🌕♓🔭ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ🌕♓ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΦΟΙΝΙΞ🌕♓🔭

στις

Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στις 14 Σεπτεμβρίου, 2019, ώρα Ελλάδος, 6:32:38 π.μ. στις 21 μοίρες των Ιχθύων, στον (παρανομία,κατασκοπεία,πορνεία κτλ. μια πολυ επικίνδυνη μοιρα) 6ο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου. Ο τρίτος δεκανός των Ιχθύων είναι εξαιρετικά ισχυρός και βρίσκεται στον χάρτη της πανσελήνου σε σύνοδο προς τον Ποσειδώνα σε ανάδρομη πορεία. Επιπλέον, σχηματίζει όψη αντίθεσης με την ευθυγράμμιση στην Παρθένο. Η πανσέληνος θα δοκιμάσει την πίστη μας και θα φέρει απογοητεύσεις.

Έχουμε τον σχηματισμό ενός δύσκολου Ταυ-τετράγωνου, με τον Αρη να εμπλέκεται άμεσα, διότι εκτός του ότι είναι σε όψη αντίθεσης, κυβερνά και τον συγκεκριμένο δεκανό του ζωδίου, και αυτό εκ πρώτης άποψης σημαίνει, ότι αυξάνεται αρκετά ο κίνδυνος εξαπάτησης και σύγχυσης, θυμού και παρορμητικότητας αλλά και επιθέσεων πάσης φύσεως όπως επίσης επηρεάζει το νερό, θάλασσες και ωκεανούς κτλ..

Έχουμε δει σε μεγάλο βαθμό, τα τρία τελευταία χρόνια, ότι ο Πωσειδωνας δημιουργεί, αρκετά παράξενες συνθήκες σε όλα τα επίπεδα, όπου εύκολα μπορούμε να παραπλανηθούμε, όλα γύρω καλύπτονται από ένα πέπλο ομίχλης, όπου δύσκολα διακρίνεις το πραγματικό από το φανταστικό. Η πραγματικότητα γίνεται άκρως χαοτική, δημιουργώντας έντονη αστάθεια…

Εξαπατήσεις και διαψεύσεις με έντονο παρασκήνιο, όπου μαζί με την σύνοδο Κρόνου-Πλούτωνα ενορχηστρώνει τα δικά του παιχνίδια με έναν άκρως συνωμοτικό τρόπο, που μας φέρνει όλους προ… εκπλήξεως! Προσέχουμε ό,τι συνδέεται με το νερό, τα χημικά, τις δηλητηριάσεις, το αλκοόλ, τις ουσίες, τις μολύνσεις και βεβαίως, τις προσωπικές μας σχεσεις. Αποκαλύψεις ,μυστικές πληροφορίες και σκάνδαλα έρχονται στην επιφάνεια, αλλά και παρελθοντικά γεγονότα ,που ίσως εχουν σκοπό να επιλυθούν και να μας απασχολήσουν, δημιουργώντας αποκαλύψεις και ανατροπές, που δεν θα είναι εύκολο ως προς την διαχείριση τους.

Υπάρχουν υποσκάπτουσες καταστάσεις σε συμφωνίες και συζητήσεις, δημιουργώντας διαπλοκές και παιχνίδια εξουσίας, που θα κινήσουν τα νήματα, υπόγεια και μυστικά, προκειμένου να ελέγξουν και να εξουσιάσουν. Χρειάζεται σύνεση και, πάνω απ’ όλα, όχι βιαστικές κινήσεις, γιατί ό,τι γίνεται τώρα «εν θερμώ» θα έχει και το τίμημα του…

Η πανσέληνος Σεπτεμβρίου, βρίσκεται σε σύνοδο με τον αστερισμό του Φοίνικα. Ο Πλουτωνας σε κάθε περίπτωση συνδέεται με την Πανσέληνο μέσα από μια όψη εξάγωνου που φαίνεται να συμβάλλει στον μετασχηματισμό και αναγέννηση της ανθρωπότητας, όποιο και αν είναι το τίμημα, μέσα απο έντονες προσπάθειες για βελτίωση.

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΔΙΑ-ΠΩΣΕΙΔΩΝΑ

Έχουμε τον σχηματισμό ενός δύσκολου Ταυ-τετράγωνου, ανάμεσα στον Δια,-Ηλιο, Αρη, Σελήνη και Ποσειδώνα όπως παρατηρούμε στον χάρτη. Είναι ένα Μεγάλο Τετράγωνο ή Κοσμικός Σταυρός! Εδώ έχουμε την ανάγκη να υπάρξει μεγαλύτερος εσωτερικός αγώνας και συγκρούσεις ώστε να επιτευχθεί ένα είδος ισορροπίας αργότερα. Η δυναμική του σχηματισμού μας υποχρεώνει να πάρουμε κρίσιμες αποφάσεις κάτω από δύσκολες συνθήκες η να εργαστούμε σκληρότερα όπως υπαγορεύει το εξάγωνο, αφήνοντας στην άκρη όνειρα που δεν βασίζονται στην πραγματικότητα.  

Έτσι, λοιπόν το μεγάλο τετράγωνο αποτελείται βεβαίως, από το τετράγωνο που σχηματίζεται μεταξύ Δια/Ποσειδώνα, δοκιμάζοντας αρκετα την πίστη μας εξαιτίας κάποιας απογοήτευσης, που υπαρχει. Μπορεί να αισθάνεστε αισιόδοξοι, γενναιόδωροι, γεμάτοι αυτοπεποίθηση αλλά υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για δολιότητα και εξαπάτηση φυσικά. Υπάρχει τάση προς υποψία και παράνοια που μπορεί να αποδειχθεί ασφαλέστερη από την εξιδανίκευση και την ευρωστία. Αποφύγετε όμως τα τυχερά παιχνίδια, τα ναρκωτικά, να εξιδανικεύετε τους άλλους και αποφύγετε τους γρήγορους τρόπους για να αποκτήσετε χρήματα.

Συνήθως δίνει καταστροφές που σχετίζονται με το υδάτινο στοιχείο. Συνδέεται επισης με τις πολιτικές συγκρούσεις, απώλειες, τα σκάνδαλα, την αστάθεια, την κερδοσκοπία και εκμετάλλευση, αλλά και την σπατάλη.

Ο Άρης απέναντι από τον Ποσειδώνα φέρνει αποθάρρυνση, αδυναμία αλλά και συναισθήματα ανεπάρκειας. Η σεξουαλική διαστροφή, ο φόβος του ανταγωνισμού και η λάθος κατεύθυνση ενέργειας συνδέονται με την όψη αυτή, όπου ενισχύει την αρνητική φύση του Ποσειδώνα. Οι προσδοκίες σας όσο αφορά την σταδιοδρομία και τη προσωπική σας ζωή μπορεί να μην αγγίζουν την πραγματικότητα και τα σχέδια σας να μην είναι ρεαλιστικά.

Το τετράγωνο Άρη/ Δία φαίνεται να μας σπρώχνει περισσότερο στο να πάρουμε ρίσκα, να διακινδυνέψουμε ακόμη περισσότερο. Υπάρχει, μια τάση προς παρορμητικές ενέργειες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε αμηχανία, λάθη ή ατυχήματα. Προσπαθήστε να μετριάσετε η να περιορίσετε την ενέργειά σας και να χρησιμοποιήστε μια στρατηγική ώστε να αποφύγετε τις απώλειες και τη σωματική ή συναισθηματική εξάντληση.

Οι δύσκολες όψεις του Ποσειδώνα, σημαίνουν πάρα πολλά πράγματα, για παράδειγμα, ίσως να δυσκολευόμαστε να εμπιστευτούμε τα ένστικτά μας την συγκεκριμένη περίοδο, ίσως να νιώθουμε αδύναμοι στο να αντιμετωπίσουμε κάποιες καταστάσεις η να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες γενικοτερα. Η αδυναμία αυτή εκφράζεται τόσο σωματικά (κούραση, ασθένεια, κατάθλιψη) και ψυχικά ώστε να αμφιβάλλουμε για τις ικανότητες μας και για το ποιοι είμαστε, υπάρχει όμως γενικότερα μια  αμφιβολία και σύγχυση που οδηγεί σε παθητικότητα και αδράνεια. Υπάρχει φόβος στο να διεκδικήσουμε αυτό που θέλουμε, γιατί νιώθουμε αδύναμοι ή αποδιοργανωμένοι. Και όταν οι άλλοι δεν μας καταλαβαίνουν, τους μισούμε, ακόμα κι αν δεν υπάρχει φταίξιμο.

Υπάρχει πάντα το ρίσκο να χαθείς σε ένα λανθασμένο όνειρο, αλλά δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να χαθείς σε μια πραγματικότητα δίχως όνειρα. ~S. Stremiz~

Ο Πωσειδωνας με τις όψεις που σχηματίζει επηρεάζει το μέλλον και τον τρόπο που σκέφτονται οι άνθρωποι. Είμαστε κακομαθημένοι τα τελευταία χρόνια, υπάρχει αβεβαιότητα, πιστεύουμε σε αβάσιμες αλήθειες, σε ουτοπίες, εθελοτυφλούμε, υπάρχει άγνοια, δεν μπούμε να λύσουμε τα προβλήματα τα μας με τον ιδιο που τα δημιουργήσαμε εδώ και χρόνια. Δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις. Που βασίζονται τα όνειρα μας; Η θέληση και ο ενθουσιασμός, δεν φτάνουν… Όλα είναι παγίδες, ψέματα, εξαπατήσεις, δήθεν, μυστικά, υπάρχει σκοπιμότητα, παραπλανήσεις…λέξεις που κρύβουν αλήθειες. Και πριν καλά-καλά προλάβουμε να ξεχωρίσουμε την αλήθεια από το ψέμα, προσγειωνόμαστε απότομα! Είναι δυνατόν όλα αυτά να ήταν ψέματα; Χάος!

Το τετράγωνο δημιουργεί στις προσωπικές μας σχεσεις δύσκολες καταστάσεις ,όπου ίσως να δημιουργεί ένα συναίσθημα ανασφάλειας, την εξιδανίκευση, μοιχεία, απομυθοποίηση, ανατροπή δεδομένων, εξαπατήσεις, αστάθεια, ανόητη και λανθασμένη εμπιστοσύνη σε προσωπική κρίση.

Στον τομέα της Θρησκείας, γίνονται αναθεωρήσεις. Κλονίζεται η πίστη, ίσως να υπάρχει αβάσιμος θρησκευτικός φανατισμός. Αψιμαχίες και συγκρούσεις μεταξύ διαφορετικών θρησκειών ή ακόμα και εξουσιών που αντικρούονται στην ίδια θρησκεία. Απομυθοποίηση αποφάσεων ή θεωριών για την σχέση κράτους-εκκλησίας. Σκάνδαλα κληρικών και αμφισβήτηση της εντιμότητας τους. Έξαρση αιρέσεων και θρησκευτικών οργανώσεων, με αμφιλεγόμενα συμφέροντα και σκοπούς.

Οι αξίες, ιδεολογίες και πεποιθήσεις αλλάζουν. Οι λαοί έχουν την αίσθηση της προδοσίας και της απογοήτευσης, από ηγέτες και εξουσία, περισσότερο από ποτέ. Ιδρύματα, κυρίως ανθρωπιστικού ενδιαφέροντος, αποδεικνύονται απάτες, που εξυπηρετούσαν άλλα συμφέροντα! Συμφωνίες μεταξύ ηγετών διαφορετικών κρατών, κρύβουν παγίδες. Σκάνδαλα και ιδιοτέλεια στο πολιτικό σκηνικό. Επιδημίες, προβλήματα με το νερό, την ενέργεια. Τρομοκρατικά χτυπήματα.

Το Τετράγωνο Δία-Ποσειδώνα, πραγματοποιήθηκε στις 13 Ιανουαρίου, στις 16 Ιουνίου και τώρα στις 21 Σεπτεμβρίου 2019, κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς) του 2ου δεκανού.

Η αντίθεση ως προς τον Ηλιο, τον Ερμή , την Αφροδίτη, τον Ωροσκόπο, τον Αρη σημαίνει ότι ο Πωσειδωνας θα παίξει ένα αρκετά έντονο αρνητικό ρόλο όπου θα φέρει περισσότερη σύγχυση και χάος ενδυναμώνοντας τα αρνητικά του στοιχεία σε όλους τους τομείς. Ο Πλουτωνας όμως σχηματίζει μια όψη εξάγωνου, παίζοντας τον ρόλο της αναγέννησης μέσα από δυσκολίες. Ο Πλουτωνας θα έχει την ευκαιρία να γίνει συνεργός στο έγκλημα και τα σχέδια του Ποσειδώνα, όπου επίσης θα υπάρχει αύξηση της εγκληματικότητας, φέροντας στην επιφάνεια ότι είναι θαμμένο. Οτιδήποτε είναι σε κατάσταση αποσύνθεσης στη ζωή σας μέσα απο προσπαθειες μπορεί να ξαναγεννηθεί.

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΙ ΑΣΤΕΡΕΣ

Η πανσέληνος είναι σε σύνοδο με τον αστερισμό του Phoenix όπου σαφώς καταλαβαίνουμε ότι ενισχύει το θέμα του μιας Πλουτώνιας αναγέννησης.

20 – 43 – Beta Phoenicis, Alrial III

21 ♓ 05 – Πανσέληνος Σεπτέμβριος 2019

23 – 40 – Nu Phoenicis, Alrial IV

Στην ελληνική μυθολογία, ο Φοίνιξ είναι ένα πουλάκι μακράς διαρκείας που αναγεννάει κυκλικά. Αναγεννάτε από την τέφρα του προκάτοχού του. Στην αστρολογία, ο αστερισμός Phoenix λέγεται ότι δίνει μια πρωτοποριακή διάθεση, φιλοδοξία και δύναμη, μαζί με μια μακρά ζωή και μόνιμη φήμη.

Στην ελληνική μυθολογία με το όνομα Φοίνιξ, εκτός από το μυθικό πτηνό Φοίνικα, είναι γνωστός κυρίως ο πατέρας της Ευρώπης, της μυθικής καλλονής που απήγαγε ο Δίας. Αναζητώντας την κόρη του, ο Φοίνικας έφθασε μετά από περιπλανήσεις σε μία άγνωστη χώρα, στην οποία εγκαταστάθηκε και της έδωσε το όνομά του: Φοινίκη. Δηλαδή ο Φοίνιξ ήταν ο «επώνυμος ήρωας» της Φοινίκης. Στη συνέχεια, ο Φοίνιξ βασίλεψε στην Τύρο ή στη Σιδώνα. Θεωρείται ο εθνάρχης των Φοινίκων. Ο Φοίνιξ γενεαλογείται ως γιος του Αγήνορα, ενώ σε κάποιες παραδόσεις είναι αδελφός της Ευρώπης και του Κάδμου.

Το πουλί του Φοίνικα τιμόταν στην αρχαία Ελλάδα και συνδεόταν με την λατρεία του Ήλιου και του Απόλλωνα. Πέρα από την αρχαία Ελλάδα, ο Φοίνικας ήταν ένα πολύ ιερό σύμβολο και για άλλους πολιτισμούς:

Σύμφωνα με τους Αιγυπτίους ονομάζεται Μπένου (Bennu) και βρίσκονταν στη κορυφή της πυραμίδας που ξεπρόβαλε στη Δημιουργία από τα αρχέγονα ύδατα. O Φοίνιξ συνδέεται με το γιο του Όσιρη και της Ίσιδος, τον Ώρο, που είναι το ιερό βρέφος που παίρνει εκδίκηση για το θάνατο του Πατέρα του.

Στον Εβραϊκό πολιτισμό είναι το μόνο ζώο που δεν τρώει από το καρπό του δέντρου της γνώσης του καλού και του κακού. Σύμφωνα με αυτή τη παράδοση λοιπόν η Εύα δίνει σε όλα τα ζώα να φάνε και μόνο αυτός αντιστέκεται. Ο Θεός λοιπόν τον τιμάει τον Φοίνικα (εβραϊστί Milcham) και τον κάνει αθάνατο. Έτσι είναι μόνο ένα αρσενικό και δεν αναπαράγεται.

Στον πρωτοχριστιανισμό, ο Φοίνιξ Φοίνικας αναπαριστά τον Ιησού Χριστό, που επίσης πεθαίνει και ανασταίνεται σε τρεις μέρες όπως και ο φοίνιξ αναγεννιέται πλήρως σε τρεις μέρες. Ο συμβολισμός μπορεί να γίνει εμφανής σε πολλούς ναούς της Ελλάδας.

Ο Φοίνιξ αποτελεί ιερό ζώο του Βισνού, στην Ινδουιστική θρησκεία. Για την ακρίβεια συνδέεται με το Avatar του Βισνού (ένας από τους τρεις μεγάλους θεούς της συγκεκριμένης θρησκείας και κατά αυτούς ο συντηρητής των πάντων), τον δοξασμένο Ράμα (Ραμ) που είναι ο θεός του Ήλιου. Εκεί ονομάζεται Garunda.

Για τους Κινέζους, βασιλεύει στο Νότο (το στοιχείο του Πυρός). Αιώνιος αγαπημένος του θεωρείται ο Ιερός Δράκος. Στη κινέζικη πρακτική Feng Shui θεωρείται πανίσχυρη γητεία για καλή ερωτική ζωή να έχουν αυτά τα δύο ιερά ζώα ρομαντική στιγμή.

Ο Φοίνιξ σε διάφορες μορφές εμφανίζεται και στους Πέρσες, στους Νοτιοαφρικανούς, ακόμα και τους αρχαίους πολιτισμούς της κεντρικής και νότιας Αμερικής.

Ο Φοίνικας είναι ένα πανίσχυρο σύμβολο που αφομοιώνει τη δύναμη του ανθρώπου να αναγεννιέται από τις δυσκολίες του και να γίνεται ακόμα πιο δυνατός. Ο Ιερός Φοίνιξ δε πρέπει να μπερδεύεται με ένα δαίμονα με παρόμοιο όνομα που βρίσκεται στο κλειδί του Σολομώντα. Αυτός αντιστοιχεί στη Σελήνη, ενώ ο Ιερός Φοίνιξ είναι αναμφισβήτητα ένα πλάσμα της Φωτιάς και του Ήλιου.

Στην αλχημεία και τον αποκρυφισμό είναι ένα ισχυρό σύμβολο του στοιχείου του Πυρός και χρησιμοποιείται εκτενώς.

Χρησιμοποιήθηκε από τη Φιλική Εταιρεία ως σύμβολο της ανάστασης του Ελληνικού Κράτους.

Χρησιμοποιήθηκε από την Κυβέρνηση Καποδίστρια ως εθνόσημο και ως νόμισμα.

Χρησιμοποιείται επίσης και από τους μασόνους, ως έμβλημα της μεγάλης στοάς τους.

Αποτελεί ένα από τα τάγματα αριστείας της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Είναι το σύμβολο του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων από το 1910 έως και σήμερα.

Χρησιμοποιήθηκε ως σύμβολο της Χούντας των Συνταγματαρχών στην Ελλάδα, την περίοδο 1967-1974.

Τέλος, αποτελεί το σύμβολο, σήμα, σφραγίδα ή το όνομα των αθλητικών συλλόγων: ΑΕΚ Αθηνών

Ο Ηρόδοτος αναφέρεται σε αυτό και στη μοναδική του ικανότητα να αναγεννιέται από τις στάχτες του, οι οποίες προέρχονται από την ίδια του τη φωτιά. Όταν ο Φοίνιξ έχει φτάσει σε μία ηλικία και θέλει να ανανεωθεί παραδίδεται στις φλόγες χρησιμοποιώντας ιερά και εξαγνιστικά βότανα όπως το μύρο. Ο Φοίνιξ πεθαίνει και αναγεννιέται μόνος του. Είναι πάντα ένας κάθε φορά και κατέχει εξαιρετικές δυνάμεις εκτός από τη μοναδική του ικανότητα να είναι αθάνατος.

Σύμφωνα με πολλές παραδόσεις έχει εξαιρετική φωνή και όταν τραγουδάει ακόμα και ο Ήλιος σταματάει το άρμα του για να τον απολαύσει. Πολλές παραδόσεις συνδέουν αυτή την ωδή με το τραγούδι που ακούγεται λίγο πριν τυλιχθεί στις ίδιες του τις ιερές φλόγες.

Η πανσέληνος της 14ης Σεπτεμβρίου μέσω ενός ταυ-τετράγωνου ενεργοποιεί τον Ποσειδώνα, την πιο προκλητική όψη με τον Δια που είναι η κυρίως όψη του 2019. Σαφώς, το τετράγωνο Δια/Ποσειδώνα είναι το τρίτο ακριβείας κατά σειρά όπου ολοκληρώνεται στις 21 Σεπτεμβρίου. Δεδομένου ότι το τελευταίο τετράγωνο συμβαίνει μέσα σε αυτή τη φάση σελήνης φαίνεται ότι τα αποτελέσματα θα είναι ιδιαίτερα ισχυρά.

Η πανσέληνος σχηματίζει όψη ημιτετραγωνου με τον Ουρανό στον 8ο οίκο, όπου θα ταρακουνήσει τα χρηματιστήρια αλλά συμβάλλει και αυτός με τον δικό του τρόπο σε μια νέα φάση αναγέννησης, επηρεάζοντας και το θέμα της ενέργειας.

10 ΚΟΥΠΑ ΚΑΙ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ

Ευτυχία, Εσωτερική Ευτυχία, Ευτυχισμένες Οικογένειες / Ομάδες / Σχέσεις, Η Οικογένεια, Οικογενειακές Εκδηλώσεις / Οικιακές Συναντήσεις / Συναντήσεις, Παιδιά, Αδελφή Ψυχή, Πεπρωμένο, Τύχη, Γάμος, Μακροχρόνιες Σχέσεις, Ερωτική Φωλιά, Καλή Τύχη , Χρυσός, Ευλογίες, Δώρα, Ευγνωμοσύνη, Εκτίμηση, Ειρήνη, Αρμονία, Αισθητικότητα, Συναισθηματικά Ισορροπημένη / Εκπλήρωση, Περιεχόμενο, Χαλαρός, Σταθερότητα, Ασφάλεια, Κοινή χρήση, φροντίδα, υποστήριξη, Κοινότητα, σπίτι, οικία, χώρα διαβίωσης, καθιστώντας τις ρίζες, ομαδική εργασία, ειδυλλιακή, ευτυχισμένη πάντα μετά, όνειρα που γίνονται πραγματικότητα, κοινωνικές / κοινοτικές υποθέσεις, οικογενειακή ευημερία, εκεχειρία, τέλος των εχθροπραξιών , Συγχώρεση, ψευδαισθήσεις, φαντασία, ιδεαλιστική, παραμύθι, πώληση ονείρου,

ΑΞΟΝΕΣ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ

Ηλιος/Ουρανος/Κρόνος/ Σελήνη– απερισκεψία, ένα πρόωρο αντίο, μια ξαφνική απώλεια, ανταρσία, δυσκολίες, αστάθεια, εντάσεις

Ουρανος/Ωροσκόπος/Βορειος Δεσμος- μαζικές αλλαγές, υπαγορεύεται η κατευθύνεται κάποιος από τα ιδια συμφέροντα, δυσάρεστες εμπειρίες

Αρης/Ουρανος/MC– άκαμπτος χαρακτήρας, επιθυμία για ανεξαρτησία, μια βίαιη ενέργεια, κατι ασυνήθιστο, εκτέλεση δραστικών μέτρων, ατύχημα, τραυματισμός, εγχείρηση.

Αρης/Πωσειδωνας/Δίας-ασθένεια των πνευμόνων, απογοήτευση, λύπη, αδυναμία

Αρης/Ωροσκόπος/Ήλιος– ατύχημα, αναποδιά, αναστατώσεις, έντονη ομαδική εργασία, αγάπη για να αγωνιστούμε.

Δίας-Πωσειδωνας-MCχαμένες ευκαιρίες, παροδική καλή τύχη, λάθος επιλογές, το να πορεύεται κανείς την καλή τύχη η την επιτυχία, χωρίς σωστή εκτίμηση της πραγματικότητας.

Αφροδίτη –Ερμής -Δίας- Κρόνος– σκέφτομαι τον χωρισμό, στενοκεφαλιά, παράνομες σχεσεις, ευτυχία στη μοναξιά.

Η Πανσέληνος στην 21η μοιρα των Ιχθύων- Παρθένου, σε αντίθεση με Αρη-Ηλιο-Ποσειδώνα, στις 17 μοίρες, με 4 μοίρες περίπου διαφορά, δείχνει δύσκολες αποφάσεις, η ότι είμαστε στο χείλος μιας δύσκολης απόφασης. Δεν θα είναι εύκολο να πραγματοποιήσουμε τα σχέδια μας και αυτό διότι η ατμόσφαιρα θα είναι κάπως περίεργη, αβέβαιη και ομιχλώδης υπό την επιρροή του Ποσειδώνα και η εμπλοκή του σε ένα Ταυ-τετράγωνο. Απώλειες, καθυστερήσεις, δυσκολίες στην μνήμη, σκέψεις αρνητικές, όλα αυτά μπορεί να φρενάρουν καταστάσεις.

Ο Πωσειδωνας, βέβαια που είναι αρκετά έντονος στους Ιχθείς, είναι ένα μυστήριο και εδώ που επιμένει στο γεγονός ότι εμείς δεν αντιλαμβανόμαστε το γεγονός, γιατί αισθανόμαστε ανήσυχοι όσο αφορά μια συγκεκριμένη πορεία δράσης, αλλά ωστόσο μπορούμε να σεβαστούμε τα συναισθήματα και τις επιλογές που θα οδηγήσουν στην συνέχεια κάπου αλλού. Θα είναι δύσκολο να εμπιστευτούμε, το ένστικτο μας και την γνώση που εχουμε μέσα μας, ίσως επειδή φαίνεται τόσο λεπτή σε σχέση με το βάρος της λογικής και απόψεις των άλλων. Ωστόσο, αν ακόμα αμφιβάλλουμε, θα πρέπει να ανατρέξουμε σε παρελθοντικές εμπειρίες για βοήθεια.

Κάτω από την επιρροή της πανσελήνου, ο Αρης είναι πιθανό να μας κάνει να νιώσουμε πόνο μέσα μας, σαν ένα μαχαίρι που μπήγει την καρδιά μας και μας προειδοποιεί να σταματήσουμε για κάποιο λόγο. Το ταυ-τετράγωνο μεταξύ Ιχθύων -Τοξότη συνδέεται με θέματα “η αλήθεια, το ψέμα, η πίστη”. Μια πανσέληνος στους Ιχθείς υποδηλώνει και το ενδεχόμενο συναισθηματικής και ψυχικής φθοράς, όμως, όπου οι καλές προθέσεις και τα τέλεια σχέδια της Παρθένου μπορούν να εκτροχιαστούν μέσα από σκάνδαλα και συναισθηματικά ερεθίσματα που τερματίζουν κάθε σκέψη.

Εν τω μεταξύ, ο Ερμής και η Αφροδίτη στην κρίσιμη αναιρετική 29 μοιρα, δίνουν ένα μήνυμα “Τώρα η ποτέ”. Θα επιτρέψουμε στον εαυτό μας να παρασυρθεί από την έντονη ενέργεια του Ποσειδώνα, παραγκωνίζοντας τον εαυτό μας από την σύγχυση, τα μπλακ άουτ μνήμης και την μελαγχολία; Η φύση της Παρθένου, αντίθετα, μας δείχνει ότι λόγω του Ερμή έχει την ικανότητα του να αλλάζει κατεύθυνση στα μεταβλητά ζώδια. Όλοι οι πλανήτες σε όψη αντίθεσης, που βρίσκονται σε μεταβλητά ζώδια, υπογραμμίζουν την ικανότητα να κινούνται σε διαφορετικές κατευθύνσεις – εμπρός και πίσω ή αριστερά και δεξιά – αλλά όχι απαραίτητα περιορισμένα. Ίσως θα πρέπει να κινηθούμε διαγώνια, ή να υπάρχει μια παραλλαγή βημάτων, όπως στο σκάκι. Η εξοικείωση με την ιερή γεωμετρία μπορεί να παρέχει πρότυπα προστασίας ή αλλαγής. Σε κάθε περίπτωση, φαίνεται ότι η πανσέληνος στους Ιχθείς προσφέρει πολλαπλές επιλογές με δυνατότητες για ισχυρές αλλαγές!

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΉ ΙΣΗΜΕΡΙΑ..ΩΡΑ 9:51 Π.Μ, ΑΘΗΝΑ,ΕΛΛΑΔΑ, 0 ΜΟΙΡΕΣ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ

Ο Ήλιος εισέρχεται στην 0 μοιρα του Ζυγού, δείχνοντας επίσημα την έναρξη της Φθινοπωρινής ισημερίας! Ο χάρτης δείχνει ένα δύσκολο Ταυ-τετράγωνο σε ζώδια παρορμητικά, ενώ η ισημερία μεταφέρει την σύνοδο Κρόνου-Πλούτωνα μέχρι τις αρχές του 2020 στον άξονα 2-8ου οίκου. Η αντίθεση Σελήνης-Κρόνου-Πλούτωνα φέρνει στην επιφάνεια εκρηκτικές καταστάσεις, σκάνδαλα σε σχέση με το χρήμα, το υλικό στοιχείο, και αξίες, απώλειες και δυσκολίες που είναι επιθετικής φύσεως ενώ στην προσωπική μας ζωή δείχνει επισης εκρηκτικές καταστάσεις, ψυχολογικά προβλήματα που έρχονται στην επιφάνεια με την συναισθηματική άμυνα να είναι στο αποκορύφωμά της. Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Αρη βάζει φωτιά στις παγκόσμιες εξελίξεις και συμμαχίες ενώ εμείς θα πρέπει περισσότερο  να αφοσιωθούμε στα μελλοντικά μας σχέδια.

Η αντίθεση Ηλίου-Χείρωνα φέρνει δύσκολες καταστάσεις στην κοινωνική μας ζωή και τις φιλίες ενώ πιθανό παρελθοντικά τραύματα δεν μας αφήνουν να λάμψουμε και να συγκεντρωθούμε. Μπορεί να είμαστε υπερβολικά ευαίσθητοι ως προς την κριτική ή την αντιπαράθεση, την οποία επιδιώκουμε να αποφύγουμε.

Από την άλλη πλευρά μπορεί να φοβόμαστε να λάμψουμε, καθώς η εσωτερική μας ύπαρξη έχει μια οδυνηρή ιστορία μη αποδοχής και επικύρωσης: κοιτάμε παντού για έναν καθρέφτη και βλέπουμε μόνο τη δική μας αντανάκλαση. Ωστόσο, είναι πιο χρήσιμο να καταλάβουμε ότι είναι ο Αληθινός Εαυτός που ψάχνει κάποιος στους άλλους τον εαυτό του, και με αυτόν τον τρόπο, αυτά τα οδυνηρά ζητήματα που έχουν να κάνουν με την έγκαιρη κατοπτρική απεικόνιση ή την έλλειψη αυτού, θα τείνουν να έρχονται στην επιφάνεια. Οι όψεις αυτές θα τείνουν κατά την Φθινοπωρινή ισημερία να ανισσοροπησουν τις σχεσεις μας, να αποσυναρμολογήσουν τους στόχους μας, μέσα από εντάσεις και ανασφάλειες.

Όσο αφορά την χώρα μας, ο Ήλιος σχηματίζει μια όψη χιαστί και ένα ημιτετραγωνο προς τον Κρόνο, ενώ το εξάγωνο Ηλίου,που υπαρχει στον χάρτη Μεταπολιτευσης δειχνει προσπαθειες θετικες με θετικα αποτελέσματα. Ωστοσο θα υπάρξουν δυσκολίες..

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΙΣΗΜΕΡΙΑ
O ΗΛΙΟΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΙΡΑΝ-ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ

Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ

Η πανσέληνος στον Ελληνικό χάρτη, επικεντρώνεται σε θέματα του 11ου οίκου, που συνδέονται με την ενέργεια, που σαφώς είναι ένα άκρως σημαντικό θέμα μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, το νομοθετικό έργο αλλά και το κοινοβούλιο και τα μέλη της, οι φιλικές σχεσεις με τα άλλα κράτη σε διπλωματικό επίπεδο. Είναι η αεροπορία και τα τεχνολογικά επιτεύγματα του κράτους.

Η πανσέληνος στους Ιχθείς τετραγωνίζει την γενέθλια Σελήνη της Ελλάδος στον 2ο οίκο κατά 1 μοιρα διαφορά, όπου επίσης υπάρχει ένα τετράγωνο πολύ στενό και άβολο για τις τράπεζες και εδώ θέλει κάποια προσοχή όσο αφορά ίσως την πλήρη άρση των καπιταλ κοντρόλς, ενώ υπάρχει και μια όψη ημιτετραγωνου με τον Ουρανό και μια αντίθεση με τον Βόρειο Δεσμό. Είναι πολύ πιθανό να εχουμε σημαντικές αλλαγές όσο αφορά θέματα 11ου οίκου τουλάχιστον.

Η σύνοδος στον αστερισμό του Φοίνιξ, δείχνει πιθανόν η είναι ένα σημάδι όσο αφορά την αναγέννηση της οικονομίας της χώρας μας, και αυτό είναι μια μεγάλη κουβέντα, που φαίνεται ότι θα δώσει ευχαρίστηση στον Ελληνικό λαό, μέσα από σημαντικές αλλαγές που θα γίνουν.

Τουλάχιστον, κατά κάποιο τρόπο, η περίοδος φαίνεται θετική για αυτές τις αλλαγές που ήδη έχουν ξεκινήσει από την περίοδο Αυγούστου με πολύ γρήγορους ρυθμούς που πραγματικά εκπλήσσουν όλους. Η στενή σύνοδος Πανσελήνου -Αφροδίτης είναι ενας ακόμη θετικος παράγοντας ως προς αυτό, πάντα εφόσον γίνετε μια σωστή εκτίμηση των πραγμάτων. Η σύνοδος περιέχει όμως το στοιχείο της επιφυλακτικότητας, αλλά και της αδυναμίας και στο γεγονός ότι υπολογίζουμε λάθος κάποια πράγματα.

Το εξάγωνο με τον γενέθλιο Ποσειδώνα της ως προς τον 9ο οίκο δείχνει και εκεί θετικές αλλαγές και σίγουρα παίζει ένα ρόλο βοηθητικό ωστόσο θα υπάρξουν και δυσκολίες στην εξωτερική πολιτική και διπλωματία αλλά και το μεταναστευτικο. Σαφώς, ο Ήλιος σχηματίζει όψη αντίθεσης με την γενέθλια Αφροδίτη, που ίσως να εκφράζεται μέσα από ανεξέλεγκτες κινήσεις και υπερβολές, με επιζήμια επακόλουθα; Ωστόσο, ο Ήλιος, τριγωνίζει τον Ποσειδώνα, στον 9ο οίκο, που δείχνει ικανότητες πραγματοποίησης και έντονης δραστηριότητας στο εξωτερικό αλλά και σε θέματα σημαντικά για την χώρα.

Ο 9ος οίκος συνδέεται με ( θρησκευτικές υποθέσεις και θρησκεία, εκκλησία, δικαιοσύνη, δικηγόροι, τριτοβάθμια εκπαίδευση, το εξωτερικό, εκδόσεις. Τα ταξίδια μεγάλων αποστάσεων. Υποδεικνύει τον τύπο φιλοσοφίας που έχει το έθνος ή η ομάδα. Καθορίζει τα δικαστήρια και τους δικαστές, τα πανεπιστήμια και τους καθηγητές, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο το έθνος αισθάνεται την ανώτερη εκπαίδευση. επιστημονικές και δορυφορικές μεταδόσεις. Εξωτερικό εμπόριο, μετανάστευση,πολιτισμος.)

Ο χάρτης Μεταπολίτευσης, είναι πιο διαφωτιστικός όμως με την αντίθεση Αρη-Δια, να εστιάζεται σε θέματα 3-9ου οίκου, που δείχνει υπερβολική δράση, γρήγορες κινήσεις, ανταρσία αλλά και ανυπακοή, προβλήματα, σκάνδαλα, όσο αφορά μεταρρυθμίσεις, και την θέληση για ξεκαθαρίσματα καταστάσεων μέσω έντασης. Κάθε γέννα, έχει και τις δυσκολίες της!

Ας δούμε λίγο την Ουράνιαν

Ελαχιστοποίηση των πόρων – Φυσική ακινησία – Ημέρες ή χρόνια οριοθετήσεων ή μεγάλες καθυστερήσεις – Αντίσταση ή αντίθεση που σχετίζεται ειδικά με τους άνδρες – Προσωπική θλίψη ή κατάθλιψη – Θάνατοι

Ώρες βράδυ – Με και σοβαρές ή κρίσιμες ανησυχίες – Αντιμετώπιση προβλημάτων με τις γυναίκες – Ανησυχίες ή φόβοι – προβλήματα που αφορούν ειδικά τις γυναίκες – Προβλήματα με το κοινό

Έντονη δραστηριότητα – Προσωπικές προσπάθειες στον τομέα της ενέργειας – Εφαρμογή εντολών – Εργασίες υπό πίεση – Δράσεις ή επαγγέλματα που σχετίζονται με τη φωτιά, τα όπλα ή τα μηχανήματα- Για να ζητήσετε ή να διεκδικήσετε χρήματα – είστε στοχευμένοι – Νομικές ενέργειες

Καθυστερήσεις ή αποφυγή κινδύνων ή καταστροφών – Εκπλήξεις που σχετίζονται με προβλήματα – Απροσδόκητα εμπόδια – Συνεχής ένταση – Επανάσταση – Συγκρούσεις –πρόκληση

Δημόσια αναταραχή – Αναστατωμένοι πληθυσμοί ή έθνη

υπονομεύοντας την ενότητα

Καρδιακά – Εγκεφαλικά επεισόδια

Απροσδόκητα εμπόδια όσον αφορά την αυτοπεποίθηση – Αναβολές σχετικά με επίσημα γεγονότα – Τρέχουσες εντάσεις σχετικά με επίσημα θέματα – Σοβαρές συγκρούσεις με αρχές – Επίσημες κρίσεις – Μεγάλες κρίσεις

Ξαφνικά ατυχήματα ή τραυματισμοί – Εντάσεις που σχετίζονται με την καταστροφή

Ζημίες που σχετίζονται με ξαφνική θραύση – Σεισμοί

Έκτακτη σύγχυση – Μείζονες απογοητεύσεις ή εξαπατήσεις- Μείζονες απώλειες –

Απελευθερωτικές προσπάθειες – Επιδείνωση ή καταστροφή που συνδέεται με το υγρό στοιχείο- Επιδημίες – Χειρισμός – ίντριγκες

Κέρδη παρά επικίνδυνες ή επικίνδυνες καταστάσεις – Εμπειρία σχετικά με την αδικία – Αύξηση λόγω έλλειψης χρημάτων – Εκτεταμένες οικονομικές απώλειες – Νομισματικός πληθωρισμός – Εκτεταμένη δυστυχία

Μεγάλες οικονομικές απώλειες – Εξουσία ή επιρροή που επηρεάζονται από έλλειψη χρημάτων – Κέρδη ή εισόδημα που σχετίζονται με παράνομο εξαναγκασμό

Ανασφάλεια ή αστάθεια που σχετίζεται με ανεπαρκή χρηματικά ποσά – Οικονομικές απώλειες που σχετίζονται με το μέλλον – Αυξήσεις που σχετίζονται με τη ρύπανση του αέρα ή των υδάτων

Ελαχιστοποιημένα δικαιώματα σχετικά με υγρά ή υδρόβια μέσα – Ιατρικά προβλήματα που υπονομεύουν το εισόδημα – Φυματίωση – Καρκίνο του ήπατος

Η εξουσία ή η επιρροή επηρεάζονται από την έλλειψη χρημάτων

Κέρδη από την εργασία των σκλάβων

Μεγάλη στέρηση που σχετίζεται με τις απώλειες – Απόρρητη μυστική διαδικασία – Αναρχία

Διαδεδομένη ρύπανση των υδάτων – Τοξική αποστράγγιση – Επιβλαβείς ατμοί – Εκτεταμένη ασθένεια – Διάδοση λοιμωδών νοσημάτων – Ελονοσία

Πρωταρχικές συγκρούσεις που σχετίζονται με ενώσεις – Δράσεις που προκαλούν απώλεια μιας εταιρείας – Σοβαρά προβλήματα που επηρεάζουν την οικογενειακή αναπαραγωγή – Αμοιβαίες ζημίες που σχετίζονται με τη φωτιά ή την καύση –

Εκτεταμένες μεταφυσικές ή «μαγικές» δυνάμεις – Ατομικές δυνάμεις – Προσπάθειες που σχετίζονται με εκτεταμένες απώλειες – Αυξήσεις που σχετίζονται με καταστροφικές ενέργειες – Εξάπλωση επιρροής σε σχέση με ζημίες ή τραυματισμούς – Ανάγκη πείρας σχετικά με το χειρισμό εξουσίας – Ανησυχίες ή φόβοι σχετικά με την αύξηση της εξουσίας – εκτεταμένες ελλείψεις ενέργειας – εκτεταμένες αποτυχίες – πρόκληση εκτεταμένων ζημιών

Ταχεία επιδείνωση – Αυξήσεις που σχετίζονται με κακόβουλες δραστηριότητες – Σημαντικές αλλαγές που σχετίζονται με τη βία

Έκτακτες αυξήσεις στις ζημίες – Εμπειρία που σχετίζεται με την αύξηση της στέρησης – Αυξανόμενη έλλειψη γνώσεων – Διάδοση των μυστικών – Εκτεταμένη αποσύνθεση ή εκφυλισμός

Αυξήσεις που σχετίζονται με την ατμοσφαιρική ρύπανση, το νερό ή άλλες υγρές ρυπάνσεις ή ελλείψεις

 Κυκλοφορία φημών – Καταιγίδες

 Επιδημίες

Αδράνεια – Παθητικότητα – Εργατικές απεργίες – Χειρισμός – Να εξαπατηθεί – Εξολόθρευση

Αδυναμίες που σχετίζονται με ιατρικά προβλήματα – Αδυναμίες νερού ή αέρα – Ζημιές από πλημμύρες – Μόλυνση του νερού ή του αέρα – Κίνδυνοι που απαιτούν διάκριση σε σχέση με τα υγρά

Τα γεγονότα ή η αλήθεια σε σχέση με το αλκοόλ – Ακατάλληλες ιδέες – Έλλειψη αλήθειας ή γεγονότων που σχετίζονται με πράξεις – Αντιπαραγωγικές ιδεολογικές συγκρούσεις – Ανακριβείς κρίσεις – Υπονόμευση από λάθη – Να καθοδηγείται από παραπλανητικές ιδεολογίες

εκτεταμένες διακοπές ρεύματος – ατομική ισχύς – υπερπληθωρισμός – διάδοση τυφώνων

Προβληματικές ανταγωνιστικές ενέργειες – Χρόνια μηχανικών βλαβών ή τραυματισμών από όπλα

Εγκατάλειψη στόχων

 Προπαγάνδα- Συγκρούσεις που σχετίζονται με την ελευθερία στην εργασία

Εργατικές απεργίες – Χειρισμός – Να εξαπατήσουν – Εξολόθρευση

Συζητήσεις σχετικά με την περιορισμένη ή περιορισμένη ελευθερία

Κυβερνητικές εντολές – Σημαντικές συζητήσεις – Σημαντικά επιχειρήματα

Απάντηση