♌🌕SUPERMOON ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ*9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020*♌🌕

στις

Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στις 9 Φεβρουαρίου, 2020 στην 20η μοιρα του Λέοντα, ώρα 9:33:08 π.μ στον 5ο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου. Είναι supermoon και σημαίνει ότι μεγεθύνει αυτό που φέρνει και δείχνει στον χάρτη, πολύ κοντά στο περίγειο της γης. Είναι Snow Moon, πανσέληνος του Χιονιού και το τελευταίο της περιόδου αυτής. Η περίοδος αυτή θα είναι εκρηκτική που θα πυροδοτήσει σημαντικά γεγονότα. Η πανσέληνος βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ras Elased Australis και τον Merak στο κεφάλι του Λέοντα και στην Μεγάλη Άρκτο, κυβερνάται από τον Αρη/Κρόνο. Ήλιος, Αφροδίτη και Ερμής σε πτώση. Η πανσέληνος κυβερνά και τον 4ο οίκο και σχηματίζει μια και μοναδική όψη τριγώνου με τον Αρη στον 9ο οίκο, αλλά και μια μικρή όψη κουινκαξ με τον Ποσειδώνα προς τον 12ο οίκο.

Σελήνη στην 20η μοιρα Λέοντα:

ΠΟΥΛΙΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΘΗΣ ΠΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ

Δύσκολη μοίρα για συνεργασία με άλλους. Δυσκολία να παίξω σωστά το παιχνίδι σύμφωνα με τους κανόνες. Οι πρώτες προσπάθειές σας για μια νέα εμπειρία μπορεί να αποδειχθούν λιγότερο από κομψές ή επιδέξιες. Υπάρχει πιθανώς μια προσπάθεια να κάνετε παρα πολλά πάρα πολύ σύντομα. Σύντομα τα πράγματα θα βελτιωθούν και μπορείτε να μοιραστείτε τη διασκέδαση που βρίσκουν οι άλλοι σε αυτές τις πρώτες προσπάθειες. Βρείτε την απόλαυση σε αυτή την μέθη, αλλά θυμηθείτε να επιστρέψετε στη γη όταν τα συναισθήματα αυτα εξαφανίζονται. Ψεύτικο θάρρος. Απειρία. Με υπερπροστασία. Εάν αρνητική – Ίλιγγος και ζάλη ως ανεπιθύμητες παρενέργειες σε υπερβολικές προσπάθειες, πολύ νωρίς.

Τρίτος Δεκανος Λεοντα [Άρης]. Ξεσηκώνει τους ανθρώπους και τους στρατούς σε νέες προσπάθειες καταστροφής και εξέγερσης. [Επτά Ράβδοι]

Όπως και να έχει η σούπερ πανσέληνος είναι σε αντίθεση με τον Ηλιο στον Υδροχοο, προς τον 11ο οίκο και σηματοδοτεί προβλήματα αλλά και σημαντικές εξελίξεις, προς ολες τις κατευθύνσεις μαζί με το τρίγωνο του Αρη. Δείχνει προβλήματα στην εξωτερική πολιτική και τις κυβερνήσεις αλλά και τις συμμαχίες κρατών και την οικονομία. Προβλήματα στους καλλιτεχνικούς κύκλους, φωτιές και επιδημία, αύξηση εγκληματικότητας και τρομοκρατίας, ατυχήματα σε σχολεία και σε μέρη όπου συναθροίζονται πολλοί άνθρωποι και διασκεδάζουν. Αύξηση του κακού. Η σύνοδος επίσης Κρονου/Πλούτωνα/Δια συνεχίζει να δεσπόζει στην κορυφή του χάρτη.

Ολοι γνωρίζουμε βέβαια ότι ο Λέων είναι από τη φύση του ενα ζεστό, παιχνιδιάρικο αλλα και γοητευτικό ζώδιο. Όμως όταν αντιμετωπίζει το αντίθετο του ζώδιο, τον Υδροχόο, οι ιδιότητες του μπορεί να αισθάνονται ιδιαίτερα ασταθής ή ότι απορρίπτονται, ακόμα και να εμποδίζονται. Αυτό ακριβώς συμβαίνει με την πανσέληνο στον Λεοντα αυτόν τον μηνα και μάλιστα ο απλανής αστέρας που βρίσκεται εκεί δε βοηθά ιδιαίτερα. Η αγρια πλευρά της πανσελήνου στον Λεοντα, επειδή είναι supermoon είναι ιδιαίτερα ενισχυμένη και φορτωμένη με ενέργεια. Δίνει όμως το μήνυμα ότι δεν θα πρέπει να αμελήσουμε τις ανάγκες των αλλων και αυτών που θέλουν να ακουστούν.

Ο Λέων είναι ένα ζώδιο που έχει ανθεκτικότητα και συμβολίζει την καρδιά και την αγάπη αλλα και συμβάλλει στην ανακάλυψη του αληθινού μας εαυτού, το θάρρος, και την δημιουργικότητα. Ο Υδροχόος απο την άλλη συνδέεται με την πρόοδο και την δύναμη της συλλογικής προσπάθειας, την ισότητα και συνήθως σηματοδοτεί κάτι νέο που ανατέλλει. Μην ξεχνάμε οτι χωρίς όραμα και ιδεολογία τα πάντα είναι επικίνδυνα. Η πανσέληνος αυτή μας ζητά να εξισορροπήσουμε την καρδιά και το μυαλό ταυτόχρονα.

Το πιο έντονο χαρακτηριστικό του είναι η υπερηφάνεια που είναι ιδιαίτερα δυνατή, αν και ίσως δεν υποστηρίζεται με τον ίδιο βαθμό αυτοπεποίθησης και εγγύησης. Αντ αυτού, ο Λέων εξαρτάται από τους άλλους να αντικατοπτρίζουν με ακρίβεια το φως του; ξαφνικά, οι απόψεις αλλά και η επιδοκιμασία των άλλων είναι πολύ σημαντικά πολύ περισσότερο από πριν. Ωστόσο, κάτω από το άγχος και την ένταση μιας πανσελήνου, η έγκριση μπορεί να μην είναι άμεσα διαθέσιμη – ιδιαίτερα όταν οι άλλοι δεν του δίνουν αυτό που λαχταρά.

Ο Ήλιος στον Υδροχόο έχει την τάση να στοχεύει σε πιο ανώτερο επίπεδο, δηλαδή στην προώθηση της ομαδικής εργασίας, να μην κάνει του κεφαλιού του και να πηγαίνει με τα νερά των άλλων. Ενας που λάμπει και είναι ξεχωριστός μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα. Επομένως, αυτόν τον μήνα να ρυθμίσετε την ατμόσφαιρα, χωρίς να περιμένετε πολλά ως αντάλλαγμα. Οποιαδήποτε, βέβαια έλλειψη συναισθημάτων δεν πρέπει να ληφθεί ως ένδειξη για κάτι σημαντικό, αλλά λάβετε το περισσότερο όπως ένα σύμπτωμα ενός δυσλειτουργικού συστήματος. Πρέπει όμως  να θυμάστε ότι δεν θα είναι για πάντα έτσι!

Εν τω μεταξύ, υπάρχουν ακόμα ορισμένα πράγματα που αξίζει κάνεις να αγωνιστεί, είτε πρόκειται για δικαιώματα, επιθυμητά αποτελέσματα ή εναλλακτικές  επιλογές – δεδομένου βέβαια του τριγώνου που υπάρχει μεταξύ Σελήνης και Αρη, στον Τοξότη. Αυτό το φλογερό ζευγάρι υπονοεί ότι η δύναμη, η θερμότητα που παράγει μπορεί πραγματικά να βασιλεύει ύψιστα. Αυτό φαίνεται να είναι ως επί το πλείστον μια δημιουργική, θετική ζεστασιά που λειτουργεί προς όφελός μας, χάρη εν μέρει στην σχετικά ήπια φύση του τρίγωνου. Για παράδειγμα, ότι έχει παγώσει, ακόμα και μια σχέση η φιλία, θα μπορούσε να σπάσει, τον πάγο, δημιουργώντας κάποια πρόοδο ώστε να βελτιώσει τις σχέσεις στο μέλλον.

Το τρίγωνο Σελήνης/Αρη, όμως σε ζώδια της φωτιάς μπορεί να στρέφεται προς μεγαλύτερα προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί σε ολους τους τομείς, αν αποτύχουμε να δράσουμε λόγω της δικής μας τεμπελιάς ή μιλώντας μόνο για αυτά που θέλουμε να κάνουμε επειδή δεν πιστεύουμε ότι αξίζει τον κόπο. Ένα παράδειγμα είναι ότι δεν κάνουμε κόπο να λάβουμε μέτρα για τη μείωση του κίνδυνου της υπερθέρμανσης του πλανήτη, ενδεχομένως να σκεφτόμαστε ότι οι μικρές και μεμονωμένες προσπάθειες δεν θα έχουν σημασία στις όποιες απαγορεύσεις η περιορισμούς. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα επικίνδυνο λάθος, ωστόσο, αν κανείς δεν κάνει κόπο να κάνει αλλαγές προς μια νέα κατεύθυνση, τα αρνητικά αποτελέσματα θα είναι όχι μόνο αναπόφευκτα αλλά και αρκετά μεγεθυμένα.

Αλλά να κάνουμε κατι όπως η επιδιόρθωση ή η ανακύκλωση μπορεί να βελτιώσει τα πράγματα πολύ περισσότερο. Ακόμα, η πανσέληνος στον Λεοντα προτείνει ότι η ατομική δράση, ειδικά αν υπάρχουν συναισθηματικά κίνητρα, μπορεί να είναι πραγματικά ισχυρή. Αφού η Σελήνη σχετίζεται με τις συνήθειες μας, ίσως είναι η ωρα να αποκτήσουμε πιο θετικές νέες συνήθειες για τους εαυτούς μας. Το πρώτο μας βήμα στη σωστή κατεύθυνση θα μπορούσε να βοηθήσει να γίνει παράδειγμα, για τους άλλους να κάνουν επίσης παρόμοια βήματα στο μέλλον, καθώς μας βλέπουν να τοποθετούμαστε για κάτι που έχει σημασία. Μπορεί να δημιουργηθεί κριση στην κοινωνική μας ζωή η με τους φίλους μας.

Η υπερηφάνεια για την οποία φημίζεται ο Λέων ίσως να είναι λίγο επώδυνη. Αλλά όμως το να περισώζεις την υπερηφάνεια σου, μπορεί να επιτυγχάνεται με το θάρρος που χρειάζεται για να ζητήσει κάποιος συγνώμη για οποιοσδήποτε λάθος. Ίσως η πανσέληνος να προσφέρει μια μικρή ειρηνευτική προσφορά. Συνδέεται από ότι φαίνεται περισσότερο με τον ακτιβισμό, αυτό είναι ένα θέμα. Ο Λέων σχετίζεται επίσης με τον αθλητισμό, την δημιουργία, τους νέους και ιδιαίτερα τα παιδιά, την διασκέδαση, όπως αλλωστε και ο 5ος οίκος. Εκεί συσσωρεύεται και η ενέργεια έναντι των απαγορεύσεων και περιορισμών και δημιουργείται έντονη πόλωση.

Οι θετικές όψεις τριγώνου Σελήνης/Αρη συνδέονται με έντονη την πνευματικη δραστηριότητα, την συναισθηματική ένταση και το θάρρος αλλα μπορεί να κρύβει και μια έντονη επιθυμία για επιβολή. Υπάρχει όμως ειλικρίνεια, παίζει με ανοιχτά χαρτιά .Ομως κρύβει πολλά, ακόμα μπορεί να δημιουργήσει και αναστατώσεις, υπερ διεργεση, αυθορμητισμό που δεν είναι και ο καλύτερος σύμβουλος και μια αρκετά έντονη έκφραση συναισθημάτων. Άνθρωποι με τρίγωνο Σελήνης/Αρη συνήθως είχαν και έχουν έντονο αγωνιστικό πνεύμα και αυτό που πιστεύουν το κάνουν με θάρρος και πάθος.

Το τρίγωνο αυτό δίνει την δύναμη στο να πάρουμε πρωτοβουλίες, να κάνουμε την πρώτη κίνηση και να πάρουμε το προβάδισμα ως άνθρωποι. Ομως η ενέργεια αυτή ενεργεί και ενστικτωδώς. Η ειλικρίνεια θα μπορούσε να θεωρηθεί και αγένεια για κάποιους. Είναι μια οψη άμεση και δυναμική. Αν ήσασταν ντροπαλοί ισως αυτή η οψη σας σπρώξει στο να κάνετε πράγματα που δεν είχατε ξανακάνει.

Σε κοσμικο επίπεδο, νεα πρόσωπα αναδεικνύονται μέσα από εκρηκτικές κοινωνικές καταστάσεις και γίνονται πιο δημοφιλής. Εάν θέλετε να υπερασπιστείτε τα δικαιώματα σας η πανσέληνος αυτή είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή. Πάντως ομολογώ ότι τα χαρακτηριστικά που μεταφέρει είναι μεταδοτικά και εύκολα θα μπορούσε να εξαπλωθεί το οτιδήποτε. Θα επηρεαστεί η Γαλλία και η Ιταλία.

Ομως, ο Αρης ότι όψεις και να κάνει στον 9ο οικο, προκαλεί προβλήματα σε θρησκευτικές και νομικές υποθέσεις, πυρκαγιές και ατυχήματα στη ναυτιλία, θανάτους μεταξύ γνωστών ανδρών του νομικού, κληρικού και ναυτιλιακού κόσμου αλλά και του καλλιτεχνικού κόσμου παγκοσμίου φήμης. Υποδηλώνει προβλήματα στις αποικιακές υποθέσεις και επηρεάζει το εμπόριο και τις συμφωνίες καθώς βέβαια και τους μετανάστες και ότι συνδέεται με τον 9ο οικο, όπως οι επιστήμες, οι εφευρέσεις, το διάστημα, ο εναέριος χωρος κρατων, τις εκδόσεις αλλα και την δημοσίευση. Μην ξεχνάτε ότι ο απέναντι οίκος από τον 5ο είναι ο 11ος(ιντερνετ, μάζες κτλ).

Ο Αρης όμως στον χάρτη κυβερνά τον 1 και τον 8ο οικο, που θα μπορούσε να συνδεθεί με θανάτους και ατυχήματα, αλλα και στον 1ο οικο, οπου ο Αρης δείχνει, δυσαρέσκεια μεταξύ των ανθρώπων, απεργίες, ταραχές, πυρκαγιές, έγκλημα και κακή υγεία (πανδημία για παράδειγμα που εξαπλώνεται όπως αυτή στην Κίνα, ο νέος ιός που προκαλεί ένα είδος μεταδοτικής πνευμονίας). Ενας ιός που σαρώνει και το πρώτο κρούσμα ανακοινώθηκε λίγο πριν την Έκλειψη Σελήνης στις 9 Ιανουαρίου, 2020, σε σύνοδο με τον Κρονο /Πλούτωνα και πριν αυτή κλειδώσει ακριβώς, στις 12 Ιανουαρίου. Αυτό δείχνει ότι αυτός ο θανατηφόρος ιός μπορεί να έχει ρόλο μεταμορφωτικό- λόγω του Πλούτωνα στον Αιγόκερω και της συνόδου βεβαίως. Σ αυτό όμως θα συμπεριλαμβάνω και την Έρις, τον πλανήτη της διαμάχης καθώς ήταν σε ακρίβειας τετράγωνο με  τον Κρόνο/Πλούτωνα στην έκλειψη Σελήνης της 10ης Ιανουαρίου. Όμως προσοχή ,αυτό δεν είναι τόσο αθώο, διότι η πανδημία που αναπτύσσεται ισως είναι η αίτια για ότι φέρνει η έκλειψη Σελήνης της 10ης Ιανουαρίου!

CORONA VIRUS ΑΡΗΣ/ΠΩΣΕΙΔΩΝΑΣ ΚΑΙ ΚΡΟΝΟΣ/ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ

Αυτό δεν είναι μια καλή υπογραφή για την εξάπλωση μιας πανδημίας και θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί. Σήμερα, παρατηρήθηκε επίσης και το πρώτο κρούσμα στις ΗΠΑ.Η ιδια πρόβλεψη όμως υπήρχε και στην Αμερικανική Ολική Ηλιακή έκλειψη του 2017,οπου είχε πραγματοποιηθεί στον 6ο οικο του ηλιακού ωροσκοπίου.

 Με θετικές όψεις όμως και παλι, δείχνει αρκετά έντονη στρατιωτική δραστηριότητας; ένα πολεμικό κλίμα, μεταξύ των ανθρώπων, και μια γενική ισχυρή και επιθετική τάση, ειδικά με Αρη σε ζώδιο της φωτιάς και μάλιστα στον τρίτο δεκανό. Θα επηρεάσει επίσης τις εξελίξεις στα κράτη της Μέσης Ανατολής, την Ιταλία, την Ελλάδα και την Κεντρική Ευρώπη.

Κυβερνά επίσης και τον 4ο οικο, που συνδέεται με την πατρίδα, τα εδάφη, τα μετεωρολογικά φαινόμενα, την Αντιπολίτευση, τους σεισμούς, τους αγρούς, τα εδάφη, την γη, τα σπίτια των κάτοικων μιας χωρας.

Σημαντικος ο ωροσκόπος της πανσελήνου, στην 9η μοιρα του Κριου, που όμως τετραγωνίζει το MC, Κρόνο/Πλούτωνα/Δια προς τον 10 οικο, απορρίπτουμε τις παλιές ιδέες επειδή είναι παλιές, αντί να κάνουμε πραγματικές μεταρρυθμίσεις. Κυβερνήσεις προσπαθούν μονο να πάρουν τον έλεγχο και να επιβάλλουν την πειθαρχία με λάθος τρόπο, γιατί μονο αυτό τους ενδιαφέρει, ο έλεγχος και η εξουσία. Οι μάσκες όμως θα πέσουν για άλλη μια φορά (Αρης σε σύνοδο με Iris 7). Προσοχή στις παραπλανητικές ερμηνείες που δίνει ο καθένας, επίσης συνδέεται με την πλοκή και ένα σχέδιο που αποκαλύπτεται, δεν ξέρουμε ποιοι πραγματικά είναι οι παίκτες, τα κόλπα και τεχνάσματα που χρησιμοποιούνται αρκετά βρώμικα εναντίον των λαων. Ηγέτες η σημαντικά ακόμα και στελέχη πέφτουν η παραιτούνται, επηρεάζεται η βασιλική οικογένεια (και της Ισπανίας επίσης )αλλα και διάσημες προσωπικότητες φεύγουν από τη ζωή.

Τέλος, μια οψη χιαστί ανάμεσα στην Σελήνη και τον Πωσειδωνα, δείχνει ότι υπάρχει έντονη ευαισθησία, αλλά πάρα πολλά ή συγκρουόμενα συναισθήματα μπορεί να οδηγήσουν σε σύγχυση και ένταση. Με τον Άρη να ενισχύει τα συναισθήματά σας, η τάση της σχέσης θα μπορούσε να κλιμακωθεί σε ένα κρίσιμο σημείο όταν πρέπει είτε να ξεφύγετε είτε να καταρρεύσει.

Για να μειώσετε την ένταση τουλάχιστον στην προσωπική σας ζωή και να αποφύγετε μια κρίση, βρείτε τη σωστή ισορροπία στη ζωή σας. Το κλειδί για την εξεύρεση της σωστής ισορροπίας είναι η εμπιστοσύνη και η πίστη, στον εαυτό σας.

Η μικρή οψη ημιτετραγωνου μεταξύ Πανσελήνου και Βορείου Δεσμού, δεν ξερω να ολοι μπορείτε να την διακρίνετε στον χάρτη, εντείνει τις όποιες εντάσεις και διεκδικήσεις σε πολιτικο επίπεδο.

Λόγω των σταθερών αστεριών στον χάρτη της πανσελήνου, η οψη τρίγωνου με τον Αρη ενισχύεται ιδιαίτερα. Τα σταθερά αστέρια σας κάνουν να ενεργείτε με τόλμη και αυτοπεποίθηση και να παίρνετε αυτό  που θέλετε, αλλά επίσης να προειδοποιούν ότι δεν πρέπει να ενεργείτε πολύ εγωιστικά και να αγνοείτε τα συναισθήματα των άλλων. Η εύρεση της σωστής ισορροπίας μεταξύ ευφυΐας και ευαισθησίας είναι το κλειδί για την εκπλήρωση των επιθυμιών σας. Μια πανσέληνο έχει σχέση με την προηγούμενη νέα σελήνη.

Η νεα σελήνη της 24ης Ιανουαρίου φέρνει απροσδόκητες αλλαγές, απρόβλεπτη συμπεριφορά και τρελή εναλλαγή της διάθεσης. Αυτός είναι λοιπόν ένας άλλος λόγος για να κρατήσετε τα συναισθήματά σας υπό έλεγχο και να κοιτάξετε προσεκτικά μια κατάσταση προτού ενεργήσετε με πάθος. Η πανσέληνος της 9ης Φεβρουαρίου διαρκεί για δύο εβδομάδες μέχρι την νεα σεληνη της 23ης Φεβρουαρίου.

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΙ ΑΣΤΕΡΕΣ

Ο Epsilon (ε) Λέων, Ras Elased Australis, αναφέρεται ως Algenubi στο βιβλίο του Robson «Σταθερά αστέρια και αστερισμούς» στην αστρολογία, το οποίο είναι ένα εναλλακτικό όνομα για αυτό το αστέρι. Είναι φύσεως Κρόνου και Άρη, και ονομάζεται “Αυτός που αναστέλλει”. Δίνει μια τολμηρή, σκληρή, άκαρπη, άγρια και καταστροφική φύση, αλλά καλλιτεχνική εκτίμηση και δύναμη έκφρασης. [Robson *, σελ.123.].

Αυτά είναι τα αστέρια στο κεφάλι του Λέοντα, ε Λέων, Ras Elased Australis και Ras Elased Borealis, λέγεται ότι υποδεικνύουν εκείνους που έχουν εκτίμηση για τη γλώσσα και τη δύναμη έκφρασης, αλλά και εκείνους που μπορεί να είναι άκαρδοι και σκληροί. [Σταθερά Αστέρια και Δικαστική Αστρολογία, George Noonan, 1990, σελ.32.]

Πιστεύεται ότι έχει σημαντικές ιδιότητες όπως η μεταφορά υψηλότερων πνευματικών δώρων όπως εκείνο του Λόγου σε ανθρώπους που είναι σε θέση να τα συλλάβουν. Σε πρωτόγονους ιθαγενείς, αυτό το αστέρι μπορεί να δείχνει ένα σημαντικο κίνδυνο, αν συνδεθεί με έναν κακώς τοποθετημένο Κρόνο ή Ποσειδώνα, ενδείκνυνται σε σοβαρές ψυχολογικές καταθλίψεις και ίσως ακόμη και αυτοκτονία. Σε συνδυασμό με έναν «έντονο» τοποθετημένο Άρη, το κεφάλι του Λιονταριού συνδέεται με πυρετικές ασθένειες και αν υπάρχει συνοδος με τον Ουρανό, υπάρχουν κίνδυνοι ατυχημάτων.

Ο Bismarck είχε αυτό το σταθερό αστέρι τοποθετημένο ακριβώς σε σύνοδο με τον ωροσκόπο του, έδωσε πνευματικη υπεροχή, ενας από τους πιο σημαντικούς Γερμανούς πολιτικούς του 19ου αιώνα, ως πρωθυπουργός της Πρωσίας από το 1862 ως το 1890, πραγματοποίησε την ενοποίηση της Γερμανίας. [Σταθερά αστέρια και ερμηνεία τους, Elsbeth Ebertin, 1928, σελ. 50]

Ο Πτολεμαίος κάνει τις ακόλουθες παρατηρήσεις: “Από τα αστέρια του Λέοντα, δύο στο κεφάλι είναι σαν τον Κρόνο και εν μέρει σαν τον Άρη. Οι τρεις στο λαιμό είναι σαν τον Κρόνο και σε κάποιο βαθμό σαν τον Ερμή …. Ο Κρόνος και η Αφροδίτη: εκείνοι στους μηρούς μοιάζουν με τη Αφροδίτη και, σε κάποιο βαθμό, με τον Ερμή ». Λέγεται ότι τα αστέρια στο λαιμό και την πλάτη φέρνουν όλα τα προβλήματα, τη ντροπή και την ασθένεια που επηρεάζουν το τμήμα του σώματος που κυβερνάται από το ζώδιο, ειδικά αν συμβαίνουν σε σύνοδο με τη Σελήνη. [Robson*, p.48.]

«Ποιος μπορεί να αμφισβητήσει τη φύση του τερατώδους Λιονταριού και τις επιδιώξεις που ορίζει για τους ανθρώπους που γεννιούνται κάτω από το ζώδιο του;» Το λιοντάρι επινοεί νέους αγώνες και φρέσκο πόλεμο και ζει σε χαλάσματα και λεηλασίες κοπαδιών. Οι γιοι του Λιονταριού είναι γεμάτοι με την επιθυμία να κοσμούν τις περήφανες πύλες τους με γουνοδέρματα και να κρεμούν στους τοίχους τους το αιχμαλωτισμένο θήραμα, να φέρνουν την ειρήνη του τρόμου στο δάσος και να ζουν από τη λεηλασία. Υπάρχουν εκείνοι που, δεν ελέγχονται από τις πύλες των πόλεων, αλλά γέρνουν στην καρδιά της πρωτεύουσας με αγέλες θηρίων. Εμφανίζουν μαλακωμένα άκρα στο μέτωπο, σφάζουν για να καλύψουν τις απαιτήσεις της πολυτέλειας και μετράνε ότι έχουν κερδίζει για να ξανασκοτωσουν. Η ψυχραιμία τους είναι εξίσου επιρρεπής προς την σπασμωδική οργή και έτοιμη για οπισθοχώρηση και χωρίς πονηριά είναι τα αισθήματα των ειλικρινών καρδιών τους “[Manilius, Astronomica, 1ος αιώνας μ.Χ., σ. 237].

*Στην κοσμική αστρολογία ο Αστερισμός του Λέοντα συνδέεται με τα βασιλικά γεγονότα, ειδικά την ανάληψη ή το θάνατο βασιλιάδων και βασίλισσών, την εκλογή ή το θάνατο αρχηγών κρατών, τις εξεγέρσεις και τις σφαγές δολοφονιών, το νόμισμα και το χρηματιστήριο, το Βατικανό και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

* Δεν είναι καλή στιγμή να ξεκινήσετε νέα έργα, με κίνδυνο να χάσετε τις επενδύσεις σας.

Το Σταθερό αστέρι Merak στις 19 ♌ 43 στην Μεγάλη Άρκτο είναι επίσης φύσεως Άρη. Δίνει μια αγάπη για την εντολή και την κυριαρχία, ενώ παράλληλα αυξάνει τη δύναμη να προχωρήσει στη ζωή. [

Ο αστερισμός αυτος δίνει μια ήσυχη, συνετή, ύποπτη, δυσπιστία, αυτοπεριορισμένη, ασθενή φύση, αλλά ένα άβολο πνεύμα και μεγάλο θυμό και εκδίκηση όταν αναζωογονηθεί. [1] Η αρκούδα έχει κακή επιρροή και είναι ιδιαίτερα ζημιογόνος σε σχέση με τις υποθέσεις των εθνών και των βασιλιάδων. [4]

ΠΟΛΥΤΙΜΟΙ ΛΙΘΟΙ ΚΑΙ ΛΕΩΝ ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ

Ο Λέων και ο χρυσός είναι στον ίδιο ενεργητικό κραδασμό. Εξαιτίας αυτού, ο χρυσός είναι ένας από τους καλύτερους δονητικούς βοηθούς που μπορείτε να καλέσετε τον Αύγουστο για να αυξήσετε το επίπεδο κραδασμών σας και να φτάσετε σε συντονισμό με το υψηλότερο δυνατό δυναμικό.

Ο στερεός χρυσός καθώς και ο μονατομικός χρυσός είναι και οι δύο κατάλληλοι σύμμαχοι. Φορώντας χρυσά κοσμήματα και αγοράζοντας χρυσό μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη συχνότητά σας και να σας βοηθήσουμε να αποκομίσετε τα χαρούμενα οφέλη από το τι είναι ο Λέων εδώ για να βρυχηθούν στη ζωή σας και στον κόσμο. Ο μονατομικός χρυσός είναι προ-μέταλλο και υπάρχει στο έδαφος και στο νερό της πηγής ως αυτό που ονομάστηκε “στοιχεία συνείδησης”. Με την κατάποση αυτών των στοιχείων, η συνείδηση του ατόμου προσαρμόζεται στη μαγνητισμό πιο εξευγενισμένων εμπειριών και μορφών σκέψης.

Η συχνότητα του ίδιου του χρυσού είναι πολύ υψηλή και όταν τοποθετείται στο πεδίο του σώματος αυξάνει τη δόνηση σε έναν άλλο συντονισμό όχι μόνο με την υγεία και την ευημερία, αλλά και με την δεκτικότητα στην υψηλότερη καθοδήγηση και αυτό που μπορεί κάποιος να ονομάζεται «Η συνείδηση του Χριστού». που αναφέρεται ως κύριος θεραπευτής, και έχει την ικανότητα να βοηθήσει κάποιον να ενεργοποιήσει την ψυχική του δυνατότητα.

Το μάτι της Τίγρης είναι μια πέτρα που ενεργοποιεί και στηρίζει το τρίτο τσάκρα στην κοιλιά. Μας βοηθά να συντονίζουμε την προσωπική εξουσία, τα κίνητρα και την ενδυνάμωση. Όταν δεν αισθανόμαστε τόσο σίγουροι, το μάτι της τίγρης προσδίδει τα πανέμορφα δαχτυλίδια σαν σκαλοπάτια στην ψυχή μας, για να ακτινοβολήσει με δόνηση και να προσελκύσει τη βοήθεια που χρειαζόμαστε. Διατηρώντας ένα κομμάτι ματιών της χρυσής τίγρης στην τσέπη σας κατά τη διάρκεια του Αυγούστου, τα κύματα της αλλαγής μπορούν να ληφθούν με δύναμη και εγγύηση. Αυτή η πέτρα ενεργοποιεί επίσης το τρίτο τσάκρα και βοηθά στην εκκαθάρισή του από οποιεσδήποτε χαμηλότερες δονήσεις, ενισχύοντας την υγεία των εντέρων και των πεπτικών λειτουργιών, έτσι ώστε οι νέες μορφές ενέργειας να μπορούν να αφομοιωθούν με ευκολία.

Αυτή η χρυσή ριγέ πέτρα φέρνει επίσης προστασία στον φορέα, ο οποίος, τον Αύγουστο, θα μπορούσε να είναι ένα ουσιαστικό στοιχείο για το ταξίδι σας για επούλωση και επέκταση. Ο φόβος διαχέεται επίσης ευκολότερα με τη βοήθεια του ματιού της τίγρης που καταλύεται από την ικανότητα αυτής της πέτρας να συμβάλλει στην εξισορρόπηση των αρσενικών και θηλυκών ενεργειών του σώματος, γιατί όταν είμαστε πιο αρμονικοί στο εσωτερικό του, είναι ευκολότερο να αντιμετωπίσουμε το περιβάλλον μας και τις αλλαγές που συμβαίνουν εκεί. Για να βοηθήσετε να βλέπετε τις δικές σας ανάγκες και να τους ζυγίζετε εναντίον των αναγκών των άλλων, είναι μια από τις ισχυρές προσφορές των ματιών των τίγρεων. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο αυτή τη στιγμή στη συλλογική ομάδα, όπου τόσοι πολλοί επικεντρώνονται στον εαυτό, και όμως η κοινότητα και το μεγαλύτερο σύνολο βρίσκονται σε τέτοιο χώρο, όπου η συλλογική σκέψη είναι σίγουρα υψηλή προτεραιότητα.

Φέρνοντας το μάτι της τίγρης και το χρυσό μαζί στο κουτί εργαλείων σας τον Αύγουστο θα σας δώσει ένα αυξημένο πλεονέκτημα για την αντιμετώπιση της μετατόπισης που πρόκειται να συμβεί στην πραγματικότητά σας ως αποτέλεσμα της δύναμης του Λεοντα. Ο χρυσός βοηθάει οποιαδήποτε άλλη πέτρα σε συνδυασμό με την σταθεροποίηση και την ενίσχυση των αποτελεσμάτων του. Όταν εργάζεστε με το χρυσό και το μάτι της τίγρης, η ικανότητα ισορροπίας και εναρμόνισης πολλαπλασιάζεται θεαματικά. Ακόμα κι αν δεν είστε σε θέση να αποκτήσετε αυτούς τους συμμάχους στο φυσικό περιβάλλον, ο συντονισμός σε αυτές μέσω της επίκλησης θα βοηθήσει το πεδίο σας να ασχοληθείτε πιο ήρεμα με αυτό που αυτό το μήνα προωθεί. Με το μάτι και το χρυσό της τίγρης στην τσέπη σας, σας δίνεται ένα δονητικό στήριγμα και μπορεί να νιώσετε μια αίσθηση θεϊκής παρέμβασης εξ ονόματός σας καθώς περνάτε τις προκλήσεις του μήνα.

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΚΑΙ 7 ΡΑΒΔΟΙ

Προκλήσεις, Αντιπολίτευση, Εχθροί, Ανταγωνιστικότητα, Ακραίος Καθορισμός, Δυνατότητα, Αντοχή, Πατήστε στο έδαφός, Στηριχτείτε στον εαυτο σας, Καταπολέμηση για τη Γωνιά σας, Επικράτεια, Διατήρηση Εξουσία / Έλεγχος, Επίλυση, ηγέτης, δύναμη, έλεγχος, αρχές, επικράτεια, ισχυρή προσωπικότητα, όντας βέβαιοι / πεπεισμένοι, να είστε δυνατοί, σταθεροί, ατελείς, αμυντικοί / επιθετικοί, υπό επίθεση, μάχες, επωφελούμαι, κουτσομπολιά, κακοποιός, φταίει, παρενοχλήσεις, τζόγος, λέγοντας όχι, δεσμεύσεις, υποχρεώσεις, απαιτήσεις, άκαμπτος ανταγωνισμός, σκληρός στην κορυφή, χρονοδιάγραμμα, πολυάσχολος τρόπος ζωής, έλεγχος, Εκτός Φρουράς, Μην εγκαταλείπετε, Περίμενε εκεί, Βρείτε έναν τρόπο, Αντίσταση από έξωση.

Αντιμετωπίστε όλες τις προκλήσεις και προετοιμαστείτε να υπερασπιστείτε την επικράτειά σας Μπορεί να χρειαστεί να πυροβολήσετε για να δείξετε στους γύρω σας ότι εννοείτε. Οι απόψεις σας ενδέχεται να αμφισβητηθούν ή ίσως αισθανθείτε ότι οι ενέργειές σας ή τα συναισθήματά σας αμφισβητούνται. Μπορεί να χρειαστεί να υπερασπιστείτε τις αρχές και τις πεποιθήσεις σας σε μια κατάσταση. Αυτό απαιτεί θάρρος και αντοχή. Μην εγκαταλείπετε χωρίς καλό αγώνα. Είναι δύσκολο να φτάσεις στην κορυφή, αλλά αυτή είναι η τιμή που πληρώνετε για την επιτυχία αυτές τις μέρες.

Όταν εμφανίζονται οι Επτά Ράβδοι, μπορείτε να αναρωτηθείτε τι έχετε κάνει για να αξίζετε όλο αυτό το άγχος; Μπορεί να αισθάνεστε ανυπόμονοι και απογοητευμένοι με τις λεπτομέρειες. Κάτι μπλοκάρει ή στέκεται εμπόδιο σχετικά με την πρόοδο που επιθυμείτε. Αντιμετωπίστε το αποτελεσματικά. Η συμβιβασμός και η επικοινωνία είναι ουσιαστικής σημασίας αλλά δουλεύουν από μια βάση καλών ηθών και αρχών. Διατηρήστε την ακεραιότητά σας ανά πάσα στιγμή και ασχοληθείτε με τα προβλήματα σιγά σιγά. Μην στρέφεστε σε ανοιχτό πόλεμο ή αντιδράτε επιθετικά.

ΑΞΟΝΕΣ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ

Αρης-Βορειος Δεσμος-Αφροδίτη-δεσμοί με πάθος, εγκάρδια και ζεστή συνεργασία, η επιθυμία να εδραιώσει κάποιος η να σταθεροποιήσει τις σχεσεις.

Αρης/Δίας/MC/ η χαρά της ζωής, η αγάπη για επιχειρήσεις, η δημιουργική ικανότητα, η τεκνοποίηση, η κατάσταση για γάμο, η ικανότητα να πετυχαίνουμε ευνοϊκές διευθετήσεις και συμφωνίες, επιτυχία, γέννηση.

Ουρανος/MC/Ερμής/ ένταση και εκνευρισμός, εξάντληση, αναστάτωση, η κατάσταση της αναμονής, μια εκνευριστική συζήτηση, η πραγματοποίηση ξαφνικών ιδεών.

Αρης/Ωροσκόπος/Πλουτωνας/Κρονος/βια, πρόωρη δράση, διαφωνίες και φασαρία, η επιθυμία για εξουσία, μια βίαιη προσαρμογή σε νέες συνθήκες και περιστάσεις, βίαιες πράξεις, τραυματισμός, ατύχημα, άγχος, ταλαιπωρία, πένθος με αλλους.

Ουρανος/Πωσειδωνας/Ωροσκόπος/ αστάθεια και υπερευαισθησία, καταπίεση και λύπη.

Πλουτωνας/MC/Δίας/ μια μεγαλη επιτυχία, ασυνήθιστοι στόχοι και επιτυχίες ,η απόκτηση οικονομικής δύναμης, η εκπλήρωση για εξουσία δια της βίας μέσα στην κοινωνία η μέσα σε μια ομάδα ανθρώπων, η δυναμη επιρροής.

Ουρανος/Δίας/Ηλιος/ ξαφνική χαρά, επιτυχία, ευστροφία και ευκινησία, η ικανότητα να βλέπει  κάποιος μακριά, επαγγελματική επιτυχία, καλή διαίσθηση, αισιοδοξία, αισιόδοξη στάση.

Ηλιος/Αφροδίτη/Βορειος δεσμός/ καλλιτεχνικά επιτεύγματα, τέχνες, κοινωνικότητα.

Αφροδίτη/Αρης/Πωσειδωνας/ απογοήτευση στις σχεσεις, έλλειψη ικανοποίησης, φλεγμονή.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ.

Η πανσέληνος στην 20η μοιρα του Λεοντα επηρεάζει τον 4ο οικο στον χάρτη Ανεξαρτησίας αλλα δεν σχηματίζει κάποια ακριβής οψη συνόδου με τον γενέθλιο Κρόνο της στον Λεοντα αλλά βέβαια παύει να είναι μια οψη αντίθεσης προς την ευθυγράμμιση στον Υδροχοο, απέναντι στον 10ο οικο της (συνοδος με ανοχή 10 μοιρών). Θα μπορούσε να δώσει όμως σεισμούς σε νυκτερινή ωρα, για παράδειγμα, όπως ακραία καιρικά φαινόμενα, με το κρύο ιδιαίτερα να συνεχίζεται, ενώ ταυτόχρονα θα προσπαθούμε να παίξουμε τον ρολο μας στο ενεργειακο παιχνίδι και εξελίξεις. Υπάρχει ιδιαίτερη πόλωση ανάμεσα στους δυο οίκους οπου θα είναι σε εξέλιξη. Επίκεινται κοσμογονικές αλλαγές, στο παγκόσμιο στερέωμα. Και αλίμονο, αν η Ελλάδα βρεθεί, όχι απλά μακριά από τις εξελίξεις, αλλά καταστεί το εργαλείο των χαμένων. Τότε, ειλικρινά, θα κλάψουνε μανούλες και τα μνημόνια, θα φαντάζουν ως παράδεισος, μπροστά σ΄αυτά που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε. Ωστόσο η αντίθεση σηματοδοτεί εντάσεις, έντονη δυσαρέσκεια και θυμο στο ότι συμβαίνει και εξελίσσεται εντός της χωρας.

Η πανσέληνος σχηματίζει όψεις κουινκαξ η χιαστί με τους Δεσμούς του Ελληνικού ωροσκοπίου, που δείχνει την κυβέρνηση να αντιμετωπίζει προβλήματα, εντάσεις και προκλήσεις η ένα είδος κρίσης και δυσφορίας που βρίσκεται σε εξέλιξη, με θέματα του 11/5 ου (στον τρόπο διασκέδασης του Ελληνικού λαού με νέες απαγορεύσεις και περιορισμούς) οίκου, οι σχεσεις με άλλα κράτη, επηρεάζει το Κοινοβούλιο και τα μέλη της αλλά και το νομοθετικό έργο, αλλά σημαντικό ότι θα πρέπει να εξισορροπηθεί η κατάσταση σε κοινωνικό επίπεδο διότι συνδέεται με τα ανθρώπινα δικαιώματα και νέους νόμους και την εκπαίδευση. Η ένταση και το χάος θα μεγεθυνθεί ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αντιπολίτευση αλλά και τον Ελληνικό λαο. Βέβαια καλείται να αντιμετωπίσει τα σοβαρά δομικά προβλήματα που έχει η χώρα, όπως επίσης και την εσωτερική τρομοκρατία όπως και το προσφυγικό.

Τα προβλήματα και οι εντάσεις σε θέματα εξωτερικής πολιτικής σε σχέση με τις γειτονικές χωρες, παραμένουν τα ιδια, μια κριση που εξελίσσεται διαρκως, γνωρίζουμε όμως ότι ο άξονας φέρνει εξελίξεις και ανατροπές. Ο διελαυνων Αρης στον Τοξότη σε οψη κουινκαξ με τον Ωροσκόπο στον 8ο οικο της Ελλάδος, σε αντίθεση με την Σελήνη στους Διδύμους, τις επόμενες ημέρες προφανώς έχει την εννοια του ότι θα υπάρξουν προβλήματα η ότι επιβάλλονται αλλαγές, νέοι κανόνες και περιορισμοί στο τραπεζικό σύστημα, μισθούς, συντάξεις κτλ. οπου βέβαια και αυτά είναι σε εξέλιξη καθώς βλέπουμε τις αλλαγές αυτές να προχωρούν.

Στον χάρτη Μεταπολίτευσης, φωτίζει όμως τον 2ο οίκο της, μπορεί να φέρει προβλήματα στην επιφάνεια αλλά και απώλειες, σε σχέση με οικονομικά και εδαφικά ζητήματα. Σημαντικό το τετράγωνο Ουρανού/Πλούτωνα που συνεχίζει να επηρεάζει τον χάρτη Μεταπολίτευσης πολύ καιρό τώρα φέρνοντας έκρηξη.

ΑΞΟΝΕΣ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ

Αρης/Αφροδίτη/Βορειος Δεσμος/ ισως να υπάρξουν κάποια καλά αποτελέσματα οσο αφορά την οικονομία

Δίας/Πλουτωνας/Βόρειος Δεσμος/ ενωμένες προσπάθειες, πολιτική δραστηριότητα, επιτυχία.

Σελήνη/Πλουτωνας/Αρης/ατύχημα, εκρηξη θυμού και οργής, σοβαρές διαμάχες.

Πλουτωνας/MC/Βορειος δεσμός/ η εξουσία και δυναμη στην οικονομία της χωρας από αυτούς που μας ελέγχουν.

Ηλιος/Δίας/Ουρανος/ξαφνικά καλά νεα, πραγματοποίηση μέσα από ξαφνικές δυσκολίες, έντονη δημιουργική δραστηριότητα, ενημερότητα, ξαφνικές αλλαγές στις οικονομικες συνθήκες του τόπου.

Ηλιος/Αφροδίτη/Βορειος δεσμός/καλλιτεχνικά επιτεύγματα και ισως να συνδέεται με τα οικονομικά η τράπεζες.

Επίδειξη αυτοπεποίθησης – δραστηριότητες με εταίρους – Οι συνεργασίες

Πραγματοποίηση, επίτευξη – Να αναλάβουμε το προβάδισμα – Να ενεργήσουμε επίσημα – Προϊστάμενοι – Εργασίες για ή με το κράτος – Αθλητές –

θετικές εμπειρίες – Μεγάλα κέρδη ή εισόδημα – Αυξήσεις που σχετίζονται με την ιδιοκτησία – ακαδημαϊκός εμπλουτισμός – Ευτυχία που σχετίζεται με την ελευθερία – Συναλλαγές με μεγάλες ποσότητες χρημάτων

Αντιμετώπιση μετατροπών ή μεταμορφώσεων – Υποχρεωτικές φυσικές ή προφανείς αλλοιώσεις

Παραγωγικά άτομα – Ημέρες ή χρόνια εκκινήσεων σε συνεργασίες ή συνεταιριστικές επιχειρήσεις – Συνθήκη – Περιβαλλοντικές πιέσεις – Θερμοκρασίες

Μεταβολές σε χρονοδιαγράμματα – Σημαντικές αλλαγές – ιδιοτροπία ή αναξιοπιστία στις αλληλεπιδράσεις με τις γυναίκες

Υποχρεωτικές επαφές – Συνάντηση όπλων ή πυρκαγιάς ή ανάφλεξης

Ανάφλεξη που εμπλέκει άλλους – Υποχρεωτικές επαφές – Συνάντηση όπλων ή πυρκαγιάς ή ανάφλεξης

Προοδευτικές δραστηριότητες – Τάση ή άγχος που επηρεάζει τις ομάδες εργασίας – Δημιουργία αναταραχής – Τραυματισμοί

Προβλήματα που σχετίζονται με την οικογένεια ή την κοινωνία – Διαζύγιο ή διαχωρισμός των κοινοτήτων

Ζημιές από πυρκαγιές ή βλάβες ανάφλεξης – Αμφιβολίες σχετικά με πυρκαγιές 

Απομόνωση σχετικά με επίσημα θέματα – Περιορισμοί σχετικά με επίσημες υποθέσεις – Έκτακτοι περιορισμοί στο περιβάλλον – Μεγάλη αντίσταση – Απόρριψη επίσημων θεμάτων – Πτώση από πάνω

Απάντηση