατήσει τον Άδη ευτυχισμένο. Η Περσεφόνη έτσι θα περνούσε περισσότερο χρόνο στον Αδη, στο Κάτω κόσμο, μόνο κατά τη διάρκεια του Φθινοπώρου και του άγονου Χειμώνα. Τον υπόλοιπο χρόνο, θα ήταν με την μητέρα της, πάνω από την γη. Αυτό οδηγεί την θέληση της Δήμητρας, να επιτρέπει στις καλλιέργειες να αναπτύσσονται πάλι, όπου σχηματίζει την ιδέα των διαφορετικών εποχών. Εάν σκεφτούμε ότι η Σελήνη, συμβολίζει την Παγκόσμια Μητέρα, με τον Δια και την Ceres, να επαναλαμβάνουν το ήδη ηχηρό μήνυμα η Γη και οι φυσικοί της πόροι, είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα, και πώς είναι λογικό να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή στη Γη.

Ο Κρόνος και ο Πλουτωνας μας υπενθυμίζουν επίσης ότι θα πρέπει να μάθουμε το πώς να αγκαλιάζουμε και την σκοτεινή πλευρά των πραγμάτων! και ότι όλα έχουν ένα σκοπό, και μια χρησιμότητα. Τίποτα, βέβαια από όλα αυτά δεν θα εμποδίζει τις διαφωνίες, για το τι κάνουμε  στην πραγματικότητα.

Ίσως δούμε έντονα ακραία καιρικά φαινόμενα και ακραίες καταιγίδες που μας προβληματίσουν. Το εξάγωνο Ποσειδώνα/Κρόνου στον χάρτη, ίσως να θολώνει τα όρια, σε μια προσπάθεια, να συγκαλύψει κάτι, αλλά ίσως να είναι και μια προσπάθεια εκδήλωσης του γεγονότος ότι οι αντιλήψεις αλλάζουν.

Σαφώς, η όψη εξάγωνου είναι πιο απαλή από το τετράγωνο, αν και αντιπροσωπεύει μια πρόκληση που θα αντιμετωπίσουμε, και ίσως όχι απαραίτητα κάτι το αρνητικό η επίπονο. Το εξάγωνο Ερμή/Κρόνου, σίγουρα συνδέεται με το γεγονός ότι ιδέες που απορρίφθηκαν, τώρα είναι αποδεκτές. Ο Ερμής στον Σκορπιό, αλλωστε μας λέει ότι όλες αυτές οι καινούργιες ιδέες κερδίζουν έδαφος.

Σε σχέση με την χώρα μας, η πανσέληνος στον Κριο, αναμένεται να φέρει ισχυρές εντάσεις, σε σχέση με τον χάρτη του 1830.Οι όψεις, Σελήνης-Ηλίου-Ποσειδώνα σε όψεις τετραγώνου και τα κουινκαξ με τους Δεσμούς, δείχνουν ένα έντονο παρασκήνιο που διαμορφώνετε μυστικά και ακόμη βέβαια δεν είναι ορατό σε μας. Σελήνη και Ήλιος τετραγωνίζουν τον γενέθλιο Ποσειδώνα της Ελλάδος, στον 9ο οίκο, σε ένα τετράγωνο πολύ στενό, 1 μοίρας διαφοράς. Θα είναι δύσκολο για την κυβέρνηση να πραγματοποιήσει υποσχέσεις που έχουν δοθεί σε σχέση με θέματα εξωτερικής πολιτικής. Θα είναι δύσκολο για την χώρα μας να σταθεί, όταν της στήνουν ακόμη μια παγίδα! Σοβαρά προβλήματα θα υπάρξουν με το μεταναστευτικό ,τους μετανάστες,εγκλειστους χώρους που θα φτάσει στα άκρα.

Αντίθετα, ο χάρτης Μεταπολίτευσης, επηρεάζεται πιο θετικά από την πανσέληνο, που δείχνει ότι φαίνεται να τα καταφέρνει σε θέματα εργασιακά, υγείας, στρατό κτλ. Ωστόσο, η σύνοδος Κρόνου -Πλούτωνα, επηρεάζει τον 7ο οίκο της , όπως και τον 9ο οίκο στον χάρτη του 1830. Αυτό σημαίνει σοβαρά προβλήματα και επιβολή απο εχθρικές χώρες, να περάσει δηλαδή το δικό τους, αλλά και από τους εταίρους μας στο εξωτερικό. Η πανσέληνος επηρεάζει τον 10ο οίκο στον χάρτη, όπου φαίνεται η κυβέρνηση έχει την διάθεση να επιφέρει μεγάλες αλλαγές τουλάχιστον στο εσωτερικό της χώρας, με τόλμη και θάρρος, αλλά και με κάποια χρήση βίας. Για τον ιδιο τον πρωθυπουργό θα είναι αρκετά υποστηρικτική και βοηθητική.

Η πανσέληνος θα επηρεάσει την περιοχή της Μέσης Ανατολής,(Σελήνη και Ουρανος), Κρόνος και Πλουτωνας Ελλάδα, Ιταλία,Αγγλία,Γερμανία,Κίνα.

ΑΞΟΝΕΣ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ

Πλουτωνας-Ωροσκόπος-Σελήνη-MC-Ηλιος- ανταλλαγή ισχυρών ψυχικών επιρροών με αλλους, η αναζήτηση ισχυρής ψυχικής επιρροής επάνω στους αλλους, ευαισθησία, ισχυρή συναισθηματική ανταπόκριση στις επιρροές που προέρχονται από το περιβάλλον κάποιου. Η αναγνώριση μιας φυσικής προσπάθειας, μιας τίμιας πράξης. Πραγματοποίηση υπόληψης και τιμιότητας.

Ουρανος-MC-Σελήνη- ισχυρές εντάσεις, εριστικοτητα, εκνευρισμός, εύκολη αναστάτωση, εύκολη εναλλαγή διαθέσεων, υπερβολική ένταση, σε κατάσταση αναμονής.

Σελήνη-Αρης-Βορειος Δεσμος– έντονη πνευματικη δραστηριότητα, ένταση, συνεργασία με σθένος.

Δίας-Βορειος Δεσμος-Ωροσκόπος Αρης-ομαδική δραστηριότητα, ενας καλος συνεργάτης η σύντροφος, μια χαρούμενη φυσική ένταση, πετυχημένη συνεργασία η ομαδική δραστηριότητα.

Αρης-Ουρανος-Πλουτωνας-Σελήνη-Ηλιος– Εξαναγκασμός, βίαιη μεσολάβηση, παρέμβαση, ατύχημα, κάποιος οπου ενεργεί γρήγορα, μια προσαρμογή σε νέες περιστάσεις

Ερμής-Πωσειδωνας-Ωροσκόπος– ψεύδος, απατη, δυσφήμηση, απογοήτευση, απατεώνας.

Ερμής-Πωσειδωνας-Κρόνος-Πλουτωνας– σκοτεινές σκέψεις, περίεργες απαγορεύσεις και απογοητεύσεις, ασυνήθιστες ενέργειες, κάποιος οπου ποντάρει ψηλά, ξαφνικά δυσάρεστα νεα.

ΟΥΡΑΝΙΑΝ

Ημέρες ή χρόνια θυσίας ή σοβαρή ή κρίσιμη ανησυχία – Ανησυχίες σχετικά με τους εταίρους – Ανάγκη άλλης βοήθειας – Βρώμικα αντικείμενα ή άτομα στο άμεσο περιβάλλον – Ζημίες, τραυματισμοί ή βλάβες που σχετίζονται με άνδρες συνεργαζόμενους – Ζημίες που σχετίζονται με άνδρες συντρόφους ή συνεργάτες – Φυσικοί κίνδυνοι – Φυσική εξάντληση – Ημέρες ή χρόνια αντιμετώπισης προβλημάτων ή απωλειών

Αρχές που σχετίζονται με θέσεις εργασίας – Εκκίνηση πυρκαγιών ή ανάφλεξη στη θέση – Εργασία ή ενέργειες που περιλαμβάνουν όπλα – Υποχρεωτικές αποφάσεις – Στρες στις επαφές –

Σημαντικές καθυστερήσεις – Προβλήματα σχετικά με επίσημα θέματα

Στο πνεύμα του μέλλοντος – Συνάντηση της ψυχολογίας – Μελλοντική κατανόηση σχετικά με τις συνεταιρικές σχέσεις -Ψέματα ή παρερμηνείες  – Αμφιβολίες στις εταιρικές σχέσεις – Άρνηση ή απόσυρση που επηρεάζει το άνοιγμα στο περιβάλλον – Ιδεολογική σύγχυση ή υποκρισία που επηρεάζει τις σχεσεις.

Μεγάλες πόλεις – Απομόνωση σε επίσημες υποθέσεις – Περιορισμοί σχετικά με επίσημα θέματα – Έκτακτοι περιορισμοί στο περιβάλλον – Μεγάλη αντίσταση – – Απόρριψη επίσημων θεμάτων – Πτώση από πάνω

Διαταραχή της ενέργειας – Αβεβαιότητα, ανασφάλεια ή αστάθεια – Ημέρες ή χρόνια απογοήτευσης

συζητήσεις – επιχειρήματα σχετικά με τους στόχους

Θλίψη σχετικά με την αγάπη – Ψυχρότητα των συναισθημάτων

Βαθύτατα ενοχλητικά γεγονότα – Απρόσμενη καταστροφή

Εμπειρία με βαθιές αλλαγές

οικονομικά προβλήματα – Προβλήματα με το νόμο – οικονομική ανευθυνότητα

Καθυστερήσεις ή αποφυγή κινδύνων ή καταστροφών – Εκπληρώσεις που σχετίζονται με προβλήματα – Μη αναμενόμενα εμπόδια – Συνεχής ένταση – Επανάσταση – Συγκρούσεις – Πρόκληση

Εφαρμοσμένοι επιστήμονες – Τεχνολογία επιτυχίας – Εκτεταμένη ανάφλεξη – Εκτεταμένοι πυροβολισμοί – Διάδοση πυρκαγιάς

Αυξήσεις που αφορούν περιορισμούς – Περιορισμοί σχετικά με την ελευθερία – Τερματισμοί σχετικά με την επέκταση

Ατυχήματα ή καταστροφές που αφορούν το κοινό

Επίσημες κρίσεις – Σημαντικές κρίσεις

Μη αναμενόμενα προβλήματα που σχετίζονται με ιατρικά θέματα

Ζημίες που σχετίζονται με ξαφνική θραύση – Σεισμοί

Επιδημίες – χειραγώγηση – ίντριγκες

 Κυκλοφορία φημών – Καταιγίδες

Μέρες ή έτη επιχειρηματικών ζημιών ή αναλήθειας

 Έλλειψη αλήθειας ή γεγονότων που σχετίζονται με πράξεις – Αντιπαραγωγικές ιδεολογικές συγκρούσεις – Ανακριβείς κρίσεις – Υπονόμευση από λάθη – Καθοδήγηση από παραπλανητικές ιδεολογίες

Απελπισία παντού

Στέρηση όλων – Δημόσιες οικονομικές αποτυχίες – Αδικία σε δημόσιες υποθέσεις – Παράνομες πράξεις

Κατάσταση έκτακτης ανάγκης ή στρατιωτικός νόμος

Υποχρεωτικές αλλαγές που σχετίζονται με τις τοπικές πυρκαγιές – Αυξήσεις που αφορούν πυρκαγιά

Απώλειες που σχετίζονται με τις δυνάμεις της φύσης – Πρόκληση ζημιών μεγάλου αντίκτυπου – Βίαια εγκλήματα

Απάντηση