♌✨ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ* 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020♌✨

στις

Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στις 19 Αυγούστου, 2020, ώρα 4:41:31, στις 26 μοίρες του Λέοντα, στον 1ο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου. Είναι και αυτή μια δυνατή νέα σελήνη στον τρίτο δεκανο του Λέοντα. Έχει επαναστατικό χαρακτήρα και περιέχει διαμάχες, έχει βίαιο χαρακτήρα και είναι επιθετική. Είναι μια νέα σελήνη με καταστρεπτικό χαρακτήρα, όπου θα πρέπει να μετατραπεί σε δημιουργικότητα και παραγωγικότητα ,τουλάχιστον σε κοσμικό επίπεδο αν και αυτό είναι αρκετά δύσκολο. Η προσφυγή στη δύναμη και σε όλα τα επιθετικά μέσα πρέπει να αποφεύγεται όμως με οποιοδήποτε κόστος. “Ένα διπλό μαχαίρι και ένα δρεπάνι είναι όρθια στο έδαφος.” (26 μοίρες του Λέοντα)

Όπως θα δούμε στη συνέχεια αυτή η νέα σελήνη είναι σε σύνοδο με τον Ερμή στις 28 μοίρες του Λέοντα, με απόσταση 2 μοιρών αλλά και σε σύνοδο με τον σταθερό αστέρα Alfard. Ήλιος, Άρης και Κρόνος είναι οι πρωταγωνιστές όλων των φεγγαριών τον τελευταίο καιρό. Η νέα σελήνη κυβερνά τον 1 και 12 οίκο αλλά ο Ερμής στον 2 και τον 11ο οίκο άρα θα έχει επιπτώσεις στην οικονομία, αλλά θα συνδεθεί και με την διεκδίκηση εδαφών. Θα επηρεάσει τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Σκορπιός, Λέων, Υδροχόος) και θα έχει χαρακτήρα δραματικό και επεισοδιακό.

Ο 12ος οίκος αντιστοιχεί σε καταστάσεις και συνθήκες που φέρνουν αναταραχές και ανισορροπία στην κοινωνία και στην κοινή ευημερία. Πράγματα που είναι κρυμμένα, όπως μυστικές ομάδες μπορεί να αποκαλυφτούν στον δικό μας κόσμο, μυστικές κυβερνητικές οργανώσεις, κατάσκοποι και κρυφοί εχθροί του κράτους και ότι μας είναι άγνωστο και άλλα που δεν γνωρίζουμε.

Ο οίκος συνδέεται με τον έγκλημα και τις εγκληματικές δράσεις και ενέργειες, με την τρομοκρατία και με επιβολή νόμων που εξαναγκάζουν ή καταδικάζουν τους πολίτες. Ο άξονας έχει να κάνει με θέματα εργασίας, παρασκηνίου και υγείας και διακόπτει την ομαλή ροή της καθημερινότητας μας. Ο 1ος οίκος συνδέεται με τον λαό ενός έθνους, την γενική κατάσταση της χώρας, η δημόσια υγεία και σχέσεις.

Τρίτος δεκανος Λέοντα [Άρης]. Ενθαρρύνει τον λαό και τους στρατούς σε νέες απόπειρες καταστολής και εξέγερσης. [Επτά Ράβδοι]

ΣΑΜΠΙΑΝ ΣΥΜΒΟΛΟ

ΞΗΜΕΡΩΜΑ

Μπορεί να νιώσετε ότι υπάρχει επιτέλους μια ευκαιρία για μια νέα αρχή. Τα πράγματα θυσιάστηκαν και μπορεί να υπάρχει κάποιο κενό, αλλά τώρα μπορείτε να δείτε το φως και να προχωρήσετε ξανά. Αυτός είναι μια περίοδος μετάβασης για να σταματήσετε πλέον να λειτουργείτε στο σκοτάδι. Νέες ιδέες, νέες ευκαιρίες, νέες προοπτικές, νέες συνειδητοποιήσεις αναδύονται. Σταδιακή πραγματοποίηση ευκαιριών. Έναρξη νέων κύκλων. Εάν είναι αρνητικό – να φοβάσαι και να μην εμπιστεύεσαι τις νέες εμπειρίες ή καταστάσεις. Ή να πιστεύεις ότι όλα θα είναι ΟΚ. “αύριο.

Έχουμε δυο ευθυγραμμίσεις μια στον Λέοντα και μια στον Αιγόκερω που συνεχίζει να βρίσκεται στον 6ο οίκο του ωροσκοπίου, είναι βέβαιο ότι οι συνθήκες διαβίωσης, οι δουλειές των ανθρώπων, η παγκόσμια υγεία και το ζωικό βασίλειο, θα υποφέρουν, θα πιεστούν σε μεγάλο βαθμό, αλλά στην ουσία, πολλά είναι αυτά που θα αλλάξουν ριζικά. Μάλιστα στις αρχές Ιουλίου, τελευταία είδαμε να επανέρχεται η γρίπη των Χοίρων και αυτό δεν είναι τυχαίο κανει και την εμφανιση της η κινεζικη πανωλη. Ο Άρης στον Κριό, στον τρίτο δεκανο του, είναι εδώ για να πυροδοτήσει προβλήματα καθώς συνεχίζει να είναι σε τροχιά σύγκρουσης από τον 9ο οίκο προς την σύνοδο Κρόνου/Πλουτωνα, ενώ ο 6ος οίκος είναι αρκετά επικίνδυνος αφού αντιπροσωπεύει από τον στρατό μέχρι την παγκόσμια υγεία και άλλα σημαντικά θέματα.

Η αντίθεση Αφροδίτης/Δια δεν είναι ακριβής όμως θα δημιουργήσει προβλήματα και οικονομικά σκάνδαλα τεραστίου μεγέθους πλέον, φέρνοντας πληροφορίες στο φως σχετικά με δαπάνες. Οι Δεσμοί στους Διδύμους/Τοξότη, βοηθά να έρθουν μυστικές πληροφορίες στο φως, η αλήθεια, σε σχέση με το παιδικό έγκλημα, την παιδοφιλία, και γενικότερα την πολύπλοκη ζωή της ελίτ.

Και ο Ουρανός στην κορυφή του ωροσκοπίου δείχνει την κατεύθυνση του κόσμου, μέσα από συγκρούσεις και αποκαλύψεις που αφυπνίζουν η ενοχλούν, προς μια νέα εποχή με τις ριζικές αλλαγές που υπαγορεύει για τα επόμενα χρόνια, από το πολιτικό σύστημα ,τις πηγές ενέργειας, που θα υποστεί και αυτό ριζικές αλλαγές μέχρι τον τρόπο σίτισης αλλά και ντυσίματος και παραγωγής όλων των βασικών αναγκών, όπως έγινε και μετα τον Β παγκόσμιο πόλεμο. Ο ωροσκόπος του χάρτη στην 13η μοίρα του Λέοντα, μας παρασύρει προς αυτές τις αλλαγές οπού μπορεί στην αρχή να απροσανατολίσουν τον κόσμο.

Έχουμε ξαναδεί μια ευθυγράμμιση Ηλίου/ Σελήνης/Ερμή αλλά μαζί με τον Ουρανό στα τέλη Απρίλιου, μια αφυπνιστική νέα σελήνη που θα παίξει σημαντικό ρόλο κατά την άνοιξη του 2021. Δεν έχω να πω πάρα πολλά γι αυτή καθώς έχουμε επαναλάβει τέτοιου είδους αστρολογικούς συνδυασμούς. Στην σημερινή νέα σελήνη στον Λέοντα, με τον Ερμή σε σύνοδο ,είναι η πρώτη πλησιέστερη όψη που βλέπουμε, μιλάμε για αλλαγές που θα συμβούν στους λαούς, παραπέμπει σε έντονη δραστηριότητα και κινητικότητα τους εσωτερικά, ενωμένοι προσδοκούν πολλά οφέλη σε κοινοτικό επίπεδο αλλά και για τον εαυτό του ο καθένας ξεχωριστά. Πάντα, βέβαια ο Λέοντας προσβλέπει στην βελτίωση των συνθήκων διαβίωσης του. Δεν ανέχεται την φτώχεια, την μιζέρια και την δυσμένεια η την ήττα. Η νέα σελήνη σε μια όψη ημι-τετραγώνου με την Αφροδίτη προκαλεί όμως ασθένεια, αναταραχές και δυσαρέσκεια για πολλούς λογούς, κυρίως για τα σκάνδαλα, την απληστία του πολιτικού σάπιου συστήματος αλλά και την οικονομία.

Η Νέα σελήνη σε σύνοδο με τον Alfard, φύσεως Κρόνου και Αφροδίτης, στον αστερισμό της Ύδρας, δείχνει:

με Ήλιο: Δύναμη και εξουσία, αλλά υποφέρει από δικές του πράξεις και από εχθρούς, απώλεια θέσης και τιμής, ξεπερασμένος από εχθρούς. [Robson *].

Με τη Σελήνη: Σφοδρή επιθυμία, αποτυχία, αποτυχία σε έργα αλλά οικονομική βοήθεια συχνά από συγγενή, κακή τύχη στη γυναίκα ή τη μητέρα, ενδεχόμενη ντροπή και καταστροφή, κίνδυνος θανάτου από ασφυξία. Εάν πληγεί από τον Άρη ή τον Κρόνο, θάνατο από πνιγμό ή δηλητήριο ειδικά εάν ο Άρης είναι γωνιακός. Εάν σε συνδυασμό με το Algol; θάνατος από νερό ή δηλητήριο. [Robson *].

Αν και ο Ερμής είναι σε σύνοδο με τον ίδιο σταθερό αστέρα, το πιο κοντινό αστέρι, είναι ο Adhafera (Zeta Leonis-Ζ Λέοντος) στο κεφάλι του Λέοντα, φύσεως Ερμή και Κρόνου. Η σύνοδος είναι αρκετά παράξενη και συνδέεται με δηλητήριο αυτοκτονίας, διαβρωτικά οξέα, υγρά εκρηκτικά, υγρή φωτιά, ψέματα, κλοπή και εγκλήματα. Δυσοίωνη για τους ηγέτες, προφανώς όμως θα έρθουν αποκαλύψεις και πληροφορίες, που δεν θα μας είναι καθόλου ευχάριστες η όντως κάτι πολύ παράξενο συμβαίνει στο περιβάλλον με σκοπό τα παραπάνω μέσω τεχνολογίας. Ότι και να είναι, σίγουρα πρόκειται για εγκληματικές  ενέργειες κατά των λαών.

Η νέα σελήνη τριγωνίζει τον Άρη στον 9ο οίκο, ο όποιος βρίσκεται στον αστερισμό του Κηφέα,( Kurdah) ένας ακόμη δυσοίωνος αστέρας, που προκαλεί θάνατο με κρέμασμα, αποκεφαλισμό, σταύρωση ή ανασκολοπισμό. Φυσικά, αυτές είναι ερμηνείες  πολλών αιώνων πριν, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Όμως αυτό είναι δείκτης ότι οι λαοί ενώνονται και δείχνει επιθετικότητα και θυμό, αφού ο Άρης πυροδοτεί σημαντικά ζητήματα και είναι συγκρουσιακής φύσεως με την σύνοδο στον Αιγόκερω. Αντιμετωπίζουμε σοβαρά προβλήματα, στην πολιτική, την θρησκεία, το εμπόριο, το μεταναστευτικό, στην οικονομία, το βιοτικό επίπεδο, έχουμε ασθένειες, στις αποικιακές χώρες η πρώην αποικίες.

Η ενέργεια αυτή θα κυβερνά για 6 μήνες, μια άκρως μαχητική και θαρραλέα ενέργεια, που είναι πιθανό να προκαλέσει παγκόσμιο πανικό αυτή τη φορά, αφού επηρεάζει και τον 4ο οίκο (έθνη- κράτη). Θα κυριαρχεί, ψηλά στον χάρτη, πολεμώντας κάθε αντίπαλο από πολλά μέτωπα, διότι οι άνθρωποι δικαιούνται να ζουν με αξιοπρέπεια, που δυστυχώς δεν υπάρχει στο μεγαλύτερο πληθυσμό του πλανήτη, από την Ασία, την Αφρική, την Νότια Αμερική, μόνο οι λίγοι κάτοικοι της Ευρώπης και την Βορείας Αμερικής είχαν κάποια αξιοπρέπεια για κάποια χρόνια, την οποία την έχασαν και αυτή, αλλά και ως ανθρώπινη φυλή. Οι διαφορετικές απόψεις και ιδέες, και παραδόσεις,lifestyle, γλώσσα, θρησκεία, και άλλα, είναι στοιχεία που καθορίζουν την διαφορετικότητα μας και αυτή πρέπει να είναι σεβαστή, αλλά όχι με τον τρόπο που κάποιοι θέλουν. Διαφορετικά, ο Άρης εδώ προκαλεί ασταμάτητη αντίσταση, σοβαρές δοκιμασίες και προβλήματα και πολλές φορές αυτά δημιουργούν τις ανάλογες πιέσεις για δίκαιες αλλαγές στην δικαιοσυνη.

Σε προσωπικό επίπεδο αναμένεται οι άνθρωποι να μην χάσουν την πίστη τους, να συνεχίσουν να είναι δημιουργικοί, γεμάτοι θάρρος να συνεχίσουν να κάνουν με την ίδια δυναμική αυτό που πρέπει. Πρέπει να επιδείξουν δύναμη , θάρρος και αντίσταση. Πρέπει να μάχεσαι, αυτός είναι νόμος. Η σύνοδος δίνει έμφαση στην σκέψη και την διανόηση, τα μιντια. Θα είναι μια περίοδος μέχρι της αρχές Σεπτεμβρίου όπου όλοι θα ασχολούνται η θα σκέπτονται τα νέα τους σχέδια.

Συνδέεται με την εκκαθάριση εγγράφων και λογαριασμών, λήψη και αποστολή επιστολών και μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, καθώς και σύντομα ταξίδια στην πόλη. Ο Ερμής ρυθμίζει την επικοινωνία, τα πρότυπα σκέψης, τον ορθολογισμό και το συλλογισμό. Είναι ο ψυχοπομπός. Επίσης, η πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, η γειτονιά σας, τα αδέλφια, τα ξαδέλφια, οι μεταφορές μικρών αποστάσεων, οι ειδήσεις και οι πληροφορίες. Θα θελήσετε να συνομιλήσετε και να ξεκινήσετε συνομιλίες σε θέματα που σας ενδιαφέρουν και επειδή σκέφτεστε και εκφράζετε καθαρά τον εαυτό σας, αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να σχεδιάσετε και να ξεκινήσετε επιχειρηματικές προσφορές, να διαπραγματευτείτε και να αγοράσετε και να πουλήσετε. Είναι η αυτοεκφραση και τα μηνύματα που δίνουμε στους άλλους με οποιοδήποτε μέσο.

Με τον Ερμή στον Λέοντα έχουμε την τάση αλλα και την “μαγική” ικανότητα να παρουσιάζουμε  τα σχέδια μας και τις ιδέες μας ,να αφήνουμε τους άλλους να μας καταλάβουν και να μας πλησιάσουν αλλά και να μας γνωρίσουν εις βάθος. Αντίθετα δεν υπάρχει περίπτωση με αυτή την θέση να υποστηρίξουμε κάτι το οποίο δεν είμαστε. Δεν υποστηρίζουμε στοιχεία που δεν ανήκουν στην προσωπικότητα μας η κάποια ιδέα που δεν μας αντιπροσωπεύει. Με αυτή την θέση εκφράζουμε τα δικά μας συναισθήματα και τις δικές μας απόψεις στους άλλους ακόμα και όταν οι άλλοι δεν μας ακούν.

Πρέπει να σκεφτείτε ότι καλύτερα θα ήταν να ασχοληθείτε και με των άλλων τα συναισθήματα και δημιουργικότητα  που θα σας επιτρέψουν να δημιουργήσετε φιλίες και σχέσεις προκειμένου να υπάρξει αμοιβαία προσέγγιση. Το ότι αφήνετε τους άλλους να ανακατευτούν στην ζωή σας ως ένα σημείο η το ότι ασχολούνται με τα ενδιαφέροντα σας δεν είναι αρκετό. Πρέπει και εσείς να μάθετε να ασχολείστε με τα άτομα που σας περιβάλλουν και να συμμετέχετε στα ενδιαφέροντα τους.

Η διέλευση του Ερμή μέσα από τον Λέοντα είναι κατάλληλη για την προβολή σας στον επαγγελματικό τομέα, τουλάχιστον όσοι μένουν πίσω στην πόλη και έχουν την ευκαιρία να κάνουν κάτι η συνδυάσουν επαγγελματικά και διακοπές κατά κάποιο τρόπο. Με αυτή την πλανητική επίδραση μπορείτε να κάνετε κάποια διαφήμιση για να προβληθείτε η να έρθετε σε επαφή με τους ανωτέρους σας και να διεκδικήσετε κάτι καλύτερο. Ακόμα μπορείτε να σχεδιάσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια όταν επιστρέψτε από τις διακοπές σας η και να πάρετε την δουλειά σας εκεί που θα πάτε.

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ 7 ΡΑΒΔΟΙ

Οι 7 Ράβδοι, συμβολίζουν την αντίσταση, την αντίθεση και τις προκλήσεις, τον ήρωα της ημέρας. Προκλήσεις, αντιπολίτευση, εχθροί, αντιπαλότητα, ανταγωνισμός, αποφασιστικότητα, αντοχή, καταπολέμηση, επικράτεια, διατηρώντας τη δύναμη / έλεγχο, αρνούμενος να προχωρήσετε, αντίσταση, σταθερός, μένοντας στην κορυφή, Επίλυση, ηγέτης, δύναμη, έλεγχος, αρχές, επικράτεια, μια ισχυρή προσωπικότητα, κατηγορηματικός, σίγουρος / πεισμένος, όντας δυνατός, σταθερός, ο αδίστακτος, ο αμυντικός / επιθετικός, υπό επίθεση, η μάχη, Αξιοποιώντας το πλεονέκτημα, κουτσομπολιό, η παρενόχληση, ο αποδιοπομπαίος τράγος, Λέγοντας Όχι, ο Σκληρός ανταγωνισμός, Πολυάσχολος τρόπος ζωής, Έλεγχος, Χωρίς φρουρά.

 «Πρέπει να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας και να μην αφήσετε τους άλλους να σας εκμεταλλευτούν…».Υποδηλώνει ότι ακολουθείτε αυτό που θέλετε και είστε έτοιμοι να παλέψετε μέχρι την κορυφή. Η προσωπικότητά σας είναι ισχυρή και ειλικρινής και είστε πολύ σίγουροι για την προσέγγισή σας. Οι πεποιθήσεις σας είναι επίσης ισχυρές και πιστεύετε με πάθος σε αυτό που κάνετε. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ρυθμό. Δεν θα θέλετε να εξαντληθείτε προτού φτάσετε στη γραμμή τερματισμού. “

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΙ ΛΙΘΟΙ.

Ο Λέων και ο χρυσός έχουν την ίδια ενεργητική δόνηση. Εξαιτίας αυτού, ο χρυσός είναι ένας από τους καλύτερους βοηθούς δόνησης που μπορείτε να καλέσετε κατά τη διάρκεια του Αυγούστου για να αυξήσετε το επίπεδο δόνησης και να σας συντονίσει με το υψηλότερο δυνατό δυναμικό. Ο συμπαγής χρυσός καθώς και ο μονοατομικός χρυσός είναι και οι δύο κατάλληλοι σύμμαχοι. Το να φοράτε χρυσά κοσμήματα και να αγοράζετε χρυσό μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη συχνότητά σας και να σας βοηθήσουμε να αποκομίσετε τα χαρούμενα οφέλη και για να βρυχηθείτε στη ζωή και τον κόσμο σας. Ο μονοατομικός χρυσός είναι προ-μέταλλο και υπάρχει στο έδαφος και στα νερά πηγής ως αυτό που έχει ονομαστεί «στοιχεία συνείδησης». Με την κατάποση αυτών των στοιχείων, η συνείδηση ​​προσαρμόζεται για να μαγνητίσει πιο εκλεπτυσμένες εμπειρίες και μορφές σκέψης.

Η ίδια η συχνότητα του χρυσού είναι πολύ υψηλή και όταν τοποθετείται στο πεδίο του σώματος αυξάνει τη δόνηση σε έναν ακόμη συντονισμό όχι μόνο με υγεία και ευεξία, αλλά δεκτικότητα σε υψηλότερη καθοδήγηση και τι μπορεί να ορίσει κάποιος «Χριστική συνείδηση». Από πολλούς, ο χρυσός αναφέρεται ως κύριος θεραπευτής και έχει την ικανότητα να βοηθήσει κάποιον να ενεργοποιήσει το δυναμικό της ψυχής του.

Το μάτι του Τίγρη είναι μια πέτρα που ενεργοποιεί και υποστηρίζει το τρίτο τσάκρα στην κοιλιά. Μας βοηθά να συντονίσουμε την προσωπική δύναμη, τα κίνητρα και την ενδυνάμωση. Όταν δεν αισθανόμαστε τόσο σίγουροι, το μάτι της τίγρης δανείζει τους πανέμορφους δακτυλίους του ως σκαλοπάτια στην ψυχή μας, για να ακτινοβολεί κραδασμούς και να προσελκύει τη βοήθεια που χρειαζόμαστε. Κρατώντας ένα κομμάτι χρυσού ματιού στην τσέπη σας τον Αύγουστο, τα κύματα της αλλαγής μπορούν να ληφθούν με δύναμη και σιγουριά.

Αυτή η πέτρα ενεργοποιεί επίσης το τρίτο τσάκρα και βοηθά στην απομάκρυνσή του από τυχόν χαμηλότερες δονήσεις, ενισχύοντας την υγεία του εντέρου και τις πεπτικές λειτουργίες, έτσι ώστε οι νέες ενέργειες να μπορούν να αφομοιωθούν εύκολα. Αυτή η χρυσή ριγέ πέτρα φέρνει επίσης προστασία στον χρήστη, η οποία, κατά τη διάρκεια του Αυγούστου, θα μπορούσε να είναι ένα ουσιαστικό στοιχείο στο ταξίδι θεραπείας και επέκτασης. Ο φόβος επίσης διαλύεται πιο εύκολα με τη βοήθεια του ματιού της τίγρης που καταλύεται από την ικανότητα αυτής της πέτρας να βοηθήσει στην εξισορρόπηση των αρσενικών και θηλυκών ενεργειών του σώματος, γιατί όταν είμαστε πιο αρμονικοί, είναι ευκολότερο να αντιμετωπίσουμε το περιβάλλον μας και τις αλλαγές που συμβαίνουν εκεί.

Το να βοηθάς να βλέπεις τις δικές σου ανάγκες και να τα ζυγίζεις με τις ανάγκες των άλλων είναι μια από τις ισχυρές ιδιότητες που προσφέρει το μάτι της τίγρης. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο αυτήν τη στιγμή στο συλλογικό μέρος όπου τόσοι πολλοί επικεντρώνονται στον εαυτό τους, αλλά η κοινότητα και το μεγαλύτερο σύνολο βρίσκονται σε έναν τέτοιο χώρο όπου η ομαδική σκέψη είναι σίγουρα υψηλή προτεραιότητα.

ΑΞΟΝΕΣ ΝΕΑΣ ΣΕΛΗΝΗΣ

Ουρανός –Ωροσκόπος -Βόρειος Δεσμός– η πραγματοποίηση πολλών ξαφνικών αλλαγών, ξαφνικές συστάσεις προς όλους, εκτόνωση και αλλαγές.

Ερμής- Άρης- Ουρανός- Βόρειος Δεσμός- Ωροσκόπος– παρέμβαση, ο κίνδυνος καταστροφής, δράση χωρίς σκέψη, παραφροσύνη, τρέλα, βίαιο παραλήρημα, εύκολη απώλεια αυτοέλεγχου, το να ενέργει κανείς αστραπιαία, αποφάσεις που παίρνονται με βιασύνη, φασαρίες, ταραχές, μια δυσάρεστη κατάσταση στις κοινότητες, ξαφνικές δυσάρεστες καταστάσεις στο περιβάλλον, τρικυμιώδης ενέργειες.

Σελήνη/Ερμής/Ήλιος– η διανοητική δύναμη, το δημόσιο, η αντίληψη, οι απόψεις, οι ιδέες

Δίας/Κρόνος/Πλουτωνας- βίαιες και γρήγορες αλλαγές, περιορισμοί, η επίδειξη υπερβολικής προσπάθειας, οι δυσκολίες.

Κρόνος/Ωροσκόπος/MC– δυσκολίες στην ανάπτυξη, καταπίεση, υποφέροντας από τις ενέργειες των άλλων, εμπόδια στην εκπλήρωση στόχων.

Ήλιος-Σελήνη-Πλουτωνας-ΟυρανόςΚρόνος –ξαφνικές διαμάχες, εσωτερική ανταρσία, έλλειψη προσαρμογής, ξαφνικά γεγονότα, συγκρούσεις. Κρίση σε πάσης φύσεως σχέσεις, αλλαγές περιστάσεων, αναστατώσεις, ψυχικός σπαραγμός και σύγκρουση, προκατάληψη. Διαζύγια, ασθένειες, δυσκολίες με το αντίθετο φύλο, παραιτήσεις, η διάλυση, ο πόνος, μοναξιά.

Ερμής-MC-Αφροδίτη– προσδιορίζω την στάση μου, συλλογισμός και στοχασμός.

Αφροδίτη-Βόρειος Δεσμός –Δίας-Κρόνος-Πλουτωνας- δυσκολίες στις προσωπικές μας σχέσεις.

ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ

Ο σχηματισμός ενός μεγάλου Τριγώνου (Σελήνη, Ήλιος, Ερμής, Νότιος Δεσμός, Άρης), των στελλιουμ, ενός Yod (Κρόνος, Βόρειος Δεσμός, Σελήνη, Ήλιος, Ερμής) και το Σφυρί του Θωρ (Ουρανός, Ωροσκόπος, Νότιος Δεσμός) μαζί δείχνουν περίπλοκες και βίαιες καταστάσεις.

“Το σφυρί του Θωρ”, η αλλιώς η “Γροθιά του Θεού” μαζί με το Yod θα αποτελέσουν μια μεγάλη απειλή. Μπορεί να αναφέρετε σε ένα μεγάλο κίνδυνο για τον πλανήτη που ενεργοποιεί το ισχυρό ένστικτο επιβίωσης όπου εκδηλώνονται ως εξωτερικά γεγονότα. Οι άνθρωποι υπήρξαν μάρτυρες βίαιων γεγονότων ή τα μέλη της οικογένειας κατέληξαν στη φυλακή εξαιτίας βίαιων πράξεων η ακόμα και μάρτυρες εμπόλεμων καταστάσεων.

” Ο Thor λένε πως προεδρεύει στον αέρα, κυβερνά τον κεραυνό και την αστραπή ,τους ανέμους και τη βροχή και αν πανούκλα και λιμός απειλήσει προστατεύει ,και τη καλοκαιρία και την καλλιέργεια προστατεύει.”  Όλα αυτά δημιουργούν ένα ακόμη πιο περίπλοκο σχέδιο όψεων, και πιο δυνατό ενεργειακά, μαζί με το Yod και ενεργεί σαν Ένα. Όταν όλες όμως οι προσπάθειες για μια ειρηνική λύση έχουν εξαντληθεί, η μόνη επιλογή είναι η αντεπίθεση. Αυτό είναι το τελικό βήμα σε ένα μακρύ ταξίδι που έχει ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό, όσο αφορά την προσαρμογή μας στις παγκόσμιες απειλές και ακραίες αλλαγές των τελευταίων χρόνων. Τίθεται θέμα επιβίωσης.

Το Yod θεωρείται ένας σπάνιος σχηματισμός που συνάγει η μοίρα ή το πεπρωμένο και έχει ονομαστεί ως το «δάχτυλο του Θεού», «το δάχτυλο της μοίρας», και έχει αποτελέσει πηγή διαφωνιών για δεκαετίες. Αυτός ο σχηματισμός υποτίθεται ότι χαρίζει ένα ιδιαίτερο πεπρωμένο ή ειδικό σκοπό στη ζωή κάποιου που μπορεί να είναι καρμικής φύσεως. Ένα Yod μπορεί να προκαλέσει δύσκολες συνθήκες ενός  θέματος που επαναλαμβάνεται. Ένα Yod λέγεται ότι φέρει δύσκολες συνθήκες στη ζωή  κάποιου και μερικοί αστρολόγοι πιστεύουν ότι ένα άτομο με Yod αγωνίζεται για ένα ειδικό σκοπό ή έχει να εκπληρώσει μια συγκεκριμένη αποστολή στην ζωή του.

Τα είδαμε πολλές φορές να ενεργούν τα προηγούμενα χρόνια ως απειλή και σε χάρτες τρομοκρατικών επιθέσεων, σε βίαια γεγονότα στην Αμερική, Βαλτιμόρη και Φεργκιουσον, οι θάνατοι του Michael Brown, Kajieme Powell, και Eric Garner, υπό την επιρροή των επτά τετραγώνων Ουρανού/Πλουτωνα που πυροδοτήσαν ρατσιστικό εμφύλιο, πολίτικες αναταραχές και επιβολή στρατιωτικού νόμου.

Με έναν Άρη στον Κριό να βρίσκεται στο επίκεντρο, αυτά που δούμε σίγουρα θα έχουν μεγάλη ένταση τώρα και σοβαρές επιπτώσεις σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΑΡΤΗ

Η Νέα Σελήνη, Ήλιος, Σελήνη και Ερμής επηρεάζουν και πυροδοτούν θέματα 4ου οίκου στον ελληνικό χάρτη, όπου σχηματίζει όψη αντίθεσης προς τον Ερμή της στον Υδροχόο και τετραγωνίζει τον Ωροσκόπο της στον Ταύρο. Κατά την γνώμη μου ίσως να προβλέπεται ένας σεισμός στα σταθερά ζώδια. Η Σελήνη σχηματίζει όψη κουινκαξ προς Ουρανό/Πλουτωνα, που σηματοδοτούν κρίσιμες καταστάσεις, προκλήσεις και επαναπροσαρμογή της κυβέρνησης.

Υπάρχει και η αντίθεση Ερμή. Αναταράξεις και προβλήματά προβλέπονται και εντός της χώρας μας, με την κυβέρνηση να νιώθει πίεση. Ίσως αυτό συνδέεται με κινητοποιήσεις και απεργίες, ακραία καιρικά φαινόμενα και φωτιές. Σίγουρα τα σκάνδαλα θα συνεχίσουν να ταρακουνούν το πολιτικό σύστημα, αλλά και το κόμμα της αντιπολίτευσης που θα συνεχίσουν να βγαίνουν στην επιφάνεια, αποκαλύψεις , με την επιρροή των Δεσμών, θα φέρουν αναταράξεις σχετικά με τα μνημόνια, τα οικονομικά και την κατάχρηση πολιτικής εξουσίας. Αυτό ίσως να δείχνει πιο κοντά σε μια φθινοπωρινή κάλπη. Η αντίθεση με Ερμή είναι ενδείξεις εντόνων αντιπαραθέσεων που οδηγεί πολιτικά σε μια κρίσιμη ανατρεπτική κατάσταση.

Μια άκρως επικίνδυνη κατάσταση όμως πυροδοτείτε ξεκάθαρα από τον Μεταπολιτευτικό της χάρτη όπου ο Άρης στον Κριό σε όψη αντίθεσης ενεργοποιεί τον γενέθλιο Ουρανό της στον 4ο οίκο στον Ζυγό με 1 μοίρα διαφορά, όπου προβλέπονται αναταραχές, πόλεμος, πολλά προβλήματα και δυσκολίες για την κυβέρνηση. Είναι μια όψη που έχει παίξει σημαντικό ρόλο στο παρελθόν, ωστόσο προκαλεί επιθετικότητα, ξεσπάσματα, αντιπαραθέσεις και απρόβλεπτα γεγονότα καθώς αυτή τη φορά είναι πολύ πιθανό να συνδέεται με επίθεση και ατυχήματα με τους γείτονες. Είναι μια όψη που ταυτόχρονα φέρνει πολλά και ξαφνικά, δείχνει διάλυση για το κόμμα της αντιπολίτευσης, ή πολιτικά ξεκαθαρίσματα, λειτουργεί με ακαριαίο τρόπο για να υπάρξει απελευθέρωση.

Θα αφυπνίσει τον Ελληνικό λαό, καθώς θα ανεβάσει το επίπεδο συνείδησης. Είναι είναι βέβαιο ότι υπό επιρροή της, το ψέμα δεν μπορεί να κρυφτεί, φέρνει το φως και αλήθειες που άλλοτε «τυφλώνουν» και άλλοτε «φωτίζουν» μέσα από γεγονότα.

επαναστατικός ή ανατρεπτικός

Εμπειρία με ένταση ή σοκ

Ατυχήματα – Επιθέσεις – Ημέρες ή χρόνια ζημιών ή τραυματισμών

ενέργειες που εκπλήσσουν ξαφνικά -Εξέγερση εναντίον περιορισμών – Απροσδόκητα εμπόδια – Αναταραχή που σχετίζεται με εμπόδια – Αποσταθεροποιητικές εκπλήξεις – Συνεχής ένταση

απρόβλεπτες αλλαγές

Ατυχήματα ή καταστροφές που αφορούν τον κόσμο

Υποχρεωτικές αλλαγές ή αστάθεια που σχετίζονται με εντάσεις ή άγχος

Γρήγορες μεταλλάξεις

Ακινητοποίηση σχετικά με αστραπές – Ξαφνική καταστροφή

Απροσδόκητες οριοθετήσεις – Ξαφνικές αποφάσεις σχετικά με εμπόδια

Δημόσιες καταστάσεις κρίσης – Μολύνσεις ή δηλητηριάσεις παντού

Απάντηση