🌺✨ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ*ΚΑΙ Ο ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗΣ ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ🌺✨

στις

Όταν η άγνοια και η δύναμη ενώνουν τις δυνάμεις, η ίδια η ιστορία μπορεί να διαγραφεί.

Νεα Σελήνη αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην 3η μοιρα του Ταυρου στις 23 Απριλίου 2020 (βια και διαμάχες που στρέφονται εναντίον των λαων), στον 1ο οικο του ηλιακού ωροσκοπίου, ωρα 4:25:42 π.μ. Η Νεα Σελήνη σχηματίζει οψη συνόδου στον 1ο οικο με τον Ουρανο στον Ταυρο.  Αυτο σημαίνει ότι φέρνει νέες και απροσδόκητες αλλαγές για τον κόσμο. Όμως  κρύβει και πολύ θυμο μέσα της, έχει καταστρεπτικό χαρακτήρα. Η βία θα είναι η αιτία πολλών αποτυχιών και απογοήτευσης. Η οργή αποδεικνύεται επιζήμια.

Η Νεα Σελήνη, Απριλίου, δηλαδή Ηλιος και Σελήνη τετραγωνίζουν τον Κρονο πλέον στον Υδροχοο προς τον 11ο οικο. Αυτο σημαίνει ότι οι αλλαγές που θα συμβούν θα είναι δύσκολο να αντιμετωπιστούν από τον κόσμο και μπορεί να προκαλέσουν θλίψη και πονο. Η νεα σελήνη στον Ταυρο βρίσκεται στον αστερισμό του Κριου, και αυτό σημαίνει οτι η επιρροή της είναι επιθετική και παρορμητική, γι ‘αυτό είναι σημαντικό να είμαστε υπεύθυνοι, προσεκτικοί και λογικοί. Να προστατεύεται τον εαυτό σας και τους δικούς σας ανθρώπους και να μην παίρνετε ρίσκα. Κυβερνά τον 4,5 και 6ο οικο του χάρτη. Οπότε καταλαβαίνετε ότι οι συνήθειες μας, ο τρόπος ζωής μας αλλάζει όπως και οι συνθήκες διαβίωσης. Δευτερεύουσες όψεις είναι ότι σχηματίζεται μια οψη ημιτετραγωνου με τον Πωσειδωνα.

Η Νεα Σελήνη στον Ταυρο (τραπεζικό σύστημα, χρήμα, επιβολή δια της βίας) που συνδέεται με οικονομικά ζητήματα κυρίως, αλλα και με την οργή της φυσης, κυβερνάται ταυτόχρονα και από την Αφροδίτη (οικονομία, ειρήνη, διαπραγματεύσεις). Η Σελήνη εδώ είναι σε έξαρση. Η νεα σελήνη φαίνεται αποφασισμένη. Το γεγονός ότι η νεα σελήνη σχηματίζει οψη συνόδου με τον Ουρανο σημαίνει ότι μπορεί να φέρει θετικές είτε αρνητικές αλλαγές με απρόβλεπτό και ξαφνικο τρόπο. Οι όψεις τετραγώνου προς τον Κρονο όμως είναι σκληρές. Τα σταθερά αστέρια που υπάρχουν με την νεα σελήνη είναι φύσεως Αρη-Κρονου, καθώς δείχνουν απογοήτευση, θυμό, βία, σκληρότητα, εγκληματικότητα, απώλεια και ντροπή. Η επιρροή της θα είναι σταθερή, αμετακίνητη και καθοριστική ως προς τις όποιες αποφάσεις και εξελίξεις.

Πρώτος δεκανος Ταυρου(Ερμής) Θάνατος και ασθένειες μεταξύ βοοειδών.(Πέντε Πεντακτινα)

Η Νέα Σελήνη στον 1ο οικο δείχνει πολλές αλλαγές στις χωρες, έντονη δραστηριότητα αλλά όμως όταν σχηματίζει θετικές όψεις τότε μπορούμε να μιλήσουμε ότι τα οφέλη για τους λαούς θα είναι πολλά. Όμως είναι αρνητικές και αυτό σημαίνει οτι τότε θα υπάρξει έντονη αναταραχή και δυσαρέσκεια, κακή υγεία των ανθρώπων και οι υποθέσεις γενικά των κρατών δεν θα πανε καλά και δεν θα είναι ικανοποιητικές.

Ο Ουρανος δεν σχηματίζει θετικές όψεις και αυτό υποδηλώνει απεργίες, ταραχές, βία, αναρχία, αναταραχές μεταξύ των ανθρώπων και αγανάκτηση από την εξουσία. Συνήθως συνδέεται με απεργίες, δολοφονίες, ανατροπές κατά της εξουσίας, και κάθε είδους εξεγέρσεις αλλα και βίαιες διαταραχές της ειρήνης.

Το πρώτο πράγμα που καταλαβαίνουμε είναι ότι οι άνθρωποι θέλουν να ξεφύγουν από την συγκεκριμένη ρουτίνα και περιορισμό που τους έχει επιβληθεί, υπάρχει αρκετά έντονη ανησυχία, εκνευρισμός και ένταση. Επιθέσεις, βια, ατυχήματα, οι αλλαγές που θα είναι δυσάρεστες και απρόσμενες θα διαταράξουν την ζωή μας και αυτό θα δημιουργήσει χάος.

Σαφώς ο Ουρανος παραπέμπει σε αυθόρμητες ενέργειες αλλα και σε ανεπιθύμητες συνέπειες. Πάντα κατά κάποιο τρόπο συνιστά, να υπάρχει ευελιξία, να δοκιμάσουμε νεα πράγματα, να είμαστε ανοιχτοί για να προσαρμοστούμε στις όποιες μεταβαλλόμενες συνθήκες. Η συνοδος νέας σελήνης – Ουρανού, ασκεί πίεση στο να γίνουν κάποια πράγματα, όμως ο Ταύρος δεν αλλάζει εύκολα συνήθειες. Σε προσωπικό επίπεδο, ο Ουρανος μπορεί να μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε ένα εμπόδιο που ισως να είναι κυρίως ψυχολογικής φύσεως.

Όμως δηλώνει ότι όλα αλλάζουν και εμείς πρέπει να αποδεχτούμε το σοκ, τις επιλογές που έχουμε κάνει εδώ και καιρό, ενας νέος κόσμος ανοίγει μπροστά μας;

Το τετράγωνο με τον Κρονο, δηλώνει ότι οι αλλαγές δεν είναι ευχάριστες και θετικές. Ο Κρόνος επιβάλλει περιορισμούς και καθυστερήσεις που καθιστούν δυσκολότερη την αναζήτηση της ελευθερίας του Ουρανού που επιθυμεί. Η πρόοδος και η επίτευξη των στόχων γίνεται όλο και πιο δύσκολη. Τα τετράγωνα δημιουργούν επιπλέον ένταση γύρω από αυτά που συμβαίνουν για ένα καλύτερο κόσμο, τουλάχιστον έτσι μας υπόσχεται, αλλά θα πάρει χρόνο. Και αυτό γιατί;

Γιατί πλέον ισως υπάρχουν διαφορετικά ζώδια στο παιχνίδι, με τον Κρόνο στον Υδροχόο. Πρώτον, εχουμε μια σελήνη σε σταθερο ζώδιο που τετραγωνίζει ένα πλανήτη σε παρορμητικο ζώδιο, στον Ταύρο -Αιγόκερω. Ισως μάλλον θα έπρεπε να πω ότι η τριβή αυτή βγάζει κατι θετικο μετα. Σαφώς, όμως υπάρχει και η απόκλιση μοιρών μεταξύ τους. Αυτή η εικόνα ισως συνδέεται και με έναν ηγέτη. Η οψη ημιτετραγωνου με τον Πωσειδωνα στον 12ο οικο, μας λέει όμως ότι ισως θα πρέπει να προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο και να δείξουμε περισσότερη βοήθεια, συμπόνοια αλλα και πιστη. Το τελευταίο ισως δεν είναι αρκετο. Πρέπει όμως να δείξουμε ισχυρά ηθικοί, υπομονή και αποφασιστικότητα. Προσπαθήστε να μην αγνοήσετε τις ευθύνες σας κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης σελήνης, ειδάλλως αυτά θα επιστρέψουν για να σας «δαγκώσουν» αργότερα.

Μπορεί να αισθάνεστε περιορισμένοι ή να επιβαρύνεστε με νέους περιορισμούς, ρουτίνες και ευθύνες. Η απομόνωση, η μοναξιά, η απαισιοδοξία και η κατάθλιψη είναι συναισθήματα που κάνουν έντονα την εμφάνιση τους. Μπορεί να αντιμετωπίσετε έντονη κριτική και προβλήματα με τις Αρχές γενικά, απώλεια και απογοήτευση. Ο χάρτης όμως είναι συγκρουσιακός. Θα είναι δύσκολο να κάνετε τις αλλαγές που θέλετε αυτή την περίοδο στην προσωπική σας ζωή. Αυτό μπορεί να είναι μια πολύ απογοητευτική περίοδος γεμάτο εντάσεις και ξαφνικά περιστατικά η αλλαγές.

Λόγω της πανδημίας του κοροναϊού, η νεα σελήνη θα μπορούσε να επιφέρει αλλαγές στην καριέρα σας, απώλεια εργασίας, απομόνωση, ασθένεια, νοσηλεία, απώλεια και θλίψη, αλλαγές στο περιβάλλον γενικότερα που μας κάνουν να αισθανόμαστε ανασφαλής. Δεν είναι καιρός να αντισταθούμε όμως στην αλλαγή, ούτε είναι καιρός να αντιδράσουμε υπερβολικά. Ισως επειδή είναι αργα. Η κάθε αντίδραση όμως πρέπει να είναι μελετημένη, μεθοδική, και βήμα προς βήμα προσέγγιση σε όλα τα θέματα. Αναλάβετε την ευθύνη για τα ευάλωτα μέλη της οικογένειας, τους φίλους και τους γείτονές σας.

ΣΤΑΘΕΡΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ

03 ♉ 24 – Νεα Σελήνη στον Ταυρο

03 ♉ 27 – γ Arietis, Mesarthim

03 ♉ 38 – Asteroid Melpomene

04 ♉ 14 – β Arietis, Sheratan

06 ♉ 24 – Uranus

07 ♉ 56 – α Arietis, Hamal

Ο σταθερός αστέρας Sheratan προκαλεί σωματικές βλάβες, αδίστακτη ήττα, καταστροφή από τη φωτιά, πόλεμο ή σεισμό. [1] Συνδέεται με το λαιμό, το κεφάλι και τις αμυγδαλές. [2]

Οι άνθρωποι γίνονται τολμηροί, ο κίνδυνος ενδείκνυται όταν δρουν παρορμητικά και με ανόητο τρόπο. [Σταθερά αστέρια και ερμηνεία τους, Elsbeth Ebertin, 1928, σελ. 18, με το όνομα El-Scheratain.]

Το πιο κοντινό αστέρι στη νέα σελήνη είναι το σταθερό αστέρι Mesarthim. Φύσεως Αρη-Κρόνου- «εμφανίζεται περισσότερο σαν προστατευτική-διοικητική ποιότητα, λιγότερο παρορμητικο και επιθετικο» το οποίο και αυτο είναι φύσεως Άρη-Κρόνου. [3]

Είναι χρήσιμα σε κρατικό επίπεδο. Ωστόσο, και τα δύο αστέρια εξακολουθούν να έχουν μια βίαιη φύση και “ο κίνδυνος ενδείκνυται όταν οι αλλοι ενεργούν με ενθουσιασμό και με έναν ανόητο τρόπο”. [4]

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΑΣΤΕΟΕΙΔΗΣ ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ 18

Η νέα Σελήνη Απριλίου στον Ταυρο, είναι σε σύνοδο με τον αστεροειδή 18 Melpomene, το όνομά του το πήρε από την Μούσα της τραγωδίας στην ελληνική μυθολογία. Μια τραγωδία είναι “ένα πολύ θλιβερό γεγονός ή μια κατάσταση, ειδικά μια που αφορά θάνατο ή πόνο”. [5]

Μελπομένη η ευφραίνουσα με το άσμα της. Ήταν Μούσα της Ελληνικής μυθολογίας και της τραγωδίας. Προέρχεται από το ρήμα «μέλπω» τη θεωρούσαν αρχικά Μούσα της μουσικής. Κατά τη Θεογονία του Ησιόδου και του Απολλοδώρου ήταν κόρη του Δία και της Μνημοσύνης και μητέρα των Σειρήνων μετά του Αχελώου. Στην αρχή θεωρούταν μούσα του μέλους ή της ωδής, εξ ου και το όνομά της. Σ΄ αυτήν αποδίδεται η εφεύρεση της βαρβίτου με την οποία μέλπουσα «καθήδυνε» τους θνητούς ακροατές της, «θνητοίσι μελίφρονα βάρβιτον εύρε» (Ανθολογία ΙΧ 504) περιστοιχιζόμενη από την ακολουθία της, τις Ώρες και τις Νύμφες.

Αργότερα όμως αποβαίνει η κατ΄ εξοχή μούσα της θεατρικής τραγωδίας. Με την Μελπομένη παρομοιάζεται, σε επίγραμμα του Αγαθίου η τραγωδός Αριάδνη της οποίας το άσμα, λέγει, αδόμενο με τραγικό στόμφο, έμοιαζε με την ηχηρή και πύρινη ωδή της Μούσας της Τραγωδίας. Η Μελπομένη ως Μούσα συνοδεύει με τις άλλες Μούσες τον Απόλλωνα αλλά και συνεργάζεται με τον Διόνυσο.

Ετυμολογικά το αρχαίο ρήμα μέλπω σημαίνει άδω, ψάλλω, υμνώ και εξυμνώ. Εκτός όμως από τις κύριες αυτές σημασίες, οι αρχαίοι Έλληνες με το ρήμα μέλπω απέδιδαν κυρίως όλες τις παραπάνω ερμηνείες μόνο και όταν συνοδεύονταν με μουσικό όργανο, λύρα ή κιθάρα.

Τη ζωγράφιζαν να φορεί μάσκα τραγωδίας, θυμωμένη, δαφνοστεφανωμένη με σκήπτρο, ρόπαλο στα χέρια και την επιγραφή: «Μελπομένη Τραγωδίαν». Η Μούσα αυτή έχει συναντήσει και υπερνικήσει την τραγωδία. Ενώ μέσα από τις καταστροφές η Μελπομένη έχει δει την τραγωδία σε όλες της τις μορφές, μέσα από αυτή την τραγωδία βοηθά να προβάλει ο θρίαμβος του ανθρώπινου πνεύματος. Θα λειτουργήσει ως οδηγός, για να εμπνεύσει τον άνθρωπο να αντεπεξέλθει την καταιγίδα.

Η νεα σελήνη σε σύνοδο με τον Ουρανό, φέρνει ξαφνικές αλλαγές και το τετράγωνο προς στον Κρόνο κάνει την κατάσταση σοβαρή και αρκετά δυσάρεστη. Με τον Ουρανο θέλουμε να κάνουμε το δικο μας και να απελευθερωθούμε από τους περιορισμούς. Αλλά το τετράγωνο του Κρόνου επιβάλλει περιορισμούς που μπορούν να οδηγήσουν σε απογοήτευση. Τα σταθερά αστέρια έχουν μια παρορμητική και επιθετική επιρροή. Ο Ουρανός αυξάνει τον κίνδυνο και δρα επικίνδυνα με σοκαριστικες συνέπειες.

Η Νεα σελήνη είναι αρκετά δύσκολη με τον αστεροειδή Melpomene, οπου θα φέρει τραγωδία για λόγω της πανδημίας του Κοροναϊού. Είναι σημαντικό να είστε υπομονετικοί και προσεκτικοί. Αποφύγετε να εκτεθείτε σε κινδύνους αλλά και να είστε αρκετά ευέλικτοι για να προσαρμόζεστε στις μεταβαλλόμενες συνθήκες. Η νεα σελήνη της 22ας Απριλίου διαρκεί τέσσερις εβδομάδες μέχρι τη νέα σελήνη της 22ας Μαΐου.

ΑΞΟΝΕΣ ΝΕΑΣ ΣΕΛΗΝΗΣ

Ουρανος-Ερμής-Ωροσκόπος-ξαφνική τεχνολογική η βιομηχανική πρόοδος, οργανωτική δυναμη, έντονη κριτική, ευθυγράμμιση συνθηκών και περιστάσεων πολύ γρήγορα.

Σελήνη-Ηλιος/Ουρανος-αφύπνιση, συναισθηματική ανάγκη για ελευθερία, αναστάτωση, ξαφνική εκδήλωση του υποσυνείδητου

Ηλιος/Ουρανος- υπερ διεργεση, επαναστατικο πνεύμα η πρόοδος, ιδέες που εφαρμόζονται στη μεταρρύθμιση και την τεχνολογία

Αρης/MC/Δίας/Πλουτωνας/ κατι καλο γεννείται, κολοσσιαίες η μεγάλες υποχρεώσεις, επιτυχημένο αποτέλεσμα

Κρόνος/Ουρανος/Πωσειδωνας/ Ερμής/Αρης- λύπη, στεναχώρια, ψευτιά, κακοβουλία, εντάσεις, αναγκαίες αλλαγές.

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ 5 ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΑ

Αρνητική μεταβολή περιστάσεων, οικονομική ή υλική απώλεια, Οικονομική επιβάρυνση, ύφεση, καταραμένος, κακή τύχη, ο κόσμος ενάντια σε σας, απώλεια, έλλειψη, δυστυχία, πείνα, πνευματική πείνα, Ανεπαρκής αγώνας, Ανεπάρκεια, Μονοθεΐα, Ανεργία, Ερήμωση, Χρεοκοπία, Χρέη, αργή πρόοδος, με δυσκολία τα βγάζω περα, Ελαττωματικά αγαθά, Βλάβη αγαθών, Αγωνία Επιχειρήσεων / Σχέσεις, Σπασμένα Όνειρα, Απελπισία, Απόρριψη, Συνέπειες, Φιλανθρωπία, Κοινωνική Πρόνοια, Πνευματικότητα, Φόβος της έλλειψης νοημοσύνης, Προβλήματα Υγείας, Ασθένεια, Διαχωρισμός / Διαζύγιο, Σκάνδαλο / Ανάρμοστη Σχέση, Απομακρύνοντας Μακριά Του Υλικού Κόσμου, εγκαταλείπω.

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΙ ΛΙΘΟΙ

Ο Ταύρος κυβερνάται από την Αφροδίτη και είναι μια αισθησιακή, γειωμένη, όμορφα ριζωμένη και προσανατολισμένη ενέργεια στο σώμα. Το σμαράγδι προσδίδει ισχυρούς κραδασμούς στο σώμα του Ταύρου και βοηθάει στην σταθερότητα των συναισθημάτων, συνδέεται και είναι επίσης σταθερά ευθυγραμμισμένο με την καρδιά. Όταν η ενέργεια του Ταύρου βρίσκεται και είναι ενισχυμένη στον χάρτη σας, το σμαράγδι μπορεί να σας βοηθήσει να απαλύνει και να υποστηρίξει όλα αυτά που επηρεάζονται από την Αφροδίτη και εστιάζονται στο σώμα.

Εάν γνωρίσατε ποτέ έναν Ταύρο, ίσως γνωρίζετε ότι είναι είτε πολύ υπομονετικοί, είτε έχουν κάποια σοβαρή ανάγκη για υπομονή. Ως παιδιά, αλλα και οι περισσότεροι άνθρωποι με τον Ταύρο στους χάρτες τους βρίσκουν την ανάγκη να καλλιεργήσουν την υπομονή και το σμαράγδι είναι η τέλεια δόνηση για να βοηθήσουμε να φτιάξουμε μια αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης. Ακόμα κι αν δεν μπορείτε να “αντέξετε” την ενέργεια της σμαραγδένιας πέτρας, η δεν έχετε πρόσβαση στην κρυσταλλική ουσία τότε μπορείτε να επικαλέστε τη δόνηση του σμαραγδιού προφορικά (λέγοντας “τώρα επικαλώ τη δόνηση του σμαραγδιού στο πεδίο μου”) μπορεί να κάνει θαύματα. Ως ενήλικας, η υπομονή είναι μια αρετή που λίγοι μπορούν να ισχυριστούν ότι την έχουν πραγματικά, αλλά αν είναι επιθυμητό, ​​η υπομονή μπορεί να είναι μια καλοδεχούμενη δόνηση μέσω της συνεργασίας τους με το σμαράγδι.

Το σμαράγδι μπορεί να σας βοηθήσει να σας προσαρμοστείτε στις ενέργειες αισθησιασμού, αυτοθεραπείας, αυτοπεποίθησης και ρεαλισμού. Στις σχέσεις, το σμαράγδι έχει από καιρό συνδεθεί με την ικανότητά του με την ενέργεια της μακροζωίας και της αντοχής σε οποιαδήποτε ένωση, οι ιδιότητες που σχετίζονται με τον Ταύρο.

Θα μπορούσε να εγγυηθεί σχεδόν η σχετική ευδαιμονία, καθώς το σμαράγδι κάνει θαύματα για την ενίσχυση της αισθησιακής, κομψής φύσης του Ταύρου. Εάν αγωνίζεστε σε μια σχέση, το σμαράγδι μπορεί να σας βοηθήσει να προωθήσετε τη δύναμη και την αντοχή του Ταύρου, γεμάτη υπομονή, αγάπη και να λειτουργήσει ως θεραπευτικό βάλσαμο της αισθησιακής έκφρασης. Με αυτό το συνδυασμό, κάθε συνεργασία μπορεί να επιβιώσει.

Την εποχή που ο αστερισμός του Ταύρου εμφανίζεται στον ηλιακό ουρανό, οι ενέργειες της Αφροδίτης και του θεϊκού θηλυκού αρχέτυπου μεγεθύνονται τόσο συλλογικά όσο και ατομικά.

Αυτό σημαίνει ότι κάθε άτομο, σε κάποιο επίπεδο, καλείται να εξετάσει πιο βαθιά το πώς εκδηλώνεται η υψηλότερη έκφραση της θηλυκής ενέργειας στη ζωή και στον εσωτερικό κόσμο. Για τους αρχαίους Χαλδαίους, το σμαράγδι θεωρήθηκε ότι στεγάζει μια Θεά και ήταν το ίδιο ένα ιερό λείψανο. Όλοι οι αρχαίοι πολιτισμοί χρησιμοποιούσαν το σμαράγδι για θεραπεία, ως υπέρμαχο της αιώνιας ζωής, και ως έμβλημα της βασιλείας.

Πάνω από το 95% της πραγματικότητας είναι βασικά “άγνωστο” και θεωρείται σκοτεινή ύλη. Αυτό ισχύει για αυτά που κρύβονται στο υποσυνείδητο και το ασυνείδητο μυαλό και αντιπροσωπεύουν τις θηλυκές πτυχές της ύπαρξης, οι οποίες είναι σε μεγάλο βαθμό μυστηριώδεις και μέχρι στιγμής ανεξερεύνητες.

Με την ευθυγράμμιση της ενέργειας του Ταύρου μέσω του σμαραγδιού, ανοίγετε τον εαυτό σας για να συνδεθείτε πληρέστερα και βαθύτερα με το τεράστιο άγνωστο στο σύμπαν και μέσα στην ατομική σας ψυχή και να αποκαλύψετε τους θαυμασμένους θησαυρούς προγόνων και ψυχών που σας περιμένουν εκεί. Ο Ταύρος κυβερνάται από την Αφροδίτη, η οποία είναι η θεά της αγάπης, της λατρείας και της ομορφιάς. Η Αφροδίτη αναδύθηκε από τη δική της αισθησιακή φύση της. Αγκαλιάζει όλες τις όψεις της και χαϊδεύει τον εαυτό της με τις απολαύσεις και τα πάθη. Στην πιο ισορροπημένη έκφρασή της, η Αφροδίτη ζευγαρώνει με τον Άρη – στο Ζωδιακό – και με τη χρήση σμαραγδιού ή καλώντας την ενέργεια του στο πεδίο σας, οι θηλυκές όψεις του εαυτού σας βρίσκουν περισσότερη δύναμη και γείωση, απαραίτητη για τη γυναίκα που είναι έτοιμη να βρει τον σύντροφό της.

Το σμαράγδι χαρίζει σοφία, συνειδητοποίηση του σώματος και σύνδεση με τη ροή θεραπευτικής δύναμης που υπάρχει σε κάθε έναν από μας.

Θα ήταν ελλιπές να μιλάμε για σμαράγδι και τις ιδιότητες του Ταύρου χωρίς να τονίζουμε τη θεραπευτική δυναμική του. Ενισχύει την θεραπευτική διαδικασία, ειδικά σε περιπτώσεις οτιδήποτε είναι κακοήθες. Βοηθά το σώμα να βρει ισορροπία, να βρει εσωτερική δύναμη και να αποκαταστήσει την ισορροπία σε κάθε σύστημα. Η ενέργεια του Ταύρου είναι πιστή και σταθερή. Μόλις το σώμα εκδηλώσει ασθένεια, ζητά να πραγματοποιηθεί μια επανευθυγράμμιση και φυσικά καλεί την ψυχή και τον άνθρωπο προς τα μέσα για να βρουν την πηγή του προβλήματος (εάν το άτομο θα συνεργαστεί).

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ

Η νεα σελήνη σε σύνοδο με τον Ουρανο στον Ταυρο επηρεάζει τον 12ο οικο του ελληνικού χάρτη οπου τετραγωνίζει τον 10ο οικο της κυβέρνησης και μάλιστα κάνει όψεις στενών τετραγώνων με τον γενέθλιο Ουρανο/MC/IC της Ελλάδος. Αυτη η νεα σελήνη μας αφορά. Παρουσιάζονται  προβλήματα σχετικά με την ελευθερία. Πείσμα. Ιδιοτροπίες. Μικρές εντάσεις. Αλλαγές στα σχέδια. Αυτή η χρονική περίοδος σηματοδοτεί ένα σημαντικό στάδιο στην εξέλιξη των πραγμάτων και δείχνει ένα είδος επανάστασης η εξέγερσης η αντίδρασης ενάντια στη ζωή σύμφωνα με τις προσδοκίες της κυβέρνησης και των κανόνων που έχουν επιβληθεί. Περισσότερη ελευθερία. Το τετράγωνο Ουρανού έχει απρόβλεπτο χαρακτήρα οπου είναι δύσκολο να μετρηθεί τι ακριβώς θα συμβεί. Ο κόσμος συνειδητοποιεί ότι κατι το ασυνήθιστο συμβαίνει κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και ίσως να μην ανεχτεί πλέον άλλο αυτό που γίνετε και το θεωρεί ως περιττό περιορισμό. Αυτά που ισως συμβούν θα σοκάρουν. Λόγω της μεταβλητότητας της περιόδου, είναι συχνά μια πρόκληση να διατηρηθεί η συνοχή. Θα υπάρξουν και εδώ αλλαγές.

Η διελαύνων Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Αρη της ακριβώς στην 15η μοιρα είναι δείκτης σοβαρών προβλημάτων με την γείτονα χωρα. Δείχνει και υψηλή εγκληματικότητα. Δείχνει σοβαρό κίνδυνο διεθνών διαφορών, διαφωνία με άλλες δυνάμεις, μη ικανοποιητική κατάσταση των ξένων σχέσεων και κίνδυνος πολέμου. Η κατεύθυνση είναι Νοτιοανατολικά.

απομόνωση – Φυσική ακινησία – Ημέρες ή χρόνια οριοθετήσεων ή μεγάλες καθυστερήσεις – Αντίσταση ή αντίθεση –  θλίψη ή κατάθλιψη – Θάνατοι

Ώρες αδράνειας – Ζωή περιοριστική ή περιοριστικές περιστάσεις – Υπερβολική επιβάρυνση ή χειρότερη υπέρβαση – θάνατος

Αναπροσαρμογές, αναδιαρθρώσεις ή αποφάσεις σχετικά με κέρδη – Αναδιάρθρωση, μετατροπές ή μεταβάσεις που αφορούν παροχές/ Ανάπτυξη των δυνατοτήτων που σχετίζονται με την τρέχουσα στιγμή ή ώρες – μεταβολές ή αναπροσαρμογές

Προβλήματα που σχετίζονται με τη φωτιά ή την ανάφλεξη – Εγκατάλειψη στόχων

Νέες μορφές ύπαρξης ή τρόπων ζωής – Βαριές θυσίες

Άνοδος από κάτω – Συνεχώς στην κορυφή – Μεγάλες πόλεις – Απομόνωση σχετικά με επίσημες υποθέσεις — Έκτακτοι περιορισμοί στο περιβάλλον – Μεγάλη αντίσταση –

Εμπόδια που σχετίζονται με κινήσεις συνεργασίας – Διαταραχές που αφορούν σταθερούς δεσμούς – Τερματισμοί που σχετίζονται με επιρροές επαφών – Καταστροφή μεγάλης κλίμακας σε σχέση με συνδέσεις

Έντονα προβλήματα – Αθλητικά προβλήματα – Υποχρεωτική ολοκλήρωση ή τερματισμός

Φυσικοί περιορισμοί ή εμπόδια – Καθυστερήσεις – Δύσκολοι χρόνοι

Αναχωρήσεις σε σχέση με τις οικονομικές θυσίες — Διαταραχές του πνεύμονα ή του ήπατος – Διάδοση της ασθένειας — Οικονομικές απώλειες λόγω αποχώρησης ή αποστασιοποίησης – Αβεβαιότητα, ανασφάλεια ή αστάθεια που σχετίζεται με νομικά προβλήματα

Αυξανόμενες κρίσεις – Αύξηση δυσκαμψίας

Κυβερνητικά προβλήματα σχετικά με τη βρωμιά

Διαρκή ή συνεχή κοινωνικά προβλήματα

Καθυστερήσεις σχετικά με την επιστημονική εργασία

Ξαφνικές συγκρούσεις που σχετίζονται με την ελευθερία

Η εξασφάλιση της ελευθερίας με τη βία

Πολλοί δημόσιοι περιορισμοί – Πολλά προβλήματα μεταξύ των εθνών

Μακροχρόνιες ασθένειες – Απάτη που αφορά μικρούς ή μειονοτικούς πληθυσμούς ή έθνη

Νευρικά προβλήματα – Συνεχής ένταση σε σχέση με τον πληθυσμό

Η εξέγερση σχετικά με τις επίσημες οριοθετήσεις – Απρόβλεπτες πτώσεις

Περιορισμοί σχετίζονται με τα κέρδη των επιχειρήσεων – Παρακμή επιχειρήσεων – Οικονομική αφερεγγυότητα – Εμπορική στασιμότητα – Ειδήσεις σχετικά με την παραβίαση των νόμων

Ειδήσεις ή ανακοινώσεις σχετικά με κυβερνητικές οριοθετήσεις ή περιορισμούς – Σημαντικές μειώσεις όσον αφορά την κινητικότητα

Αρχές που σχετίζονται με σοβαρές ή κρίσιμες ανησυχίες – Πληθυσμοί ή έθνη που καταπολεμούν τη φτώχεια – Δράσεις που σχετίζονται Χρόνοι αδράνειας – Δημόσια ανεργία – Χειραγώγηση ειδικά για γυναίκες με σοβαρές ή κρίσιμες ανησυχίες – δημόσια αδράνεια ή  ανεργία

ανησυχίες για χρήματα ή φόβοι – Οικονομικές απώλειες

Θρησκευτική απόρριψη ή αντίσταση – Διαφάνεια σχετικά με την αποξένωση

Απάντηση