✨🌙🌷ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ*✨🌙🌷 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019✨🌙🌷

στις

Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στους Διδύμους, στις 3 Ιουνίου, 2019 ,ώρα 12:01:49 π.μ στον 10ο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου. Σηματοδοτώντας πάντα την έναρξη ενός νέου κύκλου, είτε με θετικό είτε με αρνητικό τρόπο, η Νέα Σελήνη στους Δίδυμους παρουσιάζει ευκαιρίες για δέσμευση σε προσωπικούς στόχους που εκφράζουν τις θετικές ενέργειες του ζωδίου των Δίδυμων. Ήρθε η ώρα να βελτιώσουμε τις επικοινωνιακές δεξιότητές μας ακούγοντας τους άλλους και να απολαμβάνουμε τις απόψεις των άλλων, αντί να επιδιώκουμε στο να ψάχνουμε για μια απατηλή η ψευδής «απάντηση» σε κάποια θέματα η για να δικαιολογήσουμε κάποια πράγματα.

Αυτός ο κύκλος μπορεί να θεωρηθεί θετικος από την άποψη ότι πρέπει να επανεκτιμήσουμε την επικοινωνία και τις κοινωνικές μας δεξιότητες αμφισβητώντας κατά πόσο πραγματικά λαμβάνουμε πληροφορίες και επικοινωνούμε με έναν φιλικό, αλλά μη απειλητικό τρόπο. Μπορεί να συμβολίζει σε προσωπικο επίπεδο μια νέα εκκίνηση στα επαγγελματικά όπου πρέπει να καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια σε επικοινωνιακο επίπεδο;

Με αυτήν την ισχυρή ενέργεια των Δίδυμων, διότι παρατηρούμε μια ευθυγράμμιση στο ζώδιο αυτό, τριών πλανητών και ενός σημείου. Θα επηρεαστούν αυτοί που γεννήθηκαν με προσωπικούς πλανήτες περίπου από 10 έως 18 μοίρες των Μεταβλητών ζωδίων (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς).

Ίσως, να έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε σημαντικές αλλαγές στη ζωή μας; Τουλάχιστον αυτό σκέφτεται κάποιος όταν βλέπει τον χάρτη. Αυτή η φάση της Σελήνης εμφανίζεται στις 12 μοίρες και 34 πρώτα λεπτά των Δίδυμων, πράγμα που έχει ξανασυμβεί πρόσφατα στην ιστορία, στις 5 Ιουνίου 2016, στο ιδιο ζώδιο, με ευθυγράμμιση Σελήνης/Ηλίου/ Αφροδίτης στον 1ο οίκο. Εδω εχουμε πάλι μια ευθυγράμμιση, στην νέα σελήνη της 3ης Ιουνίου,2019,σε γωνιακό οίκο, που σηματοδοτεί σημαντικές αλλαγές σε αέρινο ζώδιο.

Οι Δίδυμοι επηρεάζουν και συνδέονται με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τις πληροφορίες, τα συστήματα πληροφοριών και ιδεών, αλλά αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι κυβερνά και το ποσοστό ελεύθερης έκφρασης που δίνεται μέσα από αυτά προς τον κόσμο αλλά και τον τρόπο μετάδοσης τους. Τηλεόραση, Ραδιόφωνο, Υπολογιστές σε διεθνές επίπεδο. Ταχυδρομεία, emails, τηλέφωνα και γραμμές τηλεφώνου, όλα τα δίκτυα επικοινωνίας, τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Ασφαλώς έχει πλανήτη τον Ερμή και εδώ η επιρροή του είναι *5, διότι κυβερνά και τον 6ο οίκο, και τον 11ο, άρα εννοείται ότι συνδέεται με τον τομέα πληροφοριών, με τον κόσμο των γραμμάτων, το διεθνές εμπόριο, Συνθήκες και εθνικά έγγραφα, τους στρατούς, την παγκόσμια υγεια. Οτιδήποτε συναλλάσσεται με ηλεκτρονική μορφή.

Η δυαδική φύση της ευθυγράμμισης δημιουργεί ένα μείγμα ή ποικιλία διαφόρων παραγόντων που ενώνονται δημιουργώντας την αλλαγή, την ανάγκη για προσαρμογή και ενδιαφέρουσες παραλλαγές. Αυτή η χρονική περίοδος θα είναι ιδιαίτερα σκληρή και γενικότερα ολόκληρος ο Ιούνιος, με ιδιαίτερα αυξημένη την πιθανότητα των ψευδαισθήσεων, ανέφικτων και ασύμφορων επιλογών τόσο για τις κυβερνήσεις και γενικότερα για την πολιτική που ασκείται σε παγκόσμιο επίπεδο. Θυμηθείτε ότι θα έχουν προηγηθεί και ολοκληρωθεί ήδη οι Ευρωεκλογές και τοπικές εκλογές στην χώρα μας.

Αυτό ενδεχομένως να συμβολίζει μια τεράστια αλλαγή που θα συμβεί η είναι σε εξέλιξη σε κυβερνητικό/ κομματικό/ κοινοβουλευτικο αλλά και Ευρωπαϊκό η διεθνές επίπεδο; Μια τέτοια ευθυγράμμιση επηρεάζει τις ελευθερίες του λόγου, ίσως συνδέεται και με τα fakenews, αλλά και το γεγονός ότι σηματοδοτεί μια διχασμένη Ευρώπη πολιτικά και όχι μόνο! Μια Ευρώπη διαφορετικών ταχυτήτων, διχασμένη, διαιρεμένη σε διαφορετικά στρατόπεδα η ακόμα με διαφορετικές κατευθύνσεις…

Η νέα σελήνη θα πραγματοποιηθεί στην 12η μοιρα των Διδύμων ,στον δεύτερο δεκανό της. Μοίρα της Λαιμαργίας και του Εγωισμού.

«Δύο λύκοι που καταβροχθίζουν το σκελετό ενός ζώου στο φως του φεγγαριού.»

Αφορά και τις δύσκολες αποφάσεις; Μια κρίσιμη καμπή.. Ο κόσμος έχει επιλέξει η θα επιλέξει, η χειραγωγείται προς λάθος μονοπάτια, επειδή δεν μπορεί να αποφασίσει, διότι υπάρχει έλλειψη εμπιστοσύνης προς τις κυβερνήσεις και ηγέτες, διότι αμφισβητούνται τα κίνητρα αυτών. Θα υπάρξουν καθυστερήσεις η εμπόδια στην πραγματοποίηση σχεδίων.

Προσδιορίζει μια δυσάρεστη έκπληξη αλλά και ίσως και ξαφνικούς θανάτους. Ίσως να μην αφορά μόνο κυβερνήσεις και ηγέτες αλλά και ένα σημαντικό γεγονός που εξαιτίας αυτού, να έρθει μια σημαντικη αλλαγή ως προς τα μίντια και την ελευθερία του λόγου.

Η 12η μοιρα συνδέεται με άσχημα τεχνάσματα, με συνεργίες σε πολιτικο επίπεδο, αυτοί που χτίζουν και αναπτύσσουν τον πλούτο τους στη δυστυχία και καταστροφή άλλων ανθρώπων, αλλά αργά ή γρήγορα, έρχεται η ημέρα που όταν το σπαθί της δικαιοσύνης θα θέσει τέλος στις καταδικαστικές πράξεις κάποιων. Βέβαια, ο 10ος οίκος είναι και η ελίτ, τα ανώτερα στρώματα της κοινωνίας, οι βασιλιάδες. Ο Δίδυμος επηρεάζει τα αεροπλάνα, τα αυτοκίνητα και μπορεί να συνδέεται με ατυχήματα αλλά και με τρομοκρατικά χτυπήματα.

Όπως είχε πει και ο Νοστράδαμος, για τις ευθυγραμμίσεις, στα χρόνια μας, αναφέρεται σε ασυνήθιστες πλανητικές ευθυγραμμίσεις που θα συμβούν και άλλες αλλαγές αστρονομικού τύπου που θα ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΟΥΝ μαζικές αναστατώσεις στη γη, αλλαγές και βέβαια συμπεριλαμβάνει και ακραία καιρικά φαινόμενα.

Να σημειώσουμε όμως ότι υπάρχει μια ποικιλία η ένα μείγμα παραγόντων και γεγονότων που ενώνονται μαζί δημιουργώντας αλλαγές, και υπάρχει η ανάγκη για προσαρμογή σε αυτές. Η νέα Σελήνη θα επηρεάσει την περιοχή της Τουρκίας, την Κωνσταντινούπολη, τα Στενά, και την ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής, ιδιαίτερα το Ιράν και τις γύρω χώρες. Την Σουηδία, το Βέλγιο, το Μαυροβούνιο, την Ουαλία, τη Νυρεμβέργη, την Τρίπολη, το Σαν Φρανσίσκο, το Λονδίνο, τη Μελβούρνη.

Δεύτερος Δεκανος Διδύμων [Άρης]. Φέρνει ξαφνική κίνηση στρατών και η συνδρομή ιδιωτικών και δημόσιων φορέων. [Εννέα σπαθιά]

Με ένα stellium στον 10ο οίκο, είναι πιθανό να υπάρξουν προβλήματα και αστάθεια στην Ευρώπη σε κυβερνητικό επίπεδο, ενώ στην προσωπική μας ζωή εν μέρει, τις επαγγελματικές μας επιλογές οι οποίες ίσως να αλλάξουν η να επηρεαστούν η ακόμα και να γίνουν αλλαγές εκεί, ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα επηρεαστούν οι σχεσεις μας με ανωτέρους στον χώρο εργασίας και θα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί λόγω αστάθειας και υψηλής ευαισθησίας που θα υπάρξει, αλλά επηρεάζει και την ακίνητη περιουσία, το θέμα της ιδιοκτησίας η προβλήματα οικογενειακά σε προσωπικο επίπεδο. Αφορά όμως και την αντιμετώπιση συμπεριφοράς ηγετών και κυβερνήσεων μέσω των αποφάσεων που παίρνουν που θα έχουν μεγάλο αντίκτυπο στη ζωή μας. Θα μπορούσαν να δημιουργηθούν σοβαρά προβλήματα η μια σειρά από εντάσεις και έντονες αντιπαραθέσεις, σε λεκτικό επίπεδο όπου ο ενας θα στέλνει απειλές στον άλλο τόσο σε προσωπικο αλλά και κυρίως σε κοσμικό επίπεδο.

ΟΨΕΙΣ ΝΕΑΣ ΣΕΛΗΝΗΣ

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους συνδέεται με μια όψη ημιεξαγωνου προς τον Αρη που θεωρείται υποβοηθητική, μια όψη αντίθεσης με τον Δια όπου τετραγωνίζει και τον Ποσειδώνα. Σχηματίζεται ένα δύσκολο Ταυ-τετράγωνο μεταξύ Δια/Ποσειδώνα, Σελήνης, Ηλίου. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξουν εντάσεις, αντιπαραθέσεις και ισχυρή πόλωση ανάμεσα στον 10-4ο οίκο, προσωπική ζωή /εξωτερική ζωή και σχεσεις γενικότερα, αλλά όμως και στις κυβερνήσεις, αντιπολίτευση και γενικότερα θα επηρεάσει αρνητικά τις σχεσεις μεταξύ κρατών. Το ημι-εξάγωνο προς τον Αρη δεν είναι όμως και τόσο βοηθητικό ανάμεσα σε τόσες αρνητικές όψεις χωρίς όμως να κάνει ιδιαίτερη δουλειά. Ειδικά όταν βλέπεις στον χάρτη της νέας σελήνης, ο Αρης/Βόρειος Δεσμός να σχηματίζει όψη αντίθεσης με τον Κρόνο/Πλούτωνα, απέναντι. Ένας άξονας που είχα αναλύσει αρκετά από το 2016,καθώς επηρέαζε για πολύ καιρό, στον ελληνικό χάρτη, όταν άνοιξε ο ασκός του Αίολου για τα καλά με την Τουρκία. Η αντίθεση αυτή φέρνει εμπλοκές, επεμβάσεις, συγκρούσεις και πολέμους, αλλά περισσότερο επηρεάζει την περιοχή του Ιράν, που ανά πάσα στιγμή είναι έτοιμη να «πάρει φωτιά» που θα κρατήσει για μήνες.

Και στα δυο επίπεδα, η αντίθεση Σελήνης/Δια δείχνει υπερβολές και έλλειψη αυτοελέγχου, αλλά και ανεπιθύμητη προσοχή. Οι καλές προθέσεις και η γενναιοδωρία θα μπορούσαν επίσης να παρεξηγηθούν. Όντως, είναι πιθανόν η ιδιωτική σας ζωή και σχεσεις να εκτεθούν περισσότερο η εσείς και τα συναισθήματα σας, να νιώσετε λιγότερο προστατευμένοι για οποιοδήποτε λόγο προς τρίτους. Αυτή η διέλευση θα είναι πιο προβληματική αν έχετε ήδη προβλήματα αυτοελέγχου ή εθισμούς. Όμως δημιουργεί υπερβολικές ανησυχίες για το μέλλον, αμφισβητήσεις ιδεών αλλά και καταχρήσεις η υπερβολική κατανάλωση. Αν υπάρξουν γεγονότα, σαφώς θα πάρουν μεγάλη έκταση. Θυμηθείτε τι είχα γράψει για το τετράγωνο Δια/Ποσειδώνα φέτος, που είναι η σημαντικότερη όψη της χρονιάς και τον Ιούνιο θα σχηματιστεί το δεύτερο τετράγωνο μεταξύ των δυο, ακριβείας. Η αντίθεση Σελήνης/Δια και το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα συνδέεται με τις τοξίνες στον αέρα και τις μεγάλες φωτιές, την χρήση χημικών, αλλά και μεγάλες πλημμύρες, τσουνάμι, σεισμούς κτλ.

Το τετράγωνο Σελήνης/Ποσειδώνα, δεν βοηθά την κατάσταση προς τον 7ο οίκο, δείχνει ότι πάσης φύσεως σχεσεις θα είναι δύσκολο να προσδιορισθούν, τίποτα δεν θα είναι ξεκάθαρο, κάθε άλλο, όλα φαίνονται μπερδεμένα, σχεσεις και συνεργασίες μπορεί να απειληθεί η σταθερότητα τους, να υπάρχει σύγχυση, λιγότερη εμπιστοσύνη, δημιουργούνται εύκολα εντυπώσεις, και μπορεί να είμαστε περισσότερο εκτεθειμένοι σε αρνητικές επιρροές , καθώς ο Πωσειδωνας θα προσθέσει μεγαλύτερη ευαισθησία αλλά με όλα αυτά καλό θα ήταν να μην πάρετε σοβαρές αποφάσεις για την ζωή σας και ειδικότερα για τις σχεσεις/συνεργασίες σας. Ο Πωσειδωνας όμως βρίσκεται στον 7ο οίκο και θα επηρεάσει τις σχεσεις κρατών έντονα, και θα υπάρξει δυσκολία συνεννόησης.

Από την άλλη, ο Ήλιος ο οποίος σε μια νέα σελήνη είναι πάντα σε σύνοδο, ενισχύει τις όψεις τις καθώς ο ίδιος σχηματίζει όψη αντίθεσης με τον Δια και τετραγωνίζει μαζί με την Σελήνη επίσης και τον Ποσειδώνα. Οι όψεις ενισχύουν το παραπάνω σενάριο του ότι θα πρέπει να είμαστε το επόμενο χρονικό διάστημα προσεχτικοί στις σχεσεις μας αλλά και με νομικά θέματα, αλλά επίσης ενισχύει το σενάριο των μεγάλων πυρκαγιών που εξαπλώνονται και γενικότερα την αστάθεια όσο αφορά τον αέρα και το περιβάλλον. Αφορά όμως συγκρούσεις κυβέρνησης με θέματα παιδείας, θρησκείας η νομικές συγκρούσεις. Αλαζονεία και έπαρση αλλά και απαιτητική συμπεριφορά από κυβερνήσεις για θέματα ενδεχομένως και πρώτης κατοικίας είναι προφανές η σε αλλά γεγονότα που μπορεί να συμβούν όσο αφορά εδαφικά ζητήματα, οικονομικά η φυσικές καταστροφές.

Οι όψεις αυτές επηρεάζουν με αδύναμο τρόπο την ζωτικότητά σας, γεγονός που καθιστά δύσκολο να έχετε κίνητρα ή στο να ενθουσιάζεστε εύκολα, ειδικά όταν πρόκειται για σκληρή δουλειά. Γεγονότα ή άλλοι άνθρωποι μπορεί να προκαλέσουν σύγχυση και απογοήτευση που θα σας αναγκάσουν να δώσετε μάχη. Για να αντιμετωπιστεί αυτή η παραπλανητική και δύσκολη επιρροή θα πρέπει να έχετε πλήρη γνώση για το γίνετε η τι θέλετε εσείς να κάνετε. Αυτή δεν είναι η καλύτερη στιγμή για σκληρό και υψηλό ανταγωνισμό, όπως και για τις εμπορικές συναλλαγές ή διαπραγματεύσεις και αυτό διότι διατρέχετε μεγαλύτερο κίνδυνο στο να σας εκμεταλλευθούν κάποια αρπακτικά. Η αλήθεια είναι ότι τουλάχιστον με τον Ποσειδώνα να ανακατεύεται, θα υπάρξει μια εσωτερική σύγχυση, προπαγάνδα και απροσανατολισμος.

Με την Νέα Σελήνη στους Διδύμους  είναι πιθανό να υπάρξουν σοβαρές εξελίξεις στις παγκόσμιες χρηματιστηριακές αγορές ενώ ο Δίας κυβερνά τον πλούτο, και ο Κρόνος τις τράπεζες, τους επενδυτικούς οίκους και τα θησαυροφυλάκια. Ο Ποσειδώνας συνδέεται με μια μεγάλης κλίμακας εξαπάτηση και την απάτη των μαζών από τους λίγους που απειλεί να εκτεθεί από την υπόγεια φύση του Πλούτωνα. Σε κοσμικό επίπεδο εκφράζει τα σκάνδαλα, την εξαπάτηση, τις συνθήκες χάους, της χημικές φωτιές ίσως και τα πυρηνικά. Και τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά με το Ιράν να απειλεί τις ισορροπίες, εξάλλου ο Πωσειδωνας συνδέεται και με το πετρέλαιο.

Αυτές είναι κλασσικές όψεις που εχουμε ξαναδεί πολλές φορές, αλλά νομίζω ότι η πανσέληνος Ιουνίου στον Τοξότη είναι πολύ πιο σοβαρή σε επιρροή. Στον άξονα Τοξότη/Διδύμων έχουν συμβεί πολλά στην ιστορία. Αυτό το πρόσωπο των Διδύμων συνάδει με το εξής: Αυτό είναι ένα πρόσωπο της καταπίεσης, του κακού και της ευφυΐας.

 ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ALDEBARAN

To σταθερό αστέρι είναι σε σύνοδο με τον Aldebaran στις 12 ° 03 ‘ των Δίδυμων μόλις 2 ° 30′ απόσταση από τη νέα σελήνη. Ο Αλντεμπαράν είναι ενας λαμπρός αστέρας πρώτου μεγέθους και ακριβέστερα 0,85 μεγέθους (κατά μέσο όρο). Kατά σειρά λαμπρότητας είναι ο 14ος αστέρας του ουρανού και βρίσκεται σχετικά εύκολα αν προεκταθεί η γραμμή των τριών λαμπρών αστέρων της Ζώνης του Ωρίωνα προς Βορρά, ή ακόμα αν προεκταθεί η γραμμή δ – α της Μεγάλης Άρκτου κατ’ αντίθετη διεύθυνση προς την ουρά. Τότε συναντάται στην αρχή η Αίγα και στη συνέχεια ο Αλντεμπαράν. Το χρώμα του Αλντεμπαράν είναι κόκκινο ή ακριβέστερα πορτοκαλί.

Επίσης, η ευθυγράμμιση του Ήλιου και της Σελήνης σε μια νέα σελήνη είναι ο ισχυρότερος συνδυασμός στην αστρολογία. Έτσι η επιρροή του Aldebaran θα γίνει αισθητή κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης φεγγαριού.

Ο Aldebaran με μια νέα σελήνη είναι πολύ τυχερός. Δίνει εξαιρετική ενέργεια, θάρρος και επιμονή, αλλά και υψηλές καταστάσεις άγχους. Η επιτυχία, η τιμή και η αναγνώριση είναι πιθανόν, ιδιαίτερα στις επιχειρήσεις ή στον πόλεμο. Υπάρχει όμως και ο κίνδυνος απώλειας μέσω των εχθρών ή του νόμου. [1]

Ο χάρτης του αστερισμού δείχνει την νεα σελήνη Ιουνίου να είναι επίσης ευθυγραμμισμένη με μερικά μικρά αστέρια στο Orion the Hunter. ( Ο Ωρίωνας μεγάλωσε και έγινε «ανήρ εξόχου ρώμης και καλλονής, και δεξιώτατος κυνηγός».)

10 03 Alpha Tauri, Aldebaran

11 03 Mu Persei

11 17 Phi Draconis, Zhùshǐ

12 07 BE Camelopardalis

12 11 Pi3 Orion, Tabit

12 18 Epsilon Leporis

12 21 Pi4 Orion

12 33 New Moon June 2019

12 37 Pi2 Orion

12 45 Pi5 Orion

13 47 Pi6 Orion

13 47 Omicron Columbae

13 50 58 Persei

Σημαντικο είναι ότι η Νεα Σελήνη πέφτει στην περιοχή Ζώνης του Ωρίωνα. Η Ζώνη του Ωρίωνα δίνει δύναμη, ενέργεια, καλό για την βιομηχανία, οργανωτικές ικανότητες, φήμη, καλή τύχη, διαρκής ευτυχία, ένα κοφτερό μυαλό και καλή μνήμη.

[1] Ο Noonan λέει ότι κάνει τους ανθρώπους «παθιασμένους αφιερωμένους στο κυνήγι, αλλά όχι το ευγενές κυνήγι με γεράκι ή τόξο».

[2] Ο αστερισμός του Ωρίωνα δίνει μια ισχυρή και αξιοπρεπή φύση, αυτοπεποίθηση, αβεβαιότητα, θάρρος, αλαζονεία, εξέγερση, βία, ανικανότητα, ευημερία στο εμπόριο και ιδιαίτερα με ταξίδια ή στο εξωτερικό, αλλά όμως και κίνδυνο προδοσίας και δηλητηρίασης.

Στην κοσμική αστρολογία, είναι διαφορετικά τα πράγματα διότι αυτός είναι ο αστερισμός του πολέμου, πολύ επιβλαβής για τα βοοειδή και παράγει καταιγίδες. [1]

 [2] Σκεφτείτε ότι στον άξονα αυτόν ,που τον εχουμε δει άλλες δύο φορές, είχαμε την αντίθεση Aldebaran-Antares όπου θα δημιουργήσει πόλεμο, αντιθέσεις, μετωπικές συγκρούσεις και ξεσηκωμούς, βια.

***Σημαντική Παρατήρηση στον χάρτη νέας σελήνης είναι η αντίθεση Αρη/Κρόνου, την οποία και έχω αναλύσει πολλές φορές τον συγκεκριμένο κύκλο από το 2015. Επειδή δεν υπάρχουν πολλά να πω εδώ ευκαιρία θα ήταν ξαναθυμίσω και πάλι μερικά πράγματα για τα Blue Moon.

Από αστρολογικής άποψης, ένα Blue Moon ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις σε κοσμικό επίπεδο! Το 2007, για παράδειγμα, είχαμε τις φονικές πυρκαγιές που έκαψαν όλη την Ελλάδα, ενώ ταυτόχρονα προκηρύχθηκαν και εκλογές. Το 2009, πάλι είχαμε “blue moon”, και πάλι προκηρύχθηκαν εκλογές, κάτι που έγινε και το 2012. Αυτό το φαινόμενο φέρνει πάσης φύσεως ανατροπές. Θεωρείτε σημαντικό γεγονός και προξενεί σοβαρά γεγονότα ανάλογα στο ζώδιο που βρίσκετε και ο Τοξότης είναι ζώδιο πολεμικό ειδικά όταν υπάρχουν και τόσες σημαντικές όψεις όπου θα περιγράψουμε πιο κάτω. Άρα μιλάμε για μια πολύ δυνατή πανσέληνο που θα αλλάξει τον πλανήτη. Σε κοινωνικό επίπεδο το Blue Moon θα φέρει έξαρση της εγκληματικότητας αλλά και του μεταναστευτικού, όπως είχε γίνει αντίστοιχα τις χρονιές του 1961, 1999, 2007, 2009, 2012, και 2015. Ταυτόχρονα πυροδοτεί ακραία καιρικά φαινόμενα με σεισμούς, φωτιές, εκρήξεις ηφαιστείων και παλίρροιες.

Ιδιαίτερα για την Ευρώπη, θα δημιουργήσει όπως ήδη βλέπετε απειλές, τρομοκρατικά χτυπήματα που θα συγκλονίσουν πολλές χώρες όπως είχαμε αναφέρει τους προηγούμενους μήνες, Ισπανία, Πορτογαλία, Γαλλία, Ιταλία, Γερμανία, Σουηδία, Νορβηγία Ρωσία, Αμερική, Αγγλία κτλ. Η οικονομική αστάθεια θα δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα. Η Αμερική θα βιώσει, όπως και βιώνει τον εξτρεμισμό και την εγκληματικότητα, καθώς και οικονομικό αδιέξοδο. θα υπάρξουν σεισμοί σε Λος Άντζελες, Χιλή και Βραζιλία, Τουρκία, Ιαπωνία όπως επίσης και εμφύλιες διαμάχες, κοινωνικές εξεγέρσεις, έντονες ανατροπές και νέο ξέσπασμα βίας και συγκρούσεων θα βιώσουν οι λαοί της Μέσης Ανατολής, της Νότιας Αμερικής ενώ θα υπάρξουν ανατροπές και στην οικονομία της Κίνας, κατι που το έλεγα στο περυσινό Blue Moon. Λίγες ημέρες αργότερα, το χρηματιστήριο της Κίνας άρχισε να καταρρέει. Κάποια από αυτά ήδη έχουν συμβεί η βρίσκονται σε εξέλιξη.

Σημαντικο ήταν επίσης το Blue Moon  το ετος 1999:Την 1η Ιανουαρίου δημιουργήθηκε το ευρωπαϊκό νόμισμα. Στις 13 Ιουνίου διεξάγονται οι ευρωεκλογές, ενώ στις 17 Αυγούστου μεγάλος σεισμός έπληξε την επαρχία Κοτζαέλι της βορειοδυτικής Τουρκίας με πάνω από 15.000 νεκρούς. Στις 7 Σεπτεμβρίου είχαμε και στην Αθήνα σεισμό 5,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ με συνολικά γύρω στους 145 νεκρούς. Με μπλε φεγγάρι είχαμε και τη σύλληψη του Αμπντουλάχ Οτσαλάν, ενώ στις 24 Μαρτίου ξεκίνησαν οι αεροπορικοί βομβαρδισμοί του ΝΑΤΟ εναντίον της Σερβίας. Αρα είναι πολύ σημαντικο και ειδικά στους οίκους που πραγματοποιείτε να εχουμε παλι τέτοια γεγονότα. Αυτό θα συμβάλλει και στην πιθανή διάσπαση της Ευρώπης.

ΑΞΟΝΕΣ ΝΕΑΣ ΣΕΛΗΝΗΣ

Ηλιος/Ουρανος/Σελήνης/MC– μεγαλη ευαισθησία και εκνευρισμός, μεταρρυθμίσεις, ξαφνικά γεγονότα και μεγάλες διακυμάνσεις.

Αρης/Ουρανος/MC/Βορειος Δεσμος/ βίαιες ενέργειες, εκτέλεση δραστικών και βίαιων μέτρων, ατύχημα, ακαμψία, αναταραχές, βια, εντάσεις.

Πωσειδωνας/Ωροσκόπος/Σελήνη/ φθορά, ο εξευτελισμός της ανθρώπινης υπόστασης, φυσικός κίνδυνος, βλάβη, αδυναμία αντιμετώπισης.

Ηλιος/Ερμής/Αρης/ έντονη μάχη, αγώνας, ο αρχηγός, ο επικεφαλής, ο πνευματικος αγωνιστής, ετοιμότητα για δράση.

Σελήνη/Αρης/Ερμής/ μια έντονη κριση, έντονη ευαισθησία.

Για το τετράγωνο Δια/Ποσειδώνα θυμίζω τα εξής, διαβάστε αναλυτικά εδώ το οποίο θα είναι ακρίβειας στις 16 Ιουνίου, 2019.: https://astroephimerides.com/2018/10/20/o-dias-ston-toxoti-8-noembriou-2018-3-dekembriou-2019/

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ 9 ΣΠΑΘΙ

Το παρελθόν σας μπορεί να έφτασε σε σας ή κάτι που σκεφτήκατε πρέπει να αντιμετωπιστεί, και αυτό φέρνει εντάσεις και άγχος αλλά γενικότερα φέρνει δυσάρεστες καταστάσεις μαζί του. Αυτό μπορεί να συμβεί σε φυσικό επίπεδο αλλά περισσότερο πιο πιθανό να επιστρέψει κάποιος εσωτερικός δαίμονας ή παρελθοντικός εφιάλτης, ο οποίος έχει σκοπό να προσβάλλει τις ισορροπίες των πραγμάτων. Κάτι από το παρελθόν σας μπορεί να έχει επιστρέψει για να σας στοιχειώσει.

Όπως και ο κυνηγός Orion, ο φυσικός νόμος θα επιστρέψει να σας δαγκώσει στο πόδι εάν προσπαθήσετε να παίξετε τον Θεό. Όμως όσοι δουλεύουν με τη φύση θα χαρισθούν από το εφιαλτικό σενάριο που βλέπει σε αυτή την κάρτα.

Το 9 Σπαθί είναι μια πολύ δύσκολη καρτα.

Δυσκοιλιότητα, Άγχος, Ανησυχία, Σύγκρουση, Σημείο Διάσπασης, Αδυναμία Αντιμετώπισης, πνευματικά συγκλονισμένοι, δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν την κατάστασή σας / Άνθρωποι, πάσχουν, φόβος, τρομοκρατία, εφιάλτες, φαντάσματα από το παρελθόν, αϋπνία, «Σκοτεινή νύχτα της ψυχής», περιμένοντας τον άξονα της πτώσης, θλίψη, πένθος, κλάμα, Απομόνωση, Εξαπάτηση, φυλάκιση, Εγκλωβισμός, Αντιμετωπίζοντας μόνος, Ψυχική εξάντληση, Καταστροφή, ναυάγιο, Συνείδηση, Ενοχή, Παραμύθι, Λύπη, Θέλοντας να γυρίσουμε πίσω Το ρολόι, Μοναστήρια, Μοναχός, Θέματα Υγείας Γυναικών, Ορμόνες, Εμμηνόπαυση, Νυχτερινή εφίδρωση, Ημικρανίες, Θύματα, Εκφοβισμός, Διώξεις, Βεντέτες.

Σε σύγκριση με τον Ελληνικό χάρτη, όπως όλοι θα φαντάζονται, και που έχουν μια εικόνα, η νέα σελήνη στους Διδύμους, επηρεάζει τον άξονα οικονομίας και αυτό δεν είναι ότι καλύτερο, καθώς επηρεάζει τις τράπεζες, το χρήμα, το χρέος, τις δήθεν παροχές που δόθηκαν προεκλογικά, συντάξεις κτλ.. στην ουσία βλέπουμε να δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα γύρω από αυτό το θέμα. Αυτό ήδη το ξέραμε και η αντίθεση Ηλίου/Δια/Σελήνης/Αρη στον 1 και 7ο οίκο, δεν είναι ότι καλύτερο. Συνδέεται με διαμάχες, φασαρίες, σοβαρά προβλήματα, εξαναγκασμό και την βια, τις αυθόρμητες ενέργειες, την απερισκεψία. Η αντίθεση Ηλίου/Σελήνης/Αρη θα φέρει επιπλέον μέτρα και περιορισμούς, αναστάτωση, εντάσεις, αναταραχές και την δυσαρέσκεια του Ελληνικού λαού. Ενώ φαίνεται ότι θα πυροδοτηθούν έντονες καταστάσεις με γειτονικά κράτη αλλά και στο εξωτερικό με την αντίθεση Αρη/Κρόνου/Πλούτωνα, ακόμα και ένα ατύχημα η θερμό επεισόδιο, όχι μόνο εδώ αλλά και στις περιοχές που αναφέραμε.

Αντίθετα και ο χάρτης της Μεταπολίτευσης, δείχνει σκάνδαλα που έρχονται στην επιφάνεια, και προβλήματα σε έγκλειστους χώρους. Αύξηση της εγκληματικότητας κατά των γυναικών και των παιδιών, διαταράσσει τις εκπαιδευτικές υποθέσεις. Σημαντική όψη που παρατηρούμε είναι η σύνοδος Αρη/Κρόνου στον Καρκίνο, πάνω στον ωροσκόπο του χάρτη Μεταπολίτευσης και αυτό είναι σοβαρό, που επηρεάζει και την οικονομία αλλά και τις σχεσεις με γύρω κράτη. Ο Αρης, να το πω με απλά λόγια, είναι γενικά κακός, διότι δείχνει δυσαρέσκεια μεταξύ των ανθρώπων, απεργίες, ταραχές, πυρκαγιές και εγκληματικότητα, εμπρησμούς και κακή υγεία ανάμεσα στους ανθρώπους. Επίσης, είναι δείκτης έντονης στρατιωτικής δραστηριότητας, πολεμικό κλίμα και επιθετικότητα.

Σαφώς βέβαια, ούτε οι άξονες δείχνουν κάτι θετικό, Δίας/Πωσειδωνας/Ήλιος/ προβλήματα και οικονομικές απώλειες που στηρίζονται σε άπατη.

Ουρανος/Βόρειος Δεσμός/Ήλιος/ Ερμής αναταραχές, εκνευρισμός, εντάσεις, βια, νέα που ταξιδεύουν γρήγορα, γρήγορες εξελίξεις.

Μεταβολές σχετικά με λαϊκά θέματα – Ανάγκη για συνεχή αναπροσαρμογή – Καιροί υποχρεωτικών αλλαγών/ – γεγονότα – Τεταμένες σχέσεις- Αυξήσεις που σχετίζονται με θλίψη ή κατάθλιψη – Περιορισμένα περιουσιακά στοιχεία – Μειώσεις που σχετίζονται με το χρήμα ή το εισόδημα- Συναντήσεις με πολλά εμπόδια – Περιορισμοί σχετικά με την ελευθερία- – Βαθύτατα διασπαστικά ή ενοχλητικά γεγονότα Απρόσμενη καταστροφή- Απάτη σχετικά με δραστηριότητες – αβεβαιότητα ή αστάθεια – Εφαρμογή της απάτης – Βαθιά απογοήτευση που σχετίζεται με εμπόδια – Βαριές απώλειες -θλίψη ή κατάθλιψη – Καταστάσεις αποχαύνωσης- Τρέχοντες κίνδυνοι ή ρίσκα που απαιτούν διάκριση σε σχέση με άλλους – Σοβαρές απώλειες που σχετίζονται με τους εταίρους – Θλίψη- Ταπείνωση σε αλληλεπιδράσεις – Ενέργειες που σχετίζονται με βλάβες, ζημιές ή τραυματισμούς – Πυρκαγιά ή βλάβες ανάφλεξης – Οι αρνήσεις που σχετίζονται με πυροβολισμούς – Κάποιος βλάπτεται

Βίαιοι θάνατοι, πράξεις που σχετίζονται με ένταση ή αναταραχή – Επιθυμία να πετύχουμε τα πράγματα γρήγορα – Να συμπεριφέρεστε αιφνιδιαστικώς- χειραγώγηση – εξαπάτηση

Σημασία του ύδατος – Πλοίαρχοι πλοίων ή αεροπορικών εταιρειών – Διπλωμάτες – Διαταραχές ή αναστάτωση σχετικά με επίσημα θέματα- Εκτεταμένες πυρκαγιές – Εκτεταμένος πόλεμος

Ακάλυπτη ιδιοκτησία – Οικονομικές απώλειες – Διφορούμενοι νόμοι ή νομικά θέματα – Αδικία

Διαταραχές ή αναστάτωση σχετικά με οικονομικά ή νομικά θέματα

Αποσαφηνισμένο νομικό καθεστώς σε σχέση με τους πληθυσμούς ή τα έθνη

Διαταραχές ή αναστάτωση που σχετίζονται με την αναποφασιστικότητα ή την κλιμάκωση – Αιφνίδιες λοιμώξεις – Λοίμωξη που σχετίζεται με ατυχήματα – Έκρηξη καταιγίδων

Συνεχής αδράνεια ή ανεργία

Ενεργοποίηση γεγονότων

Ξαφνικές ή απροσδόκητες οικονομικές απώλειες – Οικονομικά διλήμματα

Αδιέξοδα ή εμπόδια που αφορούν ατυχή γεγονότα – Σεισμοί

Απάντηση