🌕🌺♏ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ*7 ΜΑΙΟΥ 2020🌕🌺♏

στις

Πανσέληνος αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 7 Μαΐου 2020, στην 17η του Σκορπιού, στον 3ο οικο του ηλιακού ωροσκοπίου, ωρα 12:45:04 μμ. Είναι ενα ακόμη supermoon και το τελευταίο, ονομάζεται “Flower Moon” η πανσέληνος του Λουλουδιών, που θα μας επηρεάσει και αυτή σε μεγάλο βαθμό, στο ζώδιο του θανάτου και του μετασχηματισμού, οπου όμως δεν σχηματίζει οψη συνόδου με κανένα σταθερό αστέρα. Θεωρείται ότι συμβολίζει τη σταδιακή ανάπτυξη. Τι καταφθάνει, τι θα ανθίσει.

Είναι το πρώτο θετικο φεγγάρι μετα από 6 ολόκληρες εβδομάδες. Μπορεί όμως να συνδεθεί με τον καλο κατάσκοπο η αστυνομικό. Θα αφυπνίσει ακόμη περισσότερο τον κόσμο σχετικά με τις αλλαγές που συμβαίνουν σε παγκόσμιο επίπεδο. Θα συνδεθεί με τις καταχρήσεις που έχουν γίνει στην οικονομία και τα σκάνδαλα διεθνώς που θα έρθουν στην επιφάνεια. Μπορεί ομως να συνδεθεί με σκανδαλώδης διαμάχες αλλα και αποκαλύψεις, τα ηθικά πρότυπα θα είναι αμφισβητήσιμα.

Ο Κρόνος προβλέπει φυσικές καταστροφές, τεράστιες καταιγίδες και πλημμύρες, αλλά τον Μάιο του 2020 η πανδημία covid-19 και η οικονομική της επίπτωση θα εξακολουθούν να είναι το βασικο στορυ. Είναι μια δύσκολη στιγμή για τους παγκόσμιους ηγέτες, καθώς η σύγχυση των μηνυμάτων και η αβεβαιότητα του Ποσειδώνα καθιστούν την λήψη αποφάσεων πολύ δύσκολη. Πότε πρέπει να μειωθούν οι περιορισμοί; είναι το ερώτημα.

Η αστυνομία και ο στρατός σε ορισμένες χώρες θα είναι ακόμα μαχητές της πρώτης γραμμής στον πόλεμο κατά του covid-19. Οι ηγέτες θα είναι ανυπόμονοι να μειώσουν τους περιορισμούς. Πρέπει να κινηθεί η οικονομία, αλλά ομως οι βιαστικές αποφάσεις (Άρης) μπορούν να έχουν ωστόσο και καταστροφικές συνέπειες.

Τα γεγονότα του Άρη πάντα βεβαια περιλαμβάνουν συγκρούσεις, οργή, πόλεμο, βία, επιθέσεις, πυροβολισμούς, εκρήξεις, στρατιωτικές επιχειρήσεις, καταστροφές, ατυχήματα, πυρκαγιές, στρατό, στρατιώτες, αστυνομικούς, πυροσβέστες, γιατρούς, εργαζόμενους έκτακτης ανάγκης.

Τον Μάιο, ο Δίας (το ΔΝΤ, η Παγκόσμια Τράπεζα) θα προσφέρουν ισως κάποιες ακτίνες ελπίδας ισως και χωρίς τίποτα ουσιαστικό. Στην σημερινή πανσέληνο, σε έναν διχασμένο κόσμο ο covid-19 φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά, έτσι πιστεύω και έτσι πρέπει να γίνει. Ο Ουρανός ενισχύει τη διεθνή συνεργασία (Πλούτωνας) στον πόλεμο κατά του covid-19. Αλλά οι κυβερνήσεις ισως να αυξήσουν τους κρατικούς ελέγχος και οι μηχανές προπαγάνδας τους θα κανουν υπερωρίες. Ο Πλούτωνας αλλωστε είναι ο πλανήτης ομάδων, πλήθους, όχλων, συντονισμένης προσπάθειας, υποχρεωτικής συνεργασίας, δικτατορικών μεθόδων και δραστικών μέτρων.

Από τα τέλη Μαΐου και μεχρι της 20 Ιουλίου, Αρης και Ουρανος θα βρίσκονται υπό ισχυρή διέγερση. Προβλέπει κοινωνικές αναταραχές, επιθέσεις, διαμαρτυρίες, εξεγέρσεις πολιτών, εξάλειψη της ελευθερίας και γρήγορες μεταρρύθμισεις. Ο Ουρανός είναι ο κατακλυσμικός παράγοντας αλλαγής και ο Άρης θα παίξει τον ρολο του επιταχυντή, οπότε τα γεγονότα θα συμβαίνουν με ταχύτατο ρυθμό.

“Ασθένεια, απώλεια επιχειρήσεων και μέσα απο πυρκαγιά ή κερδοσκοπία, ντροπή, καταστροφή, δυσφήμηση των ανωτέρων, πάσχει από κακώς καταγγελίες, ασθένεια στην οικογένεια”.

Αν και στον 3ο οικο, κυβερνά τον 12/6ο οικο όπου φαίνεται να βρισκόμαστε ακόμα σε μια σχετική καραντίνα, όπως και το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού που άργησε να πάρει μετρα, η άρση των μέτρων δεν θα είναι εύκολη υπόθεση σε παγκόσμιο επίπεδο. Η Σελήνη κλασσικά σε αντίθεση προς τον Ηλιο κατά την διάρκεια της πανσελήνου αλλα και με τον Ερμή στον 9 οικο συνδέεται με τον άξονα διεθνών σχέσεων και πολιτικής, τριγωνίζει όμως τον Πωσειδωνα. Ο Κρόνος στον 6 οικο της παγκόσμιας υγείας δείχνει να είναι πιο σταθεροποιητικός, ενώ και οι θετικές όψεις Ερμή /Πωσειδωνα δείχνουν να είναι αρκετά ενθαρρυντικές. Τα καλά νεα βέβαια είναι ότι η πανσέληνος στον Σκορπιο, έχει περισσότερο χαρακτήρα πνευματικο, θεραπευτικό αλλα και αρκετά δραματικό.

Η πανσέληνος Μαΐου θα μας βοηθήσει να καταλάβουμε περισσότερα πράγματα στις προσωπικές σχεσεις μας , τα έντονα συγκρουόμενα συναισθήματα που αντιμετωπίσαμε κατά την διάρκεια εγκλεισμού, να δείξουμε κατανόηση και συμπάθεια, περισσότερη ευαισθησία στον συνάνθρωπο, αλλα πολύ σημαντικο είναι οτι, θα βοηθήσει να φανταστούμε ένα λαμπρότερο μέλλον μόλις αρχίσει να υποχωρεί η απώλεια και η ταλαιπωρία από την πανδημία του κοροναϊού. Βέβαια θα μας δώσει να καταλάβουμε πολλά περισσότερα σε σχέση με το τι έχει συμβεί πραγματικά με την υπόθεση αυτή.

Δεύτερος δεκανος [Ηλιος]. Στεγνώνει τις ελιές και τα φρούτα και ο αέρας είναι μεταδοτικός με τους πυρετούς και τους λοιμούς. [Έξι Κουπα]

Φαίνεται ότι η υπόθεση θα συνεχίσει λίγο ακόμα κυρίως για κάποιες χωρες ακόμα. Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Ερμή και τον Ηλιο, στρέφει την προσοχή μας αλλου, διότι φαίνεται να στιγματίζεται από προβλήματα στις διεθνής σχεσεις κρατων, υπάρχει κίνδυνος ατυχημάτων στον εναέριο χώρο, το μεταναστευτικό ακόμα και τρομοκρατικές επιθέσεις με απώλειες είναι εικόνες που εχουμε ξαναδεί στο κοντινο παρελθόν. Μια πανσέληνος, πάντοτε δημιουργεί εσωτερική ένταση και εξωτερικές πιέσεις. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε κάθε είδους συγκρούσεις και κρίσεις που εξαντλούν την ενέργειά μας και φτάνουν στο αποκορύφωμα. (εκκλησίες, ανώτερη παιδεία, επιστημονικό μέτωπο κτλ).

Η Σελήνη μπορεί να σχηματίζει τις κλασσικές αντιθέσεις προς το Ζενίθ του χάρτη, τον Ερμή και τον Ηλιο, τείνει όμως ταυτόχρονα η θέση του Ηλιου, να βελτιώνει την ολη κατάσταση καθώς σχηματίζει θετικές όψεις προς τον Πλούτωνα μέσω ενός τριγώνου και εξαγωνιζει τον Πωσειδωνα. Σαφώς κάποιοι θα προσπαθούν να ελέγξουν τα πράγματα. Απο τον χάρτη της πανσελήνου διαφαίνεται ότι ολη η κατάσταση πρέπει να φτάνει στο τέλος της σταδιακά μεχρι τον Ιούνιο.

Είναι η τελευταία φάση δοκιμασίας μαζί με την νεα σελήνη Μάϊου στους Διδύμους, ενώ στη συνέχεια, τα πράγματα θα αλλάξουν οριστικά καθώς έρχονται πολύ δυνατές εκλείψεις του καλοκαιριού. Η πανσέληνος στον Σκορπιο, σχηματίζει μια δυνατή οψη εξάγωνου προς τον Πωσειδωνα, ακριβώς στις 20 μοίρες χωρίς να βρίσκεται σε σύνοδο με κάποιους σημαντικούς σταθερούς αστέρες.

 • δημιουργικές λύσεις
 • ξεπερνώντας τις απώλειες
 • στωική αποδοχή γεγονότων
 • ξεπερνώντας τις ελλείψεις
 • σκέφτομαι μπροστά
 • προμήθειες
 • αποταμιεύσεις και κεφάλαια
 • στρατηγικές για επιβίωση σε δύσκολες εποχές
 • διακανονισμοί διαζυγίου
 • δεν σχεδιάζω για το μέλλον
 • ελπίζοντας ότι όλα θα είναι εντάξει
 • πονηρή χειραγώγηση για τη συγκέντρωση πόρων
 • άνθρωποι που αποθηκεύουν πόνο και προσβολές
 • συνεργαστείτε με άλλους για να βελτιώσετε το μέλλον

Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο αρκετά έντονο που συνδέεται με εντάσεις ενώ η οψη αντίθεσης προς τον Ηλιο/Ερμή την κάνει πιο έντονη, δύσκολη στον άξονα επικοινωνίας και εξωτερικής πολιτικής. Η αλήθεια είναι οτι θα είναι αρκετά έντονη λόγω των περιστάσεων. Πράγματι, η Σελήνη σε αντίθεση με τον Ηλιο μας κρατάει σε επαγρύπνηση για το τι θα συμβεί και για αυτα που θα ακούγονται. Ο Ερμής στον χάρτη κυβερνά τον 2 και 11ο οικο, οπου θα επηρεάσει τους νόμους, τις οικονομικες συμφωνίες αλλα και τις συμμαχίες κρατων στην Ευρώπη. Ο Σκορπιός επίσης συνδέεται με τους φόρους, τις ασφάλειες, τις επενδύσεις, την έρευνα, τους θανάτους, τα απόβλητα, τη ρύπανση και την ανακύκλωση. Οπότε νέοι νόμοι θα έρθουν σε σχέση με αυτά τα θέματα, εφόσον θα υπάρξει και η ανάλογη πίεση ειδικά οσο αφορά το περιβάλλον.

Πολλές κρυφές πληροφορίες θα έρθουν στο φως για θέματα που μας απασχόλησαν ολο αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα, ειδικά σε σχέση με τον Κοροναϊο και ότι ειπώθηκε κατά την διάρκεια της καραντίνας. Θα υπάρξει σύγχυση και θα είναι δύσκολο να κατανοήσουμε κάποια πράγματα. Θα υπάρχει και έλλειψη κατανόησης και προκατάληψη. Ευαίσθητα θέματα συζήτησης και οι διαπραγματεύσεις πρέπει να αποφεύγονται προς το παρόν. Στην πολιτική βέβαια το φυλετικό και ο εθνικισμός θα αυξάνονται σε διεθνές επίπεδο. Η πανσέληνος επηρεάζει την Ευρώπη και η Γερμανία δεν πρόκειται να βοηθήσει την ολη κατάσταση στη συνέχεια. Όπως είχα πει, από την έκλειψη Ιανουαρίου, τα σχέδια κατά την ανθρωπότητας θα αποκαλυφτούν. Η επίθεση κατά την ανθρωπότητας θα αποκαλυφτεί.

Σε προσωπικό επίπεδο, οι όποιες αντιθέσεις συνδέονται με εσωτερικές συγκρούσεις έχει να κάνει με το γεγονός το κατά ποσο καταλαβαίνουμε και ελέγχουμε τα έντονα συναισθήματα καθώς υπάρχει εσωτερική σύγκρουση ιδεών και σκέψεων. Η πανσέληνος φέρνει εσωτερική σύγχυση, πόλωση και άγχος. Συγκρούσεις και παρεξηγήσεις δημιουργούνται τόσο σε κοσμικο αλλα και προσωπικο επίπεδο. Θα είναι μια έντονη περίοδος με έντονο προβληματισμό. Ολοι μας θα εχουμε την έντονη ανάγκη να μιλήσουμε για αυτά που μας ενοχλούν και μας απασχολούν. Το καλο είναι ότι οι συγκρούσεις αυτές μειώνονται και περιορίζουν τον κίνδυνο, καθώς η Σελήνη σχηματίζει μια οψη τριγώνου με τον Πωσειδωνα.

Αρα, εκείνο το τρίγωνο που συναντούμε συνέχεια από τον Φλεβάρη, έχει την σημασία πολλων πραγματων. Την σημασία μιας μεγάλης παγκόσμιας προσευχής, την εννοια διατήρησης της θετικότητας .Ενθαρρύνει όμως τον συμβιβασμό, τη συνεργασία και τη συγχώρεση, αν μη τι άλλο ανάμεσα στους ανθρώπους. (προστασία από μια ανώτερη ενέργεια, αυτοι που υπηρετούν, βοηθούν, κυρίως τα παιδιά, ψάχνοντας για λεπτομερή στοιχεία και αποδείξεις).

Το εξάγωνο Ερμή/Πωσειδωνα στον χάρτη της πανσελήνου, υπερτερεί κατά πολύ της προκλητικής επιρροής της πανσελήνου απέναντι από τον Ερμή. Οι άνθρωποι αρχίζουν και κατανοούν και συνηδητοποιουν πολλά μέσα από αυτή την κατάσταση αλλα και το πώς θα πρέπει να είναι ο κόσμος στο μέλλον. Θα είμαστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι προς το περιβάλλον. Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο με ισχυρή αντίληψη και λαμβάνει ισχυρά και διαισθητικά τις όποιες δονήσεις ενέργειας. Ψυχικές ικανότητες, η προσευχή, θετική σκέψη είναι δυνατά τώρα. Κάποιες σχέσεις όμως θα επωφεληθούν, τα λογια θα παρηγορήσουν και θα παίξουν καταπραϋντικό και θεραπευτικό ρολο. Αυτή είναι μια ικανοποιητική πανσέληνος για δημιουργικές αναζητήσεις. Είναι επίσης καλό για χαλάρωση, ταινίες, γιόγκα, αστρολογία, ταρώ, διαυγή όνειρα και διαλογισμό. Οι άνθρωποι θα λένε τις ιστορίες τους μέσα από τα μιντια, θα εκφράζονται μέσω της φωτογραφίας και γενικότερα θα εκφράζονται δημιουργικά, ισως να εχουμε και ταινία στον κινηματογράφο γι αυτό, για παράδειγμα. Ο κόσμος θα αρχίσει να συνδέει τις πληροφορίες και τα γεγονότα μεταξύ τους ψάχνοντας να βρει την ακρη μέσα από κρυφούς συμβολισμούς, την προπαγάνδα, προσπαθώντας να κατανοήσει που είναι το ψέμα και η αλήθεια. Προσοχή όμως, διότι δεν ισχύει το ιδιο σε επίπεδο κρατων.

Ο Σκόρπιός ομως ως αρχέτυπο της κατασκοπείας αλλα και των μυστικών πληροφοριών,κρυφων συννενοησεων παίζει αγρια παιχνίδια και διακυβεύονται σημαντικά θέματα. Δείχνει μεγάλη δυσαρέσκεια, αναταραχή και ανησυχία, κίνδυνος ατυχημάτων και υφεση της οικονομιας. Ο εμπορικός πόλεμος και ότι άλλο αποκαλυφτεί θα πάρει διεθνής διαστάσεις, θα κορυφωθεί. Καταδίκη από τον Τύπο.

Η θα ενωθούμε ή πέφτουμε. Τα χρηματιστήρια θα βυθιστούν και θα καταρρεύσουν αλλα όμως πρέπει να σώσουμε τον εαυτό μας και να μετατρέψουμε σε κάτι θετικο. Οι αγορές και οι πολιτικοί θα πρέπει να κινηθούν γρήγορα για να αποφύγουν την καταστροφή. Όμως ας μην ξεχνάμε οτι, πρόκειται για μια περίοδο  βαθιάς αναδιάρθρωσης και ανοικοδόμησης. Εξετάζουμε τεράστια ζητήματα για πολιτικά κόμματα και αντίπαλα έθνη τον Μάιο του 2020. Δεν μπορεί να είναι ο παλιός κόσμος. Πρέπει να γεννηθεί ο νέος κόσμος με τον σωστο τρόπο, σε νεα και σταθερά θεμέλια. Θα δούμε μια καμπή στην γεωργία. Θα δούμε αλλαγές να συμβαίνουν στο μεταναστευτικό, τον τρόπο που ταξιδεύουμε και το περιβάλλον. Η Ευρώπη θα δεχτεί μεγαλη πίεση μέσα από την πανσέληνο στον Σκορπιο. Μια διελκυστίνδα. Αυτό θα αφορά μια σύγκρουση αξιών. Η απληστία έναντι του καλού. Απληστία έναντι του πράσινου.

Τα τρόφιμα θα περιοριστούν. Θα υπάρχει περιορισμένη προσφορά συγκεκριμένων τροφίμων, τα επόμενα 7 χρόνια. Την τελευταία φορά που είδαμε τον Ουρανό στον Ταύρο, ας μην ξεχνάμε, ότι ο κόσμος συμπλήρωνε κουπόνια κατά τη διάρκεια του πολέμου και μετα από αυτό, μεχρι τα μέσα της δεκαετίας του 50, ο κόσμος σιτιζόταν με κουπόνια. Ετοιμάσου. Σκεφτείτε διαφορετικά για το τι τρώτε και από πού προέρχεται. Καλλιεργήστε το δικό σας φαγητό! ” οι παλιές αστρολογικές προβλέψεις αρχίζουν να ξεδιπλώνονται.Ο Ζούκερμπεργκ και ο Γκέιτς Θα συναντήσουν το Οικονομικο τους Κάρμα.

Στο επαγγελματικό μέτωπο, μπορεί να συνδέεται με την επέκταση των γνώσεων μας μέσω της κατάρτισης ή της μελέτης. Σε προσωπικό επίπεδο, ίσως έχει να κάνει περισσότερο με το φόβο και την ανασφάλεια. Το να επιμένετε να κάνετε το δικο σας για παράδειγμα σε μια σχέση, αυτό μπορεί να φέρει θλίψη αλλα επίσης μπορεί μπορεί να αυξήσει την εμπιστοσύνη και τη ζεστασιά σε μια ευαίσθητη ή προηγουμένως άκαμπτη σχέση.

Δεδομένης της οικονομικής σύνδεσης που αποδίδεται στον Ταύρο, καλά θα κάνουμε να είμαστε πιο προσεκτικοί και επιφυλακτικοί σε σχέση με πληροφορίες. Αυτό είναι το μονο σίγουρο για το τι θα παίζουν τα μιντια σε παγκόσμιο επίπεδο.Μπορεί όμως επίσης κάποιοι να αρχίσουν να σκάβουν βαθύτερα, προσπαθώντας να βρουν περισσότερες λεπτομέρειες αυτή την χρονική περίοδο. θα υπάρχει ευαισθησία με το ιδιωτικό απόρρητο η απόρρητες πληροφορίες. Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο σιωπηλό, και ίσως υπάρχουν σοβαροί λόγοι για τους οποίους οι λέξεις δεν μπορούν πάντα να μεταφραστούν εύκολα σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο.

Με την Σελήνη και τον Ηλιο σαφώς να σχηματίζουν δευτερεύουσες θετικές όψεις, όπως οι όψεις εξάγωνων/τρίγωνων προς τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, ισως σημαίνει οτι δημιουργείται ένα πιο εύκολο ρεύμα της ζωής προσφέροντας μεγαλύτερη ευελιξία και ειρήνη κάνοντας την μετάβαση πιο απαλή μεχρι στιγμής.

Ένα από τα πλεονεκτήματα του Ποσειδώνα – και των Ιχθύων – είναι η ικανότητα να συντονίζει τους ανθρώπους σε βαθύ, ψυχικό επίπεδο, που συνοδεύεται από συμπόνια και κατανόηση. Αυτό βέβαια είναι σχεδόν αντίθετο με την σκληρή πλευρά του Σκορπιού που παραδοσιακά κυβερνάται από τον Άρη και έχει μια διεισδυτική, έντονη φυση και σχετίζεται πάντα με το αίσθημα απειλής. Ο Σκορπιός μπορεί μοιραστεί την ευαισθησία του με τον Πωσειδωνα όμως για θεραπευτικό σκοπο. Το θέμα είναι ότι μπορεί να ακούσουμε καλά νεα από το ερευνητικό μέτωπο για τον Κοροναϊο, αν και πιστεύω ότι η ανακάλυψη ενός δήθεν εμβολίου θα έρθει πολύ αργότερα , κατά τις αρχές του 2021.Αυτο θα είναι υπο αμφισβήτηση. Ισως οι ανάδρομοι πλανήτες από τον Μαιο και μετα να καθυστερήσουν την διαδικασία.

Ωστόσο, σημαντικο, να δούμε την θετική πλευρά των πραγματων διότι αυτή είναι μια δυνατή περίοδος επανάκτησης δυνάμεων αλλα και αναγέννησης. Πιστεύω, ότι οι ανάδρομοι πλανητες κατά την διάρκεια της χρονιάς, θα έχουν τεράστια επιρροή στις αλλαγές που συμβαίνουν. Θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τους φόβους μας, να καταστρέψουμε αρνητικές συνήθειες που μας κάνουν κακο, να περιορίσουμε το αυτοσαμποταζ που κάνουν κάποιοι στον εαυτο τους.

Το Κάρμα, καθαρίζεται και επισκευάζεται μέσα από την δυνατή σύνοδο των τριών πλανητών Κρονου/Δια/Πλούτωνα. Το παλιό σύστημα και δομές αποδομούνται για να ετοιμάσουν και να γίνει επανεκκίνηση για κατι νέο. Αλήθειες θα αποκαλυφτούν και εμείς θα συνειδητοποιήσουμε περισσότερο την δυναμη μας. Πιστεύω ότι μεχρι το τέλος του χρόνου, κοινωνίες, εμείς και το σύστημα θα έχουν αλλάξει πολλά. Τώρα έχουμε φτάσει σε ένα σημείο καμπής. Γίνεται ομως αναβάθμιση του πλανήτη Γη. Μια μεγαλη αλλαγή και μετασχηματισμός μεσα απο τραγικα γεγονοτα που θα συναντησουμε στην συνεχεια και θα χαρακτουν στην μνημη της ανθρωποτητας.Γι αυτο εχω προετοιμασει απο το 2015.

Είμαστε σε μια περίοδο, προ των εκλείψεων του καλοκαιριού 2020 και ήδη επηρεαζόμαστε. Ωστόσο, μια μικρή οψη κουινκαξ με την Vesta (Εστία), είναι μια υπενθύμιση ότι θα μπορούσαμε να χάσουμε αυτα που αξίζουν πραγματικά την προσοχή μας στην ζωή. Η Vesta , η Κλασική θεά της εστίας και της οικογένειας είναι ο Φύλακας της Φλόγας της Ζωής, όπως είχαμε αναλύσει ξανά σε άλλο κείμενο. Ο αστεροειδής συμβολίζει την παράδοση, την ευσέβεια, την αφοσίωση, την εξυπηρέτηση και την αποτελεσματικότητα.

Η Εστία είναι η μεγαλύτερη κόρη της Ρέας και του Κρόνου, αδελφή του Δία, της Ήρας, του Άδη του Ποσειδώνα και της Δήμητρας. Αρχικώς, εντασσόταν στους ολύμπιους θεούς, αλλά, αργότερα, προσέφερε τον θρόνο στον Διόνυσο προκειμένου να λήξουν οι αψιμαχίες και έριδες μεταξύ τους. Έπειτα, φρόντιζε την ιερή φλόγα στον Όλυμπο. Οι βωμοί της περιελάμβαναν κάθε οικογενειακή εστία. Ποτέ δεν έφευγε από τον Όλυμπο.

Αυτός ο αστεροειδής συμβολίζει τον τρόπο με τον οποίο επιλέγουμε να αντιμετωπίσουμε τα θέματα που απασχολούν, πόσο εύκολα θυσιάζουμε, την ακεραιότητά μας, την αφοσίωσή μας σε κάτι ή κάποιον, καθώς επειδή αποφεύγουμε την οικειότητα στις προσωπικές σχέσεις ή τους φοβόμαστε για κάποιο λογο, όπως ο Κοροναϊός για παράδειγμα. Η Vesta όμως στους Δίδυμους υποδεικνύει πολλά πράγματα.

Με τη Vesta, πρέπει να διατηρήσετε την φλόγα της φωτιάς, η οποία μπορεί να ενθαρρύνει τις προσπάθειες. Είναι σημαντικό ότι η ενέργεια της είναι συνήθως εμφανής στα τελειώματα, συμπεριλαμβανομένου του θανάτου, όταν η φλόγα της ζωής που έχει υποστηρίξει, σβήνει. Η Εστία, λοιπόν σχηματίζει μια οψη κουινκαξ με τη Σελήνη που δηλώνει αποξένωση από τις συναισθηματικές ανάγκες μας, που προκαλεί φόβο στις σχέσεις μας με τους αλλους, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται δυσκολίες στην σεξουαλική απόδοση η γονιμότητα η μπορεί να υπάρχει μια έντονη συναισθηματική ενδοσκόπηση στους ανθρώπους. Η επίλυση αυτών των προκλήσεων έγκειται στην ανάπτυξη ενός κώδικα που μπορεί να διευκολύνει αυτή τη διαδικασία.

Ομως το τετράγωνο με τον Πωσειδωνα, μπορεί στην συνέχεια αυτος ο νέος κώδικας, αντι να διευκολύνει την όποια διαδικασία να μεταφραστεί ως δικαιολογία, σύγχυση, μπορεί να υπάρξει μια εσφαλμένη αντίληψη της πραγματικότητας που οδηγεί σε ακατάλληλη αυταπάρνηση και αυτοθυσία. Να δημιουργήσει μια απογοήτευση με τη σεξουαλικότητα ή την πνευματικότητα, ή να είναι ενας τρόπος διαφυγής, καθώς η Αφροδίτη μέσω της συνόδου θα προσπαθεί να ισορροπήσει τα πράγματα, αποκαταστώντας τον τρόπο που συνδέονται οι άνθρωποι μεταξύ τους και ας μην τα συνδέουμε όλα με τον Κοροναϊο. Γιατί μαζί με τον πλανήτη Γη αναβαθμίζεται και ο άνθρωπος. Άσχετα με την προπαγάνδα που μεταδίδουν, επιβάλλοντας με το ζόρι, αυτό που τους βολεύει την δεδομένη στιγμή, το γεγονός, ότι όλα αλλάζουν στις ανθρώπινες σχεσεις, μάλλον θα έλεγα ότι ο άνθρωπος θα το ξεπεράσει και αυτό, όπως και όλα τα αλλα.

Η Vesta στους Δίδυμους αναζητεί έντονα την πνευματικη επαφή, της αρέσει να διασκεδάζει, να δημιουργεί ενδιαφέρουσες επαφές, είναι ευφυείς, αγαπούν να μαθαίνουν νέα πράγματα κ.λπ. Αρα είναι ο θετικος ρυθμιστής της ανθρώπινης επικοινωνίας που πρέπει να προστατεύσουμε. Με αρνητικές όψεις έχουμε την τάση να απομακρυνόμαστε συναισθηματικά, να αποφεύγουμε τις στενές σχέσεις, θα είναι δύσκολο να κατανοηθούν εξαιτίας του υπερβολικά πνευματικού τρόπου εκδήλωσής τους κλπ. Είναι πιο εξειδικευμένοι στη μεταφορά πληροφοριών, επικεντρώνονται σε λέξεις και τη μεταφορά πληροφοριών. Στην πραγματικότητα όμως, θα πρέπει να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε τα συναισθήματα που εφερε αυτή η εμπειρία στη ζωή μας.

Η πανσέληνος όμως στον Σκορπιο, θα μας ενθαρρύνει να κοιτάξουμε προς το μέλλον με πολλή θετικότητα και αυτο είναι σημαντικο, βοηθώντας στον μεγάλο μετασχηματισμό του πλανήτη. Η πανσέληνος της 7ης Μαΐου διαρκεί δύο εβδομάδες έως τη νέα Σελήνη στις 22 Μαΐου.

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ-6 ΚΟΥΠΑ

Συναισθηματική Ασφάλεια, Προθυμία, Παροχή και Λήψη, Άνοιγμα, Κοινή χρήση, Υπεραξία, Καλοσύνη, Φιλανθρωπία, Δώρα, Ευλογίες, Απλές Απαλλαγές, Βοήθεια, Συγχώρεση, Ειρήνη, Αρμονία, Προστατευόμενα, Φροντισμένα από άλλο, Ασφάλεια, Περιορισμένη Ελευθερία / Κίνηση, Πρόβλεψη, Το παρελθόν, Παρελθόν επιρροές, Νοσταλγία, Χρόνια, Προσευχή, Γνωριμία, Αθωότητα, Εμπιστοσύνη, Παιδική ηλικία, Παιδί / Μωρό, Νεαρό, Παιχνίδι, , Αναμνήσεις, Αφιερώματα, Ταξίδι, Η πατρίδα, Παλαιά στοιχειά, Παλιοί φίλοι, Οι παλιές καλές μέρες, Το παρελθόν, Τα παιδικά ζητήματα / Κατάχρηση, Ηλικιωμένη ηλικία, Νοημοσύνη, Νοσηλευτικά σπίτια, Φυτώρια.

Το 6 Κουπα, που σχετίζεται με αυτόν τον δεκανό είναι εκπληκτικά ευγενική και στοργική καρτα. Ενα αγόρι που προσφέρει ένα δώρο σε ένα κορίτσι. Είναι μια εικόνα των παιδικών αναμνήσεων. Αυτή η αισιόδοξη κάρτα ωστόσο, υποστηρίζεται από την κυριαρχία του Ήλιου και του Δία.

“Μετά από περιόδους απώλειας, θλίψης ή απόγνωσης, συχνά λαμβάνουμε παρηγοριά και ανακούφιση από γνωστά μέρη και αυτούς που γνωρίζουμε πολύ καιρο, όπως παλιούς φίλους και οικογένεια. Επιθυμούμε αυτό που είναι ασφαλές και σταθερό καθώς αντιμετωπίσαμε αρκετές αλλαγές προς το παρόν. “

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΣ ΚΥΑΝΙΤΗΣ

Καθώς ο ήλιος κινείται στα βαθιά νερά του Σκορπιού, όλοι καλούνται να αντιμετωπίσουν όλα αυτά που έχουν κρυφτεί στο αόρατο. Ο Σκορπιός κυβερνά τον 8ο οικο στην αστρολογία που περιλαμβάνει τη μαγεία, τη σεξουαλικότητα, το θάνατο, τα κληρονομικά / τα χρήματα των άλλων ανθρώπων, τις επενδύσεις, τα εγκλήματα, το όνειρο, την αναγέννηση, τη μετενσάρκωση, τον σαμανισμό, το υποσυνείδητο μυαλό και τον μυστικό κατω κόσμο. Με τον μαύρο κυανίτη ως σύμμαχο, μπορούμε με μεγαλύτερη ευκολία και υποστήριξη, αλλά ίσως να αποκαλύψουμε τους θησαυρούς που μας περιμένουν, αν κοιτάξουμε όμως στα βάθη με θάρρος.

Αυτή η πέτρα επίσης προστατεύει από τις βλαβερές συνέπειες που μπορεί μερικές φορές να  μας απειλούν κατά τη διάρκεια της Σκορπίσιας διέλευσης βοηθώντας το πεδίο του σώματος στην απελευθέρωση ασύμφωνων ενεργειών και εξισορρόπηση των τσάκρας καθώς καθαρίζουν παλιές πληροφορίες. Η υπνοθεραπεία και η γιόγκα είναι και οι δύο πρακτικές που λειτουργούν άμεσα με το υποσυνείδητο μυαλό και μπορούν να είναι πιο αποτελεσματικές από ποτέ κατά τη διάρκεια της περιόδου του Σκορπιού, ειδικά με τη βοήθεια του μαύρου κυανίτη.

ΑΞΟΝΕΣ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ

Αφροδίτη/Πωσειδωνας/Ουρανος- υπερβολές, μεγαλη ευαισθησία, χωρισμοί, διαστροφή.

Ηλιος/MC/Ερμής- επαφές με τους αλλους, περισυλλογή, εμπειρία με αλλους, η επικοινωνία με τον εξω κόσμο, σχεδιασμός στοχων, έκφραση ιδεών (Φαίνεται ότι θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα)

Κρόνος/Πωσειδωνας/Αρης-ασθένεια, έλλειψη ενέργειας

Ηλιος/Πλουτωνας/Πωσειδωναςένα μαρτύριο, υπονόμευση υγείας, έλλειψη θάρρους και δύναμης, εμπόδια, μεγαλη ευαισθησία.

Κρονος/Ουρανος/Πωσειδωνας– στενοχώρια, λύπη, το αναπόφευκτο, ψευτιά, κακοβουλία, μνησικακία, αδυναμία, εντάσεις.

Ηλιος/Δίας/Πωσειδωνας- παθητικότητα και έλλειψη εμπιστοσύνης, προβλήματα υγείας, αδυναμία, ατονία, οικονομικες απώλειες που στηρίζονται στην απατη, υψηλή ευαισθησία

Κρονος/Πωσειδωνας/Ωροσκόπος- τυραννικές η καταθλιπτικές συνθήκες ζωής, πόνος, ταλαιπωρία, βάσανα, ο περιορισμός της ελευθερίας κάποιου.

Για την χωρα μας φαίνεται η πανσέληνος να επηρεάζει τον 6ο οικο του Ελληνικού χάρτη με τον καλύτερο τρόπο, καθώς ο Ερμής της δείχνει θετικές όψεις με τον Πωσειδωνα και τους Δεσμούς. Αυτό δείχνει ότι μέσα στο χρονικό διάστημα της πανσελήνου η Ελλάδα επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς, υπάρχει μια φυσική ροη των πραγματων, έντονη κινητικότητα και πρόκειται για μια περίοδο χαλάρωσης και ανακούφισης για τον Ελληνικό λαο. Ο Κρόνος όμως στον Υδροχόο στις 11 Μάιου θα συμβάλλει στην άρση των μέτρων κυκλοφορίας σταδιακά και κάθε περιορισμό, καθώς θα αρχίσει την ανάδρομη πορεία του. Αλλωστε μπήκαμε σε περιορισμό στις 23 Μαρτίου, ενώ ο Αρης και ο Πλουτωνας συναντήθηκαν σε μια οψη συνόδου τότε, που προειωνιζει αλλα ειδους γεγνοτα, με τον Κρόνο να έχει ήδη εισέλθει στον Υδροχοο, αλλα η νεα σελήνη στους Διδύμους θα είναι τελείως διαφορετική.

Όμως από την άλλη, μπορεί να δημιουργήσει σκάνδαλα, πιθανώς να υπάρχει μια προσπάθεια δυσφήμισης της κυβέρνησης, και πολλές συζητήσεις στον δημόσιο τύπο οσο αφορά τη διαχείρισή αυτής της κρίσιμης περιόδου. Ύπουλες κινήσεις και εντάσεις στο Αιγαίο.

Η συνοδος Σελήνης/Αφροδίτης στους Διδύμους οσο αφορά την οικονομία, είναι θετική εκ πρώτης όψεως, όμως η διελαυνων Αφροδίτη στους Διδύμους σχηματίζει όψη κουινκαξ προς τον γενέθλιο Πωσειδωνα της Ελλάδος στον 9ο οικο προοιωνίζοντας απώλειες, μια κρίσιμη περίοδος για το τραπεζικό σύστημα, το μεταναστευτικό, και τις εμπορικές, διεθνής σχεσεις λόγω των γεγονότων και της γενικότερης εικόνας που θα υπάρχει (προβλεπει πυρηνικη επιθεση;πολεμο;). Αυτή η κριση αφορά στους τομείς του 9ου οίκου, Εκκλησία, τις διεθνής σχεσεις, ανώτερη εκπαίδευση όμως οι όψεις χιαστί, αναζητούν λύσεις, να διορθώσουμε λάθη, να κάνουμε αλλαγές. Η κυβέρνηση καλείται να πάρει αποφάσεις και να κάνει ότι καλύτερο. Η πανσέληνος θα αποκαλύψει κρυφές πληροφορίες που έχουν σχέση με θέματα 6ου οίκου, μεταναστευτικό, στρατο, υγεια.

Την ιδια θετική εικόνα έχει και ο Μεταπολιτευτικός της χάρτης καθώς η πανσέληνος επηρεάζει θετικά και προστατευτικά την χωρα μας, οπου τα μάτια είναι πιθανο να είναι στραμμένα πάνω στην επιτυχής διαχείριση της κρίσης. Η θρησκεία παίζει η θα παίξει σημαντικο ρολο οπου λειτουργεί με τον τρόπο της εξίσου θετικά. Εντάσεις και προβλήματα δείχνουν επίλυση αυτών μέσω ενός τριγώνου με τον Ουρανού αν και εντάσεις μπορεί να δημιουργηθούν στις σχεσεις μας με γειτονικές χωρες, με ύπουλο τρόπο. Ο Ηλιος και ο Δίας είναι θετικοί προς τον 6ο οικο μέσω ενός τριγώνου και εξάγωνου αντίστοιχα και αυτό δίνει πλεονεκτήματα από πολλές απόψεις σε στρατιωτικό επίπεδο και την καθημερινότητα του Ελληνικού λαού οτι και αν συμβει. Όμως το μεταναστευτικό και μια κριση που αναπτύσσεται διαρκως με γειτονικές χωρες, είναι κάτι που πρέπει να περιμένουμε την ενδυνάμωση του από την αντίθεση του Αρη αλλα και το κουινκαξ με τον Δια, ωστοο ταυτοχρονα προβλεπει αλλα πολεμικα γεγενοτα.

Σαφώς όλα αυτά δεν είναι παρα τα ανακουφιστικά μετρα που λαμβάνονται στην οικονομία και λειτουργούν μονο προσωρινά. Αν είδαμε ολα αυτά κατά το πρώτο εξάμηνο, φανταστείτε τι ερχετε το 2ο εξάμηνο του 2020 με το χάος και την πίεση να διαχέεται στα κράτη της Ευρώπης. Ο μόνος τρόπος για μπορέσετε να διαχειριστείτε όλα τα παραπάνω είναι η πίστη στον εαυτό σας, και στον θεό. Θα ακουστούν καλά νεα μέσα στον Μαιο τα οποία όμως πιστεύω ότι δεν θα είναι ουσιαστικά οσο αφορά το εμβόλιο και την θεραπεία καθώς αυτό θα φτάσει αργότερα (η πανσέληνος στον Σκορπιο είναι ύπουλη οσο αφορά αλλωστε αυτές τις δήθεν ανακαλύψεις), ενώ ο ιός αυτος θα συνεχίζει να μεταλλάσσεται όπως είχα πει από την αρχή. Ο Ιός είναι κατασκευασμένος και διαθέτει ευφυΐα. Εμείς στην Ελλάδα, μπαίνουμε σε μια αρκετά έντονη περίοδο με την Τουρκία. Πιστεύω όμως ότι αυτή η υπόθεση με τον Κοροναϊο θα γυρίσει μπούμερανγκ για τους Σκοταδιστές- Παγκοσμιοποιητές της εποχής μας.

Σημαντικο είναι ότι θα υπάρξουν σοβαρά προβλήματα ανάμεσα στα κράτη για την οικονομική στήριξη της Ευρώπης λόγω της κρίσης. Ουσιαστικά φαίνεται να δημιουργούνται οι κατάλληλες προϋποθέσεις για την αποχώρηση κρατών και διάλυση της. Ισως κατα την διακρεια του μηνα να δουμε κι αλλους σπουδαίους καλλιτέχνες να φευγουν.

Ζωή σε ευνοϊκές συνθήκες – Άνετος τρόπος ζωής – Αίσθημα καλής παρουσίας άλλων – Φυσική αφθονία – Επιτυχημένες μέρες – Χρόνια κέρδους

Αντιμετωπίζοντας μεταβάσεις ή μετατροπές ή μεταμορφώσεις – Υποχρεωτικές φυσικές ή εμφανείς αλλαγές

Ξαφνική σύγχυση σχετικά με τις συνεργασίες – Συναντήσεις που συνεπάγονται απροσδόκητες απώλειες

Ενδιαφέρον για μελλοντική ή φουτουριστική γνώση ή τεχνολογία – Απροσδόκητη ελευθερία που σχετίζεται με συνεργασίες – Εκπλήξεις σχετικά με την περιβαλλοντική αρμονία – Αυξήσεις που σχετίζονται με αμοιβαίες εντάσεις

Σοβαρή στέρηση – Εξαντλημένες ή πολύ ανησυχητικές καταστάσειςΣοβαρές ή χρόνιες ασθένειες στο περιβάλλον

Καλά ένστικτα επιβίωσης – Απροσδόκητα νομικά ζητήματα – Αυξήσεις που σχετίζονται με τη σωματική ένταση ή το άγχος

Έλλειψη ωφέλιμων ιδεών – Ημέρες ή χρόνια κακών ειδήσεων ή επιχειρηματικών απωλειών – Παραπλανητικές ιδέες – Απώλειες σχετικές με τη σωματική κινητικότητα – Φυσική παράλυση

Καθυστερήσεις σχετικά με την επιστημονική εργασία – Αποκατάσταση της φυσικής ισορροπίας λόγω της διατροφής – Ανάκαμψη της υγείας

Κατανόηση παντού – Ώρες αλήθειας ή γεγονότων – Δημόσια πολιτιστικά θέματα πληθυσμών ή έθνη

Δημόσια πίεση ή εξαναγκασμός σχετικά με επίσημα θέματα – Μεγάλα έθνη σε πόλεμο

Αγώνες σχετικά με επίσημη συνεργασία

Αντιφατικές επικοινωνίες – Διακοπή διαλόγων με διακεκριμένους ανθρώπους

Ένα Σχόλιο Προσθέστε το δικό σας

 1. Ο/Η Elisabeth λέει:

  Η τελειότερη αστρολογική διατύπωση που εχω διαβάσει EVER. Συγχαρητήρια με θαυμασμό.

Απάντηση