🌑♎🔭ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ ✨🌾28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019🌑♎🔭

στις

Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στις 28 Σεπτεμβρίου,2019, ώρα 20:26:14 μ.μ. στην 5η μοιρα του Ζυγού, στον 5ο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου. Είναι μια νέα σελήνη θετική που μπορεί να φέρει χαρά και απόλαυση, επί το πλείστον. Η νέα σελήνη στον Ζυγό σχηματίζει μια όψη συνόδου με το σταθερό αστέρι Zaniah, καθώς επίσης η Αφροδίτη θα εξαγωνιζει τον Δια στον χάρτη. Η νέα σελήνη σχηματίζει μια όψη κουινκαξ με τον Ουρανό αλλά και μια όψη αντίθεσης με τον Χείρωνα. Πολλές αποκαλύψεις θα έρθουν στο φως.

Πρώτος δεκανος Ζυγού [Σελήνη]. Προκαλεί θυελλώδεις καταιγίδες χαλάζι. [Δύο σπαθιά]

Οι όψεις της Νέας Σελήνης είναι απλές. Υπάρχει μια μικρή ευθυγράμμιση στον 5ο οίκο, μεταξύ Σελήνης, Ηλίου και Αρη, όπου η διπλωματία, η ειρήνη, η ηρεμία, ο τρόπος διαχείρισης  και ισορροπίας των θεμάτων που μας απασχολούν θα παίξουν σημαντικό ρόλο, ενώ η σύνοδος Κρόνου -Πλούτωνα θα συνεχίζει να επιφέρει τις αλλαγές σε παγκόσμιο επίπεδο.

ΟΨΕΙΣ ΝΕΑΣ ΣΕΛΗΝΗΣ

Η νέα σελήνη στον Ζυγό σε όψη κουινκαξ με τον Ουρανό μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε κάπως ανήσυχοι καθώς θα διαισθάνεστε την οποία επικείμενη αλλαγή ή το δράμα. Εάν έχετε πρόσφατα περιοριστεί ή απλά βαριέστε, μπορείτε να αναζητήσετε περισσότερη ελευθερία και δημιουργική αυτο-έκφραση, καθώς η νέα σελήνη βρίσκεται στον 5ο οίκο. Ένα άτομο με κάποια δύναμη πάνω σας ή ένα απροσδόκητο γεγονός μπορεί να σας αναγκάσει να αλλάξετε τη ρουτίνα σας, τη συμπεριφορά ή τα σχέδιά σας.

Απαιτείται όμως προσαρμογή είτε είστε αναγκασμένοι να κάνετε αλλαγές είτε αναζητάτε έναν νέο μονοπάτι για να προχωρήσετε. Έτσι προσπαθήστε να είστε ευέλικτοι και να προσαρμόζεστε στις μεταβαλλόμενες συνθήκες. Δεν χρειάζεται να αλλάξετε οπωσδήποτε κατεύθυνση. Κάνοντας κάτι ελαφρώς με διαφορετικό τρόπο θα μπορούσε να κάνει όλη τη διαφορά, κάνοντας τη ζωή σας ευκολότερη για τον εαυτό σας και τους γύρω σας.

Η Αφροδίτη εξαγωνιζει τον Δια είναι η ισχυρότερη όψη στον χάρτη εκτός από τις όψεις που σχηματίζει η νέα σελήνη και έχει παρόμοια επιρροή με το αστέρι Zaniah. Εξαιρετική για φιλικές συναθροίσεις και αγάπη, δίνει ζεστασιά, ευτυχία και γενναιοδωρία. Η αυξημένη δημοτικότητα, το χάρισμα και το σεξ απίλ φέρνουν πραγματική φιλία και αληθινή αγάπη. Αλλά η καλή τύχη και η ανάπτυξη ισχύουν επίσης για τα οικονομικά, τις μετακινήσεις μεγάλων αποστάσεων, τα παιδιά και την εκπαίδευση, θέματα οικογενειακά, τις επιχειρήσεις και τα νομικά θέματα.

Η σελήνη σε όψη αντίθεσης με τον Χείρωνα, υποθέτω έχει περισσότερο ψυχολογική σημασία. Η λέξη- κλειδί εδώ είναι συμφιλίωση και ισορροπία. Μπορεί να υπάρχει συναισθηματική ανεπάρκεια ως προς τις ανάγκες μας. Μπορεί να αισθανόμαστε ότι απορριφθήκαμε ή ότι μας έχουν εγκαταλείψει σε κάποιο κρίσιμο στάδιο της ζωής μας, ή ίσως έχουμε αναλάβει τον ρόλο μητρότητας πολύ νωρίς στη ζωή, για διάφορους λόγους, πριν δώσουμε στον εαυτό μας αρκετή φροντίδα.

Μπορεί να είχαμε «φροντίσει τη μητέρα μας» εάν ήταν άρρωστη ή σε κατάθλιψη ή να φροντίζαμε πολλά αδέλφια σε μια μεγάλη οικογένεια, για παράδειγμα. Αργότερα μπορούμε να κολλήσουμε σε αυτόν τον ρόλο, να γίνουμε «Super-Mothers». Πέρα ​​από αυτό θα σήμαινε την αίσθηση του πόνου, του θυμού και της συναισθηματικής στέρησης κάτω από αυτή την επιρροή.

Ένα άτομο με τη Σελήνη απέναντι προς στον Χείρωνα για παράδειγμα, αισθάνθηκε απόρριψη από τη μητέρα, που είχε ελπίδες για έναν γιο. Έγινε η ίδια μια πολύ μικρή μητέρα και, αφού μεγάλωσε αρκετά παιδιά, εργάστηκε σε γηροκομεία. Προσπάθησε ολόκληρη τη ζωή της να τα «κάνει όλα καλύτερα από τη μητέρα της» και βυθίστηκε σε κρίση αφού η πρώτη κόρη της ζήτησε θεραπεία εξαιτίας της σχέσης τους. Ο κόσμος της κατέρρευσε όταν συνειδητοποίησε ότι η κόρη της αισθάνθηκε τραυματισμένη από αυτήν, παρά τις προσπάθειες για το αντίθετο.

Στην επιστροφή του Χείρωνα στον χάρτη της, με θάρρος ξεκίνησε να αποκαταστήσει την αίσθηση της ταυτότητάς της, συμπεριλαμβανομένων πλευρών της φύσης της που είχαν εγκαταλειφθεί λόγω της έντονης ταυτοποίησης της με τον ρόλο της μητέρας. Με τις όψεις Σελήνης- Χείρωνα, πιθανότατα θα έχετε μεγαλύτερη επίγνωση των συναισθηματικών αναγκών των άλλων, εκτός από τη δική σας. Μπορείτε ενστικτωδώς να ξέρετε πώς να παρέχετε αυτό που χρειάζονται οι άλλοι για να αισθανθείτε άνετα, αλλά μπορεί να ενοχλείστε αν να αναρωτιέστε ποιος θα φροντίζει εσάς.

Η πίεση των ανεκπλήρωτων αναγκών σας μπορεί να σας κάνει χειραγωγούς, να γίνετε πολύ εκκεντρικοί για να τραβήξετε την προσοχή που δεν μπορείτε εσείς να έλξετε ή να ζητήσετε απευθείας. Μπορείτε να αναζητήσετε μια μητέρα-φιγούρα, ελπίζοντας ότι θα ανταποκριθεί στις ανάγκες σας. Πιθανότατα προσελκύετε εκείνους που χρειάζονται την φροντίδα της  μητέρας, μόνο όταν αισθάνεστε ισχυροί.

Ίσως αισθάνεστε ακόμη και να ξέρετε τι είναι καλύτερο για τους άλλους και εκπλήσσονται όταν διαχειρίζονται τα πάντα χωρίς εσάς! Αν και μπορεί να έχετε βαθιά ενστικτώδη σοφία σε αυτόν τον τομέα, μπορείτε μερικές φορές να παρεμβαίνετε. Δεν είναι εύκολο για σας να αφήσετε άλλους να είναι αυτό που θέλουν η να εκφράζονται με τον τρόπο που θέλουν ή να τους επιτρέψετε να κάνουν τα δικά τους λάθη.

Εκείνοι με τις όψεις του Σελήνης- Χείρωνα μπορεί να σαμποτάρουν τον εαυτό τους μέσα από τη συναισθηματική τους συμπεριφορά, και όμως να μην γνωρίζουν τα συναισθήματά τους. Ο Carl Jung κάνει μια πολύ χρήσιμη διάκριση εδώ, όπου η λέξη «συγκίνηση» αναφέρεται στην εκκένωση ενέργειας που συνοδεύει κάτι που αναδύεται από το ασυνείδητο, είτε πρόκειται για μνήμη, αίσθηση, σκέψη ή καινούργια ιδέα. Το συναίσθημα, από την άλλη πλευρά, είναι μια συνειδητή λειτουργία που καθιστά τη σχετικότητα δυνατή στο παρόν, καθώς και μια αίσθηση αποτίμησης του εαυτού μας και των άλλων.

Συχνά εκείνοι με τις όψεις του Σελήνης- Χείρωνα είναι πολύ συναισθηματικοί και μερικές φορές κατηγορούν τους άλλους ότι είναι ανυπόφοροι. Μπορούν επίσης να τυραννήσουν τους άλλους και να χαλάσουν τις σχέσεις τους με συναισθηματικές εκρήξεις. Η συναισθηματικά απαιτητική συμπεριφορά τους έχει συνήθως την προέλευσή του στην πρώιμη παιδική ηλικία και εξακολουθούν να αντιδρούν οργισμένα στον πόνο της ανεπαρκούς μητρότητας. Μόλις κατανοηθεί αυτό, η επούλωση παίρνει τη θέση της αυτο-κρίσης.

Τόσο ο Ήλιος όσο και η Σελήνη είναι απέναντι από τον Χείρωνα, ο τελευταίος βοηθάει στην εκκαθάριση των παλαιών ψυχό-συναισθηματικών πληγών που παραμονεύουν στο μυαλό, το σώμα και το πνεύμα και δημιουργούν ασθένεια. Αυτή η επιρροή υποδηλώνει ότι κρυμμένα μέσα σε αυτές τις κοσμικές λεπτομέρειες βρίσκεται το κλειδί για την επούλωση της ψυχής και κάθε δυσλειτουργία που παραμένει ενεργή στη ζωή μας.

Η νέα σελήνη της 28ης Σεπτεμβρίου έχει μια πολύ θετική και κοινωνική επιρροή χάρη στο σταθερό αστέρι Zaniah. Το εξάγωνο Αφροδίτης-Δια προσθέτει στα καλά νέα για όσους αναζητούν απόλαυση και ρομαντισμό. Ωστόσο, το κουινκαξ Σελήνης -Ουρανού υποδηλώνει ότι νέες εξελίξεις στην κοινωνική ή ερωτική ζωή σας απαιτούν να κάνετε νέες προσαρμογές . Ή θα μπορούσε να σημαίνει ότι οι αυξανόμενες εντάσεις εξαιτίας της πλήξης ή της δυσαρέσκειας αναγκάζουν μια αλλαγή στην κοινωνική ή ερωτική ζωή σας.

Αυτή η νέα σελήνη, είναι θετική για το ξεκίνημα μιας νέας σχέσης, ακόμα και για γάμο. Η προσαρμογή σε άλλους τομείς της ζωής σε μια τέτοια θαυμάσια νέα εξέλιξη δεν θα ήταν καθόλου πρόβλημα.

Η νέα σελήνη θα έχει διάρκεια έως και τέσσερις εβδομάδες μέχρι την νέα σελήνη της 28ης Οκτωβρίου. Ο καλύτερος χρόνος για μια νέα αρχή και για την έναρξη νέων έργων είναι κατά τις πρώτες δύο εβδομάδες αυτού του νέου κύκλου φεγγαριών. Αυτή η φάση διαρκεί από τις 28 Σεπτεμβρίου έως την πανσέληνο της 31ης Οκτωβρίου.

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΙ ΑΣΤΕΡΕΣ

Η σελήνη βρίσκεται σε σύνοδο με τον σταθερό αστέρα Zaniah.

Με τη Σελήνη: Ανησυχία, απώλεια μέσω νόμιμων και υποθέσεων της Αφροδίτης, πρόβλημα με γραπτά, οδηγεί στη μάχη με συμπόνια.

Η Νέα Σελήνη στην 5η μοιρα του Ζυγού, προσφέρει ευκαιρίες για να θέσουμε νέα θεμέλια σε πάσης φύσεως σχεσεις. Αυτό μπορεί να συμπεριλαμβάνει από το να αναγνωρίσουμε την έλλειψη δυνατοτήτων, την έλλειψη δυναμικού σε μια υπάρχουσα ατζέντα, από την στιγμή που η νέα σελήνη σχηματίζει όψη αντίθεσης με τον Χείρωνα. Αποδεχόμενοι, το γεγονός ότι μερικά πράγματα δεν μπορούν να διορθωθούν, να επαναληφθούν η ακόμα και να αναδιαμορφωθούν, αυτό μπορεί να είναι αρκετά προοδευτικό. Μπορούμε να σταματήσουμε να προσπαθούμε εξαναγκάζοντας ένα πρόβλημα που δεν οδηγεί πουθενά, παρά την έντονη ελπίδα μας και προσπάθειες.

Η Νέα Σελήνη σε όψη κουινκαξ με τον Ουρανό, αντιπροσωπεύει ένα τυφλό σημείο, που περιλαμβάνει έναν πλανήτη που δείχνει όμως μια λάμψη διορατικότητας. Θα μπορούσαμε να δούμε, μια κατάσταση η κάποιες σχεσεις που έχουν στραβώσει -τι ειναι αυτο που θα βοηθούσε ώστε να συμβάλλουμε στην εξισορρόπησή τους στο μέλλον.

Μερικές φορές γίνεται σαφές ότι, λόγω έλλειψης δράσης ή λόγω ακατάλληλης δράσης και πράξεων στο παρελθόν, μια κατάσταση πραγματικά δεν μπορεί να σωθεί. Κάτι ήδη είναι τελειωμένο ή δεν μπορεί να διορθωθεί. Ωστόσο, μια άλλη ευκαιρία μπορεί να βρεθεί και αν την αρπάξουμε, η οποία θα θέσει την ηθική πυξίδα των περιστάσεων στο σωστό δρόμο και πάλι. Αυτό είναι μια ξεχωριστή δυνατότητα, κάτω από την τρέχουσα φάση σελήνης, και ίσως απλώς συνεπάγεται με το γεγονός ότι είμαστε ανοικτοί σε ασυνήθιστες προτάσεις.

Αυτό το θέμα θα μπορούσε να εφαρμοστεί σε έναν πολύ συγκεκριμένο τομέα, όπως π.χ. την υγεία, η οποία είναι συχνά μια ανησυχία μέσω ενός κουινκαξ. Ο Ουρανός έχει μια ανυπότακτη ιδιοσυστασία, οπότε ίσως μας ενθαρρύνει να προσπαθήσουμε κάτι αρκετά πολύ διαφορετικό προσφέροντας εναλλακτικές. Δεδομένου ότι ο Ουρανός είναι ανάδρομος, αυτό μπορεί να είναι μια επιλογή που εξετάσαμε ή ακόμη και δοκιμάσαμε πριν αλλά απορρίφθηκε ως ακατάλληλο ή ανεπιθύμητο. Ωστόσο, ξαφνικά, μπορεί να φανεί ένα νέο φως κάτω από την σύνδεση αυτή!

Η νέα σελήνη στον Ζυγό, κυβερνάται από την Αφροδίτη, που είναι το φυσικό σπίτι του Ζυγού. Ιδιαίτερα όπου ένα στοιχείο μόδας μπορεί να είναι ξεπερασμένο ή έχει φθαρεί, αυτή δεν είναι η στιγμή για να το διορθώσετε και να να αναζητήσετε κάτι εντελώς νέο – και πρωτόγονο. Αυτό φαίνεται επίσης να συμβαδίζει με το τρίγωνο του Πλούτωνα -Αρη στην Παρθένο, όπου ό, τι ήταν κάποτε λειτουργικό και πολύτιμο είναι τώρα περιττό. Θα μπορούσε να είναι η τέλεια στιγμή για μια καλή εκκαθάριση στα ρούχα και τα καλλυντικά σας.

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ερμή δίνει έμφαση στην ειρήνη, ηρεμία και ισορροπία. Κατά τη δημιουργία νέων συνδέσεων, συνήθως στρεφόμαστε σε ανθρώπους με τους οποίους αισθανόμαστε μεγαλύτερη ηρεμία και ισορροπία. Μπορεί να υπάρχει νέα εγκεφαλικά ερεθίσματα -που ίσως δίνεται έμφαση στα πολιτισμικά γεγονότα. Αν οι άνθρωποι γύρω μας φαίνεται εύκολοι, ίσως είναι πιθανό και εμείς να προσεγγίζουμε τη ζωή, κατά τον ιδιο τρόπο. Η Αφροδίτη είναι ευτυχισμένη στον Ζυγό και θα συμβιβαστεί εκεί, χωρίς κάποιο συναίσθημα δυσαρέσκειας. Οι πλανήτες στον Ζυγό, δείχνουν μια κατάσταση win-win, πιο εύκολη, όπου οι φίλοι και η οικογένεια τείνουν να στρέφονται λιγότερο προς τα προβλήματα.

Έτσι, μπορεί να είναι πιο εύκολο να βρείτε έναν σύντροφο για ένα επιθυμητό γεγονός που προτιμούμε να μην παρακολουθούμε μόνοι μας. Διατηρεί υψηλά πρότυπα φιλοξενίας αλλά, και ενδιαφέρεται για στον τοπικό πολιτισμό και κουζίνα. Η Αφροδίτη αμφισβητείται από το τετράγωνο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, υποδεικνύοντας, ότι πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί χωρίς να παρεκτρεπόμαστε η να κάνουμε υπερβολές. Βέβαια, το εξάγωνο Δία-Αφροδίτης παρέχει κάποια προστασία σε όλα αυτά. Ο Δίας στον Τοξότη σημαίνει ότι αν επιδιώξουμε το υψηλότερο καλό – επιτρέποντας μια πνευματική συνοχή – τότε λιγότερο είναι πιθανό να σφάλουμε.

Η  νέα Σελήνη στον Ζυγό, επηρεάζει τον 6ο οίκο του ελληνικού χάρτη του 1830,όπου αναμένεται να συμβούν θετικές αλλαγές στον τομέα της  υγείας αλλά και άμυνας, ενώ προφανώς η χώρας μας θα ασκηθεί μια ποιο επιθετική πολιτική προς τους γείτονες. Σκάνδαλα έρχονται στην επιφάνεια ενώ και ακραία καιρικά φαινόμενα είναι πιθανόν να εκδηλωθούν, όπου θα επηρεάσουν και το υπέδαφος. Η νέα σεληνη στον Ζυγό, θα παίξει ρόλο αναβάθμισης και προσπάθεια βελτίωσης σε επικοινωνιακο και διπλωματικό επιπεδο με τις γείτονες χώρες, αν και αυτο ειναι δύσκολο, ωστοσο η σύνοδος με τον Αρη φέρνει εντάσεις και παρορμητισμο.

Πιο σημαντικη είναι η επιρροή της νέας σελήνης, αφού σχηματίζει μια όψη στενής συνόδου με τον Μεταπολιτευτικό Πλούτωνα στον Ζυγό στον 4ο οίκο της. Η σύνοδος έχει 1 μοιρα διαφορά. Ο Ήλιος τετραγωνίζει την Αφροδίτη ενώ είναι σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, που παραθέτουν σε αυθόρμητες ενέργειες και πράξεις αλλά και σε ασυνήθιστες μεταβολές καιρικών συνθηκών και γενικότερα στο εσωτερικό της χώρας. Ωστοσο, το γεγονος ότι ο Αρης στην Παρθενο πλησιάζει τον 4ο οίκο του Μεταπολιτευτικου χαρτη, ειναι πιθανό να εχουμε ακόμα επιθετικες φωτιές η να υπάρξουν ατυχήματα και επιθετικες διαθέσεις γενικοτερα προς την χώρα μας. Αλλωστε, φαίνεται ότι η νέα σεληνη θα δοκιμάσει τις αντοχές μας σε διπλωματικό επιπεδο, συμμαχίες και συνεργασίες.

Η Νέα Σεληνη συνδέεται θετικα με τον χαρτη του πρωθυπουργού μεσώ εξάγωνων ενώ η νέα σεληνη επηρεάζει τον 7ο οίκο του,χωρίς να υπάρχουν κάποιες όψεις. Αντίθετα, ο Αρης στην 26η της Παρθένου σχηματίζει μια όψη στενής συνόδου με τον γενέθλιο Ουρανό του στην 27η της Παρθένου, και αυτο συνδέεται με απρόσμενα γεγονότα και ξαφνικές αλλαγές , ίσως να τον κανει νευρικο, ανυπόμονο, και να υπαρχει δυσκολία στο να αποφευχθούν οι εκρήξεις θυμού. Είναι πιθανό, να έρθει αντιμέτωπος με δυσάρεστες καταστάσεις.

ΑΞΟΝΕΣ ΝΕΑΣ ΣΕΛΗΝΗΣ

Πλουτωνας-Αφροδίτη-Βόρειος Δεσμός- εσφαλμένη αντίληψη των πραγμάτων.

Ήλιος-Κρόνος-Ωροσκόπος– δυσκολίες

Απάντηση