🌙🌸✨🌈ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ🌙🌸✨🌈ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ🌙🌸✨🌈

στις

Νέα Σελήνη πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 5 Απριλίου, 2018, ώρα 10:50:21 π.μ. και ημέρα Παρασκευή στην 15η μοιρα του Κριου (αλαζονεία και καταστροφή), στον 10ο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου, όπου κυβερνά τον 1,3 και 2ο οίκο του χάρτη. Η Νέα Σελήνη τετραγωνίζει τον Κρόνο στον 7ο οίκο και τον ωροσκόπο του χάρτη στα ζώδια του Αιγόκερω και του Καρκίνου αντίστοιχα αλλά τριγωνίζει και την Ceres ενώ σχηματίζει και ένα μικρο ημι-εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στον 9ο οίκο.

Αν και η πρώτη όψη είναι προκλητική, η νέα σελήνη πάντα κουβαλάει το μήνυμα της νέας αρχής και της ελπίδας και ενας λόγος παραπάνω, λόγω του τυχερού σταθερού αστεριού Alpheratz στον αστερισμό της Ανδρομέδας. Η νέα σελήνη Απριλίου στον Κριο, προσφέρει ευκαιρίες για τιμές, πλούτο, προβολή, καλούς φίλους και επιχειρηματική επιτυχία. Αλλά πρώτα, οποιοσδήποτε φόβος, αμφιβολίες ή απαισιοδοξία πρέπει να ξεπεραστούν με υπομονή, επιμονή και σκληρή δουλειά.

Εν τω μεταξύ, Κρόνος και Πλουτωνας με ελάχιστη πλέον διαφορά μεταξύ τους, μόλις τρεις μοίρες, τουλάχιστον πριν αρχίσουν την ανάδρομη πορεία τους, στριμώχνουν κατά μια έννοια τον Νότιο Δεσμό στην 22η μοιρα του Αιγόκερω, στον 7ο οίκο, αλλά όμως αυτό θα παίξει στη συνέχεια, πολύ σημαντικό ρόλο στις εκλείψεις του καλοκαιριού.

Οι επιπτώσεις της νέας σελήνης θα έχουν διάρκεια τέσσερις εβδομάδες μέχρι την νέα σελήνη της 4ης Μαΐου. Ο καλύτερος χρόνος για μια νέα αρχή και για την έναρξη νέων έργων είναι κατά τις πρώτες δύο εβδομάδες αυτού του νέου κύκλου. Αυτή η φάση της Σελήνης θα έχει διάρκεια από τις 5 Απριλίου έως την πανσέληνο της 19ης Απριλίου που θα πραγματοποιηθεί λίγο πριν την Μεγάλη Εβδομάδα.

Η νέα σελήνη στον δεύτερο δεκανό του Κριου, όμως είναι προστάτης και πολεμιστής, αντί να συμβιβαστεί, μας διδάσκει ότι πρέπει να είμαστε ισχυροί και ανεξάρτητοι απορρίπτοντας ανθρώπους ή έργα που φαίνονται υπερβολικά «φτωχά» και μίζερα. Σε αυτή τη νέα σελήνη, η οικογένεια για παράδειγμα η μια σχέση μπορεί να θεωρηθεί ως δέσμευση η εμπόδιο σε αυτό που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε. Ίσως είναι πολύ δύσκολο να ριζώσουμε κάπου. Ευνοούνται οι Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου

*Δεύτερος δεκανος  (Ηλιος). Λοιμός. Επιδημία [Τρεις Ράβδοι]*

ΟΨΕΙΣ

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον δεύτερο δεκανό του Κριου και θα τετραγωνίσει τον Κρόνο, υποδηλώνοντας ότι μπορεί να υπάρξουν δοκιμές, φοβίες και ίσως κάποιες προκλήσεις που πρέπει να ξεπεραστούν πριν φτάσετε στην τιμή, την πρόοδο ή τον ευτυχισμένο γάμο η σχέση όπου υπόσχεται ο Alpheratz. Εάν υποφέρετε από κατάθλιψη, υπάρχουν αμφιβολίες, απαισιοδοξία ή χαμηλή αυτοεκτίμηση στο πλαίσιο συνεργασιών και προσωπικών σας σχέσεων, η νέα σελήνη σε σύνοδο με τον Alpheratz μπορεί να προκαλέσει αποθάρρυνση και “μάχη με χιμαιρικούς φόβους”. Εάν ναι, αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας με θάρρος.

Ίσως αισθανθείτε ότι ορισμένα καθήκοντα και ευθύνες σας κρατούν πίσω από την επιτυχία. Αν ναι, τότε η νέα σελήνη είναι πολύ πιθανό να δοκιμάσει τον  χαρακτήρα σας. Προσπαθήστε όμως να ανταποκριθείτε στις ευθύνες σας με υπομονή, αποφασιστικότητα και ισχυρή ηθική στα πλαίσια της εργασίας η μιας σχέσης. Το τετράγωνο Σελήνης/Κρόνου συνήθως συνοδεύεται από φόβο, μελαγχολία, ανησυχία, αίσθημα κατωτερότητας, έλλειψη σωστής επικοινωνίας με τους άλλους και ομιλητικότητας που οδηγεί στην κατάπτωση. Ωστόσο, το τετράγωνο αυτο, σημαίνει ότι όταν επιθυμείτε κάτι πολύ τότε θα πρέπει να προσπαθήσετε περισσότερο να ξεπεράσετε τις αναστολές σας, ενώ επίσης για να αποκτήσετε αυτό που θέλετε, αν πραγματικά το θέλετε, δεν υπάρχει σύντομος δρόμος ενώ καλό θα ήταν να μην τον επιλέξετε.

Αυτή η νέα σελήνη θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε τυχόν θλίψη, φόβους ή ότι σας παρεμποδίζει  την επαγγελματική σας επιτυχία ή συντροφικότητα ή σχέση. Ο αστεροειδής Vibilia που τον συνοδεύει μπορεί να φέρει ταξίδια για δουλειά ή ρομαντικές σχεσεις ή ότι άλλο επιθυμείτε, μπορεί να βοηθήσει στο να κάνετε ένα εσωτερικό ταξίδι ώστε να επιστρέψετε στην πορεία προς την επιτυχία.

Η σελήνη τριγωνίζει την Ceres δίνει μεγάλη τύχη και την ικανότητα να ανακάμψουμε από μια τραγωδία. Ίσως να υπάρχουν διακυμάνσεις από το ένα άκρο στο άλλο, θα μπορούμε όμως να δούμε και την αστεία πλευρά της ζωής. Μια αίσθηση του χιούμορ θα μας βγάλει από τις πιο δύσκολες καταστάσεις, αλλά βεβαία πάντα υπάρχει και η σκοτεινή πλευρά της κωμωδίας.

Η όψη αυτή είναι αρκετά φιλάνθρωπη, θετική αλλά και γενναιόδωρη προς το παρόν. Όμως κατά μια έννοια είναι σημαντικη και σε κοσμικό επίπεδο όπως έχω εξηγήσει πολλές φορές και ειδικά στην μεγάλη αμερικάνικη έκλειψη του 2017 αλλά όμως υπάρχει μια έντονη ανησυχία γι αυτό ανά τον κόσμο. Είναι μια νέα σελήνη αντιφάσεων, όμως ο Κριός είναι παρορμητικός και συνήθως δεν σχεδιάζει το μέλλον αλλά ζει πολύ στο τώρα.

Το τρίγωνο από την Ceres καθώς δίνει έμφαση στην ιστορία και μια ανησυχία για τα θέματα που αντιπροσωπεύει όπως η οικογένεια, τα παιδιά, την παγκόσμια υγεία, την τροφή και την διατροφή αλλά και την γονιμότητα. Ωστόσο, μην ξεχνάμε ότι κουβαλάει και μια τραγωδία πάνω της σύμφωνα με τον μύθο της Περσεφόνης που απήχθη από τον Αδη τον θεό του κάτω κόσμου, και μεταφέρθηκε στις σκοτεινές σπηλιές του. Η Ceres , Δήμητρα δηλαδή, θρήνησε για την απώλεια της κόρης της και εγκατέλειψε τη φροντίδα των φυτών της, με αποτέλεσμα την παγκόσμια λιμοκτονία και αυτή ακριβώς είναι η έννοια της σε κοσμικό επίπεδο. Ο Δίας παρενέβη όμως και έγινε η συμφωνία που γνωρίζουμε και έτσι εχουμε τις εποχές, την άνοιξη και το καλοκαίρι, όταν η Ceres είναι ευτυχισμένη και χειμώνας όταν η Ceres θλίβεται.

Όμως αυτοί που κοιτούν τον χάρτη και λένε ότι η Ceres τριγωνίζει μόνο την νέα σελήνη, δεν είναι  αρκετό, θα μπορούσε να είναι κάτι προσωρινό. Ο Δίας επίσης βρίσκεται στον ιδιο οίκο, που είναι ο 6ος, αλλά έχουν απόσταση μοιρών μεταξύ τους, διότι εκείνη με τη σειρά της έχει να αντιμετωπίσει την μικρή ευθυγράμμιση στους Ιχθείς, στον 9ο οίκο, Αφροδίτης, Ερμή, Ποσειδώνα. Εκτός από την θλίψη και την απώλεια συνδέεται και με την αυτοθυσία. Συμβολίζει όμως και τις ισχυρές προστατευτικές δυνάμεις που προωθούν την ανάπτυξη, την εργατική τάξη, τον στρατό αφού βρίσκεται στον 6ο οίκο. Αλλα πολύ σημαντικό είναι ότι συμβολίζει τις αρχές και το πνεύμα της Δημοκρατίας πράγμα που φαίνεται να είναι δύσκολο να σταθεί με μια όψη τριγώνου μόνο. Είναι ανεύθυνο να λες ότι ένα τρίγωνο είναι αρκετό ενώ σκεπάζεται από άλλες όψεις που υπερισχύουν. Και ξέρουμε ότι και η Δημοκρατία κινδυνεύει αλλά και οι συνθήκες διαβίωσης των ανθρώπων και η παγκόσμια υγεια είναι κρίσιμη.

Άγχος και πίεση όμως για πολλά που συμβαίνουν σε κοσμικό επίπεδο καθώς τετραγωνίζει την Αφροδίτη, στον 9ο οίκο, ζητήματα που αφορούν την παγκόσμια ειρήνη και ηρεμία, τους νόμους, την θρησκεία, την ανώτερη εκπαίδευση, την δικαιοσύνη, τις εξωτερικές σχεσεις οι οποίες τα κράτη μεταξύ τους θα έχουν δυσκολίες, σε κάθε περίπτωση οι όψεις είναι προκλητικές και δείχνει ότι ένα εμπόδιο πρέπει να ξεπεραστεί η να θυσιάσουμε κάτι άλλο ως συνήθως και αυτά είναι πολλά. Αφορά την εξισορρόπηση των αναγκών και των ρόλων των γονέων/παιδιών, επηρεάζει το φύλο και τον ρόλο τους όπου είναι αρκετά μπερδεμένος. Η εξισορρόπηση όμως είναι αρκετά δύσκολη. Ο στόχος της Ceres είναι να επαναπροσδιορίσει αυτά τα θέματα μέσω της εσωτερικής καλλιέργειας και παιδείας. Η επικοινωνία είναι δύσκολη αλλά και η έκφραση των αναγκών αυτών. Υπάρχει θυμός και σύγχυση παγκοσμίως.

Οι έντονες αυτές όψεις επισημάνουν τις μη ρεαλιστικές αντιλήψεις που επικρατούν αλλά επίσης και τα επακόλουθα συναισθήματα απογοήτευσης ή εξαπάτησης από την νέα τάξη πραγμάτων. Ανίκανοι να αντέξουμε τον συναισθηματικό πόνο και την απομόνωση, οι περισσότεροι αναζητούν διάφορες μορφές διαφυγής – ναρκωτικών, αλκοόλ ή απόσυρσης η και πιο νέες μορφές που έχουν εμφανιστεί. Η Ceres όμως δημιουργεί και αλλά θέματα όπως εγωισμό και έλλειψη συμπάθειας, και τον Ναρκισσισμό. Στην ψυχολογία, εχουμε δει πολλές φορές να δημιουργεί διαταραχές της προσωπικότητας και όλα αυτά μαζί ονομάζονται «Σκοτεινή Τριάδα».

Περιλαμβάνουν τον Ναρκισσισμό, τον Μακιαβελισμό και την Ψυχοπάθεια. Μέσω αρνητικών όψεων της Ceres, συνδέεται και με την Παιδοφιλία και απαγωγή. Σε παγκόσμιο επίπεδο είναι πολλές οι επιρροές αυτές και είναι πιθανό να τα δούμε να ξαναπαίζουν έντονα. Ταυτόχρονα όμως η νέα σελήνη με τον Κρόνο θέλει να μας δείξει ότι πρέπει να γίνει προσπάθεια για την ρύθμιση η τον έλεγχο των πραγμάτων σε κοσμικό επίπεδο. Δυσκολίες και στην έκφραση της τέχνης.

Το υλικό κέρδος μπορεί να είναι εύκολο και να υπάρχει εύνοια όμως ο άνθρωπος κινδυνεύει από σοβαρότερα πράγματα και αυτό συνδέεται με την επανεξέταση των αξιών που θα τον μεταφέρουν στο μέλλον. Η νέα σελήνη με δύσκολες όψεις συνδέεται με προβλήματα στις κυβερνήσεις τουλάχιστον σε κοσμικό επίπεδο, σκάνδαλα, αντί- δημοφιλια και ήττα για όσους τουλάχιστον πάνε και σε εκλογές κατά την διάρκεια της επομένης περιόδου.

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ 3 ΡΑΒΔΟΙ

Η κάρτα Ταρώ υποδηλώνει την απελευθέρωση από καρμικους δεσμούς μιας προηγούμενης ζωής ενώ η ίδια η Ανδρομέδα απελευθερώθηκε από τις αλυσίδες της από τον γενναίο ήρωα Περσέα. Έτσι, σε αυτή την νέα σελήνη συνειδητοποιούμε ότι ενώ είναι σημαντικό να σεβόμαστε τις ρίζες μας και την οικογένειά μας, την ιστορία μας, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να είμαστε καταδικασμένοι να επαναλάβουμε τα χειρότερα. Η Ανδρομέδα ήταν αλυσοδεμένη σε ένα βράχο και αυτό μπορεί επίσης να συμβολίζει δύσκαμπτα μοτίβα συμπεριφοράς που έχουν δημιουργηθεί από γενιά σε γενιά. Πρόκειται για μια νέα σελήνη που πραγματοποιείται μετά την ανοιξιάτικη ισημερία και είναι ιδανική για ένα νέο φρέσκο ​​ξεκίνημα.

Η κάρτα Ταρώ που συνδέεται την συγκεκριμένη νέα σελήνη είναι οι 3 Ράβδοι. Καρμικά η πρωταρχική σημασία αυτής της κάρτας είναι αυτή του ταξιδιού όπου όμως θα πρέπει να απελευθερώσετε τον εαυτό σας από μια οδυνηρή κατάσταση. “Σε ο, τι και αν εργάζεστε, ότι και αν κάνετε τώρα, θα απογειωθεί και τα αποτελέσματα θα αρχίζουν να δείχνουν. Το μέλλον φαίνεται λαμπερό και ρόδινο από όπου και αν στέκεστε. Οι Τρεις Ράβδοι φέρνουν μαζί τους μια αίσθηση προσωπικής δύναμης και συνειδητοποιείτε την θέση σας στον κόσμο. Είναι μια εποχή προσωπικής ανάπτυξης. Είστε τώρα έτοιμοι να ανοίξετε τα φτερά σας. “

Ο άνθρωπος που εικονίζεται εδώ στην κάρτα είναι ταξιδιώτης μέσα στον χρόνο, που για κάποιο λόγο δε ζει στο παρόν. Η εμφάνιση όμως του χαρτιού δείχνει την πραγματοποίηση ενός ονείρου, την έκφραση αρχικών ιδεών, την εδραίωση της δύναμης. Υποδηλώνει έμπνευση και το πρόσφορο έδαφος για μια καλή συνεργασία η ομαδική δουλειά. Όμως λόγω δύσκολων όψεων συμβολίζει και τους κινδύνους που κρύβονται πίσω από τις δήθεν καλοπροαίρετες συμβουλές και κινήσεις και θα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί. Δηλώνει επίσης την αγνοία και ανικανότητα έκφρασης ιδεών με συγκεκριμένο τρόπο, την διαστρέβλωση της πραγματικότητας, αλλά και την απογοήτευση για την τροπή των πραγμάτων.

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗΣ VIBILIA 144

ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗΣ VIBILIA 144

Εάν οι ταξιδιώτες περιπλανήθηκαν βέβαια, βοήθησε τους να βρουν το σωστό δρόμο και πάλι.

Ο αστεροειδής Vibilia ονομάζεται μετά τη ρωμαϊκή θεά των ταξιδιών “που εμπόδισε τους ανθρώπους να μην χάσουν το δρόμο τους”. [3]

Αστρολογικά, η Vibilia φαίνεται να σχετίζεται με κάθε είδους ταξίδια, ειδικά με το συχνό, συνήθη ή ιδιαίτερα σημαντικό είδος. [4]

Ο αστεροειδής Vibilia θα μπορούσε επίσης να συμβολίσει ένα πνευματικό ταξίδι για να αποκτήσετε φώτιση, αυτογνωσία ή ευτυχία και ικανοποίηση στην ψυχή σας.

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ALPHERATZ

To Σταθερό αστέρι Alpheratz δίνει ανεξαρτησία, ελευθερία, την αγάπη, τον πλούτο, την τιμή και μια έντονη διανόηση. [1] Δίνει επίσης μια αρμονική φύση που φέρνει καλές σχέσεις και δημοτικότητα. [2] O Alpheratz σε σύνοδο ειδικά με την νέα σελήνη δίνει τιμή, πλούτο, προβολή, ευνοείται κάποιος από τους άλλους, δείχνει επιμονή, πολλούς καλούς φίλους και επιχειρηματική επιτυχία. [1] Η δημοτικότητα και η φήμη είναι δυνατές, αλλά μπορούν επίσης εύκολα να ανατραπούν και να γίνετε αντιδημοφιλής. [2]

Ο Αστερισμός της Ανδρομέδας προσφέρει καθαρότητα σκέψης, αρετής, τιμής και αξιοπρέπειας, αλλά μπορεί επίσης να προκαλέσει μάχη με χιμαιρικούς φόβους και τάση να αποθαρρυνόμαστε εύκολα. Παρέχει αγάπη μεταξύ συζύγων και συμφιλιώνει τους εχθρούς. [1]

Ο μύθος της Ανδρομέδας ταιριάζει πολύ καλά με αυτούς τους αντιτιθέμενους παράγοντες. Αυτή τη στιγμή κοιτάζουμε με ενθουσιασμό το μέλλον, ενώ άλλοι παράγοντες μας ζητούν να κάνουμε απολογισμό του παρελθόντος. Πρόκειται επίσης για το αν τελικά εχουμε μάθει από την ιστορία ώστε να μην αφήσουμε την ίδια κακή ιστορία να επαναληφθεί ξανά στο μέλλον.

Είχαμε ξανασυναντήσει τον αστερισμό της Ανδρομέδας τον Μάρτιο του 2018..

Η Ανδρομέδα, πρόσωπο της ελληνικής μυθολογίας, ήταν κόρη του Κηφέα, βασιλιά των Κηφήνων ή των Αντιόπων και της Κασσιόπης ή Κασσιόπειας ή Κασσιέπειας (ή κατ’ άλλους της Ιόππης, της κόρης του Αιόλου).[2] Σύμφωνα με την παράδοση, όταν η Κασσιόπη ισχυρίστηκε ότι η κόρη της Ανδρομέδα ήταν ωραιότερη από τις Νηρηίδες, ο Ποσειδών, για να την εκδικηθεί, προκάλεσε καταιγίδα στην Αιθιοπία, από την οποία πλημμύρισε τη χώρα, και επιπλέον έστειλε ένα θαλάσσιο τέρας, το Κήτος που κατασπάραζε ανθρώπους και ζώα.[3]

Σύμφωνα με το χρησμό του μαντείου του Άμμωνα, για να σωθεί η χώρα έπρεπε η Ανδρομέδα να θυσιαστεί στο τέρας· έτσι την εγκατέλειψαν σ΄ ένα βράχο της ακτής, για να την καταβροχθίσει το Κήτος. Η Ανδρομέδα λοιπόν βρέθηκε δεμένη στο βράχο, στο έλεος του κτήνους. Ο Περσέας ο οποίος επέστρεφε από τη σφαγή της Γοργούς, σκότωσε το Κήτος, την ελευθέρωσε και την παντρεύτηκε αγνοώντας το Φινέα, με τον οποίο ήταν αρραβωνιασμένη η Ανδρομέδα.

Στη διάρκεια της γαμήλιας τελετής ξέσπασε καβγάς ανάμεσα στους δυο άνδρες, και ο Φινέας τελικά πέτρωσε, αφού κοίταξε το κεφάλι της Γοργούς. Η Ανδρομέδα ακολούθησε τον άνδρα της στην Τίρυνθα του Άργους. Γέννησαν έξι γιούς: τον Πέρση, τον Αλκαίο, τον Ήλιο, το Μήστορα, το Σθένελο, και τον Ηλεκτρύωνα και μια κόρη τη Γοργοφόνη. Μετά το θάνατό της η Αθηνά την έκανε άστρο και την έβαλε στους αστερισμούς του βόρειου ουρανού κοντά στον Περσέα και την Κασσιόπη.

Ο ΑΡΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ

Ο Άρης στους Δίδυμους, σημαίνει, την άφιξη συγκεκριμένων πράξεων προς την Δύση. Σημαίνει ότι το εμπόδια και προβλήματα πρόκειται να συναντήσουν τους άνδρες λόγω των βροντών και των αστραπών και της έλλειψης βροχών και της δριμύτητα της θερμότητας και της βλαπτικότητας της. Και θα υπάρξουν πόλεμοι, αψιμαχίες και ληστείες στα βόρεια μέρη. Και ο βασιλιάς των [τμημάτων αυτών] θα εξεγερθεί σε αυτή την επανάσταση και θα νικήσει τους εχθρούς τους. Και θα υπάρξουν πόνοι στα αυτιά, και ομοίως λοιμώξεις, θραύσματα και τα παρόμοια. Και αν το γεωγραφικό πλάτος του βόρεια, σημαίνει μια πληθώρα βροχών. Και αν το γεωγραφικό πλάτος του νότιο, αυτό σημαίνει μια έλλειψη νερού, πηγών και ποταμών. Και αν ανατολίτικος, σημαίνει μια πληθώρα φυσαλίδων και παρόμοια. Και αν ήταν δυτικός, σημαίνει το εμπόδιο των συμφιλιωτών και των γραμματειών και των δικαστών, και [το εμπόδιο] των διοικητών του ιππικό. Και αν σε ανάδρομη πορεία, αυτό σημαίνει διφωνίες σε θρησκευτικά θέματα, και ποικιλομορφία και στις αιρέσεις τους. Και αν σε ορθή πορεία, σημαίνει ότι οι άντρες θα αποκαλύψουν μυστικά πράγματα, τόσο δικά τους όσο και άλλα, και δεν θα κρατήσουν μυστικά.

O Αρης στους Διδύμους συνδέεται με την έντονη πνευματικη και διανοητική δράση. Βέβαια ο Αρης φιλοξενεί τον Ερμή και εχουμε την λεκτική επιθετικότητα, αλλά και ένα πολυμήχανο και πολύπλευρο μυαλό αλλά και αρκετά εύκαμπτο. Δυσκολεύετε όμως να συγκεντρωθεί εύκολα, είναι “σκόρπιο” που λέμε. Ωστόσο με τον Αρη στους Διδύμους ενισχύεται η πνευματικη φύση κάποιου, είναι πάντα σε εγρήγορση, ανήσυχο και επιθετικό.

Σε κοσμικό επίπεδο την τελευταία φορά που είχαμε Αρη στους Διδύμους, είχαμε μαζικές κυβερνοεπιθεσεις στον πλανήτη, μπορεί να σηματοδοτήσει μια γενική πτώση του διαδικτύου, για όλους μας, πάντως σε κάθε περίπτωση επηρεάσει το διαδίκτυο ειδικά αν ο Αρης συνδεθεί αρνητικά με άλλους πλανήτες όπως με τον Δια, σε σχέση με τις μαζικές κυβερνοεπιθεσεις. Συνδέεται με πληροφορίες και πρόσβαση σε δεδομένα, την κατασκοπεία. Δεν σχηματίζει θετικές όψεις επί το πλείστον μέσα στον Απρίλιο οπότε θα δούμε τι ρόλο θα παίξει εκεί, όμως ενισχύει γενικότερα και το σενάριο τρομοκρατικών επιθέσεων, εφόσον θα έχει απέναντι τον Δια αυτή τη φορά.

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

Η νέα σελήνη θα επηρεάσει τον 12ο οίκο του ελληνικού χάρτη με θετικές όψεις Αρη/Κρόνου ωστόσο και η Ceres τριγωνίζει την Αφροδίτη σε θέματα 8ου οίκου. Οι όψεις Δια δεν θα είναι γενικά θετικές από την στιγμή που βρίσκεται απέναντί από την γενέθλια σελήνη της στους Διδύμους και αυτό αφορά τις τράπεζες, το νόμισμα, την περιουσία της χώρας και κατά μια έννοια τα εδάφη της. Αντίθετα και η όψη κουινκαξ Σελήνης/Πλούτωνα είναι αρκετά επικίνδυνη που σημαίνει ότι η χώρα μας βράζει στο εσωτερικό της όπου υπάρχει συσσωρευμένη πίεση και προβλήματα που αγνοούνται με την ανάλογη αντιμετώπιση και συμπεριφορά από πλευρά ηγεσίας.

Αυτή είναι μια εξελικτική διαδικασία με καρμικές αιτίες και συνέπειες. Πάντα ωστόσο όμως οι αρνητικές όψεις Σελήνης/Ηλίου/Πλούτωνα σηματοδοτούν μια κρίσιμη καμπή, δημιουργώντας γκρίζες ζώνες, καθώς εχουμε παραδοθεί σε μια σκοτεινότερη δύναμη ενώ ταυτόχρονα υπάρχει βια και χειραγώγηση. Είναι μια εξέλιξη, ένα σενάριο αυτοκαταστροφής που ξετυλίγεται μπροστά μας, σταδιακά αφαιρώντας κάθε δικαίωμα.

Στον χάρτη της Μεταπολίτευσης η νέα σελήνη μαζί με τον σταθερό αστέρα επηρεάζει άμεσα τον 10ο οίκο της σχηματίζοντας όψεις ημιεξαγωνου με την Ceres, καθόλου βοηθητικές για την παρούσα κυβέρνηση με έλλειψη των παραπάνω χαρακτηριστικων της άλλα και τους τομείς που επηρεάζει , και μαλιστα τον 6ο οίκο. Όσο και θετική επίδραση να έχει ενας σταθερός αστέρας δημιουργεί αντί δημοφιλια σε αυτή τη περίπτωση. Το τετράγωνο Ηλίου/Ουρανού αλλά και Ουρανού /Πλούτωνα και γενικότερα οι όψεις Ουρανού/Βορείου Δεσμού και η Ceres είναι περισσότερο ανησυχητικά στοιχεία που επηρεάζουν τον 4ο οίκο της.

Η όψη Ουρανού/Πλούτωνα συμπεριλαμβάνει πολλά, καθώς ήταν ενας κύκλος που έκλεισε από την αρχή της κρίσης μέχρι το 2015 ωστόσο όμως συνεχίσει να επηρεάζει βαθιά κάποιες χώρες ακόμα όπως την Ελλάδα. Σαφώς, έχει την έννοια της επίθεσης και της μαζικής ανάφλεξης, τρομοκρατίας, περιορισμοί στο διαδίκτυο, ριζικές αλλαγές στην θρησκεία, την αύξηση ηλιακών καταιγίδων και σεισμών ενώ ξέρουμε ότι σηματοδότησε και την άνοδο του Ισλάμ, ταυτόχρονα την άνοδο του φασισμού και του εξτρεμισμού στην Ευρώπη.

Το τετράγωνο Ουρανού/ Πλούτωνα το γνωρίσαμε αρκετά καλά όπου πάντα δημιουργεί πολιτικές και κοινωνικές αναταραχές. Έχουμε κατά μια έννοια την εκδήλωση αδίστακτου ελέγχου και εξουσίας του Πλούτωνα. Έφερε την Μεγάλη Ύφεση, την βύθιση των χρηματιστηριακών αγορών ,την κορύφωση της ανεργίας αλλά και την χρήση των μίντια ως όπλο προπαγάνδας.

Η νέα σελήνη και το τετράγωνο Ουρανού/Πλούτωνα επηρεάζει και τον Έλληνα πρωθυπουργό με αρνητικές όψεις. Το τρίγωνο Αρη/Πλούτωνα σίγουρα υπογραμμίζει οποιεσδήποτε δυνατότητες ηγεσίας όμως με τον Αρη στους Διδύμους πολύ κοντά στον ωροσκόπο του, επίσης στο ιδιο ζώδιο, και δυστυχώς σε σύνοδο με τον αστεροειδή Toro 1685, αντιπροσωπεύει τη μυϊκή δύναμη, σκληρότητα και αντοχή. “Εκφοβισμός” ή “bullying”, συνδέεται με βίαιες πράξεις ή λέξεις. Όμως το τετράγωνο Ηλίου/Βορείου Δεσμού και η αντίθεση Ηλίου/Δια αλλά και το τετράγωνο Σελήνης /Κρόνου επηρεάζουν το ωροσκόπιο του άμεσα με αρνητικό τρόπο.

Όσο αφορά τις εκλογές Μάιου, ακόμα και αν αποφασίσει να κάνει εθνικές εκλογές ο προσωπικός του χάρτης βάλλεται, με πολλούς πλανήτες να είναι εναντίον του. Κουινκαξ Σελήνης/Πλούτωνα/ Ηλίου, αντίθεση Σελήνης/Αρη, το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, αλλά και ο Ουρανος επίσης του στέλνουν ξεκάθαρα το μήνυμα της ανατροπής. Όμως σημαντικό είναι να αναφέρουμε ότι η αντίθεση Ηλίου/Ποσειδώνα δείχνει πολύ έντονα την υπερνοθεία στην κάλπη με οποιοδήποτε τρόπο.

Η όψη αυτή αντίθεσης συνδέεται με ανασφάλεια για τον ιδιο ή συμπλέγματα κατωτερότητας, αλλά μπορεί να προβάλλετε με μια πιο σίγουρη εξωτερική εμφάνιση. Εάν αισθανθεί ότι απειλείται, μπορεί να χρησιμοποιήσει άλλες τακτικές για να αποφύγει μάχες ή εξουσιαστικά παιχνίδια. Τέτοιες τακτικές μπορεί να περιλαμβάνουν την εξαπάτηση, την απάτη, τα ψέματα και άλλες ανατρεπτικές ή ανάρμοστες τακτικές.

Η αντίθεση Κρόνου/Πλούτωνα με τον Βόρειο Δεσμό κάνει λόγο και για τραγική κοινή μοιρα ανθρώπων και δυσκολίες αλλά και δυσάρεστες καταστάσεις στον χάρτη ενώ στα μεσοδιαστήματα αυτών η Σελήνη βρίσκεται στην μέση, ενώ και ο Αρης ενισχύει μια τέτοια κατάσταση.

Ουρανος/Ωροσκόπος-Αρης/ατύχημα, απειλές και εκβιασμοί, τραυματισμοί, βια.

Κρονος/Ουρανος/Πλουτωνας/ Αφροδίτη– δυσάρεστα περιστατικά στην εξωτερική πολιτική και θέματα που αφορούν τον 9ο οικο.

Ουρανος/Πλούτωνας/Ηλιος– μια καταστροφή, υπερβολική ένταση, ξέσπασμα

Ας δούμε την Ουράνιαν σε τοπικό επίπεδο

Μυστικά τυχεροί συνεταιρισμοί – Χρήματα έρχονται εύκολα από άλλους – Οικονομικές θυσίες – Εικασίες άλλων – Κυνήγι τύχης σε αλληλεπιδράσεις — Οικονομικές απώλειες που σχετίζονται με τους εταίρους – Οικονομική απάτη στην τοποθεσία- εκκίνηση πραγμάτων — Σκέψεις που αφορούν εμένα και την εργασία – Απόφαση για επικοινωνία – Προετοιμασία συζητήσεων – Σκέψεις που αφορούν περιορισμούς ή όρια – Τερματισμοί σχετικά με τις επικοινωνίες – Ελαχιστοποίηση της κίνησης ή της κινητικότητας/ χειραγώγηση – εξαπάτηση/ Αντιμετώπιση μεγάλων προβλημάτων – Επιβράδυνση/ Ενθουσιασμός που σχετίζεται με τον αθλητισμό – Αρχές που σχετίζονται με τις εντάσεις – Αρχές που αφορούν ταραχώδεις καταστάσεις – Ξαφνικές πυρκαγιές – Μη αναμενόμενοι πυροβολισμούς/ προσπάθειες για ειρήνη – Φιλελεύθερες ενέργειες — Επιτυχία σε σχέση με την τεχνολογία – – Εκτεταμένη ανάφλεξη – Εκτεταμένοι πυροβολισμός – Διάδοση της φωτιάς

Κυβερνητική επιτήρηση – Περιορισμοί σχετικά με τις πολιτικές αρχές

Ξαφνικές αναπροσαρμογές, αναδιαρθρώσεις ή ψηφίσματα/ Ημέρες ή χρόνια απροσδόκητων περιστατικών – Εκπλήξεις που σχετίζονται με σημαντικές αλλαγές – Αυξήσεις που σχετίζονται με τις εντάσεις – λανθασμένες αλλαγές/ ουσιαστικές αλλαγές σχετικά με τα ναρκωτικά – Θεμελιώδεις αναδιαρθρώσεις, μετατροπές- αύξηση της αντίστασης ή των εμποδίων- Εκτεταμένη αναστάτωση – Εκτεταμένη αναταραχή

Στέρηση σχετικά με τα προβλήματα στις εταιρικές σχέσεις – Προβλήματα που σχετίζονται με τη βρωμιά στη θέση ή υπεκφυγή ή παραμέληση των άλλων – Σοβαρές απώλειες που σχετίζονται με τους εταίρους – πένθιμες συνθήκες- Κάποιος βλάπτεται

Απάντηση