🌕🌼🌸☀ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ*🌕🌼🌸☀ ΘΕΡΙΝΟ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ🌕🌼🌸☀

στις

Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στις 17 Ιουνίου, 2019, ώρα,10:30:32 στην 25η μοιρα του Τοξότη, στον 4ο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου. Είναι σε μια δύσκολη μοιρα με αρκετή δόση υπερβολής αλλά και αισιοδοξίας, όμως, στον τρίτο δεκανό του Τοξότη. Θα επηρεαστούν τα μεταβλητά ζώδια, Διδύμων, Τοξότη, Ιχθείς και Παρθένοι. Εκτός από την κλασσική αντίθεση Ηλίου/Σελήνης ανάμεσα στον 10-4ο οίκο, του χάρτη η Πανσέληνος είναι σε σύνοδο με τον Δια στο ιδιο ζώδιο στον 4ο οίκο. Αυτό μου δείχνει ότι φέτος το καλοκαιρι θα υπάρξουν ιδιαίτερα μεγάλες πυρκαγιές και σεισμοί, που να είναι ιδιαίτερα καταστροφικά, να έχουν μεγάλη δύναμη. Η πανσέληνος βρίσκεται σε σύνοδο με το σταθερό αστέρι Aculeus, στον αστερισμό του Σκορπιού.

Τρίτος δεκανος[Κρόνος]. Προκαλεί λοιμούς και πολλά δεινά ανάμεσα στην ανθρωπότητα. [Δέκα Ράβδοι]

Θα εξηγήσω την όψη της πανσελήνου, όπως φαίνεται στον χάρτη αλλά πιστεύω ότι υπάρχει κι άλλη, ένα τετράγωνο ακρίβειας Δια/ Ποσειδώνα προς στον 7ο οίκο, στην 18η μοιρα. Η πανσέληνος σε σύνοδο με τον Δία από την μια, χαρίζει προσωπική ευτυχία και ικανοποίηση στις προσωπικές μας υποθέσεις. Θα θελήσετε να μοιραστείτε την καλή σας διάθεση, και καλές στιγμές με τους άλλους, θα υπάρχει περισσότερη όρεξη για κοινωνικοποίηση και συναθροίσεις, αλλωστε καλοκαιράκι έπιασε πλέον για τα καλά!. Πρόκειται για μια περίοδο αισιοδοξίας, γενναιοδωρίας και καλής τύχης.

Αυτό που ξεκινάτε τώρα από επαγγελματικής άποψης πρέπει να έχει αρκετή επιτυχία, καθώς κατά βάση υπάρχουν και καλές προθέσεις; αυτό θα εξεταστεί παρακάτω γι αυτό παρακαλώ, μην βγάζετε εύκολα συμπεράσματα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα πράγματα που σχετίζονται με την ανάπτυξη και την δημοφιλια. Θα μπορούσε να είναι διακοπές στο εξωτερικό, μια οικονομική επένδυση ή μια τρυφερή σχέση. Το να δαπανήσετε περισσότερο χρόνο με τους αγαπημένους σας θα ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο για σας τώρα. Η φροντίδα και η υποστηρικτική στάση σας μπορεί να φέρει νέες φιλίες και ευνοεί τους άλλους. Τα ζεστά σας συναισθήματα είναι μεταδοτικά οπου θα δείτε και θα νιώσετε πιο ελκυστικοί από το συνηθισμένο. Η κοινωνική και δημόσια δημοτικότητα συνδέεται με αυτή τη διέλευση καθώς και με μια ισχυρή θηλυκή επιρροή. Μια σημαντική γυναίκα στη ζωή σας ίσως να έχει θετική επίδραση στην προσωπική ή πνευματική σας ανάπτυξη.

Η τύχη είναι στο πλευρό σας, όπου υπάρχει συναισθηματική και πνευματική σας ανάπτυξη. Μια ποικιλία διαφορετικών σχέσεων και πολιτιστικών εμπειριών μπορεί να εμπλουτίσει τη ζωή σας με προσωπικούς και υλικούς τρόπους. Έτσι φαίνεται και αυτό κατά μια έννοια να είναι ένα φεγγάρι με πνευματικη σημασία πρωτίστως. Υπάρχει, η επιθυμία για κοινωνικές επαφές και συναντήσεις. Υπάρχει ευχαρίστηση, ικανοποίηση από κάτι που ξεκινάει, είμαστε εμποτισμένοι με ιδεώδη και ιδανικά για την κοινωνική βελτίωση των συνανθρώπων μας και επίσης δίνει αρκετή γενναιότητα και ετοιμότητα για να βοηθήσουμε τους άλλους. Δείχνει επιχειρηματικές ικανότητες, δηλαδή είναι μια πολύ καλή περίοδος για τα επαγγελματικά, ανάλογα τι υπάρχει στον προσωπικο σας χάρτη.

Αυτή είναι η μια πλευρά, διότι υπάρχει κι άλλη, ο χάρτης στοιχειώνεται από την υπερβολή  του Δία, εάν για παράδειγμα κάποιος είναι υπερβολικά γενναιόδωρος η άπληστος, η υπάρχει κάποιου είδους άλλη υπερβολή η κακή συνήθεια, που φαίνεται όντως προβληματική, τότε ίσως αυτές οι καταστροφικές συνήθειες θα είναι δύσκολο να αλλάξουν. Ωστόσο, σε αυτό το σημείο υπάρχει και το στοιχείο της συγχώρεσης, αν καταλάβουμε ότι υπάρχει πάντα «η ρίζα του κακού» για κάθε πρόβλημα, γιατί όλοι δεν έχουν την λογική η και την ωριμότητα να σκεφτούν τις συνέπειες των επιλογών τους η των πράξεων τους.

Ένα παράδειγμα θα μπορούσε να είναι η μητέρα που επιβραβεύει (Σελήνη) τις κακές συνήθειες ενός παιδιού, όπως γίνετε με το φαγητό, η αλλά πράγματα λόγω υπερβολικής αγάπης κτλ.. Η αντίθεση Ηλίου/Σελήνης/Δια, διατηρεί τις όποιες καταστροφικές συνήθειες, ωστόσο ούτε τα αρνητικά συναισθήματα θα μπορούσαν να κρυφτούν εύκολα, αν έχετε πάρει για παράδειγμα, υπερβολικά κιλά, ενώ είναι ώρα να βγείτε προς τις παραλίες!

Ο Δίας συνδέεται με τον Ερμή και τον Αρη μέσω ενός κουινκαξ, που εκτός του ότι συνδέεται με την γκρίνια και την μουρμούρα, την νευρικότητα, εντάσεις και προβλήματα με το μυϊκό σύστημα, όπως πχ. θλάσεις, κράμπες, ευαισθησία στα αντανακλαστικά, τα νεύρα του μυϊκού συστήματος, κτλ.. μπορεί να δηλώσει προβλήματα υγείας.

Υπάρχει ένα Ταυ-τετράγωνο που σχηματίζεται μεταξύ Ηλίου/Σελήνης/Δια/Ποσειδώνα, που δείχνει έλλειψη λογικής, ειλικρίνειας και αδυναμία.

Το τετράγωνο Δια/ Ποσειδώνα σε μια δύσκολη μοιρα, την 18η , που συνδέεται με αιχμαλωσίες και εχθρούς, επίσης μπορεί να είναι μια καταστροφή. Ανεξάρτητα από τη φύση των δοκιμασιών και τους αντιπάλους που υπάρχουν γύρω μας, και παρά τις απώλειες που υφίστανται κάποιοι άνθρωποι, αν κάποιος δείξει θάρρος, δείχνει ότι τα εμπόδια μπορούν να ξεπεραστούν και να νικηθούν οι εχθροί. Αυτό ισχύει κατά μια έννοια και για τις συνήθειες μας, αλλά το ιδιο συμβαίνει και στην πολιτική, όπως τα ψέματα η έλλειψη ειλικρινείας και σταθερότητας, το ιδιο μπορεί να συμβαίνει και σε μας, όπου τα ίδια στοιχεία διατηρούν τις ψευδαισθήσεις και τις κακές συνήθειες. Εν ολίγοις, είμαστε «αιχμάλωτοι» όλων αυτών αλλά και του εαυτού μας.

Όπως εχουμε πει κι άλλες φορές η σύγκρουση αυτών των δυο, δοκιμάζει την πίστη σας εξαιτίας μιας δυσάρεστης απώλειας προσώπου ή κάποιας απογοήτευσης. Μπορεί να δοκιμάσει μια σχέση η την πίστη σας σε μια σχέση για παράδειγμα. Μπορεί να είχατε υπερβολική εμπιστοσύνη ή να εξιδανικεύσατε τον σύντροφο σας. Είναι όμως σημαντικό να μειώσετε τις απώλειες σας μόλις η πραγματικότητα της κατάστασης καταστρέψει την ψευδαίσθηση σας.

Και αυτή ακριβώς είναι η ισορροπία των πραγμάτων, που πιστεύω ότι αντισταθμίζει την σύνοδο με τον Δια, δεν θα πρέπει όμως να είμαστε υπερβολικοί, και να ξεπερνάμε τα όρια. Μπορεί να αισθάνεστε ότι εμπιστεύεστε εύκολα τους άλλους και να είστε ιδιαίτερα γενναιόδωροι, αλλά βέβαια πάντα υπάρχει ενας κίνδυνος που καραδοκεί διακινδυνεύοντας είτε τους πόρους σας η την ψυχική σας ηρεμία στο τέλος. Όμως στην πραγματικότητα, οι πόροι σας μπορεί να μην είναι τόσο ασφαλείς όσο νομίζατε ότι ήταν σε κοσμικό επίπεδο και νομίζω πλέον ότι όλοι σας έχετε ανακαλύψει την αίτια, όπως ακριβώς αναφέρουμε και στο σημερινό κείμενο. Παρόλα ταύτα, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να χαρείτε αυτή την περίοδο, άλλα μην είστε και τόσο αθώοι με πρόσωπα και καταστάσεις.

Θα πρέπει όμως να αποφεύγετε τα τυχερά παιχνίδια, τα ναρκωτικά, τις υπερβολικές εκδηλώσεις λατρείας προς τους άλλους και την γρήγορη απόκτηση χρημάτων. Είναι φυσιολογικό όμως να αισθάνεστε παρανοϊκά ύποπτοι κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης. Βασιστείτε στις συμβουλές αξιόπιστων φίλων και οικογενειών η την διαίσθηση σας. Αμφισβητούμε τα κίνητρα των άλλων.

Για μένα, βέβαια σε αυτόν τον χάρτη υπάρχουν κι άλλες αντιθέσεις, όπως η αντίθεση Ηλίου/Δια, και το τετράγωνο Ηλίου/Ποσειδώνα, όχι όμως ακριβείας. Σημαντικός βέβαια ο Δίας που επηρεάζει και τα οικονομικά, θρησκεία, παιδεία, συνεργασίες και τόσα αλλά, και όλα αυτά δείχνουν τις συγκρούσεις σε πολιτικο επίπεδο, τις καταχρήσεις, την προπαγάνδα, τα ασύστολα ψέματα και τα οικονομικά σκάνδαλα που σαρώνουν τον πλανήτη κυριολεκτικά, μια πλάνη στις πλάτες των ανθρώπων που είναι στημένη, όχι όμως τόσο τέλεια.Επηρεάζει την θαλασσα, δημιουργεί χάος, απώλειες, εξαπάτηση.

Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο, είναι ότι η πανσέληνος σχηματίζει μια όψη κουινκαξ με την Juno, την Δήμητρα δηλαδή ,ο αστεροειδής που συνδέεται με τον γάμο και θέματα υποχρεώσεων, την δημοκρατία, την ισότητα. Παραδοσιακά, σχετίζονται με την τύφλωση, όχι την ασθένεια ματιών, αλλά με την έννοια ότι είμαστε «τυφλοί» στο να δούμε τις κακές συνήθειες των άλλων η το τι συμβαίνει πραγματικά, τα ψέματα και την προπαγάνδα στην πολιτική, η ότι αλλο υπάρχει στις ζωές μας.

Η σύνοδος Κρόνου/Πλούτωνα διαιρεί τον χάρτη της πανσελήνου προσπαθώντας να μπει ανάμεσα, σε αυτές τις ιδιαίτερα πολύπλοκες όψεις που σπέρνουν το χάος, στον χάρτη, προσπαθώντας να παίξει ένα ρόλο ρεαλιστικό, είναι σαν να φωνάζει και να προσπαθεί να μας πει ότι πρέπει να ωριμάσουμε και να σοβαρευτούμε, γενικότερα. Δεν έχει και μεγάλη διαφορά από τους προηγούμενους χάρτες, η σύνοδος Κρόνου/Πλούτωνα προσπαθεί να μας κρατάει λογικούς και πρακτικούς ώστε να πραγματοποιήσουμε αυτά που θέλουμε, αλλιώς σύντομα, ακόμα και όταν κλείσει ο κύκλος, θα προσγειωθούμε απότομα.

Σε κοσμικό επίπεδο, βλέπουμε ότι τελικά παρασυρόμαστε σε μια απίστευτη χαώδης κατάσταση, ενώ ο κόσμος θα έχει περισσότερο την ανάγκη για ασφάλεια, νοσταλγία, να γυρίσει στο παρελθόν και στις ρίζες του, με την είσοδο του Ηλίου στο ζώδιο του μητρικού Καρκίνου, το κοσμικό Καβούρι, αναπόφευκτα θέλει να επιστρέψει μέσα στα κύματα του Ωκεανού. Αντιλαμβανόμενου, όμως τα λάθη του παρελθόντος η τις ρίζες μας, μας βοηθά να σκεφτούμε πιο καθαρά το παρόν.

ΘΕΡΙΝΟ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ

Κατά την είσοδο του Θερινού Ηλιοστασίου, στις 5:55 μμ. ο χάρτης μας δίνει μια σύντομη περιγραφή για τους επόμενους τρεις μήνες, όπου ο πλανήτης κλειδί φαίνεται να είναι η σύνοδος Ερμή/Αρη στον Καρκίνο, σε αντίθεση με την σύνοδο Κρόνου/Πλούτωνα! Όλοι τους όμως τετραγωνίζουν την Έρις στον Κριο! Προφανώς, εν μέρει έχει να κάνει με το δύσκολο πρόβλημα της μετανάστευσης, όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά και στις ΗΠΑ, και την Μέση Ανατολή, που επηρεάζει και την περιοχή της Μεσογείου, ενώ και εμείς θα αντιμετωπίσουμε θέματα εσωτερικής και κυβερνητικής ασφάλειας.

Ο Ερμής/Αρης συνδέεται με τις δυναμικές κινήσεις και επικοινωνία, ενώ ο Κρόνος/Πλουτωνας δοκιμάζουν και μετασχηματίζουν τον τρόπο που σκεφτόμαστε και κινούμαστε. Η αντίθεση Αφροδίτης/Δια σε σύνδεση με την Σελήνη στον Υδροχόο, υποδηλώνει το τεράστιο πρόβλημα μεταναστευτικού, αστάθεια στην ειρήνη, και τις υπερβολικές καταχρήσεις που γίνονται στην οικονομία αλλά και τις ευκαιρίες ιδιαίτερα για τις γυναίκες, ωστόσο κρύβεται και εδώ έντονα το στοιχείο της υπερβολής η κινδυνεύουμε να το παρακάνουμε γενικότερα.

Η αλήθεια είναι ότι σε κοσμικό επίπεδο, οι όψεις μαρτυρούν, πολύ έντονα και ακραία γεγονότα, καθώς μην ξεχνάμε ότι οδηγούμαστε προς τις εκλείψεις καλοκαιριού, που συνήθως συνδέονται με μεγάλες πυρκαγιές, σεισμούς και έντονα καιρικά φαινόμενα, μια γενικότερη ανάφλεξη, όπου πολλά θα μπουν σε κίνδυνο η εθνική ασφάλεια κρατών, και σε ένα από αυτά συγκαταλέγεται και ο έντονος φόβος για χρήση πυρηνικών. Σαφώς, δε Ερμής/Αρης παίζουν σημαντικό ρόλο, που όλα εξαρτώνται από το πώς θα διαχειριστούν οι ηγέτες τα προβλήματα.

Τόσο ο Ήλιος, η Σελήνη αλλά και σημαντικό ότι ο Αρης είναι σε σύνοδο με τον σταθερό αστέρα Pollux, επηρεάζει τις ΗΠΑ αλλά όμως *** σημαντικότερη*** η επιρροή του μέσα στο Ιράν. Το σταθερό αστέρι Pollux είναι φύσεως Άρη. Παρέχει μια λεπτή, πονηρή, πνευματώδη, γενναία, τολμηρή και σκληρή φύση, μια αγάπη για το μποξ, αξιοπρεπή κακοβουλία, και συνδέεται με τα δηλητήρια. Ο Pollux, είναι διάσημος για την ικανότητά του στην πυγμαχία. Όμως μερικές φορές ονομάζεται Ηρακλής, και συμβολικά ονομάζεται ο Άκαρδος Δικαστής. [1]

Ο Pollux πάντα θεωρείται ότι υπερισχύει όμως υπεροχής και φήμης, αλλά μπορεί να είναι ιδιαίτερα σκληρός. Η ενέργεια του Άρη μπορεί να είναι εξαιρετικά πολύτιμη σε τομείς όμως ο πόλεμος, οι επιχειρήσεις και την πολιτική. [2]

Σε σύνοδο με Αρη: Βίαιος, δολοφόνος ή δολοφονημένος, υψηλή θέση αλλά τελική καταστροφή, βίαιος θάνατος από ασφυξία, πνιγμό ή δολοφονία, ειδικά αν η Σελήνη είναι εκεί όμως. [Robson*, p.187.]

Όμως είναι κοντά στον Βόρειο Δεσμό και τον Ηλιο, και θα έλεγα όμως εκεί μπορεί να προκαλέσει τα ίδια προβλήματα, διότι συζητάμε για τους  πόλους της Σελήνης:

Ήλιος/MC με Pollux: χτυπήματα, τραυματισμοί, σοβαρά ατυχήματα, πυροβολισμοί, ναυάγιο, δολοφόνος ή δολοφονία, ακραίες ασθένειες, πυρετός, πάθηση του στομάχου, ομοφυλόφιλος, πλούτος και τιμή αλλά τελική καταστροφή, τύφλωση, τραυματισμοί στο κεφάλι και το πρόσωπο, βιασμός που διαπράχθηκε ή υπέστη, απέλαση, φυλάκιση για υπεξαίρεση, βίαιο θάνατο, αποκεφαλισμό. (JFK) Κινδυνεύει ο Τράμπ με απόπειρα δολοφονίας;

Ο σταθερός αστέρας Pollux, όμως έχει ιδιαίτερη σημασία και είναι προβληματικος με θέματα υγείας, και εν όψη καλοκαιριού, θα επισημάνω τα εξής. Αν όντως γινόμαστε ιδιαίτερα υπερβολικοί με την τροφή για παράδειγμα, μπορεί να υπάρξουν διαταραχές στο στομάχι, φλεγμονές στα τοιχώματα του εντέρου, η άλλες σοβαρές ζημιές. Έχετε σκεφτεί ότι αν όμως για παράδειγμα, τρώτε υπερβολικά πριν κάνετε μπάνιο στην θαλασσα, μπορεί το καλοκαιρι αυτό να σηματοδοτεί ένα μεγάλο ποσοστό πνιγμών, στη θαλασσα.

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ Aculeus Star, σύμπλεγμα πεταλούδων, M6 Scorpii)

Πίσω στην πανσέληνο της 17ης Ιουνίου…

Ο σταθερός αστέρας Aculeus είναι φύσεως Άρη και Σελήνης. Επηρεάζει την όραση και προκαλεί τύφλωση και των δύο οφθαλμών.[1] Με όψεις αντιθέσεων μπορεί να ιδιαίτερα αρνητικός. Πάντα όμως, κουβαλάει πάνω του ένα αρνητικό προμήνυμα, που συνδέεται με τους θρησκευτικούς πολέμους, η την σκληρή στάση προς τον θεό. Όμως συνδέεται και με το γεγονός όπως είπαμε πιο πάνω με την τύφλωση, ότι δηλαδή είμαστε τυφλοί ως προς το προφανές και αυτό που θεωρούμε δεδομένο.]

Και οι δύο έχουν μια αξιοσημείωτη φήμη στην αστρολογία ως «Blind Stars». Όμως βρίσκονται στην περιοχή Lesath,που σημαίνει το κεντρί του Σκορπιού. Η περιοχή αυτή όμως πάντα δίνει και τρομοκρατικά χτυπήματα, όμως εχουμε δει, που είναι το όπλο του Σκορπιού. Όμως και να είναι συμβολίζει τους εχθρούς και την επίθεση.

Ο Αστερισμός αυτός ήταν το φοβερό σύμβολο του σκότους στην περιοχή του Ευφράτη και δεν είναι τυχαίο. Οι κομήτες σε αυτήν την περιοχή του ουρανού λέγεται ότι προμηνύουν όμως πληγές των «ερπετών» (που διαβάζονται ως ακρίδες ή άλλα έντομα επιβλαβή για τη γεωργία). Ο αστερισμός του Σκορπιού θεωρείται άτυχος από την αρχαιότητα. Γενικότερα, ο χάρτης αυτός δεν έχει θετικούς αστέρες, όμως ξανασυναντάμε και τον Αρη σε σύνοδο με τον Castor,και ξέρουμε ότι πρόσφατα, η ανθρωπότητα δεν είχε θετικές εμπειρίες, καθότι είναι φύσεως Αρη και αυτός. Συνδέεται με την κακή διάθεση, τον κυνισμό, επηρεάζει το φύλο, δείχνει μεγάλες διακυμάνσεις στην συμπεριφορά, τον δόλο, την απάτη, την διπροσωπία, πολλά ταξίδια, άσκοπη ζωή, πολλά σκαμπανεβάσματα. Όλα αυτά δείχνουν ότι το καλοκαιρι του 2019 θα φέρει πολύ δυνατές εξελίξεις. Ας δούμε τα υπόλοιπα..

10 ΡΑΒΔΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ

Οι 10 Ράβδοι είναι ένα πολύ δύσκολο χαρτί, λες και κάποιος προσθέτει ένα βάρος πάνω στην πλάτη σας, “με σκοπό να σας οδηγήσει στην κόλαση.

Κάποιοι μπορεί να εκμεταλλευτούν την καλή σας φύση και γενναιοδωρία, ακόμα και την προθυμία σας να βοηθήσετε. Μπορεί όμως να σας δοθούν τα δυσκολότερα καθήκοντα και, επειδή θα είστε υποχρεωμένοι να τα ολοκληρώσετε με επιτυχία, σας ζητούν να κάνετε όλο και περισσότερα.

Η μεταφορά της εργασίας-άλογο είναι αρκετά κατάλληλη. Η επιρροή του Κρόνου επίσης εδώ δείχνει την ισχυρή ηθική στην εργασία και σε άλλους τομείς, η τους περιορισμούς.

Συμβολίζει την σκληρή εργασία, το φορτίο, τις ευθύνες που προστίθενται, ένα εισόδημα για να πληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας και τίποτα παραπάνω. Είναι ένα σκληρό και δύσκολο χαρτί που δεν αφήνει περιθώρια.

Σελήνη/Πωσειδωνας/Αφροδίτη/Μια «κακη παράσταση», δυσαρέσκεια, οδυνηρές συνέπειες και αυτό μπορεί να αφορά και την οικονομία και την παγκόσμια ειρήνη.

Αρης/Βορειος δεσμός/Ερμής-η εξυπηρέτηση συμφερόντων.

Κρόνος /Πλουτωνας/Αρης/ Ερμής/ κτηνωδία, βια, σκληρότητα, ατύχημα, αγώνας για επιβίωση, κακομεταχείριση, έρευνα.

Ο χάρτης του Ηλιοστασίου δίνει μεγαλύτερη έμφαση στην οικονομικά σε σχέση με το Ελληνικό ωροσκόπιο όπου το τετράγωνο Ηλίου/Πλούτωνα και η αντίθεση Ηλίου/Δια, που συνεπάγονται με αλαζονεία και τα προβλήματα σε θέματα οικονομικής πολιτικής, μια δοκιμασία, κίνδυνος, απώλειες. Δίνει μεγάλη έμφαση στην λάθος διαχείριση των οικονομικών. Η αντίθεση Αρη/Ποσειδώνα, συνδέεται με προβλήματα στον άξονα επικοινωνίας και εξωτερικής πολιτικής, δημιουργεί το χάος, συνομωσίες, και έντονο παρασκήνιο που ίσως να μας βρουν προ εκπλήξεως. Η χώρα σε μια μεγάλη κριση, εν όψη εθνικών εκλογών, μετά την πραγματοποίηση τοπικών και ευρωεκλογών, με πλήρη ανατροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Κίνδυνος για φωτιές που ίσως να συνδέονται και με το εξωτερικό*, προσοχή με το στοιχείο του νερού, τα χημικά, τις δηλητηριάσεις, το αλκοόλ, τις ουσίες, την υπερβολή, τις μολύνσεις. Όμως είναι ενας άξονας αδυναμίας και ανικανότητας.

Σε σύγκριση με την πανσέληνο στον Τοξότη, ομοίως επηρεάζει με αρνητικό τρόπο τις τράπεζες, το χρήμα, το χρέος, τα εδάφη όπου όλοι έχουν ξεφύγει όπως γνωρίζουμε σύμφωνα με τις πρόσφατες κινήσεις του πρωθυπουργού, όπου έδωσε πολλά επιδόματα κτλ εν όψει εκλογών και το ΔΝΤ να φωνάζει για αυτό. Συνδέεται με τις συντάξεις, την εγκληματικότητα, αλλά όμως ταυτόχρονα φέρνει και πολλά μυστικά και σκάνδαλα στην επιφάνεια κτλ..

Η φοβερή πανσέληνος (Blue Moons) στον Σκορπιό και στον Ζυγό, όπου πραγματοποιήθηκαν κατά την άνοιξη, πριν τις εκλογές, σε σύνοδο με τον Αλγκόλ πάνω στην γενέθλια Σελήνη του πρωθυπουργού με διαφορά 1 μοιρα, θα επηρεάσει ομοίως τα αποτελέσματα εθνικών εκλογών, σε περίπτωση που αυτές γίνουν στις 30 Ιουνίου. Από κει και πέρα σε περίπτωση άλλης ημερομηνίας, θα μελετήσουμε τα πράγματα εκ νέου.

Όμως και η πιθανή ημερομηνία της 7ης Ιουλίου, δεν είναι θετική καθότι πραγματοποιείται λίγο μετά την Ολική έκλειψη Ηλίου και μάλιστα ανάμεσα στις εκλείψεις του καλοκαιριού, και στην αρχή ανάδρομης πορείας του Ερμή. Ωστόσο, μέσα στον Ιούνιο, η πανσέληνος στα τέλη Μαΐου, πυροδοτούν ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και Αιγαίο, ενώ αυξάνει την εγκληματικότητα και ανοίγει το δρόμο σε πολύ καυτά ζητήματα που αφορούν τις διεθνείς εξελίξεις πανσέληνος στον Τοξότη, είναι και αυτή επιθετικής φύσεως όπου θα φέρει αναταραχές.

Όσο αφορά τον χάρτη της Μεταπολίτευσης, ισχύουν πάνω κάτω τα ίδια, συμπεριλαμβάνοντας και στους δυο χάρτες σταθερούς αστέρες κτλ, με την πανσέληνο εδώ να επηρεάζει τον 6ο οίκο του χάρτη της, που συνδέονται με τα σώματα ασφαλείας, την θαλλασσα, τον στρατό, την υγεια. Στο ιδιο μοτίβο με συγκρούσεις,επιθέσεις και εντάσεις οι διελεύσεις Αρη/Κρόνου/Πλούτωνα επηρεάζουν τον 1 και 7ο οίκο καθώς συγκρούονται με τους πλανήτες που βρίσκονται στον 4ο οίκο της.

Και γράφω, πριν τις ευρωεκλογές αυτό…Αν υπάρξει πιθανότητα να γίνουν εθνικές εκλογές, ανάμεσα στον Ιούνιο μέχρι το Φθινόπωρο, τότε και πάλι υπάρχει αδυναμία σχηματισμού κυβέρνησης. Τέλος οι ισορροπίες στον χάρτη του Πρωθυπουργού είναι εξίσου σε  δυναμική το ίδιο, αν υπάρχουν αστρολογικές διελεύσεις που τον δοκιμάζουν αυτή την χρονική περίοδο άλλο τόσο υπάρχουν και κάποιες άβολες, αρνητικές όψεις που τον στηρίζουν, όπως για παράδειγμα, ο διελαυνων Ήλιος τριγωνίζει τον Ουρανό του όμως ο διελαύνων Ουρανος τετραγωνίζει τον Ηλιο του…κάπως έτσι.. Θα ευνοούσε όμως η σύνοδος Δια/Βορείου Δεσμού, τον σχηματισμό ενός άλλου σχηματισμού; θα δούμε…

Ημέρες ή χρόνια τελεσίγραφων ή τυραννία

Ζημίες που σχετίζονται με γυναίκες συνεργάτες – Ανειλικρίνεια στον περιβάλλοντα χώρο – Απογοήτευση – Αστοχία – Απάτη στο κοινό- Αποσταθεροποιημένες συνεργασίες – Άρνηση ή απόσυρση – Ημέρες ή έτη ανασφάλειας ή απώλειας – Φυσική ευπάθεια ή αδυναμία-

Νοσταλγία – Ανακοινώσεις σχετικά με την ανάγκη διόρθωσης ή αποζημίωσης – Ειδήσεις σχετικά με τις απώλειες των άλλων – Αδυναμίες που σχετίζονται με τις επικοινωνίες – Σοβαρά κουτσομπολιά – Σκέψεις σχετικά με τη χυδαιότητα των άλλων

Διακύβευση μιας καταστροφής ή επικίνδυνες καταστάσεις – Έκθεση σε βασικές ενέργειες – Χειρισμός – προκαλούν ζημιά ή τραυματισμό – Απειλή- Σοβαρές απώλειες που σχετίζονται με τους εταίρους – Θλίψεις

Καταστροφή στις αλληλεπιδράσεις – Δράσεις που σχετίζονται με καταστροφές, ζημιές ή τραυματισμούς Ζημιές από πυρκαγιές ή ανάφλεξη στη θέσηΑρνητικές πράξεις που σχετίζονται με πυρκαγιές – Κάποιος βλάπτεται

Μεγάλες πόλεις – Απομόνωση σε επίσημες υποθέσεις – Περιορισμοί σχετικά με επίσημα θέματα – Έκτακτοι περιορισμοί – Μεγάλη αντίσταση – Απόρριψη επίσημων θεμάτων

 οικονομικά προβλήματα – Προβλήματα με το νόμο –  οικονομική ανευθυνότητα

Περιορισμένα περιουσιακά στοιχεία – Μειώσεις που σχετίζονται με χρήμα ή εισόδημα

Βαθιά ενοχλητικά γεγονότα – Απρόσμενη καταστροφή

Βαρύς περιορισμός ή παγίδευση

Απρόβλεπτη συνεργασία η γάμος

Ειδήσεις σχετικά με διαχωρισμούς – Αποχαιρετιστήρια γράμματα ή ομιλίες

Εξαίρεση ή εξολόθρευση

Ρήξεις ή σπασίματα που σχετίζονται με θανάτους

Χαλιναγωγημένες ενέργειες – Περιορισμένες πυρκαγιές

Ντεμοντέ ή αρχαϊκή ή παρωχημένα ή ανεπαρκή ιατρική

Κοινωνικές ή κοινοτικές κρίσεις

Στρατιωτικές ενέργειες

Απάντηση