✨🌑ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ-2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020✨🌑

στις

Μοιάζει ακριβώς με την πανσέληνο που πραγματοποιήθηκε στις 9 Μαρτιου,2020 στην Παρθένο στον 12ο οίκο. Τώρα γίνεται το αντίστροφο. Πανσέληνος πραγματοποιείται στις 2 Σεπτέμβριου στις 10 μοίρες των Ιχθύων στον 6ο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου, σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα ακριβώς στο όριο, εντός 9 μοιρών, σε ανάδρομη πορεία. Η σύνοδος Δια- Κρόνου- Πλούτωνα βρίσκεται στον 4οι οίκο, και αυτοί ακόμα σε ανάδρομη πορεία, ενώ απέναντι έχει την Αφροδίτη στον Καρκίνο, μια ακριβής όψη αντίθεσης στην 25η μοίρα. Άρης και Ουρανός, με τον δεύτερο επίσης σε ανάδρομη πορεία, στον 8ο οίκο ενώ και ο Ερμής στην Παρθένο, κάθεται πάνω στον ωροσκόπο της πανσελήνου. Σημαντικά πράγματα δείχνει, όπου σχηματίζει όψεις ημι-τετραγώνου με τον Άρη και τον Κρόνο, εξαγωνιζει και τον Ουρανό. Η πανσέληνος ωστόσο είναι ακριβείας στην 10η μοίρα, σε σύνοδο με τον σταθερό αστέρα Situla στον αστερισμό του Υδροχόου.

Πρώτος δεκανος Ιχθύων [Κρόνος]. Φέρνει θλίψη στους ιερείς και στα θρησκευτικά σπίτια. [Οκτώ Κούπα]

ΑΝΔΡΕΣ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΩΤΗΣΗ

Μερικές φορές η αναζήτηση υψηλών ιδανικών και κατανόησης μας φέρνει σε αντίθεση με τις προσδοκίες συντηρητικών κοινωνιών. Είναι η ικανότητα επιμονής στην αναζήτηση, ανεξάρτητα από το κόστος, που σηματοδοτεί την ειλικρίνεια ενός ταξιδιού. Τις περισσότερες φορές αυτή η αναζήτηση είναι πολύ διαφωτιστική, αν και μερικές φορές προκαλεί σύγχυση. Θα πρέπει να απορρίψετε αυτό που δεν αξίζει. Οι άνθρωποι «στο δρόμο». Εάν είναι αρνητικό – τυφλωμένοι από το φως.

Σε σύνοδο με τον Situla .Όλα ρυθμίζονται από την ροή του νερού, μια αξιαγάπητη φυλή, είναι επιρρεπείς σε απώλειες. Το ψέκασμα, το τεχνητό.

Το Situla είναι από το λατινικό «κουβά», αναφερόμενος σε ένα αρχαίο διακοσμημένο μεταλλικό ή αγγειοπλαστικό δοχείο σε σχήμα κάδου, δοχείου ή αγγείου. Η λέξη σχετίζεται με το γερμανικό Seidel, «κούπα, πίντα», μια λέξη που προέρχεται τελικά από τη λατινική situla, «κουβά, δοχείο», συσχετίζεται με λιθουανικές σιέτες, «κόσκινο», μέση ιρλανδική σιθλάδα, «η πράξη κοσκίνισμα»

Στην Ελληνική Μυθολογία, ο Γανυμήδης ήταν θεοποιημένος μυθικός νέος, περίφημος για την ομορφιά του, από την Τρωάδα. Ήταν πρίγκηπας της Τροίας, γιος του βασιλιά Τρωός από τη Δαρδανία και της Καλλιρρόης, κόρης του θεού – ποταμού Σκάμανδρου. O Δίας μεταμορφώθηκε σε αετό και αρπάζοντάς τον, τον μετέφερε στον Όλυμπο, όπου του έδωσε αθανασία και έζησε αιώνια εκεί ως οινοχόος των θεών. Ως αποζημίωση, ο Δίας έστειλε τον Ερμή να προσφέρει για λογαριασμό του στον Τρώα, πατέρα του Γανυμήδη, ένα ζευγάρι άλογα γοργοπόδαρα σαν τον άνεμο κι ένα χρυσό κλήμα, έργο του Ηφαίστου.

Σύμφωνα με άλλες αναφορές, ωστόσο, είναι ο Δευκαλίων, γιος του Προμηθέα, ο οποίος μεταφράστηκε στον ουρανό στη μνήμη του ισχυρού κατακλυσμού από τον οποίο σώθηκαν μόνο αυτός και η Πύρρα.

Η γλυπτική τέχνη, η ποίηση, η ζωγραφική και η κωμωδία ασχολήθηκαν με τον μύθο του Γανυμήδη. Σήμερα σώζονται σε διάφορα μουσεία συμπλέγματα με κύριο ήρωα τον Γανυμήδη καθώς και τοιχογραφίες που ανακαλύφθηκαν στην Πομπηία με αυτό το θέμα. Και νεότεροι καλλιτέχνες όπως ο Τιτσιάνο, ο Μιχαήλ Άγγελος και ο Κορρέτζο ασχολήθηκαν με τον γοητευτικό μύθο της αρπαγής του πανώριου νέου. Το στεφάνι της Δάφνης όπως αναφέρει ο Πεισίστρατος του το παραχώρησε ο Δίας για τις υπηρεσίες που του προσέφερε το όμορφο βοσκόπουλο από την Τροία.

Υπάρχει όμως και η εκδοχή που μας δίνει ο Παυσανίας στα Κορινθιακά του. Επισκεπτόμενος την Φλιασία, η οποία συνορεύει με τη Σικυώνα μας δίνει περιγραφεί του πανάρχαιου ιερού άλσους των Φλιασίων .Μας αναφέρει πως για τους ντόπιους το συγκεκριμένο άλσος θεωρείτο τόπος αγιώτατος και ήταν αφιερωμένος στη θεά Γανυμήδαν .Οι παλαιοί την αποκαλούσαν Γανυμήδαν ,ενώ οι πιο νέοι σε ηλικία την ονόμαζαν Ήβη. Σύμφωνα με τον Παυσανία ,αυτήν μνημονεύει ο Όμηρος στη μονομαχία του Μενελάου με τον Πάρη, λέγοντας πως είναι ο κεραστής των θεών. Στη θεά οι Φλιασίοι απέδιδαν πολλές τιμές ,οι πιο σχετικές όμως είχαν να κάνουν με τους ικέτες, καθώς είχαν δώσει την άδεια να έρχονται στο ιερό αυτό οι κατηγορούμενοι κι αν απελευθερώνονταν από τα δεσμά τους ,κρεμούσαν τις χειροπέδες στα δένδρα του άλσους.

Τον Γανυμήδη οι αρχαίοι τον ταύτισαν με το θεό των πηγών του Νείλου και τον έκαναν αστερισμό. Είναι ο Υδροχόος του ζωδιακού κύκλου και προσωποποιεί το ανεξάντλητο νερό των σύννεφων που γονιμοποιεί τη γη.

Η πανσέληνος στους Ιχθεις, στον 6ο οίκο του ηλιακού, βρίσκεται στον οίκο της παγκόσμιας υγείας,  σε έναν τόσο σημαντικό οίκο που συμβολίζει σημαντικά πράγματα για την ανθρωπότητά, σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα ,αλλά με μεγάλη διαφορά μοιρών, δεν προοιωνίζει θετικές εξελίξεις, αν και ήδη από Ιούλιο μήνα όλοι εξετάζουν και συζητούν ένα δεύτερο ενδεχόμενο για εγκλεισμό, ωστόσο η κατάσταση θα είναι αρκετά εύθραυστη κυρίως για την υπόλοιπη Ευρώπη. Όντως τα γεγονότα πάρα πολλά, μέχρι στιγμής, αν και αυτή τη φορά είναι το ανάποδο με την Σελήνη να μην είναι στον 12ο οίκο όπως στον εγκλεισμό της άνοιξης. Αυτό όμως είναι ένδειξη ότι η ανθρωπότητα θα υποφέρει σε σχέση με τον υποτιθέμενο ιό ενώ και η εργατική τάξη θα υποφέρει γενικότερα, από τις αλλαγές και τους περιορισμούς που επιβάλλονται που ίσως χρησιμοποιηθεί και η συνδρομή των σωμάτων ασφαλείας, με τα αποτελέσματα στην οικονομία να είναι τραγικά. Η πανσέληνος βέβαια κατά μια έννοια φαίνεται να κινητοποιεί και να κατεβάζει τους ανθρώπους στον δρόμο, και αν όχι, σίγουρα αντιδρά όχι όμως και τόσο δυναμικά στους περιορισμούς που επιβάλλονται. Έχει όμως και αμεση σχέση με το λάθρομεταναστευτικο αλλά και την θρησκεία.

Δεν θα σταθώ πολύ σε αυτή την πανσέληνο, γιατί θα επαναληφθούν σχεδόν τα ίδια, με τον χάρτη στα μεταβλητά ζώδια, τα πράγματα διαρκώς θα αλλάζουν και θα μεταλλάσσονται με φόντο τον ψευδό-κοροναϊο. Στο φως όμως θα συνεχίσουν να έρχονται αποκαλύψεις για την ανάμειξη κυβερνήσεων σε σκάνδαλα παιδοφιλίας και μυστικά έγγραφα- συμφωνίες. Άλλωστε η Παρθένος, είναι ζώδιο επι της λεπτομέρειας, της έρευνας, της εκκαθάρισης πάσης φύσεως πράγματων, και με τον Ερμή πάνω στον ωροσκόπο της πανσελήνου, σίγουρα προσβλέπει σε εξελίξεις που θα τρέχουν γρήγορα ενώ η προπαγάνδα θα συνεχίζει να κάνει την δουλειά της την ίδια ώρα.

Ο Ερμής με θετικές όψεις Αφροδίτης και Κρόνου σημαίνει επίσης ότι οι πνευματικές σχέσεις ευνοούνται, υπάρχει ευθυμία για επαφή και επικοινωνία αλλά και για αποδραση, απο τη καθημερινη πλυση εγκεφαλου, οπου θα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί, να φιλτράρουμε την απιστευτη προπαγανδα που δεχόμαστε καθημερινά. Κατα τα αλλα καλή περίοδος για κοντινά ταξίδια. Ο Ερμής στον ωροσκόπο κάνει λόγο για επαγγελματικά μας σχέδια αλλά και νέα ειδικά στον επιστημονικό τομέα, όμως θα υπάρξουν ακόμα σχετικές καθυστερήσεις και προβλήματα σε επαγγελματικό επίπεδο όπου σταδιακά μέσα στον μήνα θα υπάρχει βελτίωση. Φαίνεται ότι όλα είναι θέμα συντονισμού καθώς θα επιστρέφουμε στις θέσεις μας το Φθινόπωρο.Δωστε λιγο αχρονο στον εαυτο σας κοντα στην θαλασσα.

Πολύ σημαντικότερη θεωρώ την σύνοδο Ερμή με τον σταθερό αστέρα Alkes, που θα συνδεθεί με απροσδόκητα γεγονότα και ένα μεγάλο κίνδυνο, ίσως με το νερό (π.χ. τσουνάμι κτλ.) και τις υδρευτικές εταιρίες, αλλά και το νερό ως θεραπεία θα είναι σημαντικό στοιχείο την επόμενη περίοδο, τα σταφύλια και τους αμπελώνες, τους καταπράσινους, καλά ποτισμένους κήπους, με την προφητική ικανότητα. Αυτό ίσως συνδέεται και με μια περίοδο στα επαγγελματικά που βασίζεται στις επαφές και την πληροφορία.

Η περίοδος που θα ακολουθήσει φαίνεται ότι τακτικές -πολιτικές θα είναι πιο επιθετικές ως προς τους λαούς. Αποκαλύψεις που έρχονται στο φως, δημιουργούν δυσαρέσκεια. Αυτό συνδέεται με την δυσλειτουργία παγκόσμιων οργανισμών και ιδρυμάτων και όχι μόνο.

Η πανσέληνος δείχνει ότι αυξάνεται η θνησιμότητα. Και ενώ όλα αυτά θα συμβαίνουν, Ουρανός, Άρης και Ερμής αλλάζουν κανόνες και νόμους, που δεν θα αρέσουν απόλυτα κάνοντας την προσαρμογή μας κάπως δύσκολη στα νέα δεδομένα. Αυτό αφορά περισσότερο το κομμάτι της οικονομίας, τρόπος συναλλαγών, φόρους, συντάξεις, δανεισμό, μισθούς, και γενικότερα θα υπάρξουν αλλαγές στον χώρο της εργασίας, στην εξωτερική ζωή του γήινου πληθυσμού. (π.χ. τηλεργασία)

Βέβαια το γεγονός ότι η πανσέληνος στους Ιχθεις δεν σχετίζεται θετικά με τον Κρόνο και τον Άρη εκ πρώτης όψεως, συμβολίζει ακόμα προβλήματα, όμως εξαγωνιζει τον Ουρανό στον Ταύρο ενώ εκείνος με την σειρά του τριγωνίζει ακριβώς τον Ήλιο στην 10η μοίρα, είναι ένας τέλειος οιωνός, όπου δείχνει μια ευχάριστη λύση η ανακάλυψη, μεταρρυθμίσεις, και την γρήγορη είσοδο μας στην ηλεκτρονική εποχή που όπου πλέον θα δούμε ίσως και την πλήρη εφαρμογή της. Καινοτομίες, εφευρέσεις και πρόοδος αλλά και βελτίωση είναι αυτά που θα στιγματίσουν την οικονομία τα επόμενα χρόνια αλλά και μήνες.

Και είναι πολύ σημαντικό καθώς ο 8ος οίκος συνδέεται με τα χρέη κρατών και του κόσμου, φόροι, τις συντάξεις, την ασφάλιση, την ενέργεια, τον ηλεκτρισμό, τα όπλα, τους ιούς κτλ. και είναι ένας οίκος μετασχηματισμού, οπότε εκεί θα υπάρξουν σημαντικές και βαθιές αλλαγές , ανατροπές πολλές φορές σε αυτόν τον τομέα που θα σφραγίσουν την ψυχή της ανθρωπότητας. Οποτε προφανώς βλέπουμε βασικά πράγματα μετατρέπονται σε τεχνολογία εντελώς ψηφιακή. Αυτό σίγουρα έχει σχέση με μια θεραπεία η ένα νέο εμβόλιο που όμως τώρα θα ξεκινήσουν οι δοκιμές υπό το ερευνητικό βλέμμα της Παρθένου. Ειδάλλως η ανακάλυψη και η πλήρης εφαρμογή του θα έρθει στις αρχές του 2021 όπως είχαμε αναλύσει στα προηγούμενα κείμενα.

Τα ηχητικά κύματα, η ακτινοβολία ηλεκτρομαγνητικής συχνότητας (EMF) και η ηλεκτρονική τεχνολογία εμπίπτουν στην κατηγορία του Ουρανού στον Ταύρο και αυτά τα θέματα πιθανότατα θα τραβήξουν την προσοχή μας τα επόμενα χρόνια. Συγκεκριμένα, οι αρνητικές επιπτώσεις αυτών των τεχνολογιών ενδέχεται να είναι εστιασμένες ειδικά το 2021 όταν ο Ουρανός θα τετραγωνίζει τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου (ο σύγχρονος κυβερνήτης του Ουρανού, στο σημείο που σχετίζεται με την επιστήμη και την τεχνολογία).

Με τον Ουρανό στον Ταύρο έως το 2026, είναι πιθανό ότι οι κοινωνίες γενικά να αρχίσουν να γνωρίζουν περισσότερα για τις επιπτώσεις στο φυσικό σώμα. Και δυστυχώς, αυτό μπορεί να συμβαίνει επειδή περισσότεροι άνθρωποι θα υποφέρουν από υπερευαισθησία καθώς επίσης θα αυξάνεται η τεχνολογία στα σπίτια, τους χώρους εργασίας κτλ.

Από την άλλη ο Άρης στον ίδιο οίκο, δημιουργεί σκηνικό έκρηξης, δεν σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό στον ίδιο οίκο ωστόσο πιστεύω ότι και οι δυο τους έχουν αναλάβει να  επιτελέσουν ένα διαφορετικό έργο ο καθένας τους ξεχωριστά, ξεκαθαρίζοντας τα πράγματα, αγριεύοντας την ολική εικόνα του χάρτη, πριν προχωρήσουμε σε βαθιές αλλαγές. Η εγκληματικότητα βέβαια θα αυξάνεται αλλά και ίσως να υπάρξει μια άνοδος αυτοκτονιών με περίεργους και μη λογικούς τρόπους. Βέβαια, γενικότερα τίποτα δεν είναι λογικό αυτή την ώρα, από όλα όσα συμβαίνουν. Η ενέργεια του Άρη κυριολεκτικά βάζει φωτιά καθώς τετραγωνίζει την Αφροδίτη στον 10ο οίκο, τον Κρόνο και τον Πλουτωνα προς τον 4ο οίκο.

Η ακριβής αντίθεση Αφροδίτης -Κρόνου θα παίξει κι αυτή τον ρόλο της επηρεάζοντας την υγεία κάποιων από την ελίτ και τα ανωτέρα κοινωνικά στρώματα, καθώς απίστευτά σκάνδαλα θα δημοσιεύονται για θέματα που αναφέραμε πρόσφατα. Είναι όμως μια όψη ανησυχητική διότι δημιουργεί δυνατούς σεισμούς, είναι πολύ δυσμενής για την οικονομία που θέτει περιορισμούς όπως εμείς είχαμε τα μνημόνια για παράδειγμα, είναι αρνητικό για την διεθνής διπλωματία, το εμπόριο και ειρήνη καθώς και για τον γυναικείο πληθυσμό.

Στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή αναμένεται η περίοδος Σεπτεμβρίου να είναι γενικότερα δύσκολη κυρίως για τα μεταβλητά ζώδια του τρίτου, όμως δεκανου η όσοι έχουν πλανήτες εκεί.

Σημαντικό να αναφέρω ότι όλοι σχεδόν οι πλανήτες συμμετέχουν σε πολλούς σχηματισμούς ταυτόχρονα, όπως ένα μεγάλο Ταυ-τετράγωνο, το Σφυρί του Θωρ, 1 στελλιουμ, ένα σκληρό παραλληλόγραμμο, μια Ροζέτα (ασταθείς συμμαχίες), ένα τετράγωνο Κλειδί που είναι πολύ σπάνιος σχηματισμός (αναγκαζόμαστε να κάνουμε πράγματα που δεν είχαμε ξανακάνει πιο πριν). Οι σχηματισμοί αυτοί τροφοδοτούν γεγονότα “φωτιά”, ιδιαίτερα το τετράγωνο Κλειδί ,η ροζέτα εμπλέκουν την αρκετά εκρηκτική δυσαρμονία Άρη -Κρόνου- Πλουτωνα.

Τα προβλήματα αυτά όμως είναι δύσκολο να ξεπεραστούν που απορρέουν από αυτούς τους σχηματισμούς και εκφράζονται ως «Το τέλος του κόσμου όπως το ξέραμε» , «H καμπάνα θα χτυπήσει επτά φορές» που το χρησιμοποιήσαμε σαν έκφραση στα 7 τετράγωνα Ουρανού -Πλουτωνα. Το «τετράγωνο κλειδί» που είναι πραγματικά συνδέεται με τα «Μαθησιακά Τρίγωνα Huber». Απεικονίζεται ένα αρκετά έντονο Κάρμα όπου πρέπει να δουλέψει η ανθρωπότητα πολύ σκληρά για να το αντιμετωπίσει ώστε να πραγματοποιήσει να κάνει θετικές αλλαγές στη συνέχεια. Ίσως όμως από την άλλη, όλο αυτό συνδέεται με την οργή της φύσης όπου η μεγάλη αλλαγή έρχεται στην ουσία από αυτή, ως ανωτέρα δύναμη. Η πανσέληνος επηρεάζει ιδιαίτερα τις ΗΠΑ και τα κράτη της Μέσης Ανατολής.

8 Κούπα«Πρέπει να γίνουν πολλές εσωτερικές και εξωτερικές εργασίες. Ίσως νιώθετε την ανάγκη να αποχωρήσετε από τον αγώνα για να εστιάσετε σε αυτό που έχει πραγματική αξία και να ακούσετε την εσωτερική σας φωνή. Τα 8 Κούπα δεν σημαίνει ότι το προσωπικό σας ταξίδι θα είναι εύκολο, και αυτό διότι πρέπει να βρείτε την προσωπική σας αλήθεια και τον πνευματικό σας πυρήνα. ” ~. Είναι σαφές ότι αυτό ο δεκανος δεν επικεντρώνεται στον αγώνα του επιχειρηματικού κόσμου, απορρίπτοντας το υλικό κέρδος. Καρμικά σημαίνει ότι γυρίζετε την πλάτη σας σε παλιά μοτίβα συμπεριφοράς όπου έχετε μείνει πολύ καιρό σε μια κατάσταση ή σχέση που δεν ήταν ικανοποιητική. Αυτή η περίοδος είναι μια κλήση για αφύπνιση και μπορεί να έχετε έναν πολύ εξαντλητικό σύντροφο, με τον οποίο υποφέρατε τόσο πολύ ώστε να αποφασίσετε μια για πάντα, «ποτέ ξανά!».

ΑΞΟΝΕΣ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ

Ερμής –Ουρανός -Δίας– νέα και αισιόδοξα σχέδια για το μέλλον

Κρόνος-Δίας-Πλουτωνας-γρήγορες και βίαιές αλλαγές, περιορισμός

Άρης- Πλούτωνας- Σελήνη -Ήλιος– ταραχή, σοκ, αναστάτωση

Σχετικά με την χώρα μας, η πανσέληνος της 2ας Σεπτέμβριου, επηρεάζει το ελληνικό κοινοβούλιο και τις συμμαχίες, όπου εκεί γίνονται τα πράγματα όλο και πιο θολά στην εξωτερική πολιτική, καθώς τετραγωνίζει τον Άρη της στον Τοξότη, δείχνοντας εχθρότητα, επιθετικότητα, φασαρίες αλλά και βέβαια απογοήτευση σε επίπεδο συμμαχιών σε σχέση με την Τουρκία. Ας μην αναφέρω τα πρόσφατα γεγονότα με την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί και την ύπουλη επέμβαση της Μερκελ και ποιος ξέρει τι άλλο θα ακολουθήσει μέσα στον Αύγουστο, υπό την επιρροή των ανατρεπτικών φεγγαριών στον άξονα Λέοντα –Υδροχόου.

Αν και γράφω πολύ μπροστά, σίγουρα ο Αύγουστος, θα είναι ένας μήνας αρκετά εκρηκτικός, όπου οι ειδήσεις και τα γεγονότα θα είναι πολλά και θα τρέχουν με ραγδαίους ρυθμούς, τα οποία και θα παρατηρώ από το σπίτι μου είτε διαβάζοντας μια εφημερίδα είτε από την τηλεόραση, καθώς η επαφή με το ιντερνέτ δεν θα είναι εφικτή.

 Ο Άρης στον Κριό όμως θα παίξει σημαντικό ρόλο, που σηματοδοτεί την έναρξη ασυνήθιστων γεγονότων, που θα ξεδιπλωθούν γρήγορα. Με την πανσέληνο στον Υδροχόο, στις 3 Αυγούστου, τα γεγονότα σίγουρα κορυφώνονται, μιας μάχης όπως που εξελίσσεται ανάμεσα στο φως και το σκοτάδι, χρησιμοποιώντας την οικονομία, τον δήθεν ιό, την προπαγάνδα, τον φόβο, την πείνα, την εξαθλίωση, την κατάργηση σημαντικών θεσμών, προβλέποντας ίσως στην πλήρη κατάρρευση τους, στην συνέχεια. Όλα είναι πιθανά το επόμενο χρονικό διάστημα.. με τον Άρη να πυροδοτεί κάτι πολύ άσχημο για την ανθρωπότητα, τόσο από την ανάλυση προηγουμένων κειμένων αλλά και το πέρασμα του κομήτη τον Ιούλιο.

Ωστόσο, καλό θα ήταν να μην πιστεύετε απόλυτα απ’ όσα θα ακούγονται και να μην φανατίζεστε. Η όλη κατάσταση θέλει υπομονή και ψυχραιμία. Μέσα σε όλα αυτά, συμπεριλαμβάνω και την θρησκεία, τις εξεγέρσεις, τα γεωλογικά και φυσικά φαινόμενα, τους ψεύτικους μολυσματικούς ιούς, ακόμα και την πλήρη κατάργηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Η επικοινωνία πάντως πιθανόν να υποστεί χτυπήματα η σημαντικούς περιορισμούς. Ο Άρης πάντα εκρηκτικός, παρών στην έναρξη εξεγέρσεων και πολέμων, διότι,  πόλεμος πάντων μὲν πατήρ ἐστι, πάντων δὲ βασιλεύς . Τίποτα δεν αποκλείεται. Δεν αποκλείεται ούτε ένας εμφύλιος, ούτε οι εξεγέρσεις μεταναστών κατά Ελλήνων, ούτε οι θερμές προκλήσεις από γείτονες χώρες που μπορεί να οδηγήσουν σε μια σύρραξη. Το γεγονός ότι η Τουρκία ευνοείται σε πολλά, καλά θα κάνουν κάποιοι να ετοιμαστούν να δουν να ερχονται τα ανάποδα, διότι αυτή η εύνοια που έχει θα αρχίσει να ανατρέπεται από τις αρχές του 2021 με την σύνοδο Δια-Κρόνου στον Υδροχόο, πληρώνοντας τις συνέπειες, ότι και αν σημαίνει, με οποιονδήποτε τρόπο.

Έτσι λοιπόν, για να πάμε στο παρόν, στην πανσέληνο Σεπτέμβριου, η εικόνα του Ελληνικού ιδρυτικού χάρτη είναι δύσκολη. Παίρνουμε ρίσκα, όπως δείχνουν και οι δυο χάρτες, όμως αυτό δείχνει την τάση της χώρας μας για υποχώρηση; με τις ξένες δυνάμεις να πιέζουν και να μας συμπαρασύρουν σε διαπραγματεύσεις με κίνητρα καθόλου θετικά,(κάτι το οποίο δεν πρέπει να συμβεί) ειδικά μετα την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, (Τριμερής συνάντηση Γερμανίας – Ελλάδας – Τουρκίας έλαβε χώρα στο Βερολίνο, προκειμένου να βρεθεί λύση και να μην οδηγηθούν τα πράγματα στα άκρα, κάτι που θα σημάνει ελληνοτουρκικό πόλεμο στο Αιγαίο με κίνδυνο ανάφλεξης.- Ιούλιος 2020) https://www.el.gr/ethnos/mystiki-synantisi-gia-na-apofeychthei-o/ με την φυσική ροή των πραγμάτων να επιβάλλεται να αλλάξει. Δύσκολες οι ισορροπίες στον πολιτικό χώρο. Κατά τα άλλα στην οικονομία δίνονται πολλά χρήματα αν και αυτό φαίνεται κατά μια έννοια αποτελεί σοβαρό ρίσκο. Μνημόνια θα υπάρξουν, με διαφορετικό ίσως τρόπο όπως βλέπουμε, πάντως η τάση του να ξεφεύγουμε οικονομικά, δεν είναι κάτι καινούργιο στην Ελληνική ιστορία, τώρα ειδικά που η χώρα δεν παράγει, αλλά εισάγει τα τελευταία χρόνια. Και σιγά μην δε δανειζόταν με Δια στον Αιγόκερω. Το θέμα είναι ότι η κατάσταση θα γίνεται όλο και περισσότερο δύσκολη και θα υπάρχει σύγχυση, καθώς η Ελλάδα ίσως να τείνει να διαλύσει συμμαχίες οριστικά ερχομένη σε σύγκρουση με αυτές. Αυτό που διαφαίνεται σιγά-σιγά είναι ότι η χώρα μας τείνει να αλλάξει κατεύθυνση μέσα από τις γεωπολιτικές εξελίξεις που έρχονται. Καλό θα ήταν όμως να μην υποχωρήσει στα εθνικά θέματα και δεν πρέπει ειδάλλως έχει χάσει το παιχνίδι, το οποίο είναι αρκετά σκληρό.

Η πανσέληνος είναι δύσκολη για τον πρωθυπουργό καθώς προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με την κρίση και τις αλλαγές. Όμως ο Άρης στον Κριό τριγωνίζει τον Δια του στον Λέοντα, όπου δείχνει αυτοπεποίθηση και ενέργεια. Οι θετικές και επιτυχημένες συμπεριφορές δημιουργούν καταστάσεις νίκης. Υγιείς ανταγωνιστικές παρορμήσεις. Ένα επιχειρηματικό πνεύμα. Ανησυχία για σωστή δράση. Ηθικά ζητήματα. Σταυροφορία;;***

Προοιωνίζεται μια περίοδος εντάσεων με αντίπαλους και εχθρικές ενέργειες/χώρες, μια τάση να κάνει το αντίθετο από ότι του υπαγορεύεται, αφορά την παραβίαση κανόνων, σε σχέση με την  Τουρκία, ο Τεχνολογικός ηγέτης. Παραμένοντας στο προσκήνιο των τεχνολογικών εξελίξεων. Η ώθηση να κάνουμε το αντίθετο. Επαναστάτης χωρίς αιτία. Αποσχιστικές τάσεις. Κανένας δισταγμός. Αποφασιστικός.

Άρνηση ή υποχώρηση που σχετίζεται με επικοινωνίες – Μπερδεμένες ιδέες που σχετίζονται με εταιρικές σχέσεις – Σκέψεις σχετικά με τη διάλυση των εταιρικών σχέσεων

Συνομιλίες για την ειρήνη – Αντιμετώπιση της αδικίας – Οικονομικές απώλειες στην τοποθεσία – Αδυναμία κάλυψης δαπανών – Αύξηση ασθένειας στο περιβάλλον

Αρχαία αντικείμενα – Αρχαιολογία

Βαθιά ανησυχία – Άρνηση ή υποχώρηση σχετικά με τη σταθερότητα ή την ασφάλεια της εταιρικής σχέσης- Συζήτηση σχετικά με επίσημα θέματα

Οικονομικές απώλειες – Απογοητεύσεις σχετικά με τα κέρδη

αναταραχές που σχετίζονται με κοινωνικές δραστηριότητες – Διαταραχές που επηρεάζουν τις στρατιωτικές συμμαχίες

Υποχρεωτικές αλλαγές

Απάντηση