🌔♑🔭🌺ΜΕΡΙΚΗ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ🌔♑🔭🌺-16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019🌔♑🔭🌺

στις

Μερική Σεληνιακή έκλειψη αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 16 Ιουλίου, 2019, ώρα 23:30 μμ. στον 10ο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου, στην 24η μοιρα του Αιγόκερω (αστάθεια), δηλαδή στον τρίτο δεκανό του ζωδίου, η οποία είναι αρκετά δυνατή. Η αντίθεση επίσης Ηλίου-Σελήνης πραγματοποιείται μεταξύ 10-4ου οίκου, που είναι επίσης γωνιακοί οίκοι και αρκετά σημαντικοί, κυβέρνηση -αντιπολίτευση, ηγέτες, κυβερνήσεις, έθνος- κράτος. Ανήκει στον κύκλο Σάρος 139.Θα επηρεάσει και την χώρα μας καθώς θα είναι ορατή και εδώ.

24η του Αιγόκερω: Μοίρα της Επιπολαιότητας-  Έλλειψη σταθερότητας. Μια μοίρα που περιέχει πολύ έντονες φιλοδοξίες για τους κοινούς θνητούς. Σύμφωνα με τον Μανίλιο, έναν Ρωμαίο αστρολόγο και ποιητή του 1ου αιώνα, ο βαθμός αυτός προσδίδει μεγάλη πνευματική ευκινησία, αλλά δείχνει επίσης ότι οι θρίαμβοι και οι διασημότητες συχνά ακολουθούνται από δυσφήμηση η δυσμένεια.(αναμένεται θάνατος μιας σημαντικής προσωπικότητας αλλωστε προβλέφθηκε και σε τοπικό επίπεδο όσο αφορά την Ελλάδα) .

Τρίτος δεκανος [Ήλιος]. Προξενεί το θάνατο κάποιου βασιλιά, αλλά και μανία. [Τέσσερα Πεντακτινα]

2. Εκλείψεις σε γήινα ζώδια. Αυτά προοιωνίζουν μια έλλειψη καλαμποκιού και προϊόντων της γης από την ξηρασία, και προκαλούν σεισμούς, καταστροφές από εξορύξεις και μεγάλη γεωργική κατάθλιψη.

Χώρες που θα δουν τουλάχιστον ορισμένα τμήματα της έκλειψης: Ένα μεγάλο μέρος της Ευρώπης, μεγάλο μέρος της Ασίας, Αυστραλία, Αφρική, Νότια / Ανατολική Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Ειρηνικός, Ατλαντικός, Ινδικός Ωκεανός, Ανταρκτική.

Το μονοπάτι της έκλειψης

 • Βρυξέλλες, Βρυξέλλες,
 • Μπανγκόκ, Ταϊλάνδη
 • Λισσαβώνα, Πορτογαλία
 • Λονδίνο, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο
 • Βουδαπέστη, Ουγγαρία
 • Κάιρο, Αίγυπτος
 • Άγκυρα, Τουρκία
 • Παρίσι, Île-de-France, Γαλλία
 • Αθήνα, Ελλάδα
 • Ρώμη, Ιταλία
 • Yangon, Μιανμάρ
 • Μαδρίτη, Ισπανία
 • Ρίο ντε Τζανέιρο, Ρίο ντε Τζανέιρο, Βραζιλία
 • Μελβούρνη, Βικτώρια, Αυστραλία
 • Γιοχάνεσμπουργκ, Νότια Αφρική
 • Μπουένος Άιρες, Αργεντινή
 • Λάγος, Νιγηρία
 • Νέο Δελχί, Δελχί, Ινδία
 • Τζακάρτα, Ειδική Πρωτεύουσα της Τζακάρτα, Ινδονησία
 • Μόσχα, Μόσχα, Ρωσία
 •  

Παρόμοιες εκλείψεις κατά το παρελθόν πραγματοποιήθηκαν στις:

13 Μαΐου, 1911 στον Σκορπιό, 23 Μαΐου 1929 στον Τοξότη, 3 Ιουνίου 1947 στον Τοξότη, 14 Ιουνίου 1965 στον Τοξότη, 25 Ιουνίου 1983 στον Αιγόκερω, 5 Ιουνίου 2001 στον Αιγόκερω.

4ος οίκος-δηλώνει ό,τι έχει σχέση με τα κτίρια και τη γη, τη σοδειά της γης, η γεωργία, το υπέδαφος, τα ορυχεία, οι σεισμοί και οι καιρικές συνθήκες. Είναι τα έσοδα από εδαφικές εκτάσεις, τα δημόσια κτίρια. Είναι η αντιπολίτευση (ο 10ος είναι η κυβέρνηση).

10ος οίκος/Είναι πάρα πολύ σημαντικός οίκος, δείχνει τον αρχηγό του κράτους, τον πρόεδρο της δημοκρατίας, τον πρωθυπουργό, τα δημόσια πρόσωπα, την υψηλή κοινωνία. Για τις χώρες που έχουν βασιλεία δείχνει το βασιλιά. Γενικά είναι η ανώτατη αρχή και τα πρόσωπα που έχουν ισχυρή θέση σε ένα κράτος. Εξουσιάζει και την τιμή και την φήμη της χώρας.

Χώρες που κυβερνούνται από τον Αιγόκερω περιλαμβάνουν την Ινδία, Βουλγαρία, Μεξικό, Μεγάλη Βρετανία, Αλβανία, Αφγανιστάν, Λιθουανία, Βοσνία, Μπρουνέι, Τσεχία, Αϊτή, Ναούρου, Σλοβακία και Σουδάν. Ελλάδα, μέρη της Περσίας σχετικά με το Circan, Macran και Chorassan. Τη Λιθουανία, τη Σαξονία,τη Στυρία, το Μεξικό και μέρη για τον Ισθμό του Darien, της Santa Martha, Popayan, Pasta, & c. Πόλεις: Μεκλεμβούργο, Έσση, Οξφόρδη. και επίσης τα νησιά Orkney. Η περιοχή της Μακεδονίας.

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

1983:

1 Ιανουαρίου – Το ARPANET αλλάζει επίσημα τη χρήση του Internet Protocol, δημιουργώντας το Διαδίκτυο.

13 Φεβρουαρίου – Πυρκαγιά στον κινηματογράφο Στατούτο στο Τορίνο προκαλεί το θάνατο 64 ανθρώπων.

18 Φεβρουαρίου – Δεκατρείς άνθρωποι σκοτώνονται και ένας τραυματίζεται σοβαρά στο Σιάτλ, στη μεγαλύτερη μαζική δολοφονία με κίνητρο τη ληστεία στην ιστορία των Η.Π.Α.

23 Φεβρουαρίου – To μικρό επιβατηγό-οχηματαγωγό Χρυσή Αυγή της εταιρείας Πολέμη ναυαγεί μεταξύ Εύβοιας και Άνδρου λόγω της θαλασσοταραχής και της κακής φόρτωσης των οχημάτων που μεταφέρει. 28 από τους 42 επιβάτες και μέλη του πληρώματος χάνουν τη ζωή τους, ενώ οι υπόλοιποι περισυλλέγονται από άλλα σκάφη.

11 Μαρτίου – Το Πακιστάν πραγματοποιεί επιτυχημένη δοκιμή πυρηνικών όπλων.

2 Μαΐου – Η Ελλάδα υπογράφει το έκτο πρωτόκολλο της Ευρωπαϊκής Σύμβασης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, για την κατάργηση της θανατικής ποινής εν καιρώ ειρήνης.

25 Απριλίου – Το Πάιονηρ 10 ταξιδεύει πέρα από την τροχιά του Πλούτωνα.

10 Νοεμβρίου – Ο Μπιλ Γκέιτς παρουσιάζει τα Windows 1.0.

17 Δεκεμβρίου – Πυρκαγιά σε ντισκοτέκ της Μαδρίτης σκοτώνει 81 άτομα.

https://el.wikipedia.org/wiki/1983

2001:

11 Σεπτεμβρίου – 2.996 άτομα σκοτώνονται ή τραυματίζονται θανάσιμα στις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου στη Νέα Υόρκη, στο Πεντάγωνο και σε αγροτική περιοχή στην Πενσυλβάνια, μετά την αεροπειρατεία της πτήσης 11 της American Airlines και της πτήσης 175 της United Airlines που συνετρίβησαν στους δίδυμους πύργους του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου, την αεροπειρατεία της πτήσης 77 της American Airlines που συνετρίβη στο Πεντάγωνο και την αεροπειρατεία της πτήσης 93 της United Airlines που συνετρίβη σε αγροτική περιοχή λόγω της προσπάθειας των επιβατών να ανακτήσουν τον έλεγχο του αεροπλάνου. Το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου καταρρέει ως αποτέλεσμα των συντριβών.

7 Οκτωβρίου – Αρχίζει ο Πόλεμος κατά της Τρομοκρατίας ως αποτέλεσμα των επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου. Η εισβολή των Ηνωμένων Πολιτειών στο Αφγανιστάν ξεκινά με εναέριες επιθέσεις και μυστικές επιχειρήσεις στο έδαφος.

12 Νοεμβρίου – Αεροσκάφος Airbus A300, που εκτελεί την πτήση 587 της American Airlines προς τη Δομινικανή Δημοκρατία, συντρίβεται στη Νέα Υόρκη λίγα λεπτά μετά την απογείωσή του από το Διεθνές Αεροδρόμιο Τζον Κένεντι, σκοτώνοντας τους 260 επιβαίνοντες και άλλους πέντε στο έδαφος.

12 Νοεμβρίου – Πόλεμος στο Αφγανιστάν: Οι δυνάμεις των Ταλιμπάν εγκαταλείπουν την Καμπούλ.

11 Δεκεμβρίου – Η Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας γίνεται μέλος του Διεθνούς Οργανισμού Εμπορίου.

22 Δεκεμβρίου – Ο Χαμίντ Καρζάι γίνεται πρόεδρος του Αφγανιστάν.

https://el.wikipedia.org/wiki/2001

1929

24 Οκτωβρίου – “Μαύρη Πέμπτη”: Κραχ στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.

18 Νοεμβρίου – Σεισμός μεγέθους 7,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, στα ανοικτά των νότιων ακτών της Νέας Γης στον Ατλαντικό Ωκεανό, καταστρέφει 12 υποθαλάσσια υπερατλαντικά τηλεγραφικά καλώδια και ενεργοποιεί τσουνάμι.

24 Δεκεμβρίου – Απόπειρα δολοφονίας του προέδρου της Αργεντινής Ιπόλιτο Ιριγόγιεν.

13 Απριλίου – Μεγάλη πυρκαγιά καταστρέφει την συνοικία Ταταύλα στην Κωνσταντινούπολη.

21 Απριλίου – Διεξάγονται γερουσιαστικές εκλογές στην Ελλάδα, στις οποίες νικά το Κόμμα Φιλελευθέρων του Ελευθέριου Βενιζέλου.

2 Ιουνίου – Ο Παύλος Κουντουριώτης εκλέγεται πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας.

https://el.wikipedia.org/wiki/1929

1947

10 Φεβρουαρίου – Υπογράφεται στο Παρίσι η συνθήκη ειρήνης της Ιταλίας με τις συμμαχικές δυνάμεις, σύμφωνα με την οποία τα Δωδεκάνησα περιέρχονται στην Ελλάδα.

29 Αυγούστου – Παραιτείται η κυβέρνηση Δημητρίου Μαξίμου.

7 Σεπτεμβρίου – Αναλαμβάνει την εξουσία στην Ελλάδα η κυβέρνηση του Θεμιστοκλή Σοφούλη.

6 Οκτωβρίου – Ισχυρότατος σεισμός μεγέθους 7 Ρίχτερ χτυπά την Πύλο.

24 Δεκεμβρίου – Ελληνικός Εμφύλιος Πόλεμος 1946–1949: Ξεκινά η μάχη της Κόνιτσας μεταξύ του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΔΣΕ) και του Εθνικού Στρατού.

https://el.wikipedia.org/wiki/1947

1965

15 Ιουλίου – Παραιτείται η κυβέρνηση Παπανδρέου ύστερα από πλήρη διαφωνία ανακτόρων-πρωθυπουργού. Σχηματίζεται η νέα, βραχύβια κυβέρνηση υπό τον Γεώργιο Αθανασιάδη-Νόβα, σηματοδοτώντας την περίφημη αποστασία.

4 Ιανουαρίου – Οι τουρκικές αρχές δεσμεύουν το σύνολο των εισοδημάτων των Ελλήνων υπηκόων μονίμων κατοίκων Τουρκίας, ενώ εντείνονται οι διώξεις των Ελλήνων της Ίμβρου και της Τένεδου.

Δολοφονείται στη Νέα Υόρκη ο Μάλκολμ Χ

https://el.wikipedia.org/wiki/1965

Η Μερική Σεληνιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 16 Ιουλίου 2019, στις 24 μοίρες του Αιγόκερω είναι εξαιρετικά ισχυρή και συγκρουσιακή λόγω της στενής συνόδου που σχηματίζει πρώτα με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στον 10ο οίκο του χάρτη. Γενικότερα, θα υπάρξουν βίαιες και έντονες αυθόρμητες αντιδράσεις και εκρήξεις, καταναγκαστική συμπεριφορά και τα παιχνίδια εξουσίας είναι πιθανό να οδηγήσουν σε μια κρίση υψηλού κινδύνου.

Η σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω τετραγωνίζει επιπλέον τον ωροσκόπο και την Eris στο ζώδιο του Κριου, ένα τετράγωνο ακριβείας στην 24η μοιρα, που θα ενεργοποιήσει και θα ενισχύσει όλα όσα υπάρχουν στο υποσυνείδητο, καθώς η Έρις πυροδοτεί κομμάτια του εαυτού μας όπου έχουμε νιώσει εγκαταλειμμένοι η μας έχουν απορρίψει στο παρελθόν, και έτσι κατά αυτόν τον τρόπο επιτίθονται στους άλλους με θυμό. Άλλες πλανητικές όψεις και σταθερά αστέρια δείχνουν σκάνδαλα, ίντριγκες, δημόσιες ντροπές και επίσης θα δούμε φήμες ανθρώπων να καταστρέφονται. Αλλά δίνουν επιπροσθέτως την ελπίδα ότι η ευαισθησία και η κατανόηση θα οδηγήσουν σε αλλαγές που θα έχουν διάρκεια στο μέλλον.

Η σεληνιακή έκλειψη εστιάζει την προσοχή μας στα συναισθήματά, όπου φυσικά φτάνουν στο αποκορύφωμά τους κατά την διάρκεια μιας σεληνιακής έκλειψης-πανσελήνου. Θα πρέπει να διατηρήσετε τις ισορροπίες στις σχεσεις σας. Επειδή θα είστε σε επαφή με τις δικές σας ανάγκες και προθέσεις, θα δείτε σαφώς όλες τις ανισορροπίες που προκαλούν δυσαρμονία.

Με μια σεληνιακή έκλειψη, συνήθως έχει σκοπό να προκαλέσει ένα είδος εκκαθάρισης. Η μερική σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω, στις 16 Ιουλίου συμπληρώνει την έκλειψη ηλίου που πραγματοποιήθηκε στις 2 Ιουλίου στον Καρκίνο, σχηματίζοντας μια φάση έκλειψης που θα έχει διάρκεια μέχρι την ηλιακή έκλειψη της 26ης Δεκεμβρίου, 2019.

Η σεληνιακή έκλειψη στις 24 ° 04 ‘ του Αιγόκερω, είναι μόνο 2 ° 13’ από τον Πλούτωνα, και αυτό την κάνει μια πολύ έντονη σεληνιακή έκλειψη. Η έκλειψη τετραγωνίζει την Eris μόνο 0 ° 15 ‘ και μάλιστα σε ιδιομοιρία. Αυτό υποδηλώνει ότι η σεληνιακή έκλειψη θα εκθέσει πολλά σκοτεινά μυστικά και κακές συμπεριφορές. Με τη σειρά του, αυτό θα προκαλέσει συγκρούσεις και αναταραχές ανά τον κόσμο, όπου θα διαμορφώσει σχεσεις και συμμαχίες με δραματικό τρόπο, την κοινωνία και τον πολιτισμό για τα επόμενα χρόνια.

Κοιτάζοντας την έκλειψη στις 16 Ιουλίου, θα παρατηρήσετε ότι ο Κρόνος είναι επίσης κοντά στη Σελήνη, και εννοείται αφού εχουμε την σύνοδο Κρόνου-Πλούτωνα που ρυθμίζει τα πράγματα αυτή την στιγμή. Αλλά όχι τόσο κοντά όσο ο Πλούτωνας που είναι πιο κοντά στη Σελήνη. Ωστόσο, ο Κρόνος σχηματίζει πολύ ισχυρότερες όψεις που αξίζει να εξεταστούν.

Η Αφροδίτη απέναντι από τον Κρόνο δεν είναι καλός οιωνός για τις προσωπικές μας σχεσεις, την οικονομία την ειρήνη και τις διπλωματικές σχεσεις αλλά ο Κρόνος σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα κρατάει ένα μικρό παράθυρο της ελπίδας ανοιχτο, με την εννοια ότι κάτι καλό ισως να προκύψει από τη σύγκρουση και τη διαφωνία. Προσοχή όμως την νεα ουτοπία που χτίζεται κατω από τα πόδια μας.. οπως ανέφερα στην ηλιακή έκλειψη.

Δεν υπάρχουν μεγάλα και σημαντικά σταθερά αστέρια μέσα στην σφαίρα της σεληνιακής έκλειψης, εκτός από τον σταθερο αστέρα Peacock στον αστερισμό Pavo, αλλά ο Ήλιος είναι ευθυγραμμισμένος με το σταθερό αστέρι Pollux στον αστερισμό των Διδύμων. Αυτό όμως προσθέτει μια επιθετική και καταστροφική επιρροή που είναι φύσεως Άρη στην έκλειψη.

Έτσι λοιπόν, για να τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, η Σεληνιακή έκλειψη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα φέρνει στην επιφάνεια πάντα βαθιά συναισθήματα που μας κατακλύζουν και συνήθως είναι πολύ δυνατά. Μια προσωπική σχέση ή ένα γεγονός μπορεί να ανασυρθεί από την μνήμη μας ως εικόνες, συναισθήματα και γεγονότα που έχουν θαφτεί βαθιά στο υποσυνείδητό. Παρουσιάζονται εμμονές και σοβαρά προβλήματα συμπεριφοράς τόσο στις σχεσεις και τους ανθρώπους.  Έρχονται στην επιφάνεια πάθη, ανασφάλειες, προκαλούνται σκηνές ζηλοτυπίας στις σχεσεις, υπάρχει καταπίεση και ξεσπάσματα, γι αυτό θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί. Τα όνειρα, τα οράματα, οι ψυχικές εντυπώσεις ή οι διαισθητικές γνώσεις μπορούν να επηρεάσουν βαθιά τη διάθεσή σας. Οι επαφές με τις γυναίκες θα είναι ιδιαίτερα έντονες και αποκαλυπτικές.

Όλα θα πρέπει να είναι υπό έλεγχο και συνήθως η χειραγώγηση είναι ένα στοιχείο πολύ έντονο, όπως η ζήλεια, η ενοχλητική συμπεριφορά, οι απειλές, ο εκφοβισμός αλλά και η βία ή η αυτοτραυματισμός. Η Σελήνη με τον Πλούτωνα προκαλεί συναισθηματικές εκρήξεις πάντα, εντάσεις, μεταβολές στην ψυχική μας ισορροπία, αλλά και μετασχηματισμό μιας κατάστασης μέσω της έκρηξης. Οι άνθρωποι μπορεί να εκφράζονται πολύ έντονα και υπερβολικά. Κάτω από την επιρροή της συνόδου όλα γίνονται με τρόπο αυθόρμητο.

Σελήνη-Πλούτωνας – καταστροφή σπιτιών και τροφίμων, σπίτι πλημμυρισμένο, επίθεση ή πόλεμος υπεράσπιση της πατρίδας. Βίαιες πράξεις, συγκρούσεις, αιφνίδιες αλλαγές.

Ο Ήλιος σε όψη αντίθεσης με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρει μια  κρίση αυτοεκτίμησής, δείχνει μια σχέση σε κριση ή ένα κρίσιμο γεγονός. Αυτό μπορεί να συνδέεται με την κατάχρηση εξουσίας ή με καταστροφικές και αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές, όπως εθισμός, κατασκοπία. Μπορεί να συνδεθεί με την καταστροφή μιας συσκευής ή ενός αυτοκινήτου, την κλοπή ή βία, την αλαζονεία, την επιβολή εξουσίας με βίαιο τρόπο, το μαρτύριο, την απώλεια, τον μεγάλο κίνδυνο, την υπερένταση, μια ισχυρή δοκιμασία, τα πυρηνικά.

Όλα αυτά τετραγωνίζουν τον ωροσκόπο, Σελήνη, Κρόνος, Αφροδίτη, Πλουτωνας, Ήλιος και οι Δεσμοί και ενεργοποιούν πολύ επικίνδυνες καταστάσεις και καταστροφές μεγάλης κλίμακας.

Αποφύγετε να είστε υπερβολικά διεκδικητικοί, εγωιστές ή επίμονοι στην αλλαγή. Οι προκλήσεις είναι πιο πιθανές αν αντισταθείτε πεισματικά στην αλλαγή, ή έχετε εμπλακεί σε κάποια συνήθεια που είναι καταστροφική για τον εαυτό σας ή για άλλους.

Ήλιος-Πλούτωνας – ατομική αντίδραση ή πυρκαγιά με θανάτους ή μαζική φωτιά, ανάφλεξη, οι δικτάτορες, η επιθυμία για καταστροφή και αναμόρφωση, ο αγώνας για δύναμη και εξουσία, οι φανατισμένοι.

Η Έρις ανακαλύφθηκε τον Ιανουάριο του 2005 και πήρε το όνομά του από την ελληνική θεά της διαμάχης.

Η Έρις αμφισβητεί την πατριαρχική εξουσία. Ως ισχυρή γυναικεία δύναμη πολεμιστής, η Έρις αποκαλύπτει και προκαλεί τις πατριαρχικές κυριότερες αμέλειες και πράξεις κατάχρησης εξουσίας, ειδικά οσο την κυριαρχία των ανδρών κατά την εκμετάλλευση των γυναικών. Η Έρις μπορεί να αποκαταστήσει τις ανισορροπίες μεταξύ των φύλων… και η Έρις αποθαρρύνει, προκαλεί και αμφισβητεί την πραγματικότητα μιας κατάστασης που βασίζεται σε μια ψευδή προσποίηση. Προκαλεί την αλλαγή, ανατρέποντας το status quo, τα πάντα μέσω της διαμάχης.

Η Έρις αποκαλύπτει και εκθέτει μυστικές υποθέσεις ή οτι κρύβεται πίσω από αθώες αλλά αφελείς υποθέσεις σχετικά με την πραγματικότητα. Ανοίγει τα μάτια μας σε ό, τι καλύπτεται από τα ψέματα, αποκαλύπτοντας συχνά το απατηλό, το επαίσχυντο, το άσχημο, ή απλά αυτό που θεωρούμε ως απαράδεκτη συμπεριφορά, συχνά οδηγείται από την απληστία ή την αλαζονεία. Μας αφυπνίζει περισσότερο μέσα από εκρηκτικά γεγονότα που θα λάβουν μέρος.

Έτσι, η Eris σεληνιακή έκλειψη τετραγωνίζει τον ωροσκόπο και τον Πλούτωνα οπου πρόκειται να δώσει περισσότερη δύναμη στα γεγονότα. Η σεληνιακή έκλειψη θα φωτίσει τις καταχρήσεις εξουσίας που έχουν γίνει και όλες τις άσχημες, σκληρές, αηδιαστικές, ανήθικες, και παράνομες συμπεριφορές στην κοινωνία. Υπογραμμίζει ιδιαίτερα την κακομεταχείριση των γυναικών από τους άνδρες ιδιαίτερα σε θέσεις εξουσίας.

Αλλα, η κακή συμπεριφορά μπορεί να τη δούμε στο εγχώριο και εργασιακό περιβάλλον που δεν θα είναι πλέον ανεκτή. Η ενόχληση και η χειραγώγηση θα μετατραπούν σε επιθετικές αντιδράσεις, σε χωρισμούς και σε νομικές υποθέσεις. Θα υπάρχει οργή, κακοποίηση, υποβιβασμός, απολύσεις, θα επιβληθούν πρόστιμα και φυλακίσεις. Τα θύματα θα αναγνωριστούν, θα δικαιωθούν, θα ενθαρρυνθούν, θα προωθηθούν και θα αποζημιωθούν.

Μάλιστα το τετράγωνο Έρις- Πλούτωνα θα μας απασχολήσει μέχρι το 2027.Την τελευταία φορά που το είδαμε ήταν στις 11 Μαρτίου, 2011, στο πυρηνικό ατύχημα της Φουκοσιμα, όταν το τετράγωνο μεταξύ των δυο έκλεινε στις 15 μοίρες ,που όπως ξέρουμε όλοι είναι αρκετά δύσκολη. Συνδέεται όμως και με τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Επίσης το 2013, μια εξαιρετικά βίαιη εξέλιξη στο πλαίσιο της τότε διαρκούς σύγκρουσης της Μέσης Ανατολής μεταξύ του Ισλάμ και των δυτικών δημοκρατιών καταγράφηκε από την πρόσφατη έξαρση μιας τζιχαντιστικής ανταρτικής ομάδας που ονομάζεται ISIS.

Η Αφροδίτη σε αντίθεση προς στον Κρόνο δεν είναι ότι καλύτερο, φέρνει τη θλίψη και τη μοναξιά εξαιτίας καθυστερήσεων και περιορισμών. Είναι πιο δύσκολο να δώσουμε και να λάβουμε αγάπη σε μια σχέση. Δημιουργείται συναισθηματική απόσταση, περισσότερη πίεση και βάρη η υποχρεώσεις. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι δύσκολο να διατηρηθούν οι ισορροπίες και θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά γι αυτό, διότι η πίεση που ασκείται δεν είναι απαραίτητο να προέρχεται από σας, έναν από τους δυο δηλαδή, αλλά από εξωτερικούς παράγοντες. Από την άλλη, προσπαθήστε να εξοφλήσετε οποιαδήποτε χρέη και εάν δεν μπορείτε, τουλάχιστον οργανώστε τα ώστε να ξέρετε πού βρίσκεστε. Είναι μια πολύ δύσκολη όψη σε οικονομικό, διπλωματικό -πολιτικο επίπεδο. Δημιουργούνται περιορισμοί και την τελευταία φορά όπου την είδαμε ήταν στα καπιταλ-κοντρόλς οι άλλου είδους περιορισμούς.

Το εξάγωνο Κρόνου- Ποσειδώνα φέρνει υλικό κέρδος από πνευματικές επιδιώξεις. Μπορείτε να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα με σκληρή δουλειά και ρεαλιστική προσέγγιση. Θα κατανοήσετε τους δικούς σας περιορισμούς, αλλά θα είστε αισιόδοξοι ταυτόχρονα. Με πρακτική βοήθεια και πνευματική υποστήριξη και ενθάρρυνση, μπορείτε να βοηθήσετε τους άλλους να ακολουθήσουν τα όνειρά τους. Μπορεί να προσελκύσετε ομάδες ή σωματεία με παρόμοιες αξίες ή πεποιθήσεις μόνοι σας. Αυτές μπορεί να περιλαμβάνουν εκκλησίες και άλλες θρησκευτικές ή πνευματικές ομάδες, φιλανθρωπικές οργανώσεις, ομάδες ευημερίας και υποστήριξης, δικαιώματα των ζώων και περιβαλλοντικά αίτια.

Η όλη εικόνα είναι αρκετά δύσκολη, καθώς ο Αιγόκερως ακολουθεί πάντα πιστά αυτό που είναι αφοσιωμένος και δουλεύει σκληρά. Αλλα κάτω από την επιρροή της σεληνιακής έκλειψης όλοι μπορεί να αναρωτηθούν για το τι στο καλό δουλεύουμε και προσπαθούμε;

Η σεληνιακή έκλειψη μπορεί να σηματοδοτεί ένα κρίσιμο σημείο για την ανθρωπότητα, αλλά και για πάσης φύσεως σχεσεις, όπου μπορεί να προκληθούν ριζικές αλλαγές, όπως το διαζύγιο, η ανεργία, και σοβαρά προβλήματα στην πολιτική κτλ. που θα μας αναγκάσουν να ξανασκεφτούμε η να επαναπροσδιορίσουμε ώστε να ξαναχτίσουμε το μελλοντικό μας μονοπάτι.

Είναι τόσο απλό; Από ότι φαίνεται όχι…Όλα αυτά μαζί με τον Νότιο Δεσμό, ενδεχομένως μας τραβούν πίσω σε στο παρελθόν, η μας θυμίζουν γεγονότα από το παρελθόν που γίνονται με διαφορετικό τρόπο, ενώ ταυτόχρονα μας επιβάλλεται να αποτραβηχτούμε από αυτό καθώς η ιστορία έχει την τάση να επαναλαμβάνεται και πάλι.

Αποφάσεις θα πρέπει να παρθούν όπου θα βγάλουν έντονα συναισθήματα και καταστάσεις στην επιφάνεια. Κάνοντας αλλαγές δεν είναι πάντα εύκολο. Πολλές φορές είμαστε αναγκασμένοι να το κάνουμε η μας αναγκάζουν..

Μια έκλειψη με Κρόνο-Πλούτωνα –Σελήνη- μπορεί να φέρει πράγματα που δεν μας αρέσουν καθόλου, από τις κυβερνήσεις, αλλά και λόγω της ανάδρομης πορείας των πλανητών όλα μπορεί να πηγαίνουν αργά και βασανιστικά, να υπάρχει επίσης κάποια σχετική επιβράδυνση των γεγονότων, ώστε να αναγκαστούμε να εξετάσουμε και πάλι τις αποφάσεις μας, βάζοντας την λογική μπροστά. Η ανάδρομη πορεία των πλανητών μπορεί επίσης να συμπέσει με αναστατώσεις, διασπάσεις, αναταραχές, ή / και με διαστροφές, αλλοιώσεις και παραμορφώσεις κάθε είδους. Μερικές φορές οι κύκλοι ανάδρομης πορείας τους, συμπίπτουν με εμπειρίες déjà vu ή σχεδόν επαναλαμβανόμενες καταστάσεις, με παρόμοια δυναμική.

Η σεληνιακή έκλειψη σε αντίθεση με τον Ερμή, σημαίνει κατά κάποιο τρόπο ότι θα είναι δύσκολο οι ανάγκες μας να ακουστούν προς τις κυβερνήσεις. Μια τέτοια οψη συνδέεται με την απόρριψη, την άρνηση, τα ψέματα, την έντονη κριτική, την συκοφαντία.

Με την σεληνιακή έκλειψη, μπορεί να επιβληθούν όμως σκληροί κανόνες, όρια και η απόλυτη πειθαρχία από τις κυβερνήσεις, προς τα μίντια, τους λαούς, την οικονομία επηρεάζοντας την καθημερινότητα μας, αλλά με τον Νότιο Δεσμό, ανάμεσα στην Σελήνη -Πλούτωνα θα είναι δύσκολο να διατηρηθούν. Επιπλέον καθυστερήσεις μπορεί να υπάρξουν. Ο Κρόνος που και αυτός είναι πολύ κοντά δίνει μια παγερή αντιμετώπιση στην όλη γενική εικόνα του χάρτη. Η μόνη διέξοδος που υπάρχει τόσο από την Σελήνη όσο και από τον Ηλιο, είναι ο Πωσειδωνας, προς τον 12ο οίκο, που πιστεύω όμως ότι πρόκειται περισσότερο για την διατήρηση της πνευματικής ισορροπίας μας μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα , όπου θα είναι σημαντικό για όλους, αν σκεφτούμε πολύ καλά για το που βαδίζουμε στο μέλλον…Αν και τετραγωνίζει τον ωροσκόπο της έκλειψης, ο Κρόνος, αυτό φέρνει συχνά απομόνωση, δυσκολίες, απώλειες, και δυσάρεστες καταστάσεις η περιστατικά.

Αφροδίτη-Κρόνος- Πλουτωνας- Ωροσκόπος– δυσκολίες, ψυχρότητα, σχεσεις μικρής διάρκειας , αντικανονικοί δεσμοί, παρανομίες σε σχέση με το χρήμα. Απώλειες οικονομικού τύπου, σοκ, απρόσμενες συνθήκες.

Ήλιος-Αρης-Ερμής- αποφάσεις,  ο πνευματικός αγωνιστής, ετοιμότητα για δράση, επιθυμία τα σχέδια να γίνουν πραγματικότητα.

Σελήνη-MC-Κρόνος Πλουτωνας– περιορισμοί, απαισιοδοξία, στέρηση, απώλεια, χωρισμός, διατάραξη. Περίεργα περιστατικά, μια μεγάλη πτώση, συγκρούσεις, μια αιφνίδια αλλαγή, ένα ξαφνικό σοκ του λαού.

Δίας-Πωσειδωνας-Ήλιος-Αρης-Κρόνος-Πλουτωνας-Σελήνη– ασθένεια, άπατη, απώλειες, δυσάρεστες εμπειρίες, λανθασμένες ελπίδες, έλλειψη αυτοπεποίθησης, εκτός πραγματικότητας, παραλογισμός, μια μεγάλη απώλεια, ανεύθυνες ενέργειες, η μεγάλη άπατη.

Η μερική σεληνιακή έκλειψη στις 16 Ιουλίου 2019 στις 24 μοίρες του Αιγόκερω / Καρκίνου έχει τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο. Αυτό θα είναι κρίσιμο σημείο για τις ΗΠΑ δεδομένου ότι θα χτυπήσει ακριβώς τον Ερμή των ΗΠΑ στον Καρκίνο ακριβώς (σε μια φανατική αντίθεση προς στον Πλούτωνα) έτσι θα επιδεινώσει την όποια κατάσταση και θα αυξήσει τις δογματικές απόψεις. Ο Δίας κάθεται στον Ωροσκόπο και ο Ποσειδώνας στον Ωροσκόπο προς το Λονδίνο.

Η σεληνιακή έκλειψη τον Ιανουάριο του 2020 έχει την Σελήνη στην 19η του Καρκίνου σε αντίθεση προς τον Ηλιο-Κρόνο, Πλούτωνα, η οποία πλήττει ακριβώς τον 10ο οικο του Ηνωμένου Βασιλείου ακριβώς, έτσι μια κρίση και ένα συναισθηματικό σοκ θα επηρεάσουν την εξουσία της χώρας, συμπεριλαμβανομένου και την μοναρχία της.

Αυτές οι τελευταίες δύο σεληνιακές εκλείψεις θα είναι επίσης κρίσιμες για τη Σαουδική Αραβία, δεδομένου ότι κλονίζει τον Ήλιο, Δία και Κρόνο στον Αιγόκερω.

ΜΕΡΙΚΗ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΑΣΤΕΡΙΑ

Το Alpha Pavo- Ταώς (αστερισμός) βρίσκεται στο Peacock, δηλαδή, το παγωνι σε σύνοδο με την μερική σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω. Το νόημα είναι αρκετά προφανές, το Peacock υποτίθεται ότι είναι μάταιο και αγαπά να επιδεικνύεται στον κόσμο.

Αλλά ο Robson λέει ότι δίνει και φήμη και μακρά ζωή. Πιστεύω ότι κάνει τους άνδρες ιδιαίτερα ελκυστικούς, καθώς φυσικά το αρσενικό πουλί έχει το πιο όμορφο φτέρωμα.

Το παγώνι ήταν προικισμένο με τη δύναμη να σκοτώνει φίδια και προφανώς είναι γνωστό ότι τρώνε μικρά δηλητηριώδη φίδια. Λόγω της ικανότητάς του να καταπιεί τα φίδια και να αφομοιώνει το δηλητήριό τους, θεωρήθηκε ως σύμβολο της μετατροπής και το δηλητήριο έδωσε στη σάρκα του ανοσία για να αποσυντεθεί. Αντιπροσώπευσε επίσης το πολύχρωμο φτέρωμα του “

Αυτή η ανοσία από τη φθορά είναι ενδιαφέρουσα, υποδεικνύοντας τη μακροζωία στο όνομα κάποιου μετά το θάνατο και ενδεχομένως τη δυνατότητα διατήρησης της καλής εμφάνισης του ατόμου σε γήρας. “Τα λαμπερά χρώματα των φτερών της ουράς εξηγούνται από την υποτιθέμενη ικανότητά του να μετασχηματίζει το δηλητήριο του φιδιού σε ηλιακό ιριδισμό”.

Δεδομένου ότι αυτός ο δεκανος κυβερνάται επίσης από τον Ηλιο, νομίζω ότι υπάρχει και μια σχέση με τη Βασιλεία. Αυτός ο δεκάνος παράγει φυσικούς ηγέτες, αλλά θα μπορούσε επίσης να είναι η γοητεία που εκπέμπουν οι βασιλείς, ή ακόμα και να πιστεύουν ότι συνδέονται με κάποια ειδική γραμμή αίματος, δηλαδή να πιστεύουν ότι είναι γαλαζοαίματοι..

Ο Ηλιος εξηγεί επίσης ότι ισως συνδέεται και με την δημιουργικότητα που συναντά εδώ και μια μεγάλη αίσθηση θεατρινισμού. Το Peacock είναι επίσης το ιερό πουλί της Ήρας. Το όνομα που του έδωσε ο Bayer είναι ταιριαστό για τους αστέρες, σώματα που ζουν για εκατομμύρια χρόνια, αφού ο ταώς, δηλαδή το πουλί παγώνι, υπήρξε από παλιά σύμβολο της αθανασίας, ίσως από το γεγονός ότι ήταν το ιερό πτηνό της θεάς Ήρας, της αθάνατης βασίλισσας των ουρανών.

 Κατά την ελληνική μυθολογία αρχικώς το πτηνό ήταν ο Άργος, ο μυθικός ναυπηγός του πλοίου «Αργώ», που μεταμορφώθηκε από την Ήρα σε παγώνι όταν το πλοίο του μεταφέρθηκε στον ουρανό, όπου από τότε το έχει ξανασυναντήσει. Κατά τον στίχο του Οβιδίου είναι το «πετούμενο της Ήρας που μετέφερε την ουρά του στ’ άστρα» («Μεταμορφώσεις»).

Το σταθερό αστέρι Pollux (23 ° 28 ‘Καρκίνου) κάνει τους ανθρώπους πνευματικούς, τολμηρούς και γενναίους. Σύμφωνα με τον Τζωρτζ Νουόναν [2], προβάλλει εξέχουσα θέση και φήμη, ενώ η ενέργεια του Άρη μπορεί να είναι εξαιρετικά πολύτιμη σε τομείς όπως ο πόλεμος, η επιχείρηση και η πολιτική. Αλλά η Elsbeth Ebertin [3] την αποκαλεί «το κακό αγόρι» δηλαδή την αρνητική πλευρά των Δίδυμων. Μπορεί να δώσει μια σκληρή συμπεριφορά, διαμάχες. Vivian Robson [4] είπε ότι δίνει μια αγάπη για την πυγμαχία, αξιοπρεπή κακομεταχείριση, και συνδέεται με τα δηλητήρια.

Ήλιος σε σύνοδο με Pollux: Βίαιη και τυραννική, βίαιη και σκληρή συμπεριφορά. [3] χτυπήματα, τραυματισμοί, σοβαρά ατυχήματα, πυροβολισμός, ναυάγιο, δολοφόνος ή δολοφονία, ακραίες ασθένειες, πυρετός, παθήσεις που επηρεάζουν το στομάχι, ομοφυλοφιλία, πλούτη και τιμή αλλά τελική καταστροφή, τύφλωση, κακίες, βιασμοί,  φυλάκιση για υπεξαίρεση, βίαιο θάνατο, αποκεφαλισμό. [4]

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με το σταθερό αστέρι Canopus (15 ° 12 ‘Καρκίνου): Συναισθηματικές, ευαίσθητες, επίμονα, ισχυρά πάθη, σκάνδαλο μέσα από μια ίντριγκα με την οποία η φήμη θα υποφέρει ενός προσώπου, δημόσια ντροπή, κακή επιρροή για κέρδος. [4] Αδυναμία από ασθένειες και αγάπη χωρίς ανταπόκριση. [2]

Ο Κρόνος σε σύνοδο με το σταθερό αστέρι Vega (15 ° 35 ‘Αιγόκερω): Ισχυρά πάθη, αυταρχική συμπεριφορά, πολλές δυσκολίες  τύπου Ερμή, η φήμη πάσχει από κακές καταγγελίες, προβλήματα με τους ανώτερους, εγχώριες δυσκολίες, αιφνίδιος θάνατος. [4] Αποπληθωρισμός της αρσενικής υπερηφάνειας. [5]

ΜΕΡΙΚΗ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΚΑΙ ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ- ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΑ

Ο φόβος της φτώχειας συχνά σχετίζεται με τα τέσσερα Πεντακτινα, ώστε να ανησυχείτε άσκοπα για τα χρήματα εάν έχετε έρθει από ένα φτωχό περιβάλλον. Αυτό θα σας οδηγήσει στην συσσώρευση χρημάτων. Τα τέσσερα Πεντακτινα, είναι μια θετική και ευπρόσδεκτη κάρτα για αποταμιεύσεις, επενδύσεις ή σχέδια συνταξιοδότησης. Υποδεικνύει ότι συσσωρεύετε αγαθά, πλούτο και ίσως ακόμη και εξουσία. Η οικονομική σας κατάσταση έχει αυξηθεί σταθερά σε μια χρονική περίοδο (πολλές ζωές), αλλά αυτό δεν είναι τυχαίο ή ακόμα και καθαρή τύχη. “~ Teachmetarot.com.”

Αυτή η κάρτα υποστηρίζει τη γενική σκληρότητα της αίγας, τίποτα δεν απορρίπτεται εάν μπορεί να ανακαινιστεί και αν κάτι πρέπει να αφαιρεθεί, θα ανακυκλωθεί ή θα δοθεί σε φιλανθρωπία. Εκείνοι που αγγίζονται απο αυτή τη σεληνιακή έκλειψη θα πρέπει να εργαστούν σκληρά για όλα όσα έρχονται σε αυτά τα χρόνια.

Η σύνοδος Σελήνης- Πλούτωνα είναι διεισδυτική, προκλητική και βυθίζεται συνεχώς στη σκοτεινή θάλασσα των σεληνιακών συναισθημάτων χωρίς φόβο. Όσοι αγγίζουν αυτή τη σεληνιακή έκλειψη δεν θα θέλουν τίποτα λιγότερο από δραματικές και έντονες σεξουαλικές σχέσεις που μεταμορφώνουν βαθιά τις ψυχές τους. Η γενική ατμόσφαιρα σε αυτή τη σεληνιακή έκλειψη είναι ότι όσο πιο κοντά είμαστε με την έκλειψη, είμαστε κοντά με το θάνατο και το τραύμα, και το νιώθουμε πάρα πολύ ζωντανό.

Η σύνοδος με τον Πλούτωνα μπορεί να εμπλακεί εμμέσου ενός έργου ή ένα άτομο και να δημιουργήσει εμμονές, όμως σκοπίμως βγαίνει για να δημιουργήσει αναταραχή στη ζωή των ανθρώπων, προσελκύοντας και απορροφώντας τους κατεσταλμένους δαίμονες από το συλλογικό ασυνείδητο. Η αντίθεση Ηλίου- Πλούτωνα μετατοπίζεται ανάμεσα στα άκρα, το φως και το σκοτάδι. Εξωστρέφεια και εσωστρέφεια. Ένα πολύ ηλιόλουστο εξωτερικό κάλυμμα θα μπορούσε να αποκρύψει τη θλίψη και μια πολύ τραυματική ζωή. Αυτή η όψη ωθεί το συλλογικό να ζήσει τη ζωή στα άκρα. Οι ζωές μας μπορούν να είναι γεμάτες δράμα. Το χειρότερο αυτό μπορεί να αφορά τα ναρκωτικά και το έγκλημα.

Αυτή η οψη είναι σοβαρή όσον αφορά την μυστικότητα και τον έλεγχο. Είναι η σεληνιακή έκλειψη φέρνει στην επιφάνεια ακραίους φρικιαστικούς ελέγχους, μια αμείλικτη φιλοδοξία και δίψα για εξουσία, με μια χαλύβδινη γροθιά, πάνω από το πεδίο της σιδερένιας βούλησης. Αυτή είναι μια ενέργεια που μπορεί να είναι εκφοβιστική και σε ακραίες περιπτώσεις τυραννική.

Είναι μια αρκετά βίαιη και ηφαιστειώδης ενέργεια, όμως φέρνει επούλωση, ξεκαθαρίσματα.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ

Η σεληνιακή έκλειψη σε συνδυασμό με Κρόνο- Πλούτωνα σημαίνει οι εξελίξεις και τα γεγονότα αλλά και οι απαιτήσεις των έξω, μέσα στα ελληνικά πράγματα θα φέρουν ραγδαίες εξελίξεις ου δρομολογούνται από εκεί βέβαια, επηρεάζοντας τον άξονα 3-9ου όπου συνδέεται με καυτά θέματα όπως την εξωτερική πολιτική, τα σύνορα, το εμπόριο, την θρησκεία αλλά και το μεταναστευτικό.

Η αντίθεση Ηλίου-Ποσειδώνα δημιουργεί συνθήκες χάους, προδοσίες, ισχυρές πυρκαγιές και γενικότερα περιπλέκει τα πράγματα ακόμα περισσότερο , φέρνοντας απογοητεύσεις, εξαπάτηση, σκάνδαλα, παραπλάνηση.

Τα πράγματα ξεφεύγουν, αλλά πιο επικίνδυνα συμπεριφέρεται στον ελληνικό χάρτη, του 1830, ο Αρης στον Λέοντα, που έρχεται σε όψη αντίθεσης, με τον γενέθλιο Ηλιο, και Ουρανό της Ελλάδος (ισχυρές πυρκαγιές και εγκληματικότητα), ενώ εχουμε και την σύνοδο Αρη-Κρόνου. Πολύ δύσκολες όψεις εμπλοκής, που συνδέονται με εντάσεις, αναταραχές, σοβαρά προβλήματα μέσα στην χώρα, με αποτυχίες, όπου όποια κυβέρνηση και αν εκλεχτεί, θα δυσκολευτεί να διαχειριστεί σημαντικά θέματα. Πρέπει όμως να βγει αυτοδυναμία στις εκλογες!

Συμβολίζει την απερισκεψία στις όποιες αποφάσεις, προβλήματα σοβαρά στην κυβέρνηση, υψηλές εντάσεις, περιπτώσεις επιστράτευσης, η φυλακίσεις, ατυχήματα και καταστροφές.

Πολιτικός σεισμός και αστάθεια έρχονται….οι όψεις αυτές δείχνουν γεγονότα υψηλών εντάσεων, προσαρμογή σε νέες καταστάσεις και συνθήκες δημιουργώντας ξαφνικά γεγονότα και πολιτικές ανατροπές.

Ωστόσο, και ο χάρτης Μεταπολίτευσης, είναι πάνω κάτω τα ίδια, με την σεληνιακή έκλειψη να επηρεάζει τον 7ο οίκο του χάρτη, που μπορεί να σημαίνει εχθρικές επιθέσεις, διάλυση κομμάτων και πολιτικών συνεργασιών και γενικότερα μια αστάθεια άνευ προηγουμένου λόγω γεγονότων και εξελίξεων. Φαίνεται από μια άποψη ότι η έκλειψη αυτή θα ξεκαθαρίσει όμως το πολιτικο τοπίο φέρνοντας ραγδαίες και εκρηκτικές εξελίξεις στην Ελλάδα με το τετράγωνο Σελήνης-Ηλίου-Ουρανού να ανατρέπει πολλά, σε πολιτικο επιπεδο, καθώς βαδίζουμε προς εθνικές εκλογές. Θα υπάρξουν δυσκολίες με τις εξωτερικές σχέσεις, συνθήκες ή / και το εμπόριο, τις επιχειρηματικές σχέσεις, συμφωνίες, με άλλες κοινωνίες ή

έθνη ή οργανισμούς και συμμαχίες.

 Ας δούμε λίγο την Ουράνιαν τι δίνει..

Η μυστικότητα των σχέσεων – Απογοήτευση στις σχέσεις – Άρνηση δέσμευσης η συνεργασίας – Διαλύσεις που επηρεάζουν τις ενώσεις- Ανεξάρτητος επαγγελματίας – Αυτορρυθμιζόμενη δράση – Για να επιτευχθούν τα πράγματα – Να αναλάβει ηγετικό ρόλο – Να ενεργήσει με επίσημη ιδιότητα

Χειρισμός των οικονομικών θεμάτων – Καθοδηγείται για οικονομικούς λόγους – να ζητήσει ή να διεκδικήσουν τα χρήματά – γίνεται στόχος – Νομικές ενέργειες

παραίτηση από περιορισμούς – καθυστερήσεις ή αποφυγή κινδύνων ή καταστροφών – εκπλήξεις που σχετίζονται με προβλήματα – απρόσμενα εμπόδια – συνεχής ένταση – εξέγερση – συγκρούσεις – Ανεπαρκής σταθερότητα ή ασφάλεια όσον αφορά αναχωρήσεις ή απομάκρυνση – Χρόνιες καταστάσεις – Ασθένεια

Απάτη σχετικά με δραστηριότητες – Αρχές που σχετίζονται ή επηρεάζονται από αβεβαιότητα ή αστάθεια – Εφαρμογή της απάτης

Βαριές απώλειες – θλίψη ή κατάθλιψη – σε λήθαργο

Ισχυρά πολιτικά μέτρα – Βίαια δύναμη που σχετίζεται με αναδιάρθρωση, μετατροπές ή μεταβάσεις- Δυνατές αναπροσαρμογές, αναδιαρθρώσεις ή ψηφίσματα – Αναγκαστικά πολιτικά μέτρα

Θυσίες ή ζημίες σε σχέση με ξεκαθαρίσματα –

Επιτυχία σε σχέση με την τεχνολογία

Ανικανότητα ή δυσφορία μεταξύ των συνεργατών στην τοποθεσία – Απόρριψη μεταξύ επαφών ή συνεργατών – Θλίψη που σχετίζεται με τις συνεργασίες- Ζημιές, τραυματισμοί ή καταστροφές που επηρεάζουν άλλους – Απώλειες που σχετίζονται με συνεργάτες άλλων

Σημαντικές καθυστερήσεις – Προβλήματα σχετικά με επίσημα θέματα

Μεγάλες πόλεις – Απομόνωση σε επίσημες υποθέσεις – Περιορισμοί σχετικά με επίσημα θέματα – Έκτακτοι περιορισμοί στο περιβάλλον – Μεγάλη αντίσταση – – Απόρριψη επίσημων θεμάτων – Πτώση από πάνω

Βλάβες από φωτιά ή βλάβες ανάφλεξης στη θέση –

Ξαφνική δύναμη ή εξαναγκασμός σε πληθυσμούς ή έθνη

Ξαφνικές εκρήξεις φυσικής δύναμης – Πράξεις που συμβάλλουν στην ένταση ή το άγχος – Μεγάλη σωματική ένταση – Πυροδότηση γεγονότων– Εγκληματικές ή εξωφρενικές γυναίκες

Ήττα – Απώλεια επιρροής – αποτυχίες της εξουσίας- Πρόκληση ζημιάς ή τραυματισμού – Έντονος κίνδυνος

Συζητήσεις που αφορούν στην εξουσία – Η έντονη κίνηση – Εκφοβισμός – Απειλές

Ενέργειες σχετικά με την αύξηση της εξουσίας – αυθόρμητες ενέργειες – Συγκρούσεις που σχετίζονται με τις αυξήσεις στην εργασία- Διακοπή ή αναστολή των σχέσεων – Τερματισμοί που σχετίζονται με τις προσπάθειες συνεργασίας

Οι αγώνες που αφορούν την ελευθερία και τη δικαιοσύνη- Μεγαλύτερη δύναμη – Επιχειρήσεις – Διάδοση ή επέκταση της βίας.

Αιφνίδιες λοιμώξεις – Λοίμωξη που σχετίζεται με ατυχήματα – Έκρηξη καταιγίδων

Ένταση μεταξύ των καθιερωμένων αρχών – Τρέχουσες εντάσεις σχετικά με επίσημα θέματα – Σοβαρές συγκρούσεις με αρχές – Επίσημες κρίσεις – Μεγάλες κρίσεις

Ανθρωπιστικές Μεταρρυθμίσεις ή θεωρητικές επιστήμες

Η εξέγερση σχετικά με επίσημες οριοθετήσεις – Απρόβλεπτες πτώσεις

Κυβερνητικός προγραμματισμός – Ανταλλαγές που σχετίζονται με την εργασία και τα επίσημα θέματα – Σημαντικές αλλαγές σχετικά με τις αστυνομικές ενέργειες

Εχθρότητα σε δημόσια περιβάλλοντα

Εθνική ανάπτυξη – χρόνια αλλαγών

Επιστημονικός πειραματισμός – Εμπειρία με πυρκαγιά, ανάφλεξη ή όπλα – Εκτεταμένες πυρκαγιές – Εκτεταμένος πόλεμος

Σημαντικές απώλειες – Έκτακτη λύπη ή θλίψη – Ζημιές ή βλάβες που σχετίζονται με τα επίσημα θέματα – Απώλειες σχετικά με το κράτος

Κακή χρήση ή κατάχρηση – ύπουλο σχεδιασμό και ραδιουργίες – Μυστικές ίντριγκες

Προγραμματισμός – Να κάνει βρώμικο έργο – Αυξήσεις που σχετίζονται με την ανεργία – Έκθεση σε κινδύνους ή καταστροφές κατά την εφαρμογή ουσιαστικών αλλαγών

-ανησυχίες ή φόβοι σχετικά με την αύξηση εξουσίας – εκτεταμένες ελλείψεις ενέργειας η ηλεκτρισμού- εκτεταμένες αποτυχίες – πρόκληση εκτεταμένων ζημιών

Ειδήσεις για μοχθηρές πράξεις – Νέα που αφορούν την ποινικό εξαναγκασμό – Δράσεις που συμβάλλουν σε διακρίσεις – Ζημιές που σχετίζονται με ισχυρές λέξεις – Έντονα προσβλητική ομιλία – Υποχρεωτική ή αναγκαστική ακινησία

Άτομα με χυδαία συμπεριφορά – Χειραγώγηση του λαού

Απώλειες που σχετίζονται με τα μέλη – Κοινωνική ανασφάλεια ή αστάθεια που αφορά πληθυσμούς ή έθνη – Κοινοτικές ίντριγκες

Ξαφνικές ή απροσδόκητες οικονομικές απώλειες – Οικονομικά διλήμματα – Διαταραχές ή που σχετίζονται με διφορούμενες νομικές καταστάσεις

Επιτυχία σε σχέση με τη μελλοντική τεχνολογία – Τα σύνορα της επιστήμης – Διαδεδομένη ένταση που σχετίζεται με τη σύγχυση – Ένταση που σχετίζεται με την αύξηση των απωλειών ή θυσίες – Απότομες αμφιβολίες για πολλούς

Μεγάλοι κίνδυνοι που σχετίζονται με την αβεβαιότητα, την ανασφάλεια ή την αστάθεια – Ελλείψεις που συνδέονται με την ιατρική – Επίσημη απογοήτευση σχετικά με το παρελθόν – Άγνωστες εικόνες σχετικά με επίσημα θέματα – Ζημιές ή βλάβες που σχετίζονται με την επίσημη εξαπάτηση – Έντονα μολυσμένος αέρας –

Απώλειες που σχετίζονται με τις δυνάμεις της φύσης – Πρόκληση ζημιών μεγάλου αντίκτυπου – Βίαια εγκλήματα

Απάντηση