🌸✨🐟🐟🌙ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ-ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΝΕΙΡΑ🌸✨🌙 ΣΚΕΨΕΙΣ-6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019🌸✨🐟🐟🌙

Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαρτίου,2019, ώρα 18:03:51 μμ. στην 15η μοιρα των Ιχθύων (μια δύσκολη μοιρα με επιθετικό και θυελλώδη χαρακτήρα), στον 7ο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου. Στον χάρτη θα παρατηρήσουμε επίσης δυο ευθυγραμμίσεις, η μια στο ζώδιο των Ιχθύων στον 7ο οίκο και η δεύτερη στο ζώδιο του Αιγόκερω, στον 5ο οίκο, ωστόσο η πρώτη στους Ιχθείς συγκρούεται με τον Δια τον Τοξότη σε μια πολύ επικίνδυνη μοιρα, που δείχνει διάλυση, κίνδυνο και βίαια ατυχήματα η περιστατικά, δηλαδή τρομοκρατικά χτυπήματα και περιορισμοί.

Επηρεάζονται οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς του τρίτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια αυτά στις τελευταίες μοίρες των ζωδίων αυτών (ευνοούνται Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου).

Η συγκεκριμένη νεα σελήνη στους Ιχθείς είναι πολύ σημαντική διότι ο Ουρανος μόλις έχει εισχωρήσει στο γήινο ζώδιο του Ταυρου, στις 10:35 π.μ. οπου και θα παραμείνει εκεί τελικώς για τα επόμενα επτά χρονια, μεχρι τις 26 Απριλίου 2026. Η Νεα Σελήνη στους Ιχθείς θα επηρεάσει την χωρα μας καθώς και την περιοχή του Αιγαίου άμεσα.

Η νέα σελήνη στους Ιχθείς φαίνεται να έχει ανατρεπτικό χαρακτήρα, να είναι επεισοδιακή αλλά και επίσης αρκετά παραπλανητική λόγω της έντονης Ποσειδώνιας επιρροής της, και με τον Ερμή να βρίσκεται σε αναιρετική μοιρα, στην 29η μοιρα, που έχει χαρακτήρα καθοριστικό, ενώ έχει αρχίσει ήδη την ανάδρομη πορεία του από την προηγουμένη ημέρα, μέσα από το ζώδιο των Ιχθύων. Η νέα σελήνη θα επηρεάσει τις καιρικές συνθήκες, θα διαταράξει την Γη με μεγάλους σεισμούς και θα φέρει νέες δυσκολίες στην διεθνής πολιτική σκηνή. Είναι πιθανό να αυξηθούν δραματικά τα ατυχήματα και οι τρομοκρατικές επιθέσεις.

Η ευθυγράμμιση αναμένεται να έχει καταστρεπτικό και διαλυτικό χαρακτήρα με επιρροή στα κόμματα και κοινοβούλια, την οικονομία και τις κυβερνήσεις.

Μια τίγρης που φυλάει την περιοχή της. Μοίρα της Επαγρύπνησης-Ισχυρές προσκολλήσεις, ισχυρές αφοσιώσεις, άμυνα που φθάνει μέχρι την θηριωδία. Δεύτερος Δεκανος [Δίας]. Φέρνει το θάνατο σε κάποιο μεγάλο και ένδοξο πρόσωπο. [Εννέα Κύπελλα]

Ο 7ος οίκος συνδέεται και επηρεάζει τις σχεσεις μας με τους άλλους, τις εξωτερικές σχέσεις κρατών, συνθήκες ή / και διαφορές, επιχειρηματικές και νομικές σχέσεις, συμφωνίες. Ρυθμίζει τις σχέσεις μας με άλλες κοινωνίες ή έθνη ή οργανισμούς. Καθιερώνει συνθήκες, συμμαχίες, ζητήματα γάμου και διαζυγίου αλλά και πολιτικών διαζυγίων και συμμαχιών, δημόσιες σχέσεις, ρυθμίζει την εμπορική ισορροπία, τις συνθήκες των γυναικών και τις καταστάσεις έκδηλης επιθετικότητας. Είναι οι άλλοι λαοί που έχει σχέσεις το κράτος. Είναι πολύ σημαντικός οίκος (όπως όλοι οι γωνιακοί οίκοι), για να δούμε αν η επαφή του κράτους με τους άλλους λαούς είναι φιλική ή εχθρική και εχθρική. Ο 7ος είναι οι διεθνείς συνθήκες, οι φανεροί εχθροί ενός κράτους η μιας κυβέρνησης, το εμπόριο με ξένες χώρες. Η αντίπαλη χώρα σε περίοδο πολέμου.

Επίσης, η Νέα Σελήνη κυβερνά τον 11 και 12ο οίκο, όπου είναι το κοινοβούλιο και τα μέλη του, το υπουργείο δικαιοσύνης, το νομοθετικό έργο, τα ανθρώπινα δικαιώματα. Είναι οι σχέσεις του κράτους με άλλα κράτη. Είναι η αεροπορία του κράτους και τα τεχνολογικά επιτεύγματα, οι παγκόσμιοι οργανισμοί, τα θεάματα, οι μαζικές κινητοποιήσεις.

Ο 12ος συνδέεται με τις μυστικές υπηρεσίες, είναι οι μυστικοί πράκτορες, οι κατάσκοποι, οι κρυφοί εχθροί. Συνδέεται με την ταλαιπωρία, κρατικές φυλακές, αναμορφωτήρια, άσυλα, νοσοκομεία, γηροκομεία. Είναι γενικά οι χώροι εγκλεισμού, εξορίας, η μετανάστευση, ο παραγκωνισμός. Είναι το έγκλημα, οι φόνοι, οι εγκληματίες. Είναι και οι φιλανθρωπικές  και μυστικές οργανώσεις. Οι Ιχθείς όμως συμβολίζουν και αυτοι τις φυλακές, τα ιδρύματα, τα νοσοκομεία και τους έγκλειστους χώρους, μια χρόνια κατάσταση. Κυβερνά το υγρό στοιχείο στον πλανήτη, τους ωκεανούς, το νερό, το πετρέλαιο, τα αέρια και τα χημικά, τα ναρκωτικά. Εθνική ευημερία και πόση έμφαση δίνεται στην ευημερία του πληθυσμού ενός έθνους. Τα σκάνδαλα.

Θα υπάρξουν ψυχικές μεταπτώσεις της διάθεσής σας και εν ανάγκη μπορείτε να ζητήσετε τη συμπαράσταση ατόμων που σας καταλαβαίνουν. Οι Ιχθείς συμβολίζουν και συνδέονται με τους ωκεανούς, τη θυσία, το μυστικισμό ,την τέχνη, την ενατένιση του θείου, τον υπόκοσμο, τις αποκρυφιστικές επιστήμες. Πλανήτης αυτών ο Πωσειδωνας και ο Δίας όπου κυβερνά την ουτοπία, την φαντασία, την έμπνευση, τον ιδεαλισμό αλλά και ο συναισθηματισμός και ο οραματισμός είναι τα βασικά του χαρακτηριστικά. Με αρνητικές όψεις οδηγεί στην σύγχυση και στην κατάχρηση, συνδέεται με την απάτη, ψευδαίσθηση, αστάθεια, περιπλάνηση και φυγή.

Η ευθυγράμμιση στους Ιχθείς, είναι πολύ στενή και άμεση, μόλις 1 μοιρα μεταξύ τους διαφορά. Σελήνη, Ήλιος και Πωσειδωνας, σε σύνοδο με τον αστεροειδή Vesta, στην 16η των Ιχθύων(Μοίρα της Κατάρρευσης και η απειλή της χρεοκοπίας) και ο Ερμής σε αναιρετική μοιρα, επίσης στην 29η των Ιχθύων όπου κυβερνά τον 10ο οίκο, που αφορά τις κινήσεις και τα έργα  και αποφάσεις μιας κυβέρνησής. Είναι δύσκολες μοίρες και συνήθως συνδέονται με δοκιμασίες, την ένδεια, την πτώχευση, την αυτοκτονία, τη δραματική αλλαγή βιοτικού επιπέδου σε οικονομικό επίπεδο.

“Ένας άνδρας πέφτει από μια γέφυρα, ζητά βοήθεια, ενώ ένας άλλος άνθρωπος ρίχνει τον εαυτό του στο ποτάμι για να αυτοκτονήσει.”

Στον επαγγελματικό τομέα, κατά την επόμενη χρονική περίοδο πρόκειται να δοθεί προτεραιότητα στις εταιρικές σχέσεις και συνεργασίες, διότι μπορούν να αντισταθμίσουν την απειλή πτώχευσης (εδώ μπορεί να μιλάμε και για χρεοκοπία τον στόχων μας, στόχους για παράδειγμα, που όμως δεν μπορέσαμε να πραγματοποιήσουμε) και να εξασφαλιστεί ένα πιο αξιοπρεπές βιοτικό επίπεδο. Κίνδυνος όμως ωστόσο προέρχεται από καταθλιπτικές τάσεις και από το Νερό, γιατί η ευθυγράμμιση εδώ συνδέεται και με τις δηλητηριάσεις.

Η Νέα Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, εξαγωνιζει τον Αρη και τον Κρόνο τον 5ο οίκο αλλά όμως η ευθυγράμμιση στους Ιχθείς τετραγωνίζει τον Δια στην 22η του Τοξότη, όπου ξέρουμε ότι είναι μια από τις πολύ δύσκολες μοίρες, και συνδέεται με την βια, τη δολοφονία, τους περιορισμούς τόσο σε κοσμικό αλλά και προσωπικο επίπεδο (Δύο διασταυρωμένα βέλη. Μοίρα της Πάλης-Πνεύμα προκλητικό.)

Επιπλέον, η Αφροδίτη τετραγωνίζει τον Ουρανό στον 8ο οίκο, όπου θα φέρει αναταράξεις στην οικονομία, αφού ο Ουρανος μόλις εισέρχεται ξανά στον Ταύρο, θα νιώσουμε τις πρώτες του δονήσεις, όμως ίσως να υπάρξει και ανατάραξη κτηρίων, καθώς η όψη συνδέεται και με ανατάραξη κτηρίων, δηλαδή σεισμούς. Αυτό το ήδη εχουμε ξαναδεί αυτό σαν όψη όσο αφορά τα γεωλογικά φαινόμενα. Όμως δεν είναι μόνη της η Αφροδίτη, αλλά συνυπάρχει στον χάρτη με την σύνοδο Κρόνου- Πλούτωνα, το τετράγωνο Ουρανού- Πλούτωνα, όπου στη συνέχεια σχηματίζεται αντίθεση με τον Βόρειο Δεσμό, με τον Πλούτωνα να βρίσκεται στην 22η του Αιγόκερω. Η Αφροδίτη από την 5η μοιρα του Υδροχόου δείχνει ότι τα χρηματιστήρια και η οικονομία θα ακροβατούν κυριολεκτικά.

Εν ολίγοις, από δω και περα, όπως διαβάσατε και στο μεγάλο κείμενο αναμένεται να υπάρξουν ριζικές αλλαγές στα θέματα που αντιπροσωπεύει το ζώδιο αυτό με τον Ουρανο να δημιουργεί την δεύτερη τεχνολογική επανάσταση στην ιστορία τα επόμενα χρονια, όπως την αλλαγή μορφής νομίσματος, την τροφή, κ.α. μέσα από βαθιές κρίσεις και ταρακουνήματα, μαζί με την σύνοδο Κρόνου- Πλούτωνα, που θα κορυφωθεί μέχρι το 2020 (τότε τα χρέη θα έχουν ξεπεράσει κάθε όριο).Ο Πλουτωνας στον Αιγόκερω είναι εδώ από το 2007 για οικονομικο-πολιτικά ξεκαθαρίσματα και ανατροπές.

Να υπενθυμίσω όμως ότι ο Ταύρος επιπλέον συνδέεται με την ανάγκη των λαών για ψυχολογική ασφάλεια, εφόσον βρίσκεται στον 8ο οίκο της νέας σελήνης και τα κράτη-κυβερνήσεις οφείλουν να βάλουν δίχτυ προστασίας, όπου θα αναγκαστούν επίσης να κάνουν πολλές περικοπές ώστε να αποφύγουν λάθη και υποβαθμίσεις σε οικονομικό επίπεδο η άλλου είδους ανατροπές.

Με τον Ουρανό στον Ταύρο, όλα τα πράγματα αφορούν θέματα “ασφάλειας” όπου υπάρχει κίνδυνος να διαταραχθούν και να γίνουν αιτίες ανασφάλειας. Οι ηγέτες πρέπει να σκεφτούν πολύ καλά πριν θεσπίσουν οποιονδήποτε “δίχτυ ασφαλείας”, διότι η αντίδραση και η ηρεμία από τους λαούς μπορεί να διαταραχθεί πολύ περισσότερο από το αναμενόμενο. Το θέμα της “ασφάλειας” θα μπορούσε στη συνέχεια να επεκταθεί από τα κοινωνικά “δίκτυα ασφαλείας” σε πολύ μεγαλύτερη κοινωνική κλίμακα.

Θετικές η αρνητικές όψεις, ο Ουρανος συνδέεται πάντα με αστάθεια ακόμη και όταν πρόκειται να δημιουργήσει μια θετική αλλαγή στη συνέχεια, αυτό μπορεί όμως να σημαίνει ότι μπορεί πρώτα για χάρη μιας αλλαγής, να καταρρεύσουν όλα τα υπόλοιπα. Με μεγάλα γράμματα θα σημειώσω και παλι ότι η λέξη κλειδί εδώ είναι η  ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ-ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΗ. Έτσι, όλα τα πράγματα που αφορούν την ασφάλεια – είτε προσωπική είτε οικονομική ασφάλεια ή τις ψυχολογικές ζώνες άνεσης – υπόκεινται σε αλλαγές, παύσεις και αναταραχές.

Πίσω στην νέα σελήνη, καταρχήν η ευθυγράμμιση στους Ιχθείς στον 7ο οίκο κάνει ένα ατομο αρκετά ευαίσθητο η μια κατάσταση αρκετά εύθραυστη, σε πολιτικό επίπεδο, ώστε το σκηνικό να αλλάξει εντελώς. Η ευθυγράμμιση θα διαλύσει κόμματα και συνεργασίες και θα φέρει δύσκολες καταστάσεις με άλλες χώρες και σε συμφωνίες που υπογράφτηκαν πρόσφατα. Όμως είναι πολύ εύκολο να επηρεαστεί κάποιος η μια κατάσταση από άλλες επιρροές, καθότι η Νέα Σελήνη δεν είναι μόνη της στον 7ο οίκο.

Αυτό μπορεί να μας κάνει πιο δεκτικούς, δηλαδή να απορροφάμε πιο πολύ, την αρνητική ενέργεια στο περιβάλλον μας και στις προσωπικές σχέσεις μας, καθώς επίσης και την προπαγάνδα και εξαπάτηση. Η σύνοδος Ηλίου / Σελήνης μπορεί να δείχνει υπερβολική σκέψη και άγχος, και στην περίπτωσή αυτή, θα μπορούσε να αφορά τα συναισθήματά μας προς τους άλλους, είτε σε μια προσωπική σχέση είτε στον επαγγελματικο χώρο.

Όμως τόσο και η αναιρετική μοιρα του Ερμή αλλα και του Δια στην 22η μοιρα, δείχνουν ότι αυτή την συγκεκριμένη αλλα και την επόμενη περίοδο επιρροής της, δεν θα υπάρξει η ανταπόκριση που αναμένουμε σε προσωπικά, επαγγελματικά ζητήματα ενώ θα δυσκολέψει και τις πολιτικές συνεργασίες, νομικά ζητήματα και σχεσεις κρατων και ισως υπάρξουν παραιτήσεις.

Ο Ερμής στους Ιχθείς μπορεί να μας κάνει αφηρημένους στοχαστές, κάπως ονειροπαρμένους και όχι πρακτικούς, κινδυνεύουμε να χαθούμε περισσότερο στον κόσμο της φαντασίας και του ονείρου, να γίνουμε περισσότερο ιδεαλιστές όπου συνήθως στη συνέχεια, απογοητευόμαστε από τις μη ρεαλιστικές προσδοκίες μας, οι οποίες μπορούν να μετατραπούν σε κατάθλιψη. Ο Ερμής εδώ αν και βέβαια δεν σχηματίζει απόλυτα θετικές όψεις, όμως σε αναιρετική μοιρα μας φωνάζει ότι πριν αρχίσουμε κατι καινούργιο θα πρέπει να ακούσουμε τον εσωτερικό εαυτό μας, να ξεκαθαρίσουμε τις σκέψεις μας, να σιγουρευτούμε και να ερευνήσουμε καλά ένα θέμα μένοντας μακριά από πληροφορίες που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν πρόβλημα και να μας μπερδέψουν όπως τα fake news για παράδειγμα. Αυτό όμως αφορά τις σχεσεις μας και τα έργα που πρόκειται να ξεκινήσουν το επόμενο χρονικό διάστημα.

Θα μου πείτε τι το περίεργο; απλά αυτή η ανάδρομη πορεία του Ερμή μας λέει ότι θα πρέπει να προσέξουμε περισσότερο, διότι είναι ιδιαίτερα έντονη και την οποία θα εξηγήσω αναλυτικότερα παρακάτω. Η διαδρομή του είναι εξαιρετικά επικίνδυνη για φυσικές καταστροφές που συνδέονται με το νερό και μας θυμίζει τις εκλείψεις του 2015 στους Ιχθείς.

Από την άλλη, ίσως επίσης να εκφραστούν και σκέψεις που δε έχουν ειπωθεί, να έρθουν στην επιφάνεια δημιουργώντας περισσότερα προβλήματα και χάος, τόσο σε προσωπικο και κοσμικό επίπεδο, ενώ ο ίδιος έχει ήδη εισέλθει σε ανάδρομη πορεία, όπως ανέφερα. Ταυτόχρονα Ήλιος-Σελήνη ημι-τετραγωνίζουν τον Ουρανό και αυτό σημαίνει ότι προφανώς ήδη ξέρουμε και εχουμε συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει και είναι πιθανό από ψυχολογικής άποψης να φοβόμαστε την απόρριψη.

Το ιδιο μπορεί να συμβεί και στην πολιτική, όπου μη ρεαλιστικές ιδέες, συνεργασίες αλλά και συμφωνίες η σκάνδαλα μπορεί να καταλήξουν σε συγκρούσεις και διάλυση, να φέρουν βια και να υπάρξουν προβλήματα σε συμφωνίες και διμερής συζητήσεις. Το τετράγωνο με τον Δια στον 4ο οίκο, θα μπορούσε να μεγεθύνει τα προβλήματά του λόγω της επεκτατικής φύσης του επηρεάζοντας και τις αντιπολιτευτικές δυνάμεις. Ο Δίας βρίσκεται αλλωστε στον 4ο οίκο αλλά κυβερνά και τον 7ο. Επίσης, επηρεάζεται το μεταναστευτικό και η εγχώρια τρομοκρατία και προβλήματα.

Το εγώ (Ήλιος), η συναισθηματική φύση (Σελήνη) και η νοημοσύνη / νου (Ερμή) συνδέονται με αυτή τη σύγκρουση. Ωστόσο, οι υπόλοιποι πλανήτες σε ζώδια της γης και οι θετικές όψεις ίσως να μπορέσουν να εξισορροπήσουν μια κατάσταση σε προσωπικο επίπεδο. Ο Κρόνος θα μπορούσε να κάνει σωστή δουλειά, μέσω του εξάγωνου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς αλλά ωστόσο υπάρχει και το τετράγωνο Δια-Ποσειδώνα, ασχέτως αν δεν είναι ακριβείας… αλλά και πάλι θα υπάρξει πολύ έντονα το στοιχείο της ψευδαίσθησης, αυταπάτης, παραπλάνησης, χειραγώγησης και σύγχυσης.

Οι καταστάσεις μπορεί να μπερδευτούν και να έχουν μόνιμα αποτελέσματα. Τα πράγματα μπορεί να μην είναι αυτά που εμφανίζονται σε εμάς και έτσι μπορεί να εξαπατηθούμε. Σε όλα αυτά η αστεροειδής Vesta, στις 16 μοίρες των Ιχθύων, θα μπορούσε να μας κάνει να συγκεντρωθούμε στο έργο μας καλύτερα μέσω της προσευχής, του διαλογισμού και άλλων τρόπων αυτοσυγκέντρωσης, τουλάχιστον σε προσωπικο επίπεδο.

Η ευθυγράμμιση στους Ιχθείς κάλλιστα θα μπορούσε να παίξει τον ρόλο του πνευματικού οδηγού, γιατί χωρίς τον εσωτερικό μας οδηγό που μας συνδέει με το θείο, θα είναι πιο δύσκολο για μας να γίνουμε πιο δυνατοί πνευματικά, με ισχυρή αυτοπεποίθηση ώστε να πάρουμε σωστές αποφάσεις. Η περίοδος αυτή δεν θα είναι κατάλληλη η μάλλον καθόλου εύκολη ώστε να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε αυτά που θέλουμε με τον τρόπο που επιθυμούμε η που πρέπει, διότι η ενέργεια της ευθυγράμμισης στους Ιχθείς πάντα φθίνει.

Όμως η νεα σελήνη παρουσιάζει η μας δίνει την ευκαιρία να επανασυνδεθούμε ξανά με τον εσωτερικο μας  εαυτο, με την καρδιά μας και το βαθύ συναίσθημα, μέσα από το ζώδιο των Ιχθύων, να φιλτράρουμε και να ξεκαθαρίσουμε όλα αυτά που μας συμβαίνουν και να δούμε γύρω μας. Πάνω από ολα να θυμίσω ότι ο άνθρωπος είναι πνευματικό ων και μέρος του σύμπαντος.

Αφού η σύνδεση νέας σελήνης και  Ποσειδώνα είναι ιδιαίτερα στενή και άμεση, είναι πολύ φυσικό κάποιοι από μας να έχουν ιδιαίτερα έντονα όνειρα η να έρχονται σε επαφή με τον πνευματικό τους κόσμο περισσότερο κατά την επόμενη περίοδο.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, η σύνοδος με την Vesta, θα μας κάνει να συνηδητοποιουμε ότι πρέπει να επανασυνδεθούμε με την εσωτερική μας φλόγα, ώστε να φωτιστεί το εσωτερικό μας πνεύμα καθώς ο Ιχθύς έχει την ικανότητα να μας ανυψώνει κατά αυτό τον τρόπο. Έτσι αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι όχι να βυθιστούμε και να παραλύσουμε μέσα μας από το άγχος και την ανησυχία.

Τα εξάγωνα που σχηματίζονται μεταξύ Ηλιου-Σελήνης, Πωσειδωνα, Vesta, και Κρόνου μας θυμίζουν ότι θα πρέπει να κρατάμε τα πόδια μας στο έδαφος, ισορροπώντας αυτές τις αντίθετες δυνάμεις. Πως θα μπορούσαν αυτά να δουλέψουν μαζί; μεταφράζοντας το περιεχόμενο των ονείρων μας η των συναισθημάτων μας, χρησιμοποιώντας το υλικο του εσωτερικού μας κόσμου, με πρακτικο τρόπο. Ωστόσο, θα είναι δύσκολο καθώς με την ευθυγράμμιση αυτή, συνήθως μας απορροφά ο κόσμος της φαντασίας, εγκλωβιζόμαστε σε αυτό και στην αρνητικότητα, αλλά βέβαια θα ξεφουσκώνει στη συνέχεια. Ωστόσο, πρακτικότερο ισως να ήταν αν ήσασταν χρονοταξιδιωτες τότε θα διευκόλυνε να ταξιδέψετε σε άλλη διάσταση!

Και σε αυτο το σημείο μπαίνει στην μέση ο Κρόνος, και καθώς μας προσγειώνει θέλει να μας περάσει το μήνυμα ότι για να φτιάξουμε η να χτίσουμε κάτι, όλα ξεκινούν από μια φλόγα, ένα όραμα, μια ιδέα η την φαντασία μας. Η σύνοδος Κρόνου –Πλούτωνα, επίσης μας δίνει το μήνυμα ότι για να απολαύσουμε τα όνειρα μας, το συναίσθημα και μόνο αυτό δεν είναι αρκετό.

Έχουμε καθήκον (σύνοδος Κρόνου -Πλούτωνα) να κάνουμε κάτι σημαντικό και να μετατρέψουμε ότι δεν λειτουργεί, να το μεταμορφώσουμε σε κάτι αλλο. Αυτό είναι μια πρόκληση! Κανείς δε λέει ότι είναι εύκολο, ωστόσο το προκλητικό τετράγωνο με τον Δια και την ευθυγράμμιση στους Ιχθείς μας συνιστά το γεγονός ότι ο τρόπος αυτός δεν είναι ξεκάθαρος η θα είναι πολύ δύσκολο να συγκεντρωθούμε και να προσδιορίσουμε τον τρόπο.

Ο Ερμής που συνδέεται με την σκοτεινή αλήθεια, στην κρίσιμη 29η μοιρα, σημαίνει ότι θα πρέπει να βρούμε το κουράγιο, να ξεμπλέξουμε τα πράγματα, αποκαλύπτωντας την αλήθεια στους άλλους είτε στον εαυτό μας, είτε και σε κοσμικό επίπεδο, αποκτώντας σημαντικη επίγνωση, γνωρίζοντας που εχουμε κάνει το λάθος. Μετα από αυτό, μπορούμε να στρέψουμε το δάχτυλο μας και να ξανατοποθετησουμε τον εαυτό μας έχοντας κάνει τις απαραίτητες ρυθμίσεις. Θα πρέπει να απολογηθούμε η να υποσχεθούμε προς μια καλύτερη διαχείριση των πραγμάτων στο μέλλον.

Η περίοδος που θα ακολουθήσει σε πολιτικό επίπεδο φαίνεται να πλημμυρίζει από μεγάλα σκάνδαλα, πάσης φύσεως, εξάλλου μια ανάλογη αστρολογική εικόνα είχαμε ξαναδεί το 2017, που σηματοδοτεί προδοσίες και συνομωσίες. Μυστικές επιθέσεις και παρόμοια. Σημαίνει επίσης σκάνδαλα, πολιτικά διαζύγια, διασπάσεις και διάλυση κομμάτων και μεταξύ συνεργασιών της αντιπολίτευσης και της κυβέρνησης και γενικότερα νέες συνεργασίες αναδύονται, θα υπάρξει υψηλή ανηθικότητα σε σχεσεις και το έγγαμο βίο και πολλά δυσάρεστα επεισόδια και σεξουαλική εγκληματικότητα. Επηρεάζει τις θρησκείες , την παιδεία, τον νόμο, τις τράπεζες και την γενική ευημερία.

Ο Ερμής κυβερνά τον 10ο οικο της κυβέρνησης, ο Δίας τον 7ο οικο, και όλα αυτά τριπλασιάζουν την δυναμη της ευθυγράμμισης δείχνοντας ένα “τσουνάμι εξελίξεων” σε πολλά μέτωπα. Ο ανάδρομος Ερμής εντείνει τις διαφωνίες και τα διπλωματικά επεισόδια μεταξύ κρατων, οσο αφορά εμπορικές συμφωνίες και συνθήκες, αλλα και τις διεθνείς σχεσεις. Ωστόσο η ευθυγράμμιση δημιουργεί και πολύ έντονα φυσικά φαινόμενα η καταστροφές όπως σεισμούς, τσουνάμι, κατολισθήσεις και στα ορυχεία.

Αν και η επιρροή του Πωσειδωνα είναι πάντα αμφίβολη αλλα και εξαιρετικά δυνατή, γενικότερα μπορεί να προκαλέσει προβλήματα που συνδέονται με τον 4ο οικο, τα εδάφη και τους δήμους η τα σπίτια που μένουν οι άνθρωποι, μπορεί να συνδέεται επίσης με την αύξηση της φορολογίας, τα δικαιώματα εξόρυξης η να προκληθούν προβλήματα από τις εξορύξεις, οπου σκάνδαλα και αλλα να προκαλέσουν πολλά προβλήματα στην κυβέρνηση ταυτόχρονα.

Ο Δίας-Πωσειδωνας συνδέεται με μεγάλες πλημμύρες και τσουνάμι, είτε από σεισμούς είτε από αλλους περιβαλλοντολογικούς παράγοντες και ισχυρές φωτιές και εκρήξεις. Με την σύνοδο Αρη-Ουρανού είδαμε παρα πολλά ατυχήματα-εκρήξεις να συμβαίνουν μέσα στον Φεβρουάριο, όμως αυτό μπορεί να συμβεί και στην οικονομία, τις τράπεζες.

*** Ο Ποσειδώνας κινείται τώρα ανάμεσα σε δύο σταθερά αστέρια, τον Ankaa και Achernar. Ο Achernar στις 15.34 μοίρες των Ιχθύων και ο Ποσειδώνας βρίσκεται σε σύνοδο με τον Achernar . Είναι το πιο σημαντικό αστέρι στον αστερισμό του Ηριδανού. Ο Ankaa στον αστερισμό του Φοίνικα είναι στις 15.45 μοίρες των Ιχθύων αλλά και ο Ποσειδώνας μαζί θα συνδεθούν έως τα μέσα Μαρτίου 2019.

Ο Achernar έχει κάπως μια πιο άγρια φύση και σύμφωνα με τον Πτολεμαίο, δείχνει πνιγμούς και ατυχήματα στο νερό και τη η από τη θαλασσα, είναι η αγάπη για την γνώση και την επιστήμη, δείχνει πολλά ταξίδια και πολλές αλλαγές, μια θέση εξουσίας.

Καθώς αυτή η συνοδος θα είναι σε εξέλιξη κατά τον επόμενο μήνα αφορά την υγεία των υδάτων, των θαλασσών και των ωκεανών που ισως να είναι ένα καυτό θέμα. Είναι πολύ πιθανο να σκεφτούμε πολλά που συνδέονται με το νερό, όπως για παράδειγμα, ένα ατύχημα που ισως να δημιουργηθεί σε μια θαλάσσια βάση, ένα σημαντικό ατύχημα στη θάλασσα από εχθρικές δυνάμεις-χωρες και επίθεση μεχρι και έναν υποθαλάσσιο σεισμό που προκαλεί προβλήματα ασφάλειας. Όμως η δυναμη του Νερού, είναι αρκετά δυνατή είτε αφορά το περιβάλλον είτε την πολιτική, συνδέεται με το ξέσπασμα σαρωτικών γεγονότων.

Ο Πωσειδωνας εδώ μπορεί να σημαίνει επίσης το ξέσπασμα μιας κρίσης στον τομέα της υγείας, καθότι συνδέεται με επιδημίες, πανδημίες, γι αυτό και έβαλα και το σχετικό κείμενο, έστω και αν είναι σε οψη εξάγωνου η τριγώνου, όπως είχα αναφέρει παλιότερα, αυτό σημαίνει ότι κατι είναι σε εξέλιξη. Θα εχουμε όμως πολύ περισσότερους νεκρούς με την επιδημία που έχει ξεσπάσει τον τελευταίο καιρο και αυτό θα πρέπει οι αρμόδιοι να το δουν πολύ σοβαρά.

Επίσης, θα υπάρχει περισσότερη στροφή του κόσμου προς το αλκοόλ και άλλες καταχρήσεις, αρνητικά συναισθήματα κατακλύζουν τις σχεσεις μας και αλλα που καταστρέφουν μια κοινωνία. Τα ζητήματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι συλλογικές διαπραγματεύσεις, και οι συνακόλουθες διαταραχές είναι σχεδόν δεδομένες στο πλαίσιο αυτού του συνδυασμού και είναι πιθανο να υπάρξει απροσδόκητη δράση που συνδέεται με αυτά τα ζητήματα.

Πίσω στον Απρίλιο του 2018, υπο την επιρροή αυτού του συνδυασμού, σημειώθηκε η χημική επίθεση στην Douma της Συρίας και δεν θα εκπλαγομουν αν υπήρχε κάποιο άλλο ατύχημα που συνδέεται με βενζίνη, πετρέλαιο, χημικά, αέρια ή καιρικές συνθήκες η ακόμα και θαλάσσιες επιθέσεις η ατυχήματα, εκρήξεις ηφαιστείων κτλ..

Σας συμβουλεύω, επίσης στην προσωπική σας ζωή να παραμείνετε ευέλικτοι και έτοιμοι να αλλάξετε τακτική οποιαδήποτε στιγμή για να κάνετε το καλύτερο μέσα από την επιρροή της συνόδου. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι πρέπει να διαρρυθμίσετε τα σχέδιά σας γρήγορα και χωρίς προειδοποίηση, να είστε προσεκτικοί και να προσπαθείτε να αποδεχτείτε όλα όσα έρχονται σε σας ως πρόκληση και μια ευκαιρία για να προχωρήσετε παρακάτω.

Ο Ankaa είναι το κύριο αστέρι στον αστερισμό του Φοίνιξ. Ο Φοίνιξ είναι το πουλί της φωτιάς που ανέρχεται από τις στάχτες και έτσι έχουμε την ιδέα του θανάτου και της αναγέννησης, της επανεμφάνισης και της μετενσάρκωσης που συνδέονται με την φυση του Πωσειδωνα. Μπορεί να δούμε τον εορτασμό των παλιών κινηματογραφικών ταινιών, αστεριών και διασημοτήτων που “επιστρέφουν από τους νεκρούς” ή από την αποκατάσταση της υγείας τους; Συμβολίζει εκείνους που υποφέρουν και ξαφνικά επανέρχονται, αφού και ο Ερμής είναι ανάδρομος, αυτό μπορεί να συμβεί σε πολλά επίπεδα, όπως την Τέχνη, την πολιτική κτλ..

Υπάρχει η αίσθηση της επαναφοράς εδώ, η θα πρέπει να επιστρέψετε και παλι στο τραπέζι και να προσπαθήσετε ξανά καθώς οι αρχικές συμφωνίες πεθαίνουν ή λήγουν. Είναι σημαντικό ότι η ενέργεια της Vesta είναι συνήθως εμφανής σε κατι που τελειώνει, συμπεριλαμβανομένου και τον θανάτο, όταν η φλόγα της ζωής που έχει υποστηρίξει, έχει σβήσει.

Σκέφτομαι το Μπρεξιτ και την τύχη του Ηνωμένου Βασιλείου αλλα και της Ευρώπης. Ο Πρόεδρος Trump θα πρέπει να επανεξετάσει το χτίσιμο του Τείχους και μια επίθεση στην Βενεζουέλα; Θα πρέπει να θυσιαστεί κάτι για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε, αφού η ευθυγράμμιση έχει και την εννοια της μεγάλης θυσίας; Η επαναφορά πολιτικών προσώπων στην πολιτική από το παρελθόν;

Η Νεα Σελήνη ενεργοποιεί το εξάγωνο Κρονου-Πωσειδωνα, σχηματίζοντας μια σύνοδο με τον Πωσειδωνα. Λόγω του Δια, τα ρίσκα είναι μεγάλα η θα παρθούν μεγάλα ρίσκα. Από την άλλη η ευθυγράμμιση είναι πιθανο να βοηθήσει την ιατρική επιστήμη και το θέμα της ίασής. Ωστόσο, δίνει έμφαση μεγαλη στα θέματα θρησκείας, και μάλιστα ο δεύτερος δεκανος, έχει πολύ έντονη θρησκευτική χροιά. Διαλύει θρησκείες και σύμβολα, δημιουργούνται σχίσματα θρησκευτικά και φέρνει σαρωτικές αλλαγές σε πολλούς τομείς.

Οπως και στην έκλειψη του 2015, είχαμε αναφέρει ότι οι εκλείψεις στους Ιχθείς  διαλύουν και δεν αφήνουν τίποτα οπου παρομοιάστηκαν με ένα μεγάλο κύμα αλλαγής σε θέματα που αντιπροσωπεύει αλλα και στον οικο που πραγματοποιείται. (πνευματικότητα, θρησκεία, το νερό και οι Ωκεανοί, το πετρέλαιο, Εθνική πρόνοια, φυλακές, πόλεμος και εξωτερική πολιτική)

Το μάθημα ωστόσο εδώ είναι να γίνετε ο γκουρού του εαυτού σας, αφού εκείνοι με την Σελήνη στον 2ο δεκανό των Ιχθύων αισθάνονται συχνά απογοητευμένοι από τον Θεό ή πνευματικότητα με κάποιο τρόπο. Ανάμεσα στο στελλιουμ των Ιχθύων και το Ταυ-τετράγωνο βλέπουμε επίσης τον σχηματισμό ενός Μεγάλου Τριγώνου να αναδύεται μεταξύ Αρη-Κρόνου -Ωροσκόπου, στον χάρτη της νέας σελήνης, που μας θυμίζει ότι πρέπει να είμαστε δημιουργικοί ώστε να μην αφήσουμε τα αρνητικά συναισθήματα να μας ρουφήξουν προς τα κατω.

Το εξάγωνου Κρονου-Πωσειδωνα μας θυμίζει ότι είναι ωρα να αφοσιωθούμε σε κατι μου μας αρέσει, όπως η ζωγραφική για παράδειγμα η κατι άλλο, αλλά επίσης από την άλλη, θα αυξήσει την ευαισθητοποίηση για τις αδικίες που συμβαίνουν στον κόσμο. Ένα τραγούδι με πολιτικό μήνυμα είναι πιθανό να είναι δημοφιλής στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, για παράδειγμα.

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ Ο ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗΣ VESTA

H Vesta είναι ένας από τους τέσσερις κύριους αστεροειδείς που χρησιμοποιούνται στην Αστρολογία. Είναι γνωστή ως Εστία στην ελληνική μυθολογία και είναι η αδελφή του Δία και ο τελευταίος γεννημένος από τον Κρόνο και την Ρέα. Κατά την ελληνική μυθολογία, η Εστία είναι η θεά της εστίας, της οικιακής ζωής και της οικογένειας, η οποία λάμβανε την πρώτη προσφορά σε κάθε θυσία που λάμβανε χώρα σε μια οικία και δεν είχε δημόσια λατρεία. Η Εστία είναι η μεγαλύτερη κόρη της Ρέας και του Κρόνου, αδελφή του Δία, της Ήρας, του Άδη του Ποσειδώνα και της Δήμητρας. Αρχικώς, εντασσόταν στους ολύμπιους θεούς, αλλά, αργότερα, προσέφερε τον θρόνο στον Διόνυσο προκειμένου να λήξουν οι αψιμαχίες και έριδες μεταξύ τους. Έπειτα, φρόντιζε την ιερή φλόγα στον Όλυμπο. Οι βωμοί της περιελάμβαναν κάθε οικογενειακή εστία.

Αμέσως μετά την γέννησή τους, ο Κρόνος κατάπιε την Εστία και τα αδέλφια της, πλην του Δία, ο οποίος, αργότερα, τους διέσωσε, οδηγώντας τους σε πόλεμο εναντίον του Κρόνου και των άλλων Τιτάνων. Η Εστία ορκίστηκε να παραμείνει για πάντα παρθένα, αρνούμενη τα καλέσματα του αδελφού της Ποσειδώνα και του Απόλλωνα. Όταν, κάποτε, κινδύνευσε να βιαστεί από τον Πρίαπο, έναν ελάσσονα θεό της γονιμότητας, σώθηκε από το ογκάνισμα ενός όνου. Η Εστία ήταν μικρή θεότητα, δίχως αναφορά σε πολλούς μύθους, μα έπαιρνε την πρώτη θυσία στην οικία από μία γυναίκα ή, μερικές φορές, από άνδρες. Ποτέ δεν έφευγε από τον Όλυμπο.

Τέλος, η Εστία, η Αθηνά και η Άρτεμις ήταν οι μόνες Θεές που πάνω τους δεν είχε δύναμη η Αφροδίτη, η οποία είχε υποτάξει στο σύνολο, θεούς και ανθρώπους.

Η ενέργεια της Vesta διαφέρει από τον αστεροειδή Juno (Δήμητρα) που αφορά την ισότητα στις συνεργασίες. Τι σημαίνει η Vesta στην Αστρολογία; Σημαίνει την ανάγκη να είστε αφοσιωμένοι, εστιασμένοι και παθιασμένοι σε ένα σκοπο που πιστεύετε. Σημαίνει επίσης την ικανότητα να παράγετε το έργο που απαιτείται για την επίτευξη ενός στόχου και τον αφοσιωμένο ακτιβισμό. Οποιοσδήποτε πλανήτης ή γωνιακός οίκος αγγίζετε από τη Vesta απορροφάτε σε ένα σκοπο με αφοσίωση.

Η Vesta σχετίζεται με την Κλασική θεά της εστίας και της οικογένειας και είναι ο Φύλακας της Φλόγας της Ζωής. Ο αστεροειδής συμβολίζει την παράδοση, την ευσέβεια, την αφοσίωση και την εξυπηρέτηση, την εστιασμένη συμπεριφορά και την αποτελεσματικότητα. Μπορεί επίσης να υποδείξει υπόγεια δραστηριότητα, τον φανατισμό και τον υπερβολικό συντηρητισμό με αρνητικές όψεις.

Από γραφική άποψη, η Vesta αντιπροσωπεύει ένα βάζο στο οποίο καίγεται μια φλόγα. Το σχήμα V του αγγείου μπορεί να θεωρηθεί σύμβολο της νίκης μετά από καθαρισμό από τη φωτιά, γεγονός που προάγει την εξέλιξή μας. Η αρχή της φλόγας είναι επίσης να ενεργοποιήσει εκ νέου τις αναμνήσεις των προηγούμενων ενσαρκώσεων.

Έχει το ρόλο της θεάς της φωτιάς της Γης, καθιστώντας έτσι το αρχέτυπο του φύλακα του σπιτιού και κατ ‘επέκταση του δήμου και του έθνους. Στην Αρχαιότητα, ένα βωμό με ιερή φωτιά τοποθετείται σε κάθε σπίτι, ακόμα και στο κέντρο της πόλης. Η Vesta έγινε το πρόσωπο που κρατά τα κλειδιά της πόλης και το θεϊκό φως που έχει την ευθύνη να κρατήσει ζωντανό. Σε ένα γενέθλιο χάρτη, η Vesta αντιπροσωπεύει την αφοσίωση σε ένα ιδανικό αλλά και σε μια αιτία ή σε μια θρησκεία. Όταν ο αστεροειδής αυτός επισημαίνεται σε ένα χάρτη, μπορεί να υποδεικνύει προτίμηση προς τον εσωτερισμό (την ιερή φωτιά).

Η Vesta ενσωματώνει την ανάγκη καθαρότητας και απόστασης. Είναι η συγκέντρωση μιας πολύ εστιασμένης ενέργειας που ενθαρρύνει πολλές προσωπικές θυσίες προς όφελος μιας συλλογικότητας (που πρέπει να ερμηνεύεται ανάλογα με το ζώδιο, και όλες τις όψεις που εμπλέκονται).

Από αρνητικής πλευράς, η Vesta μπορεί να επιφέρει μερικές φορές μια άκαμπτη ή υπερβολικά αφηρημένη συμπεριφορά. Οι ειδικοί πιστεύουν ότι οι άνθρωποι που επηρεάζονται από αυτόν τον αστεροειδή θα ήταν καλο να κάνουν υποχωρήσεις προκειμένου να κάψουν συμβολικά οποιοδήποτε καρμικό χρέος που παραμένει σε αυτά (για όσους ενδιαφέρονται για την καρμική αστρολογία). Η Vesta τετραγωνίζει τον Δία στον 4ο οικο, σε δύσκολες μοίρες.

Το αρνητικό γύρω από αυτό μπορεί να είναι ότι κάποιος κρατα την στάση του μάρτυρα ή (εάν η αυτοεκτίμηση μειώνεται πολύ) και να γίνει χαλί να τον πατήσουν. Υπάρχει μια ασκητική ποιότητα στη Vesta και σε εκείνους στους οποίους η επιρροή της είναι ισχυρή μπορεί να λειτουργήσει με αρκετά αυστηρούς ή ιερατικούς τρόπους.

Η ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ-ΜΑΡΤΙΟΣ 2019

Ο Ερμής ξεκινά την πρώτη ανάδρομη πορεία του στις 5 Μαρτιου, 2019 στις 8:17 το απόγευμα στην 29η μοιρα των Ιχθύων. Η συγκριμένη ανάδρομη πορεία είναι αρκετά παραπλανητική δεδομένου ότι θα είναι δίπλα στον Ποσειδώνα δύο φορές κατά την διάρκεια του ταξιδιού του, καθώς βρίσκεται στους Ιχθείς όπου δεν αισθάνεται άνετα.

Πολλά ατυχήματα θα μπορούσαν να συμβούν εδώ. Ένα άλλο πρόβλημα είναι η σύνοδος με τον σταθερό αστέρα Scheat, ο οποίος σχετίζεται με ατυχήματα ειδικά στον ουρανό, οπότε τα αεροπορικά ταξίδια δεν συνιστώνται στις ημέρες που θα είναι σε σύνοδο με το Scheat. Ο Ερμής αισθάνεται καλύτερα στο σταθερό αστέρι Achernar και Ankaa όπου είναι σπουδαίο για τη μελέτη και την επικοινωνία μεταφυσικών αλλά και πνευματικών θεμάτων. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του, ο Ερμής θα τετραγωνίσει τον Δία ενώ θα ευθυγραμμίζεται με τον Ras Alhague στην 22η μοίρα του Τοξότη.

ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ

  • 19 Φεβρουαρίου- Ο Ερμής έχει ήδη εισέλθει σε ζώνη σκιάς στις 16 ° των Ιχθύων
  • 5 Μαρτίου -Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στην 29η των Ιχθύων αρχίζει στις 8:17 μμ.
  • 7 Μαρτίου- Ο Ερμής σχηματίζει σύνοδο με το σταθερό αστέρι Scheat στην 29 ° των Ιχθύων
  • 14 Μάρτιου- Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή ανάδρομο στις 24º των Ιχθύων
  • 15 Μαρτίου -Ηλιος-Ερμής ανάδρομος τετραγωνίζουν τον Δια στις 23º του άξονα Ιχθύων / Τοξότη
  • 24 Μαρτίου -Ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στις 16 ° των Ιχθύων
  • 28 Μαρτίου -Ο Ερμής σε σύνοδο με το σταθερό αστέρι Achernar στις 15 ° των Ιχθύων
  • 29 Μαρτίου- Ο Ερμής σε ευθεία πορεία στις 16 ° των Ιχθύων. 3:54 π.μ.
  • 2 Απριλίου -Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στις 17 ° των Ιχθύων
  • 16 Απριλίου- Ο Ερμής αφήνει τη ζώνη σκιάς στις 29 ° των Ιχθύων

Ας πούμε μερικα πράγματα για τον Scheat, η μυθολογία λέει ότι ο Scheat συνδέεται με τη δυστυχία, το νερό και τον αέρα. Θα σταθώ μόνο σε γεγονότα που σχετίζονται με καταιγίδες και νερό και τον. Επίσης συνδέεται με διενέξεις στην βιομηχανία, φυλακίσεις, δολοφονίες, αυτοκτονίες, πνιγμούς, και την ακραία δυστυχία αλλα και την ρήξη με τη συμβατική σκέψη ή φιλοσοφία.

Ο αστερισμός προβάλλει γεγονότα που αφορούν τα πλοία και τον ωκεανό, αλλά και δραματικές αλλαγές στον καιρό.

Νερό και καταιγίδες – Η τελευταία φορά που ο Ουρανός ήταν στον Scheat, ο φονικότερος τυφώνας στην ιστορία έπληξε την Αμερική. Στις 18 Σεπτεμβρίου 1926 ο Μέγας Μαϊάμι τυφώνας σκότωσε πάνω από 370 ανθρώπους και άφησε 50.000 άστεγους. Ο Ουρανός ήταν σε σύνοδο με τον Scheat κατά 45 ‘. Η τελευταία φορά που ο Κρόνος ήταν στον Scheat, ένα πλοίο βυθίστηκε από την Αϊτή στις 1, Απριλίου, 1996 σκοτώνοντας πάνω από 200 άτομα. Στις 08 Ιουνίου 1996 ένας ανεμοστρόβιλος F5 σκότωσε 16 ανθρώπους και προκάλεσε 100 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση στην Topeka, του Κάνσας.

Αεροπορικά ατυχήματα

Η τελευταία φορά που ο Ουρανός ήταν στον Scheat: Η Μπέσι Κόλμαν πέθανε μετά από πτώση 2000 ποδιών από το αεροπλάνο της στις 30 Απριλίου 1926. Στις 10 Μάη του 1926 δύο πιλότοι έπεσαν με αλεξίπτωτο ασφαλείς μετά αφού τα αεροπλάνα τους συγκρούστηκαν στον αέρα στο Langley Feild, της Βιρτζίνια. Η τελευταία φορά που ο Κρόνος ήταν στο τον Scheat: 3 Απρίλη, 1996,ενα USAF CT-43 συνετρίβη στην Κροατία σκοτώνοντας 35 άτομα επί του σκάφους, συμπεριλαμβανομένων τον Γραμματέα Εμπορίου Ρον Μπράουν των ΗΠΑ. Στις 8, Ιουνίου 1996, ένα XB-70 Valkyrie και ένα F-104 Star-fighter συγκρούστηκαν στον αέρα σκοτώνοντας δύο πιλότους στο Barstow της Καλιφόρνια. Στις 28 του Ιουλίου 1996, οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν ότι ένα Lockheed U-2 κατασκοπευτικό είχε εξαφανιστεί πάνω από την Κούβα. Στις 6 Αυγούστου, 1996, τo Braniff Airlines Flight 250 συνετρίβη στο Fall City, της Νεμπράσκα σκοτώνοντας και τους 42 επί του σκάφους.

Απεργίες – Η τελευταία φορά που ο Ουρανός ήταν στον Scheat: 3η Μαΐου 1926, ξεκίνησε η βρετανική γενική απεργία για την υποστήριξη των ανθρακωρύχων. Πάνω από 1,5 εκατομμύρια εργαζόμενοι αποχώρησαν οι οποίοι οδηγούν την κυβέρνηση στο να κηρύξει στρατιωτικό νόμο. Στις 19 Φεβ 1927, μια άλλη γενική απεργία, αυτή τη φορά στη Σαγκάη, διαμαρτύρονταν για την παρουσία των βρετανικών στρατευμάτων. Η τελευταία φορά που ο Κρόνος ήταν στο στον Scheat 17 Ιουνίου 1996, οι εργαζομένοι της Air France κατέβηκαν σε απεργία. Στις 29 Ιούνη 1996, είχαμε την απεργία ναυτικών στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Αρα συμπεραίνουμε τουλάχιστον μεχρι τώρα οτι ο Scheat συνδέεται άμεσα με το στοιχείο του αερα και του νερού αλλά και με μαζικές κινητοποιήσεις.

Τα Σταθερά αστέρια εξελίσσονται μέσα στο χρόνο. Όπως και εμείς και ο πλανήτης μας, η βασική τους φύση παραμένει η ίδια, αλλά αλλάζουν συνεχώς. Όπως εξελισσόμαστε, η ενέργεια των απλανών αστέρων, και ακόμα και των πλανητών βρίσκουν νέους τρόπους έκφρασης. Ο Scheat δεν συμμετείχε στη πτώση αεροπλάνων πριν από δύο αιώνες, ούτε διαστημοπλοίων κατα τον περασμένο αιώνα. Αλλα όπως η τεχνολογία εξελίσσεται, έτσι και η συνείδησή μας. Σίγουρα εχουμε πολλά να παρατηρήσουμε ακόμα οσο αφορά, τον τρόπο που εκδηλώνονται οι πιο επίφοβοι απλανείς αστέρες, συμπεριλαμβανομένων τον Scheat και τον Algol.

Στον αστερισμό Sheat δείχνει ότι ο πλανήτης θα σείεται στην κυριολεξία από κάθε είδους ναυάγια (ο Sheat ήταν εκεί επίσης όταν ο Τιτανικός βυθίστηκε), τσουνάμι ,καταστροφές, σεισμούς και γενικά θα υπάρχει υπερβολικός κίνδυνος από νερό, η οικονομία θα κινδυνέψει, θα υπάρχουν ακραία καιρικά φαινόμενα ίσως το λιγότερο που μπορώ να πω πλημμύρες ,θα υπάρχει γενικά κακοτυχία, θα ρίξει κυβερνήσεις, ηγέτες και θα υπάρξουν ανατροπές καθεστώτων και πραξικοπήματα. Θα δούμε να γίνονται τρομερές ανακατατάξεις σε πολιτικο επίπεδο, όπου θα διαλυθούν κόμματα θα αυξηθούν οι ένοπλες επιθέσεις, τρομοκρατικά χτυπήματα όπου θα δεχτεί η Ευρώπη από το Ισλάμ.

Το πλανητικό σκηνικό συνδέεται με επαναστάσεις, μια δεύτερη αραβική άνοιξη αλλά και ευρωπαϊκή άνοιξη η γενικά ξεσηκωμούς όπου θα θρηνήσουμε πολλά θύματα, και εννοείται ότι είναι άσχημος δείκτης για το χρηματιστήριο/οικονομία όπου δείχνει εξαιρετική αστάθεια και σκαμπανεβάσματα μέσα σε αυτό το απόλυτο χάος που θα υπάρχει.

Επίσης θα υπάρξουν συγκρούσεις ιδεολογικές ανάμεσα στην Εκκλησία, την Δικαιοσύνη και την πολιτεία σε παγκόσμιο επίπεδο. σηματοδοτεί έκρηξη ηφαίστειων, φασιστικά καθεστώτα, τυραννίες, και φονικές καταιγίδες και σεισμούς. Η αλήθεια είναι ότι η ανθρωπότητα θα ζήσει κοσμοϊστορικές  αλλαγές και ειδικά με το τετράγωνο Κρόνου/Ποσειδώνα μέχρι το 2016,μια όψη όπου θα φέρει την αναγέννηση μέσα από τον θάνατο, θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές, οι αυταπάτες θα πάρουν ένα τέλος, και θα υπάρξουν νέες ιδέες σε όλα τα επίπεδα. *Ολική Ηλιακή Έκλειψη στους Ιχθείς 2015.*

Με τον Ερμή στις 7-3-2019 : Πολλά ατυχήματα και δύσκολες η περιορισμένες αποδράσεις κυρίως από το νερό, πολλοί εχθροί, προβλήματα με γραπτά, κακό για την υγεία και τις εσωτερικές υποθέσεις. [Robson *, ρ.206.] Ο πρωτοπόρος, προικισμένος με ιδέες, λόγια ή ρυθμό. Για να μπορείς να σκεφτείς έξω από τα συνηθισμένα. Αυτος που αναζητεί ενεργά την “αλήθεια”

Ενώ θα διασχίζει τον 3ο δεκανό των Ιχθύων από τις 5-19 Μαρτιου, οι αμφιλεγόμενοι συγγραφείς και αυτοί με οραματικές ιδέες έρχονται στο προσκήνιο. Μπορεί να γελοιοποιούνται ακόμη και στην «προοδευτική» περίοδο στην οποία ζούμε. Αυτή τη στιγμή μπορούμε να προτείνουμε καινοτόμες ιδέες και σχέδια τα οποία αργότερα καθίστανται συνηθισμένα στην καθημερινή ζωή.

Κατά τις επόμενες ημέρες είναι πιθανο να εκτοξεύονται αιχμηρά λογια, που να πονέσουν τους αλλους, μπορεί να εκτοξεύουμε κατηγορίες και λογια χωρίς να σκεφτόμαστε, σαρκασμός και δυσφήμηση. Fake news και κουτσομπολιό θα είναι έντονα αυτές τις ημέρες, συκοφαντίες και αγωγές και δηλητηριώδεις πληροφορίες. Ο Ερμής αυτή τη στιγμή μπορεί να κάνει απίστευτα αποτελεσματική προπαγάνδα επίσης γιατί μπορεί να δημιουργήσει μια τέτοια συναισθηματική και πειστική ιστορία.

Από τις 20-29 Μαρτίου είναι παραδοσιακά εξασθενημένος αλλά μπορεί να είναι πολύ πνευματικός, ιδιαίτερα αφού θα ενεργοποιηθεί ο Πωσειδωνας. Ο ανάδρομος Ερμής θα μιλήσει με σύμβολα και μύθους, αλλά και τη γλώσσα της μουσικής. Η σύνδεση μεταξύ του στόματος και της διαίσθησης είναι τόσο γρήγορη, που μπορεί να φανεί κατά καιρούς ότι απλά κατεβάζουμε πληροφορίες από τη συλλογική συνείδηση. Θα είναι δύσκολο να καταλάβουμε τι εννοούν οι άλλοι ενώ θα βγαίνει στην επιφάνεια η χειρότερη πλευρά του εαυτού τους.

Κατά το τέλος ανάδρομης πορείας του Ερμή στις 28 Μαρτίου σε σύνοδο με τον Achernar δίνει ~ “Μια ανησυχία, καυστικό, ξηρό πνεύμα. Ένα πρόσωπο άνετο και ανταγωνιστικό σε φόρουμ και συζήτηση ». [3] και επίσης στον Ankaa δίνει ~” Ένας εφευρέτης, μηχανικός, ή κάποιος που φέρνει τη σειρά και τη δομή. Το να μπορείς να σπάσεις κάτι στα μικρότερα μέρη του, ακόμη και να καταστρέψεις το πρωτότυπο, να αναδυθείς ξαφνικά με τη λύση της διορατικότητας ».

ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ

Η ευθυγράμμιση στους Ιχθείς  επηρεάζει έντονα τον 11ο οίκο του Ελληνικού ωροσκοπίου ,όπως επίσης Ήλιος-Σελήνη τετραγωνίζουν τον γενέθλιο Αρη της στον Τοξότη όπου θα υπάρξουν προβλήματα, με άλλες χώρες, εντάσεις και αναστατώσεις σε πολιτικο επίπεδο.

Ο Δίας στον Τοξότη σε ακριβής αντίθεση με την Σελήνη της στους Διδύμους, στον 2ο οίκο της, θα φέρει επίσης σημαντικά προβλήματα στις τράπεζες και το χρήμα και ότι συνδέεται με την εδαφική της κυριαρχία. Θα φέρει όμως επισης μεγάλες αποκαλύψεις και σκανδαλα,όσο άφορα τα τελευταια γεγονότα ενώ ταυτοχρονα δειχνει σύγχυση και αδυναμία αντιμετωπισης.

Αντίθετα στον χάρτη Μεταπολίτευσης η ευθυγράμμιση απειλεί τον 9ο οίκο της εξωτερικής πολιτικής και τις σχεσεις μας με γειτονικά κράτη καθώς επίσης θα υπάρξει και εξάπλωση της γρίπης, θα επηρεάσει τα κόμματα και τις πολιτικές συνεργασίες καθώς και την κυβέρνηση. Προβλήματα με μετανάστες και ότι συνεπάγεται απο την ζώδιο των Ιχθυων,που επί το πλείστον έχει θρησκευτική χροιά. Θα επηρεαστούν θέματα Πιαδειας και Θρησκείας,όπου αναμένεται να συμβούν σαρωτικές αλλαγες, ενώ αποκαλυψεις σε σχέση με την εξωτερική πολιτικη θα έρθουν στην επιφανεια.ΕΞΙΣΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ

Κρονος-Πλουτωνας-Βορειος Δεσμος-φτώχεια, δυσκολίες

Αρης-Πλουτωνας-Ερμής- υπερβολικός εκνευρισμός, υπερβολική ευαισθησία, φανατισμός, πνευματικη ετοιμότητα

Ουρανος-Πλουτωνας-Αφροδίτη- αναστατώσεις, επιβαλλόμενες αποφάσεις, ανατρεπτικές δραστηριότητες, πράξεις βίας, φανατισμός

Αφροδίτη-Αρης-Ουρανος, ξαφνικές επιθέσεις, ξαφνικο ξύπνημα

Σελήνη-Αφροδίτη-Δίας-Πωσειδωνας- ποίηση, αγάπη, αισιοδοξία, ειδωλολατρική προδιάθεση, φαντασία, επιτυχία στις τέχνες

Αρης-Κρόνος-Ωροσκόπος-ασθένεια, απώλεια, δυσκολίες, εμπόδια

Κρονος-Πλουτωνας-MC-Ουρανος-ξαφνικές αλλαγές στα επαγγελματικά, σοκ, μια ξαφνική κριση

Ουρανος-Πλουτωνας- Ωροσκόπος- ατύχημα, εφαρμογή βίας

Ηλιος-Σελήνη-Πωσειδωνας-Αρης-Κρονος-απογοήτευση, αδυναμία

Σελήνη-Ηλιος-Πωσειδωνας-πλάνη, ψευδαισθήσεις, ευαισθησία

Αρης-Κρονος- Πωσειδωνας-Ηλιος-Σελήνη-Ερμής- αρρώστια, ασθένεια, θάνατος, μυστηριώδης θάνατος, εξάπλωση επιδημίας, σοβαρές απώλειες, δηλητήριο, υπονόμευση της υγείας, δηλητηριώδη αερια

Δίας-Πωσειδωνας-MC- λανθασμένες επιλογές,  απογοητεύσεις, απώλειες, στεναχώρια , εδαφικές απώλειες

Αρης-Πλουτωνας-Πωσειδωνας- βλάβη- ζημιά με ύπουλο η μυστικο τρόπο, μια καταστροφή η θεομηνία εξαιτίας του νερού.

Δημόσια προβλήματα που σχετίζονται με την απογοήτευση – Μπερδεμένες καταστάσεις – παραπλάνηση-

Ακραίες καταστάσεις από δημόσιους χώρους – Ναρκωτικά έξω στον κόσμο-

Ιατρικά θέματα — Άρνηση σχετικά με τα προβλήματα – Καθυστερήσεις -ασάφεια – Απώλειες σχετικά με αναχωρήσεις από άνδρες – συνεχής αβεβαιότητα και αστάθεια – Προβλήματα που σχετίζονται με δόλο – Φυσική ασθένεια  – Χρόνια ιατρικών προβλημάτων – Ανασφάλεια ή αστάθεια τα επόμενα χρόνια

Δημόσια ανασφάλεια -Χρόνιες παθήσεις – Διαρκής ή συνεχής ψυχολογική αδυναμία – σχετικά με τους μικρούς ή μειονοτικούς πληθυσμούς ή έθνη

Θυσίες σχετικά με μικρούς ή μειονοτικούς πληθυσμούς ή έθνη – Διάλυση – Σημαντικές αλλαγές — Μπλοκάρισμα ρευστότητας – Πάγος -Συνεχής αβεβαιότητα, ανασφάλεια ή αστάθεια που σχετίζεται με τους πληθυσμούς ή τα έθνη – Απώλειες

Σύγχυση πάνω από τις ιδέες που σχετίζονται με την αυτοδυναμία – εξαπάτηση ή απογοητευτικές συζητήσεις σχετικά με επίσημα θέματα

Τυφώνες ή ισχυρές καταιγίδες Ξαφνικά ισχυρά κύματα

 Περιορισμοί με τα κέρδη των επιχειρήσεων – Απομειώσεις επιχειρήσεων – Οικονομική αφερεγγυότητα – Εμπορική στασιμότητα – Ειδήσεις σχετικά με την παραβίαση των νόμων

Προβλήματα σχετικά με τα κέρδη κάτω από το τραπέζι – Ατυχία σε κτίρια – Προβλήματα σχετικά με την έλλειψη χρημάτων – Στέρηση

Μειώσεις σχετικά με οικονομικές απώλειες ή θυσίες – Αποπληθωρισμός – Περιορισμοί σχετικά με αδικίες ή παράνομες πράξεις – Έλλειψη σχετικά με τα μέσα πληρωμής – οικονομική απάτη – Σημαντικές κακοτυχίες

Μη αναμενόμενος περιορισμός ή διασπάσεις – διαταραχές ή αναστάτωση – Ξαφνική αντίσταση ή εμπόδια — Δομική ή σκελετική θραύση – Σεισμοί – Ξαφνικοί ή απροσδόκητοι θάνατοι

Λίγη ελευθερία για αποκλίνουσες απόψεις-Ιδεολογική τρομοκρατία

ΠΑΚΙΣΤΑΝ-ΙΝΔΙΑ

Στα πρόθυρα πολέμου βρίσκονται Ινδία και Πακιστάν με το κλίμα να έχει οξυνθεί επικίνδυνα τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στις δυο χώρες. Τόσο η Ινδία όσο και το Πακιστάν έχουν δηλώσει πως έχουν προχωρήσει κατάρριψη αεροσκαφών και παρά το γεγονός πως αμφότερες “συνιστούν ψυχραιμία”, τραβάνε επικίνδυνα το σχοινί.

Μάλιστα σε μια εξέλιξη της τελευταίας στιγμής, Ινδικά στρατεύματα πήραν εντολή να προετοιμαστούν για μεγάλη κινητοποίηση, κάτι που σημαίνει πως πλέον όλα είναι πιθανά.

Η αντιπαράθεση ανάμεσα σε Ινδία και Πακιστάν ξεκίνησε την Τρίτη και έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στην διεθνή κοινότητα καθώς είναι πολύ επικίνδυνη μια τυχόν ανοικτή σύγκρουση ανάμεσα σε δυο χώρες που διαθέτουν πυρηνικό οπλοστάσιο.Η αμφισβητούμενη περιοχή του Κασμίρ συνεχίζει να αποτελεί αντικείμενο έντονων αντιπαραθέσεων ανάμεσα σε Ινδία και Πακιστάν, από το μακρινό 1947.

Σήμερα 28-2-2019,η ένταση στα σύνορα Πακιστάν-Ινδία συνεχίζεται, καθώς στην αμφισβητούμενη περιοχή Κασμίρ έχουν σταματήσει να λειτουργούν σχολεία, υπηρεσίες και μέσα μαζικών μεταφορών, ενώ οι κάτοικοι της περιοχής έχουν φύγει από τα σπίτια τους προς αναζήτηση ασφαλέστερων περιοχών. Αυτό γίνεται όλο και πιο σοβαρό, καθώς και οι δύο είναι πυρηνικές δυνάμεις.

Η Ινδία και το Πακιστάν είναι δυο κράτη που δημιουργήθηκαν από τα απομεινάρια της παλιάς Βρετανικής Αυτοκρατορίας που σχηματίστηκαν μέσα σε λίγες ώρες, αλλά από αστρολογικής άποψης είναι δυο δίδυμα αδέρφια. Και τα δυο έθνη ανήκουν στον αστερισμό του Λέοντα, έτσι εδώ μοιράζονται τα ίδια ακριβώς στοιχεία, όπως η μεγάλη εθνική υπερηφάνεια και το έντονο εγώ. Το Πακιστάν δημιουργήθηκε στις 09.33 π.μ. στις 14 Αυγούστου 1947 και το σύγχρονο κράτος της Ινδίας σχηματίστηκε τα μεσάνυχτα στις 15 Αυγούστου 1947.

Μοιράζονται επίσης τον ιδιο πλανήτη Άρη στην 0 μοιρα του Καρκίνου, ο απόλυτος αγώνας για την πατρίδα και την εθνική ασφάλεια (Καρκίνος), και μοιράζονται επίσης τους ίδιους Ωροσκόπους τους στα ιδια ζώδια. Το Πακιστάν στην τελευταία μοιρα της Παρθένου, στην 29η μοιρα και η Ινδία έχει τον Ωροσκόπο στην 0 μοιρα των Διδύμων.

Τώρα τι προκαλεί όλα αυτα; Ο Χείρωνας και ο Ουρανός – ο Χείρων έχει μόλις αλλάξει ζώδιο και ο Ουρανός πρόκειται να κάνει το ιδιο. Ο Χείρωνας ο πλανήτης των τραυματισμών βρίσκεται στο DC που αντιτίθεται τώρα στον Ωροσκόπο του Πακιστάν και ταυτόχρονα κάνει ένα δύσκολο τετράγωνο προς το MC στην ακμή του Καρκίνου, όπου διαμένει ο στρατιωτικός Άρης.

Ο καταστροφικός Ουρανός κάνει ένα εξάγωνο προς την σύνοδο Αρη-MC και μια αρνητική οψη προς τον Ωροσκόπο. Η πολύ συναισθηματική σελήνη του Πακιστάν στις 18 μοίρες του Καρκίνου είναι αντίθετη προς στον Κρόνο, από το 4ο οικο της εθνικής ασφάλειας.

Με την Ινδία, ο Χείρωνας κάνει ένα παρόμοιο τετράγωνο προς τον γενέθλιο Άρη, και ο Ουρανός κάνει μια οψη εξάγωνου, αν και ο χάρτης φαίνεται λίγο λιγότερο στρεσαρισμένος από τον χάρτη του Πακιστάν. Παρ ‘όλα αυτά, ο Ουρανός καθώς μετακινείται προς στον Ταύρο δεν πρόκειται να εγκαταλείψει αυτή την οψη εξάγωνου για περίπου ένα χρόνο κι έτσι φοβάμαι ότι οι εντάσεις θα συνεχιστούν κατά τακτά χρονικά διαστήματα ολόκληρο το 2019.

Απάντηση