🌕♊✨ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ✨ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019🌕♊✨

στις

Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στις 12 Δεκεμβρίου, 2019, ώρα, 7:12:08 π.μ. στην 19 μοιρα των Διδύμων (καταστροφή, ερείπια, όλεθρος, ενώ βλέπουμε ότι σχηματίζει πολύ αρνητικές όψεις με τους υπόλοιπους πλανήτες ), στον 7ο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου. Κυβερνά τον 8ο οίκο, που συνδέεται με απώλειες, τα χρέη κρατών, τα κεφάλαια του κράτους, το αποταμιευτικό σύστημα, το συμβούλιο επικρατείας, ο οίκος μετασχηματισμού, η ψυχή. Είναι η θνησιμότητα και οι αυτοκτονίες ,οι συντάξεις, το ασφαλιστικό σύστημα, τα ασφαλιστικά ιδρύματα. Το χρηματιστήριο, τα χρέη του κράτους προς τα άλλα κράτη και τα εισοδήματα των άλλων κρατών.

Η ευθυγράμμιση στον Αιγόκερω, αρχίζει να ολοκληρώνεται καθώς ο Δίας έχει ήδη περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερω. Η πανσέληνος αυτή είναι αρκετά δύσκολη και προειδοποιητική καθώς στον χάρτη της ζωγραφίζονται αρκετές όψεις χιαστί (δηλαδή κουινκαξ) με Αφροδίτη, Κρόνο, Πλούτωνα προς τον 2ο οίκο (τραπεζικό σύστημα, εθνική οικονομία, νόμισμα, συναλλαγές), υπάρχει επίσης μια όψη ημι-τετραγώνου προς τον Ουρανό στον 5ο Ποσειδώνα (διασκέδαση, τζόγος, παιδιά, δημιουργία, πρέσβεις, τύχη, μετοχές), μια όψη τετράγωνου προς τον Ποσειδώνα και μια όψη αντίθεσης με τον ωροσκόπο της πανσελήνου.

Ο Ήλιος επίσης, απέναντι από την πανσέληνο, σχηματίζει τις ίδιες όψεις. Εκτός από το τρίγωνο Δια-Ουρανού, κανένας πλανήτης δεν σχηματίζει θετικές όψεις σε αυτή την φάση σελήνης. Ο ωροσκόπος της βρίσκεται στην 14η του Τοξότη. Αυτές όμως θα επηρεάσουν βαθιά την παγκόσμια οικονομία, τις κυβερνήσεις, τις διπλωματικές σχεσεις κρατών και συμμαχίες και βέβαια κυρίως τους λαούς που βρίσκονται σε αναταραχή εδώ και πολύ καιρό, από τα τέλη Οκτωβρίου, 2019,με νέα σελήνη/πανσέληνο στον άξονα Ταυρου/Σκορπιού. Η νέα σελήνη στον Τοξότη, άφησε πίσω της συντρίμμια, με έναν ισχυρό σεισμό στην Αλβανία,6.4. ο ισχυρότερος απο το 1926 R και ένα 6.1 στον Ελλαδικό χώρο. Ο Αρης στον Σκορπιό σε αντιθεση με τον Ουρανό στον Ταυρο, προκαλεί εκρήξεις, αναταραχές, σπασίματα, βομβαρδισμούς, τρομοκρατικά χτυπήματα που ευθύνεται και για τον τραγικό απολογισμό και τον εκκωφαντικό θόρυβο του σεισμού.

Τον άξονα Αρη-Ουρανού, τον βρίσκουμε πολύ συχνά σε μεγάλους σεισμούς επηρεάζοντας χώρες που βρίσκονται στον σταθερό σταυρό, όπως η Ελλάδα και η Αλβανία. Έτσι δεν αποκλείεται το επόμενο χρονικό διάστημα και πέρα από την έκλειψη Ηλίου, που φέρει μια τεράστια ενέργεια και μετατόπιση, να βιώσουμε ένα μεγαλύτερο σεισμό και άλλα τραγικά γεγονότα. Καλό θα ήταν να είμαστε επιφυλακτικοί τους επόμενους δυο μήνες και γενικότερα αφού το 2020 θα φέρει πολλά τέτοια ισχυρά γεωλογικά φαινόμενα! Ένας επικίνδυνος και αρκετα βίαιος λοιπόν, Αρης που θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα μέσα στον Δεκέμβριο, και θα παραμείνει εκεί μέχρι της 3 Ιανουαρίου 2020.

Η ενέργεια των Διδύμων είναι αρκετά δραστήρια και εκφραστική και συνήθως είναι ένα ζώδιο που προκαλεί έκρηξη και αλλαγή αλλά και διαιρέσεις κρατών, εμφυλίους, διχογνωμίες και διασπάσεις. Λόγω δυσαρμονίας το ζώδιο των Διδύμων ενας λόγος παραπάνω να μιλάμε για διάσπαση, την διαίρεση, διαχωρισμούς, το ψέμα, τους απατεώνες, τα σκάνδαλα τα οποία θα αποκαλυφθούν, ειδικά τώρα που ο Ποσειδώνας είναι σε ορθή πορεία. Διανύουμε άλλο ένα κρίσιμο σημείο καμπής στην ιστορία που έχει ξεκινήσει από τα τέλη Οκτωβρίου, ενας ολόκληρος κόσμος σε αναβρασμό και αστάθεια στις κυβερνήσεις.

Διαδηλώσεις ξεσπούν σε όλον τον κόσμο αυτές τις ημέρες, ακόμη και σε μέρη όπου ο λαός δεν συνηθίζει να διαμαρτύρεται κατεβαίνοντας ενωμένος στους δρόμους – όπως στο Ιράκ όπου σιίτες διαδηλώνουν μαζί με σουνίτες εναντίον της ανάμειξης του Ιράν στη χώρα. Τι συμβαίνει; Πολλοί μιλούν για ένα τρίτο σύγχρονο κύμα παγκόσμιων διαδηλώσεων, όπως εκείνα που συντάραξαν τον κόσμο στα τέλη της δεκαετίας του ’80 – αρχές του ’90, οδηγώντας στην πτώση του κομμουνισμού, και νωρίτερα το 1968, όταν είχαν ξεσηκωθεί από το Παρίσι μέχρι την Πράγα και από τη Βόρεια Ιρλανδία (αρχή των ταραχών ανάμεσα σε καθολικούς και προτεστάντες) μέχρι τις ΗΠΑ (κατά του πολέμου του Βιετνάμ).

Όσοι παρακολουθούν την παγκόσμια αναταραχή από τις αρχές του έτους αναζητούν ένα κοινό στοιχείο ανάμεσα στις μαζικές διαδηλώσεις στο Χονγκ Κονγκ, στον Λίβανο, στη Χιλή, στην Αλγερία, στην Καταλωνία, στη Γαλλία, στο Ιράκ, στη Βολιβία, στη Βρετανία, στο Εκουαδόρ, στη Γουινέα, στην Ονδούρα, στο Καζακστάν, στη Ρωσία, στην Αίγυπτο, την Κολομβία και αλλού. Τελευταίο στη μακρά λίστα προστέθηκε και το Πακιστάν, όπου από τις αρχές του μήνα χιλιάδες διαδηλωτές κατεβαίνουν στους δρόμους του Ισλαμαμπάντ απαιτώντας την παραίτηση του πρωθυπουργού Ιμράν Καν λόγω της οικονομικής κρίσης και της διαφθοράς. Εν τω μεταξύ, ολόκληρη η Νότιος Αμερική έχει ξεσηκωθεί.

Πάλι τέτοια εποχή είχα αναφέρει σε μια πολύ παρόμοια πανσέληνο τα εξής:

Και να θυμάστε, ότι την τελευταία φορά που είχαμε ένα μεταβλητό Ταυ-τετράγωνο, (όπως αυτό το καλοκαίρι) ο Χίτλερ παραπλάνησε τους Γερμανούς (και τον κόσμο) και ανήλθε στην εξουσία στα μέσα της δεκαετίας του 1930, όπως έχω γράψει πάρα πολλές φορές. Μην γίνεστε μέρος του προβλήματος με τη διάδοση ψεμάτων ή αναληθειών, ή αβάσιμων ιστοριών στο Facebook ή από οποιαδήποτε άλλη πηγή. Ελέγξτε και διασταυρώστε τα γεγονότα και στη συνέχεια διπλό-ελέγξτε τις πληροφορίες. Πάνω από όλα ζήστε μια έντιμη και ειλικρινή ζωή. Αρκετά ψέματα, προπαγάνδα και λανθασμένη πληροφόρηση μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο την ίδια την δημοκρατία αλλά και τις τύχες των λαών.

“Ένας άνθρωπος, του οποίου το πρόσωπο είναι σαν αετός και το κεφάλι του είναι καλυμμένο με λινό ύφασμα. Είναι ντυμένος και προστατευμένος από μια βαριά πανοπλία και στο κεφάλι του φοράει ένα σιδερένιο κράνος πάνω από το οποίο υπάρχει ένα μεταξωτό στέμμα και στο χέρι του κρατάει ενα τόξο και βέλη. Αυτό είναι ένα πρόσωπο της καταπίεσης, των κακών και της ευφυΐας. “~ Picatrix

Οι Δίδυμοι συνδέονται με τα Εθνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης και το ποσό της ελευθερίας που δίνεται στο Ραδιόφωνο, την τηλεόραση, και τους υπολογιστές ως μέσο για την εθνικές ανακοινώσεις, το e- Mail και οι τηλεφωνικές γραμμές ως πηγή εθνικής επικοινωνίας. Δηλαδή την ελευθερία του λόγου. Όλα τα εθνικά δίκτυα επικοινωνίας, την εκπαίδευση, τις περιοδικές εκδόσεις, το Ταχυδρομείο, το ραδιόφωνο, τις μεταφορές, τις επικοινωνίες εν γένει και της επιστήμης. Η δυαδική φύση των Διδύμων γεννά ένα μείγμα ή ποικιλία διαφόρων παραγόντων που ενώνονται και δημιουργούν αλλαγές. Η πανσέληνος θα είναι επεισοδιακή όπως και οι διπλωματικές σχεσεις κρατών. Συνδέεται με την γλώσσα/απειλή των πυρηνικών. Η ειρήνη σε πολλές χώρες θα διαταραχθεί, οι λαοί θα βρίσκονται στους δρόμους.

Η πανσέληνος σχηματίζει επίσης μια όψη συνόδου με τον αστεροειδή Pandora 55 ενώ ο Ήλιος σχηματίζει μια όψη αντίθεσης προς αυτόν. Αστρολογικά, ο αστεροειδής Πανδώρα σαφώς και αντιπροσωπεύει τις ανατρεπτικές, αλλά και τις ανόητες επιλογές, την υπερβολή, τις απροσδόκητες συνέπειες που οφείλονται σε κακές και απερίσκεπτες πράξεις αλλά και αρνητικές συνθήκες για τις οποίες εμείς δεν έχουμε κανέναν να κατηγορήσουμε, πάρα μόνο εμάς τους ίδιους. Συχνά όμως με την εμφάνιση της Pandora 55 μπορούμε να διαπιστώσουμε ότι η όποια μεσολάβηση θα οδηγήσει σε μεγαλύτερες δυσκολίες και ότι τα πράγματα θα ήταν καλύτερα να αφεθούν όπως είναι. Ίσως κάποιος σκεφτεί ότι το κουτί της Πανδώρας άνοιξε για τα καλά; και τι θα φέρει αυτό;

Δεύτερος δεκανος Διδύμων ~ [Άρης].Φέρνει ξαφνική κίνηση στρατών και εγκληματικότητα των ιδιωτικών και δημόσιων φορέων. [Εννέα σπαθιά]

Σαμπιαν Σύμβολο 19 μοίρες των Διδύμων Σελήνη- 19 ° Ge59′

ΜΙΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ

Υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές, αλλά η καθεμία έχει και ένα τίμημα. Προσέξτε την επιλογή σας. Ο καθένας θα σας διαφυλάξει κάποια πράγματα σημαντικά, αλλά κάποια από αυτά είναι πιο θρεπτικά από τα άλλα. Αν δεν σας αρέσει η πρώτη σας επιλογή τότε μπορείτε να επιλέξετε κάτι άλλο – αν μπορείτε να το αντέξετε οικονομικά. Συντριπτικές επιλογές γίνονται στη σύγχρονη κοινωνία. Κορεσμός. Τα πάντα παρέχονται για τις ανάγκες του καθενός. Αυτοεξυπηρέτηση. Αν αρνητική – πάρτε όλα όσα μπορείτε απλώς και μόνο επειδή είναι διαθέσιμα, ανεξάρτητα από τις ανάγκες ή την αδυναμία λήψης αποφάσεων.

ΣΤΑΘΕΡΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ

Ο Hoedus 11 βρίσκεται στον αστερισμό Auriga. Ο αστερισμός αντιπροσωπεύεται στον ουρανό ως άρμα που μεταφέρει μια μητέρα κατσίκα που θηλάζει δύο κατσίκες μωρά στην αγκαλιά του. Η Diana K Rosenberg προτείνει με ενδιαφέρον ότι το άρμα θα μπορούσε επίσης να συμβολίζει μια αναπηρική καρέκλα (θα μπορούσε κάποιος να σκεφτεί την λέξη ανικανότητα). Επισημαίνει ότι ο ηνίοχος, ο Εριχθόνιος, ήταν στην πραγματικότητα ήταν κατα το ήμισυ άνθρωπος / φίδι και δεν μπορούσε να περπατήσει. Στο βιβλίο της, απεικονίζει τον Auriga ως βετεράνο πολέμου σε μια αναπηρική πολυθρόνα (διατηρώντας ακόμα την οικογένεια των αιγών). Ο Εριχθόνιος ήταν μυθικός βασιλιάς της Αθήνας. Βασίλεψε αφού εξόρισε από το θρόνο τον Αμφικτύονα. Σύμφωνα με τη μυθολογία ήταν μισός άνθρωπος και μισός φίδι. Ήταν αυτός που τοποθέτησε το ξύλινο άγαλμα της Αθηνάς σε ναό αφιερωμένο στη θεά (στους κλασικούς χρόνους φυλασσόταν στο Ερέχθειο) και ίδρυσε γιορτή προς τιμή της, τα Αθήναια. Αργότερα ο Θησέας όταν ένωσε όλες τις αθηναϊκές κοινότητες σε μία, μετονόμασε τη γιορτή σε Παναθήναια.

Ο Auriga μπορεί να συμβολίζει έναν ελεύθερο γονέα, καθώς μεγαλώνει μια οικογένεια. Οι δύο κατσίκες Hoedus I & II, αυτά τα δίδυμα αστέρια έχουν μια αμφίβολη φήμη σύμφωνα με τον George Noonan όπου όταν ανατέλλουν “υποδηλώνει έναν ντόπιο που μπορεί να είναι ευέξαπτος και λάγνος, ένας που λέγεται ότι εμπλέκεται σε καταστρεπτικές, διεφθαρμένες δραστηριότητες και έχει μοχθηρές επιθυμίες.” (οργή, διαφθορά ,μοχθηρία)

Γενικά, όμως, αυτός ο αστερισμός δίνει ευτυχία, εμπιστοσύνη, την επιθυμία αντιμετώπισης κοινωνικών προβλημάτων και το μεγάλο ενδιαφέρον για την εκπαίδευση των παιδιών αν είναι με θετικές όψεις.

Υπάρχουν δύο εκδοχές για την καταγωγή του Εριχθόνιου. Η πρώτη τον θέλει γιο του θεού Ηφαίστου και της Ατθίδος, κόρης του βασιλιά της Αθήνας Κραναού, από την οποία πήρε το όνομα της η Αττική. Η δεύτερη εκδοχή του μύθου αναφέρει ως γονέα του τον Ήφαιστο, του οποίου το σπέρμα δέχτηκε η γη στην θέα της νεογέννητης Αθηνάς. Σύμφωνα με το μύθο ο Εριχθόνιος γεννήθηκε ως φίδι. Η Αθηνά όμως τον έκλεισε σε ένα καλάθι και το εμπιστεύτηκε στις τρεις κόρες του Κέκροπα, Έρση, Πάνδροσο και Άγραυλος , με την εντολή να μην το ανοίξουν.

Μόνο η Πάνδροσος υπάκουσε όμως τη θεά. Όταν οι άλλες δύο κοπέλες άνοιξαν το καλάθι αντίκρισαν ένα μωρό τυλιγμένο με δύο φίδια. Ο τρόμος τους ήταν τέτοιος που έπεσαν από τον βράχο της Ακρόπολης. Κατά μια άλλη εκδοχή όταν οι κόρες του Κέκροπα άνοιξαν το καλάθι είδαν μόνο το φίδι, και αφού έπεσαν από την Ακρόπολη, το φίδι κρύφτηκε στην ασπίδα της Αθηνάς. Η θεά τον μεταμόρφωσε σε άνθρωπο, τον μεγάλωσε και τον δίδαξε πρώτο να ιππεύει άμαξα με τέσσερα άλογα. Σύμφωνα πάλι με τον Απολλόδωρο, ο Εριχθόνιος ήταν παιδί που είχε ως φρουρό ένα φίδι.

Επιρροές: Σύμφωνα με τον Πτολεμαίο, τα φωτεινά αστέρια είναι φύσεως Άρη και Ερμή. Ο αστερισμός λέγεται ότι δίνει αυτοπεποίθηση, ενδιαφέρον για κοινωνικά και εκπαιδευτικά προβλήματα. Ευτυχία, αλλά υπάρχει κίνδυνος μεγάλων περιπετειών (αλλαγές στις συνθήκες που επηρεάζουν τη ζωή κάποιου). Ο ντόπιος αγαπά τη ζωή στην εξοχή και μπορεί να είναι δάσκαλος ή να έχει την ανατροφή των νέων. [Robson *, σελ. 31-32.]

Στις κλασσικές εποχές είχε κακή φήμη, ειδικά στους ναυτικούς που φοβόταν ότι φέρνει καταιγίδες στη Μεσόγειο. Εάν άλλοι παράγοντες στον χάρτη επιβεβαιώνουν μια αρνητική εικόνα μπορεί να είναι εκείνη του ψεύδους, να αφορά κάποιον επίσης  που δίνει υποσχέσεις αλλά κρύβει διαφορετικά πράγματα  στην καρδιά του. Οι αρχαίοι αστρολόγοι επιβεβαίωσαν ότι αυτοί οι δύο αστέρες προκάλεσαν δειλια στη μάχη και ακόμη και αυτοκτονία ή πρόωρο θάνατο κατά την δύση τους (ειδικά όταν ο Dsc είναι σε οψη τετράγωνου ή αντίθεσης προς στον Κρόνο). Όταν όμως ο Άρης είναι σε σύνοδο με τον Dsc είτε τον Hoedus 1 είτε τον Hoedus 11 είναι ένδειξη για θρησκευτικό φανατισμό και καταστροφή ως αποτέλεσμα των επακόλουθων υπερβολών. [George Noonan, 1990, σελ. 17].

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΚΑΙ 9 ΣΠΑΘΙΑ

Δεν είναι καθόλου θετικό χαρτί, διότι συμβολίζει τους εσωτερικούς μας δαίμονες, τις τύψεις και τους παρελθοντικούς εφιάλτες που μας κυνηγούν. Μπορεί να συμβολίζει μια δυσάρεστη κατάσταση, που μπορεί να μας ανισσοροπει. Κάτι από το παρελθόν σας μπορεί να επιστρέψει για να σας στοιχειώσει. ” Αυτή η κάρτα σημαίνει ότι ο φυσικός νόμος θα επιστρέψει για να σας δαγκώσει στο πόδι αν προσπαθήσετε να τα βάλετε με τη φύση και να παίξετε τον Θεό.

Συνδέεται με την Βαθιά Δυστυχία, χωρίς χαρά, ψυχική οδύνη, ανησυχία, άγχος, ανησυχίες, ψυχικο βάρος, συγκρούσεις, Breaking Point, ανικανότητα για συνεργασία, δεν μπορώ να σκεφτώ θετικά, Βασανιστική περίοδος , Μαύρη κατάθλιψη, θλίψη, απελπισία, πνευματικά συγκλονισμένοι, δεν μπορούν να αντιμετωπίσουμε μια κατάστασή / Άνθρωποι, πάσχουν, ο  φόβος, η τρομοκρατία, εφιάλτες, φαντάσματα από το παρελθόν, αϋπνία, «Σκοτεινή νύχτα της ψυχής», περιμένοντας τον άξονα της πτώσης, θλίψη, πένθος, κλάμα, χρόνος για αυτοθεραπεία, Απομόνωση, Εξαπάτηση, φυλάκιση, Εγκλωβισμός, Αντιμετωπίζοντας μόνος, Ψυχική εξάντληση, Πηγαίνοντας πέρα από τα πράγματα, Καταστροφή, ναυάγιο, Συνείδηση, Ενοχή, Παραμύθι, Λυπάμαι, Θέλοντας να γυρίσω πίσω το ρολόι, Μοναστήρια, Μοναχός, Κυριαρχία, Ζητήματα Υγείας Γυναικών, Ορμόνες, Εμμηνόπαυση, Νυχτερινή εφίδρωση, Ημικρανίες, Θύματα, Εκφοβισμός, Εκφοβισμός, Διώξεις, βεντέτες, δείτε τα πράγματα στο φως της ημέρας, η κατάσταση δεν είναι τόσο κακή όσο νομίζετε, Μπορούν να βρεθούν λύσεις.

ΟΦΙΤΗΣ & ΣΟΔΑΛΙΤΗΣ ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ

Ο Οφιτης, είναι μια θαυμάσια πέτρα για την προσωπικότητα των Δίδυμων, καθώς η τάση να νιώθετε νευρική ένταση ή ευαισθησίες του νευρικού συστήματος είναι υψηλή και αυτή η πέτρα βοηθά να διαχειριστείτε τέτοιες ενέργειες. Αντιμετωπίζοντας σε μεγάλο βαθμό την υψηλότερη εισροή κοσμικής ενέργειας που επεξεργάζεται το σώμα, εκείνοι που έχουν Διδύμους στους χάρτες τους – ανάλογα με το πόσο συνειδητοί είναι – μπορούν να αισθάνονται “βομβαρδισμένοι” και ακόμη και να “καούν εγκεφαλικά” χωρίς την κατάλληλη στήριξη. Αυτό ισχύει για όσους ασχολούνται κυρίως με τα ψυχικά πεδία, τα οποία σχετίζονται τόσο στενά με τα πεδία της έμπνευσης και της υψηλότερης σοφίας. Συμβάλλει στην εξισορρόπηση των ενεργειών του σώματος βοηθώντας την ρύθμιση των τσάκρα και επιτρέποντας στην σπονδυλική στήλη να προετοιμαστεί για να αντιμετωπίσει μια μεγάλη εισροή δόνησης και εισερχόμενων πληροφοριών.

Ο Σοδαλίτης, υποστηρίζει την αντίληψη και ο Οφειτης υποστηρίζει την πνευματική εξερεύνηση, έτσι ώστε μαζί να υποστηριζουν το αεικίνητο μυαλό των Δίδυμων. Χρησιμοποιώντας αυτές τις δύο πέτρες, οι Δίδυμοι μπορούν να αποφύγουν να γίνουν υπερβολικοί και ορμητικοί καθώς το μυαλό τους είναι γεμάτο απο θέματα του νου.

ΟΨΕΙΣ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ

Σίγουρα ο χάρτης αποτελείται από όψεις που δεν μας προκαλούν θετικά συναισθήματα εν όψη Χριστουγέννων και μέχρι την έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 25-26 Δεκεμβρίου 2019, ενώ θα είμαστε υπό την επιρροή της ίσως πολλές ημέρες νωρίτερα αφού ο Δίας θα εισέλθει στον Αιγόκερω από τις 2 Δεκεμβρίου, επίσημα. Είναι λοιπόν είναι μια πανσέληνος που θα επηρεάσει σχεσεις πάσης φύσεως στον πλανήτη. Ο Ερμής σίγουρα κυβερνά τον χάρτη που είναι σε πτώση στον Τοξότη όπως και ο Δίας πλέον στον Αιγόκερω, αλλά και ο Αρης –Κρόνος έχουν μια ιδιαίτερη σημασία.

Η πανσέληνος στους Διδύμους συνδέεται με την δυαδικότητα, την κίνηση, την επιλογή και το δίλημμα, που σημαίνει ότι θα υπάρξουν εξελίξεις, και η επικοινωνία θα παίξει σημαντικό ρόλο τόσο στις προσωπικές μας σχεσεις αλλά και στην πολιτική, που προφανώς θα είναι αδύνατη. Το ζώδιο αυτό, είναι επιδέξιο και ευέλικτο, με τη Σελήνη εδώ, μπορεί να είμαστε σε θέση να κάνουμε πολλά πράγματα ταυτόχρονα, χωρίς όμως να χάσουμε τον ρυθμό μας.

Όμως με τον Ηλιο/Σελήνη/Ποσειδώνα/Ωροσκόπος/MC/Δίας/Βόρειος Δεσμός ένα Ταυ-τετράγωνο σχηματίζεται, που προσθέτει περισσότερη σύγχυση, εντάσεις και προκλήσεις στην όλη εικόνα, οπότε χρειαζόμαστε να είμαστε προσεκτικοί για να μην μπερδευτούμε, ώστε να μην χάσουμε τον ρυθμό μας. Θέλει διαρκή προσπάθεια για εξισορρόπηση, γιατί κατά κάποιο τρόπο μας παρεμποδίζει στο να εχουμε μια αντικειμενική άποψη όσο αφορά τις προκλήσεις αλλά και τα εξωτερικά ερεθίσματα που δεχόμαστε.

Υπάρχει μια εριστική, αντιδραστική, ίσως και επιθετική διάθεση με την πανσέληνο συχνά χωρίς να μπορούμε να ελέγξουμε τις αντιδράσεις μας, έτσι νοιώθουμε πως υπάρχει μια ανοιχτή πληγή, την οποία και πρέπει να φροντίσουμε ώστε να ισορροπήσει.

Δημιουργεί μια οψη κουινκαξ με την Αφροδίτη και τον Κρόνο (οικονομία), οπου παράγονται υψηλές εντάσεις και ανισορροπίες, οικονομικες ανισότητες αλλα και στις προσωπικές μας σχεσεις οπου υπάρχει ανάγκη για περισσότερη αγάπη, προσοχή και υποστήριξη. Είναι πολύ πιθανο να μην εισπράξουμε ότι ακριβώς δώσαμε στους αλλους και αυτό φέρνει ένταση εν μέρει. Σαφώς, το πρόβλημα όμως προϋπήρχε, σε μια σχέση η στα κράτη παγκοσμίως, και αυτό δεν είναι κατι τωρινό, όμως δεν υπάρχουν ενδιάμεσες λύσεις η γκρίζες ζώνες, απαιτείται μια απάντηση, ένα Ναι η ένα Όχι, από τους λαούς που υποφέρουν, ακόμα και σε προσωπικό επίπεδο, μέσα από μια σχέση η κατάσταση. Η πίεση του Ταυ -τετραγώνου πάντα οδηγεί σε εξέλιξη και πρόοδο, αν επιμείνεις.

Υπάρχει ένα ιδιαίτερα κρίσιμο σημείο καμπής τόσο στις προσωπικές μας σχεσεις, συνεργασίες ακόμα και στις διεθνείς σχεσεις όπου πρέπει να συμβεί κάτι για να αποκατασταθεί η ισορροπία. Αυτό μπορεί να κυμαίνεται από ένα καυγά σε μια ερωτική υπόθεση, ανάλογα με το πόσο σοβαρά είναι τα ζητήματα μεχρι και πολιτικές φιλονικίες, που σαφώς δοκιμάζονται από την οργή των λαων εδώ και καιρο ,μέσω της αντίθεσης Ηλιου/Σελήνης/Ουρανού/Δια (μαζικοί ξεσηκωμοί και κινητοποιήσεις).

Μια άλλη προσωπική εικόνα, είναι ότι ισως κάποιος σύντροφος αναζητήσει ικανοποίηση αλλού, αλλά το οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να επαναλαμβάνεται. Μια μυστική φιλία ή μια υπόθεση με έναν φίλο, συνάδελφο ή συγγενή για παράδειγμα, μπορεί να έχει έντονα το στοιχείο της εξαπάτησής, να αποκαλυφθούν ψέματα, ακόμα και να μην μπορούμε να εκπληρώσουμε τις υποσχέσεις μας το επόμενο χρονικό διάστημα. Σιγουρα, όμως μπορεί να είναι μια χρονική περίοδος οπου δεν εμπιστευόμαστε εύκολα τους αλλους ακόμα και τον εαυτο μας και να υπάρχει δυσκολία στην επικοινωνία και στις αποφάσεις μας.

Είναι επίσης πιθανό να αναζητήσετε συναισθηματική άνεση και ευχαρίστηση στα γλυκά να είστε υπερβολικοί στο φαγητό, αλκοόλ ή τα ναρκωτικά. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε προβλήματα με τον εθισμό ή άλλα προβλήματα υγείας. Κάποιοι θα ζητήσουν ανακούφιση και καταφύγιο αλλου μακριά από προβλήματα και εντάσεις. Οι ανισορροπίες που προκύπτουν μπορεί να είναι καρμικά συνδεδεμένες με την οικογένειά σας, συνήθως με τη μητέρα σας.

Το θέμα είναι ότι η οψη κουινκαξ προσθέτει επιπλέον περιορισμούς, χειραγώγηση, βια και έχει μια καταθλιπτική επιρροή στα συναισθήματα, τις προσωπικές σας σχέσεις αλλα όμως και στην τροπή που παιρνουν τα πράγματα σε παγκόσμιο επίπεδο, κυρίως στην οικονομία, είναι άκρως ανησυχητικό το τι συμβαίνει η το τι θα συμβεί, λόγω αυτών των ανισοτήτων. Η θλίψη, η μοναξιά, η ενοχή και η ντροπή είναι δυνατά  συναισθήματα καθώς θυμάστε τις αποτυχίες, τις απώλειες και τη θλίψη του παρελθόντος. Η πικρία ή η χαμηλή αυτοεκτίμηση μπορεί επίσης να σας εμποδίζουν στο να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας με τους αλλους. Άνθρωποι ή καταστάσεις μπορούν επίσης να προκαλέσουν συναισθηματική απόσταση στις σχέσεις ή συναισθήματα απομόνωσης. Η γκρίνια μπορεί να προκαλέσει μιζέρια.

Τα προβλήματα πιθανότατα να οφείλονται στη συναισθηματική ανωριμότητα. Το να κατηγορείτε τους άλλους για την κακή σας διάθεση θα επιδεινώσει τα πράγματα και θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο μια πολύτιμη σχέση. Οι ανθυγιεινές ή εξαρτημένες σχέσεις μπορεί να λήξουν.

Ακόμη και προφανώς κανονικές σχέσεις μπορεί να υποφέρουν από συναισθηματική ψυχρότητα, γκρίνια ή απειλή. Ίσως ένα μετεωρολογικό γεγονός ή μια χαμένη πτήση για παράδειγμα η κάποιο άλλο εμπόδιο, να αυξήσει τη συναισθηματική απόσταση μεταξύ σας και του αγαπημένου σας.

Οι όψεις κουινκαξ μπορούν να μας απομακρύνουν από τους στόχους μας αλλα και αγαπημένα πρόσωπα δημιουργώντας κρίσεις, για κάποιο λογο. Συχνά δεν υπάρχει άφθονη ενέργεια και εξαντλούμαστε πριν τελειώσει η δουλειά μας.

Το τετράγωνο Ηλιου-Σελήνης-Πωσειδωνα θολώνει αρκετά τα ορια και δεν υπάρχει επαφή με την πραγματικότητα. Ισως δεν αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα σωστά τόσο σε παγκόσμιο επίπεδο αλλα και σε προσωπικό για το τι συμβαίνει.

Συνδέεται σαφώς με την προπαγάνδα, την παραπλάνηση. Μπορεί να παραπλανήσετε τον εαυτό σας ή να εξαπατηθείτε από εχθρούς, πολιτικούς αλλα και φίλους η κάποιοι να θέλουν παίξουν κακο ρολο στη ζωή σας. Αποφύγετε τη λήψη σημαντικών αποφάσεων με βάση τις εντυπώσεις. Οι αρνητικές όψεις του Πωσειδωνα, συνδέονται με την απώλεια, το σκάνδαλο ή συκοφαντία και τη απογοήτευση αλλα και την ψυχική η σωματική αδυναμία. Αυτή όμως δεν είναι η καλύτερη στιγμή για επιχειρηματικές συναλλαγές ή διαπραγματεύσεις. Όλα βρίσκονται πάνω σε έναν άξονα ιδιαίτερα ευαίσθητο.

Οι προσωπικές σχέσεις μπορεί να υπόκεινται σε ανεντιμότητα και το στοιχείο της εκμετάλλευσης. Τα μυστικά θα είναι πιο δύσκολο να τα κρατήσετε και μπορεί να αποκαλυφθούν πολλά. Ισως να είμαστε λιγότερο αισιόδοξοι.

Η πανσέληνος στους Δίδυμους φέρνει δυσκολίες, προδοσίες, υψηλές εντάσεις, αποκαλύψεις, παραιτήσεις ίσως, απογοητεύσεις, χάος και σκάνδαλα δημιουργεί ψυχρότητα στις διεθνής σχεσεις. Συνδέεται και με τη θυματοποίηση. Θα είναι δύσκολο να πάρουμε αποφάσεις καθώς αυτοι που επηρεάζονται έντονα από την πανσέληνο, έχουν κυρίως ωροσκόπο, Σελήνη είτε Ηλιο από τις 17-21 μοίρες στα μεταβλητά ζώδια. Είναι μια ευαίσθητη εποχή σε όλα τα επίπεδα. Θα φέρει χάος στην οικονομία και στις συμμαχίες κρατών.

Η ικανότητα του Ποσειδώνα να μαλακώσει αλλά και να θολώνει τα σκληρά όρια θα μπορούσε επίσης να επιτρέψει στις όποιες δυνάμεις να διοχετεύονται πιο ελεύθερα η ακόμα και τα αρνητικά στοιχεία να κάνουν το ιδιο μέσα στην ομίχλη του. Ίσως χρειαστεί να είμαστε πιο ανοικτοί και θα πρέπει να  συμβιβαστούμε με τους άλλους στην καθημερινή μας ζωή, αν θέλουμε να αποφύγουμε τις φιλονικίες ή εκρήξεις, θα μπορούσε να σκεφτεί κάποιος, και σωστά ,ωστόσο ο συμβιβασμός εδώ συνάδει με ήττα σε κοσμικό επίπεδο, ενώ σε προσωπικό τα έντονα συναισθήματα θα είναι δύσκολο να διοχετευθούν σε θετικά κανάλια ώστε να υπάρξει αποτέλεσμα, για κάποιους. Οι όψεις τετραγώνων όμως συχνά αναφέρονται και στις εσωτερικές συγκρούσεις που ,μπορεί να μπερδέψει τα πράγματα σε μια σχέση η κατάσταση.

Όμως η πανσέληνος στους Διδύμους κυβερνάται από τον Ερμή, όπου αυτή την στιγμή βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη, που είναι σε πτώση. Αυτό σημαίνει ότι αν και ο Τοξότης πολύ συχνά  σκέφτεται σφαιρικά, έχει ένα ευρύ μυαλό, πάντα βλέπει την μεγάλη εικόνα των πραγμάτων, τείνει πολλές φορές να είναι διάσπαρτο, από τις πολλές επιλογές που έχει, πάντα θέλει να είναι απασχολημένος και συνήθως ίσως να έχουν πολλούς στόχους να πετύχουν ταυτόχρονα. Μετα από πολλές αρνητικές όψεις, που είναι πιο κοντά, σε μοίρες, ο Ερμής τελικά τριγωνίζει τον Χείρωνα στον Κριο, προσφέροντας μια μικρή ευκαιρία για αυτοθεραπεία κοντά στις ημέρες των Χριστουγέννων, αλλά το μάθημα εδώ είναι ότι πρέπει να εμπιστεύεσαι τις ιδέες σου αλλά και την διαίσθηση σου, τον εαυτό σου, ειδάλλως θα παρεκκλίνουμε από τους στόχους μας.

Ως εκ τούτου, το κλειδί της επιτυχίας είναι να μείνετε συνδεδεμένοι με τον εσωτερικό εαυτό σας και το μυαλό σας, ειδικά όταν είστε αντιμέτωποι με ιδέες και ατζέντες που απέχουν πολύ από τη δική σας. Για παράδειγμα, ίσως είναι εύκολο να σκεφτούμε ότι μια άλλη άποψη είναι “λάθος”, όταν απλώς θέλει μια “διαφορετική” προσέγγιση.

Ο Δίας επίσης με αρνητικές όψεις, σε πτώση, μας κάνει σκεφτούμε πολλά, ίσως προσγειωθούμε απότομα στην γη με ένα δυνατό γδούπο, αφού θα φτάνει τα όρια του Καρκίνου, που είναι σε έξαρση. Μπορούμε μόνο να ελπίζουμε η και να ευχόμαστε ότι, αν και θα γίνουμε μάρτυρες γεγονότων, τουλάχιστον χωρίς να σπάσουν κεφάλια! Οποιαδήποτε απειλή και αν είναι αυτή η πανσέληνος μας εξηγεί, και όχι μόνο αυτή, ότι η δημιουργία ενός “δίχτυ ασφαλείας” είναι  απαραίτητος για την οικονομία, πράγμα που τα κράτη -ηγέτες εξακολουθούν να μην κάνουν, παρόλο του ότι το ΔΝΤ έχει προειδοποιήσει τουλάχιστον 3 φορές μέχρι στιγμής. Η σύνοδος Κρόνου/Πλούτωνα, επιβραδύνει την πρόοδο και την ανάπτυξη, κάτι που  επίσημα, το παραδέχτηκαν για την περίοδο 2019-2020. Το τρίγωνο Δια/Ουρανού, όμως μπορεί να έχει μια έννοια ως «λύση της τελευταίας στιγμής» ή ως απροσδόκητη εξέλιξη. Αλλά μπορούμε να εκμεταλλευτούμε κάποια πράγματα θετικά μόνο αν εντοπίσουμε το γεγονός ότι όντως υπάρχει μια ευκαιρία. Ο Δίας στον εμπορικό Αιγόκερω τείνει να αισθάνεται περιορισμένος, ανάμεσα στον Κρόνο-Πλούτωνα, ενώ το τρίγωνο προς στον Ουρανό θέλει να προσφέρει περισσότερο οξυγόνο σε αυτή την σφιχτή ευθυγράμμιση που σχηματίζεται ανάμεσα σε Τιτάνες-πλανήτες. Με την πανσέληνο όπως θα δούμε και στην έκλειψη Ηλίου, είναι μία περίοδος έντονη όπου οι λαοί θα εξεγείρονται μαζικά. Μην ξεχνάτε ότι ενας Δίας συνδέεται με πολλούς τομείς όπως και με τους ξένους.

Αν και ίσως να μην έχουμε εντοπίσει τι ακριβώς συμβαίνει η να μην έχει συμβεί τίποτα ακόμα, εμείς όμως οφείλουμε να λάβουμε μέτρα. Από την στιγμή όμως που η Αφροδίτη εμπλέκεται στη μέση, η υποστήριξη, ο σεβασμός και η επικοινωνία είναι στοιχεία ανεκτίμητα.

Την ίδια ημέρα η Αγγλία, όλως περιέργως, θα πραγματοποιήσει εθνικές εκλογές, για πρώτη φορά απο τον Δεκέμβριο του 1923. Το βράδυ της 29ης Οκτωβρίου πάρθηκε η απόφαση για γενικές εκλογές στις 20.06, γνωρίζουμε ότι ο Ήλιος ήταν σε αντίθεση με τον Ουρανό, οπότε έχουμε εδώ ένα πολύ απρόβλεπτο, επαναστατικό και δυνητικά σοκ στοιχείο στον χάρτη, με την Σελήνη (Καρκίνος ωροσκόπος) να βρίσκεται στα τέλη του Σκορπιού δίπλα στον Ερμή ( λίγο πριν γυρίσει ανάδρομος) και η Αφροδίτη σε ζώδιο πτώσης. Ο Χείρωνας με τον Ποσειδώνα στον 10ο οίκο, κατά κάποιο τρόπο συνδέεται με το χάος, το μπέρδεμα, το τραύμα αλλά και μπορεί επίσης να σημαίνει μια αδύναμη κυβέρνηση η στην συνέχεια να οδηγηθεί εκεί. Βλέπουμε επίσης και στην Ισπανία στις πρόσφατες εκλογές που πραγματοποίησε στις 10-11-2019, να υπάρχει και εκεί μη αυτοδύναμη κυβέρνηση.

Αυτό που αναμένεται να συμβεί κατά κάποιο τρόπο, με τις εκλογές της 12ης Δεκεμβρίου, 2019 είναι να εξελιχθεί σε μια ψηφοφορία διαμαρτυρίας και ένα τεράστιο ποσοστό της να είναι απρόβλεπτο, καθώς ο Δίας κυβερνά τον χάρτη και τριγωνίζει τον Ουρανό. Η πανσέληνος όμως θα τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Διδύμους, ο Ήλιος αντιπροσωπεύει τον νικητή ή τον ηγέτη, αλλά η Σελήνη τον λαό και ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης του χάους (προσπάθεια αλλοίωσης;). Δεν χρειάζεται να πω περισσότερα – το μέλλον φαίνεται πραγματικά ανησυχητικό για οποιαδήποτε εμφάνιση ισχυρής και σταθερής κυβέρνησης στο Ηνωμένο Βασίλειο, πιθανόν να επέλθει κριση στην Μοναρχία της.

Πολύ ενδιαφέρον είναι ο χάρτης του Jeremy Corbyn. Ο Κορμπίν (Δίδυμος) έχει τον γενέθλιο Κρόνο του (πλανήτη ευθυνών και κοσμική πρόοδος) στο τέλος του Λέοντα σε σύνοδο με το σταθερό αστέρι Regulus, το αστέρι των Βασιλέων. Ο Κρόνος που κάθεται εδώ δείχνει μια μακρά αλλα αργή άνοδο και ο Corbyn είχε μια μακρά καριέρα στην πολιτική καριέρα πριν φτάσει στην κορυφή του Εργατικού Κόμματος.

Ακόμα πιο ενδιαφέρον ο χάρτης του παρόντος πρωθυπουργού.

Βλέπουμε τον Ζυγό στο MC (10ο οίκο), οπότε η Αφροδίτη είναι ο κυβερνήτης και εκπροσωπεί τον Μπόρις Τζόνσον! Η Αφροδίτη είναι στην 20º του 09 ‘ του Αιγόκερω, που θα είναι ακόμα εκτός ορίων, πράγμα που σημαίνει ότι ο Μπόρις πήρε μεγάλο ρίσκο με τις επερχόμενες εκλογές (η Αφροδίτη ολοκληρώνει το ταξίδι της μία ημέρα μετά τις εκλογές, στις 13 Δεκεμβρίου 2019), οπου θα σχηματίζει μια σύνοδο προς στον Πλούτωνα 21ο Αιγόκερως 46’ .

Ο Πλούτωνας θα φέρει στον Μπόρις και στο κόμμα του βαθύ μετασχηματισμό και αλλαγή. Πρέπει να πούμε ότι η Αφροδίτη βρίσκεται στο μεσοδιάστημα μεταξύ Κρόνου (παλαιού) και του Πλούτωνα (μετασχηματισμός) στον Αιγόκερω (συντηρητικός) και σχηματίζει όψη ημιτετραγωνου με τη Σελήνη στις 20ο 52 ‘των Δίδυμων . Είναι μια όψη που φέρνει προβλήματα, και η Σελήνη εκπροσωπεί τους ψηφοφόρους του Ηνωμένου Βασιλείου. Καθώς η Σελήνη είναι στους Δίδυμους (νεότερος πληθυσμός), πιθανότατα δεν θα στηρίξουν Μπόρις με τον τρόπο που αντιμετωπίζει το Brexit. Με τον dispositor του (Κρόνος) η Αφροδίτη στον Αιγόκερω (Boris Johnson) παραμένει στον Αιγόκερω, όπου η Αφροδίτη εκεί είναι κάπως ουδέτερη…πάντως την δεδομένη χρονική στιγμή αν και αναλώσιμος, έχει τις περισσότερες δυνατότητες να παραμείνει στην θέση του πρωθυπουργού!

ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Υπάρχουν φήμες ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά για την Deutscher Bank και ο κίνδυνος είναι μεγάλος, καθώς η αλήθεια είναι ότι τουλάχιστον από αστρολογικής άποψης ο κώδων κινδύνου όντως κρούει για την μεγάλη τράπεζα και όχι μόνο.

Η Τράπεζα σύμφωνα με την wikipedia ιδρύθηκε στο Βερολίνο της Γερμανίας στις 10 Μαρτίου 1870 από τον Ludwig Bamburger και σύμφωνα με την ημερομηνία γέννησης της δίνει στην Τράπεζα έναν Ηλιο στις 19 μοίρες των Ιχθύων σε σύνοδο με τον Άρη καθώς σχηματίζει και ένα τρίγωνο προς τον Ουρανό. Τώρα αυτό είναι ζωτικής σημασίας, καθώς ο Πωσειδωνας σύντομα θα κάνει μια σύνοδο με τον γενέθλιο Ηλιο της σύντομα. Ο Ποσειδώνας, όπως γνωρίζετε, αποδυναμώνει αλλά διαλύει όλα όσα αγγίζει και δεν θα εκπλαγώ αν κάποιες δυσάρεστες αλήθειες αρχίσουν να λέγονται πάνω σε προηγούμενες ενέργειες που έχει κάνει η τράπεζα. Αυτό συνάδει με σκάνδαλα ολκής και απροσδόκητες ανατροπές που θα επηρεάζουν την κατάστασή της.

Αυτό που μπορώ όμως να πω με κάποια βεβαιότητα είναι ότι αυτή η τράπεζα θα βρεθεί σε μια άκρως χαοτική κατάσταση το 2020 και εάν θεωρήσουμε ότι είναι η μεγαλύτερη τράπεζα της Ευρώπης που στηρίζει την ΕΕ, τότε ίσως είμαστε στη δύσκολη θέση να πούμε ότι θα υπάρξει τεράστια ανωμαλία στις παγκόσμιες αγορές όταν ο Ποσειδώνας θα φτάνει στις 19 μοίρες των Ιχθύων τον Μάρτιο του 2020 .

Κοιτάζοντας τον γενέθλιο χάρτη της ΕΕ, θα δείτε τον Ποσειδώνα και τον Ουρανό στις 18 μοίρες του Αιγόκερω, η Αφροδίτη στις 19 μοίρες του Ζυγού και ο Ερμής στις 19 μοίρες του Σκορπιού, όπου όλοι αυτοι οι πλανήτες θα σχηματίζουν όψεις από τη διέλευση του Ποσειδώνα. Ο Ερμής, κυβερνά τα οικονομικά της ΕΕ (2ος οίκος) καθώς και τις τοπικές υποθέσεις και τις επικοινωνίες (η Παρθένος κυβερνά τον 2 και 3ο οίκο) καθώς και τον οίκο των ομάδων και των ενώσεων (11ος).

Η Αφροδίτη κυριαρχεί στην κορυφή του χάρτη – οι δημόσιες υποθέσεις και η διοίκηση της ΕΕ (ο Ταύρος βρίσκεται στην ακμή του 10ου), ο Ουρανός ρυθμίζει τις σχέσεις με τις γειτονικές χώρες (Brexit) και ο Ποσειδώνας το τραπεζικό, τις μεγάλες εταιρίες και το δημόσιο χρέος (Ιχθείς στον 8ο οίκο) όπου εκεί ο Πωσειδωνας ταξιδεύει αυτές τις μέρες – όλοι αυτοι οι οίκοι της ΕΕ πρόκειται να επηρεαστούν το 2020 μέσω όψεων του Ποσειδώνα.

Η ευθυγράμμιση απαιτεί να σοβαρευτούμε για τελευταία φορά, και αυτό θα το καταλάβουμε πλέον όλοι. Το Αμερικανικό Βαθύ Κράτος των ΗΠΑ, και η κυρίαρχη ολιγαρχική τάξη που εξυπηρετεί πλήρως καταλαβαίνει ότι ο μόνος τρόπος για τον έλεγχο των ανθρώπων και την τελική εφαρμογή του παγκόσμιου ελέγχου είναι να καταπνίξει την ατομική αριστεία δημιουργώντας μια κοινωνία που αρνείται να αμφισβητήσει και να σκέφτεστε ανεξάρτητα και να δεχτεί τη μετριότητα ως επιθυμητή κανονικότητα. Αυτό το κυβερνητικό σύστημα γνωστό ως Τεχνοκρατία και όταν εφαρμοστεί πλήρως με την ανάπτυξη του Κοινωνικού Συστήματος Πιστωτικών Μονάδων σε συνδυασμό με την κρυπτογράφηση που υποστηρίζεται από την Κεντρική Τράπεζα δηλ. Ζυγός (μην ξεχνάτε ότι η γενιά με Πλούτωνα στον Ζυγό, επλήγη περισσότερο, όπου αμφισβητεί σήμερα την ΝΤΠ που κοντραρίζεται με την ευθυγράμμιση στον Αιγόκερω), θα είναι το τέλος της ελευθερίας. Ίσως αυτό να μην δίνει ελπίδες αλλά σίγουρα σηκώνει περισσότερη δράση.

Όσο για τις ΗΠΑ, ίσως να μην έχει σημασία για το ποιος θα είναι πρόεδρος η όχι, όλοι γνωρίζουμε ότι η χώρα σας απέκτησε την ανεξαρτησία της από το Ηνωμένο Βασίλειο στις 4 Ιουλίου, 1776 όταν ο Πλούτωνας ήταν στις 27,33 μοίρες του Αιγόκερω, οπότε ετοιμάζονται για μια ακριβέστατη Πλουτώνια επιστροφή, έτσι αναμένεται ένα είδος βαθιάς μεταμόρφωσης των ΗΠΑ. Αυτό που ίσως δεν συνειδητοποιείτε είναι ότι ενάμιση χρόνο αργότερα, από τότε, υπογράφηκαν τα άρθρα των συνομοσπονδιών, προετοιμάζοντας το έδαφος για το πρώτο Σύνταγμα των ΗΠΑ. Αυτό συνέβη στις 15 Νοεμβρίου 1777 όταν ο Πλούτωνας βρισκόταν στις 28,01 μοίρες. Ο λόγος βέβαια είναι ότι ο Πλούτωνας ήταν ανάδρομος όταν επιτεύχθηκε η ανεξαρτησία. Κυβερνήτης ο Σκορπιός, και ίσως ολόκληρο το Σύνταγμα των ΗΠΑ να υποβληθεί σε τεράστιο μετασχηματισμό στο κοντινό μέλλον.

Μια άλλη παρατήρηση , με την ευθυγράμμιση είναι ότι ο “Μαύρος Θάνατος” κάνει την εμφάνιση του στο Πεκίνο. Είναι η δεύτερη φορά που η ασθένεια που προκάλεσε τον «Μαύρο Θάνατο» μια από τις χειρότερες επιδημίες στην παγκόσμια ιστορία εντοπίσθηκε στην περιοχή. Κρούσμα είχε εμφανιστεί και τον Μάιο όταν ένα ζευγάρι από την Μογγολία πέθανε από βουβωνική πανώλη γιατί έφαγε ωμό νεφρό μαρμότας. Οι αστρολόγοι ας δουν τι συνέβαινε στους ουρανούς, οπου ο «Μαύρος Θάνατος» εξάλειψε περίπου 70 εκατομμύρια του παγκόσμιου πληθυσμού κατά τον Μεσαίωνα από το 1284/85 (Ασία) – 1348 (Ευρώπη).

Ένα κείμενο που είχα γράψει στις αρχές, όπου στην προηγουμένη σύνοδο που άλλαξε τον πλανήτη στον Αιγόκερω, απέναντι προς στον Ουρανό στον Καρκίνο στις τελευταίες μοίρες. Η πανούκλα δεν θα ήταν έκπληξη και η μολυσματική ασθένεια έχει αναφερθεί πολλές φορές τελευταία. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένας από τους τρόπους που εκδηλώνεται η σύνοδος. Ακριβώς χρησιμοποιώντας την τροχιά του Πλούτωνα περίπου κάθε 250 χρόνια, θα κοιτάζαμε τα έτη 1284, 1534, 1784 και 2034 περίπου. η παράνομη μετανάστευση και το θέμα αντί-εμβολιασμών, καθώς και οι μειωμένοι προϋπολογισμοί για τη δημόσια υγεία και τα συμβιβασμένα συστήματα ύδρευσης, κάνουν τις συνθήκες αρκετά δύσκολες. Εάν εξαπέλυαν μια πανδημία, αυτή θα έπαιζε μεγάλο ρόλο για πολλά. Μην ξεχνάτε ότι το 2020 είναι η χρονιά του Αρουραίου. Αλλωστε, η σύνοδος Κρόνου-Πλούτωνα στον Αιγόκερω, φέρνει από ότι φαίνεται μια τιτάνια αλλαγή, που έχει να συμβεί στο ιδιο ζώδιο εδώ και 700 χρόνια, τουλάχιστον.

Οι χωρες της Νότιας Αμερικής θα βιώσουν ακόμα πολύ χειρότερες καταστάσεις με επίκεντρο την Βραζιλία, την Χιλή, Κολομβία, και το πραξικόπημα στην Βολιβία καθώς η πανσέληνος περνάει μέσα από τις ΗΠΑ, Μεξικό και Νότια Αμερική αλλα και την Μέση Ανατολή, επηρεάζοντας την Τουρκία και το Νότιο μέρος του Ελλαδικού χώρου.

Οι χώρες που επηρεάζονται επίσης από την πανσέληνο είναι η Ισλανδία, Σαρδηνία, Μαρόκο, Βέλγιο, Ουαλία, Ερυθραία, Γουιάνα, Κουβέιτ, Νορβηγία, Μαυροβούνιο, Σουηδία και Τόνγκα. Οι πόλεις που επηρεάζονται είναι η Νυρεμβέργη, την Τρίπολη, το Σαν Φρανσίσκο, το Λονδίνο (εικόνα), τη Μελβούρνη, το Πλύμουθ και το Κάρντιφ.

ΑΞΟΝΕΣ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ

Σελήνη-Πωσειδωνας-Ουρανος-Η επιδίωξη νέων ιδεών και εμπνεύσεων, απρόβλεπτη διάθεση των λαων και ανυπολόγιστη*, η τάση να ενεργεί κάποιος αυθόρμητα, ξαφνικά προαισθήματα.

Ηλιος-Αρης-Ερμής– μια απόφαση, το ξεκίνημα ενός συμβολαίου η συμφωνίας, ο πνευματικος αγωνιστής, ετοιμότητα για δράση, στη μάχη, ο αρχηγός, επιθυμία να κάνουμε τα έργα μας πραγματικότητα.

Αρης- Πλούτωνας-Ηλιος– ένα ατομο εργάζεται σκληρά, η εργασία σε σημείο κατάρρευσης η ολοκληρωτικής υπερκόπωσης, τραυματισμός, ατύχημα, βίαιες ενέργειες, αναστάτωση, ταραχές, σοκ.

Ερμής- Δίας- Ηλιος– πλούτος ιδεών, ομιλητικότητα, ρήτορας με εκφραστικές χειρονομίες, ο ηθοποιός, επαγγελματική επιτυχία, καλή τύχη στους σκοπούς και στις προσπάθειες.

Κρονος-Πλουτωνας-Αφροδίτη– πειθαρχία, ασκητισμός, αποξένωση, αποστέρηση, φανατισμός

Σελήνη-Ωροσκόπος-Πωσειδωνας– αναστολές και περιορισμοί, δυσαρέσκεια, ψέματα, απατη, κακοβουλία, δόλος, φαρμακεία, ενας εξαπατημένος λαός, εξαπάτηση από γυναίκα.

Κρονος-Ωροσκόπος-Δίας– αδιαφορία, ευτυχισμένος μέσα στις λιτές συνθήκες, αλλαγή

Ουρανος-Βορειος Δεσμος-Ηλιος-Αρης– εκνευρισμός, εντάση, βια, διαμάχες, φασαρίες, διενέξεις και βίαιες πράξεις

Αρης-Πλουτωνας-Σελήνη-Ηλιος-μια αναστάτωση, μια ταραχή, σοκ που προκαλείται σε μια γυναίκα η εξαιτίας μιας γυναίκας, θάρρος, τόλμη, παλικαριά, υπερβολικός εκνευρισμός, φανατισμός ,ασυνήθιστη επιτυχία με μεγαλη προσπάθεια.

Αρης-Κρόνος-Ωροσκόπος –δυσκολίες, εμπόδια, οικονομία, πένθος, θάνατος.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ

Σε σύγκριση με τον Ελληνικό χάρτη του 1830, η πανσέληνος επηρεάζει την εθνική οικονομία της χώρας μας, μόλις 2 μοίρες διαφορά από την γενέθλια πανσέληνο στις 21 μοίρες των Διδύμων, ακριβώς στην ακμή του 2ου οίκου, (19 Μοίρες των Διδύμων) όπου δημιουργούνται προβλήματα οριακά. Ήλιος και Σελήνη στον άξονα οικονομίας τετραγωνίζουν τους Δεσμούς, όπου φαίνεται να δημιουργούνται εντάσεις, αστάθεια, προβλήματα στην οικονομία και ανισορροπίες όσο αφορά το νομοθετικό έργο, την δικαιοσύνη αλλά και στις πολιτικές συνεργασίες του πρωθυπουργού που ίσως αυτές να δεχθούν αλλαγές, μεταβολές και ο ανασχηματισμός κυβέρνησης είναι κάτι πολύ πιθανο να συμβεί. Το ιδιο μπορεί να ισχύει και με την επιλογή-εκλογή νέου προέδρου. Η ίδια ενέργεια βλέπουμε να μεταφέρεται και στα οικονομικά του λαού και αυτό θα δημιουργήσει προβλήματα και εντάσεις και με τις γειτονικές χώρες που θα υποστεί μεταβολές.

Όμως αυτό μπορεί να μεταφραστεί και ως ένα καρμικό ομαδικό πεπρωμένο ενός λαού; λόγω αναπόφευκτων γεγονότων; Ο λαός προκαλεί το ιδιο του το πεπρωμένο; Θα υπάρξουν αναταράξεις και αλλαγές στην παγκόσμια οικονομία, τότε λογικό να υπάρξει πρόβλημα και σε μας όπου θα υπάρξουν και οι ανάλογες επιπτώσεις.

Όμως, οι ίδιες αυτές όψεις συνδέονται με συναντήσεις και προσπάθειες για συνεργασία, για συντονισμό και ρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν. Αλλωστε, η Σελήνη στο ιδιο ζώδιο στον 2ο οίκο της χώρας μας συνδέεται ναι μεν με αλλαγές και μεταβολές που πρόκειται να συμβούν εκεί, ωστόσο αυτό περιλαμβάνει και νομισματική αλλαγή στο μέλλον, ίσως μέσα στα επόμενα 2-3 χρόνια η στο τραπεζικό σύστημα, που ακόμα είναι αρκετά ευαίσθητο ως προς την ισορροπία του. Αλλαγές μπορεί να συμβούν, όσο αφορά και στους ανθρώπους που έχουν αναλάβει το κομμάτι της οικονομίας αλλά και να φέρει αλλαγές στις καθημερινές συναλλαγές.

Η Σελήνη τετραγωνίζει την Αφροδίτη προς τον 11ο οίκο δείχνει να δημιουργούνται προβλήματα, κινητοποιήσεις, απώλειες, πολιτικές συγκρούσεις (σε σχέση με ψηφίσματα και νόμους που σχετικά με τράπεζες και την οικονομία, αλλά και η σχέση μας με οργανισμούς και ενώσεις της Ευρώπης, στο κοινοβούλιο δημιουργείται μια κόντρα και πίεση) όπου μια όψη κουινκαξ με τον Ποσειδώνα προς τον 9ο, (σημειώνοντας ένα αρκετά κρίσιμο σημείο για την παγκόσμια οικονομία που προετοιμάζεται για ένα παγκόσμιο κραχ, που όμως πρώτα συνοδεύεται από σκάνδαλα και προδοσίες που είναι πιθανο να ξεσκεπαστούν, βγάζοντας στην επιφάνεια αρκετή βρωμιά και την εκμετάλλευση εις βάρος μας), σηματοδοτεί προβλήματα νομικά η προβληματικές νομοθεσίες σε σχέση με την Θρησκεία, την Εκκλησία, την ανώτερη εκπαίδευση, εξωτερική πολιτική, το εμπόριο, τον άξονα διπλωματίας όπου θα επηρεάσει και τις καιρικές συνθήκες και τους λαούς με μια όψη ημιτετραγωνου με τον Κρόνο στον 4ο οίκο της.

Η πανσέληνος σε οψη αντίθεσης προς τον Αρη της Ελλάδας στον Τοξότη οπου συνεπάγεται με αστάθεια, διχόνοια και έντονες αντιδράσεις, βια αλλα και σοβαρά προβλήματα που θα δημιουργηθούν, τόσο απο το μεταναστευτικό που πλέον θα έχει ξεφύγει και τις όποιες πολιτικές μετατροπές που θα συμβούν. Ο έλεγχος έχει χαθεί… Τα γεγονότα θα είναι ραγδαία και οι μεταβολές μεγάλες. Σε αυτό όμως προσθέτω και τον κίνδυνο σεισμού.

Το πιο δύσκολο κομμάτι της είναι οι άξονες εμπλοκής προς τον 7 και 4 οίκο, όπου ο διελαύνων Αρης στον Σκορπιό τετραγωνίζει τον Κρόνο της στον Λέοντα προς τον 4 οίκο, τον Ήλιος της στον Υδροχόο προς τον 10ο οίκο, το τετράγωνο Αρη-Ποσειδώνα (σταθερός σταυρός) προς τον 9ο οίκο, σηματοδοτούνται απώλειες, αρκετά δύσκολες καταστάσεις και γεγονότα και ακραία καιρικά φαινόμενα όπως πλημμύρες ,φωτιές, σεισμούς, αλλά και προβλήματα με την Τουρκία. Τριγμοί και δυσκολίες στην κυβέρνηση… δυσκολίες προσαρμογής.

Στον Μεταπολιτευτικό της χάρτη, κατά τον ιδιο τρόπο η πανσέληνος δημιουργεί και εκεί τις ίδιες εντάσεις και προβλήματα, όπως και στον χάρτη του 1830,τονίζοντας την εκτός ελέγχου κατάσταση με το μεταναστευτικό, όμως μέσα και από προοδευτικές όψεις, αναμένεται να υπάρξει κάποια σταθεροποίηση, αν εκμεταλλευτεί σωστά τις ευκαιρίες όσο αφορά κυρίως τον ορυκτό της πλούτο και συμφωνίες. Όμως και η μετανάστευση των Ελλήνων προς το εξωτερικό είναι κάτι το οποίο δεν θα σταματήσει αντίθετα θα αυξηθεί σε μεγάλο βαθμό κατά την επόμενη περίοδο.

Ο Δίας έχει ήδη εισέλθει στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 2 Δεκεμβρίου, και αυτό είναι ίσως το πιο σκοτεινό σημείο του Ελληνικού ωροσκοπίου. Ο Δίας στον Αιγόκερω σε πτώση, στον 8ο οίκο της, σημαίνει προβλήματα μέσα από υπερβολικό δανεισμό, διασφαλίζοντας τα συμφέροντα των άλλων μονίμως, σίγουρα είμαστε μια χώρα που μας αφορούν άμεσα πολλά, χωρίς να σκεφτούμε τις συνέπειες. Τα οικονομικά της Ελλάδας ήταν πάντα το σκοτεινό σημείο για τον Ελληνικό λαό, που ποτέ δεν ήξερε την αλήθεια ολόκληρη. Προς το παρόν τριγωνίζει τον Χείρωνα και αυτό ίσως να δίνει τουλάχιστον ακόμα κάποια ελπίδα, μέσα από προσπάθειες επούλωσης, που προς το παρόν δεν είναι αρκετές.

Η πανσέληνος επηρεάζει τον πρωθυπουργό της χώρας απο το τετράγωνο Ηλίου-Σελήνης-Πλουτωνα που δείχνει ότι θα αντιμετωπίσει συγκρούσεις με συνεργασίες του, πίεση για αλλαγή των σχεδίων του, δοκιμασίες με εχθρικές χώρες αλλά είναι πιθανόν να αναγκαστεί να προχωρήσει σε αιφνίδιες αλλαγές και κινήσεις προσπαθώντας να ελέγξει την όποια κατάσταση. Αυτό είναι σημείο καμπής διότι η πανσέληνος στους Διδύμους, θα μειώσει κάπως την δημοτικότητα του, καθώς ίσως και τα δικά του σχέδια ξαφνικά να μπερδεύονται η φαίνεται να αλλάζουν.

ΟΥΡΑΝΙΑΝ..

Αντίσταση ή αντίθεση που σχετίζεται ειδικά με άνδρες – Προσωπική θλίψη ή κατάθλιψη – Θάνατοι

Να επιβαρυνθεί ή να ξεπεραστούν τα χειρότερα – Ώρες θανάτου – Βαθιά ενοχλητικά γεγονότα – Απρόσμενη καταστροφή -Δημόσια αναταραχή – Αναστατωμένοι πληθυσμοί ή έθνη

Συνεχείς ανησυχίες ή φόβοι – Συνεχιζόμενες απώλειες – Μειώσεις που σχετίζονται με τη δημόσια στέρηση – Ελλείψεις σχετικά με το χώρο διαβίωσης – Παραίτηση

Σημαντικές οικονομικές εταιρικές σχέσεις – Καλή σχέση με υπαλλήλους ή διαχειριστές — Έκτακτη επιτυχία – Αρχή σε οικονομικά θέματα – Καλή τύχη – Κυβερνητικά οικονομικά στην περιοχή

Επίσημοι γάμοι – Αξιόπιστες οικογένειες – Αλληλεπίδραση με σεβαστά πρόσωπα – Σημαντικές σχέσεις συνεργασίας – Επικοινωνία με μεγάλες εταιρείες – Σύλλογοι – Κυβερνητικές ή επίσημες ενώσεις στην τοποθεσία -Υψηλή κοινωνική- Τέχνη ή αισθητική

Βαριά φορτία ή απαιτητικές οικονομικές θυσίες ή απώλειες – Μειονεκτήματα –Η μείωση των χρηματοοικονομικών συμμετοχών – εξαπάτηση σχετικά με την οικονομικες μειώσεις – Η διαρκής αδικία

Αβεβαιότητα ή αστάθεια σχετικά με την κατανομή αποζημιώσεων ή ζημιών

Ανεπάρκειες που σχετίζονται με το νερό ή τον αέρα – Ρύπανση αέρα ή νερού – Ζημιές, κίνδυνοι ή καταστροφές που σχετίζονται με υγρά ή αέρα

Ζημιές από πλημμύρες – Καταιγίδες-Αδικαιολόγητες παροχές χρημάτων – Νομική σύγχυση ή διαφωνίες- Διαταραχές που αφορούν νομικά προβλήματα- Διάδοση ή επέκταση της βίας

Άκαρπη άσκηση της εξουσίας ή επιρροής – Εκτεταμένες διακοπές ρεύματος – Η ατομική ενέργεια – υπερ-πληθωρισμός – Διάδοση των τυφώνων

Μη αναμενόμενες διακοπές ρεύματος – Ανασφάλεια ή αστάθεια που σχετίζεται με μεταρρυθμίσεις ή επανάσταση – Δράσεις που σχετίζονται με ξαφνική ανασφάλεια ή αστάθεια – Τεχνική απάτη μεγάλης επίπτωσης – Τυφώνες ή ισχυρές καταιγίδες

Προβλήματα που σχετίζονται με πολιτιστική δουλειά

Σημαντικές μεταρρυθμίσεις που σχετίζονται με την εργασία – Ένταση σχετικά με επίσημα θέματα στην εργασία – Έκτακτα ατυχήματα

Απάντηση