♉️🌸✨SUPERMOON ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ *Η ΤΣΑΝΤΑ ΤΩΝ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΩΝ & Η ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΤΗΣ ΠΥΡΙΤΙΔΑΣ*26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021*🌸✨♉️

στις

Μια πολύ δυνατή πανσέληνος  αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην 7η μοίρα του Σκορπιού και μάλιστα στο Στέμμα του Σκορπιού (η Συνομωσία), σε σύνοδο με τον Gacrux στον Σταυρό του Νότου (Gamma Crucis). Ένα από τα πιο δυσοίωνα αστέρια. Θα πραγματοποιηθεί στον 7ο οικο του ηλιακού ωροσκοπίου, στις 6:31:22 π.μ. Είναι ένα πολύ δυνατό supermoon, όπως και η πανσέληνος που πραγματοποιήθηκε στις 27/28 Μαρτιου, στον Ζυγό, όμως θεωρώ ακόμα πιο δυνατή και πιο σοβαρή την έκλειψη σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Μάϊου, οπου είναι supermoon αλλα και ματωμένη έκλειψη Σελήνης μαζί. Αυτό που παρατηρούμε είναι ότι η πανσέληνος βρίσκεται στον οικο των ανοικτών εχθρών αλλα και σχέσεων, είτε είναι προσωπικές, επαγγελματικές είτε διπλωματικές. Θα συνδεθεί με νομικές υποθέσεις επίσης ενός κράτους αλλα και με τις διπλωματικές σχέσεις. Είναι ο οίκος του πολέμου. Κυβερνά και θέματα 4 και 5 οίκου. Θα επηρεασθούν τα ζώδια του σταθερού σταυρού, του πρώτου δεκανου. Μια πολύ δυναμική και ανατρεπτική σελήνη, σε αντίθεση με τον Ήλιο και τον Ουρανό στον Ταύρο, μοιάζει με αυτό του Οκτωβρίου και του Ιανουαρίου μόνο που συγκεντρώνεται περισσότερη ενέργεια στον Ταύρο. Περιέχει ένα στελλιουμ μάλιστα στον Ταύρο και ένα Ταυ-τετράγωνο μεταξύ Σελήνης /Κρόνου/Ηλιου/Ουρανού/ (βάσανα, ταλαιπωρία, περιορισμοί).

Πρώτος δεκανος Σκορπιού [Άρης]. Παρουσιάζει φρικτές βροντές και αστραπές και ίσως σεισμό. [Πέντε Κούπα] Απογοήτευση και θλίψη. Προκαλεί πόλεμο, ταραχές, σφαγή, αιχμαλωσία και προδοσία.

Η πανσέληνος κανει μια βουτιά στα πολύ βαθιά, προκειμένου να ανακαλύψει ότι σκοτεινό υπάρχει συγκεντρώνοντας μια σειρά από τεκμήρια σε ότι αφορά τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν την ανθρωπότητα. Τις επόμενες ημέρες πρέπει να δοθεί προσοχή σε διαισθητικές προειδοποιήσεις και μηνύματα– σε κοσμικό επίπεδο οι υποψίες περι εγκληματικής δραστηριότητας ότι αφορά μια ασθένεια έρχονται στη επιφάνεια. Υποκλοπές; Αδιακρισία; Αντιμετώπιση των υπόπτων κινήτρων; παρακάμπτοντας τις ατζέντες των άλλων; Αποκρυφιστικα αίτια; να δοκιμάζεις τις κακίες κάποιου βλέποντας αν έχουν τη δύναμη; Ξεκινά μια αλυσιδωτή αντίδραση δυσάρεστων γεγονότων; ασταθείς ή επικίνδυνες καταστάσεις. Το θεμα ειναι οτι η ανθρωποτητα θα αφυπνιστει περισσοτερο ανακαλυπτωντας οτι συμμετεχει σε ενα σκοτεινο σχεδιο-αντζεντα που δεν εχει ιδεα για το που βαδιζει.

Η πανσέληνος στον Σκορπιό σχηματίζει ένα ισχυρό Ταυ- τετράγωνο οπου το συναισθηματικό πεδίο είναι πλέον αρκετά φορτωμένο, καθώς επιθυμούμε περισσότερη ελευθέρια, άλλωστε συμβολίζει την ισχυρή καταπίεση που νιώθουμε αυτή την στιγμή και εχει συσσωρευτεί οπου αναμένεται να ξεσπάσει, όμως από την άλλη πρέπει να βρεθούν λύσεις και να υπάρξει ανακούφιση, αλλα όμως φαίνεται ότι αυτο δεν συμβαίνει. Συχνά στην περίπτωση αυτή, το φεγγάρι είναι μάλλον σε αρκετά δύσκολη θέση, καθώς είναι σε πτώση. Παρατηρώντας συνολικά την γενική εικόνα του χάρτη, όλη η ενέργεια στον Ταύρο συγκεντρώνεται στον 1 οικο (λαός), ενώ η Σελήνη, στέκεται απέναντι μονή της τελείως, είναι ύπουλη, εκφράζει τις σκοπιμότητες των άλλων, επιθυμεί να δημιουργήσει ισχυρό αντίκτυπο αλλά σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει και να υποτιμήσουμε την δύναμη της, που φαίνεται να είναι αρκετά επικίνδυνη και αποφασισμένη, καθώς στέκεται μόνη της απέναντι από τέσσερις πλανήτες στον Ταύρο, που συμβολίζοντας την επιβολή εξουσίας και κανόνων σε όλα τα επίπεδα ακομα και με βίαια μέσα (Ήλιος, Ουρανός, Αφροδίτη και Ερμής), Βεβαια, εκεί είναι και η Μαύρη Λίλιθ, σε μια δυσοίωνη μοίρα, την 15 του Ταύρου, παρουσιάζετε ως μια αήττητη ομάδα πλανητών. Δεν είναι μόνο η χειραγώγηση, η προπαγανδα αλλα είναι κάτι πέρα από αυτό, καθως απελευθερωνονται υπερβολικα δαιμονικες ενέργειες.

Αυτή η αντίθεση με την ευθυγράμμιση, στον Ταύρο θα αποκαλύψει γρήγορα ότι η Ελίτ είναι οι ισχυροί, αποφασιστικοί άνθρωποι που δεν υποχωρούν εύκολα και το επίμονο τετράγωνο με τον Κρονο αποκαλύπτει τις εγκληματικές τους ενέργειες! Οι αγανακτισμένες αντιδράσεις θα υπάρξουν από τους λαούς αλλα και στον 7 οικο που βρίσκεται η Σελήνη φαίνεται ότι κατά κάποιο τρόπο υποσκάπτετε η ειρήνη. Με τη Σελήνη στο Σκορπιό, οι κινήσεις είναι υπόγειες και ύπουλες, και φέρνουν πόνο όταν κάποια πράγματα έρχονται στο φως. Ενώ ο Σκορπιός μπορεί να ανεχθεί πολλά, αν κάποιος που μπορεί να βουτήξει στα πολύ βαθιά για να πάρει αυτό που θέλει, είναι μάλλον αυτό το ζώδιο!

Εν τω μεταξύ, η ισχυρή ευθυγράμμιση στον Ταύρο κανει ξανά την εμφάνιση της, ένα άλλο αρκετά συμπαγές τείχος από τούβλα ορθώνεται. Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ουρανό τονίζει μια τάση η απόπειρα για ανατροπή η τις ξαφνικές αλλαγές που συμβαίνουν γύρω μάς η οποίες είναι ενοχλητικές. Αυτό σηματοδοτεί ότι μπορεί να υπάρξουν εκπλήξεις, με σκοπο να κερδίσουν αυτό που θέλουν. Η Αφροδίτη χρησιμοποιεί ό, τι όπλο έχει – γοητεία και αισθησιασμό, για να έλξουμε τους άλλους στις προσωπικές μας σχέσεις μεν, όμως από την άλλη οι κυβερνήσεις ίσως προσπαθήσουν να δελεάσουν με διάφορες υποσχέσεις που δεν θα ισχύουν στην συνέχεια, όπως προμήθειες τροφίμων, ποτών, ρούχων και προϊόντων ομορφιάς, εάν είναι απαραίτητο, θα υπόσχεται τα πάντα!.

Η εμφάνιση της Μαύρης Λιλιθ σίγουρα δεν είναι ο καλύτερος οιωνός διότι κανει την ατμόσφαιρα ακόμα πιο έντονη και πιο βαριά, στην δυσοίωνη 15η του Ταύρου, παράγει κάτι ασυνήθιστο ή μαγικό, ονομάζεται η «τσάντα των τεχνασμάτων» που κουβαλάει ο μάγος μαζί του για να κανει τα μαγικά του, μπαίνει στην φαντασία των ανθρώπων, τους πηγαίνει μια βόλτα με το μαγικο χαλί, με σκοπο στην συνέχεια να μπορεί να τους ελέγξει απόλυτα, παρουσιάζει εμμονές, είναι ψυχικά ασταθής ·

Ο Κρόνος στον Υδροχόο όμως κάθετε στην κορυφή του χάρτη και συμμετέχει σε αυτό το δύσκολο τετράγωνο και είναι άκαμπτος, είναι αυτός που βάζει τους περιορισμούς ή επαναλαμβάνει αυτούς τους «κανόνες» συνεχώς. Υπάρχει ένα συνεχόμενο «όχι» από αυτόν και υπάρχει η αίσθηση ότι μοιάζει σαν ένα χτύπημα στην ανθρωπότητα, διότι τετραγωνίζει την ευθυγράμμιση, λέει όχι στα πάντα, απαντά αρνητικά στην Αφροδίτη, τον Ερμή, Ουρανό, και Μαύρη Λιλιθ. Άλλωστε, μια δράση διαφορετικού είδους μπορεί να είναι πιο σοβαρή, σύμφωνα με το τρίγωνο της Σελήνης προς τον Άρη στον Καρκίνο. Η πανσέληνος εχει πρόβλημα ουτωσι αλλως ,θα είναι δύσκολο να υποστηριχτεί από αλλού, στον 7 οικο και μάλιστα στο ζώδιο του Σκορπιού. Αλλά ο Άρης, όπως και η Σελήνη, σε ζώδια του Νερού, υποδηλώνουν ότι μπορεί να υπάρχουν άλλες διαδρομές για βοήθεια, υπογείως.

Το μοναδικό τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη στον Καρκίνο, μπορεί ομως να μας παρασύρει στο να μην προσπαθούμε ή να αισθανόμαστε πολύ άνετα με αυτό που μας δίνετε ώστε να μην προβούμε σε δράση. Βέβαια αν σκεφτούμε ότι ο κυβερνήτης του Σκορπιού είναι ο Πλούτωνας ο οποίος βρίσκεται στον γήινο Αιγόκερω, και οπου βέβαια υπάρχει άμεση συγγένεια με τους πλανήτες στον Ταύρο, μάλλον τα πράγματα είναι σκούρα. Ο Άρης στον Καρκίνο δεν είναι ότι καλύτερο, συμβολίζει πάσης φύσεως «ναυάγια» ακόμη και σε διαπραγματεύσεις , διαμάχες, αύξηση των ιώσεων, τον βροχών.  Επηρεάζονται τα ζώα, συνδέεται με ασθένειες των ζώων.

Υπάρχει και ο Πωσειδωνας στους Ιχθείς, στον 12ο οικο, στην 22η μοίρα , που είναι και αυτή μια επικίνδυνη μοίρα. Θέλει να τα εγκλωβίσει όλα! Παρουσιάζει εμμονές, επιθετικό χαρακτήρα που προκαλεί συγκρούσεις, συνομωσίες και έντονες προκλήσεις. Ακολουθεί η πτώση και η κακή τύχη. Δεν αναμένεται εξωτερική βοήθεια, είναι τα πάντα εγκλωβισμένα. Προσοχή για εγκαύματα και τραυματισμούς από όπλα. Προωθούνται νέες μεταρρυθμίσεις με επιθετικό τρόπο, ο νόμος επιβάλλεται (πολιτικοί, δικαστές, δικηγόροι, αστυνομικοί) · στους οποίους βασίζεται και εμπιστεύεται η κοινωνία – είναι η επιβολή του νόμου έναντι ατομικής ελευθερίας. Συνδέεται με την υπνωτική ρητορική.

Πρώτη φορα θα αναφέρουμε τον σταθερό αστέρα που βρίσκεται σε σύνοδο με την πανσέληνο. Λέγεται Gacrux. Το Gacrux προέρχεται από το “Gamma” του “Crux”. Υπάρχει λίγη αστρολογική ερμηνεία και καμία μυθολογία ή θρύλοι που σχετίζονται με αυτά τα μεγάλα αστέρια στο Crux, επειδή ο Σταυρός του Νότου ήταν άγνωστος στους αρχαίους, τα τέσσερα πρωταρχικά του αστέρια επισημαίνονται από τον Πτολεμαίο (στην Αίγυπτο όπου ήταν ορατό) από το μέρος του.

Ο Crux λέγεται ότι δίνει επιμονή, αλλά πολλά βάρη, δοκιμές και ευθύνες, μαζί με πολλά βάσανα και πολλές δυσκολίες.

Η ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΤΗΣ ΠΥΡΙΤΙΔΑΣ 1605

Η πανσέληνος αυτή όμως μας ταξιδευει πίσω σε παρελθοντικές ιστορίες. Η Συνωμοσία της Πυρίτιδας του 1605 είχε οργανωθεί από μια ομάδα Καθολικών, με σκοπό τη δολοφονία του βασιλιά Ιακώβου Α’ της Αγγλίας, της οικογένειάς του και πολλών μελών της αριστοκρατίας, με την ανατίναξη των κτιρίων του Βρετανικού Κοινοβουλίου στο Λονδίνο κατά την έναρξη της Βουλής στις 5 Νοεμβρίου 1605. Ανάμεσα στους συνωμότες πιο γνωστός είναι ο Γκάι Φωκς, Άγγλος στρατιώτης από το Γιόρκ. Η Συνωμοσία οργανώθηκε σαν αντίδραση στην τυραννική βασιλεία του Ιακώβου Α’ και στα σκληρά μέτρα του προτεστάντη βασιλιά απέναντι στους Καθολικούς. Οι συνωμότες βρήκαν ένα κελάρι κάτω από το κτίριο της Βουλής των Λόρδων και συγκέντρωσαν 36 βαρέλια πυρίτιδας, τα οποία θα ανατίναζαν για να δολοφονήσουν τα μέλη του Κοινοβουλίου.

Κάποιοι συνωμότες, ωστόσο, ανησυχούσαν από το γεγονός ότι στο κτίριο της Βουλής θα βρίσκονταν κι άλλοι Καθολικοί, σαν κι αυτούς, των οποίων η ζωή μπορεί να κινδύνευε. Έτσι στάλθηκε μια προειδοποιητική επιστολή στο Λόρδο Monteagle, τον οποίον προειδοποιούσαν να μην παρουσιαστεί στη συνέλευση. Του δημιουργήθηκαν όμως υποψίες κι έτσι ξεκίνησαν οι έρευνες στις υπόγειες σήραγγες κάτω από τη Βουλή των Λόρδων. Ο Γκάι Φωκς ανακαλύφθηκε και συνελήφθη το πρωινό της 5ης Νοεμβρίου. Μετά από βασανιστήρια, αποκάλυψε τα ονόματα των υπόλοιπων συνωμοτών, που είτε ήταν ήδη γνωστοί είτε νεκροί. Οι συνωμότες καταδικάστηκαν και στις 31 Ιανουαρίου εκτελέστηκαν με αγχόνη και διαμελισμό.

Την τελευταία φορα που είδαμε μια πολύ δυσοίωνη πανσέληνο στον πρώτο δεκανο του Σκορπιού ήταν στις 20 Απριλίου το 2018. Πολύ άσχημη χρονια. Λίγο πριν προηγηθεί το έγκλημα στο Μάτι, και ενώ ο Άρης πλησίαζε πολύ κοντά στην Γη, ορατός με γυμνό μάτι για μήνες, από την αρχή του χρόνου η κατάσταση «μύριζε μπαρούτι». Λίγο πριν το τέλος του 2017 η επίσκεψη Ερντογάν στην Ελλάδα γέννησε προσδοκίες για εξομάλυνση των σχέσεων, αλλά αποδείχθηκε το μεγαλύτερο διπλωματικό Βατερλώ του Τσίπρα.

Αρχές Μαρτίου δύο Έλληνες στρατιωτικοί, Μητρετώδης και Κούκλατζης συλλαμβάνονται στα σύνορα του Έβρου και κλείνονται στις τουρκικές φυλακές. Ο Ερντογάν ζητά ανταλλαγή με τους 8 τούρκους πραξικοπηματίες, η κρίση έχει χτυπήσει κόκκινο και μόνο χάρη στην παρέμβαση των Αμερικανών, οι οποίοι ήθελαν την απελευθέρωση του πάστορα Μπράνσον, απελευθερώθηκαν και οι δύο Ελληνες. Η χρονιά ξεκίνησε με τον Νίκο Κοτζιά να «φουλάρει» τις μηχανές για την επίλυση του «Μακεδονικού». Κανείς δεν πίστευε στις αρχές του 2018 ότι η κυβέρνηση θα μπορούσε να βρει «λύση» στο θέμα που ταλανίζει την Ελλάδα και την ΠΓΔΜ επί 30 χρόνια. Έπειτα από πολύμηνες διαπραγματεύσεις, οι δύο πλευρές έφτασαν σε ένα επιθυμητό αποτέλεσμα. Η συμφωνία των Πρεσπών ήρθε να επικυρώσει τη βούληση των δύο πλευρών για λύση με τη χρήση του ονόματος «Βόρεια Μακεδονία».

Και τότε άρχισαν τα δύσκολα. Η συμφωνία «μπάζει» από παντού, το πρόβλημα της γλώσσας και της εθνότητας αλλά και της μειονότητας δημιουργεί αλυτρωτισμούς και δείχνει ότι είναι ετεροβαρής για την Ελλάδα. Η συμφωνία βρίσκεται στην τελική ευθεία για την κύρωσή της από τη βουλή της ΠΓΔΜ και θα είναι αυτή που ενδεχομένως να καθορίσει τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα. Ανεξαρτήτως αν συμφωνεί κανείς ή όχι με τη λύση, οι Πρέσπες ανέδειξαν με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο τη συμπαιγνία Τσίπρα – Καμμένου και τον τραγέλαφο στους Ανεξάρτητους Ελληνες. Είτε περάσει είτε όχι η συμφωνία αποτελεί από μόνη της την αρχή για το πολιτικό τέλος ενός συνονθυλεύματος που έγινε κόμμα βασιζόμενο στο λαϊκισμό, το ψέμα, την εξαπάτηση.

https://astroephimerides.com/2018/04/20/%cf%80%ce%b1%ce%bd%cf%83%ce%b5%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%bf%cf%83-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%83%ce%ba%ce%bf%cf%81%cf%80%ce%b9%ce%bf%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b7-%cf%80%ce%b5%ce%b9%ce%bd%ce%b1%cf%83/

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΚΑΙ 5 ΚΟΥΠΑ- ΑΠΩΛΕΙΑ ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΘΥΜΟΣ

Ακόμα και ο πιο άσχετος καταλαβαίνει ότι είναι ένα πολύ δυσάρεστα χαρτιά της Ταρώ. Σίγουρα συμβολίζει την σκοτεινή πλευρά αυτού δεκανου στον Σκορπιό που προέρχεται πραγματικά από το γεγονός ότι ο καθένας μας κουβαλάει τον δικό του Σταυρό. Ο αστερισμός του Crux αναφέρεται ότι έχει ικανότητα μαντείας αλλα και της προφητείας. Είναι η δύναμη που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καλό ή κακό. Συνδέεται με την μαύρη μαγεία είτε λευκή μαγεία. Δεν υπάρχει γκρι  εδώ. Η μαύρο θα είναι είτε άσπρο. Τα 5 Κούπα φέρνουν θλίψη, απώλεια, και ταλαιπωρία. Η ίδια η παρουσία του υποδηλώνει ότι θα υποστούμε ένα συντριπτικό χτύπημα … Πρέπει όλοι να μάθουμε να δεχόμαστε την απώλεια ως μέρος της ζωής αλλα και θα πρέπει να την αντιμετωπίσουμε. Θα συνδεθεί με το Αδιέξοδο, την αρνητική Αλλαγή, Απώλεια, Τραύμα, Απογοήτευση, Απελπισία, Πένθος, Βαθιά Θλίψη, Ραγισμένη Καρδιά, το τσακισμένο Πνεύμα, την Μετάνοια, Ντροπή, Ενοχή, χωρισμός, Ήττα, Διαζύγιο, Αντίο, Εγκατάλειψη, Μοναξιά, Απομόνωση, Αποξένωση, Εξορία, Επαναπροσαρμογή, Βαθύς Θυμός, Βαθιά Απογοήτευση, Ισχυρή Συναισθήματα, κλάμα.

*Bill Gates, Hillary Clinton, Joseph Goebbels, Jimmy Saville, Ivanka Trump* (ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΕΚΑΝΟ)

Α ΔΕΚΑΝΟΣ ΤΟΥ ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Ο πρώτος δεκανος του Σκορπιού κυβερνάται από τον Άρη. Ο Ήλιος περνά μέσα από τους αστερισμούς του του πλοίου, της Παναγίας, του Σταυρού και του Στέμματος από τις 23 Οκτωβρίου έως τις 1 Νοεμβρίου. Το σωστό επίσημο όνομά του στα ελληνικά είναι Σκορπίος (με τον τόνο στο ι, γενική: «του Σκορπίου»).Μόνο ο Άρατος ονομάζει τον αστερισμό Τέρας μέγα και Μεγαθηρίον (το μεγάλο ζώο), ονομασία που μεταβλήθηκε στην έκδοση του 1720 του Bayer σε Μελαθυρίον. Μυθολογικώς αντιπροσωπεύει τον σκορπιό που σκότωσε τον γίγαντα κυνηγό Ωρίωνα, και για τον λόγο αυτό θρυλείται ότι βρίσκεται σε αντίθετο σημείο του ουρανού από τον αστερισμό Ωρίωνα, που ακόμα τον φοβάται.

Σε άλλο μύθο ωστόσο αναφέρονται αρκετοί κλασικοί συγγραφείς, που θεωρούν τον Σκορπίο υπαίτιο της καταστροφικής πορείας των αλόγων που έσερναν το άρμα του θεού Ήλιου όταν το οδήγησε ο Φαέθων. Ο Δάντης τον θεώρησε ως un Secchione, «σχηματισμένο σαν κουβά που όλος φωτιά είναι», και στο «Καθαρτήριον» ως Il Friddo Animal, το παγερό ζώο. Ο Νοβίδιος θεώρησε ότι ήταν «ο σκορπιός ή ερπετό που υποχρέωσε τον Φαραώ να αφήσει τους Εβραίους να φύγουν από την Αίγυπτο». Ως ζωδιακός αστερισμός, ο Σκορπίος συνδέθηκε με την Αστρολογία, πολλές προλήψεις και θρύλους, ιδίως από την εποχή των προληπτικών Ρωμαίων. Η ηλιακή δύση του το φθινόπωρο πιστευόταν ότι ασκούσε κακή επίδραση και συνοδευόταν από θύελλες.

Αλλά οι αλχημιστές τον είχαν σε μεγάλη εκτίμηση, καθώς πίστευαν πως μόνο όταν ο Ήλιος βρισκόταν στον Σκορπίο ο σίδηρος μπορούσε να μετατραπεί σε χρυσό. Οι αρχαίοι αστρολόγοι τον θεωρούσαν γόνιμο ζώδιο, αλλά «καταραμένο» ως πηγή πολέμων και διχόνοιας, επειδή εκεί τοποθετούσαν τη γέννηση του πλανήτη Άρη, του θεού του πολέμου: ήταν ο Οίκος του Άρεως, ο Martis Sidus του Μανίλιου. Ακόμα πιστευόταν ότι ο Σκορπίος «κυβερνούσε» χώρες όπως η Ιουδαία, η Μαυριτανία, η Καταλωνία, η Νορβηγία, η δυτική Σιλεσία, η Μπαρμπαριά, το Μαρόκο, και πόλεις όπως η Βαλένθια και η ιταλική Μεσίνα. Ο Μανίλιος ισχυριζόταν ότι προστάτευε την Καρχηδόνα, τη Λιβύη, την Αίγυπτο, αλλά και τη Σαρδηνία και άλλα ιταλικά νησιά. Το καφετί ήταν το χρώμα του και ο Πλίνιος ο Πρεσβύτερος γράφει ότι η εμφάνιση κομήτη στον Σκορπίο προανάγγελλε μάστιγα ερπετών και εντόμων, ιδιαιτέρως ακρίδων. Ο Σκορπιός είναι πιθανώς ένας κακός οιωνός, οπότε δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι αυτός ο δεκανος κυβερνάται από τον πλανήτη του πολέμου. Είναι ένα αιχμηρό όπλο, αλλά δεν σημαίνει ότι θα βλάψει πάντα. Το μόνο αιχμηρό όργανο εδώ είναι στην πραγματικότητα ο άξονας της λόγχης.

Αυτό είναι λίγο παράδοξο, καθώς αυτό είναι το πιο τμήμα του Σκορπιού που χρησιμοποιεί το σύστημα τριπλότητας. Η σκοτεινή πλευρά αυτού του δεκανου προέρχεται πραγματικά από τη μεταφορά του βάρους του σταυρού που κουβαλά. Ο Σταυρός αντιπροσωπεύει έναν που πρέπει να φέρει την ευθύνη της ψυχικής ή προφητικής ικανότητας. Ο αστερισμός του Crux αναφέρεται ότι έχει ικανότητα μαντείας και δύο από τα μεγαλύτερα αστέρια του Σκορπιού decan 1 βρίσκονται σε αυτόν τον σταυρό. Ισχύει ότι είπα και για την καρτα Ταρώ 5 Κούπα. Ο ζωώδης μαγνητισμός του Σκορπιού εδώ προέρχεται από τον κυβερνήτη του, τον Άρη και τον Βοωτη, ο βοσκός που είναι αλαζονικός, που εργάζεται κοντά στη γη και οδηγεί αυτά τα θηρία προς τα εμπρός. Αυτοί οι άνθρωποι σίγουρα ενθουσιάζονται, αλλά γλιστρούν προς στην κορυφή αρκετά σιωπηλά. Κανείς δεν τους παρατηρεί μέχρι ξαφνικά, «Μπαμ..», είναι εκεί, ακριβώς στην κορυφή. Αυτό τους δίνει ένα πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων τους, επειδή συχνά υποτιμούνται στην αρχή.

Ο πρώτος δεκανος του Σκορπιού είναι αόρατος, είναι ο τέλειος αόρατος, δημιουργεί τον τελειο και υπέροχο κλασικό κατάσκοπο, είναι οι προπαγανδιστές. Συχνά διακινδυνεύουν τη ζωή τους και φτάνουν στα άκρα για μια αιτία που πιστεύουν. Είναι επίσης εξαιρετικοί ανακριτές, διερευνούν αδιάκοπα μέχρι να λάβουν μια απάντηση. Εάν τυχαίνει να πέσουν στη λάθος πλευρά, μπορούν να αντέξουν πολλά βασανιστήρια προτού ανοίξουν το στόμα τους. Αυτοί οι άνθρωποι μπορούν πραγματικά να ξεπεράσουν κάθε όριο σε αντοχή. Κατά κάποιο τρόπο, η βαθιά πίστη τους σε ό, τι πιστεύουν, λόγω αυτού συνήθως περνούν από τα πιο φρικτά δεινά….

Ο Ήλιος σε αυτό τον δεκανο, φωτίζει με πολυ υψηλή λίμπιντο εδώ. Η λαχτάρα για σεξ είναι υψηλή, πριν πέσει στο σκοτάδι του χειμώνα. Επειδή οι επιθυμίες είναι τόσο δυνατές, προσπαθούν να καταλάβουν γιατί έχουν τόσο έντονες επιθυμίες. Η εμμονή τους στη συνέχεια μπορεί να διοχετευτεί σε καταβρόχθιση πληροφοριών και να αποκτήσουν σοφία. Για εκείνους που είναι λιγότερο εξελιγμένοι, συνήθως πέφτουν θύματα των λαχταριστών πόθων τους και αυτό μπορεί να τους συντρίψει. Ο παιδικός παρουσιαστής του BBC και ιππότης DJ, Τζίμι Σαβίλ, βρέθηκε μετά το θάνατό του ως κατά συρροήν κακοποιός, βιαστής, νεκρόφιλος και ότι άλλο… Ο Ήλιος του ήταν επίσης στον Gacrux.

Το καρμικό φορτίο αυτών των ανθρώπων είναι πολύ υψηλό και πρέπει να ρυθμίσουν την ακόρεστη πεινά που έχουν για κάποια πράγματα. Το Εγώ του εξαρτάται από την ικανότητά τους να κατακτήσουν το αντικείμενο των επιθυμιών τους. Εκείνοι που μαθαίνουν να συγκρατούν και να μετριάζουν την εσωτερική άγρια συμπεριφορά τους γίνονται ειδικοί στους τομείς της ψυχολογίας και μπορούν να βοηθήσουν τους άλλους με προβλήματα εθισμού. Εάν ο σύντροφός τους δεν τους ικανοποιεί σεξουαλικά, τότε αυτοί οι άνθρωποι μπορούν να γίνουν απίστευτα άπληστοι.

ΑΞΟΝΕΣ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ

Ουρανός /Ωροσκόπος/Ηλιος/Σελήνη– γρήγορες αλλαγές στον χώρο της τεχνολογίας.

Ερμής/Ωροσκόπος/Ηλιος/Αφροδίτη/Ουρανός– αναστάτωση, συζητήσεις εντελώς ξαφνικά.

Δίας/Πλούτωνας/Κρόνος– δυσκολίες

Ερμής/Πωσειδωνας/Πλούτωνας– δυσάρεστα νέα που αναστατώνουν, μια δύσκολη περίοδος για την υπόληψη κάποιων, δυσφήμηση, επιδίωξη παράξενων σχεδίων, ψευδός, πανουργία, συκοφαντία. (κυβέρνηση και ελίτ, διάσημες προσωπικότητες που έχουν μεγάλη επιρροή)

H πανσέληνος επηρεάζει με δυσμενή τρόπο τόσο τον χάρτη Ανεξαρτησίας και Μεταπολίτευσης, επηρεάζει τον 6 οικο της, τετραγωνίζει τον Ήλιο και Ουρανό της, στον Υδροχόο αλλα και τον Κρονο της στον Λέοντα. Επίσης έχουμε και το τετράγωνο Ηλιου/Ουρανού. Όλα αυτά δημιουργούν αφόρητη πίεση,αρνητικό, για την δημοτικότητα της κυβέρνησης που φαίνεται οι περιορισμοί να υπάρχουν ακόμα. Οι περιορισμοί δημιουργούν συγκρούσεις και εντάσεις, εκνευρισμό. Δυσφορία. Θλίψη. Τα προβλήματα παραμένουν σε εγρήγορση. Κρίσιμες στάσεις. Έκθεση ή αντιπαράθεση με ιδέες και πληροφορίες που αμφισβητούν το status quo. Εκπλήξεις και ανατροπές. Κακή εφαρμογή τεχνικών δεδομένων. Μια νευρική ανησυχία. Προσπάθειες κατανόησης της αλλαγής και της μη συμβατικής συμπεριφοράς. Το κουινκαξ Αφροδίτης/Άρη συνδέεται με Ύπουλες κινήσεις και εντάσεις στο Αιγαίο ενώ από την άλλη φαίνεται να παίρνουμε μεγάλα ρίσκα από οικονομικής άποψης. Η πανσέληνος θα αποκαλύψει κρυφές πληροφορίες που έχουν σχέση με θέματα 6ου οίκου, μεταναστευτικό, στρατο, υγεία. Αυτό σίγουρα επηρεάζει θέματα καθημερινότητας και διαβίωσης. Η πανσέληνος συνήθως δρα ύπουλα, και θετει τον στρατό και τα σώματα ασφαλείας σε ετοιμότητα και επιφυλακή. Ισως και να είναι μια περίοδος επίσης όπου θα σημειωθούν απεργίες και διάφορες άλλες κινητοποιήσεις. Η Πανσέληνος, με μια άλλη μια ευθυγράμμιση πλανητών, θέματα σχετικά ίσως με την οικονομία και τις τράπεζες, θα βρίσκονται στο προσκήνιο και τα μαντατα δεν ειναι καθολου θετικά. (συνδέεται όμως και με την βίαιη επιβολή της τάξης).

Περισσότερο θα επηρεάσει τον χάρτη της Τουρκίας, οπου εκεί προοιωνίζεται μάλλον ένα ακόμη ύπουλο πραξικόπημα.Ειναι βεβαιο οτι ετοιμαζεται για μεγαλες εξελιξεις και ανατροπες. Η πανσεληνος στον Ταυρο, ειναι δεικτης ισχυρων σεισμων και στις δυο χωρες, τοσο τον Ελλαδικο χωρο αλλα και την Τουρκια.

Με την προηγουμενη ευθυγραμμιση στους Ιχθεις να ειναι ακομα σε ισχυ επηρεαζει την θαλασσα, οπως ειχα σημειωσει, ο εγκλωβισμος του «Ever Given» στην Διωρυγα του Σουέζ έφερε ανυπολογιστες οικονομικές απώλειες. Τελικα η συνοδος Ηλιου/Αφροδιτης σταθηκε οντως επιζημια για το παγκοσμιο εμποριο!.

Ο κυβερνήτης του 3ου οίκου (μεταφορες, εμπόριο, γέφυρες, διώρυγες κτλ.) που είναι η Σελήνη στους Διδυμους βρίσκεται εγκλωβισμένος στον 12ο οικο, το ιδιο κανει και η Αφροδιτη στην τελευταια μοιρα των Ιχθυων, που επισης κυβερνα τον 12ο οικο και αργά το βράδυ της 23 Μαρτίου καθως πλεον περναει με τον Ηλιο στον Κριο σε ιδιομοιρια Ηλιος/Αφροδιτη και Χειρωνας προκαλουν μεγαλες απωλειες. Τελικα, αργά το βράδυ της Κυριακής 28 Μαρτίου, η Αφροδίτη έπαψε να ειναι στην ίδια μοίρα με τον Ηλιο και το απελευθέρωνει από τα δεσμά της. Λίγες ώρες αργοτερα το πλοίο αποκολλήθηκε και άρχισε σιγά σιγά η ομαλότητα της κυκλοφορίας στην διώρυγα του Σουεζ. Σημαντικο να πουμε οτι βεβαια η Αφροδιτη ειναι ο φυσικός δεικτης της οικονομίας και βεβαια στον Κριο, οπως ειχαμε εξηγησει ειναι σε πτωση και εκει ηταν “καμμένη”.

Απο την αλλη οι εξελιξεις στην Ουκρανια, οπως ειχα προβλεψει πριν 1μησι μηνα, με τον Άρη να δείχνει τις άγριες διαθέσεις που παντα συνδέεται με στρατιωτικές και πολεμικές ενέργειες, αλλα αυτη την στιγμη δεν ειναι ετοιμος να γενικευσει την κατασταση και να το τραβηξει στα άκρα για πόλεμο. Θα αναγκαστουν βεβαια να πανε σε δικαστικες διαπραγματεύσεις και πιθανη συνθηκολόγηση, αλλά δεν αποκλειω τιποτα με τον Αρη να βρισκεται εκτος οριων μεχρι τον Μάιο, με την Ρωσια παντα σε ετοιμοτητα, ως υπερδυναμη, αν και πιστευω οτι θα χρησιμοποιηθει η οδος της διπλωματίας, αν και το προβλημα ειναι μεσα στην ιδια την Ουκρανια (προδοσιες κτλ). Το πολυ πολυ η Ρωσια, να προσαρτησει κι αλλα εδαφη της, (Κριμαια), με “δημοκρατικο τρόπο”.

Ώρες απώλειας – Ψυχολογική εξάντληση – Βλάβες, ζημιές ή τραυματισμοί – λυπηρές ώρες

Περιορισμένα κέρδη – Λίγα κέρδη – Οικονομική στασιμότητα ή αποκλεισμός

Όρια ή περιορισμοί που σχετίζονται με την επιστήμη ή τους ακαδημαϊκούς – περιορισμένη ελευθερία – Εκτεταμένη μείωση – Πολλά εμπόδια — Περιορισμοί σχετικά με το εμπόριο

Δίας/Πλούτωνας/Κρόνος- ανικανότητα, δυσκολίες

Ερμής/Πλούτωνας/Πωσειδωνας- νευρικότητα, μια δύσκολη περίοδος, δυσφήμηση, δυσάρεστα νέα που αναστατώνουν.

Κρόνος /Πλούτωνας/MC- η επιθυμία να βγούμε από τις δύσκολες καταστάσεις, αυστηρότητα, αυτοθυσία

Ουρανός/MC/Πωσειδωνας-παράλυση, καταπίεση, αδυναμία

Απάντηση