🌑🍁♏ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ✨Η ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ🌑🍁♏

Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στις 28 Οκτωβρίου 2019, ώρα 5:38:20, π.μ, στην 4η μοιρα του Σκορπιού, στον 1ο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου. Η νέα σελήνη είναι αρκετά δυνατή, διότι σχηματίζει μια όψη συνόδου με τον Ηλιο, μια όψη τριγώνου με τον Βόρειο Δεσμό προς τον 9ο οίκο, αλλά όμως το επόμενο χρονικό διάστημα καθορίζεται από την αντίθεση της με τον Ουρανό στον 7ο οίκο που είναι μια και μοναδική. Επίσης, κυβερνά τον 10 και 11 ο οίκο.

«…Αυτή είναι η νεκρή χώρα

αυτή είναι του κάκτου η χώρα

εδώ τα πέτρινα είδωλα σηκώνονται,

εδώ λαμβάνουν την ικεσία ενός χεριού νεκρού ανθρώπου

κάτω από το σπίθισμα σβησμένου άστρου»

«…Mεταξύ ιδέας και πραγματικότητας μεταξύ κίνησης και δράσης πέφτει η Σκιά

Γιατί δικό σου είναι το βασίλειο Μεταξύ αντίληψης και δημιουργίας μεταξύ κίνησης και απάντησης πέφτει η Σκιά

Η ζωή είναι πολύ μακριά

Μεταξύ πόθου και σπασμού

μεταξύ δύναμης και ύπαρξης

μεταξύ ουσίας και πτώσης,

πέφτει η Σκιά

Γιατί δικό σου είναι το βασίλειο

γιατί δική σου είναι η ζωή

γιατί η ζωή είναι δική σου

αυτός είναι ο τρόπος που ο κόσμος τελειώνει

όχι με ένα κρότο αλλά με ένα λυγμό».

Τ. Σ. Έλιοτ, «Άπαντα ποιήματα»

Πρόκειται για μια όψη αντίθεσης Σελήνης-Ηλίου –Ουρανού ακριβώς στην 4η  μοιρα του Σκορπιού (βια και καταστροφή, ενας μετεωρίτης, Εξτρεμιστικός, με απερίσκεπτο και καταστρεπτικό χαρακτήρα. Κάποιος μπορεί να είναι ένα όργανο μίσους. Ο βαθμός αυτός περιγράφει κάθε είδους δυστυχίες που προκαλούνται από φυσικές καταστροφές ή πολιτικές αναταραχές. Αν και κάποιος εργάζεται σκληρά, οι προσπάθειες παραμένουν μη παραγωγικές, επειδή τα έργα δεν είναι καλά και προετοιμασμένα. Αυτός ο βαθμός προειδοποιεί για πιθανό τραυματισμό που προκαλείται από φωτιά και επηρεάζει τα πόδια).Ο Αρης στον Ζυγό κάθεται σχεδόν πάνω τον ωροσκόπο.

Πιθανόν να εχουμε ηλεκτρομαγνητικές καταιγίδες και επιθέσεις (ηλεκτρομαγνητικά όπλα), αλλά και τρομοκρατικές επιθέσεις η γεγονότα που θα επηρεάσουν τα χρηματιστήρια καθώς ο Αρης κυβερνά εδώ τον 2ο αλλά και τον 7ο οίκο. Η αντίθεση αυτή θα μπορούσε να προκαλέσει βαθιές αλλαγές και ανατρεπτικά γεγονότα στις σχεσεις μεταξύ κρατών.

Πρώτος δεκανος Σκορπιού [Άρη]. Προμηνύει φοβερές βροντές και αστραπές και ίσως σεισμό. [Πέντε Κούπα]

*Sabian Symbol: Οι Ινδιάνοι κωπηλατούν ένα κανό και χορεύουν τον χορό του πολέμου*

Ίσως αισθανθείτε την ανάγκη να επιλύσετε την κατάσταση με επιθετικότητα. Η επιθετικότητα δεν είναι στην πραγματικότητα η απάντηση, αλλά, για να δείξετε τη θέση σας και την προσπάθεια που θα κάνετε για να την υπερασπιστείτε, θα κερδίσετε τελικά το σεβασμό των γύρω σας. Συνεργασία και απελευθέρωση. εκφοβισμός. Κάνοντας μια επιφανειακή εμφάνιση δύναμης.

*ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΕΚΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΕΤΑΛΛΑΣΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΗ*

Αυτό μπορεί να είναι η ώρα για μια νέα αρχή – η εφαρμογή μιας νέας τάξης πραγμάτων. Σεβαστείτε την αξία του του ότι κάποια πράγματα φθίνουν και πάρτε τις καλύτερες ποιότητες μαζί σας, από αυτά. Κάποιος που βρίσκεται σε πλήρη εμβέλεια με τις τελικές δυνατότητές του. Οι απόψεις της σύγχρονης κοινωνίας αφήνονται προς τα πίσω για ένα υψηλότερο, πιο εξελιγμένο κράτος. Η ανάβαση προς μια ανώτερη τάξη φαίνεται εδώ, αλλά υπάρχει ανάγκη να παραμείνει η ρίζα της πραγματικότητας και της πρακτικότητας, για να μην χαθούμε στο μονοπάτι που διανύουμε τώρα. Μεταφέρετε τα καλύτερα του παρελθόντος στο παρόν. Μην χάνετε την επαφή με την πρακτική επιβίωση.

Θεραπευτικοί και Ενεργειακοί Κρύσταλλοι. Ο μαύρος κυανίτης μας βοηθά να διασχίζουμε τα βάθη του υποσυνείδητου μυαλού και είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για να χρησιμοποιούμε ενώ ασκούμε διαλογισμό ή υπνοθεραπεία. Η γιόγκα, η οποία είναι μια βαθιά πρακτική πλοήγησης υποσυνείδητου μυαλού, ωφελείται σε μεγάλο βαθμό από τη χρήση μαύρου κυανίτη για αποτελεσματική απελευθέρωση. Αυτή η πέτρα επίσης προστατεύει από τις βλαβερές συνέπειες που μπορεί μερικές φορές να απειλούν κατά τη διάρκεια ενός διέλευσης από αυτό το ζώδιο βοηθώντας το πεδίο του σώματος στην απελευθέρωση ασύμφωνων ενεργειών και εξισορρόπηση των τσάκρας καθώς καθαρίζουν παλιές πληροφορίες.

Η υπνοθεραπεία και η γιόγκα είναι και οι δύο πρακτικές που λειτουργούν άμεσα με το υποσυνείδητο μυαλό και μπορούν να είναι πιο αποτελεσματικές από ποτέ κατά τη διάρκεια περιόδου του Σκορπιού, ειδικά με τη βοήθεια του μαύρου κυανίτη.

Η νέα σελήνη και ο Ήλιος σε σύνοδο από τον 1ο οίκο σχηματίζουν όψη αντίθεσης  προς τον 7ο οίκο. Είναι η μοναδική όψη της νέας σελήνης που θα παίξει σημαντικό ρόλο μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα σε πάσης φύσεως σχεσεις, όπου θα αναταράξει στις συναισθηματικές μας σχεσεις όσο και σε πολιτικο επίπεδο.

Η αντίθεση με τον Ουρανό, δείχνει ότι τα πράγματα οδηγούνται εκτός ελέγχου. Θα ακολουθήσει μια περίοδος αρκετά εύθραυστη, διότι είναι μια αντίθεση ακρίβειας,180 μοιρών στην 4η μοιρα του Σκορπιού. Σηματοδοτεί ένα άλλο πολύ κρίσιμο σημείο καμπής στην ιστορία αν λάβουμε υπόψιν τι έχει συμβεί μέχρι τώρα. Περιμένουμε και ένα Brexit και δυνατές εξελίξεις στην πολιτική σκηνή αλλά και την προσπάθεια καθαίρεσης του Προέδρου των ΗΠΑ. Οι παρορμητικές αντιδράσεις και αποφάσεις όμως θα μπορούσαν να δημιουργήσουν το απόλυτο χάος τόσο στο μεταναστευτικό, την οικονομία και στις πολιτικές συμμαχίες και συνεργασίες και στα γεγονοτα που εχουν ξεκινήσει.

Η τάση για ελευθερία και ανεξαρτησία στις σχεσεις είναι πολύ ισχυρή διότι υπάρχουν πολύ διαφορετικές απόψεις. Δεν είναι όμως αυτή η κατάλληλη στιγμή για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, αλλά ούτε και για δικαστικές υποθέσεις, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι πιθανόν να δημιουργηθούν απροσδόκητες ανατροπές. Όμως η αντίθεση με τον Ουρανό ίσως να μην στεναχωρήσει και τόσο αυτούς που βλέπουν διαφορετικά τα πράγματα αντιθέτως να τους βολέψει.

Τα απροσδόκητα γεγονότα και εξελίξεις παγκοσμίως, οι απότομες μεταβολές διάθεσης ή η συναισθηματική ένταση μπορούν να ασκήσουν μεγάλη πίεση στις σχεσεις και γενικότερα στα πράγματα. Απρόσμενες αλλαγές μπορεί να επηρεάσουν το σπίτι και την οικογένειά σας, καθώς και τις στενές σχέσεις. Σαφώς, υπάρχει ένα τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό αλλά δεν είναι αρκετό για να στηριχτεί, περισσότερο δίνει έμφαση στο μοιραίο.

Ο Ήλιος απέναντι από τον Ουρανό φέρνει επίσης απρόσμενα γεγονότα ανά τον κόσμο και είναι μια όψη επιπρόσθετη που το επισημάνει. Η νέα σελήνη, σε όψη αντίθεσης με τον Ουρανό, επηρεάζει και θα φέρει ραγδαιοτατες εξελίξεις στην Μέση Ανατολή, την Γερμανία, Σερβία, Κροατία, πρώην περιοχή της Γιουγκοσλαβίας, αλλά και την Ιταλία όπου βαδίζουν σε πλήρη αστάθεια.

Εκτός του ότι μπορεί να κάνει τα νεύρα μας κουρέλια, χωρίς να πετύχουμε τίποτα το ουσιαστικό, είναι πιθανο να βιώσουμε ανεπιθύμητες αλλαγές είτε σε κοσμικό επίπεδο, δηλαδή από εξωτερικά γεγονότα, είτε σε προσωπικό. Ατυχήματα, εκκεντρική και περίεργη συμπεριφορά από ηγέτες με καταστροφικό τρόπο είναι πιθανά, μπορεί να σημειωθούν χωρισμοί, εντάσεις υψηλού επιπέδου και έλλειψη συνοχής και υπομονής μπορεί να προκαλέσουν τον όλεθρο, μέσα από αυθόρμητες αποφάσεις και κινήσεις.

Η θέση του Ουρανού, όμως στον 7ο οίκο με τέτοιου είδους όψεις, είναι μια αρκετά δύσκολη ενέργεια για τις διπλωματικές σχεσεις κρατών, όπου θα προκαλέσει ταραχές σοβαρής φύσεως.

Μιλώντας για την νέα σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού, όπου έχει ένα κεντρί με δηλητήριο στην ουρά του, είναι ένα ζώδιο που ενεργεί υπογείως. Η αντίθεση με τον Ουρανό μπορεί να συμβολίζει πολλά πράγματα, αλλά  συνδέεται με τις ιδιότητες των εξωγήινων και τα ανδροειδή, των οποίων οι απόψεις, οι πολιτισμοί και ο τρόπος ζωής διαφέρουν σημαντικά από τον ανθρώπινο κανόνα. Ο Σκορπιός έχει πάντα την ικανότητα της μετάλλαξης.

Αυτά τα πλάσματα αντανακλούν επίσης τις έννοιες για ανθρώπους που είναι διαφορετικής κουλτούρας, μπορεί να υπάρχει έντονα το συναίσθημα ότι κάποιος μπορεί να αισθάνεται σαν ξένος σε μια σχέση η χώρα. Μερικοί έχουν να αντιμετωπίσουν καταστάσεις όπου δεν μπορούν εύκολα να ταυτιστούν ή να αισθανθούν ότι ανήκουν σε μια συγκεκριμένη κουλτούρα για παράδειγμα, η σχέση. Τυπικά, ο Σκορπιός συνδέεται με τα πολύ βαθιά συναισθήματα, κάποιος μπορεί να έχει έναν ολόκληρο κόσμο πραγματικότητας που συμβαίνει μέσα του αλλά δεν μπορεί να συζητηθεί με εκείνους που δεν μοιράζονται το ίδιο βάθος ή που μπορεί να μην έχουν κατανόηση – ή, ακόμα χειρότερα, κάποιος που τους γελοιοποιεί ή να επωφελείται από αυτο. Σαφώς από ένα γεγονός, μια σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να δημιουργήσει έντονα συναισθήματα απο γεγονοτα που να χαραχτούν στην μνήμη των ανθρώπων.

Η νέα σελήνη δίνει μια εικόνα άνευ προηγουμένου και εξαιρετικά επικίνδυνη, όπου μπορεί μέσα σε ένα λεπτό να κάψει κάθε πιθανότητα για ειρήνη. Ο Αρης στον Ζυγό, με τον Ωροσκόπο, καθώς κυβερνά τον πρώτο δεκανό του Σκορπιού, τετραγωνίζουν την σύνοδο Κρόνου-Πλούτωνα, σχηματίζει μια όψη κουινκαξ με τον Ποσειδώνα, και τετραγωνίζει τους Δεσμούς, δημιουργώντας μια πολύ ισχυρή πόλωση. Είτε είναι μακροχρόνιες σχεσεις είτε πρόκειται για σχεσεις κρατών, η όψη αντίθεσης υπενθυμίζει ότι πρέπει οπωσδήποτε να υπάρξει συμβιβασμός και από ολες τις πλευρές.

Ο Αρης στον ωροσκόπο είναι αρκετά επικίνδυνος, είναι δείκτης υψηλής επιθετικότητας και βίας, διαφωνιών και συγκρούσεων, όπου μπορεί να υπάρξουν και απόπειρες δολοφονιών.

*ΕΝΑΣ ΝΑΥΤΗΣ ΥΨΩΝΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ.*

Αυτό σηματοδοτεί ένα πραγματικό σημείο καμπής. Πρέπει να υπάρχει συμβολική χειρονομία ή έκφραση της αλλαγής της πίστης. Αν και αυτή μπορεί να είναι μια απόφαση του συλλογικού, κάθε άτομο μπορεί να κερδίσει δόξα στη δράση. Αλλάζοντας την πίστη κάποιου. Προχωρώντας σε μια καμπή στις υποχρεώσεις ή τα καθήκοντά του. Ανακοίνωση νέων προτύπων. Πολύ γρήγορα για να απορρίψετε το παλιό μόνο για χάρη της αλλαγής. Αστάθεια.

Η νέα σελήνη στον Σκορπιό είναι σε αντίθεση με τον Ουρανό, που βρίσκεται στον Sheratan. Είναι φύσεως Άρη και Κρόνου. Προκαλεί σωματικές βλάβες, αδίστακτη ήττα, καταστροφή από φωτιά, πόλεμο ή σεισμό. [Robson *, σελ. 208.]  Και όντως το θέμα είναι ότι ο Αρης δεν σχηματίζει καθόλου θετικές όψεις όπως ανέφερα παραπάνω. Αντίθετα, η νέα σελήνη στον πρώτο δεκανό του Σκορπιού, βρίσκεται στον αστερισμό του Βοωτου ή Αρκτοφύλακα , συγκεκριμένα στον Alkalurops.

Αυτό δεκανός αποτελεί ένα αιχμηρό όπλο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα βλάψει πάντα. Το μόνο αιχμηρό όργανο εδώ είναι στην πραγματικότητα το δόρυ που κρατά.

Σύμφωνα με ένα μύθο, η θεά της γεωργίας, η Δήμητρα, είχε δυο γιους, το Βοώτη και τον Πλούτο.

Ο Βοώτης κληρονόμησε από τον πατέρα του όλους τους αγρούς και τα πρόβατά του, ενώ ο Πλούτος πήρε τα υπόλοιπα. Ο Πλούτος όμως ήθελε περισσότερη περιουσία κι έτσι ανάγκασε το Βοώτη και του τα έδωσε όλα εκτός από δυο ταύρους. Ο Βοώτης για να οργώνει πιο γρήγορα τα χωράφια του, επινόησε το άροτρο. Έτσι, έζευξε τους ταύρους και κατάφερε να οργώνει πιο γρήγορα απʼ όλους τους ανθρώπους του τότε κόσμου. Η Δήμητρα ήθελε να τον βοηθήσει να πάρει την περιουσία που του πήρε με τη βία ο αδελφός του. Ο Βοώτης όμως αρνήθηκε, γιατί ήθελε να συνεχίσει να ζει ήρεμα και ήσυχα. Έτσι, όταν πέθανε και πήγαινε προς τον Άδη, ο Δίας έστειλε τον Ερμή για να τον ανεβάσει στον ουρανό έτσι ώστε να τον θυμούνται όλοι για την καλή του ψυχή και την εξυπνάδα του!

Άλλη εκδοχή συνδέει το Βοώτη με τον μύθο του βασιλιά Ικάριου. Ο θεός Διόνυσος επισκέφτηκε τον Ικάριο και του έδωσε ένα κλίμα ή κατά άλλους έναν ασκό κρασί. Του δίδαξε επίσης την τέχνη της αμπελουργίας. Ο Ικάριος θέλοντας να μοιραστεί τη νέα γνώση έδωσε σε κάποιους βοσκούς να δοκιμάσουν κρασί και μάλιστα τους άρεσε τόσο πολύ που άρχισαν να το πίνουν ανέρωτο. Εξαιτίας της μέθης τους πίστεψαν ότι ο Ικάριος ήθελε να τους δηλητηριάσει, και για αυτό τον σκότωσαν με τα ραβδιά τους. Την επόμενη μέρα κατάλαβαν το λάθος τους και εγκατέλειψαν το πτώμα του Ικάριου άταφο.

Η κόρη του Ηριγόνη άρχισε να αναζητά τον χαμένο πατέρα της μαζί με τον αφοσιωμένο σκύλο του, τη Μαίρα. Όταν τελικά ανακάλυψαν το άτυχο σώμα του Ικάριου στη ρίζα ενός δέντρου η Ηριγόνη τον θρήνησε και μη αντέχοντας τον πόνο της αυτοκτόνησε, κρεμάστηκε στο ίδιο δέντρο. Ο Διόνυσος για να τιμήσει τους πιστούς του φίλους, τους μεταμόρφωσε σε αστερισμούς. τον Ικάριο στον αστερισμό του Βοώτη, την Ηριγόνη στον αστερισμό της Παρθένου και την πιστή σκύλα Μαίρα στον αστερισμό του Μικρού Κύνα.

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ 5 ΚΟΥΠΑ

Αυτός ο δεκάνος συνδέεται με την κάρτα ταρώ 5 Κούπα: “φέρνει θλίψη, απώλεια, οδύνη και ταλαιπωρία. Η ίδια η παρουσία του δείχνει ότι έχετε υποστεί ένα συνθλιπτικό πλήγμα σε συναισθηματικό επίπεδο … Πρέπει όλοι να μάθουμε να δεχόμαστε την απώλεια ως μέρος της ζωής, όμως εμείς το φτιάχνουμε. Πρέπει να εμπιστευθούμε ότι, όταν είμαστε διατεθειμένοι να εμπιστευτούμε το σύμπαν, το σύμπαν θα αντικαταστήσει την απώλειά μας με κάποια αξία και πραγματική αξία ».

Η απογοήτευση, η θλίψη, η βαθιά θλίψη, η σπασμένη καρδιά, η ασυμμετρία, το σπασμένο πνεύμα, η ασταθής, οδυνηρός χρόνος, Προσανατολισμός, Αποχώρηση, Εστίαση στο παρελθόν, Εστίαση σε απώλεια, Νίκη, Αποπληθωρισμός, Διαχωρισμός, Διαζύγιο, Αποχαιρετισμός, Εγκατάλειψη, Χάνοντας έξω, Μοναξιά, Απομόνωση, Εξαπάτηση, Εξάντληση, Αναπροσαρμογή, Όλοι δεν χάθηκαν, Υποστήριξη, Βαθιά θυμός, Βαθιά απογοήτευση, Ισχυρή Συναισθήματα, τι εάν, αν μόνο, κλαίνε πέρα από χυμένο γάλα, κληρονομιά.

Σε σχέση με τον γενέθλιο χάρτη της Ελλάδος, η νέα σελήνη στον Σκορπιό, επικεντρώνεται στον άξονα 6-12ου οίκου, όπου φέρνει μεταρρυθμίσεις στη διοίκηση των δημόσιων θεσμών αλλά, και στην υγεια, ενώ θα αυξηθεί η εγκληματικότητα, πυρκαγιές, εκρήξεις, και θα υπάρξουν θέματα υγείας στην μεσαία τάξη. Στην ουσία δεν επηρεάζει την Ελλάδα με ιδιαίτερες όψεις, ωστόσο θα συνεχίσει να επηρεάζει το υπέδαφος της με σεισμικές δονήσεις που θα είναι αισθητές σε μας, θα επηρεάσει τον στρατό, την θαλλασσα και θα υπάρξουν προβλήματα με τους μετανάστες, απεργίες. Η κυβέρνηση θα έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα και εντάσεις με θέματα 6ου οίκου αλλά και αυτούς που θέλουν να την ανατρέψουν με υπόγεια μέσα. Ωστόσο, φαίνεται κάτι να πετυχαίνει με τους φόρους μέσα στον μήνα.Προκλησεις και εντασεις με γειτονικες χώρες και νομικά θέματα, θα υπάρξουν απεργίες και ξεσηκωμοί, ενώ η θέση του πρωθυπουργού υπονομεύεται.

ΚΡΟΝΟΣ-ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ-ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ-MC/ΑΡΗΣ ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ-ΟΥΡΑΝΟΣ- άσχημες συνθήκες, πένθος, λύπη, σοκ, κριση, ταραχή, ξαφνικές απώλειες, έντονη επιρροή πάνω στους ανθρώπους, μεγάλες κοινωνικές αναταραχές, ενας ξαφνικός και βίαιος χωρισμός, βια και σκληρότητα.

ΗΛΙΟΣ-ΣΕΛΗΝΗ-ΟΥΡΑΝΟΣ-ξαφνικά γεγονότα, ξαφνικές συγκρούσεις και διαμάχες.

ΕΡΜΗΣ-ΑΡΗΣ-ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΟΥΡΑΝΟΣ– συζητήσεις σε έντονο τόνο, φασαρίες, βιαστικές και ξαφνικές αποφάσεις, φρενίτιδα, τρέλα, δράση χωρίς σκέψη, ο κίνδυνος κάποιας καταστροφής, παρέμβαση, αναστάτωση.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ-ΔΙΑΣ-μια έντονη επιθυμία να λύσουμε τα προβλήματα, καλλιτεχνικές επιτυχίες.

ΗΛΙΟΣ-ΠΩΣΕΙΔΩΝΑΣ-ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ-αβεβαιότητα, αστάθεια, επίδειξη αρνητικής διάθεσης.

ΕΡΜΗΣ-ΠΩΣΕΙΔΩΝΑΣ-MC/ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ-ξαφνικά δυσάρεστα νεα, περίεργες απαγορεύσεις και παράξενες απογοητεύσεις, τραβώντας λάθος δρόμο, πιστη σε κατι ανύπαρκτο, μια νοσηρή ευαισθησία, εγωιστικές ιδέες, σκοτεινές σκέψεις.

ΟΥΡΑΝΙΑΝ

Έναρξη των εργασιών — προβλήματα – Απαιτήσεις για ημέρες ή χρόνια που συνεπάγονται διαχωρισμούς ή αναχωρήσεις

Ελαχιστοποίηση των πόρων – Ημέρες ή χρόνια οριοθετήσεων ή μεγάλες καθυστερήσεις – θλίψη ή κατάθλιψη – Θάνατοι

Συναισθηματικά φορτισμένες διαφορές

Ανησυχίες ή φόβοι – προβλήματα που αφορούν τις γυναίκες – Αναχωρήσεις ή αποστάσεις σε σχέση με τις συζύγους – Προβλήματα με το πλήθος

Βαθιά ενοχλητικά ή ενοχλητικά γεγονότα – Απρόσμενη καταστροφή

Εφαρμογή της απάτης – Κάποιος τραυματίζεται

Εκτεταμένες μειώσεις – Αυξήσεις που σχετίζονται με περιορισμούς – Περιορισμοί σχετικά με την ελευθερία – Τερματισμοί σχετικά με την επέκταση

Σημαντικές καθυστερήσεις – Προβλήματα σχετικά με επίσημα θέματα

Σοβαρές στέρηση στην τοποθεσία – Εκρηκτικές ή βαθιά ανησυχητικές καταστάσεις – Σοβαρές ή χρόνιες ασθένειες στο περιβάλλον – Προβληματικές κατοικίες

Ιδεολογική σύγχυση ή υποκρισία που επηρεάζει την επικοινωνία

Παρουσιάζεται μεγάλη αντίσταση – – Απόρριψη επίσημων θεμάτων – Πτώσεις από πάνω

ελλείψεις στην ενέργεια- Διαταραχές μηχανικής λειτουργίας – Καταστροφές, ζημιές ή τραυματισμοί που σχετίζονται με υπερβολικές ενέργειες – Σοβαρές ενέργειες που περιλαμβάνουν πυρκαγιά, ανάφλεξη ή όπλα – Εσκεμμένη πρόκληση ζημιών – Απώλειες σχετικές με πολεμικές ενέργειες

Η καταπίεση που σχετίζονται με τα επίσημα θέματα – Τυραννία – Κρατική τρομοκρατία

ιστορικά γεγονότα ή δεδομένα – Διάδοση πολιτιστικών προβλημάτων

Υποχρεωτικές αλλαγές που σχετίζονται με τις τοπικές πυρκαγιές – Αυξήσεις που αφορούν πυρκαγιές

Ρύπανση νερού ή ατμοσφαιρικού αέρα — Απάτη σχετικά με ελαττώματα στο περιβάλλον – Έκθεση σε δόλο – Διαφθορά ή εκφυλισμός στο περιβάλλον

Μάχες που σχετίζονται με τη ρύπανση ή την υποβάθμιση του περιβάλλοντος

Μεγάλες απώλειες που σχετίζονται με τους εταίρους – Ανεπιθύμητες ενέργειες που σχετίζονται με τους εταίρους – μεγάλου κινδύνου – Βλάβες ή τραυματισμοί μεγάλης κλίμακας ή μεγάλης κλίμακας που σχετίζονται με άλλους – Καταστροφή στη θέση

Εκδηλώσεις – Γεγονότα Εκπλήξεις – Ημέρες ή χρόνια μεταρρυθμίσεων – Φυσική ένταση – Έντονος τρόπος ζωής – Καρδιακές επιθέσεις – Εγκεφαλικά επεισόδια

υπονομεύοντας την ενότητα

Αφύπνιση – πληθυσμοί ή έθνη – Συναισθηματικές εντάσεις – Παροχές που σχετίζονται ιδιαίτερα με τις γυναίκες – Δημόσια αναταραχή – Αναστατωμένοι πληθυσμοί ή έθνη

Μη αναμενόμενα προβλήματα που σχετίζονται με ιατρικά θέματα

Απροσδόκητα εμπόδια στην ειρήνη – Ξαφνικές διακοπές συνεργασίας

Άσκοπη έκπληξη για κέρδη ή έσοδα – Έκπληξη για τα πλαστά χρήματα – Αβεβαιότητα ή αστάθεια για ή σχετικά με επιτυχημένα γεγονότα – Ξαφνικές ή απροσδόκητες οικονομικές απώλειες – Οικονομικά διλήμματα – Διαταραχές ή αναστάτωση που σχετίζονται με διφορούμενες νομικές καταστάσεις

μαγεία – Δηλητηριάσεις

Συνεχιζόμενη απάτη σε σχέση με ενώσεις – Συνεχείς απώλειες σε εταιρείες – Ομάδες που έχουν προσβληθεί από την τοξικομανία – ψυχρότητα στις σχέσεις

πτώση επιχειρήσεων- Οικονομικές αφερεγγυότητα – Εμπορική στασιμότητα – Νέα σχετικά με την παραβίαση των νόμων

Απάντηση