❄️🌕✨ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ H` ΤΟΥ ΠΑΓΟΥ❄️ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2019 🌕✨❄️

στις

Πανσέληνος στην 19η μοιρα του Ταυρου, θα πραγματοποιηθεί στις 12 Νοεμβρίου, 2019 και ώρα, 15:34:17 μ.μ. στην 19η του Ταύρου που είναι η μοίρα του Φθόνου, στον 1ο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου. Έχει χαρακτήρα δολοπλόκο και πανούργο που μπορεί να είναι ένας μεσάζων ή ένας σύμβουλος. Η αντίθεση Σελήνης-Ηλίου πραγματοποιείται μεταξύ 1-7ου οίκου, αλλά η πανσέληνος κυβερνά και τον 4ο οίκο, όπου σχηματίζει όψη αντίθεσης με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία στον Σκορπιό προς τον 7ο οίκο, αλλά τριγωνίζει τον Κρόνο-Πλούτωνα και εξαγωνιζει σαφώς τον Ποσειδώνα. Η όψη αντίθεσης συνάδει με διπλωματικές γκάφες, σημαίνει επίσης την ρήξη συνθηκών που έχουν υπογραφτεί η συμφωνιών, εμπορικές διαφορές και διαφωνίες με ξένες χώρες, προβλήματα στις διεθνείς υποθέσεις όπου θα έχει όμως σοβαρές επιπτώσεις στην οικονομία.

Συνδέεται άμεσα με την νέα σελήνη στον Σκορπιό, που σχετίζεται με το χρήμα και τους φόρους. Έχουμε  ξεσηκωμούς στην Νότια Αμερική (Χιλή, Εκουαδόρ) με επίκεντρο την οικονομία, μετά τις εκλείψεις που πραγματοποιήθηκαν εκεί, όχι μόνο το καλοκαιρι αλλά και από τις προηγούμενες (Χιλή,18/9/1810,9:26 π.μ. με Ηλιο, Ποσειδώνα και Ωροσκόπο στον Τοξότη). Ο Εβο Μοραλες κερδίζει τις εκλογές στην Βολιβία, από τον Α γύρο των εκλογών ( Ο χάρτης του έχει Δια στον Τοξότη και μια ευθυγράμμιση στον Σκορπιό).

Γενικότερα, όμως ο άξονας Ταυρου –Σκορπιού είναι και ο άξονας της Μετάλλαξης του ανθρώπου μέσα από εμπειρίες. Είναι πιθανο να δημιουργηθεί μια σειρά προβλημάτων ρευστότητας σε μεγάλες τράπεζες (όπου θα φέρει την αναζωπύρωση της κρίσης χρέους πολλών χωρών κτλ.).Ένας άξονας σε πολύ άσχημη μοιρα, που έχει ιδιαίτερα ισχυρή επιρροή από την νέα σελήνη στον Σκορπιό (αντίθεση Ουρανού) όπου δημιουργεί ακραία καιρικά φαινόμενα, βια και πολέμους, πραξικοπήματα, επιβολή στρατιωτικού νόμου και ποιος ξέρει τι άλλο, μέχρι να ολοκληρωθεί η νέα σελήνη προς το τέλος Οκτωβρίου, καθώς τα γράφω πριν πραγματοποιηθεί. Μια μικρή εισαγωγή στον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου, όπου παραθέτω το κείμενο σε PDF,κάντε κλικ για να το ανοίξετε και να το διαβάσετε…https://astroephimerides.com/2018/10/04/h-ellada-apo-to-1936-1949/

ΕΠΕΤΕΙΟΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΜΕ ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ

Σε λίγες μέρες, η Ελλάδα θα γιορτάσει και πάλι την επέτειο της έναρξης του Ελληνο-Ιταλικού πολέμου του 1940. Συνήθως οι λαοί γιορτάζουν τη λήξη ενός πολέμου, για μας όμως, η έναρξη έχει μεγάλη σημασία, γιατί έτσι επιβραβεύουμε τον ηρωισμό και την αποφασιστικότητα του λαού μας.Ήταν λίγο μετά τις 3 τη νύχτα της 28ης Οκτωβρίου του 1940 που ο Ιταλός Πρέσβης στην Αθήνα, επέδωσε τελεσίγραφο στον τότε Πρωθυπουργό Μεταξά, για ελεύθερη διέλευση των Ιταλικών στρατευμάτων από τα Ελληνο-Αλβανικά σύνορα. Η άρνηση του Έλληνα Πρωθυπουργού, αντιπροσώπευε και το μεγάλο ΟΧΙ όλου του Ελληνικού λαού.

Στις 5.30 π.μ. της ίδιας μέρας, άρχισε και η επίθεση των Ιταλικών στρατευμάτων. Αλλά ποιες ήταν οι αστρολογικές συνθήκες που επικρατούσαν, τόσο στις 3 περίπου π.μ., όσο και στις 5.30 της 28ης Οκτωβρίου; Τα αστέρια έδειχναν άραγε τον πόλεμο που ξεκινούσε, και τις δραματικές συνέπειες που είχε για τη χώρα μας; Τ΄αστέρια δεν λένε ποτέ ψέματα, εμείς ίσως δεν τα καταλαβαίνουμε.Με την αστρολογική έρευνα που έγινε, τόσο για τις 3 π.μ., όσο και για τις 5.30, βλέπουμε ότι κυρίαρχο ρόλο παίζει η αντίθεση Κρόνου-Δία, με τον Ήλιο. Η σπάνια συζυγία Κρόνου-Δια, πολλές φορές σηματοδοτεί μεγάλα γεγονότα για μια χώρα. Η αντίθεσή τους με τον Ήλιο (ζωτική ενέργεια) προβλέπει τις τραγικές απώλειες σε έμψυχο υλικό.

Στις 28 Οκτωβρίου 2018. Η Ελλάδα γιορτάζει για μια ακόμα φορά, την παλικαριά των Ελλήνων του ΄40, την άρνηση στην υποδούλωση, την περηφάνια του Έθνους. Η ατμόσφαιρα παντού είναι πανηγυρική. Λίγες ώρες αργότερα, η Ελλάδα θρηνεί. Θρηνεί για την άγρια και άδικη δολοφονία ενός από τους συνεχιστές του έργου της γενιάς των ηρώων, του Κωνσταντίνου Κατσίφα, που έπεσε δολοφονημένος από τα πυρά ξενόφερτων βαρβάρων, οι οποίοι εξουσιάζουν τα ιερά χώματα της Βορείου Ηπείρου.Εκείνη την ημέρα οι τέσσερις πλανήτες πάνω στο ζώδιο του Σκορπιού, έδειχναν ύπουλη ενέργεια. Υπήρχε αντίθεση Σελήνης και Κρόνου, όπου ο Κρόνος συμβόλιζε την εξουσία, το κράτος, και το θάνατο, και η Σελήνη το θύμα. Ο Ουρανός βρισκόταν σε γήινο ζώδιο και έκανε τρίγωνο με τον Κρόνο, που βρισκόταν επίσης σε γήινο ζώδιο. Το ξαφνικό και το αναπάντεχο, συμφωνούσε με την εξουσία. Με τον Ουρανό στον Κριό έγινε η άνοδος του Χίτλερ στην εξουσία, και με τον Ουρανό στον Ταύρο έγινε η κήρυξη του Β Παγκοσμίου Πολέμου. Με την ίδια θέση του Ουρανού, δολοφονήθηκε ένα γνήσιο τέκνο της Ελλάδας. Ο Ουρανός εξακολουθεί να βρίσκεται στο γήινο ζώδιο του Ταύρου.

Κατά τη φετινή επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, θα έχουμε νέα Σελήνη. Εκείνη τη στιγμή, θα υπάρχουν και πάλι τέσσερις πλανήτες στο ζώδιο του Σκορπιού, και ο Ουρανός θα χτυπάει με αντίθεση τη συζυγία Ήλιου – Σελήνης. Η νέα Σελήνη σίγουρα δεν θα φέρει ιδιαίτερα ευχάριστες καταστάσεις,όπως περιέγραψα στα κειμενα Οκτωβρίου αναλυτικά.

Υπάρχει όμως και ένα αισιόδοξο μήνυμα, που φέρνει ο ωροσκόπος, ο οποίος πλησιάζει το πολύ ευνοϊκό αστέρι ΣΠΙΚΑ, ή ΣΤΑΧΥΣ, όπως είναι γνωστό από τους προγόνους μας. Ένα αστέρι που αντιπροσωπεύει την Ηριγόνη, κόρη του Ικάριου, ή κατ’ άλλους την Αστραία, κόρη ενός Τιτάνα, η οποία πήγε με το μέρος των Θεών, και ήρθε αντιμέτωπη με τον πατέρα της. Έτσι κι αλλιώς, μια νέα τιτανομαχία είναι αναμενόμενη.

ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΣΤΙΣ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019..

Δεύτερος Δεκανός Ταυρου [Σελήνη]. Ο θάνατος κάποιας βασίλισσας, η έλλειψη σπόρων και η ακαρπία της γης. [Έξι Πεντακτινα]

*ΣΥΝΑΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΣΤΡΕΣ-ΤΟ ΑΙΜΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΝΟΣ ΑΝΤΡΑ*

Δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα που μπορεί να γίνει αυτή τη στιγμή. Είναι σαν να ακινητοποιείται κάτι η κάποιος ούτε με πνευματικό ούτε με φυσικό έλεγχο. Αυτό θα περάσει, αλλά η αντίσταση απλώς θα επιδεινώσει την κατάσταση. Δυσκολία που περιέχει συναισθηματικές αντιδράσεις. Μια φούσκα. «Φουντώνω» για κάτι. Συναισθηματική καταστολή.

Πανσέληνος στην Delta (δ) Cassiopeia, Rucha, Δέλτα (δ) Η Κασσιόπη, είναι ένα αστέρι στο γόνατο της Βασίλισσας.

Το όνομά της συναντάται και με τις παραλλαγές Κασσιόπεια, Κασσιέπεια ή και Κασσώπη. Σύμφωνα με άλλες παραδόσεις η Κασσιόπη ήταν σύζυγος του Φοίνικα, του γιου του Αγήνορα, και μητέρα του Φινέα, του Κίλικα, του Δορύκλου και της Κάρμης και εκ του Διός της Ευρώπης και του Ατύμνου. Σε άλλο μύθο η Κασσιόπη είναι σύζυγος του Επάφου και μητέρα της Λιβύης, ή σύζυγος του Οινέα και μητέρα του Τυδέα. Κατά την επικρατέστερη όμως παράδοση η Κασσιόπη ήταν σύζυγος του Κηφέα και μητέρα της Ανδρομέδας. Επειδή η Κασσιόπη καυχήθηκε ότι ήταν ομορφότερη από την Ήρα και από τις Νηρηίδες, προκάλεσε την οργή της Ήρας και των Νηρηίδων, που ζήτησαν από τον θεό της θάλασσας, τον Ποσειδώνα, να την τιμωρήσει.

Τότε ο Ποσειδώνας έστειλε ένα κήτος, ένα φοβερό θαλάσσιο τέρας, που κατέστρεφε τα παράλια της χώρας της Κασσιόπης. Για να εξευμενισθεί ο Ποσειδώνας, το βασιλικό ζεύγος υποχρεώθηκε να δώσει την Ανδρομέδα να τη φάει το τέρας. Τότε εμφανίσθηκε ο Περσέας και τη γλίτωσε. Μετά τον θάνατό της, η Κασσιόπη μεταμορφώθηκε στον αστερισμό, όπως και οι υπόλοιποι ήρωες του μύθου. Παντού στην αρχαία Ελλάδα το βασικό σχήμα στον αστερισμό αντιστοιχούσε σε μία γυναίκα καθισμένη πάνω σε ένα θρόνο («Η του θρόνου»).

Η δε εμπλοκή του Ποσειδώνα ως τιμωρού αντί της Ήρας, δηλώνει την προϊστορική γεωλογική αναστάτωση που συνέβη στον ελλαδικό χώρο με συνέπεια την κατάκλυση υδάτων (κατακλυσμός του Δευκαλίωνα) και κατ΄ επέκταση, ουσιαστικά, τον αποχωρισμό των αρχαίων γενών.

Αστρολογική Επιρροή: Σύμφωνα με τον Πτολεμαίο ο αστερισμός είναι φύσεως Κρόνου και Αφροδίτης. Λέγεται ότι δίνει υπεροψία, καυχησιά και υπερβολική υπερηφάνεια, αλλά ταυτόχρονα είναι η δύναμη του σεβασμού. [Robson *, σελ.36.]

Ο ωροσκόπος της πανσελήνου στην 14η μοιρα του Κριου, είναι αρκετά επικίνδυνη. Εσφαλμένες εκτιμήσεις. Κάποιος συχνά καταστρέφει την εμπιστοσύνη και υπερεκτιμά την ικανότητά του να αξιολογεί την ειλικρίνεια των ανθρώπων, αποτυχία και σοβαρές ανατροπές. Είναι απαραίτητο να μάθουμε να γνωρίζουμε τον εαυτό μας, να αξιολογούμε με ακρίβεια την δύναμή του και να είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί στην επιχείρηση και στην επιλογή των εταίρων. Είναι επικίνδυνη για τα ταξίδια στη θάλασσα και όλες τις δραστηριότητες που αφορούν το νερό.

*ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΥΠΟΚΙΝΕΙ ΜΕ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΠΛΗΘΟΣ*

Μπορεί να νιώθετε παρεξηγημένοι αλλά και μειονεκτικά μόνο και μόνο για το ποιος είστε στην παρούσα κατάσταση. Ακόμη και όταν αντισταθείτε σε αυτό που νιώθετε, θα δείξετε αντίσταση, εν μέρει λόγω της άγνοιας των άλλων, αλλά πρέπει να ασκήσετε πίεση στην περίπτωσή σας. Εάν δεν το κάνετε, το παρών status quo θα παραμείνει. Εάν η αιτία είναι δίκαιη και οι επικοινωνίες σας σαφείς, θα ακουστούν από μερικούς στο πλήθος που είναι συντονισμένοι σε αυτό που λέτε και θα νιώσετε την επιρροή σας να εξαπλώνεται. Είναι η αιτία σας άξια και δίκαιη; Δηλώνοντας την περίπτωσή σας. Αποκαλύπτοντας τα κοινωνικά σας πάθη. Εκφράζοντας επιθετικά τις απόψεις σας σχετικά με την απροθυμία και την αδιαφορία.

Με Alpheratz: Αυξάνει τη συγκομιδή, τα έσοδα, κέρδος, θεραπεύει τις αναπηρίες, εμποδίζει την οικοδόμηση, περιφρουρεί τις φυλακές, προκαλεί κίνδυνο για τους ναυτικούς και καταστρέφει τους εχθρούς.

Ο χάρτης της πανσελήνου είναι μια μίξη θετικών και αρνητικών όψεων, σαφώς προκαλεί εντάσεις  με τον Ουρανό στον Ταύρο να βρίσκεται στον 1ο οίκο ενώ στον 7ο ο Αρης στον τρίτο δεκανό του Ζυγού, τετραγωνίζει την σύνοδο Κρόνου-Πλούτωνα στον 10ο οίκο.

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ  & 6 ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΑ

«Είναι μια κάρτα των άκρων. Μια κάρτα που έχει / δεν έχει, κυριαρχία / υποταγή, ανωτερότητα / κατωτερότητα, γενναιοδωρία / καλοσύνη, υποστήριξη / μη στήριξη, εκτίμηση / χρήση, διδασκαλία / εκμάθηση, μίσθωση / πυροδότηση. Ο κατάλογος θα μπορούσε να συνεχιστεί. Ωστόσο, μια από τις ισχυρές παραδοσιακές έννοιες που συνδέονται με αυτό είναι η φιλανθρωπία ή η υποστήριξη… η και η δωροδοκία και ότι αλλο συνεπάγεται με αυτο!

Μετά από να αντιμετωπίσετε δυσκολίες ή να βρεθείτε σε μια δέσμευση, συνήθως, οικονομικά, κάποιος έχει εισέλθει για να βοηθήσει. “Καρμικά κάποιος θα πρέπει να χρησιμοποιήσει πραγματικά τη γενναιοδωρία του ατόμου και όχι ως μέσο για τον έλεγχο του άλλου.

Σμαραγδένια υπομονή και σχετική ευδαιμονία

Υπάρχει κάποια σοβαρή ανάγκη για υπομονή. Το σμαράγδι είναι η τέλεια δόνηση για να βοηθήσουμε να φτιάξουμε μια αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης. Ακόμα κι αν δεν μπορείτε να “αντέξετε” την σμαραγδένια πέτρα, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην κρυσταλλική ουσία ή ακόμα και να επικαλείται τη δόνηση του σμαραγδένιου προφορικά (όπως λέγοντας “τώρα επικαλώ τη δόνηση του σμαραγδiου στο πεδίο μου”) μπορεί να κάνει θαύματα με την αίσθηση του χρόνου να την επιβραδύνει. Ως ενήλικας, η υπομονή είναι μια αρετή που λίγοι μπορούν να ισχυριστούν ότι την κατέχουν πραγματικά.

Είτε είστε πειρασμός του Ταύρου ή απλώς θέλετε να βρεθείτε σε ένα πιο ευαίσθητο χώρο για να ενσαρκώσετε το πρόσωπό σας, μπορεί να σας βοηθήσει να σας προσαρμόσει στις ενέργειες αισθησιασμού, αυτοθεραπείας, αυτοπεποίθησης και ρεαλισμού . Με το σμαράγδι γύρω, αυτές οι ιδιότητες μπορούν να υποστηριχθούν με μια ουσία εμπιστοσύνης, δύναμης και αρμονίας. Στις σχέσεις, το σμαράγδι έχει από καιρό σεβαστεί για την ικανότητά του να δανείζει την ενέργεια της μακροζωίας και της αντοχής σε οποιαδήποτε ένωση. Εάν αγωνίζεται στη σχέση, προσθέτοντας ένα σμαράγδι στο μείγμα μπορεί να σας βοηθήσει να προωθήσετε τη δύναμη και την αντοχή του Ταύρου, γεμάτη υπομονή, αγάπη πρόθεση και θεραπευτικό βάλσαμο της αισθησιακής έκφρασης.

ΟΨΕΙΣ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ

Η πανσέληνος στον Ταύρο είναι σε έξαρση και πιθανόν να υποδηλώνει ότι εχουμε μια αποστολή να πραγματοποιήσουμε και να υποστηρίξουμε η θα μπορούσαμε να νιώσουμε μια επιπλέον εξωτερική πίεση και άγχος την συγκεκριμένη περίοδο- αν και η αληθινή δύναμη μπορεί να βρίσκεται στο πρόσωπο που χρειάζεται την περισσότερη υποστήριξη. Ο Ήλιος σχηματίζει μια όψη συνόδου με τον ανάδρομο Ερμή στον 7ο οίκο και προφανώς αυτο σημαίνει ότι υπάρχει η ανάγκη να δοθεί φωνή σε κάτι η κατά κάποιο τρόπο απειλεί να φέρει κάτι σημαντικό στην επιφάνεια που ίσως να έχει σχέση με σημαντικές πληροφορίες, στην πολιτική, σε διπλωματικό επίπεδο η στις σχεσεις και συνεργασίες μας. Οι λαοί που θα ξεσηκωθούν θα περάσουν ένα ηχηρό μήνυμα.

Συνήθως, ο Σκορπιός κρατά τα πάντα καλά κρυμμένα στα βάθη της ψυχής του, μέσα στην σιωπή του, όπου κρύβει τις όποιες πληροφορίες κλειδωμένες καλά. Όμως η σταθερότητα του ζωδίου μπορεί να δημιουργήσει διάφορα “κολλήματα” χωρίς να υπάρξει ιδιαίτερη πρόοδος, μέσα απο την πρόληψη ακόμα και την προκατάληψη. Αυτό οφείλεται στην επιμονή και την πεισματική αποφασιστικότητα του Σκορπιού, για την επίτευξη κάποιων στόχων, αλλά αυτό μπορεί πάρει χρόνο.

Η αντίθεση Σελήνης-Ηλίου σημαίνει ότι θα υπάρχει δυσκολία στο να κατανοήσουμε τους άλλους και τα συναισθήματα τους, μπορεί να συναντήσουμε προκλήσεις και προκαταλήψεις στις σχεσεις μας με τους άλλους. Υπάρχει ευαισθησία στις διαπραγματεύσεις σε πολιτικο επίπεδο και μπορεί να δημιουργηθούν ρήξεις, μεταβολές, ψέματα, σκάνδαλα, συκοφαντίες, έντονη κριτική, και η έκθεση ευαίσθητων μυστικών πληροφοριών στην επιφάνεια.

Ο Ήλιος και ο Ερμής στην 19η του Σκορπιού, στον 7ο οίκο, είναι επίσης πάνω σε μια πολύ δύσκολη μοιρα (από 18 ° 00 ‘έως 18 ° 59’ ) που σημαίνει: “κουτσός” ή “ελλιπής” – συχνά δείχνει ένα φυσικό ελάττωμα, εάν εμπλέκεται με τον Ωροσκόπο, τον Ήλιο ή τη Σελήνη. Μπορούμε όμως επίσης να ονομάσουμε μια υπάρχουσα κατάσταση “αρτιμελής” με την έννοια ότι η 19η ° Σκορπιού: “Serpentis,” σχετίζεται με κάποια τραγωδία, ατυχία και το αδίκημα. Δεν φαίνεται όμως να επικεντρώνεται μόνο σε γεγονότα στην πολιτική, όπου ο 7ος οίκος συνδέεται με τους ανοιχτούς εχθρούς και συμμαχίες κρατών, αλλά και με τις σχέσεις μας και τις αποφάσεις της ζωής. Είναι φύσεως Αρη-Κρόνου και περιέχει αρκετή τραγικότητα, και τίποτα δεν εφημερεύει υπό την επιρροή της. Ίσως συμβούν γεγονότα που εμπεριέχουν σοκαριστικες καταστάσεις σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο αλλά επίσης και στις επαγγελματικές σχεσεις μας.

*ΜΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ*

Ακόμη και καταστάσεις που είναι χτισμένες σε στέρεες βάσεις μπορεί να παρασυρθούν από τις παλιρροϊκές δυνάμεις των συναισθημάτων. Μπορεί να αισθάνεστε εξουθενωμένοι με αυτόν τον τρόπο. Θα πρέπει να ανακατασκευάσετε κάτι πιο ασφαλές στη ζωή σας, αλλά είστε σοφότεροι και στο μέλλον θα οικοδομήσετε κάτι πιο ισχυρό. Μη έχοντας να προσκολληθούμε στα συναισθήματα κάποιου. Προσωρινή απώλεια. Διόρθωση των συναισθημάτων μας. Βρίσκοντας διάφορες δικαιολογίες αντί να πάρει κάποιος την απαραίτητη ευθύνη.

Ένα παράδειγμα είναι ότι κάποιοι ίσως να συλληφθούν για εγκληματικές δραστηριότητες και ενέργειες – που είναι μια τυπική Σκορπισια ιδιότητα – παρά το ότι προσπαθεί σκληρά να καταπολεμήσει αυτή την “σκοτεινή” πλευρά του. Κάτι λιγότερο ακραίο, ίσως να συνδέεται με μια απογοητευτική δουλειά η κατάσταση, μπορεί οι προσπάθειες μας να σκοντάφτουν και να μην είναι παραγωγικές ή να εχουμε οδυνηρά αποτελέσματα και τίποτα να μην προχωρά στην σωστή κατεύθυνση η να υπάρχουν καθυστερήσεις και λόγω της ανάδρομης πορείας του.  Σε μια αίθουσα τέχνης η υποδοχή για παράδειγμα, μπορεί να είναι χλιαρή η να υπάρχει μια μισοάδεια αίθουσα παρά την καλή μουσική, το καλό έργο τέχνης και οτιδήποτε αλλο.

Η περίοδος αυτή μπορεί να είναι δύσκολη και αρνητική και να μην αποδώσει ακριβώς αυτά που περιμένουμε. Είναι πολύ πιθανο, να κατηγορήσουμε τον εαυτό μας ότι είμαστε ακατάλληλοι για ένα θετικό αποτέλεσμα η οι άλλοι να μας ενοχοποιήσουν γι αυτό. Οι συνεργασίες είναι αδύναμες, και αν υπάρχει κάτι θετικό σε αυτή την αρνητική εικόνα, είναι ότι θα πρέπει να αναγνωρίζουμε μερικές φορές ότι είναι σημαντικό να αποφεύγουμε τις δύσκολες καταστάσεις και να κάνουμε πίσω.

Η πανσέληνος στον Ταύρο δίνει μεγάλη βαρύτητα, σε αυτή την εικόνα, διότι η σύνοδος Ηλίου-Ερμή σημαίνει και τσουχτερά αλλά και δηκτικά λόγια, απο πολιτικους σκέψεις ζήλιας και γενικότερα πολύ έντονα συναισθήματα απο απλούς ανθρώπους. Η πανσέληνος, σχηματίζει όψεις τριγώνου με την σύνοδο Κρόνου-Πλούτωνα στον Αιγόκερω, ενισχύοντας τόσο τα σχέδια της ΝΤΠ, αλλά δίνει τουλάχιστον στην προσωπική μας ζωή κάποια σταθερότητα, άνεση και πρακτικότητα.

Σε δοκιμαστικές καταστάσεις, η πανσέληνος μπορεί να μας παρέχει κυρίως περισσότερη ψυχολογική στήριξη. Η πανσέληνος επίσης εξαγωνιζει τον Ποσειδώνα, που είναι ένα αίτημα για οίκτο αλλά και συγχώρεση για όποιον το χρειάζεται περισσότερο.

*ΕΝΑΣ ΑΡΧΑΙΟΣ ΑΜΦΟΡΕΑΣ ΓΕΜΑΤΟ ΒΙΟΛΕΤΕΣ*

Υπάρχει μια αίσθηση ότι τα όποια κίνητρα είναι καθαρά καθώς και το περιεχόμενο τους. Οι απλούστερες, πιο φυσικές απαντήσεις στα προβλήματα και στην κοινωνία μπορούν συχνά να μας φέρουν μια αίσθηση αναζωογόνησης και επανευθυγράμμισης σε σχέση με το τι είναι όμορφο. Επιστροφή στις αρχαίες πηγές. Θεραπεία με λουλούδια. Ομορφιά. Ορισμός προτύπων για την κοινωνία. Αλλα και έλλειψη λεπτότητας. Αναισθησία.

ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ..***

Η πανσέληνος εδώ προκαλεί σοβαρά προβλήματα, δυσαρμονίες, ασυνεννοησία, με τον Ερμή που είναι σε επικίνδυνη μοίρα και ανάδρομος ενώ επιπλέον εχουμε το φαινόμενο Διέλευσης του Ερμή, που είναι αστρονομικό γεγονός. Η συγκεκριμένη ανάδρομη πορεία του όμως είναι δυνατή και είναι πιθανο να δημιουργήσει επιπλέον προβλήματα με την τεχνολογία, καθυστερήσεις, να συναντήσετε προβλήματα η πρόσωπα από το παρελθόν, άγχος και κρίσεις. Όμως το  εξάγωνο Κρόνου/Ποσειδώνα τουλάχιστον θα προσπαθήσει να μειώσει αυτό το άγχος, στην προσωπική μας ζωή. Δεν υπάρχουν μεγάλα σταθερά αστέρια που να συνοδεύουν την πανσέληνο στον Ταύρο, όμως, η πανσέληνος βρίσκεται στον 17ο Σεληνιακό Κινεζικό οίκο, (17 ς 13 έως 29 ♉ 40) που διέπει τη συσσώρευση πλούτου και αποταμίευσης, τις φυλακές, την τιμωρία, την εκτέλεση, τους θαλάσσιους τοίχους, τις δεξαμενές και τα κανάλια. Καλό για την πραγματοποίηση επενδύσεων, τείνοντας προς την τραπεζική αποταμίευση. Οτιδήποτε αφορά τη γη ευνοείται, όπως το σκάψιμο και οι κηδείες. Τα παιδιά ενός γάμου που έχουν συμβληθεί αυτήν την ημέρα θα προστατεύονται από σημαντικές προσωπικότητες. Επειδή όμως η πανσέληνος έχει αρνητικές όψεις δεν θα συνιστούσα ούτε τα θετικά της, οπότε μην παίρνετε ρίσκα.

ΑΞΟΝΕΣ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ

Πλουτωνας-Βορειος Δεσμος-Ωροσκόπος– επιρροή πάνω στους ανθρώπους η την κοινωνία με οποιοδήποτε κόστος, μια ομαδική αναγνώριση.

Κρονος-Βορειος Δεσμος-Ωροσκόπος– εμπόδια, δυσκολίες, χωρισμός με αλλα άτομα.

Ουρανος-Ωροσκόπος-Αρης- μια δυνατή επέμβαση στο περιβάλλον, βια, πρακτική συνεργασία στον βιομηχανικό χώρο και τεχνολογία, απειλές, εκφοβισμός, τραυματισμός, ατύχημα.

Σελήνη-Ωροσκόπος-Ουρανος- αναστάτωση, ανησυχία, νευρική συμπεριφορά, ξαφνικά γεγονότα και εμπειρίες στον λαό του τόπου.

Αφροδίτη-Αρης-Ήλιος-Ερμής– δημιουργία, καλλιτεχνική δημιουργία, ηθοποιοί, συγγραφείς, σκέψεις και επιθυμία για γάμο και παιδιά, σκέψεις που επηρεάζονται από συναισθήματα. Εγκαθίδρυση.

Ηλιος-Ερμής-MC-Αφροδίτη– μελέτη της τέχνης, συναισθήματα κάποιου, συλλογισμός στα προβλήματα, προσδιορίζω την στάση μου απέναντι στους αλλους. Προσωπικές σχεσεις, δημιουργία προσωπικών σχέσεων, καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα, χόμπι.

Αφροδίτη-MC-Δίας- αυτοπεποίθηση- κερδίζω την εκτίμηση των άλλων εύκολα, σκέψεις η ενασχόληση με τις τέχνες, δημοφιλια και ευτυχία.

Δίας-Πλουτωνας-MC– παραγωγικότητα, μεγάλες φιλοδοξίες, εργοδότης η διευθυντής, καλές προοπτικές και άνοδο στην ενασχόληση η το επάγγελμα, προαγωγή, πρόοδος, καλή τύχη στα σχέδια κάποιου, μεγάλη τύχη.

Ερμής-Πωσειδωνας-Κρόνος- σκοτεινές σκέψεις, απαισιοδοξία, αναστολές, εγωισμός, πίστη σε κάτι ανύπαρκτο, μια ανεκπλήρωτη επιθυμία.

Ηλιος-Πωσειδωνας-Κρονος– προβλήματα με την υγεια, περιορισμός, αδυναμία, δοκιμασίες.

Πλουτωνας-MC-Κρόνος– αυτοθυσία, η πραγματοποίηση στόχων μέσω μιας μεγάλης θυσίας, κουραστικός αγώνας για επιβίωση, θάνατος η πένθος.

Αρης-Ωροσκόπος-Πλουτωνας– διαφωνίες και φασαρίες, η επιθυμία για εξουσία στους άλλους, μια βίαιη προσαρμογή σε νέες συνθήκες και περιστάσεις στην ζωή, βίαιες πράξεις, τραυματισμός, ατύχημα.

Ήλιος-Βόρειος Δεσμός-Πωσειδωνας– ανικανότητα και δυσκολίες προσαρμογής στις καταστάσεις, απογοήτευση, στις σχεσεις και συναναστροφές, δυσαρέσκεια από μια ομάδα ανθρώπων η ένωση.

Θα επηρεαστεί η Ευρώπη και η Μέση Ανατολή όπου θα υπάρξουν δυνατές εξελίξεις στην οικονομία και αναταράξεις, με επίκεντρο τις εξελίξεις μέσα στην Τουρκία, την Συρία αλλά και την Κύπρο.

Η πανσέληνος σχηματίζει θετικές όψεις με τον Ελληνικό χάρτη του 1830 και μπορεί να δείχνει μια περίοδο έντονη δημιουργικά αλλά και όσο αφορά τις σχεσεις μας με την εξωτερική πολιτική, με το τρίγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα-Βορείου και Νοτίου Δεσμού. Κατά κάποιο τρόπο οι όποιες προσπάθειες μπορεί να ευδοκιμούν στο ελάχιστο μέσα από προσπάθειες για σταθερότητα και υπό την μορφή κάποιου περιορισμού. Οι ορδές μεταναστών όμως θα αυξηθούν και αυξάνονται και πάλι με τραγικό ρυθμό. Το εξάγωνο Αφροδίτης-Ηλίου-Κρόνου δείχνει όμως την προσπάθεια για σταθερότητα της οικονομίας. Ωστόσο, η πανσέληνος και οι όψεις της θα φέρουν σκάνδαλα φύσεως 6ου οίκου, που συνδέεται με την υγεια και τον εξοπλισμό.

Το ανησυχητικό είναι η επιρροή του Αρη στον Ζυγό που χτυπάει τον 6ο οίκο της και σχηματίζει επίσης μια όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα που είναι ένδειξη σοβαρών προβλημάτων με τους μετανάστες και το εξωτερικό σχηματίζοντας επίσης δυσαρμονικές όψεις με το MC και Ωροσκόπο, που συνδέονται με τραυματισμούς, διαμάχες, βια, φασαρίες, αλλά και καθυστερημένες ενέργειες η λανθασμένες , δηλαδή λάθος διαχείριση, από μεριά της κυβέρνησης και επίσης θα υπάρχουν απεργίες, έντονες καιρικές συνθήκες και διάφορα φαινόμενα κτλ.

Η Αφροδίτη πλέον, στον Τοξότη βρίσκεται σε απόσταση 2 μοιρών από τον γενέθλιο Αρη της επίσης στο ιδιο ζώδιο.(εμπόλεμη κατάσταση με μετανάστες και δυστυχώς θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τα χειρότερα πλέον μέσα στην χώρα μας).Αλλωστε, και ο Αρης στον Ζυγό, στις τελευταίες του μοίρες θα είναι ακόμα πιο δυνατός  «πρόκειται να υπάρξουν πόλεμοι και διαφωνίες μεταξύ πλουσίων αλλά και μεγάλων ανδρών, ασθένειες στους άντρες στην αριστερή πλευρά*. Και θα υπάρξουν φόβοι  η γη θα σείεται ή τρόμος σε αυτούς. Ισχυροί άνεμοι, αστραπές, ομίχλη και σύννεφα » και θα επηρεαστούν ιδιαίτερα οι χώρες που έχουν Ζυγό η ανήκουν στο ζώδιο αυτό. (Αργεντινή, Αυστρία, Κίνα, Αίγυπτος (άνω), Ιαπωνία, Σιβηρία, Θιβέτ, Βέλγιο, Μποτσουάνα, Φίτζι, Νιγηρία, Ουγκάντα, Χιλή, Γαλλία, Καναδάς, Σιβηρία, Θιβέτ, Λισαβόνα, Φρανκφούρτη, Κοπεγχάγη, Γιοχάνεσμπουργκ, Βιέννη, Νότιγχαμ )

Οι άξονες δείχνουν την εξυπηρέτηση συμφερόντων. Κατά τον ίδιο τρόπο επηρεάζει και τον χάρτη Μεταπολίτευσης. Ο Αρης σε όψη συνόδου με τον μεταπολιτευτικό Ουρανό στον Ζυγό στον 4ο οίκο, είναι μια ένδειξη ανεμοστρόβιλων, καταστροφικών ανέμων, έντονων σεισμικών δονήσεων, αλλά και ξαφνικών ανατροπών και εκρηκτικών γεγονότων εντός της χώρας μας. Τα πράγματα θα ξεφύγουν και θα είναι εκτός ελέγχου..

*Eίδηση τελευταίας στιγμής.. Τελεσίγραφο ΟΗΕ παγώνει τη ΝΔ: «Δεν μας αρέσει το νέο αυστηρό νομοσχέδιο για τους πρόσφυγες» όμως αυτά τα είπαμε στις εκλείψεις που έγιναν τον Ιούλιο του 2019.

*ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ/ ΙΟΥΛΙΟΣ 2019 (μια εξαιρετικά δυνατή έκλειψη όπου θα συμβούν τραγικά πράγματα με την επιρροή της να τελειώνει σύντομα οπότε αναμένετε…)

https://astroephimerides.com/2019/06/21/%f0%9f%8c%94%e2%99%91%f0%9f%94%ad%f0%9f%8c%ba%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%b7-%cf%83%ce%b5%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%b7-%ce%b5%ce%ba%ce%bb%ce%b5%ce%b9%cf%88%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%bf/

ΟΥΡΑΝΙΑΝ..

Νευρική κατάσταση

Αυξήσεις που σχετίζονται με σοβαρές ή κρίσιμες ανησυχίες – Οικονομικές θυσίες – Αυξήσεις που σχετίζονται με ανησυχίες ή φόβους – Ελλείψεις χρημάτων – Οικονομικές απώλειες – Αδικία

Καθυστερήσεις ή αποφυγή κινδύνων ή καταστροφών – Εκπλήξεις που σχετίζονται με προβλήματα – Απροσδόκητα εμπόδια – Συνεχής ένταση – Επανάσταση – Συγκρούσεις – πρόκληση

Αντιμετώπιση με πολλά προβλήματα – Συναντήσεις με πολλά εμπόδια – Συγκράτηση σχετικά με την ελευθερία

Ξαφνικές ακινητοποιήσεις ή αδιέξοδα – Καταστολή ή καταπίεση – Διαταραχές ή αναστάτωση που σχετίζονται με εμπόδια- Διαταραχές βαθιά Αναστατωτικές ή ανησυχητικές – Απροσδόκητη καταστροφή- Ανάπτυξη δυνατοτήτων που συνεπάγονται αβεβαιότητες ή ανασφάλειες – Σταδιακές απώλειες – ανάπτυξη δυνατοτήτων που συνεπάγονται εξαπάτηση ή απάτη

Για να εξερευνήσετε το άγνωστο – Μυστικές δραστηριότητες ή προστασία της ιδιωτικής ζωής – Δημιουργία ή στόχοι που απαιτούν πολλές θυσίες – Ανακριτές – Αναλυτές της έρευνας – Εξερευνητές – αρνούνται τη δύναμη ή τον εξαναγκασμό – Αρχές που αφορούν ή επηρεάζονται από αβεβαιότητα ή αστάθεια – Εφαρμογή της απάτης – Κάποιος τραυματίζεται

Πολύ αντίσταση – Εκτεταμένες μειώσεις – Αυξήσεις που σχετίζονται με περιορισμούς – Περιορισμοί σχετικά με την ελευθερία – Λήξεις που σχετίζονται με την επέκταση

Πραγματοποίηση σχεδίων δράσης με άλλους – Διαπραγματεύσεις με άλλους – Καυστική ομιλία – Επιχειρήματα ή διαφωνίες

Κοινές επιτυχείς εκδηλώσεις – Περιπέτειες που περιλαμβάνουν χρήματα άλλων – Πολύ ένταση στις αλληλεπιδράσεις ή σχέσεις – Διαταραχές ή αναστάτωση που σχετίζονται με τα οικονομικά στην τοποθεσία

Οικονομικές θυσίες – Εικασίες άλλων – Κυνήγι τύχης σε αλληλεπιδράσεις – Φανταστικοί κόσμοι – – Οικονομική απάτη στη θέση

Καλή τύχη σε σχέση με τον αθλητισμό – Προνόμια – Επιτυχία που σχετίζεται με την πολιτική επιρροή – Αυξήσεις που σχετίζονται με τη δύναμη ή την επιρροή που εμπλέκουν άλλους – Νομικά μέτρα στην τοποθεσία – Νομική ή οικονομική δύναμη ή εξαναγκασμός που σχετίζεται με άλλους. Ιδεολογική σύγχυση ή υποκρισία

Μυστικές ή συγκαλυμμένες πράξεις – Δραστηριότητες στον αέρα ή στο νερό – άγνωστες ή αόρατές επιρροές – Απώλειες που σχετίζονται με την επιρροή αυτή – Διακοπές ρεύματος – Σφάλματα υψηλής επίπτωσης – Έντονη απογοήτευση

Τερματισμοί σχετικά με τις ενώσεις – Αρνητικοί προς συνεργασία – Αποτροπή

ξαφνικά σε δράση -ενέργειες που σχετίζονται με την ένταση ή την αναταραχή – Επιθυμία να πετύχει τα πράγματα γρήγορα – Να συμπεριφερθεί εσπευσμένα

Επαφή με όπλα ή πυρκαγιά ή ανάφλεξη

Φλεγμονή που συνεπάγεται Μεγάλα προβλήματα στο περιβάλλον – Προβλήματα που σχετίζονται με αυτοπεποίθηση – Σημαντικές καθυστερήσεις – Προβλήματα σχετικά με επίσημα θέματα

Ψυχολογική σύγχυση ή διαταραχή

Υποστήριξη για την ελευθερία των πληθυσμών ή των εθνών – Δραστηριότητες εξω στη φύση – Πολλοί ένοπλοι άνθρωποι ή έθνη

Πυρκαγιά – δημόσια αναταραχή – Αρχές που σχετίζονται με λαϊκές εξεγέρσεις – Εκρήξεις

Κίνδυνος λοιμώξεων- Έλλειψη ενέργειας – Μυστική διαδικασία με απόρρητο τρόπο

Ζημίες που επηρεάζουν το κύρος

Επιχειρηματική απάτη – Κέρδη ή εισόδημα από κλεμμένα περιουσιακά στοιχεία – νέα σχετικά με την καταπίεση – Καταστροφές- Καταιγίδες

Ξαφνικές καταλήξεις – – Διαταραχές – κατασκευαστική ή σκελετική θραύση – Σεισμοί – Ξαφνικοί ή απροσδόκητοι θάνατοι

Οι εντάσεις που αφορούν την πνευματική εργασία – Συγκρούσεις πάνω στην πολιτιστική δουλειά

Ανήθικη συμπεριφορά – Δράσεις που σχετίζονται με ιδεολογικές ζημίες ή μομφές – Δολοφονία χαρακτήρων

Εκτέλεση ισχυρών μέτρων ή εντολών – Συγκρούσεις που σχετίζονται με εμπρησμό ή εξαναγκασμό

Απώλειες που σχετίζονται με τις δυνάμεις της φύσης – Πρόκληση ζημιών μεγάλου αντίκτυπου – Βίαια εγκλήματα

 Επαναστατικές ή αποδιοργανωμένες δραστηριότητες – Εντάσεις στο χώρο εργασίας – Εκρήξεις

Απάντηση