✨Η ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ 2020✨

στις

3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ-7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

Η Αφροδίτη έχει εισέλθει ήδη στο αέρινο ζώδιο των Διδύμων στις 3 Απριλίου, ωρα 7:11 μμ. αυτό σηματοδοτεί στην προσωπική μας ζωή μια τάση για ποικιλία στις σχεσεις μας και αλλαγή με το να δίνει μεγαλύτερη έμφαση στην επιθυμία για επικοινωνία και το πνευματικό στοιχείο στις σχεσεις μας. Στις 26 Απριλίου η Αφροδίτη θα φτάσει στο μάξιμουμ και θα είναι ιδιαίτερα λαμπρή στον ουρανιο θόλο.

Στις 9 Απριλίου στις 10:53 το πρωί θα αρχίζει να εισέρχεται σε ζώνη σκιάς, προετοιμάζοντας το έδαφος για την ανάδρομη πορεία της, ενώ στις  13 Μαΐου θα αρχίσει η ανάδρομη πορεία της κανονικά μέσα από το ζώδιο των Διδύμων στις 8:50 π.μ. Στις 3 Ιουνίου θα σχηματίζει μια πολύ στενή σύνοδο με τον Ηλιο που θα είναι πολύ κοντά σε απόσταση με την Γη, οπου επηρεάζει τα κράτη της Μέσης Ανατολής. Στις 25 Ιουνίου θα εισέλθει σε ευθεία πορεία και παλι ενώ στις 11 Ιουλίου θα αναπτύξει και παλι ταχύτητα καθώς θα φωτίζει έντονα στους ουρανούς. Στις 7 Αυγούστου 2020 θα εγκαταλείψει το ζώδιο των Δίδυμων και στις 5:22 μ.μ. θα εισέλθει στο ζώδιο του Καρκίνου.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η Αφροδίτη συμβολίζει το χρήμα , την τέχνη, τους διπλωμάτες, την ειρήνη, τους πρέσβεις, τον γάμο και τις προσωπικές μας σχεσεις, τις εθνικές αξίες, την ομορφιά, την αγάπη, την αρμονία και τη συμπόνια. Οι Δίδυμοι συμβολίζουν τα εθνικά δίκτυα ενημέρωσης από το ραδιόφωνο και την τηλεόραση μεχρι και τους υπολογιστές, και όλα τα μέσα επικοινωνίας, emails, τηλέφωνα κτλ, γενικότερα το εθνικο δίκτυο επικοινωνίας μιας χωρας, έχει διπλή φυση, και μπορεί να εμφανίσει ποικίλους παράγοντες οπου μπορεί να οδηγήσουν σε μια νεα λύση η αλλαγή, οπου όλα μεταβάλλονται και αλλάζουν οπου χρειάζεται προσαρμογή. Η συγκεκριμένη Αφροδίτη είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακή.

Από θετικής πλευράς, η ανάδρομη Αφροδίτη θα μπορούσε να αναζωογονήσει τις προσωπικές μας σχεσεις, βοηθώντας μας να επιστρέψουμε και να ανακτήσουμε μια νεα προοπτική. Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας της, η ερωτική μας ζωή μπαίνει σε μια μοιραία φάση. Το να δίνεις και να λαμβάνεις αγάπη και στοργή γίνεται πιο δύσκολο. Παλιοί φίλοι ή εραστές μπορεί να επανεμφανιστούν ή μπορεί να βιώσετε καρμικες σχεσεις για να επιλύσετε καρμικά ζητήματα. Καθώς η Αφροδίτη κυβερνά επίσης τα χρήματα, πιστεύεται παραδοσιακά ότι η ανάδρομη πορεία της δεν είναι η ιδανική στιγμή για επενδύσεις ή αγορά ειδών πολυτελείας και γενικότερα για την οικονομία. Σαφώς δε, δεν ευνοεί τις διπλωματικές σχεσεις και την ειρήνη.

Η καρδιά μας είναι πολύτιμη ωστόσο αυτή η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης είναι εδώ για να αμφισβητήσει μια σχέση η θα πρέπει να δούμε πώς αντιμετωπίζουμε μια σχέση και αν ο τρόπος αυτος είναι σωστός η λάθος οσο αφορά την διαχείριση της.

Όπου κι αν βρίσκεστε σε μια σχέση, αυτή η ανάδρομη πορεία της σας προκαλεί να εκτιμήσετε το κατά πόσο ανοιχτή ή μπλοκαρισμένη είναι η καρδιά σας. Θα σας ζητήσει να σκεφτείτε τον τρόπο που συνδέεστε με τους αλλους και να αξιολογήσετε εάν δίνετε πάρα πολλά ή πολύ λίγα. Μας ενθαρρύνει να μεταμορφωθούμε πραγματικά. Αυτή είναι μια χρονική περίοδος όπου θα πρέπει να εργαστούμε για να κάνουμε αλλαγές ώστε να συνεχίσουμε. Μια σχέση για να συνεχίσει να υφίσταται θέλει πάντα αλλαγές και αναζωογόνηση. Αυτή είναι μια στιγμή που οι καρδιές μας είναι έτοιμες για αναβάθμιση και αλλαγή στον τρόπο λειτουργίας τους.

Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης είναι μια περίοδος βαθιάς ενδοσκόπησης και επανεκτίμησης. Μπορεί να σας ενδιαφέρει κάποιος ή κάτι που θα σας έδινε ευχαρίστηση. Οι μοιραίες συναντήσεις είναι αυτές που έχουν να εκπληρώσουν ένα πεπρωμένο, είναι δυνατό να συμβούν και μπορεί να έρθεις σε επαφή με την αδελφή ψυχή σου. Εάν ναι, θα πρέπει να νιώσετε ότι η συγκεκριμένη συνάντηση για κάποιο συγκεκριμένο λογο, ήταν αναπόφευκτη ή νιώθετε μεγαλη οικειότητα. Ωστόσο, είναι καλύτερο να περιμένετε έως ότου η Αφροδίτη γυρίσει σε ορθή πορεία για να κάνετε την κίνηση σας.

Το να ανοίξει κάποιος την καρδιά του δεν είναι ποτέ εύκολο και απαιτεί να έχετε πρώτα από όλα πολύ εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στους άλλους, αλλά είναι απαραίτητο να βγείτε εξω εάν θέλετε πραγματικά να δημιουργήσετε επαφές και σχεσεις.

Για την φετινή ανάδρομή πορεία της η μονη αστρολογική οψη που επαναλαμβάνεται είναι τα τρία τετράγωνα προς τον Πωσειδωνα, το πρώτο θα πραγματοποιηθεί στις 4 Μαΐου με την Αφροδίτη σε ευθεία πορεία, το δεύτερο τετράγωνο στις 21 Μαΐου, μετα στις 27 Ιουλίου καθώς θα είναι και παλι σε ευθεία πορεία. Το τετράγωνο είναι μια οψη που δημιουργεί τριβή και ένταση υπογραμμίζοντας το γεγονός οτι τα πράγματα βρίσκονται σε διασταυρούμενους σκοπούς μεταξύ τους –με σκοπο να φέρει περισσότερη σαφήνεια και να επιβάλει μια επιλογή στη συνέχεια. Ο Ποσειδώνας θα βρίσκεται σε τετράγωνο με τους Δεσμούς της Αφροδίτης και αυτό βέβαια είναι, όχι τόσο προσωπική επιρροή αλλα μια πολύ ισχυρή συλλογική επιρροή που θα έχει διάρκεια για αρκετό καιρό οδηγώντας σε μια πολύ επικίνδυνη και κρίσιμη κατάσταση παγκοσμίως. Η Αφροδίτη καθώς θα τετραγωνίζει τον Πωσειδωνα είναι πιθανο να προκαλέσει ένα είδος αποστροφής έτσι καλούμαστε να επαναφέρουμε την ισορροπία ανάμεσα στον εσωτερικό και εξωτερικο κόσμο. Σημαντικο όμως να είμαστε ειλικρινής και σαφής στο τι ζητάμε από τους αλλους αλλα πρώτα με τον εαυτο μας.

Στο αλχημικό καζάνι, συνδέεται με την συγχώνευση της προσωπικής και υπερβατικής αγάπης. Την αισθητική έκσταση ως πνευματικό μονοπάτι. Η γαλήνη και η λατρεία προκαλούν την εξέλιξη. Σώμα και ψυχή είναι σε στενή συμφωνία. Είναι η Ιερή σεξουαλικότητα. Επικοινωνήστε με την ομορφιά, είτε είναι φυσική είτε ανθρωπογενής. Συναντήσεις με αδελφές ψυχές. Είναι η  ειρήνευση και η συγχώρεση. Γνωρίζουμε ότι οι θετικές όψεις Αφροδίτης/Πωσειδωνα/είναι  οι άκρως ρομαντικές σχεσεις. Οι όψεις Αφροδίτης/Πωσειδωνα συχνά συνδέονται με τον σεξουαλικό μαγνητισμό και σαγηνευτικότητα. Τέτοιου είδους όψεις είχαν η Μέριλιν Μονρόε και η Μπριζιτ Μπαρντο.

Ο Ποσειδώνας, σε αντίθεση με την Αφροδίτη, τείνει προς χρόνια δυστυχία, γιατί τίποτα σε αυτόν τον κόσμο, όσο όμορφο και αν είναι, δεν μπορεί να αντισταθμίσει τα χαμένα νερά του Παραδείσου. Δύο χαρακτηριστικές εκδηλώσεις της Αφροδίτης-Ποσειδώνα είναι «θεϊκή δυσαρέσκεια» σε θέματα αγάπης και παρέμβαση στην ικανότητα για προσωπική ευτυχία. Εάν ο εραστής δεν είναι τέλειος, κάποιος αισθάνεται προδομένος. Εάν το περιβάλλον δεν είναι τέλειο, κάποιος γίνεται καταθλιπτικός. Αν η κοινωνία δεν είναι τέλεια, τότε κάποιος απογοητεύεται. Αν το σώμα δεν είναι τέλειο, κάποιος λαχταρά να το συρρικνώσει, να το μεγεθύνει, να το σβήσει, να το μεταμφιέσει, ή, αν όλα τα άλλα αποτύχουν, να το καταστρέψουν – για οτιδήποτε λιγότερο από την απρόσκοπτη ομορφιά της Εδέμ δεν μπορεί να αντέξει. Μπορεί να δημιουργήσει την απολυτη μαγεία στον ερωτα, η υψηλή πνευματικότητα, τον απολυτο μύθο.

Με αρνητικές όψεις αλλάζει το πράγμα, μπορεί να δημιουργήσει αβάσιμα ρομαντικά δράματα και προσδοκίες. Τεράστια τεμπελιά. Εθισμούς. Μια ιστορία αγάπης που να μας κοστίσει μια ολόκληρη ζωή. Πόσο άσχημα μπορεί να τον/την θέλετε; Απογοήτευση στην αγάπη. Εγκατάλειψη. Αίσθημα του κλονισμού. Χρόνος που χάνεται σε ανάξιους συντρόφους. Τρώγοντας σοκολάτα αντί για διαλογισμό. Το χάσιμο ευκαιριών. Ερωτικο ξεγέλασμα, τρέλα, πλάνη, ονειροπόληση, αναποφασιστικότητα, αβεβαιότητα, όχι σωστή κριση. Δύσκολη η πραγματοποίηση ιδεών και ευχών. Αφύπνιση όμως μέσα από την απογοήτευση και τη διάψευση. Ερωτικές ψευδαισθήσεις, επιθυμίες που δεν πραγματοποιούνται, παραλογισμός, διαταραχή, φαντασιώσεις. Οι αρνητικές όψεις Αφροδίτης/Πωσειδωνα, την  εχουμε συναντήσει και σε ακραίες περιπτώσεις εκμετάλλευσης.

Αν κάποιος έχει θετικές όψεις, έντονη γοητεία και εξέλιξη, δυνατές συγκινήσεις. Η καθαρή χάρη. αυτο-επιείκεια. Ματαιοδοξία. Η αγάπη δεν χρειάζεται να είναι σκληρή όλη την ώρα. Άνοιγμα της καρδιάς.

Όμως, η Αφροδίτη συναντά τους Δεσμούς αργότερα και αυτό προκαλεί δυσαρμονίες, έλλειψη προσαρμοστικότητας με την πραγματικότητα, αντιπάθειες και δυσαρέσκειες. Τα τετράγωνα Αφροδίτης/Πωσειδωνα συνδέονται στην  κοσμική αστρολογία με την μολυσμένη γη η αερα. Υπάρχει ενα μείγμα αερα και βροχών. Είναι τα πυρηνικοχημικα.

Ένα πολύ έντονο παράδειγμα, ήταν το καλοκαιρι του 1967 όταν ο Ουρανος και ο Πλούτωνας τετραγώνιζαν τους Δεσμούς της Αφροδίτης, όμως η ενέργεια αυτή εξακολούθησε να επηρεάζει για πολύ καιρο μεχρι το καλοκαιρι του Woodstock. Με τον Ποσειδώνα να εμπλέκεται σήμερα με τους Δεσμούς της Αφροδίτης, υποδηλώνει ότι θα μπορούσε να είναι εύκολο να παγιδευτεί κάποιος στην τελευταία τρέλα –μόδα – που αφορούν την πνευματικότητα και την αγάπη. Είναι πολύ πιθανο να συναντήσουμε την ψυχρή και σκληρή πραγματικότητα και έντονη δραματικότητα από σχεσεις μεχρι κινήματα και την πολιτική οπου οι άνθρωποι δεν είναι πραγματικά ικανοί να ανταποκριθούν στον ιδεαλισμό του Ποσειδώνα. Και ενώ είναι μερικές φορές καλό να επιτρέψετε στον εαυτό σας να ξεφύγει, μια υγιής δόση ευθυκρισίας είναι ότι πρέπει. Κάποιοι όμως στον πλανήτη θα αφυπνιστούν, κάποιοι θα προσγειωθούν απότομα στην πραγματικότητα της κατάστασης. Λέτε να γίνει της μόδας οι μάσκες και τα γάντια, μέσα από την τρέλα του Κοροναϊού; Η ολη κατάσταση ισως να προοιωνίζει μια πυρηνική επίθεση η πόλεμο ανάμεσα σε δυο ηπείρους;. Τα νεα δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικά.

Τα ζώδια που θα επηρεαστούν σαφώς είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότης και Ιχθείς. Θα έχετε την τάση να είστε πιο ευέλικτοι από ό, τι τα άλλα ζώδια και θα έρθετε σε επαφή με το τι πραγματικά συμβαίνει και ποιες αλλαγές χρειάζονται να γίνουν στις σχεσεις σας η τα οικονομικά σας. Αλλά με τον Ποσειδώνα να συμμετέχει σε μεταβλητά τετράγωνα σημαίνει μια πραγματικότητα που υφίσταται τώρα όπως είναι, που μπορεί να μεταβληθεί στην συνέχεια και ίσως χρειαστεί να παραμείνετε σταθεροί και να σεβαστείτε τα όρια σε μια κατάσταση η σχέση, διότι ως γνωστόν θα είναι δύσκολο για κάποιους να αναγνωρίσουν αυτά τα ορια λόγω της διάθεσης του Πωσειδωνα. Πρέπει να ξεδιαλύνετε την πραγματικότητα ποια είναι, μεταξύ του ιδανικού και του πραγματικού. Μην περιμένετε θαύματα, αλλά μην τα εγκαταλείπετε κιόλας.

Η ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ

Το 2017 ήταν μια χρονιά η οποία χαρακτηρίστηκε από πολλά και ιδιαίτερα σημαντικά διεθνή γεγονότα, σε έναν όλο και πιο ασύμμετρο κόσμο, ο οποίος χαρακτηρίζεται από συνεχόμενα και πιο αστάθμητους αποσταθεροποιητικούς παράγοντες οι οποίοι προκαλούν όλο και μεγαλύτερο προβληματισμό. Με το φάσμα της τρομοκρατίας να εξακολουθεί να υφίσταται απειλητικό, τον «αντισυμβατικό» πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο, την επιδείνωση των σχέσεων Δύσης- Ρωσίας, τον συριακό εμφύλιο να μην έχει λάβει οριστικό τέλος, την κρίση στην κορεατική χερσόνησο να αναζωπυρώνεται και άλλα πολλά, είναι δύσκολο να μην ανησυχεί κανείς για το τι μπορεί να συμβεί μέσα στο προσεχές μέλλον. Ο Τραμπ φαίνεται αποφασισμένος να ακυρώσει τις μεταρρυθμίσεις του προκατόχου του Μπαράκ Ομπάμα, αποσύροντας ή απειλώντας να αποσύρει τις ΗΠΑ από πολλές διεθνείς συμφωνίες (για το ελεύθερο εμπόριο, τα πυρηνικά, το κλίμα, τη μετανάστευση, την υγεία).

Το Λονδίνο ξεκίνησε τη διαδικασία εξόδου από την Ευρωπαϊκή Ένωση, εννέα μήνες μετά το δημοψήφισμα που δίχασε τη Βρετανία.

Την τελευταία φορά που ήταν ανάδρομη από τον Οκτώβριο -Νοέμβριο του 2018 ακόμη και σήμερα ένα «πέπλο» μυστηρίου καλύπτει τα ακριβή γεγονότα γύρω από τη δολοφονία του Σαουδάραβα δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι, η οποία αν θυμάστε συγκλόνισε τον πλανήτη για τη σκληρότητα υπό την οποία τελέστηκε αλλά και τις απόπειρες συγκάλυψης της. Ο Κασόγκι ήταν Σαουδάραβας αντιφρονούντας, συγγραφέας και αρθρογράφος της Washington Post, ο οποίος δολοφονήθηκε στο προξενείο της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη στις 2 Οκτωβρίου 2018 από πράκτορες της κυβέρνησης της Σαουδικής Αραβίας.

Τον Νοέμβριο του 2018, τουλάχιστον 85 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ενώ δεκάδες άλλοι εξακολουθούν να αγνοούνται μετά το ξέσπασμα της φονικότερης πυρκαγιάς στην ιστορία της Καλιφόρνιας, η οποία κατέκαψε τεράστιες εκτάσεις επί τρεις ολόκληρες εβδομάδες και κατέστρεψε σχεδόν ολοσχερώς τη μικρή πόλη Πάρανταϊς.

Εχουμε το κίνημα των «κίτρινων γιλέκων» (gilets jaunes), που ξεκίνησε αυθόρμητα από τα social media στις αρχές του Νοέμβρη του 2018 οπου οι διαμαρτυρίες επικεντρώθηκαν αρχικά στην αύξηση της τιμής των καυσίμων λόγω της φορολογίας στην αμόλυβδη βενζίνη και το ντίζελ, γρήγορα όμως επεκτάθηκαν και σε αιτήματα που σχετίζονται με την αγοραστική δύναμη των μεσαίων και χαμηλών στρωμάτων, αλλά και στην παραίτηση του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν που βρέθηκε αντιμέτωπος «με την πρώτη ύλη του λαϊκού θυμού».

Στην Ελλάδα κατά την διάρκεια ανάδρομης πορείας της ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, 2018, ο θάνατός του Κωσταντίνου Κατσίφα πυροδοτεί ένταση στις ελληνοαλβανικές σχέσεις. Αν και ο 35χρονος άνδρας φέρεται να έκανε χρήση όπλου, οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έπεσε νεκρός παραμένουν ασαφείς καθώς το αλβανικό κράτος δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις.

*Συνδέεται με το ξέσπασμα πολέμων και διάφορων πολίτικων ανωμαλιών αλλα επηρεάζει και την οικονομία και την ειρήνη.

ΑΝΑΔΡΟΜΗ  ΠΟΡΕΙΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΙ ΑΣΤΕΡΕΣ 2020

Στις 9 Μαΐου 2020 περνά από τον αστερισμό του Ηριδανού. Σύμφωνα με τον Πτολεμαίο όλα τα αστέρια, με εξαίρεση τον Ακέρναρ, είναι φύσεως Κρόνου. Ο Ηριδανός δίνει αγάπη για τη γνώση και την επιστήμη, πολλά ταξίδια και αλλαγές, θέση εξουσίας, αλλά κίνδυνο ατυχημάτων, ειδικά στη θάλασσα και πνιγμούς. [Robson *, ρ.44.] Ισως να αποδυναμώσει καπως την επιρροή της καθώς εδώ εχουμε μια οψη ημι-τετραγώνου αλλα και μια οψη τριγώνου προς τον Κρονο και τον Αρη. Ωστόσο, Ηλιος/Ωροσκόπος /Αφροδίτη είναι ενας άξονας που δείχνει αγάπη για την ανθρωπότητα, αρμονική στάση σχετικά με το περιβάλλον μας, στοργή και αφοσίωση αλλα και προσήλωση σε κάποιο στόχο.

Στις 13 Μαΐου,2020, σε δεύτερη φάση, θα αρχίσει η ανάδρομη πορεία της κανονικά μέσα από το ζώδιο των Διδύμων στις 8:50 π.μ. σχηματίζοντας οψη τετραγώνου προς τον Πωσειδωνα (20-21 μοίρες). Καθώς αρχίζει η ανάδρομη πορεία της θα βρίσκεται ανάμεσα σε ένα πλήθος σταθερών αστέρων.

ΑRNEB: Ο αστερισμός Lepus the Hare, είναι ένας νότιος αστερισμός που βρίσκεται κάτω από τον αστερισμό του Ωρίωνα, ανάμεσα στον αστερισμό Eridanus και τον αστερισμό Canis Major. Ο Lepus εκτείνεται σε 18 μοίρες του Ζωδιακού στο ζώδιο των Διδύμων και περιέχει 2 σταθερά αστέρια. Σύμφωνα με τον Πτολεμαίο, είναι φύσεως Κρόνου και Ερμή.

Δίνει γρήγορο πνεύμα, δειλια, περίσκεψη, γονιμότητα και αψηφήση. Όμως μπορεί να επηρεάσει την ενέργεια μας, να φέρει αυπνίες και έντονη ανησυχία αλλα μπορεί να συνδέεται με την ταχύτητα και την μεταβλητότητα των γεγονότων, οπου μπορεί να είναι έντονα προκλητικά, με υψηλο ρίσκο, μπελάδες και χάσιμο χρόνου. Φέρνει αστάθεια στις σχεσεις πάσης φύσεως, τα χρήματα και οι ερωτικές υποθέσεις οδηγούν σε αταξία και καταστροφή όπως επίσης και οι διπλωματικές σχέσεις. Κάποιος πρέπει να αποφύγει απολύτως τη συμμετοχή σε δραστηριότητες που συνδέονται με την κατασκοπεία, την πορνεία ή την μίζα αλλα και το παράνομο εμπόριο ναρκωτικών. Αυτός ο βαθμός είναι επικίνδυνος για τους άνδρες και τις γυναίκες.

Σελήνη Αφροδίτη/Ουρανος/Πωσειδωναςπαροξυσμός, ξαφνικές ενέργειες, μη φυσιολογική συμπεριφορά, μελαγχολία, παρασύρομαι.

BELLATRIX – Πολύ ταλαιπωρία μέσα από ερωτικές υποθέσεις εξαιτίας των απεριόριστων συναισθημάτων. [Robson *, ρ.146.] Λέγεται ότι δίνει μια ισχυρή και αξιοπρεπή φύση, αυτοπεποίθηση, ασυνέπεια, αλλα αλαζονεία, βία, ατιμωρησία, ευημερία στο εμπόριο και ιδιαίτερα από ταξίδια ή στο εξωτερικό, αλλά κίνδυνο προδοσίας και δηλητηριάσεων.

CAPELLA Λογοτεχνική και ποιητική ικανότητα. [Robson *, ρ.152.] Όμως μπορεί να φέρει αλλαγές στις συνθήκες ζωής.

MINTAKA -Δημόσια θέση, εχθρότητα των γυναικών, απογοητεύσεις στον ερωτα. [Robson *, σ.177.]

PHACT Δίνει μια ήπια, ευγενική, δειλή, αθώα και αυτοθυσιαζόμενη φύση, μαζί με τη δύναμη του πνεύματος. Φέρνουν καλά νέα. [Robson *, σελ. 39.]

Στις 3 Ιουνίου όμως θα σχηματίζει μια πολύ στενή σύνοδο με τον Ηλιο που θα είναι πολύ κοντά σε απόσταση με την Γη. Αναμένεται να φέρει δυνατές εξελίξεις στην πολιτική αλλα και σε προσωπικό επίπεδο, ενώ θα είμαστε σε απόσταση αναπνοής από τις εκλείψεις.

Στις 25 Ιουνίου θα εισέλθει σε ευθεία πορεία. Η Αφροδίτη θα τριγωνίζει τον Κρόνο οπου φέρνει σταθερότητα και ευχάριστα νεα.

Αφροδίτη σε σύνοδο με Prima Hyadum/ Πολλά επιτεύγματα, καλλιτεχνικά, ικανότητα να γράφουμε ή να ζωγραφίζουμε, έντονα πάθη που επηρεάζουν την εργασία.

Στις 11 Ιουλίου θα αναπτύξει και παλι ταχύτητα καθώς θα φωτίζει έντονα στους ουρανούς.  Σε εξάγωνο με τον Αρη δείχνει καλή διάθεση.

Με AldebaranΤιμητική διάθεση μέσω της λογοτεχνίας, της μουσικής ή της τέχνης, δημιουργικές ικανότητες, ευνοϊκές για την υγεία και το γάμο. [Robson *, σελ.121.]

Με την Αφροδίτη: Κάπως αποσύρεται και διατηρείται, μεγάλη ικανότητα ως κατασκευαστής ωραίων διακοσμητικών, ευνοϊκών για κέρδος, κάποια θλίψη που συνδέεται με την οικογένεια ή το γάμο. [Robson *, ρ.147.]

Στις 7 Αυγούστου 2020 θα εγκαταλείψει το ζώδιο των Δίδυμων και στις 5:22 μ.μ. και θα εισέλθει στο ζώδιο του Καρκίνου. Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο, μπορεί να αισθάνεστε πολύ ευαίσθητοι, θερμοί, προστατευτικοί, και γενικά τα συναισθήματα να είναι βαθιά. Αντιμετωπίζουμε πολλά συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα κάτω από αυτήν την επιρροή λόγω της τόσο αυξημένης ευαισθησίας. Είμαστε τρυφεροί, ρομαντικοί και προσκολλημένοι στον σύντροφο. Δείχνουμε την αγάπη μας μέσω της αφοσίωσης, της φροντίδας και της ανησυχίας μας. Είμαστε στοργικοί και θέλουμε αγκαλιές και είμαστε στα καλύτερα μας όταν αισθανόμαστε ασφαλείς.

Απάντηση