♍🌙✨ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ*Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΑΤΡΙΧ & Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΤΟΥ ΕΡΜΗ*♍🌙✨

στις

Νέα Σελήνη αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 7 Σεπτεμβριου,2021, ώρα 3:51:35 π.μ. στον 2 οικο του ηλιακού ωροσκοπίου, οπου τριγωνίζει τον Ουρανό  προς τον 10 οικο ενώ σχηματίζει μια οψη αντίθεσης προς τον Πωσειδωνα, στον 8 οικο. Η νέα σελήνη πραγματοποιείται στην 14 μοίρα της Παρθένου και συνεπώς στον δεύτερο δεκανο της. Είναι σε σύνοδο με τον Mizar αλλα ακολουθεί και ένα πλήθος σταθερών αστέρων σε σύνοδο με άλλους πλανήτες κατά την διάρκεια της. O Μιζάρ είναι φύσεως Άρη, οπου συνδέεται με καταστροφικές πυρκαγιές μεγάλης έκτασης και μαζικές καταστροφές γενικότερα. Προοιωνίζει το θάνατο ενός αγαπημένου προσώπου.

Στον χάρτη της νέας σελήνης υπάρχει ένα μεγάλο τρίγωνο που εξελίσσεται σε σχηματισμό του Χαρταετού με τον Κρόνο προφανώς να σημαίνει ότι είμαστε στον λήθαργο και όλα βεβαια προχωρούν αργά, χωρίς κίνητρα και έμπνευση. (Lucifer’s Rectangle)

Δεύτερος δεκανος [Αφροδίτη]. Φέρνει ζημιά στους συμβούλους και τους γραμματείς, και τα παρόμοια. [Εννέα Πεντακτινα]

Δεύτερος δεκανος [Αφροδίτη]. Πείνα, λοιμός και καταστολή. [9 Πεντακτινα]

*Ερμής/Algorab– Οι καθυστερήσεις και οι περιορισμοί αποδεικνύονται ότι καταληγουν η προκυπτουν σε φιάσκο, απώλειες, λανθασμένος χειρισμός θεμάτων και γενικότερα εχθρότητα. Ατυχήματα ή τραυματισμοί που είναι δύσκολο να αποφευχθούν.

*Αφροδίτη -Arcturus– Δημοφιλια, δώρα και εύνοια από φίλους, μερικούς ψεύτικους φίλους του ίδιου φύλου.

Ο σχηματισμός του Μεγάλου Τριγώνου είναι μεταξύ Ερμή/Κρόνου/Βορείου Δεσμού, ο σχηματισμός του Χαρταετού (Κρονος ,Δεσμοί και Ερμής) και ένα Μυστικιστικό Παραλληλόγραμμο (Κρόνος ,Δεσμοί, Ωροσκόπος). Οι σχηματισμοί περιλαμβάνουν άσχημα και δυσάρεστα νέα, ειδήσεις, δυσκολίες ενώ στην καλύτερη περίπτωση η εμπειρία στις δυσκολίες και το μοίρασμα και η συνεργασία των ανθρώπων μεταξύ τους μπορούν να κάνουν τις δυσκολίες λιγότερο επίπονες.Ειναι εξελλισομενο,δηλαδη θα εχει και συνεχεια.

*Άρης -Alkes – συνδέεται με την προστασία του νερού, η δυναμη του νερου ή καταστροφές απο νερο.

Η νέα σελήνη συνδέεται με θέματα ελέγχου και περιορισμών και αυτοσυγκράτησης και συναντά τον Άρη στο ζώδιο της Παρθένου καθώς κυβερνά τον 1,12 και 2 οικο του χάρτη. Η Παρθένος είναι ένδειξη – που αντικατοπτρίζει τη γλώσσα του σώματος κάποιου που διατηρεί τη συμπεριφορά του και τις σκέψεις τους  για τον εαυτό τους, κρυμμένα. Συναισθήματα και κίνητρα παραμένουν κρυμμένα, και ίσως αυτό είναι σοφό κάτω από τις ακτίνες της Νέας Σελήνης – ενδεικτικό αδράνειας η επισημαίνει ότι κατά κάποιο τρόπο το γεγονός ότι προχωράμε σε αχαρτογράφητα νερά. Αυτό που παρατηρούμε είναι ότι η νέα σελήνη σχηματίζει τρίγωνο ακρίβειας προς τον Ουρανό, στις 14 μοίρες, στα ζώδια της γης, όμως η Παρθένος είναι και ζώδιο της υγείας. Βεβαια, η Παρθένος σχετιζεται με την υγεία, την εργασια, αλλα και με τα σωματα ασφαλειας και τον στρατο, συνεπως την καταστολή. Θα συνδεθει και με την μανια της Φυσης.

«Μια ηθοποιός αρνείται να παίξει γυμνή σκηνή, υποστηρίζοντας ότι θα αποξενώσει τους θαυμαστές της. Βοηθά τη σκηνοθέτη να μετατρέψει το σενάριο σε κάτι πιο κατάλληλο για τη δημόσια εικόνα της.»

Η 14η της Παρθένου, συνδέεται με την καλλιέργεια μιας συγκεκριμένης εικόνας που λειτουργεί σε κοινωνικό επίπεδο. Ανάπτυξη μιας πτυχής της προσωπικότητας κάποιου που μπορεί να διατεθεί στο κοινό, παραμένοντας εντελώς ειλικρινής για το υπόλοιπο της ζωής του · Αναγνωρίζοντας το κοινό και δίνοντάς τους αυτό που θέλουν (οι λεγόμενες μαριονέτες και τα στημένα) (μπορεί να χάσει κάποιος τον εαυτό του πραγματικά αν συμμορφώνονται με τις προσδοκίες των ανθρώπων); Αναγνωρίζοντας ότι πολλή ανθρώπινη συμπεριφορά βασίζεται σε συλλογικές φαντασιώσεις που παίζονται ασυνείδητα, όπως σενάρια ταινιών · χαλάρωση των πραγμάτων πολιτιστικά- λήψη έξυπνων αλλά μη αναστρέψιμων αποφάσεων σε θέματα σταδιοδρομίας και γενικότερα.

Σηματοδοτεί την εύκολη ροή ενέργειας, κατα κανονα, υποδηλώνει ασυνήθιστες ιδέες και επιλογές αυθόρμητα. Παρά την περιορισμένη ποιότητα των φώτων μέσα από την Παρθένο, υπάρχει κάτι που συμβαίνει τελείως ξαφνικά – ακριβώς αυτή ίσως να είναι η αντίφαση, όμως αυτό μπορεί να συνδεθεί με απροσδόκητες εξελίξεις και ανατροπές σε κυβερνήσεις, που συνδέονται με θέματα οικονομικής φύσεως.

Ισως μεσα σε αυτούς τους περιορισμούς και τις δυσκολίες το Μεγάλο Τρίγωνο να προσπαθήσει να επιβάλλει νέες ιδέες και απόψεις, μέσω της τεχνολογίας.

Ο Ταύρος σχετίζεται με κτίρια και τα χρήματα αλλα και την φύση, οπότε αυτό μπορεί ισχύσει για θέματα που αφορούν τα χρήματα των ανθρώπων, τις κατοικίες τους, τις πωλήσεις ακινήτων ή αλλαγές θέσεων εργασίας, εδώ η νέα σελήνη μπορεί να θεωρηθεί θετική από μια άποψη. Τα υπέροχα νέα ίσως είναι η ξαφνική εμφάνιση των νέων επιλογών, για μια νέα ζωή σε μια περιοχή οπου υπάρχει ακινησία. Το Μεγάλο Τρίγωνο επίσης σημαίνει μια ευκολία, έτσι θα υπάρχει λιγότερη πίεση – και οι ραγδαίες εξελίξεις θα μπορούσαν να ανοίξουν ευκαιρίες που δεν ήταν διαθέσιμες στο παρελθόν. Γίνεται δηλαδή μια προσπάθεια για αποσυμπιεση, με νέους τρόπους και ιδέες που μάλλον θα καταλήξουν σε φιάσκο;;;

Ο φρέσκος αέρας που φέρνει το τρίγωνο Ουρανού ίσως να μην κανει λόγο απαραίτητα για μια ριζική αλλαγή. Αυτός ο πλανήτης έχει ως θέμα την λέξη ξεφεύγω, σπάω τα δεσμά και απελευθερώνω. Ως εκ τούτου, μπορεί να σημαίνει ένα διαφορετικό περιβάλλον που διαμορφώνεται, μια αλλαγή περιβάλλοντος ώστε να κανει την ζωή μας πιο απλή και λειτουργική, αλλα ίσως και κατά κάποιο τρόπο να σημαίνει ότι το τρίγωνο προσπαθεί να ξεκαθαρίσει τον χώρο. Αυτο ειναι το πιο πιθανο απο ολα. Αν περνάμε χρόνο και ζούμε στο αστικό περιβάλλον, η προοπτική το να ζήσουμε στην φύση και στην επαρχία, είναι μια συνηθισμένη προοπτική για να αλλάξουμε θέα – θα μπορούσε να φέρει ένα μοναδικό τρόπο ζωής η να τον διαμορφώσουμε ανάλογα.

Από κοσμικής άποψης, όμως σημαντικο να πούμε ότι η 14 της Παρθένου καθαρίζει τον χώρο; Μην ξεχνάμε ότι ο Ερμής είναι πλανήτης της Παρθένου. Καθώς γράφουμε και αναλύουμε, από σημαντικά λάθη σε κοσμικό επίπεδο που έχουν γίνει όσο αφορά την διαχείριση καταστάσεων από κυβερνήσεις, θα καταλάβουμε προφανώς ότι το Matrix αρχιζει να καταρρέει, αυτο που ειναι ψευτικο και στημενο, τωρα ξεσκεπαζετε για τα καλα.

Εδώ σημαντικο ρόλο παίζει και το ωροσκόπιο της ηλιακής έκλαμψης στις 3 Ιουλίου 2021. Προφανως μπορεί να συνδεθεί και με την επιθετική μορφή της Τεχνητής νοημοσύνης;

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ομως ως η ΝΕΜΕΣΙΣ ΤΟΥ ΕΡΜΗ. Φαίνεται τώρα ότι ο Ερμής είναι πολύ κοντά στο να πετύχει στην αποστολή του, ξεπερνώντας τα στρώματα της ψευδαίσθησης. Ειχα γραψει τοτε για την ισχυρη ηλιακη εκλαμψη οπου μετα ακολουθησε κι αλλη.ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ ΚΑΤΑΡΡΕΙ.

“Εδω ειναι ο χαρτης της τελευταιας δυνατης ηλιακης εκλαμψης της 3ης Ιουλιου 2021.Αυτος ειναι ενας τροπος για να δουμε ποιον τομεα θα επηρεασει μια ηλιακη εκλαμψη σε συλλογικο επιπεδο, τους κατοικους του πλανητη μας, δεν χρησιμοποιείται ομως για προσωπικους λογους.Αλλα νομιζω οτι ειναι τελικα μια καλη ιδεα.Ο Ηλιος ειναι αρκετα φορτισμενος μεσω μιας νοητης αντιθεσης κατευθυνοντας την ενεργεια του αντιθετα προς τον πλανητη Γη. Γινεται δηλαδη μια υπερφορτωση ,ενας ειδος εκρηξης. Και αυτο εχει αντικτυπο στην ανθρώπινη αντίληψη, υπαρχει αμεση αναγκη να σκεφτουμε, να συγκρίνουμε, η μνημη παιζει σημαντικο ρολο. Πρεπει να αναπτυχθουμε πνευματικά σαν είδος, αληθειες θα αποκαλυφθουν που θα οδηγησουν σε ενα ποσοστο γνωσης, παιρνουμε μαθηματα απο το συμπαν και διδασκομαστε. Η ανθρωποτητα θα ερθει σε επαφη με αλλους πολιτισμους για να διδαχθεί, να μαθει να αναβαθμιστεί.Ειχα γραψει ενα κειμενο, οπου ειχα αναφερθει στις ηλιακες εκλαμψεις αστρολογικα. Μια απο τις πιο δυνατες οψεις επαναλαμβανονται με αντιθεση Αρη/Κρονου και Αφροδιτης/Δια, αλλα και μεταξυ Ουρανου/Πλουτωνα, ειναι κατι συνηθισμενο.Η ηλιακή ροή επηρεάζει την εσωτερική και ψυχολογική ζωή μας, το μυαλό μας – πώς ζούμε και αισθανόμαστε κάτω από την επιρροή τους.Οι πληροφορίες και η ενέργεια από τον ήλιο που είναι στον πυρήνα μας δίνουν να καταλάβουμε ποιοι και τι είμαστε, και ότι οποιεσδήποτε άμεσες ξαφνικές ηλιακές εκρήξεις μας ενημερώνουν για την όποια εσωτερική αλλαγή συμβαίνει σε «εμάς», όχι απλώς αλλάζει στο εσωτερικό τοπίο μας και το ψυχικό μας περιβάλλον. Το αξιοσημείωτο γεγονός είναι ότι ο Ήλιος αλλάζει πολύ τον εαυτό μας, ο οποίος είναι ότι είμαστε ή νομίζουμε ότι είμαστε. Με άλλα λόγια,ο πλανήτης αλλάζει και μαζί με αυτόν και εμείς.*”

Ισως θα αντιμετωπίσουμε τις τρομερές συνέπειες ανθρωπίνων παρεμβάσεων. Ισως τα γεγονότα πλέον έχουν τέτοια δυναμική που σχεδόν όλοι θα αρχίσουν να βλέπουν τη σύνδεση, ολόκληρο το πάζλ. Ότι έχουμε παραπλανήθει σε μεγάλο βαθμό. Καθώς τα πέπλα της εξαπάτησης θα πέφτουν με ταχύτητα αστραπής, θα εκτεθεί πλήρως ότι υπάρχει πίσω από την κουρτίνα. Στον χάρτη θα δούμε ότι ο Ερμής συμμετέχει στο Μεγάλο Τρίγωνο με τον Κρόνο και τους Δεσμούς κτλ…καθώς βρίσκεται στην 10 μοίρα του Ζυγού.

Οι ξαφνικές και απροσδόκητες εξελίξεις στους κυβερνητικούς κύκλους και τα ανώτερα κοινωνικά στρωματά, θα απαιτούν προσεκτική διαχείριση, ή θα υπάρξουν ήττες και παραιτήσεις, καθώς μονοί τους θα αποκαλύπτονται, χάνοντας στην κυριολεξία τα αυγά και τα καλάθια, από τη φιλοδοξία και την επιθυμία για περισσοτερη εξουσία. Η υποκρισία τους καταρρέει. Δηλώνει επισης επιθέσεις εναντίον τους και οργή (ισως κυβερνοεπιθεσεις). Με την Παρθένο έχουν εκδηλωθεί στη ιστορία μεγάλες κινητοποιήσεις , απεργίες και ξεσηκωμοί (Μάης 68).Συνδέεται με τους νέους. Στην οικονομία μάλλον θα συνδεθεί με αύξηση των τιμών σε όλα τα είδη, μεγάλες διακυμάνσεις αλλα και εκτόξευση της ανεργίας με φόντο την υγεία. (Παρθένος)

Η Νέα Σελήνη και ο Άρης αντιτίθενται προς τον Ποσειδώνα και την Παλλάςκαι αυτό συνδέεται με την πλήρη απογοήτευση αλλα και καταστροφές. Μπορεί να συνδεθεί με μολύνσεις, μεγάλες καταστροφές και φωτιές που περιέχουν χημικά, πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες, είναι μια κακή θέση, που υποδηλώνει μεγάλη θνησιμότητα μέσω δηλητηρίων κτλ, με σοβαρό αντίκτυπο στις κυβερνήσεις και τον κοσμο γενικότερα. Αρης/Ποσειδώνας σε αντίθεση είναι ότι χειρότερο γνωρίζω στην αστρολογία και ίσως εχει να κάνει με μια μεγάλη καταστροφή που συνδέεται με το Νερο. Αυξάνεται η τρέλα, το κακο, οι αυτοκτονίες,  και η θνησιμότητα σε μεγάλο βαθμό.  

Καθώς η Παρθένος αγαπά την ακρίβεια και την ικανότητα να τα έχει όλα τακτοποιημένα, σε μια ευθεία γραμμή – η Σελήνη, ο Ήλιος και ο Άρης μεταφέρουν – εντελώς καταστροφική ενεργεια. Εμείς μπορεί να έχουμε ετοιμάσει τα καλύτερα σχέδια με την ακρίβεια της Παρθένου – ενώ ο Ποσειδώνας απειλεί να τα διαβρώσει. Τίποτα δεν οριοθετείτε και προγραμματίζετε πλήρως, ωστόσο όλα γνωρίζουν τη θέση τους και έχουν τον δικό τους τρόπο επιβίωσης. Από την μια θα μπορούσε να είναι η οικολογία και ηθικά ζητήματα, ωστόσο γνωρίζουμε εδώ ότι είναι δίκαιο να βλέπουμε τον Ποσειδώνα ως μια αρκετά καταστροφική ενέργεια.

Τι θα μπορούσε να αντιπροσωπεύει ο Ποσειδώνας; Θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε μια αρνητική ενέργεια, η στάση που εχει δύναμη να καταστρέψει μια προσεκτικά οργανωμένη κοινωνία. Σε προσωπικό και κοσμικό επίπεδο οι εμμονές ίσως φέρουν το χάος στην ζωή μας. Οι αποχρώσεις του Ποσειδώνα βέβαια, είναι απεριόριστες δημιουργώντας κυριολεκτικά πανδαιμόνιο!  

Ο Ποσειδώνας στις Ιχθείς απαιτεί ένα βαθμό ευελιξίας, ενώ ο Ήλιος, η Σελήνη και ο Άρης μέσα την Παρθένο επιδιώκει την σταθερή πρόοδο, μετρημένους τρόπους και συμπεριφορές η λόγια. Μέρος της λύσης θα μπορούσε να βασίζεται σε σύγχρονα, καινοτόμες στρατηγικές, χωρίς να γινόμαστε μονόπλευροι. Εν μέρει ο Πωσειδωνας ανάδρομος στην 21 των Ιχθύων εχει να κανει με την απληστία, την κακοποίηση (παιδιά, σεξουαλικά σκάνδαλα, παιδοφιλία κτλ). Εάν κάποιος επιδιώκει μόνο μια ζωή από απολαύσεις και ασέβεια, καταλήγει να ανακαλύπτει ότι η φυσική ομορφιά είναι εφήμερη και ότι η χλιδή μπορεί να λιώσει τόσο γρήγορα όσο ο πάγος στον ήλιο. Τα χρήματα και οι υποθέσεις αγάπης οδηγούν σε ακολασία και καταστροφή. Κάποιος πρέπει να διατηρήσει τα βασικά ένστικτα αυστηρά περιορισμένα και να αποφύγει απολύτως να εμπλακεί σε δραστηριότητες που σχετίζονται με κατασκοπεία, πορνεία ή και παράνομο εμπόριο ναρκωτικών η αποκρυφισμό με σκοπο να κάνουμε κακό στον άλλο.

Ένα είναι βέβαιο, με τον Πωσειδωνα εδώ η δύναμη των όποιων ενεργειών είναι τεράστια, η συνείδηση των ανθρώπων ετοιμάζεται για τον Θάνατο μεσα από την συνάρτηση μεγάλων δυνάμεων έξω και μεσα. Η μαγεία και ότι οι άνθρωποι ενδίδουν στις σκοτεινές πλευρές της ιδίας τους της φύσης. Επίσης, η αιμομιξία είναι ένα συχνό φαινόμενο. Προκύπτουν επισης απιστευτες συγχρονικότητες. Θα καθοδηγηθείτε από οιωνούς.

Δίας/Ωροσκόπος/Ουρανός-μια αισιόδοξη στάση

Αρης/Ουρανός/Ωροσκόπος βίαιες ενέργειες, ταραχές, ένα ταραχώδες γεγονός, ατύχημα, συλλήψεις, φυλακίσεις

Ηλιος/Δίας/Βόρειος Δεσμος- επιθυμία του ατόμου για να εξασφαλίσει την προστασία και την εγγύηση για την προσωπική του πρόοδο και άνοδο.

Δίας/Ουρανός/Βόρειος Δεσμοςκοινός αγώνας για ένα σκοπο

Ερμής/Κρονος/Βόρειος Δεσμοςμικρά η περιορισμένα σχέδια, η καρμική δοκιμασία που αποσκοπεί στην πνευματική αφύπνιση***

Κρονος/Ωροσκόπος/Ποσειδώνας-καταπίεση, πόνος, ασυμφωνία

Σελήνη/Βόρειος Δεσμος/Πλούτωνας– μοιραία γεγονότα, η ανώτερη δύναμη, πανικός στον λαό η πληθυσμό

Σελήνη/Ηλιος/Αρης-η δύναμη του λαού

Σε σχέση με τον χάρτη του 1830, η νέα σελήνη στην Παρθένο με τον Άρη, επηρεάζει τον 5 οικο του ωροσκοπίου της, οπου εκεί συσσωρεύεται μεγαλύτερη αρνητική ενεργεια η κακό, που αφορά τα παιδια, τους νέους, τα σχολεία κτλ. Σχηματίζονται όψεις κουινκαξ με τον Ήλιο της χωρας ενώ η νέα σελήνη τετραγωνίζει τον Άρη της Ελλάδος. Είναι μια νέα σελήνη με ιδιαίτερο επιθετικό χαρακτήρα που εχει στόχο τον εμβολιασμό των παιδιών και το οικονομικό κέρδος. Η νέα σελήνη δημιουργεί πολλά προβλήματα νομικά αλλα και σε διπλωματικό επίπεδο προφανώς αλλα και εσωτερικά οπου δημιουργούνται εντάσεις και ανισότητες σε κοινωνικό επίπεδο. Το τετράγωνο Ηλιου/Ουρανού πιέζει την κυβέρνηση για ανατροπή. Σοβαρές νομικές ενέργειες και αποκαλύψεις θα ανατρέψουν την παρούσα κατάσταση όσο αφορά τα εμβόλια οπου οι κυβερνήσεις προσπαθούν με νύχια και με δόντια να το κρύψουν πλήρως. Το θέμα είναι ότι η κοινωνία θα συνεχιστεί να απειλείται ευθέως με τα εμβόλια, και με τοσα αλλα πραγματα, επίσης οι όποιες διαπραγματεύσεις καταλήγουν σε ασυμφωνία πρόβλημα.

Η αντίθεση του Άρη προς τον Χείρωνα θέτει το Σεξπηρικό ερώτημα: To be or not to be Ωστόσο, η επαφή των δυο συμβολίζουν τη μοίρα του Άμλετ, κατά μια έννοια. Τα βέλη του Άρη συμβολίζουν την «εξωφρενική τύχη». Πολύ φοβάμαι ότι ο εμβολιασμός των παιδιών θα οδηγήσει σε μια μεγάλη τραγωδία, οπου αργότερα θα ευχόμασταν να γυρίσουμε το ρολόι πίσω.

Λοιμώξεις – Αδράνεια – Ανεργία – Ενέργειες που συμβάλλουν σε απώλειες – χειραγώγηση — Ληστεία ή λεηλασία – Κακόβουλη συμπεριφορά

Επίσημες αναχωρήσεις – Κυβερνητικά προβλήματα – Κρατικά σύνορα – Καθυστερήσεις σχετικά με την αυτονομία ή την ανεξαρτησία – Σημαντικός περιορισμός Τεράστια προβλήματα – Περιορισμοί σχετικά με την εξουσία

Έκτακτη απογοήτευση – Ανεπάρκεια ή ανεπάρκειες σχετικά με την ηγεσία – Επάγγελμα σχετικά με επίσημα θέματα

Όρια ή περιορισμοί που σχετίζονται με την επιστήμη ή τους ακαδημαϊκούς – Περιορισμένη ελευθερία – Εκτεταμένη μείωση – Πολλά εμπόδια –

Επίσημες συγκρούσεις – Εξαναγκασμός σχετικά με τις αρχές – Υψηλοί πυρετοί – Σημαντικές πυρκαγιές

Δημόσια αδράνεια ή ανεργία – Δημόσια εργασία μεταξύ των ελίτ – Δημόσια πίεση ή εξαναγκασμός σε σχέση με επίσημα θέματα – Μεγάλα έθνη σε πόλεμο

Εκβιασμός που εχει σχέση με επιχειρηματικά κέρδη

Ειδήσεις σχετικά με αναγγελίες για καταναγκαστικά μέτρα – Ισχυρές επικοινωνίες

Σημασία του νερού — Διπλωμάτες – Σημαντική ή επίσημη εξαπάτηση – Μεγάλη αβεβαιότητα, ανασφάλεια ή αστάθεια

Το ξύπνημα- η αφύπνιση – Ενθουσιασμένοι πληθυσμοί ή έθνη – Συναισθηματικές εντάσεις — Δημόσια αναταραχή – Ταραγμένοι πληθυσμοί ή έθνη

Χρόνια αύξησης της δικαιοσύνης-Μάχες σχετικά με την ελευθερία και τη δικαιοσύνη

ανησυχίες ή φόβοι διαρκείας – Ευθραυστότητα σε άτομα που ωριμάζουν ή γερνούν – Ημέρες ή χρόνια σοβαρών διακρίσεων ή μειονεκτημάτων

Ανησυχίες σχετικά με την υποβάθμιση της ιδιοκτησίας – Προβλήματα που αφορούν σωματικές ελλείψεις ή ελαττώματα – Συνεχιζόμενα προβλήματα υγείας –

Ατμοσφαιρική ρύπανση – Ανεπάρκεια νερού – Καταστροφές από πλημμύρες

τα παιδιά – αποκτώ κέρδος – Αναζητώντας το όφελος

Μεταλλάξεις — Ουσιαστικές αλλαγές που σχετίζονται με παιδιά – Ουσιαστικές αλλαγές που σχετίζονται με νομικές ενέργειες

Ξαφνικές λοιμώξεις — Έκρηξη καταιγίδων

Κυβερνητικές εντολές εργασίας – Αστυνομικές ενέργειες – Σημαντικές υποχρεωτικές ενέργειες ή δραστηριότητα

Δράσεις υπό πίεση – Λήξεις σχετικές με δραστηριότητες – Θάνατοι που σχετίζονται ιδίως με γυναίκες – Καταστροφή στο κοινό – Δημόσιος εκφοβισμός-Μόλυνση

Φυσικοί αποκλεισμοί ή περιορισμοί – Θάνατοι

Απάντηση