🌕✨♒🔭ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ* ❤️15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019🌕✨♒🔭

στις

Πανσέληνος αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 15 Αυγούστου,2019, ώρα 14:29:08 μ.μ., στην 22η μοιρα του Υδροχόου, δηλαδή στον τρίτο δεκανό του ζωδίου, στον 3ο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου. Στην πανσέληνο εχουμε την κλασσική αντίθεση Ηλίου-Σελήνης, επηρεάζοντας τον άξονα επικοινωνίας και εξωτερικής πολιτικής, εκεί που σημειώνονται τα παγκόσμια γεγονότα στους 3-9 οίκους όπου πάντα δημιουργούνται εντάσεις.

Η πανσέληνος στον Υδροχόο χρωματίζεται από την αντίθεση Σελήνης-Αρη-Αφροδίτης. Δηλαδή όσο πιο ήρεμη νέα σελήνη είχαμε σχετικά γιατί υπήρχε και η μικρή ανατρεπτική δυσαρμονία με τον Ουρανό, άλλο τόσο το αντίθετο μπορεί να εχουμε εδώ. Μυρίζει μπαρούτι. Η 22 μοιρα του Υδροχόου είναι από τις πιο επικίνδυνες μοίρες, με επιθετικές και δολοφονικές διαθέσεις σε κάθε επίπεδο, είτε στην πολιτική, είτε πρόκειται για ακραία καιρικά φαινόμενα κτλ… Είναι η μοιρα της Βίας, εκφράζονται ισχυρά πάθη και εχθρότητες. Υπερβολή, φόβος, εχθρότητες, βία, φθόνος, κακία, οι συνέπειές κακών πράξεων.

22 μοιρα Υδροχόου: Ένας θυμωμένος ταύρος που τυραννά το σώμα ενός σκύλου. Αυτός ο βαθμός προειδοποιεί για πλημμύρες και φωτιά. Πριν από την οικοδόμηση του οτιδήποτε, η φύση του εδάφους πρέπει να αξιολογηθεί προσεκτικά από τους επαγγελματίες. Έχει Σκληρό, προσεκτικό και διακριτικό χαρακτήρα. Η ομαδική εργασία είναι πιο επικερδής από την απομονωμένη εργασία και η αμοιβαία βοήθεια αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα. Παρά τις πολλές συγκρούσεις, επιτυχία μπορεί να επιτευχθεί σε όλα τα επαγγέλματα στον κλάδο της ξυλείας και της κατασκευής ή στην αρχιτεκτονική

Τρίτος δεκανος Υδροχόου [Σελήνη]. Προκαλεί μια αλλαγή σε όλα τα πράγματα. [Επτά Σπαθιά]

Ενώ στην προσωπική μας ζωή, θα υπάρχει έντονη ανάγκη για αγάπη, επικοινωνία και στοργή όπου εδώ γίνεται ισχυρότερη για κάποιους, αν υπήρξαν εντάσεις στις σχεσεις τελευταία είναι πιθανό να υπάρξει ραγδαία επιδείνωσή, αυξάνοντας τα επίπεδα άγχους και πίεσης προκαλώντας δραματικές καταστάσεις. Η πανσέληνος Αυγούστου δείχνει να φέρνει θυμό, ζήλια, εκφοβισμό και παρορμητικές ενέργειες. Μπορεί να έχετε ήδη άγχος, και να βιώσατε μερικοί κάποιες απρόσμενες αλλαγές ήδη στις προσωπικές σας σχεσεις από την νέα σελήνη της 31ης Ιουλίου στον Λέοντα που και αυτό είναι ένα αρκετά έντονο ζώδιο, με το τετράγωνο Ουρανού. Αυτό υπογραμμίζει όμως την ανάγκη για περισσότερη υπομονή, κατανόηση και αγάπη άνευ όρων τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Η πανσέληνος Αυγούστου στις 22 ° 24 του ‘Υδροχόου επηρεάζεται περισσότερο από την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης, της ειρήνης και της ισορροπίας. Ο χάρτης δείχνει ότι η πανσέληνος είναι απέναντι από την Αφροδίτη με απόκλιση μόνο 0 ° 20 ‘ που σημαίνει ότι είναι πολύ ισχυρή. Ενώ η Αφροδίτη έχει μια θετική επιρροή στον χάρτη, η όψη αντίθεσης κάνει τα πράγματα ακόμη δυσκολότερα. Η Αφροδίτη εδώ που βρίσκεται στον 9ο οίκο, σε κοσμικό επίπεδο επηρεάζει και τον 6ο αλλά και τον 11ο οίκο (ενέργεια). Ο Άρης προσθέτει περισσότερο λάδι στη φωτιά, περισσότερη οργή σε πάσης φύσεως σχεσεις, είτε είναι προσωπικές, επαγγελματικές η διπλωματικές σε πολιτικό επίπεδο, ενώ και η όψη ημιεξαγωνου προς τον Πλούτωνα κάνει αυτή την πανσέληνο πιο σκοτεινή εκφράζοντας τον έλεγχο και εξουσιαστικές ανισορροπίες καρμικής φύσεως. Μια ισχυρότερη επιρροή προέρχεται από πιο καταστροφικά αστέρια που ενώνονται με τον Ήλιο, τη Αφροδίτη και τον Άρη.

Η αντίθεση Σελήνης-Αρη-Ηλίου-Αφροδίτης ενεργοποιεί σημαντικά γεγονότα σε μια μοιρα αρκετά επικίνδυνη όπως η 22 Υδροχόου –Λέοντα, που συμβολίζει έλλειψη συμβιβασμού στην διεθνή πολιτική, κάποιος που πρόκειται να κάνει την εμφάνιση του ως αυτός που θα υπηρετήσει την ανθρωπότητα όπου υποφέρει, και θα πάρει πάνω του κάθε αμαρτία; Αν και αυτό μας θυμίζει τον Ιησού Χριστό, οι μοίρες συμβολίζουν κατά μια έννοια τον ηρωισμό και την ικανότητα στον πόλεμο. Οι μοίρες αυτές στην μικρή ευθυγράμμιση στον Λέοντα συνδέονται με την φωτιά (είτε σαν φυσικό γεγονός είτε σαν φωτιά από όπλα), τον κίνδυνο, (για παράδειγμα, Στρατιωτικό πραξικόπημα στη Συρία ανατρέπει τον πρόεδρο, 14 Αυγούστου 1949.)

ΟΨΕΙΣ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ

Ας δούμε τα πράγματα από την αρχή πιο αναλυτικά. Ενώ ο Ήλιος από τον 9ο οίκο βρίσκεται σε όψη συνόδου με την Αφροδίτη και Αρη επικεντρώνει την προσοχή περισσότερο στο γεγονός ότι πρέπει να υπάρχει αγάπη, δημιουργικότητα στον επαγγελματικο τομέα αλλά και ειρήνη, επίλυση των οικονομικών και άλλων προβλημάτων σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς η Σελήνη που είναι σε όψη αντίθεσης με όλα αυτά επίσης κυβερνά και τον 8ο οίκο. Από μόνη της, η σύνοδος αυτή είναι ειρηνική, αρμονική και μια κοινωνική επιρροή, αλλά και ένας καλός υπαινιγμός για την φιλία, την παγκόσμια ειρήνη και ευημερία αλλά και τον ρομαντισμό στις σχεσεις μας. Μια φιλική και γενναιόδωρη επιρροή, αρκετά τολμηρή που μπορεί να μας σπρώξει να κάνουμε το επόμενο βήμα μέσα από τον ενθουσιασμό που διαθέτει σε ενεργειακό επίπεδο η να διεκδικήσουμε τα όνειρα μας. Αλλά η πολικότητα όμως που δημιουργείται από την πανσέληνο στον Υδροχόο μπορεί να φέρει εντάσεις στις σχεσεις και οικονομικές πιέσεις. Πολλές φορές βέβαια από την πίεση συνήθως δημιουργούνται καλά πράγματα…επειδή αναγκαζόμαστε να κάνουμε κάτι στο τέλος.

Αλλωστε η πανσέληνος στον Υδροχόο κυβερνά τον 4ο οίκο, με τον Κρόνο, να κυβερνά τις δομές, και εδώ είτε αυτο ειναι η δομή κτηρίων, πόλεων κτλ…συνδέεται και με τους σεισμούς.

Η Σελήνη απέναντι από την Αφροδίτη μπορεί να αυξήσει την ανάγκη για αγάπη και ειρήνη ανεξάρτητα από τις συνέπειες. Εάν είστε μόνοι, μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να χαμηλώσετε τις αντιστάσεις μόνο και μόνο για να αποφύγετε τη μοναξιά. Μπορεί επίσης να δείξετε αδυναμία χαρακτήρα προς τους άλλους. Και ίσως να μην αντιμετωπίσετε με θετικό τρόπο τα πράγματα, εάν δεν λάβετε θετική ανταπόκριση ως αντάλλαγμα των συναισθημάτων σας.

Στις σχεσεις μας, επίσης μπορεί να προκύψουν τριβές λόγω διαφορετικών διαθέσεων ή αναγκών η πεποιθήσεων. Σε μια προβληματική σχέση, αυτό θα μπορούσε να αυξήσει κατά πολύ περισσότερο τον κίνδυνο συγκρούσεων και κρίσεων. Αλλά ακόμα και σε μια υγιή σχέση, αυτή η πανσέληνος πιθανότατα να φέρει στην επιφάνεια εντάσεις και πάλι που θα είναι δύσκολο να απορροφήσει τους κραδασμούς αυτούς.

Αν οι συναισθηματικές σας ανάγκες δεν εκπληρώνονται αυτή την περίοδο μέσω της ανθρώπινης επαφής, υπάρχει δυνατότητα αναπλήρωσης διάμεσω της πνευματικής οδού. Μπορεί και να σημαίνει ότι υπάρχει ανάγκη τελικά, να μείνουμε μονοί μας ώστε να αναθεωρήσουμε κάποια πράγματα και να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο με τον εαυτό μας. Έντονο το συναίσθημα ανεξαρτησίας.

Η Σελήνη, απέναντι από τον Άρη, μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε αρκετό θυμό, ένταση και να υπάρχει λιγότερη υπομονή σε σχέση με τους άλλους. Ο θυμός αλλά και η τάση να ενεργείτε με παρορμητικό τρόπο σημαίνει ότι οι σχέσεις μπορεί να υποφέρουν από αυτές τις παρορμητικές ενέργειες και τα διάφορα επιθετικά ένστικτα. Μπορείτε να κυνηγήσετε τις παθιασμένες επιθυμίες σας, αλλά θα έχετε περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας, κάνοντας συμβιβασμούς και λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες των άλλων. Η προώθηση της ενέργειας σας προς τη σκληρή δουλειά και τον ανταγωνισμό θα βοηθήσει προς στην αποφυγή εχθροπραξιών.

Ο Ήλιος σε όψη quincunx με τον Πλούτωνα μπορεί να προκαλέσει μια μίνι κρίση ή απειλή που αντιπροσωπεύει ένα σημείο καμπής στη ζωή σας, σε κοσμικό επίπεδο αυτό έχει σχέση με την οικονομία, τράπεζες κτλ που μας είναι γνωστά, ενας κίνδυνος που υποβόσκει κατά μια έννοια. Η πίεση μπορεί να φτάσει σε μεγάλο επίπεδο και να προκαλέσει νευρικότητα, εμμονή ή ακόμα και καταστροφικές συμπεριφορές. Ένα συμβάν ή ένα άτομο μπορεί να ενεργοποιήσει αυτό το σημείο ανατροπής αφαιρώντας την προσωπική σας δύναμη.

Στις σχέσεις, μπορεί να αντιδράσετε προσπαθώντας να ελέγξετε και να χειραγωγήσετε το άλλο άτομο που θα είχε ως αποτέλεσμα την σύγκρουση. Αυτή όμως είναι μια εξελικτική διαδικασία με καρμικές αιτίες και συνέπειες. Απαιτείται συμβιβασμός, καθώς δεν υπάρχουν θετικές απαντήσεις  ή δεν υπάρχουν μόνο γκρίζες περιοχές.

Η Αφροδίτη σε όψη quincunx με τον Πλούτωνα φέρνει επιπλοκές και ακόμη και συναισθήματα κατωτερότητας στην προσωπική σας ζωή όπως εμμονές, κτητικότητα, η ζήλια για παράδειγμα. Μπορεί να εμπλακείτε με κάποιον που θα είναι δύσκολο να ξεφύγετε.

Για καρμικούς λόγους, κάποιος μπορεί  για παράδειγμα, να έρθει στη ζωή σας, να προκαλέσει δραματικές καταστάσεις, εντάσεις και στη συνέχεια να φύγει. Μήπως έλκετε ορισμένους ανθρώπους μόνο και μονο για να εκπληρώσετε κάποια κρυφή συναισθηματική σας ανάγκη; Θα μπορούσατε επίσης να δημιουργήσετε σχέσεις με ανθρώπους που προσπαθούν να σας ελέγξουν, να εισβάλουν στο ιδιωτικό σας απόρρητο και να αφαιρέσουν την ελευθερία σας!

Και ενώ η πανσέληνος στον Υδροχόο σε αντίθεση με Ηλιο, Αφροδίτη, Αρη, κουινκαξ με τον Πλούτωνα φέρνει εντάσεις στις σχεσεις πάσης φύσεως αλλά και στην πολιτική, αντίθετα και ο Ήλιος από την άλλη πλευρά δημιουργεί δύσκολες όψεις με τον Πλούτωνα προς στον 2ο οίκο.

Η Πανσέληνος είναι η συνέχεια της νέας σελήνης, το αποτέλεσμα δηλαδή κατά μια έννοια, που θα μπορούσε να σηματοδοτεί μια επικίνδυνη κλιμάκωση των γεγονότων. Μπορεί επίσης, με την πανσέληνο, ο Αρης και η Αφροδίτη να συνδέονται μέσω μιας επικίνδυνης αντίθεσης που μπορεί να φέρει ακόμα και πολεμικές συρράξεις η ατυχήματα η τεράστια δυσκολία στο να διατηρηθούν σε ισορροπία οι διπλωματικές σχεσεις κρατών, όταν μάλιστα είναι στο ζώδιο του Λέοντα, σε μια μοίρα πολύ επικίνδυνη όπως η 22η Υδροχόου- Λέοντα.

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ  ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗ EROS 433

Ο Ουρανός θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στις 12 Αυγούστου, μόλις τρεις μέρες πριν την πανσέληνο και θα εξακολουθεί να είναι στον ίδιο βαθμό στις 06 ♉ 36 του Ταυρου ενώ και ο Δίας την προηγουμένη ημέρα επιστρέφει σε ορθή πορεία. Είναι ενδιαφέρον όμως το γεγονός ότι είναι σε οψη αντίθεσης με τον αστεροειδή Eros 433.

Αυτό κατά μια έννοια υποδηλώνει τον ενθουσιασμό και τις ξαφνικές αλλαγές στην προσωπική μας ζωή που μπορεί να προκληθούν από την αυξημένη ανάγκη για διέγερση. Η απρόβλεπτη συμπεριφορά που προκλήθηκε από την πλήξη με έναν σύντροφο σε μια σχέση θα μπορούσε να θέσει τις σχεσεις μας σε κίνδυνο. Και ενώ οι προσωπικές μας σχεσεις μπαίνουν σε μεγάλο ρίσκο, εντούτοις, σε κοσμικό επίπεδο, οι παρορμητικές αποφάσεις και ενέργειες στην πολιτική, μπορεί να φέρουν οικονομικές απώλειες, αλλά και οικονομικά ατυχήματα η να δώσει επιπλέον δραματικότητα στις διπλωματικές σχεσεις.

Τέλος, ο Ουρανός σε συνδυασμό με το σταθερό αστέρι Alphirk στον αστερισμό του Κηφέα, δίνει εξουσία αλλά και νηφάλια νοοτροπία, αλλά εκθέτει τους ανθρώπους σε σκληρές και σοβαρές δίκες. Εάν ο Άρης προσβάλλει τα Φώτα από τον Κηφέα, ειδικά σε γωνιακό οίκο, προκαλεί θάνατο με κρέμασμα, αποκεφαλισμό, σταύρωση ή ανασκολοπισμό. Πολύ πιθανό όμως να επηρεάσει τις ομοφυλοφιλικές σχεσεις αλλά και τα δυο φύλα γενικότερα.

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΙ ΑΣΤΕΡΕΣ

Η Σελήνη σε σύνοδο με το σταθερό αστέρι Nashira στις 22 ♒ 04, “ο τυχερός”, φέρνει καλά νέα, μια ζωή γεμάτη αλλαγές, και προκαλεί την υπέρβαση από το κακό, το οποίο μετατρέπεται σε επιτυχία. Δίνει ακεραιότητα, δικαιοσύνη, γνώση του ανθρώπου, κοινωνική δημοτικότητα και πολιτική επιτυχία.

Ο Ήλιος και η Αφροδίτη σε σύνοδο με το σταθερό αστέρι Ras Elased Borealis στο 21 ° 41 δίνει μια τολμηρή, σκληρή, άκαρπη, άθλια και καταστροφική φύση, αλλά καλλιτεχνική εκτίμηση και δύναμη έκφρασης.

Ο Άρης με το σταθερό αστέρι Alphard στις 21 ♌ 41 δίνει προβλήματα και σκάνδαλα μέσα από αγάπη, προσκόλληση σε ένα παντρεμένο άτομο και κίνδυνο σοβαρών ατυχημάτων.

Η πανσέληνος της 15ης Αυγούστου, απέναντι από την Αφροδίτη, επικεντρώνετε στις σχέσεις μας και τα οικονομικά για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Ενώ η ανάγκη για αγάπη και ισορροπία είναι ισχυρή, είναι πιθανό οι διαφορές που δημιουργούνται η υπάρχουν μεταξύ εσάς και των αγαπημένων σας να προκαλέσουν εντάσεις και διαφωνίες κατά το επόμενο χρονικό διάστημα.

Δυσκολίες από τον Άρη και τον Πλούτωνα προκαλούν θυμό, ζήλια, εκφοβισμό και παρορμητικές ενέργειες. Επιπλέον, οι δύσκολοι σταθερές αστέρες με τον Ήλιο, τη Αφροδίτη και τον Άρη φέρνουν σκληρότητα, και σκάνδαλα στην επιφάνεια. Έτσι, η υπομονή, η κατανόηση και η αγάπη αλλά και ο συμβιβασμός άνευ όρων κάποιες φορές ίσως είναι απαραίτητες για να ξεπεραστούν οι «κακές» επιρροές ώστε να υπάρξει πρόσβαση στην καλή τύχη και την επιτυχία που διέπει το αστέρι Nashira.

Μια πανσέληνος έχει σχέση με την προηγούμενη νέα σελήνη. Όπως η πανσέληνος στις 15 Αυγούστου, η νέα σελήνη της 31ης Ιουλίου έφεραν άγχος, πίεση αλλά και τη δυνατότητα για απρόσμενες αλλαγές στη ζωή σας. Αυτή η επιθετική και ανυπόμονη επιρροή τόνισε ιδιαίτερα την ύπαρξη αδυναμίας συνεργασίας κατά τη διάρκεια αυτού του δύσκολου μήνα. Η πανσέληνος θα έχει διάρκεια δύο εβδομάδες μέχρι την νέα σελήνης της 30ης Αυγούστου.

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΚΑΙ 7 ΣΠΑΘΙΑ

Επινοητικότητα, Λογική, Προσαρμοστικότητα, Ευελιξία, Σχεδιασμός, Στρατηγικές, Παιχνίδια μυαλού, Τακτικές, Δραστική Συμπεριφορά, Κίνδυνος, Σθένος, Κίνδυνος, Τολμηρή συμπεριφορά, Νέες Προσπάθειες, το δικό σου παιχνίδι, το τρέξιμο μακριά, Διαφυγή, Ξεφεύγω από κάτι, να μην κοιτάς πού πηγαίνεις, να το πηγαίνεις μόνος σου, ο μοναχικός λύκος, να ενεργείς χωρίς συνείδηση, αποφασίζω ανεξάρτητα, απιστία, εξαπάτηση, κλοπή,  ψέματα, εχθρός στο στρατόπεδο, κατάσκοπος, ο στρατιωτικός.

Τα επτά σπαθιά μπορεί να είναι μια πολύ δύσκολη κάρτα. Το μήνυμα της μπορεί να είναι σημαντικό “μην εγκαταλείπετε, αλλα βρείτε ένα τρόπο για να ξεπεράσετε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζετε.” Τα Επτά Ξίφη αντανακλούν στο πως να χρησιμοποιείτε το μυαλό σας και το πνεύμα για να βγείτε να βγεις από μια δύσκολη κατάσταση ή να βρεις μια νέα προσέγγιση στο πρόβλημά σου. Είναι από αυτές τις κάρτες που μπορεί να συνδέεται με πολλές αρνητικές ή δυσάρεστες καταστάσεις συνδεδεμένες σε αυτό. Μπορεί να σημαίνει προδοσία, εξαπάτηση και απιστία, αλλά μπορεί επίσης να σημαίνει να βρούμε έναν νέο τρόπο για να προσεγγίσουμε τα προβλήματα μας.

ΑΞΟΝΕΣ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ

Αρης-Ουρανος-Κρονος-μια βίαιη καταστροφή ( θα μπορούσε να είναι ενας μεγάλος σεισμός.)

Ηλιος-Πλουτωνας-Ουρανος– εκτέλεση μεταρρυθμίσεων με φανατισμό, μια ξαφνική προσαρμογή σε νέες συνθήκες η καταστάσεις, κίνδυνος

Αφροδίτη-Πλουτωνας-Ουρανος– κατι ξαφνικο σε σχέση με την οικονομία, χρήματα

Αρης-Πωσειδωνας-Ωροσκόπος-τερματισμός ενώσεων, συνεταιρισμών η συνεργασιών

Ουρανος-MC-Κρονος– απώλεια, παραίτηση, αποχώρηση, εγκατάλειψη, προβλήματα.

Κρονος-Πλουτωνας-Βόρειος Δεσμος– η φτώχεια του πλήθους, κοινός πόνος και δυσκολίες, υποφέροντας μαζί με αλλους.

Αρης-Δίας-Πλουτωνας-μεγάλες προσπάθειες για επιτυχία

Αρης-Κρονος-Ουρανος– κίνδυνος για την ζωή κάποιου, να ξαφνικο ατύχημα, ενας ξαφνικος θάνατος

Ουρανος-Πλουτωνας-Δίας– πετυχαίνοντας σημαντικές μεταρρυθμίσεις, επιτυχία στον κοινωνικό , θρησκευτικό η φιλοσοφικό τομέα, η ξαφνική εκπλήρωση μιας γιγαντιαίας επιτυχίας, κοινωνικές φιλοδοξίες για κοινωνικές μεταρρυθμίσεις.

Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ

Η πανσέληνος αποδεικνύεται θετική εν μέρει καθώς θα επηρεάσει θετικά τον 11ο οίκο του ελληνικού χάρτη, που είναι το κοινοβούλιο, το υπουργείο δικαιοσύνης, το νομοθετικό έργο, η ενέργεια. Είναι οι φιλικές σχέσεις του κράτους με άλλα κράτη. Είναι η αεροπορία του κράτους και τα τεχνολογικά επιτεύγματα του κράτους, οι ελπίδες ενός λαού για το μέλλον. Είναι πιθανό να ψηφιστούν κάποιες τροπολογίες/νομοσχέδια για την βελτίωση των πραγμάτων στην οικονομία, όμως η πανσέληνος στον Υδροχόο σχηματίζει μια θετική όψη προς την Σελήνη στους Διδύμους στον 2ο οίκο, του Ελληνικού χάρτη, όπου υπάρχει ιδιομοιρία, στην 22η μοιρα, επιπλέον υπάρχει μια όψη ημιεξαγωνου με την Αφροδίτη στην ίδια επίσης μοιρα (22 Υδροχόου- Ιχθύων) όψη ημιτετραγωνου προς τον Πλούτωνα και τον Δια προς τον Ελληνικό χάρτη.

Ίσως κάποια σκάνδαλα έρθουν στην επιφάνεια που τελικά και να μην έχουν τόση επιρροή, αλλά τα όποια τολμήματα στην οικονομία και τις τράπεζες θέλουν και κάποια προσοχή, όμως κατά πρώτη φάση, η όψη εξάγωνου και τριγώνου με την Σελήνη αλλά και τον Ηλιο δείχνει κάποια επιτυχία και ευχαρίστηση, όπως και το εξάγωνο Αφροδίτης -Σελήνης, Ηλίου -Δια, Αρη-Δια σύνοδος, βεβαίως το τρίγωνο Δια-Κρόνου.

Σε σύγκριση με τον χάρτη Μεταπολίτευσης, η πανσέληνος σημαντικη είναι η πολύ θετική όψη τριγώνου Σελήνης- Ουρανού ως προς τον 8-4ο οίκο που αποδεικνύεται για την συγκεκριμένη περίοδο ότι πρόκειται να γίνουν θετικές αλλαγές ως προς την οικονομία, φόρους, συντάξεις, ασφάλεια κτλ…που θα αλλάξει πολλά πράγματα, αφού η όψη αυτή ενισχύει, βοηθά, υποστηρίζει, συνδέεται με την ξαφνική επιτυχία, και ακόμα με την ολοκλήρωση μιας αλλαγής.

Η πανσέληνος αποδεικνύεται θετική με όψη εξάγωνου και ως προς το γενέθλιο ζενίθ, MC, του κυρίου Μητσοτάκη, αφού βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη, αλλά και η όψη χιαστί Σελήνης-Πλουτωνα σημαίνει ότι συναντά και μια πρόκληση, ως προς τον 7ο οίκο (οίκος ανοιχτών εχθρών) αλλά που συνδέεται και με την έννοια της σημερινής κάρτας, 7 Σπαθιά.

Ας δούμε λίγο την Ουράνιαν..

Αντιμετώπιση μετατροπών ή μεταμορφώσεων που σχετίζονται με άλλους – Υποχρεωτικές φυσικές ή προφανείς αλλοιώσεις

είναι σε ανάγκη – ημέρες ή χρόνια ζημιών, βλάβες, τραυματισμοί ή ζημιές

Η επιτυχής ανάπτυξη των δυνατοτήτων σε σχέση με τις μεταρρυθμίσεις – Σημαντικές αλλαγές σε σχέση με τα τεχνολογικά οφέλη – Απροσδόκητες σημαντικές αλλαγές σε σχέση με τα οικονομικά – Αύξηση νομικών εντάσεων

Εμπόδια στην πλήρη αλήθεια – Πληροφορίες σχετικά με την παραβίαση των νόμων

Κόλπα ή φάρσες

Υποχρεωτικές αλλαγές που σχετίζονται με τις τοπικές πυρκαγιέςΑυξήσεις που αφορούν πυρκαγιά- Συνάντηση μεγάλου κινδύνου – Ανικανότητες ή μεγάλες καταστροφές, ζημιές ή τραυματισμοί που σχετίζονται με άλλους

Συνάντηση αδικίας – Οικονομικές απώλειες στην τοποθεσία – Αδυναμία κάλυψης εξόδων

Ατμοσφαιρική ρύπανση – ελλείψεις νερού – ζημιές πλημμύρας

Αβεβαιότητα ή αστάθεια σχετικά με επιτυχημένα γεγονότα – Ξαφνικές ή απροσδόκητες οικονομικές απώλειες – Οικονομικά διλήμματα – Διαταραχές ή αναστάτωση που σχετίζονται με διφορούμενες νομικές καταστάσεις

Ενέργειες που σχετίζονται με ξαφνική ανασφάλεια ή αστάθεια – Τεχνική απάτη μεγάλης επίπτωσης η επιρροής – Τυφώνες ή ισχυρές καταιγίδες

Υπερβολικά μολυσμένος αέρας – Σημαντική ρύπανση των υδάτων

Απάντηση