♉🌙ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ-11 ΜΑΙΟΥ 2021♉🌙 & BOOMERANG YOD*

στις

Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στην 21 μοίρα του Ταύρου στον 6 οικο του ηλιακού ωροσκοπίου, στις 11 Μάιου 2021, ώρα 9:59:38 μμ.. Θα είναι σε σύνοδο με τον σταθερό αστέρα Capulus, το κοντινότερο αστέρι, στον αστερισμό του Περσέα, ενώ θα είναι και πάλι σε σύνοδο με την Μαύρη Λιλιθ. Η Σελήνη θα κυβερνά τον 8/9 οικο, οπου θα εξαγωνιζει τον Πωσειδωνα, θα σχηματίζει μια οψη τριγώνου προς τον Πλουτωνα. Κοντά στην Νέα Σελήνη βρίσκεται η Αφροδίτη με τον Βόρειο Δεσμό στους Διδύμους, στον ιδιο οικο, η οποία τετραγωνίζει τον Δια που βρίσκεται στην 29 του Υδροχόου.Υπαρχει ο σχηματισμος του Μεγαλου Τριγωνου στα ζωδια του Αέρα αλλα και ο σχηματισμος ενος Yod (Αρης/Ουρανος/Βορειος Δεσμος- ξαφνικα γεγονοτα η ενα μεγαλο τολμημα). (Boomerang Yod, η Focused Yod.)

Τρίτος δεκανος Ταύρου [Κρόνος] Τα κύρια χαρακτηριστικά θα είναι εμφανή μεταξύ των φιδιών και των ερπυστικών πραγμάτων, Ανατριχιαστικά πράγματα θα συμβούν, οπου εκατομμύρια θα χαθούν. [Επτά Πεντακτινα] Φέρνει λοιμό και πείνα.

ΤΡΙΤΟΣ ΔΕΚΑΝΟΣ ΤΑΥΡΟΥ

Ο Ταύρος 3ου δεκανου κυβερνάται από τον Κρόνο (τριπλοτητα στον Αιγόκερω) Ο ήλιος στρίβει και περιστρέφεται μέσα από τους αστερισμούς του Κριού, του ποταμού, του Περσέα, της βασίλισσας Κασσιόπειας, του κεφαλιού της Μέδουσας και μερικές από τις Πλειάδες από τις 11 έως τις 20 Μαΐου. Ο σκοτεινός άρχοντας του χρόνου ο Κρόνος κυβερνά αυτόν τον δεκανο δύο φορές αφού ο Ταύρος εδώ περιέχει το περίφημο αστέρι Algol. Αυτό το μέρος του Ταύρου φιλοξενεί μποέμ και καλλιτεχνικούς τύπους, καθώς είναι γεμάτο με πολλά προκλητικά αστέρια.

Τα περισσότερα από αυτά τα αστέρια είναι εξαιρετικά συναισθηματικά, καθώς έχουμε τις Πλειάδες. Οι Ταύροι εδώ είναι ιδιαίτερα τολμηροί λόγω της επιρροής του ορμητικού ήρωα Περσέα. Ο Ταύρος μπορεί να τολμήσει, αλλά εξακολουθούν να είναι αποφασισμένοι ώστε να συνεχίσουν το όνειρό τους. Οι Ταύροι είναι εξαιρετικά ιπποτικοί, έχουν άψογους τρόπους. Έχουν υπεροχή αίσθηση της γεύσης, ιδιαίτερο γούστο και εκτιμούν την αισθητική. Αυτοί οι Ταύροι καταφέρνουν να ντύνονται σαν άρχοντες, ακόμη και αν δεν μπορούν να αγοράσουν αυτά που θέλουν από πανάκριβα καταστήματα. Είναι επίσης απίστευτα λιτοί και καταφέρνουν να είναι πολύ δημιουργικοί με έναν μικρό προϋπολογισμό. Ίσως είναι τόσο δημιουργικός ακριβώς επειδή αντιμετωπίζουν περιορισμούς και δυσκολίες. Κατά ειρωνικό τρόπο, με περισσότερες επιλογές και μεγαλύτερο προϋπολογισμό, είναι πιο πιθανό να βαλτώνουν καλλιτεχνικά.

Φαίνονται να απολαμβάνουν την πρόκληση να έχουν κάποιον ή κάτι να ξεπεράσουν, όπως ο Περσέας που σκοτώνει τη Μέδουσα του. Υπάρχει μια απόχρωση θλίψης και μελαγχολίας γι ‘αυτό, καθώς μερικά από τα αστέρια εδώ σχετίζονται με δάκρυα (Ηλέκτρα) και πόνο. (Αλγκολ). Ο Κρόνος που είναι κυβερνήτης εδώ η μελαγχολία δεν του είναι άγνωστη αλλά σε συνδυασμό με τον Ταύρο δίνει μεγάλη στωικισμό…Τα περισσότερα από τα παρακάτω παραδείγματα έχουν σίγουρα αυτόν τον «παράγοντα Χ». Μερικοί είναι αρκετά δελεαστικοί, κάποιοι ασυνήθιστα με πολύ καλή εμφάνιση και μεγάλο σεξ-απηλ και μάλιστα επικίνδυνα ελκυστικοί. Αμφιλεγόμενο, ναι, αλλά υπάρχει και μεγάλη επιτυχία εδώ πάρα πολύ από την ατυχία που θα περίμενε κανείς από έναν δεκανο που περιέχει τον Algol όσο και τις Πλειάδες.

Δεν έχουμε ούτε σόλο «κακούς σειριακούς δολοφόνους» εδώ, αλλά φαίνεται ότι αν αυτοί οι Ταύροι ακολουθήσουν το μονοπάτι του «κακού Αλγκολ» τότε πρέπει να το κάνουν σε μεγάλη κλίμακα. Υπάρχουν δικτάτορες εδώ με τη δύναμη να υπνωτίζουν πάρα πολλούς οπαδούς. Ο ηγέτης της λατρείας, Τζιμ Τζόουνς, είναι ένα καλό παράδειγμα του απελευθερωμένου «Σωτήρα» είχε εμμονή με τη θρησκεία… εμμονή με τον θάνατο » Ο Τζιμ ήταν υπεύθυνος για τη μαζική αυτοκτονία 909 ατόμων. Ήταν ανάμεσα τους 300 παιδιά. Όλοι πέθαναν από δηλητηρίαση με κυανιούχα.

Σε μια πιο φωτεινή νότα μπορείτε να δείτε μεγάλο ταλέντο και δημιουργικότητα εδώ ανάμεσα στους πολλούς καλλιτέχνες. Ο Κρόνος και ο συνδυασμός  με τον Ήλιο τονίζει μόνο τις ηγετικές ιδιότητες και επίσης το «κεφάλι». Αυτοί οι άνθρωποι αντικατοπτρίζουν την επιρροή του Αιγόκερω του 3ου δεκανου. Εάν αυτός ο Ταύρος δεν μπορεί να είναι το καλύτερο, μπορεί να υπάρχει τάση για κατάθλιψη. Ο Austin Coppock λέει ότι : «Το φως του Ήλιου φωτίζει την μάχη ανάμεσα σε ύβρεις και ταπεινότητα, καταστροφή και ανάκαμψη. Εκείνοι που γεννήθηκαν με τον Ήλιο τους εδώ έχουν δοκιμάσει τον χαρακτήρα τους και εχει σχηματιστεί όχι μόνο από γεγονότα αλλά και την ανταπόκριση τους σε αυτά. ” Στη μεσαιωνική μαγεία, αυτός ο δεκανος χρησιμοποιείται για να φτιάξει κάποιος φυλακτά που αποτρέπουν το κακό.

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο φέρνει στο προσκήνιο θέματα ασφάλειας – και αυτό σημαίνει ότι μάλλον χρειάζεται να ενισχυθεί περισσότερο. Το ζώδιο του Ταύρου σχετίζεται με τη γη, και τον υλικο κόσμο κι αυτό σημαίνει όπως έχουμε ξαναπεί ότι θα αλλάξει την οικονομία, τα σύνορα, (και μέσω του Ουρανού) θα συνδεθεί με σεισμούς και εκρήξεις ηφαίστειων και τόσα αλλα πράγματα μέχρι το 2026. Ωστόσο, αυτό θα μπορούσε να είναι μια μεγάλη αυταπάτη;! Ενώ τα μεγάλα κτίρια μπορεί να είναι σύμβολα τεράστιας ενέργειας, φιλοδοξίας και επιτεύγματος, με την πάροδο του χρόνου μπορούν να καταστραφούν – και περιστασιακά απλώς να καταρρέουν, εάν δεν συντηρούνται για παράδειγμα. Η ψευδαίσθηση για το τι είναι ασφάλεια όμως ενδέχεται να απειλείται σοβαρά σε έναν κόσμο που μεταβάλλεται συνέχεια, (αν και ο 6 οίκος συνδέεται με την καθημερινή μας ζωή, τον τρόπο διαβίωσης μας, τα τρόφιμα, την παγκόσμια υγεία, τα ζώα, τα σώματα ασφαλείας) καθώς πολλά από αυτά που θεωρούνται δεδομένα – ως φυσιολογικός τρόπος ζωής – δεν υπάρχουν πλέον η μπορεί να μην υπάρχουν η και να περιοριστούν και να αντικατασταθούν. Αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι θα πρέπει να μάθουν να προσαρμόζονται σε διαφορετικούς τρόπους συμπεριφοράς σε καθημερινή βάση και για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο Ταύρος είναι ζώδιο της γης που είναι αντίθετος στις νέες αλλαγές λόγω του ότι είναι σταθερό ζώδιο. Δεν είναι εύκολο να μετακινηθεί και ούτε να μεταβάλλει τις απόψεις η τις συνήθειες του. Ίσως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι άτομα με πλανήτες στο ζώδιο του Ταύρου για να ξεκινήσουν να κάνουν μεγάλες αλλαγές στην ζωή τους θα πρέπει να έρθουν τα πάνω- κάτω για να γίνει αυτό. Ωστόσο, κάτι φαίνεται να προκαλεί ανησυχία, καθώς αυτό το φεγγάρι δείχνει τον Ήλιο και τη Σελήνη να έρχεται σε άμεση επαφή με την Μαύρη Λιλιθ πρώτα σε μια πολύ δύσκολη μοίρα την 22η του Ταύρου, που σημαίνει κατά μια έννοια ότι θα έρθουμε σε άμεση επαφή με το σκοτάδι, αρκεί να μην το αφήσουμε να μας καταπιεί. Αυτό δημιουργεί χάος.

Η 22η του Ταύρου ίσως να συνδεθεί με την μετάδοση ενός σημαντικού μηνύματος σε ότι αφορά τα επίκαιρα. Είναι οι ριζοσπαστικοί παρατηρητές και κριτικοί της σύγχρονης σκηνής · η μετάδοση μηνύματος κάποιου από υψηλότερο επίπεδο κατανόησης στην γλώσσα των ανθρώπων (εκνευρισμός δημιουργείται από την αδυναμία των ανθρώπων να κατανοήσουν το προφανές γύρω τούς) η πρόκληση των ανθρώπων να επιτύχουν ένα υψηλότερο επίπεδο ευαισθητοποίησης · καταλύει την εξέλιξη της συνείδησης. Εξαγωγή ουσιωδών αληθειών από ένα φράγμα αδιαπέραστων δεδομένων · θα διαλέξει την έννοια ενός μηνύματος μέσω στατικών, εσφαλμένων μεταφράσεων ή άλλων μορφών «θορύβου». Παροχή πληροφοριών που λείπουν ή λογοκρίνονται. προδοσία  · καταρρίπτοντας τις ιδέες ενός εχθρού με (επιχειρήματα).

Κάτι που ίσως δεν προσέξει κανείς είναι ότι δημιουργείται πρώτα ένα κρυφό τετράγωνο προς τον Κρόνο, οπου παίζει ρόλο διαχωριστικό και περιοριστικό και μετα το τετράγωνο προς τον Δια, όχι ακριβείας, όπου μπορεί να είναι κάπως υπερβολικό, σηματοδοτεί ίσως προβλήματα στον άξονα διεθνούς πολιτικής και θέματα που αφορούν τον άξονα 3-9ου οίκου. Αυτή την στιγμή όλα συμβαίνουν με άτακτο τρόπο και αυτό μπορεί να έχει σημαντικο αντίκτυπο, αλλά θα είναι πιο ανεκτό εάν θυμόμαστε ότι ασχολούμαστε με ένα έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη και τίποτα δεν θα μείνει τώρα, διότι όλα διαρκώς μεταβάλλονται.

Ο Δίας στην τελευταία μοίρα του Υδροχόου (29 ° 45 ‘), εχει επείγον χαρακτήρα και μας πιέζει να αποφασίσουμε για κάτι «τώρα ή ποτέ». Ίσως νιώθουμε ότι είναι επείγον να αναλάβουμε δράση, να κάνουμε ή να πούμε κάτι, καθώς τετραγωνίζει την νέα σελήνη, την Αφροδίτη, στους Δίδυμους, κοντά στον Ερμή και τον Βόρειο Δεσμό. Θα αφυπνίσει και θα ξυπνήσει περισσότερο τους ανθρώπους προωθώντας την κοινωνική και πνευματική εξέλιξη. Η ευρεία συνοδος (με διαφορά 10 °) της Σελήνης/Ουρανού ίσως να υποδηλώνει επίσης ότι μπορεί να προκύψει κάτι απροσδόκητο που βέβαια εχει άμεση σχέση με την πανσέληνο στον Σκορπιό. Ίσως νιώθουμε έτοιμοι να κάνουμε μια τελευταία προσπάθεια για κάτι. Εάν δεν προσπαθήσουμε, ίσως δεν θα μάθουμε ποτέ εάν κάτι είναι εφικτό!

Το εξάγωνο της Σελήνης προς τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς υπονοεί την έμπνευση, αλλά όμως συνδέεται και με την Παλλάς Αθηνά, τον αστεροειδή που συνδέεται με αρχές και σωστή δράση. Ίσως μπορούμε να εμπιστευτούμε περισσότερο το ένστικτο μας και να επιτύχουμε κάτι πολύ ξεχωριστό. Ο Πωσειδωνας είναι σε σύνοδο με την Παλλάς. Τον προηγούμενο μηνα είχα γράψει για την διέλευση αυτή.

Το 2021, θα είναι ξανά σε ανάδρομη πορεία, και τότε κάντε κάτι απλό, φροντίστε να ενισχύσετε περισσότερο το ανοσοποιητικό σας σύστημα, καθώς και οτιδήποτε άλλο στη ζωή σας που σας προστατεύει. Μέχρι τις 7 Μάρτιου θα βρίσκεται στον Υδροχόο, ενώ μετα θα εισέλθει στους Ιχθείς, οπου θα συναντήσει τον πατερά της, τον Δια και θα είναι ιδιαίτερα ισχυρή από τις 14 Μαιου-27 Ιουλίου.

Όταν θα βρεθεί στους Ιχθείς, είναι η τέλεια θεραπευτής, εχει τεράστια πίστη μεσα της, υποστηρίζει όλες της τεχνικές ίασης, με επίκεντρο την πνευματικότητα αλλα και τις πνευματικές τεχνικές, όπως και την φαντασία. Υποστηρίζει την καλλιτεχνική έκφραση, το πνεύμα, την φωτογραφία, την μουσική. Η πολιτική Παλλάς Αθηνά στους Ιχθείς, μπορεί να είναι υποστηρικτής της αντίστασης χωρίς βία: είτε γυρίζοντας το άλλο μάγουλο ή αρνούμενοι να πολεμήσουμε. Είναι επίσης ο φωτισμένος πολεμιστής και ο μάρτυρας. Η Παλλάς Αθηνά στους Ιχθείς είναι η σοφία της συμπόνιας – η αναγνώριση του παγκόσμιου πόνου και της επιθυμίας για ευτυχία που διαπερνά την ανθρωπότητα. Θα βρίσκεται εκεί από τις 7 Μαρτίου 2021-14 Φλεβάρη του 2022.

Καθώς ο Δίας θα εισέλθει για λίγο χρονικό διάστημα στους Ιχθείς από τις 13 Μαΐου έως τις 28 Ιουλίου 2021, προτού επιστρέψει στον Υδροχόο, θα πάρουμε μια ιδέα για το τι θα έρθει το 2022. Θα επικρατεί ένα υπέροχο συναίσθημα που θα μας δώσει ελπίδα και πίστη για το μέλλον καθώς μας δείχνει ότι μπορούμε να έχουμε περισσότερη ειρήνη και αρμονία στη ζωή μας, να είμαστε πιο φιλόστοργοι, συμπονετικοί και καλοί και μπορεί να αισθανόμαστε ότι το συμπάν μας στηρίζει και μας φροντίζει. Και όντως έτσι είναι κατά μια έννοια, υπό συγκεκριμένες συνθήκες και θα ευνοήσει αρκετά ωροσκόπια που έχουν Νερο και Γη.

Όμως μπορεί να μας ζητηθεί να δούμε πού, πώς και γιατί έχουμε σκλαβωθεί από τον διχασμό, μίσος και εχθρότητα και έχουμε χάσει την αίσθηση της αγάπης και της ενότητας, έχουμε ξεχάσει τα όνειρά μας και την αίσθηση του θαύματος. Μπορούμε να βυθιστούμε εύκολα σε μια νέα ουτοπία που χτίζετε εδώ και καιρό με ύπουλο τρόπο, ανοίγοντας μας έτσι έναν ολοκαίνουργιο φανταστικό κόσμο. Μπορεί όμως πολύ εύκολα, ως ανθρώπινος πολιτισμός να πέσουμε μέσα την παγίδα αυτού του νέου ουτοπικού κόσμου που χτίζεται με πολύ αργό ρυθμό.

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΙ ΑΣΤΕΡΕΣ

H νέα σελήνη είναι σε σύνοδο με τον σταθερό αστέρα Capulus, στον αστερισμό του Περσέα. Σύμφωνα με τον Πτολεμαίο, ο Περσέας είναι φύσεως Δία/Κρόνου. Λέγεται ότι δίνει μια ευφυή, ισχυρή, τολμηρή και περιπετειώδη φύση, αλλά μια τάση για ψέματα. Ο αστερισμός είναι ένδειξη των γεγονότων που επηρεάζουν μεγάλο αριθμό ανθρώπων, ειδικά εκείνων των γεγονότων που προκαλούνται από μεγάλα μετεωρολογικά φαινόμενα. Προκαλεί τύφλωση ή ελαττωματική όραση. Μπορεί να προκαλούν τύφλωση, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Εμείς θα ασχοληθούμε με την μεταφορική της έννοια διότι αυτή η «τύφλωση» είναι η απόκρυψη της αλήθειας, από αυτούς που χρησιμοποιούν κάθε μορφής εξουσία, για να παραπλανήσουν, και να αποσπάσουν την προσοχή μας, από διάφορα γεγονότα που θα διαδραματίζονται.

Αυτά τα πολύ σημαντικά γεγονότα, θα αφορούν τόσο τα βασικά μας δικαιώματα, ότι συμβαίνει σε θέματα υγείας, την στέρηση βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων, που θα κάνουν την ζωή μας αφόρητη. Και η Αφροδίτη δεν σχηματίζει θετικές όψεις, προκαλεί ασθένεια που συνδέεται με τον μεταβολισμό, μιζέρια. Τα θέματα που αποκρύπτονται αφορούν την οικονομία, το τραπεζικό σύστημα, τα ακίνητα, υγεία και πολλά άλλα που είναι ζωτικής σημασίας. Η παρουσία του Algol, υπάρχει εδώ ανάμεσα στην Μαύρη Λιλιθ και την Αφροδίτη, και αυτό δεν είναι καθόλου θετικός οιωνός. Αλλωστε ο 6 οίκος συνδέεται με την δημόσια υγεία και τους εργαζομένους στην υγεία, τρόφιμα, εθνικές υπηρεσίες, στρατός, ναυτικό, αστυνομία, δημόσια διοίκηση, συνδικάτα, εργατική τάξη. Οι μισθοί, η απασχόληση και η ανεργία. Η εθνική άμυνα. Ρυθμίζει χώρους που σερβίρουν φαγητό και ποτό.

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ 7 ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΑ

Η κάρτα Ταρώ που σχετίζεται με αυτόν τον δεκανο είναι το 7 Πεντακτινα. Καρμικά δείχνει ότι υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις στην ζωή, σωματικά και συναισθηματικά, υλικά κυρίως. «Εργαζόσασταν τόσο σκληρά για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα που πιθανότατα δεν είχατε πολύ χρόνο να σκεφτείτε τέτοια πράγματα. Εάν δεν το κάνετε τώρα, τότε διατρέχετε τον κίνδυνο να γίνετε σκλάβοι για πάντα ή απλά να εργάζεστε για χάρη της εργασίας.

Δεν χρειάζεται να κάνετε δραστικές κινήσεις ή αλλαγές που θα καταστρέψουν όλα όσα έχετε εργαστεί τόσο σκληρά. Ωστόσο, έχετε τώρα το χρόνο να σηκώσετε το κεφάλι σας από όλη τη βαριά δουλειά και να σκεφτείτε πώς θα προχωρήσετε από εδώ.

Το ερώτημα είναι” Θα παραμείνετε; θα μετατραπείτε σε μοντέρνοι σκλάβοι, θα μετατραπείτε σε ρομποτάκια;

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΑΞΟΝΕΣ

Άρης/Ουρανός/Βόρειος Δεσμός- ξαφνικά γεγονότα, τεστ αντοχής η ισχύος

Άρης/Ουρανός/Ωροσκόπος– βίαιες ενέργειες, εν ταραχώδες γεγονός, ατύχημα, τραυματισμοί, συλλήψεις, φυλάκιση.

Δίας/Πλούτωνας/Κρόνος -δυσκολίες στην πρόοδο

Κρονος/Ουρανός/-MC– επαναστατικότητα, προκλήσεις, ένας ξαφνικός και βίαιος χωρισμός

Ηλιος/Πλούτωνας/MC–  μια επέμβαση με δυσάρεστα επακόλουθα

Η νέα σελήνη τριγωνίζει τον γενέθλιο Ποσειδώνα του χάρτη Ανεξαρτησίας οπότε ίσως φωτίσει θέματα που συνδέονται με τον 9 οικο (εξωτερική πολιτική, νομικά θέματα, ανώτερη παιδεία). Η σύνοδος Πωσειδωνα/Αθηνά Πάλλας θα συνδεθεί με κοινωνικές αλλαγές και την Νομοθεσία αλλα θα υπάρξουν και αντιδράσεις. Ωστόσο η χωρα ακόμα θα ταλαιπωρείται με περιορισμούς κτλ.. Από την άλλη πολύ σημαντικός ο χάρτης Μεταπολίτευσης με τον Άρη στον Καρκίνο να κάθετε ακριβως πάνω στον Μεταπολιτευτικό Κρονο της ( άξονας εμπλοκής που κυβερνά τον 7 οικο της) επίσης στην 11η του Καρκίνου, παραπέμπει σε συμπλοκές και συγκρούσεις.

Απόσταση ή αναχωρήσεις ατόμων – Απαιτητικές ή προβληματικές ημέρες ή χρόνια – Φυσικοί περιορισμοί ή εμπόδια – Καθυστερήσεις – Δύσκολες στιγμές

Εφαρμογή της μεταρρύθμισης – Δραστηριότητα στο μέλλον – Λειτουργία – Ηλεκτρική ενέργεια – Βιαστική Απόφαση αναστάτωση – Βλάβες, ζημιές ή τραυματισμοί – Ατυχήματα

Ασαφείς νόμοι ή νομικά θέματα – Αδικία

Πολεμικές δραστηριότητες – Εμπρησμός

Χειραγώγηση στις επαφές – απειλή – Ρήξεις που σχετίζονται με οργανισμούς – Λήξεις

Εμπόδια σχετικά με ταξίδια

Δράσεις που περιλαμβάνουν κρυμμένα όπλα – Εκμηδενισμός που σχετίζεται με φωτιά ή ανάφλεξη

Απάντηση