🌙♐✨ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ* Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΜΕ ΑΘΗΝΑ ΠΑΛΛΑΣ *ΣΤΙΣ ΔΑΓΚΑΝΕΣ ΤΟΥ ΣΚΟΡΠΙΟΥ🌙♐✨

στις

Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στις 26 Νοεμβρίου, 2019, στην 4η μοιρα του Τοξότη, στον 6ο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου, ώρα 17:05:28 μμ. Η 4η μοίρα του Τοξότη συνδέεται με την λύπη, τη μελαγχολία, την παθητικότητα, την σιωπή. Ωστόσο, μια πολύ δύσκολη νέα σελήνη σε ζώδιο της φωτιάς που συνδέεται με την επίθεση και την τέχνη του πολέμου σε σύνοδο με τον αστεροειδή Αθηνά Παλλάς (στρατηγική) στην ακμή του 7ου οίκου (ανοιχτοί εχθροί). Η νέα σελήνη κυβερνά και επηρεάζει θέματα 3 και 4ου οίκου (επικοινωνία, διπλωματία, εξωτερική πολιτική και εδάφη μιας χώρας).

Στην πραγματικότητα μαζί με άλλους πλανήτες που συνυπάρχει στον ιδιο οίκο, τον Αρη ο οποίος θα βρίσκεται στις αρχές του Σκορπιού και θα είναι πολύ ισχυρός και με τον Ερμή θα επηρεάσουν ζητήματα που συνδέονται με το επικοινωνιακό κομμάτι στην εξωτερική πολιτική, τις σχεσεις με όμορα κράτη, για πολλές χώρες, τις διεθνής συμμαχίες και εχθρούς αλλά και την οικονομία. Οι όψεις με τον Κρόνο, τον Αρη, τον Πλούτωνα, είναι προβληματικές και δημιουργούν εντάσεις και δυσκολίες που μπορεί να οδηγήσουν σε νομικές επιπλοκές την χώρα μας και άλλα σοβαρά προβλήματα , με την Τουρκία και τα Σκόπια, Αλβανία.

Η νέα σελήνη δημιουργεί μια όψη κουινκαξ με τον Ουρανό αλλά και επίσης και μια όψη αντίθεσης με τον Ωροσκόπο στην 4η μοιρα των Διδύμων όπου δημιουργεί, ανασφάλεια, ξαφνικά γεγονότα, ένταση που κλιμακώνεται επικίνδυνα. Ολόκληρος ο χάρτης δείχνει μια γενικότερη αστάθεια και μια αρκετά έντονη κατάσταση με το μεταναστευτικό ενώ δεν αποκλείονται και τρομοκρατικά χτυπήματα. Σημαντικό το γεγονός ότι δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα που συνδέονται με τα ταμεία πολλών χωρών, τα χρέη και τους φόρους. Θα αυξηθεί η θνησιμότητα.

Η νέα Σελήνη φέρνει το απόλυτο χάος, επαναστάσεις και ξεσηκωμούς. Η υιοθέτηση μιας νέας στρατηγικής επιβάλλεται επειγόντως μπροστά στις γρήγορες εξελίξεις που πρόκειται να συμβούν και γεγονότα που θα μεταβάλλονται διαρκώς, πριν την έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο, μέσα στις ημέρες των Χριστουγέννων!!!

Χώρες/Πόλεις στον Τοξότη…( Ισπανία, Αυστραλία, Χιλή, Ουγγαρία, Σαουδική Αραβία, Μπαγκλαντές, Μπαρμπάντος, Καμερούν, Καζακστάν, Κένυα, Λιβύη και Μαυριτανία. Βουδαπέστη, Γιοχάνεσμπουργκ, Νάπολη, Νότιγχαμ, Σέφιλντ, Σάντερλαντ, Στουτγκάρδη και Τορόντο.)

***Αρης στον Σκορπιό μαι πολυ δύσκολη επιρροή…

«Και αν ο Άρης στον Σκορπιό, αυτό σημαίνει ένα πλήθος νεφών, πολύ κρύο το χειμώνα και τη ζεστασιά της θερμότητας το καλοκαιριού και την πτώση των φύλλων των δέντρων. Και θα υπάρξουν πόνοι από τα μάτια, και οι ληστείες και οι κόπτες (αυτοι που προκαλούν τραυματισμούς) των δρόμων θα πολλαπλασιαστούν και θα υπάρξουν πόλεμοι και πόνοι και άλλες αναπηρίες στους νέους. Και θα υπάρξει έλλειψη κρασιού και βουτύρου και λίπους. Ένα πλήθος των ασθενειών που συναντούν οι άνδρες και ειδικά στα χαμηλότερα μέρη της κοιλιάς. Έλλειψη της ευσέβειας των ανθρώπων ο ένας προς τον άλλο. Επανάσταση, και πολλές επιχειρηματικές συναλλαγές (ωστόσο, με τρόμο και φόβο). Μεγάλη λογοκρισία και καταστροφή των σπιτιών στα οποία οι πλούσιοι κρατούν τις ουσίες τους.»

(Φινλανδία, Βαυαρία, Νορβηγία, Μαρόκο, Κουίνσλαντ, Κορέα, Συρία, Βαλτιμόρη, Σινσινάτι, Νέα Ορλεάνη, Λίβερπουλ, Νιουκάστλ, Ουάσιγκτον , Αγκόλα, το Μαρόκο, το Κουίνσλαντ, η Νορβηγία, η Αντίγκουα, η Μπαρμπούντα, η Καμπότζη, η Δομινίκα, η Λετονία, ο Λίβανος, η Μικρονησία, ο Παναμάς, η Τουρκία, το Τουρκμενιστάν και η Ζάμπια.)

Πρώτος δεκανος Τοξότη [Ερμής]. Φέρνει κλοπές και βιασμούς. [Οκτώ Ράβδοι]

Η 4Η ΜΟΙΡΑ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ- ΠΟΥΛΙΑ ΣΚΕΠΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΦΩΛΙΕΣ ΤΟΥΣ*

Παρόλο που υπάρχει ένα καλό συναίσθημα για το μέλλον και την ελπίδα για μια νέα ζωή που έρχεται, υπάρχει εγγενής κίνδυνος ότι θα μπορούσατε να είστε αναλώσιμοι. Προσέξτε να μην είστε πολύ εφησυχασμένοι ή να αντιδράσετε με τρόμο σε ξαφνικές εκπλήξεις. Ενστικτώδης αφοσίωση για την προετοιμασία εδάφους για εκείνους που έρχονται. Φοβάμαι να ριψοκινδυνέψω, φοβάμαι άσκοπα.

*ΗΛΙΟΣ ΣΤΗΝ 4 ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΤΟΞΟΤΗ-ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΤΙΓΜΗ. ΕΝΑΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΣ ΑΝΔΡΑΣ. ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΟΝ ΒΟΗΘΟΥΝ.*

Υπάρχει μια αργή συνειδητοποίηση ότι τα πράγματα γίνονται όλο και καλύτερα. Ήταν μια δύσκολη εποχή, αλλά μόλις αρχίζει να φαίνεται η αυγή με κάποιο τρόπο. Δεν είσαι μόνος. Η συνειδητοποίηση της πνευματικής βοήθειας σε περιόδους ανάγκης. Αν αρνητική – εξωπραγματική εξάρτηση από πνευματικές ενέργειες.

*ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ 4 ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΤΟΞΟΤΗ-ΜΙΑ ΙΝΔΙΑΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΕΝΑ ΑΓΟΡΙ ΤΟΥ ΚΟΛΕΓΙΟΥ ΣΤΗΝ ΦΥΛΗ ΤΗΣ. *

Αγεφύρωτο χάσμα μεταξύ καταστάσεων η ξένων ανθρώπων, όμως θα πρέπει αυτό να χάσμα να γεφυρωθεί. Βαθιά κατανόηση, αποδοχή και σεβασμός για τις δυο περιπτώσεις. Η πρόκληση ή η κατάργηση του status quo. Φέρνοντας ένα νέο, πιο διανοητικό στοιχείο. Εάν είναι αρνητικό – σκόπιμα ανατρέποντας την ομάδα με εναλλακτική συμπεριφορά.

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ  & 8 ΡΑΒΔΟΙ

Η σκληρή δουλειά που ξεπληρώνει, ολοκλήρωση, συμπέρασμα, λύσεις, αποτελέσματα, πετυχαίνει το στόχο, μπροστά από το πεδίο μάχης, άνεμος στα πανιά σας, στέκεστε στα πόδια σας, επάνω και μακριά, απογείωση, Ταχύτητα, Δράση, Κίνηση, Δραστηριότητα, Βιασύνη, Κούρσα, Ορμή, Κινητοποίηση, Ενέργεια, Φόρτωση, κάποιος που ορμάει, οι στόχοι πραγματοποιούνται, χωρίς άγχος, χωρίς προβλήματα, ελεύθερος χρόνος, ελευθερία, βέλη του έρωτα, εμμονή, ταξίδια σε νερό, συναρπαστικές ειδήσεις, καρδιοχτύπια, η δύναμη του Μωυσή, γρήγορες αλλαγές και εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα, το σημείο εκκίνησης ενός μεγάλου πνευματικού και ιδεολογικού μετασχηματισμού, η μεγάλη εικόνα.

ΤΟΠΑΖΙ & Η ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ

SONY DSC

Το τοπάζι είναι αρκετά σημαντικό. Οι Αιγύπτιοι έδωσαν ιδιαίτερη αξία στο πολύτιμο χρυσό τοπάζι και πίστευαν ότι τους δόθηκε απευθείας από τον θεό Ήλιο Ra. Πιστεύονταν ότι όποιος το φορούσε θα τους έφερνε σε άμεση επαφή και έμπνευση με τον Ρα και θα άνοιγαν το μυαλό τους σε πληροφορίες πέρα ​​από το επίπεδο της γης. Αυξάνει την δύναμη και η επιτυχία είναι βέβαιη. Το να γίνεις «αόρατος» μπορεί επίσης να σημαίνει να γίνεις διαφανής όσο αφορά τις προθέσεις σου και στην πίστη. Εκείνος που είναι διαφανής γίνεται μαγικά ευάλωτος. Το Τοπάζι έχει και άλλες μαγικές δυνάμεις, όπως η δυνατότητα να αλλάζει υποτίθεται χρώμα με την παρουσία κάτι δηλητηριώδους – δεν είναι κακό πράγμα που υπάρχει γύρω, αλλά ο ζήλος είναι ένα ζήτημα.

Το τοπάζι ταιριάζει στις έντονες δονήσεις του Τοξότη. Ακριβώς όπως ο φλογερός Τοξότης, ο οποίος είναι γρήγορος να ξεκινήσει νέες προσπάθειες και είναι τολμηρός στην έκφραση και το πνεύμα, ενθαρρύνει αυτά τα γνωρίσματα. Λέγεται ότι κάποιος που γεννιέται κάτω από αυτό το ζώδιο θα επωφεληθεί περισσότερο από τη χρήση του, δεδομένου ότι οι ενέργειες είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένες με αυτό το ζώδιο. Είναι ακόμη πιο επωφελές να το φοράτε ως Τοξότης κατά τη διάρκεια του μήνα του Τοξότη για τους λόγους αυτούς. Στο σώμα, η κίτρινη / χρυσή απόχρωση υποστηρίζει το πεπτικό σύστημα, λεμφαδένες και το τρίτο τσάκρα, το οποίο συνδέεται με την προσωπική δύναμη, το κίνητρο και την δημιουργική κίνηση / έκφραση. Βοηθάει στην αναγέννηση των ιστών του σώματος.

Ο μεταβολισμός και ο θυρεοειδής υποστηρίζονται τόσο από τις μπλε όσο και από χρυσές αποχρώσεις και οι δύο αποχρώσεις συμβάλλουν στην ισορροπία του συναισθηματικού σώματος και βοηθούν στην εξεύρεση ισορροπίας και γαλήνης.

Η χρυσή απόχρωση του κίτρινου τοπάζ συσχετίζεται με το καφέ του φθινοπώρου και αντικατοπτρίζει τη ζεστασιά του ήλιου που θέλει να μείνει τόσο την ημέρα όσο και στη συνείδηση ​​της ανθρωπότητας καθώς οι εποχές μετατοπίζονται προς τους χειμερινούς μήνες. Υποστηρίζει τα ταξίδια & την υπερβατικότητα, ανεξάρτητα από το χρώμα, είναι γνωστό ότι υποστηρίζει το μυαλό, τη διάνοια και το τρίτο μάτι. Το μπλε και το χρυσό τοπάζ θεωρούνται μυστικιστικά εργαλεία για να βοηθήσουν στη διαδικασία υπέρβασης.

Η επιτυχία και η αφθονία που του αποδίδονται πιστεύεται ότι οφείλεται στην ικανότητά του να εντείνει τη διαίσθηση, να ενισχύει τη δημιουργικότητα και να εξευγενίζει το πνεύμα σε τέτοιο βαθμό ώστε η δόνηση του πλούτου να έρχεται εύκολα. Αν και οι ιδιότητες του μυαλού είναι πιο ακονισμένες με τη χρήση του μπλε τοπάζ, το χρυσό φαίνεται να προσελκύει τον πλούτο και την ευημερία πιο εύκολα. Έχει την αντανακλαστική δύναμη του ίδιου του ήλιου.

Είτε πρόκειται για τις αποχρώσεις του χρυσού, είτε τις μπλε αποχρώσεις, ο Τοξότης θα βρει το τοπάζι έναν ισχυρό σύμμαχο για να αυξήσει τη σχέση του με τις αλήθειες της ψυχής, να ενισχύσει το σώμα του να θεραπεύσει κάθε διαφωνία και να βρει απλά την εσωτερική ειρήνη και την ευτυχία.

ΟΨΕΙΣ ΝΕΑΣ ΣΕΛΗΝΗΣ

Η Νέα Σελήνη στην 4η μοιρα του Τοξότη σχηματίζει μια σύνοδο με τον πολεμιστή/αστεροειδή Αθηνά Παλλάς, στον 7ο οίκο, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση σε θέματα στρατηγικής και σοφίας αλλά και τα οφέλη τους σε παγκόσμιο επίπεδο. Μια νέα σελήνη παραδοσιακά μας ωθεί να κάνουμε μια νέα δυνατή αρχή, αλλά ωστόσο φαίνεται ότι δεν είναι και τόσο θετική καθώς πρέπει πρώτα να προσδιορίσουμε τους στόχους μας, καθώς υπάρχουν δυσαρμονίες αλλά και αστοχίες, εκτός αν ο δικός σας χάρτης διέπεται από αρκετά θετικές όψεις σε σχέση με την αυτή την φάση σελήνης.

Ο Τοξότης είναι ένα ζώδιο που διαθέτει αρκετή σοφία είτε από ακαδημαϊκές είτε από επαγγελματικές πηγές ή από τις προσωπικές του εμπειρίες. Αλλά όμως η στρατηγική δεν είναι πάντα το πρώτο βήμα για αυτό το ζώδιο. Θεωρητικά, απλά βάζει ένα στόχο και πυροβολεί, κατευθείαν.

Η Pallas στο ιδιο ζώδιο, αντιπροσωπεύει τον αναζητητή της σοφίας και τις πνευματικές επιδιώξεις, και ίσως μια στρατηγική που πρέπει να αναληφθεί. Όπως και ο Ουρανός, συνδέεται με τα «καλέσματα για αφύπνιση», τις ξαφνικές αλλαγές και σοκ, μέσα από τις ιδιότητες που τον διέπουν. Από τις στάχτες στο φως, αυτή η Νέα Σελήνη πρόκειται να μας βοηθήσει να σκεφτούμε την μεγαλύτερη εικόνα των πραγμάτων και να ανοίξουμε τις καρδιές μας σε ένα νέο κύμα θετικής και άφθονης ενέργειας. Αυτη η νέα σελήνη θα φέρει πολλά στο φως σε σχέση με θέματα 6ου οίκου.

Από το σκοτάδι (Σκορπιός) στο φως (Τοξότης)! Η Νέα Σελήνη στέλνει κύματα ενέργειας που θα μας επιτρέψουν να δούμε τα πράγματα από μια υψηλότερη προοπτική η με διαφορετική ηθική, και θα ευαισθητοποιήσει νέες σφαίρες και νέα κύματα σκέψης. Η ενέργεια του Τοξότη είναι ηλεκτρική, θετική και το σημαντικότερο, έχει ανοιχτό μυαλό. Θα πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι και να εστιάσουμε την προσοχή μας στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Βάλτε Υψηλούς στόχους και κάντε μεγάλα όνειρα με την Νέα Σελήνη, γιατί αυτό το Τοξοτισιο βέλος πρόκειται να σας βοηθήσει στο να πετύχετε τον στόχο σας.

Η Νέα Σελήνη πρόκειται επίσης να πυροδοτήσει ένα νέο κύκλο αφύπνισης μέσα από γεγονότα. Με πολλούς τρόπους, όμως και μέσα από την προσωπική τους ζωή, πολλοί θα αισθάνονται ότι ξαναγεννιούνται και μετά από μια δύσκολη περίοδο.

Η νέα σελήνη στον Τοξότη, καθορίζει την υψηλότερη κατανόηση των πραγμάτων και διαδικασιών, ωστόσο όμως απαιτούνται, να γίνουν δύσκολες αλλαγές στη ζωή μας. Σκεφτείτε τι συμβολίζει ο 6ος οίκος, είναι ο δείκτης υγείας , της εργασίας και του καθημερινού μόχθου. Η δημόσια υγεία, η αποχέτευση, τα τρόφιμα, οι εθνικές υπηρεσίες, στρατός, ναυτικό, αστυνομία, δημόσιες υπηρεσίες, συνδικάτα, η εργατική τάξη.

Οι εργαζόμενοι, οι οργανώσεις εργασίας, οι συνθήκες μισθών, η απασχόληση και η ανεργία και η δημόσια διοίκηση. Καθορίζει επίσης τις ένοπλες δυνάμεις και την αστυνομία, καθώς και θέματα που αφορούν την εθνική άμυνα. Μέσα από τη σύνδεσή της με την υγεία, ρυθμίζει χώρους που εξυπηρετούν τα τρόφιμα και τα ποτά, τη δημόσια υγεία και τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας. Πως αντιλαμβανόμαστε την καθημερινή μας ζωή. Το ζωικό βασίλειο και τα μικρά ζώα που εχουμε σπίτι μας, όπως και γενικότερα τα συναισθήματά μας για αυτά. Το άγχος, οι ασθένειες, οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι αγρότες. Η Στρατιωτική θητεία. Ο Θερισμός. Τα κέντρα υγείας.

Η ενέργεια της Παλλάς μπορεί να είναι αρκετά βίαιη και ενοχλητική, ακόμη και καταστροφική, καθιστώντας τα πράγματα αρκετά δύσκολα καταλύοντας τις αναγκαίες ενέργειες και αλλαγές.

Υπό το πρίσμα αυτό, η Παλλάς μπορεί να επισημάνει μια περίοδος με πολύ μεγάλο άγχος, η ακόμα και έλλειψη στρατηγικής και σοφίας μέσα στις προσωπικές μας σχεσεις ιδιαίτερα εάν το άτομο που επηρεάζεται αντιστέκεται στην αλλαγή αλλά ακόμα και αυτούς που μας επιτίθενται και ανοιχτούς εχθρούς. Η Pallas είναι σύμβολο του νου, και ευνοεί την πνευματική διάνοια και την καλλιέργεια της νοημοσύνης, αντιθέτως μπορεί να σημαίνει την έλλειψη αυτής. Οι άνθρωποι τείνουν να είναι έξυπνοι και γρήγοροι στην δράση με θετικές όψεις, αν και οι αρνητικές μπορεί να σημαίνει ότι κάποιοι είναι προφανώς ηλίθιοι (επειδή έχουν μπλοκαριστεί σε πνευματικό επίπεδο) και αδέξιοι ή μερικές φορές οι πολύ αποκομμένοι και αποξενωμένοι.

Η ενέργεια της μπορεί να συμβολίζει την περιέργεια και την αδυναμία. Ωστόσο, τα καλύτερα δώρα της Παλλάς είναι εκείνα της διορατικότητας, της κατανόησης και της ικανότητας να γνωρίζουμε και να ενεργούμε με περισσότερο έξυπνους, και τελικά ευγενικούς τρόπους. Και υπάρχει και ένα άλλο πλεονέκτημα με αυτόν τον αστεροειδή: η Pallas φαίνεται να προωθεί την αίσθηση του χιούμορ και είναι πάντα εμφανής στους χάρτες σατιριστών και των κωμικών.

Ένας από τους τρόπους με τους οποίους η Παλλάς μας βοηθά είναι να δούμε με χιούμορ τη σκληρότητα και το άγχος της ζωής αντί να κλαίμε. Αυτό σημαίνει ότι η Pallas μας βοηθά όλους να γίνουμε πιο σκληροί όσο και εξυπνότεροι αλλά και μας βοηθάει να γελάμε ενάντια στις αντιξοότητες της ζωής, βρίσκοντας όμως παράλληλα μια πιο εξειδικευμένη στρατηγική για να αντιμετωπίσουμε το οτιδήποτε μας ρίχνει.

Έτσι λοιπόν, οι άνθρωποι αυτή την περίοδο, μερικές φορές πρέπει να προθερμαίνουν το σώμα τους για να διαχειρίζονται σωστά τους στόχους τους με πιο πετυχημένους ελιγμούς και στρατηγική. Όπου υπάρχει ένα πλεονέκτημα ή μια ευκαιρία, μπορεί επίσης να υπάρξει κάποιος ανταγωνιστής, χωρίς να είναι προφανές – όπως φαίνεται εδώ από τον εξουσιαστή (dispositor) της Σελήνης, τον Δία, όπου τριγωνίζει τον Ουρανό.

Είναι εύκολο να διακρίνεις τις αρνητικές όψεις όταν οι πλανήτες βρίσκονται στο πρώτο ή στο τελευταίο τμήμα ενός ζωδίου. Εδώ, ο Δίας στις 28 ° Τοξότη (στις τελευταίες του μοίρες) και ο Ουρανός στις 3 ° του Ταυρου (στις αρχές του Ταυρου). Αυτό σημαίνει ότι εχουμε δυο πλανήτες σε δύο διαφορετικά στοιχεία (φωτιά και γη). Με αυτό το μείγμα, εχουμε καθήκον να λάβουμε υπόψη μας την τριβή αλλά και τις δημιουργικές δυνατότητες, ενός τετραγώνου, με την έννοια ότι κάτι λείπει και πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο εντοπίζοντας κάποια έλλειψη ικανοτήτων η να γίνει ενδεχομένως περισσότερη δουλειά με αυτές. Ωστόσο, το τρίγωνο παρουσιάζει σίγουρα μεγαλύτερη αρμονία.

Καθώς, ο Δίας και ο Ουρανός έχουν μια σχετικά πολύ θετική σύνδεση μεταξύ τους, εμείς μπορεί να δούμε δυο συγκρουόμενες  προσωπικότητες που προσπαθούν να τα πάνε καλά μεταξύ τους – ή δυο δραστήριες δυνάμεις να εργάζονται μαζί, ενώ κανονικά κάποιος θα προσπαθούσε να τον ξεπεράσει, να τον βλάψει, ή να καταστρέψει τον άλλο. Αυτό που μας έρχεται στο μυαλό είναι οι πολιτικοί χαρακτήρες- ηγέτες, αλλά μπορεί επίσης να παρατηρήσουμε τέτοιες ασυνήθιστες ενέργειες μέσα στην οικογένεια, την κοινωνική μας ζωή και την οικογενειακή, κοινωνική και επαγγελματική ζωή μας.

Ο Δίας επίσης σχηματίζει μια σύνοδο με την Αφροδίτη στις αρχές του Αιγόκερω, αν και ο πρώτος είναι μεγαλύτερος σε μέγεθος η Αφροδίτη έχει τον κυρίαρχο ρόλο που βρίσκεται ακόμα στις 0°. Ακόμα και το τρίγωνο Αφροδίτης/ Ουρανού είναι πιο πρακτικό και σταθερό, αλλά μετράει ως κάτι που θα γίνει στο μέλλον, ενώ ο Δίας μπορεί να διασκεδάζει περισσότερο με τα οράματα και φιλοδοξούν πάντα σε ψηλότερα ύψη. Αυτό το μείγμα τριγώνων μας λέει ότι υπάρχουν δυο τρόποι δουλειάς. Η Αφροδίτη δείχνει μια πιο δυναμική προσέγγιση και αποτελεσματική, σε σύγκριση με τις μεγάλες χειρονομίες του Δία.

Η εστίαση βέβαια, μη γελιόμαστε, προς γήινα ζώδια υποδηλώνει ότι μπορεί οποιαδήποτε μείωση να συνδέεται με τις οικονομικές μας προτεραιότητες. Παρόλο που αναγκαζόμαστε να κόψουμε οτιδήποτε πολύ φανταχτερό από τη ζωή μας μπορεί αρχικά να μας φαίνεται μη ελκυστικό, αλλά θα μπορούσε να απλοποιήσει τη ζωή και να προσθέσει μεγαλύτερη ασφάλεια.

Σημαντικό είναι βέβαια ότι ο Ουρανός σε μια όψη quincunx (χιαστί) με την Νέα σελήνη, δείχνει ότι  πρέπει να αναγνωρίσουμε τι είναι αυτό που δεν λειτουργεί. Ωστόσο, όμως αυτό μπορεί να μην είναι υλικό στοιχείο απαραίτητα αλλά και πνευματικό.

Ένα quincunx (όψη χιαστί) συχνά αντιπροσωπεύει ένα τυφλό σημείο. θα μπορούσαμε ξαφνικά να δούμε κάτι που είχαμε προηγουμένως παραβλέψει αλλά όμως στη συνέχεια αισθανόμαστε ενεργοποιημένοι αρκετά ώστε να αναλάβουμε σημαντικές ενέργειες. Περιστασιακά, αυτή η όψη αποκαλύπτει ασθένεια, αλλά με τον Ουρανό να εμπλέκεται, υπάρχει μια δυναμική βοήθεια από μια απροσδόκητη πηγή. Ίσως..;!

Τουλάχιστον στον παρόν χάρτη, η αντίθεση της νέας σελήνης με τον ωροσκόπο και τους άλλους πλανήτες δείχνει μια δυσαρμονία με το κοντινό περιβάλλον μας, αλλά και με τα οικονομικά κατά δεύτερον αλλά αυτή η δυσαρμονία προέρχεται από μέσα μας, καθώς θα πρέπει να βρούμε τι είναι αυτο που δεν λειτουργεί σωστά στην καθημερινότητα μας. Φαίνεται, όμως ότι θα έρθουν αλλαγές στην καθημερινή ζωή του ανθρώπου και στο πορτοφόλι του.

Σε πολιτικό επίπεδο, τα πράγματα δεν είναι τόσο αθώα, αφού θα είναι μια περίοδος υψηλών εντάσεων. Αστάθεια και πρόβλημα στην διαχείριση της οικονομίας που θα οδηγήσει σε μια ύφεση και πάλι στη συνέχεια, προβλήματα με θέματα 8ου οίκου, φόρους, χρέη, κτλ.. Μια νέα σελήνη στον Τοξότη είναι όπως και να έχει είναι μια ενέργεια αναζωογονητική για την καθημερινή ζωή μας και αρκετά εκρηκτική που μάλλον θέλει λίγο χιούμορ και διπλωματία, πράγμα που ο Τοξότης δεν κατέχει, αν μη τι άλλο όμως σίγουρα σοφία, ναι.

Υπάρχει όμως και μια πολυ άγρια όψη*** που έχουμε αρκετό καιρό να την δούμε που δεν είναι άλλη από την αντίθεση Αρη/Ουρανού, στον 6/12ο οίκο αντίστοιχα, στον άξονα Ταυρου/Σκορπιού. Δεν αποκλείεται να ξαναδούμε τρομοκρατικά χτυπήματα, σίγουρα συνδέεται με άσχημα και ξαφνικά γεγονότα, που παραπέμπουν σε βια, ατυχήματα, ξεσηκωμούς, ενώ σχετίζεται και με την έλλειψη ισορροπίας και τις ισχυρές εντάσεις στα χρηματιστήρια. Ο Τοξότης σαφώς συνδέεται με τους ξένους και τους μετανάστες, την θρησκεία, την παιδεία, την φιλοσοφία, την ελευθέρια, τη δικαιοσύνη ως ιδεολογίες-συστήματα όλα αυτά, αλλά και την διεθνής πολιτική και εδώ καλείται η νέα σελήνη να παίξει ένα θετικό ρόλο μέσα στο χάος και να υιοθετήσει μια νέα στρατηγική. Πάνω από όλα όμως τίθεται θέμα ηθικής.

Πρόκειται για μια περίοδο αρκετά επικίνδυνη, όπου θα φτάσουμε σε ένα σημείο θραύσης και έκρηξης. Έρχεται μια μεγάλη καταιγίδα και όλα ξεσπούν.

Η ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΙΣ ΔΑΓΚΑΝΕΣ ΤΟΥ ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Λόγω μετάπτωσης ισημεριών, η Νεα Σελήνη στους χάρτες δείχνει να βρίσκεται στις Δαγκάνες του Σκορπιού. Το σωστό επίσημο όνομά του στα ελληνικά είναι Σκορπίος (με τον τόνο στο ι, γενική: «του Σκορπίου»), αφού αυτή είναι η αρχαία ονομασία (όπως λέμε «Λέων» και όχι «Λιοντάρι»). Μόνο ο Άρατος ονομάζει τον αστερισμό Τέρας μέγα και Μεγαθηρίον (το μεγάλο ζώο), ονομασία που μεταβλήθηκε στην έκδοση του 1720 του Bayer σε Μελαθυρίον. Μυθολογικώς αντιπροσωπεύει τον σκορπιό που σκότωσε τον γίγαντα κυνηγό Ωρίωνα, και για τον λόγο αυτό θρυλείται ότι βρίσκεται σε αντίθετο σημείο του ουρανού από τον αστερισμό Ωρίωνα, που ακόμα τον φοβάται. Σε άλλο μύθο ωστόσο αναφέρονται αρκετοί κλασικοί συγγραφείς, που θεωρούν τον Σκορπίο υπαίτιο της καταστροφικής πορείας των αλόγων που έσερναν το άρμα του θεού Ήλιου όταν το οδήγησε ο Φαέθων.

Επί μερικούς (προχριστιανικούς) αιώνες ο Σκορπίος ήταν το μεγαλύτερο ζώδιο, καθώς σχημάτιζε ένα «διπλό αστερισμό» μαζί με τις δαγκάνες του (Χηλαί Σκορπίου). Αργότερα, οι Χηλαί Σκορπίου αποσπάσθηκαν και απετέλεσαν τον γνωστό σημερινό ζωδιακό αστερισμό Ζυγό. Ασφαλώς η μεγάλη έκταση ενός αστερισμού που παριστάνει ένα τόσο μικρό ζώο είναι αναντίστοιχη, και αιτιολογείται ίσως από την αναγκαιότητα να φανεί μεγαλύτερος ο φονέας του μεγάλου Ωρίωνος. Αστρονομικοί συγγραφείς και σχολιαστές μέχρι τη νεότερη εποχή αναφέρουν μερικές φορές τα δύο τμήματα με το συνδυασμένο όνομα Scorpius cum Chelis, ενώ κάποιες αναπαραστάσεις δείχνουν μια ζυγαριά (ζυγό) ανάμεσα στις δαγκάνες του Σκορπιού.

Εκτός από το Scorpius, οι Ρωμαίοι έγραφαν Scorpios και Scorpio. Οι Κικέρων και Μανίλιος δίνουν και τη συγγενική αφρικανική ονομασία Nepa(s), την οποία αντέγραψαν και οι Αλφόνσειοι Πίνακες. Ο Μανίλιος αναφέρει και το ελληνικό επίθετο οπισθοβάμων (= αυτός που περπατά προς τα πίσω). Ο Ολλανδός Grotius γράφει ότι οι «βάρβαροι» αποκαλούσαν τις δαγκάνες Graffias και οι Λατίνοι κατά τον Πλίνιο Forficulae.

Στην αρχαία Κίνα ο Σκορπίος σχημάτιζε ένα σημαντικό τμήμα της μορφής του δυνατού μα και φιλικού Γαλάζιου Δράκου της Ανατολής και της άνοιξης, και αργότερα ήταν η κατοικία του Γαλάζιου Αυτοκράτορα. Αλλά στα χρόνια του Κομφούκιου ήταν η Ta Who (= η μεγάλη φωτιά), ενώ το όνομα Shing Kung (= Ιερός Ναός) χρησιμοποιήθηκε για τους αστέρες της ουράς. Ως ζώδιο πάλι, αντιπροσώπευε για τους Κινέζους τον Λαγό.

Ο Aben Ezra ταύτισε τον Σκορπίο (ή τον Αντάρη) με τον Κεζίλ των Εβραίων, ενώ ο William Drummond γράφει ότι στον ζωδιακό όπως τον γνώριζε ο Αβραάμ ο Σκορπίος ήταν ένας αετός. Κατά την αντιστοιχία των 12 ζωδίων με τις 12 φυλές του Ισραήλ, ήταν το έμβλημα της φυλής του Δαν, απεικονιζόμενος ως εστεμμένο φίδι. Παρόμοια, ως φίδι εμφανίζεται ο αστερισμός σε μία περίοδο της αιγυπτιακής Αστρονομίας, αλλά και σε Βρετανούς ποιητές όπως ο Τόμας Τσάτερτον και ο Έντμουντ Σπένσερ. Στον ζωδιακό της Δενδερά απεικονίζεται ως σκορπιός, ενώ ο Αθανάσιος Κίρχερ παραθέτει το όνομα Ισίας (Statio Isidis) καθώς ο λαμπρός αστέρας Αντάρης υπήρξε κάποτε ένα από τα σύμβολα της Ίσιδος.

Στην Αραβία ο Σκορπίος ήταν γνωστός ως Al Akrab (= σκορπιός), όνομα από το οποίο προήλθαν τα παρεφθαρμένα Alacrab, Alatrab, Alatrap, Hacrab, τα Aakrab, Hacerab του Riccioli και το Akreva στη Συρία. Ο αστερισμός ήταν επίσης σκορπιός, Ghezhdum ή Kazhdum, στην Περσία. Οι Τούρκοι τον ονόμαζαν Koirughi (= ο με ουρά) και Uzun Koirughi (= ο με μακριά ουρά). Οι Ακκάδιοι τον αποκαλούσαν Girtab, «αυτός που κεντρίζει», και «ο Τόπος που Σκύβεις», ονόματα ενδεικτικά του επικίνδυνου χαρακτήρα του αρθρόποδου. Αργότερα στη Μεσοποταμία ήταν σύμβολο του σκότους που συμβάδιζε με τη μείωση της ισχύος του ήλιου μετά τη φθινοπωρινή ισημερία. Η προέλευση του αστερισμού ίσως εντοπίζεται εκεί, κατά τον Jensen περί το 5000 π.Χ.. Οι Βαβυλώνιοι τον ταύτιζαν ως ημερολογιακό ζώδιο με τον όγδοο μήνα του έτους τους, τον Arakh Savna (Οκτώβριος-Νοέμβριος).

Αρχικά στην Ινδία ο Σκορπίος ήταν ο Ali, ο Vicrika και ο Vrouchicam, ο Vrishaman των Ταμίλ. Αλλά αργότερα έγινε ο Kaurpya του Varaha Mihira και ο Kaurba του Αλ Μπιρούνι, μεταφράσεις δηλαδή του ελληνικού «σκορπιός». Στον ζωδιακό των Σιναλέζων ήταν ο Ussika.

Ο Δάντης τον θεώρησε ως un Secchione, «σχηματισμένο σαν κουβά που όλος φωτιά είναι», και στο «Καθαρτήριον» ως Il Friddo Animal, το παγερό ζώο. Ο μεσαιωνικός Άγγλος ποιητής Τσόσερ τον ονομάζει στο House of Fame Scorpioun, ενώ οι αγγλο-νορμανδοί προγόνοι του τον ονόμαζαν Escorpiun και οι Αγγλοσάξονες Throwend.

Σύμφωνα με τον Καίσιο (Caesius) ο αστερισμός αυτός παριστάνει τους σκορπιούς του Ρεχοβοάμ, ενώ ο Νοβίδιος θεώρησε ότι ήταν «ο σκορπιός ή ερπετό που υποχρέωσε τον Φαραώ να αφήσει τους Εβραίους να φύγουν από την Αίγυπτο». Σε άλλες περιπτώσεις ο Σκορπίος μετατράπηκε στον Απόστολο Βαρθολομαίο του, και από τον Weigel σε Πίλο του Καρδιναλίου.

Στο βόρειο σύνορο του Σκορπιού υπήρχε κάποτε ένας μικρός αστερισμός η Αλεπού, Σε λαϊκά βιβλία του 19ου αιώνα ο αστερισμός ήταν ένας Χαρταετός.

Ως ζωδιακός αστερισμός, ο Σκορπίος συνδέθηκε με την Αστρολογία, πολλές προλήψεις και θρύλους, ιδίως από την εποχή των προληπτικών Ρωμαίων. Η ηλιακή δύση του το φθινόπωρο πιστευόταν ότι ασκούσε κακή επίδραση και συνοδευόταν από θύελλες. Αλλά οι αλχημιστές τον είχαν σε μεγάλη εκτίμηση, καθώς πίστευαν πως μόνο όταν ο Ήλιος βρισκόταν στον Σκορπίο ο σίδηρος μπορούσε να μετατραπεί σε χρυσό. Οι αρχαίοι αστρολόγοι τον θεωρούσαν γόνιμο ζώδιο, αλλά «καταραμένο» ως πηγή πολέμων και διχόνοιας, επειδή εκεί τοποθετούσαν τη γέννηση του πλανήτη Άρη, του θεού του πολέμου: ήταν ο Οίκος του Άρεως, ο Martis Sidus του Μανίλιου. Ακόμα πιστευόταν ότι ο Σκορπίος «κυβερνούσε» χώρες όπως η Ιουδαία, η Μαυριτανία, η Καταλωνία, η Νορβηγία, η δυτική Σιλεσία, η Μπαρμπαριά, το Μαρόκο, και πόλεις όπως η Βαλένθια και η ιταλική Μεσίνα. Ο Μανίλιος ισχυριζόταν ότι προστάτευε την Καρχηδόνα, τη Λιβύη, την Αίγυπτο, αλλά και τη Σαρδηνία και άλλα ιταλικά νησιά. Το καφετί ήταν το χρώμα του και ο Πλίνιος ο Πρεσβύτερος γράφει ότι η εμφάνιση κομήτη στον Σκορπίο προανάγγελλε μάστιγα ερπετών και εντόμων, ιδιαιτέρως ακρίδων.

Στην εποχή μας ο Ήλιος βρίσκεται μέσα στα όρια του Σκορπίου (η εκλειπτική τέμνει μόνο το βορειοδυτικό του τμήμα) από τις 23 ως τις 29 Νοεμβρίου, μόλις εννέα ημέρες δηλαδή έναντι 19 του Οφιούχου, και οι ημερομηνίες αυτές μετατίθενται προς τα εμπρός με ρυθμό 1 ημέρα ανά 71,1 έτη.

Ο Σκορπίος είναι γνωστός για τη εμφάνιση πολλών καινοφανών αστέρων κατά τη διάρκεια των ιστορικών χρόνων. Σημαντικότερος ανάμεσά τους είναι ίσως ο Καινοφανής του 134 π.Χ., που κατά τον Πλίνιο παρότρυνε τον Ίππαρχο να συντάξει τον κατάλογο των αστέρων του το 125 π.Χ.. Το κινέζικο She Ke επιβεβαιώνει αυτή την εμφάνιση, καταγράφοντας τον «παράδοξο αστέρα» τον Ιούνιο του 134 π.Χ. στο Fang (περιοχή των β, δ, π, ρ και άλλων αστέρων του Σκορπίου).

Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:***

ΣΕ ΣΥΝΟΔΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΘΕΡΟ ΑΣΤΕΡΑ ACRAB: Ο Ρόμπσον είπε ότι “προκαλεί ακραία κακοποίηση, ανελέητη συμπεριφορά, κακία, απωθητικότητα, κακία, κλοπή, έγκλημα, εθισμό και μεταδοτικές ασθένειες” [4].

Ο Ebertin δήλωσε ότι δίνει «την ικανότητα να κάνει έρευνα, ειδικά σε πράγματα ιδιαίτερα κρυφά και μυστικά». Αλλά και ψέματα, προδοσία, δυσκολίες, εμπόδια ή απώλεια. [5]

Μεγάλη δύναμη, τιμή, πλούτο, προώθηση και δώρα. Η επιτυχία όμως έρχεται μετά από πολλές δυσκολίες και υπάρχει κίνδυνος βίας, προβλήματος και ασθένειας, με οφέλη που σπάνια διαρκούν. Δίνει επίσης υλιστική φύση, υπερδραστήριο μυαλό, ενδιαφέρον για αντιλαϊκές ιδέες, κριτική και δυσκολία στην απόκτηση κληροδοτημάτων. [4]

Η νέα Σελήνη επηρεάζει την περιοχή των Βαλκανίων και της Ελλάδας (που έχει Αρη στον Τοξότη), αλλά και την περιοχή ολόκληρης της κεντρικής Ευρώπης. Αρης και Ουρανος έχουν αρκετά έντονη επιρροή στην Ισπανία, ενώ η νέα σελήνη έχει επιρροή και την περιοχή της Καλιφόρνια(μεγάλες πυρκαγιές), μέσα από την περιοχή του Σαν Φρανσίσκο (σεισμοί). Περισσότερη στρατηγική και διπλωματία χρειάζεται στην περιοχή της μέσης Ανατολής, ενώ βλέπουμε η σύνοδος Κρόνου/Πλούτωνα να χτυπά τα σύνορα Πακιστάν/Ινδίας. Ανατρεπτική περίοδος για την Κίνα σχετικά με το Χονγκ Κονγκ.

Σε σχέση με την χώρα μας, η νέα σελήνη στον Τοξότη επηρεάζει άμεσα τον 7ο και 6ο οίκο της, όπου δέχεται κάθε λογής επιθέσεις από ολες τις μεριές,είτε απο εχθρικές χώρες κυριολεκτικά είτε απο μετανάστες. Στον χάρτη αντιπολίτευσης , παίζει πιο θετικό ρόλο, μέσα από όψεις εξάγωνων, ευνοώντας περισσότερο την θέση του Πρωθυπουργού προφανώς μέσα απο προσπαθειες όπου γίνονται. Όμως για τον ιδιο θα έχει να αντιμετωπίσει δυσκολίες σε θέματα εξωτερικής πολιτικής και το μεταναστευτικό και δεν είναι τυχαίο. Καλείται να αντιμετωπίσει το πρόβλημα άμεσα, ενώ υπάρχουν δυσκολίες στην διαχείριση του μεταναστευτικού, την εξωτερική πολιτική και θέματα υγείας μέσα από το τετράγωνο Αρη/Ποσειδώνα.Έχουμε δει όλες φορές τα τελευταία χρόνια, ότι η χώρα μας επηρεάζεται αρκετά έντονα από μια όψη που παραπέμπει σε βια, σκάνδαλα, εντάσεις, ψευδαισθήσεις, κοινωνικές αναταραχές, μεγάλη αύξηση του μεταναστευτικων ροών. Είτε αφορά την πολιτική είτε τις καιρικές συνθήκες το τετράγωνό Αρη/Ποσειδώνα, δηλώνει μια κατάσταση αρκετά εύθραυστη και εκρηκτικη αλλά και άκρως επικίνδυνη κατάσταση μέσα στην Ελλαδα.

Ουρανος/Βορειος Δεσμος/Ωροσκόπος/ ξαφνική αναστάτωση με αλλους, ξαφνικές ενέργειες, ιδιόρρυθμες ενέργειες και ομάδες.

Ερμής/MC/Δίας/πλούτος ιδεών, επικοινωνία και σχέδια με τον εξω κόσμο (κυβέρνηση)

Ηλιος/Πλουτωνας/Δίας/ επιτυχία, ικανότητα, αύξηση υλικών αγαθών

Σελήνη/Πλουτωνας/Δίας/μεγαλη επιτυχία, τυχερή αλλαγή, μια πετυχημένη προσωπικότητα

Αφροδίτη/Δίας/υλική επιτυχία και άνεση, δημοφιλια, δημοτικότητα σε σχέση με τους φόρους και  χρέη.

Ηλιος/Σελήνη/Αφροδίτη/Κρόνος/MC/ δημιουργία, καλλιτεχνικά δρώμενα, δημιουργία προσωπικών σχέσεων, δύσκολες αποφάσεις, επιφυλακτικότητα, υπερβολή προσοχή, διακοπή, χωρισμός, διατάραξη, απαισιοδοξία, στέρηση, απώλεια.

Αφροδίτη/MC/Πλουτωνας/πρόνοια

Δίας/MC/Πλουτωνας/ μεγάλα κέρδη, κατορθώματα, θετικά αποτελέσματα, ατομο με υπερβολική αξιοπιστία, απαγορεύσεις, αναστολές, μέσα από δυσαρέσκεια

Ηλιος/Αρης/Κρόνος/Πλουτωνας/Αφροδίτη/Δίας/ έντονη δημιουργικότητα, πετυχημένη δραστηριότητα, δυναμη και εξουσία, υλικά αγαθά, αισιοδοξία, θετικότητα, δυσκολίες, αδυναμία, ακύρωση συμφωνίας, η εμπειρία της βίας και του πόλεμου, αδίστακτος σε μεθόδους, φανατισμός, επιθυμία να κάνουμε πολλά.

ΟΥΡΑΝΙΑΝ…

Ημέρες αναστάτωσης ή αγχωτικές – σοκ – συγκρούσεις/ Περίοδος αβεβαιότητας – Απογοήτευση – Αφοσίωση στις αυταπάτες – απώλειες – εξαπάτηση

Επίδειξη επιμονής στην εργασία – Αντίσταση ή εμπόδια που σχετίζονται με επαγγελματικές δραστηριότητες – καταστολή ή καταπίεση/Προβλήματα στη δουλειά — Έλλειψη αποφασιστικότητας — Δυσκολίες στην εργασία

Αυξήσεις που σχετίζονται με σοβαρές ή κρίσιμες ανησυχίες – Οικονομικές θυσίες – Αυξήσεις που σχετίζονται με ανησυχίες ή φόβους – συννεφιασμένη χαρά – Ελλείψεις χρημάτων – Οικονομικές απώλειες – Αδικία

Καθυστερήσεις ή αποφυγή κινδύνων ή καταστροφών – Εκπλήξεις που σχετίζονται με προβλήματα – Απροσδόκητα εμπόδια – Συνεχής ένταση – Επανάσταση – Συγκρούσεις – αβεβαιότητα ή αστάθεια – Εφαρμογή της απάτης

Αυξήσεις που αφορούν περιορισμούς – Περιορισμοί σχετικά με την ελευθερία

Τρέχοντες κίνδυνοι που απαιτούν διάκριση σε σχέση με άλλους – Σοβαρές απώλειες που σχετίζονται με εταίρους – Θλίψη

Άλλες εργασίες που περιλαμβάνουν βρωμιά – Εργασία που αφορά τους ασθενείς ή άτομα με ειδικές ανάγκες – Δράσεις σχετικά με την ανάγκη βελτίωσης – Εντατικές θυσίες σε σχέση με τους εταίρους – Μάχες που σχετίζονται με τη ρύπανση ή την υποβάθμιση του περιβάλλοντος – Άλλες έντονες διακρίσεις ή μειονεκτήματα – Μεγάλες απώλειες που σχετίζονται με τους εταίρους – Συγκρούσεις μεγάλου κινδύνου – Βλάβες μεγάλης κλίμακας, ή τραυματισμοί που σχετίζονται με άλλους – Καταστροφή στην τοποθεσία

Μεγάλες αντιφάσεις – Πτώσεις από ψηλά – Έκτακτη θλίψη ή κατάθλιψη – Δημόσια αντίθεση σε επίσημα θέματα – Κυβερνητικοί περιορισμοί – Περιορισμοί σχετικά με επίσημες υποθέσεις

Αιφνιδιαστικές λοιμώξεις – Λοίμωξη που σχετίζεται με ατυχήματα – Έκρηξη καταιγίδων

Διαταραχές που επηρεάζουν στρατιωτικές συμμαχίες

Σύλλογοι σε κρίση – Κοινωνικές ή κοινοτικές κρίσεις

Αύξηση διοικητικών ή πολιτικών προβλημάτων – Καθυστερήσεις πριν από την άνοδο στην κορυφή

Νέα διοικητικά προβλήματα – Προβλήματα που σχετίζονται με επίσημα θέματα – Αναχωρήσεις από το κράτος ή απομάκρυνση ή διαζύγιο

Αναχωρήσεις ή αποστασιοποίηση με εντολή από το κράτος – Καθυστερήσεις σχετικά με σημαντικές εργασίες

Δυσμενείς ενέργειες που περιλαμβάνουν πυρκαγιά, ανάφλεξη ή όπλα – Προξενική ζημία – Απώλειες σχετικές με πολεμικές ενέργειες

Ανούσιες εκδηλώσεις μίσους – Κίνδυνοι ή βλάβες που σχετίζονται με το υδάτινο ή αερόβιο σπορ – Ζημιές που σχετίζονται με εύφλεκτα αέρια –

Αεροπορικές ή ναυτικές μάχες – Χαμένες μάχες

Κίνδυνοι που απαιτούν διακρίσεις στις αθλητικές δραστηριότητες – Αντιμετωπίζοντας πράξεις χειραγώγησης – Απώλειες που σχετίζονται με τις δυνάμεις της φύσης – Επιπτώσεις βλαβών μεγάλης επίδρασης – Βίαια εγκλήματα

Απάντηση