🌕🍁♓ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ* ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΙΣΗΜΕΡΙΑ*ΕΡΜΗΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ*🌕🍁♓

Μετα το τραγικό καλοκαιρι, που περάσαμε, με σημαντικές απώλειες, Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στην 28η μοίρα (ένα πολύ δύσκολο μονοπάτι)των Ιχθύων στις 21 Σεπτεμβρίου 2021, λίγο πριν την Φθινοπωρινή Ισημερία που πραγματοποιείται στις 22/9, και θα είναι ιδιαίτερα ισχυρή στον τρίτο δεκανο της. Θα ολοκληρωθεί στις 2:54:31 π.μ. ώρα Ελλάδος στον 9ο οικο του ηλιακού ωροσκοπίου. Λίγες ωρες μετα, μπαίνουμε επίσημα στο Φθινόπωρο με τον Ήλιο να εισέρχεται στην 1η μοίρα του Ζυγού, στις 10: 21 το βράδυ. Οι επιπτώσεις της πανσελήνου θα έχουν διάρκεια έως δύο εβδομάδες μέχρι την νέα σελήνη της 6ης Οκτωβρίου. Τα δύσκολα βέβαια ξεκινούν γύρω στα μεσα Οκτωβρίου με τους περισσοτέρους πλανήτες να επιστρέφουν σε ορθή πορεία.

Τρίτος δεκανος Ιχθείς [Άρης]. Απειλεί με ληστείες και τις ανυπόληπτες επιθέσεις και βιασμούς, λεηλασίες τόσο στη θάλασσα όσο και στην ξηρά. [Δέκα Κούπα ] Ωστόσο, δεν αποκλείεται να υπάρξουν ακραία καιρικά φαινόμενα σχετικά με το νερο και πάλι. Εμπλοκή, σκληρότητα, αγριότητα και απανθρωπιά των στρατιωτών.

Εκτός από την κλασσική αντίθεση Ηλιου/Σελήνης που επιβεβαιώνουν την περίοδο της πανσελήνου οπου όλα κορυφώνονται, η Σελήνη έρχεται σε αντίθεση με τον Άρη, που δηλώνει βία, θυμό, αλλα και μια εξαναγκαστική συμπεριφορά, από την μεριά των κυβερνήσεων και επιβολή δια της βίας, στην συνέχεια σχηματίζει μια οψη συνόδου προς τον Πωσειδωνα, που βρίσκεται στον 8ο οίκο, όμως υπάρχει και μια οψη αντίθεσης του Πωσειδωνα προς τον Ήλιο. Όλα αυτά όπως έχουμε ξαναπεί δίνουν μια εικόνα αλαλούμ, σύγχυσης και απόλυτου χάους, οπου πολλά ψέματα καταρρέουν και αποκαλύπτονται. Σαφώς η θέση του Πωσειδωνα στον 8ο οίκο θανάτου αλλα και της αναγέννησης, των οικονομικών κτλ. δεν είναι σε καλή θέση καθώς σηματοδοτεί την αύξηση της θνησιμότητας, την παραφροσύνη, αστάθεια (οικονομική, ψυχική) και τις αυτοκτονίες από τους εμβολιασμούς και αλλα περίεργα περιστατικά. Από την απέναντι όχθη, στον 3ο οικο, η συνοδος Ηλιου/Άρη σηματοδοτεί «θέση μάχης» τόσο για τους εμβολιασμούς αλλα και για θέματα εξωτερικής πολιτικής και εσωτερικής τρομοκρατίας και ότι άλλο διαδραματίζετε στην παγκόσμια σκηνή (μέσω δικαιοσύνης η σε ανώτατα δικαστήρια η μέσω των ΜΜΕ κτλ). Αυτή η συνοδος είναι ισχυρή, σηματοδοτεί την έκρηξη μεταφορικά είτε κυριολεκτικά ακόμα και πυρκαγιές ίσως.

Η 28η των Ιχθύων, σηματοδοτεί ένα δύσκολο μονοπάτι για την ανθρωπότητα γενικότερα, για μια ακόμη φορα ταξιδεύει μεσα από τα σκοτεινά και αχαρτογράφητα νερά του. Ακόμα και αν έχουμε θέσει στο μυαλό μας τους δικούς μας στόχους και έχουμε καταλήξει στο τι θέλουμε να κάνουμε το επόμενο χρονικό διάστημα για την επίτευξη τους, να έχετε υπόψιν ότι πιθανότατα απρόβλεπτα εμπόδια θα μας αναγκάσουν ίσως να αλλάξουμε τα σχέδια μας στα ενδιάμεσα. Θα πρέπει να παραμείνουμε στην πορεία μας και τα σχέδια μας, ανενόχλητοι από τις παραπλανήσεις και τις απειλές της κοινωνίας, γνωρίζοντας τα κρυμμένα σχέδια και ιδέες, τα οποία αποκαλύπτονται συνεχώς και η κατάληξη τους θα είναι δραματική. Στις προσωπικές μας σχέσεις το επόμενο χρονικό διάστημα θα πρέπει να διερευνήσουμε κυρίως στις νέες σχέσεις που δημιουργούνται το αν μπορούμε να εμπιστευτούμε τα μυστικά μας στους άλλους, και αν οι άλλοι είναι διατεθειμένοι να αναγνωρίσουν συναισθήματα, στόχους και ιδέες μας. Γενικότερα, θα πρέπει να βλέπουμε σφαιρικά, την μεγαλύτερη εικόνα των πραγμάτων, για να κατανοήσουμε ακόμα και τα πιο δύσκολα. Θα πρέπει όμως να προσέξουμε να μην είμαστε υπερεαναλυτικοι καθώς επίσης θα πρέπει να μην παγιδευτούμε μεσα σε ένα σύνολο παραμέτρων. Όσο και επώδυνη μπορεί να είναι η κατάσταση υπό την επιρροή του COVID-19,να ξέρετε ότι στην συνέχεια τίποτα δεν θα πάει χαμένο.

Η συνοδος προς τον Ποσειδώνα σηματοδοτεί ότι η κατάσταση είναι εύθραυστη, κάθε κατακερματισμένης κατάστασης. Επίσης η αρνητική οψη Ηλιου- Πωσειδωνα, μπορεί να επισημάνει το γεγονός ότι οι άνθρωποι ακόμα είναι πολύ εύθραυστοι ψυχικά, και θα πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο για να βγάλουμε μπροστά τα καλα στοιχεία των Ιχθύων όπως η συμπόνοια και η πιστή, περιορίζοντας το εσωτερικό μας χάος, την απογοήτευση, την τάση μας για παραπλάνηση (κάτι που εδώ ισχύει η θα παίζετε μέσω της πληροφόρησης).Ότι βλέπεις δεν είναι η πραγματικότητα! Όμως το να είμαστε θετικοί, θα πρέπει πλέον να είναι να γίνει μεταδοτικό ώστε να γίνει μια αλλαγή.

Βλέπουμε τον σχηματισμό του Αέρινου Μεγάλου Τριγώνου μεταξύ Άρη/Κρόνου/Βορείου Δεσμού και στην συνέχεια τον σχηματισμό ενός χαρταετού που είναι η προέκταση του Μεγάλου Τριγώνου. Όλα αυτά προσθέτουν περισσότερες δυνατότητες και κίνητρα, οπου οι άνθρωποι πρέπει να αξιοποιήσουν. Η διαδικασία μπορεί να είναι δύσκολη αλλα θα πρέπει να είμαστε επίμονοι και υπομονετικοί με τα σχέδια μας, καθώς και οι δυο σχηματισμοί επισημάνουν τις δύσκολες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί. Και αυτό διότι ο Κρονος μεσα στο Μεγάλο Τρίγωνο προφανώς συγκρατεί την αέρινη ενεργεια που μπορεί να δώσει λύσεις και καλύτερα αποτελέσματα, όπως και να το κάνουμε, ακόμα και αν είναι στο αέρινο ζώδιο του Υδροχόου.

Ομως αν θέλουμε να δούμε και πιο πέρα από αυτό, στον χάρτη της πανσελήνου, βλέπουμε ότι γίνεται μια προσπάθεια, μεταξύ πλανητών να συγχρονιστούν μέσω ενός Σκληρού Ορθογωνίου. Αφροδίτη/Ουρανός/Σελήνη και Ηλιος προσπαθούν να επιφέρουν την αναγνώριση στην ζωή μας αλλα και την παγκόσμια ισορροπία, που εχει χαθεί, όμως οι άνθρωποι πρέπει να ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΜΕ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΥΘΡΑΥΣΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΝ ΣΩΣΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΟΛΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ, ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΙΣΣΟΡΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΔΙΟΚΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ.

Ακόμα, υπάρχει εσωστρέφεια. Ο βαθύς ύπνος των λαών συνεχίζεται αλλα ταυτόχρονα η μεγάλη αφύπνιση ενισχύεται με τον καιρό μέσω του Καρμικού τεστ που περνάει ο πλανήτης. Ο δε φανατισμός στο αποκορύφωμα του και τακτικές που εφαρμόζονται παγκοσμίως, θυμίζουν δυστυχώς σκληρότερες εποχές. Η ισημερία όσο και η πανσέληνος είναι δείκτες αδυναμίας και τραγικών γεγονότων. Μεσα σε όλα αυτά αν και δεν σχηματίζει ακριβής όψεις, η πανσέληνος, που σημαίνει ότι ίσως να μην είναι τελικά και τόσο δυνατή η τόσο καταστροφική, όμως είναι ειρωνεία ότι θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Scheat. Αυτό σημαίνει ότι το στοιχείο του Νερού θα πρωταγωνιστεί στον ουρανιο θολο, ένας από τους πιο δυσοίωνους σταθερούς αστέρες, κατά κανόνα. Αυτό άλλωστε το είδαμε και από την αντίθεση Άρη/Πωσειδωνα στις αρχές του μηνα αλλα και από τον χάρτη της ισημερίας που δεν εχει μεγάλη διαφορά από την πανσέληνο.

Στην πανσέληνο, ο Αρης πρωταγωνιστεί και ήδη εχει εισέλθει στην 3η μοίρα του Ζυγού και κυβερνά τον τρίτο δεκανο των Ιχθύων, όμως δεν είναι σε καλή θέση και επιπλέον είναι σε αντίθεση προς την Σελήνη, όμως θα μπορούσε να είναι και το κλειδί, οπου αναζητεί μια λύση στα θέματα που μας απασχολούν, μέσω της δικαιοσύνης. Ο Άρης θα πιέσει περισσότερο τα πράγματα και ίσως πατήσει και κάποια «κουμπιά», ώστε να αλλάξουν τα πράγματα στο μέλλον. Το θέμα είναι ότι μπορεί να είμαστε πιο πρόθυμοι να πούμε τη γνώμη μας και να προχωρήσουμε μπροστά σε αυτό που πραγματικά θέλουμε, καθώς θα πλησιάζουμε τον Οκτώβριο. Ο Αρης εδώ είναι πιο αποφασιστικός στο να εξασφαλίσει ένα καλύτερο μέλλον, έχοντας ένα όραμα και δείχνει πρόθυμος να αγωνιστεί για αυτό, με την ελπίδα ότι ακόμη και χωρίς κοινωνική υποστήριξη, τελικά θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε.

Ο Αρης στον Ζυγό πυροδοτεί η προωθεί σαρωτικές αλλαγές αλλάζοντας τον τρόπο σκέψης των ανθρώπων για το παρελθόν και το μέλλον (πολιτικά και πολιτιστικά) · αποδεχόμενος ότι το παρόν είναι τελείως στάσιμο και ότι πρέπει να πάμε σε ένα πιο φωτισμένο μέρος, σαφώς και πάντα, γεφυρώνοντας το παρελθόν και το μέλλον με βάση τις παραδόσεις που έχουν αποδείξει την αξία τους, έναντι της αίσθησης ότι αυτές πρέπει να καταστραφούν τελείως διότι είναι ξεπερασμένα για να γίνει πραγματική πρόοδος. Ωστόσο ο Αρης στον Ζυγό, είναι κατάλληλος για την αποδοχή της διαφορετικότητας σε πάρα πολλά επίπεδα. Ο καθένας μας, φυσικά, είναι λίγο διαφορετικός, και όμως όλοι έχουμε κάτι σημαντικό να συνεισφέρουμε. Η θέση αυτή βέβαια κατά την οποία έχουμε δει άλλες 3 φορές, δεν είναι από τις καλύτερες και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα, διότι ο Ζυγός αναγκάζετε πάντα να δείχνει διπλωματία και συμβιβασμό.

Ο Ερμής ξεκινά τον ανάδρομο κύκλο του στις 27 Σεπτεμβρίου και έτσι θα είναι στον Ζυγό για πολύ καιρό ακόμη, μέχρι δηλαδή της 6 Νοεμβρίου οπου και θα μετακινηθεί στον Σκορπιο. Μερικές φορές θα αποτυγχάνουμε η θα δυσκολευόμαστε να πάρουμε αποφάσεις με τον Ερμή στον Ζυγό, και ίσως στις διαπραγματεύσεις να είμαστε καλοί, ευγενικοί, μαλθακοί και επιεικείς η να συγχωρούμε εύκολα. Ο Άρης με τον Ερμή εδώ και τον Ήλιο μπορεί να επιταχύνουν τις όποιες εξελίξεις, ενώ μπορεί να μπορεί να χρειαστεί να ζητήσουμε συγνώμη που δεν τηρήσαμε ίσως κάποιες συμφωνίες η υποσχέσεις. Ο Σεπτέμβριος δεν είναι ζόρικος μήνας, πριν από τη μεγάλη στροφή που γίνετε κατά τον Οκτώβριο, όταν και οι τέσσερις μεγάλοι πλανήτες θα ξαναμπούν στον ορθοδρομο κύκλο τους και ξαφνικά εκεί θα δούμε τα πράγματα να βαδίζουν μπροστά.

Η πανσέληνος, επιπλέον βρίσκεται στο γνωστό μυθικό άλογο του Πήγασου, οπου όλα είναι πιθανά να συμβούν. Υπάρχει τάση για ατυχήματα αλλα ευνοεί την Τέχνη. Γενικά έχουμε πει πολλές φορές ότι ο Πήγασος συμβολίζει αλληγορικά το θαλάσσιο νέφος (θαλάσσιοι υδρατμοί – γιος του Ποσειδώνα), που μεταφέρει τους κεραυνούς (του Δία) και που γίνονται αντιληπτοί στις καταιγίδες και κατακλυσμούς και αλλά ισχυρά φαινόμενα που σχετίζονται με το νερο.

Το τρίγωνο Ερμή/Δια στον χάρτη της πανσελήνου φαίνεται τελικά να είναι η πιο ισχυρή οψη και από το τετράγωνο που σχηματίζει προς τον Πλουτωνα. Οι εντάσεις, ο εξτρεμισμός, η έρευνα, οι αντίθετες απόψεις θα υπάρχουν όμως το τρίγωνο είναι πιο προοδευτικό, ανοιχτό και αισιόδοξο. Κανονικά, και οι δυο χάρτες δεν παραπέμπουν σε lockdowns, παρα μόνο ίσως σε τοπικά, αν και ο Πωσειδωνας θα προσπαθήσει να ξεγελάσει, να παγιδεύσεις κατά κάποιο τρόπο, να μην είναι επιεικής η γενναιόδωρος με πολλά πράγματα. Ο δρόμος προς την ενότητα είναι μακρύς, είμαστε κάπου στα μεσα της διαδρομής. Όλα θα πρέπει να ισοπεδωθούν, ενώ είμαστε όλοι παρατηρητές του παραλόγου. Ο χάρτης παραπέμπει σε οικονομικές απώλειες, αστάθεια, δυσαρέσκεια και αναστάτωση στους εργαζομένους, φούσκες που σκάνε και η αποκάλυψη πολλών κρυφών πραγμάτων. Οι επόμενοι δυο μήνες θα είναι δύσκολοι. Ο Σεπτέμβριος είναι ένας πολύ ιδιαίτερος μήνας, αλλα φέτος απεικονίζει τον αριθμό του έτους, 9 + 5 (2021) = 14 = 5. Ισως συνδεθεί με μια αλλαγή. Η μάχη θα πρέπει σχεδόν να ολοκληρωθεί σε μια ανώτερη και πιο πνευματική διάσταση.

ΑΞΟΝΕΣ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ

Δίας/Ωροσκόπος/Ουρανός-ένα χέρι βοήθειας στις επιχειρήσεις, μια αισιόδοξη στάση, ξαναφτιάξιμο συνθηκών

Αφροδίτη/Αρης/Ερμής- επιθυμίες και σκέψεις για σκέψεις, έρωτα και παιδια, ηθοποιοί, συγγράφεις

Πωσειδωνας/Πλούτωνας/Δίας- αγάπη, ειρήνη, θρησκευτικότητα, μεταφυσικές τέχνες, επιτυχία στις έρευνες, η επιστήμες

Πλούτωνας/Ουρανός/Δίας- φιλοδοξίες, η ξαφνική εκπλήρωση μιας γιγαντιαίας επιτυχίας, σημαντικές κοινωνικές μεταρρυθμίσεις

Δίας/Ουρανός/Αρης-γρήγορη αποφασιστικότητα, αγάπη για ελευθερία και ανεξαρτησία, λήψη τυχερών αποφάσεων.

Αρης/Ουρανός/Πλούτωνας- εξαναγκασμός, βίαιη μεσολάβηση, παρέμβαση

Πλούτωνας/Βόρειος Δεσμός/Σελήνη/Ηλιος- σκληρή επιβολή, σωματικός η πνευματικός βασανισμός, η παρέμβαση με σκληρές μεθόδους, επιβολη δια της βίας, στέρηση, αδυναμία, μπλοκάρισμα.

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΙ ΑΣΤΕΡΕΣ

Σελήνη σταθερό αστέρι Scheat (1 ° 26 ′): Ανησυχία, απώλεια και απόκτηση φίλων μέσω κριτικής, κίνδυνος ατυχημάτων από το νερό.

Μεγάλη ατυχία, φόνος, αυτοκτονίες και πνιγμοί,ατυχήματα. Είναι πιθανό μια θετική επιρροή να προέρχεται από το Scheat, αλλά μόνο για μερικούς ανθρώπους και να έχει επίδραση στην πνευματική τους δημιουργικότητα εάν αυτοί οι άνθρωποι είναι έτοιμοι να λάβουν τέτοια εκροή. Ο Αστερισμός Πήγασος δίνει φιλοδοξία, ματαιοδοξία, διαίσθηση, ενθουσιασμό, ιδιοτροπία και κακή κρίση. Απεικονίζει γεγονότα που αφορούν πλοία και τους ωκεανούς και επίσης αλλαγές στον καιρό.

ΤΑΡΩ -10 ΚΟΥΠΑ

«Είναι μια από τις ομορφότερες και ευχάριστες κάρτες Ταρώ! Όλα φαίνονται να είναι τέλεια. Δεν μπορείς να βρεις τίποτα στραβό σε αυτή την καρτα. Και όμως φαίνεται απειλητικό. Υπάρχει κάτι πολύ απαίσιο σε αυτήν την κάρτα και ας μην φαίνεται. Υποδηλώνει κάτι άρρωστο και νοσηρό, που πηγάζει από την υπερβολή.  Μοιάζει με την λαχτάρα ενός τοξικομανή. Ταυτόχρονα, φυσικά, είναι αυτή η τελευταία αγωνία καθόδου προς στην ψευδαίσθηση που είναι απαραίτητη για την ολοκλήρωση του κύκλου αφυπνίζοντας περισσότερο τον Odin, η Ζευς.  Το 10 Κούπα εχει την δύναμη της πραγματοποίησης και της απόλυτης πληρότητας. Ο Crowley κατηγορεί γι αυτό για τον Άρη στους Ιχθείς: (πανσέληνος 3ος δεκανος Ιχθύων) Ο Άρης είναι βίαιος, μια τελείως αναστατωτική δύναμη που επιτίθεται αναπόφευκτα σε κάθε υποτιθέμενη τελειότητα.» Κρόουλι προς Χάρις, 19 Δεκεμβρίου 1939.

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΙΣΗΜΕΡΙΑ

Αν και η συνοδος Ηλιου/Άρη, στον χάρτη της ισημερίας, μεταφέρεται στον 5ο οικο (παιδια, σχολεία, εστίαση, χώροι διασκέδασης, αυτοδημιουργια, διασκέδαση, κτλ) που με θετικές όψεις, και μάλιστα με τον Άρη στον Ζυγό ευνοεί ολες τις μορφές αυτό-έκφρασης, οπου η φαντασία και το εσωτερικό μας όραμα μπορεί να μεταφραστεί σε λέξεις η πράξεις, η αδυσώπητη συνοδος Κρόνου/Πλουτωνα στον 9ο οικο, δείχνει για μια ακόμα φορα την σκληρή συμπεριφορά της σε παγκόσμιο επίπεδο. Σταδιακά, τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν, και αυτό διότι η θέση της Σελήνης στην 21η του Κριού, στον 11ο οικο, θα είναι πιο σκληρή καθώς δείχνει να αντιστέκεται δυναμικά στον εκφοβισμό και την αδικία. Οι εξουσίες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι οι λαοί είναι μια δύναμη πλέον υπολογίσιμη που δεν πρέπει να υποτιμάται σε καμία περίπτωση. Οι λαοί θα αγωνιστούν γι αυτά που πιστεύουν και η μάχη θα κερδηθεί, καθώς η κατάσταση θα γίνετε όλο και περισσότερο ασταθής ή επικίνδυνη, και θα παίρνονται πολλά ρίσκα η πολύ απλά θα παιχτούν όλα για όλα. Η απομόνωση θα φέρει περισσότερη κατανόηση. Η Σελήνη και ο Ερμής σχηματίζουν θετικές όψεις προς τον Δια πράγμα που ευνοεί πολλά πράγματα αν οι άνθρωποι αγωνιστούν και τολμήσουν.

Και στους δυο χάρτες η Αφροδίτη σε αντίθεση προς τον Ουρανό, επιθυμεί περισσότερη ανεξαρτησία και ελευθερία, άλλωστε ο Ουρανός ανάδρομος συνδέεται με εξωτερικές αλλαγές ή απροσδόκητα γεγονότα που ανατρέπουν τις ισορροπίες, φέρνοντας προβληματισμό , άγχος ή δυσφορία. Μέχρι της 18/1/2022, θα εχει επιστρέψει στην 10η μοίρα του Ταύρου και μάλιστα την ημέρα μιας άγριας πανσελήνου του Λύκου(στην ίδια μοίρα που βρισκόταν και το Φθινόπωρο του 2020), δείχνοντας ότι τα πράγματα θα είναι στην κόψη του ξυραφιού, με τον κόσμο να υποφέρει από τα σκοτεινά και σαδιστικά προμελετημένα σχέδια κρυφών εξουσιαστών. Και εκεί διαφαίνεται ότι η αντίδραση θα είναι βίαιη, μέχρι τότε όμως έχουμε πολλά να πούμε καθώς προηγούνται οι εκλείψεις το Φθινόπωρο του 2021.

Κρονος/Βόρειος Δεσμος/Αρης– καταπίεση

Ηλιος/Κρόνος/Βόρειος Δεσμος- απομόνωση, δυσκολίες, αδυναμία

Σελήνη/Δίας/Πωσειδωνας– φτωχές προσδοκίες, άσχημες κοινωνικές συνθήκες, απώλειες μειονεκτήματα, σπατάλες

Πλούτωνας/Ωροσκόπος/Ηλιος– υποβολή, υπνωτισμός, αγώνας για επιβίωση, μια σκληρή δοκιμασία η εμπειρία, σκληρή καταπίεση

ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΕΡΜΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2021

Η αναδρομή πορεία του Ερμή ξεκινά στις 27 Σεπτεμβρίου στις 25 ° Ζυγού και τελειώνει στις 18 Οκτωβρίου στις 10 ° Ζυγού. Δεν εχει κάτι σημαντικο να δώσει εκτός του ότι εχει την δύναμη να επανεξετάσει τα θέματα που είναι προσκήνιο και σίγουρα θα μας είναι πολύ δύσκολο να πάρουμε αποφάσεις από κάθε άλλη φορα. Όμως οι ισορροπίες φαίνεται να είναι περίεργες. Βέβαια ο Ήλιος και ο Άρης είναι κοντά στον ανάδρομο Ερμή, και στα δύο σταθερά αστέρια Spica και Arcturus, καθώς πρώτα τριγωνίζει τον Δία και μετα τετραγωνίζει τον Πλούτωνα. Ο Άρης βρίσκεται στον Diadem που προσπαθεί να αποκρύψει γεγονότα.

Ο Ερμής κατά την διάρκεια της ανάδρομης πορείας του θα είναι σε σύνοδο με τον Arcturus: νηφάλιος, εργατικός, δημοφιλής, με τάση να είναι θρησκευόμενος, κάπως υπερβολικός αλλά εύπορος, βοήθεια μέσω φίλων, να κατέχει θέση εμπιστοσύνης σε μεγάλη εταιρεία ή οργανισμό ή να λαμβάνει προαγωγή υπό καθοδήγηση, ευνοϊκή για την υγεία και τις εσωτερικές υποθέσεις. Γενικότερα είναι ένας θετικός σταθερός αστέρας και δίνει πλούτο, τιμές, μεγάλη φήμη, καλή διάθεση, ευημερία και ταξίδια.

Είναι θετικός οιωνός για την δικαιοσύνη που επιτυγχάνει. Επομένως, ευνοεί τους πολεμιστές και την φιλονικία. Δίνει επιχειρηματικό πνεύμα. Η διαρκής επιτυχία υπόσχεται εάν υπάρχουν και άλλες καλές όψεις (για παράδειγμα, τρίγωνο με τον Δία). Εάν τετράγωνο με τον Πλούτωνα), η καλή επιρροή θα παρεμποδιστεί ή θα υπάρξουν μειονεκτήματα. Εάν εμπλέκεται κάποιος σε νομικές ενέργειες, μπορεί να χάσει τα πάντα.

Ο Ερμής σε σύνοδο με Spica: Τακτοποιημένος, έξυπνος, ευρηματικός, εύνοια κληρικών και ανθρώπων με εξουσία, κέρδος μέσω επενδύσεων, υπεύθυνη θέση. Σε γενικές γραμμές, η Spica δίνει επιτυχία, φήμη, πλούτο, τιμές, φήμη, μια γλυκιά διάθεση, αγάπη για την τέχνη και την επιστήμη, την ασυνειδησία.  Δίνει επίσης πνευματικές και θρησκευτικές ιδιότητες, με δείκτη νοημοσύνης πάνω από το μέσο όρο. Αποτελεί σημαντική τύχη για επιστήμονες, συγγραφείς, καλλιτέχνες, ζωγράφους, γλύπτες και μουσικούς.

Ο Ουρανός ανάδρομος – Η παλίρροια γυρίζει ….

Εκτός από την ανάρτηση που μόλις έγραψα για την πτώση του Αφγανιστάν από τους Ταλιμπάν, με τον Ουρανό, να σταματά, ακριβώς πάνω σε ένα πολύ σημαντικό αστέρι, τον Μενκάρ, στον αστερισμό του Κήτους. Ολόκληρος ο αστερισμός θεωρείται δύσκολος, και ο Μενκάρ συγκεκριμένα φέρνει το χάος, αναταραχή και επηρεάζει τη συλλογική συνείδηση​. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στις 14 μοίρες του Ταύρου και αυτό είναι το ίδιο αστέρι που βρισκόταν στον Ωροσκόπο στην αρχή της Προεδρίας Τραμπ. Είναι ειρωνεία το γεγονός ότι ο πρώην πρόεδρος υπέγραψε συμφωνία με τους Ταλιμπάν στα τέλη Φεβρουαρίου 2020 για την αποχώρηση των αμερικανικών στρατευμάτων σε 18 μήνες και καθώς ο Ουρανός ξεκίνησε την ανάδρομη πορεία στις 14.47 του Ταύρου στις 20 Αυγούστου, δείχνει ακριβως  την επανάσταση και ανατροπή και την αλλαγή κυβέρνησης στο Αφγανιστάν. Βέβαια δεν θα σταματήσει μόνο στο Αφγανιστάν….θα ακολουθήσουν κι άλλες χώρες, που σημαίνει ότι τους επόμενους μήνες θα δούμε πολύ περισσότερα. Ωστοσο, επαναλαμβανω και παλι τους φοβους μου για το Ιράν αλλα και για την δραση των Ταλιμπαν.

Για την χωρα μας η πανσέληνος θα την επηρεάσει κατά τον ιδιο τρόπο σύμφωνα με τα παραπάνω καθώς η επιρροή του Κρόνου/Ουρανού είναι αρκετά σκληρή. Ωστόσο ο Ουρανός σηματοδοτεί μεγάλες εντάσεις και διαφωνίες σε πολιτικό επίπεδο, αλλαγές η ανατροπές κάθε είδους και σε κοινωνικό επίπεδο. Μπορεί να σημάνει και μια μεγάλη αλλαγή που ετοιμάζετε να γίνει η μια συγκυβέρνηση η να ετοιμάζει στο βάθος για εκλογές. Στον χάρτη Μεταπολίτευσης, η συνοδος Ερμή/Ουρανού ετοιμάζετε για μια μεγάλη ίσως και πολύ σημαντική ανακοίνωση. Δεν εχει ίσως καθόλου σημασία..

Και αυτο είναι απολυτά λογικό, αν σκεφτεί κανείς ότι το Ελληνικό ωροσκόπιο αυτή την στιγμή δέχεται την επιρροή ενός πολύ δύσκολου άξονα στον 10ο οικο της, που βέβαια δεν είναι άλλο από το πέρασμα του Κρόνου στον Υδροχόο που προκαλεί ουτωσι αλλως μεγάλες πολιτικές κρίσεις, αστάθεια και αλλαγές αλλα και ακόμα πολίτικές ανατροπές κάθε είδους. Είχα αναφέρει ιστορικά το 1963 και 1993, και αναλυτικά ακόμα πιο πίσω, με την ιδια διέλευση οπου οι τότε και πάλι κυβερνήσεις του Κωνσταντίνου Καραμανλή και του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, εξαναγκάστηκαν από τις εξελίξεις να εγκαταλείψουν την Πρωθυπουργία. Σημαντικό είναι όμως ότι η όποια κυβέρνηση, υπό αυτές τις συνθήκες, θα εχει να αντιμετωπίσει εξαιρετικά ακραίες καταστάσεις τους επομενους μηνες.

Διαταραχές ή ανατροπές που σχετίζονται με οικονομικά ή νομικά ζητήματα

Κυβερνητικά προβλήματα – Το κράτος που βάζει όρια – Καθυστερήσεις που σχετίζονται με την αυτοδυναμία ή την ανεξαρτησία

Μεγάλη αβεβαιότητα ή αστάθεια – Απώλειες που σχετίζονται με την εξουσία

Αντίσταση – Καθορισμός ορίων – Σημαντικός περιορισμός – Καταστροφή – Εκμηδένιση

Οικονομική στασιμότητα ή μπλοκάρισμα

Αποδυνάμωση — ανασφάλεια – απογοήτευση – σύγχυση – εξαπάτηση – απώλειες

Υδάτινες ζημιές ή τραυματισμοί

Πνευματικοί πολεμιστές – Ιδεολογικός πόλεμος

Εκρήξεις

Εκδηλώσεις που αφορούν κυρίως γυναίκες – διέγερση – αφύπνιση – Δημόσιες αναταραχές – Ταραγμένοι πληθυσμοί ή έθνη

Απάντηση