🌕✨♒BLUE MOON ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ*🌕✨♒

στις

Πανσέληνος ξανά στον Υδροχόο θα επαναληφθεί στις 22 Αυγουστου,2021 και μάλιστα είναι ένα εποχιακό Blue Moon.Η σελήνη θα βρίσκεται στην 29 του Υδροχόου (αναιρετική η απλά μια πολύ κρίσιμη μοίρα, μοίρα της εξουσίας) στον 3 οικο του ηλιακού ωροσκοπίου, στις 3:01:47 μμ. Αν και πανσέληνος η πλανητική της εικόνα φαίνεται να είναι εκ πρώτης όψεως ευχάριστη κατά ένα ποσοστό, κάπως υπερβολική, κατά μια παράξενη έννοια. Η σελήνη θα είναι σε σύνοδο με τον Δια στον Υδροχόο, έχουμε τον σχηματισμό ενός Μεγάλου τριγώνου μεταξύ (Αφροδίτης/Κρόνου/Βόρειου Δεσμού). Είναι σε σύνοδο με τον Gienah στον αστερισμού του Κύκνου. Πρόκειται για έναν ήρεμο και γλυκό αστερισμό, με καλλιτεχνική φύση, ευνοϊκή ενέργεια, και αγάπη για το νερό. Και τα δυο φεγγαρια (2 πανσεληνοι στον Υδροχόο) συναντουν την ευθυγραμμιση στον Υδροχοο, της 11ης Φεβρουαριου 2021.

https://astroephimerides.com/2021/02/04/%ce%bd%ce%b5%ce%b1-%cf%83%ce%b5%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b7-%ce%b5%cf%85%ce%b8%cf%85%ce%b3%cf%81%ce%b1%ce%bc%ce%bc%ce%b9%cf%83%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%85%ce%b4%cf%81%ce%bf%cf%87%ce%bf%ce%bf/

Έχουμε γράψει αρκετές φορές ότι τα blue moons συνήθως φέρνουν μεγάλες αλλαγές, τρομοκρατικά χτυπήματα, δολοφονίες, αναταραχές, ανατροπές και αστάθεια γενικότερα. Συνήθως τα “blue moons”, ετοιμάζουν εκπλήξεις! Το 2007 είχαμε τις φονικές πυρκαγιές που έκαψαν όλη την Ελλάδα, ενώ ταυτόχρονα προκηρύχθηκαν και εκλογές. Το 2009, πάλι με “blue moons”, προκηρύχθηκαν εκλογές, κάτι που έγινε και το 2012 αλλα και πιο πρόσφατα μετα το 2015. Το φαινόμενο της ασύμμετρης απειλής! Και πάλι το Blue Moon σηματοδοτεί κίνδυνο όταν αναλαμβάνουμε ρίσκα ή ενεργούμε με τρόπο παρορμητικό και προκλητικό είτε σε προσωπικό είτε σε κοσμικό επίπεδο. Μπορει να συνδεθει με ογκωδης διαμαρτυριες και διαδηλωσεις παγκοσμιως.

Τρίτος δεκανος [Σελήνη ]. Προκαλεί αλλαγή σε όλα τα πράγματα. [Επτά σπαθιά]

Ο Υδροχόος 3ου δεκανου κυβερνάται από τη Σελήνη και την Αφροδίτη. (Τριπλότητα στον Ζυγό) Φέρνει την αντιπαράθεση του παλιού με το νέο, οπότε αυτό είναι ο επαναστατικός και ευέξαπτος δεκανος του Υδροχόου. Ο Κρόνος κυβερνά τόσο τον Υδροχόο όσο και τον Αιγόκερω οπότε δεν έχει ψευδαισθήσεις και είναι απλός. Αυτός ο Υδροχόος εχει επιστημονικό μυαλό και σκεπτικισμό, αλλά ταυτόχρονα είναι ανοιχτός για να εξερευνήσει άλλους τομείς. Αυτή η δοκιμή είναι πολύ σημαντική σε ό, τι κάνουν. Δοκιμάζει τα όρια αντοχής και πάνω από όλα δοκιμάζει την υπομονή των ανθρώπων!

Όλα αυτά βέβαια, το Blue Moon, στην αναιρετική μοίρα ενισχύει και μεγεθύνει την σημασία της πανσελήνου στον Υδροχόο, όχι μόνο τα συναισθήματα που κουβαλά αλλα και τα θέματα που αντιπροσωπεύει. Θα συνδεθεί με την περίοδο αποκόλλησης που λέγαμε, στην προηγούμενη πανσέληνο, αλλα πάνω από όλα θα συνδεθεί με θέματά δικαιοσύνης! Ενώ ο Υδροχόος θέλει συχνά το καλύτερο, ο καθένας μας καλείται να δει τα θέματα της τρέχουσας περιόδου, μεσα από το πρίσμα της λογικής, σχεδόν ίσως από επιστημονική οπτική, και σίγουρα όχι από συναισθηματική, αλλά ισως μεσα απο την Δικαιοσυνη;. Ισως. Θα μπορούσε να υπάρχει ανάγκη να εφαρμόσουμε αυτήν την τακτική σε μια συγκεκριμένη κατάσταση για να αποφύγουμε τα χειρότερα. Η εικόνα παραπέμπει σε μια εικόνα ζωής και θανάτου, “Καντο τώρα η πεθαίνεις“. Oι όποιες αποφάσεις δεν θα μπορούν να αναβληθούν τώρα – όσο και αν θέλουμε να καθυστερήσουμε ή να περιμένουμε μέχρι να εμφανιστούν άλλες λύσεις.

Η συνοδος Σελήνης/Δια αναφέρεται ομως οντως σε θέματα Δικαιοσύνης, στις ελευθερίες και τα ανθρώπινα δικαιώματα, που διακυρρυτει ο Υδροχοος, πολλά θα δουν το φως της δημοσιότητας, που έγιναν και συνεχίζουν να γίνονται, κατά τη διάρκεια αυτής της άκρως παρανοϊκής περιόδου εγκλεισμών οπου εχει χαθεί κάθε έλεγχος. Για μερικούς ανθρώπους, οι νομικές διαδικασίες είναι σε κίνηση και μια απόφαση φαίνεται να φτάνει στο «τσακ» η στο «παρα πέντε»-. Η όλη εικόνα παραπέμπει σε απώλειες οικονομικού τύπου, υπάρχει μεγάλος θυμός, σοβαρά προβλήματα δημιουργουνται ακόμα και μεσα από τα μιντια που έχουν ένα μεγάλο ποσοστό ευθύνης, αφορά και θρησκευτικούς ηγέτες, εμβολιασμούς, επιστήμονες κτλ. Η πανσέληνος κυβερνά τον 8 και 5 οικο. (χρημα, θανατους, παιδιά, θυσια, αναγεννηση,αληθεια ποιος θελει να αναγγενηθει και γιατι;)

Όμως, ο Δίας αν και προς το παρόν ανάδρομος, υπάρχει η δυνατότητα να αποκαλυφθούν και να ξεδιπλωθούν οι αδικίες που έχουν γίνει. Αυτό δεν θα συμβεί με εύκολο τρόπο, αλλά σίγουρα θα εχει σοβαρό αντίκτυπο όταν συμβεί κυρίως στον κόσμο των γραμμάτων, όπως επηρεαζονται οι Νομοι και το Συντάγμα μιας χωρας. Με την Σελήνη να βρίσκεται σε αναιρετική μοίρα, τόσο η Σελήνη όσο και ο Δίας κυβερνιούνται από τον Κρόνο – στον Υδροχόο – θέτοντας περιορισμούς και κανόνες μέσω του Νόμου; ώστε να γίνουν οι απαραίτητες προσαρμογές. Ο Άρειος Πάγος θα έπρεπε να επέμβει άμεσα προστατεύοντας τα ανθρωπινά δικαιώματα, λογικά; Μερικές φορές τα γεγονότα γύρω από μια ισχυρή πανσέληνο μπορεί να δούμε ότι έχουν ισχυρό αντίκτυπο στο κοινωνικό σύνολο ή στην παγκόσμια σκηνή, και άλλες φορές τα βιώνουμε πιο προσωπικά και εσωτερικά. Ο Υδροχόος επισημαίνει ομαδικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται από ομάδες ανθρώπων και κοινωνίες, και μπορεί να έχουμε μια πληθώρα γεγονότων και αντίστασης με οποιονδήποτε τρόπο!( όπως είδαμε πρόσφατα,οπως επισης συνδεεται και με τα κινήματα, τα οποια εχουν μια ισχυρη φωνή τωρα).

Σε ορισμένες περιπτώσεις, το στοιχείο του Υδροχόου και μάλιστα όταν έχουμε τον σχηματισμό ενός Μεγάλου Τριγώνου μπορεί να είναι απελευθερωτικό, τουλάχιστον εδώ επιθυμεί να απελευθερώσει την καταπίεση που εχει συσσωρευτεί τόσο καιρό. Αυτό μπορεί να μας θυμίζει ότι καλό θα ήταν μερικές φορές οι άνθρωποι να κάνουν το αντίθετο από αυτό που τους υπαγορεύεται! Άλλωστε, Σελήνη και Δίας σε αυτή την περίπτωση αποκτούν δυνατοτερο άρωμα Ουρανού!

«Ομως το Blue Moon στον Υδροχόο μας στέλνει ένα ιδιαίτερο μήνυμα : Μια πεταλούδα αναδύεται από το φλοιό μιας χρυσαλίδας και μεταμορφώνεται σε έναν όμορφο νέο κόσμο. Αρχίζει να φεύγει από το ένα λουλούδι στο άλλο.»

Αυτό σημαίνει πολλά πράγματα ταυτόχρονα, όπως η Ανάδυση ενος νεου κοσμου, νεου ανθρωπου, σε ένα νέο επίπεδο ύπαρξης. Αφήνοντας ένα πρόβλημα ή έναν συγκεκριμένο τρόπο προβολής ενός προβλήματος. Ελαφρύνει τα πράγματα μέσα από το χιούμορ;; Χορεύοντας γύρω από τις δυσκολίες έναντι του να έχεις εμμονή με ένα ζήτημα και να υπάρχει ιδεολογική ακαμψία, σημαινει επισης να λαμβάνουμε εκπληκτικές λάμψεις διορατικότητας από ένα υψηλότερο επίπεδο πραγματικότητας. Αντιμετωπίζοντας τις υποθέσεις των ανθρώπων με μια πιο αφυπνισμένη προοπτική. Γινετε προώθηση της κοινωνικής και πνευματικής εξέλιξης · ξυπνώντας.

Οσο για τον Δια είναι πιο δυνατός «Αφού ψήνει τους αρχηγούς υπόπτους, ένας ντετέκτιβ εξετάζει ένα λεπτό τοίχο. Πατώντας ένα κρυφό κουμπί, ο τοίχος περιστρέφεται, εκπλήσσοντας τον κύριο εγκληματία στη φωλιά του.

Επισημαίνοντας ένα άσχημο, απαράδεκτο κοινωνικό πρόβλημα που το κοινό φαίνεται να προτίθεται να το αγνοήσει ·αποξένωση από την κοινωνία και τις υποκρισίες εναντί της ανάμιξης μας στο πρόβλημα; Πιέζει για την μαζική συγκάλυψη ή ένα επίσημο ψέμα ( ειναι ο τοίχος της συσκότισης και της άγνοιας αλλα θα μπορουσε να ειναι και της απομόνωσης). να παραμείνεις χαλαρός όταν αντιμετωπίζεις ένα επείγον πρόβλημα έναντι μίας υστερικής κατάστασης. Η διερεύνηση πραγμάτων με αρκετή προσοχή για να καταλήξουμε στο σωστό συμπέρασμα έναντι κάποιων λαθεμένων συμπερασμάτων. Καταλύοντας την αποκάλυψη μιας αλήθειας εναντίον της αντιμετώπισης ενός ανεξήγητου μυστηρίου (τα ψυχικά φαινόμενα οδηγούν ένα παράξενο μονοπάτι). περίεργες ή συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την εξωγήινη ζωή, τα παιδια και τόσα άλλα.

Ουρανός/Δίας/Ωροσκόπος– αναδιοργάνωση του περιβάλλοντος, μια αισιόδοξη στάση, πετυχημένη συνεργασία με άλλους για το ξεπέρασμα των δυσκολίων, ξαφνικές αλλαγές στον τρόπο διαβίωσης.

Κρόνος/Πωσειδωνας/Σελήνη– καταπίεση, ασθένεια των πνευμόνων, αύξηση της καταπίεσης

Η σελήνη στην 29 μοιρα του Υδροχόου είναι ακριβως πάνω στον γενέθλιο Ερμή της Ελλαδος, στην 29 του Υδροχόου προφανώς θα συνδεθεί με σημαντικές δηλώσεις και ανακοινώσεις όσο αφορά την κυβερνηση και μπορει να εχει να κανει με εκλογες η τον σχηματισμο συγκυβέρνησης, τους νέους και τα παιδια της χωρας, τους επιχειρηματίες και την οικονομία, ομως η αντιθεση προς τον Ηλιο, δειχνει εντάσεις και πιέσεις μεταξύ Κυβέρνησης και Αντιπολίτευσης, η ανακοινωσεις της κυβερνησης που θα φερει εντάσεις.

Η αντίθεση Ηλιου/Ερμή παρουσιάζει αδυναμία, καταπτωση, η το γεγονος οτι μαλλον η κυβερνηση χάνει τον ελεγχο. Το κλειδί για τη διαχείριση αυτής της δύσκολης ενέργειας είναι να σκέφτεσαι δύο φορές πριν κάνεις δηλώσεις.Θα δουμε τι ακριβως ειναι αυτο …

Αρης και Ερμης στην Παρθενο επηρεαζουν τον 5ο οικο (παιδια, νεοι κτλ) αγγιζουν τον Δεσμο της Ελλαδος στην Παρθενο.Καθολου θετικος οιωνος για τα παιδια και τους νεους της χωρας.Το τετραγωνο Ερμη/Αρη στον Ελληνικο χαρτη,δειχνει ενα ειδος “ανοιχτου πολεμου”.

Περισσότερο όμως στον χάρτη Μεταπολίτευσης βλεπουμε την συνοδο Σελήνης/Δια στον Υδροχόο συνδέεται με θέματα 9 οίκου και εκει βλεπουμε την αντιθεση της Σεληνης προς τον Αρη, στον αξονα 3/9ου οικου. Καθολου θετικό γιατι εκει ειναι και η εξωτερικη πολιτικη και διπλωματια, οι σχεσεις με τα ομορα κρατη, οι αλλοδαποί.

Η αντιθεση Σεληνης/Αρη αλλα και η συνοδος Ηλιου/Αρη, απο τον 3 οικο, αυξανει τους εμπρησμούς, τα ατυχηματα, την εγκληματικοτητα κτλ. Νομιζω οτι γενικοτερα θα υπαρχουν εντασεις και ολα θα ειναι στο “κοκκινο”. στον αξονα επικοινωνιας,οπου θα υπαρξουν προβληματα και αδιεξοδα.

Τουλάχιστον προς το παρόν, με τον Άρη και Ερμή στην Παρθένο, (εμβόλιο,σε ζώδιο της υγείας) πρέπει να υπάρχει αντίδραση λογικά, εφόσον μέσω όψεων κουινκαξ και αντιθέσεων σημαίνει κατά μια έννοια ότι μάλλον, θα υπάρξει.

Φυσική αδυναμία ή ευπάθεια – Αβέβαιες ή αποσταθεροποιημένες φυσικές καταστάσεις –

Ανεπαρκής σαφήνεια – Ημέρες ή χρόνια αβεβαιότητας, απογοήτευσης ή αστάθειας – Εξαπάτηση

Εργατικές ενώσεις – εξαναγκασμός

Αδιέξοδα επικοινωνίας η σε διαπραγματεύσεις – ρήξεις που σχετίζονται με συνομιλίες ***

Λήξεις που σχετίζονται με κίνηση – Σκέψεις που σχετίζονται με το θάνατο

Περιορισμένα κέρδη – Νομικά προβλήματα

Ασαφείς νόμοι ή νομικά θέματα – Αδικία

προβληματική νεολαία – Ακινησία

Συνεχείς ανησυχίες ή φόβοι – Συνεχιζόμενες ελλείψεις – Ανεπάρκειες που σχετίζονται με τις πρώτες ύλες –

Προβληματικές καταστάσεις – Αδιέξοδα –

Κυβερνητικές εντολές εργασίας – Αστυνομικές ενέργειες – Σημαντικές υποχρεωτικές ενέργειες ή δραστηριότητα

Ενέργειες που σχετίζονται με αδράνεια, ανεργία ή αποτυχίες σε επιχειρήσεις –

Κίνδυνοι για διακρίσεις σε αθλητικές δραστηριότητες – Αντιμετώπιση χειραγώγησης –

Ζημίες που σχετίζονται με δυνάμεις της φύσης –

Βίαια εγκλήματα

Ελαχιστοποίηση / σε δημόσιες δραστηριότητες ή εργασίες –

Ενεργοποίηση δημόσιας αντίστασης – Ηφαιστειακές εκρήξεις – Εξαφανίσεις

Αυξήσεις που σχετίζονται με το εύρος πυρκαγιάς

Απάντηση